PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام رسمی اندروید 4.0.4 برای آرک اس:LT18i 4.1.B.0.431 (آپدیت شد)



صفحه ها : 1 [2]

farzad.74
17-07-2012, 13:33
کسی درایور این گوشیو داره وقتی فلش میزنم میگه درایور نصب نیست

mike65
17-07-2012, 13:41
کسی درایور این گوشیو داره وقتی فلش میزنم میگه درایور نصب نیست

یا pc companian رو نصب کن یا برو داخل پوشه ی فلش تول یه فولدر driver هست درایورهای مربوطو نصب کن

farzad.74
17-07-2012, 13:48
pc companion رو نصب کردم ولی بازم ارور می ده درایورای فلش تولز هم نصب نمیشن ارور میدن

mike65
17-07-2012, 14:26
pc companion رو نصب کردم ولی بازم ارور می ده درایورای فلش تولز هم نصب نمیشن ارور میدن

واسه ی منم همینطور بود ولی update service رو که نصب کردم وقتی گوشیمو شناخت update رو کنسل کردم دوباره با فلش تولز امتحان کردم درست شد،البته با update service اگه میخوای تست کنی گوشیت نباید بوت لودرش باز باشه

#MEHDI#
17-07-2012, 14:31
pc companion رو نصب کردم ولی بازم ارور می ده درایورای فلش تولز هم نصب نمیشن ارور میدن

اگه ویندوز 7 داری اجازه بده نصب بشه فک کنم گزینه process any way باید باشه
هر دو تا رو باید بنصبی هم pc companion و هم درایور فلش تول

Sent from Tapatalk 2

mike65
17-07-2012, 14:33
اگه ویندوز 7 داری اجازه بده نصب بشه فک کنم گزینه process any way باید باشه
هر دو تا رو باید بنصبی هم pc companion و هم درایور فلش تول

sent from tapatalk 2

من با اینکه اجازه دادم نصب بشه بازم موقع کار با فلش تولز ارور درایور میداد

#MEHDI#
17-07-2012, 14:39
من با اینکه اجازه دادم نصب بشه بازم موقع کار با فلش تولز ارور درایور میداد

نمیدونم دیگه
تیک usb debugging و unknown sources رو زده بودید؟
آخرین ورژن استفاده میکنید؟
عجیبه گوشی یکیه که احتمالا از باگ های من درآوردی این برنامه هست

Sent from Tapatalk 2

mike65
17-07-2012, 18:14
نمیدونم دیگه
تیک usb debugging و unknown sources رو زده بودید؟
آخرین ورژن استفاده میکنید؟
عجیبه گوشی یکیه که احتمالا از باگ های من درآوردی این برنامه هست

Sent from Tapatalk 2

بله تیکارو زده بودم،اون موقع که استفاده میکردم آخرین ورژنش بود ولی با update service مشکل درایور حل شد،خودم تعجب کردم:bn:

TAAW
17-07-2012, 22:18
سلام عزیزان...من یه arc s از یه دوست گرفتم چند روزی دستمه...رامش اندروید 4.0.4 رسمی فارسی هست....اما برای شیر کردن اینترنت گوشی رو کامپیوتر با مشکل مواجه هستم...هر کاری میکنم و تیک thetering رو هم میزنم و میخوام شیر کنم اینترنت رو نمیشه و فعال نمیشه اینترنت روی pc /نمیدونم چیکارش کنم...ممنون میشم یکی کمک کنه...قبلا خودم arc s داشتم چند ماه قبل هیچ مشکلی از این نظر نداشت با رام جینجر/

ehsan_arcs
18-07-2012, 07:55
سلام دوستان من گوشیم ارک اس و اندروید 2.3.4 هستش و build number گوشیم هم 4.0.2A.0.62 هستش می تونم با فلش تول گوشم رو به 4.04 اپ کنم ترو خدا زود جواب بدین من تازه کارم و هیچی بارم نیست

sattar_da
18-07-2012, 09:43
سلام دوستان من گوشیم ارک اس و اندروید 2.3.4 هستش و build number گوشیم هم 4.0.2A.0.62 هستش می تونم با فلش تول گوشم رو به 4.04 اپ کنم ترو خدا زود جواب بدین من تازه کارم و هیچی بارم نیست

بله چرا نتونی
هم میتونی فایل و دانلود کنی با فلش تولز بزنی هم با pc suit خود سونی ( همون آپدیت کنندش )

homayoun.h
18-07-2012, 11:23
سلام
این فلش تولز نصب نمیشه. میگه install abored
باید چیکار کنم؟ تازه فقط از hotfileدانلود میشه که اونم 955کیلو بایته.ولی در لینک مستقیم که دانلود هم نمیشه 130مگابایته.بالاخره کدومشه.خواهشا کمک کنید:cr:

#MEHDI#
18-07-2012, 11:33
سلام
این فلش تولز نصب نمیشه. میگه install abored
باید چیکار کنم؟ تازه فقط از hotfileدانلود میشه که اونم 955کیلو بایته.ولی در لینک مستقیم که دانلود هم نمیشه 130مگابایته.بالاخره کدومشه.خواهشا کمک کنید:cr:

اونی که 130 مگ هست توی صفحه 4 همون تایپیک در آپلود سنتر، آپلود شده
اول 130 مگی رو دانلود و نصب کن بعد هم اون حجم پایینه رپ

Sent from Tapatalk 2

sina_azizi
22-07-2012, 16:58
سلام داداش من یه مشکل دارم دستت درد نکنه نصب شد خیلی راحت اما الان دوربین عکاسی و فیلمبرداریش کار نمی کنه و وقتی می خواهید عکسهای قبلی را نمایش بدهد ارور رم میدهد و از میموری اشکال می گیرد با کمال تشکر از تمام زحمات شما

mike65
23-07-2012, 19:05
سلام داداش من یه مشکل دارم دستت درد نکنه نصب شد خیلی راحت اما الان دوربین عکاسی و فیلمبرداریش کار نمی کنه و وقتی می خواهید عکسهای قبلی را نمایش بدهد ارور رم میدهد و از میموری اشکال می گیرد با کمال تشکر از تمام زحمات شما

تیک وایپ ها بود؟ دوباره فلش بزن

KhaledEasapour
24-07-2012, 15:39
با سلام و خسته نباشید به داداشای زحمتکشم که سنگ تموم گذاشتن
خاستم یه سؤاله ابتدایی بپرسم واسه اینکه مطمئن بشم، من رام 4.0.4 فلش کردم میشه بدون هیچ مشکلی با فلش تولز به رام 2.3.6 قبلیم برگردم؟ :mobilestan:

#MEHDI#
24-07-2012, 15:49
با سلام و خسته نباشید به داداشای زحمتکشم که سنگ تموم گذاشتن
خاستم یه سؤاله ابتدایی بپرسم واسه اینکه مطمئن بشم، من رام 4.0.4 فلش کردم میشه بدون هیچ مشکلی با فلش تولز به رام 2.3.6 قبلیم برگردم؟ :mobilestan:

کجای این سوال ابتدایی
آره میشه فقط ورژن 0.8 فلش تول رو باید داشته باشید
رام 2.3.6 نداریم احتمالا منظورتون 2.3.4 هست
به هر حال موفق باشید

Sent from my LT18i

alimk
27-07-2012, 06:34
من که همه ی روش ها رو انجام دادم نشد
لطفا یه روشی رو معرفی کنید روتش کنم

#MEHDI#
27-07-2012, 18:46
من که همه ی روش ها رو انجام دادم نشد
لطفا یه روشی رو معرفی کنید روتش کنم

اینجا نحوه روتش گفته شده زیاد هم سخت نیست
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=224701

Sent from my LT18i

hype!
29-07-2012, 02:51
سلام اقایون ممنونم بابت رام خیلی خوبه
ولی منو فارسی نداره چیکار میشه کرد؟
رام رسمی اندروید 4 با منو فارسی هست ؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

LOVE Story
29-07-2012, 09:29
سلام اقایون ممنونم بابت رام خیلی خوبه
ولی منو فارسی نداره چیکار میشه کرد؟
رام رسمی اندروید 4 با منو فارسی هست ؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.


شما از این اموزش استفاده کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=183621

mohamad2man
06-08-2012, 20:53
سلام
بعد نصب 4.0.4 گارانتی گوشی از بین نمیره یا مثل روت کردن گارانتی می پره؟
ممنونم

#MEHDI#
07-08-2012, 00:33
سلام
بعد نصب 4.0.4 گارانتی گوشی از بین نمیره یا مثل روت کردن گارانتی می پره؟
ممنونم

نه خیر
من تا حالا ندیدم جایی که با روت گارانتی بپره فوقش اینه که اگه خواستی ببری گارانتی سوپریوزر رو پاک میکنی

Sent from my LT18i

اژدری
07-08-2012, 08:52
سلام.من گوشیم هم روت شده و هم بوت لودر بازه،برای آپدیت مشکلی برام ایجاد نمیشه؟

#MEHDI#
07-08-2012, 09:03
سلام.من گوشیم هم روت شده و هم بوت لودر بازه،برای آپدیت مشکلی برام ایجاد نمیشه؟

برای آپدیت فقط باید با فلش تول ، به این رام فلش کنید هرگز گوشیتون رو وقتی که بوت لودر باز دارید با آپدیت سرویس ، آپ نکنید چون احتمالا بریک شدن گوشی خیلی زیاده
فقط با استفاده از فلش تول

Sent from my LT18i

mohamad2man
07-08-2012, 11:32
نه خیر
من تا حالا ندیدم جایی که با روت گارانتی بپره فوقش اینه که اگه خواستی ببری گارانتی سوپریوزر رو پاک میکنی

sent from my lt18i

تقریبا هرجا آموزش روت کردن دادن اینو گفتن که گارانتی از بین میره چون گوشی شخصی می شه
ولی سوال من در مورد نصب ورژن 4.0.4 بود

#MEHDI#
07-08-2012, 12:06
تقریبا هرجا آموزش روت کردن دادن اینو گفتن که گارانتی از بین میره چون گوشی شخصی می شه
ولی سوال من در مورد نصب ورژن 4.0.4 بود

ببخشید اشتباه فهمیدم نه گارانتی از بین نمیره

Sent from my LT18i

rezaoranoos
07-08-2012, 19:10
خبری از رام خاورمیانه این رام نشده هنوز؟؟؟

#MEHDI#
08-08-2012, 21:03
خبری از رام خاورمیانه این رام نشده هنوز؟؟؟

فک نمیکنم

Sent from my LT18i

com@
09-08-2012, 00:29
سلام دوستان -ورزن نرم افزاری گوشیم 2.3.4بود بعد میخواستم به اندرووید 4اپدیت کنم فایل هاشو هم گرفتم من هم رفتم تو فلش تول اپدیت کنم به نظر اپدیت شد ولی از خود گوشی هیچ پیغامی ندیدم وقتی گوشیو روشن کردم ورزنش همون 2.3.4بود وولی بویلد نامبرش شده 4.0.2.وگوشی هم اصلا شارز نمیگیری فضای گ.شی هم هیچ تغیری نکرده خواهش میکنم کمکم کنید گوشی مال دوستمه اگه بفهمه منو میکشه :cl:

#MEHDI#
09-08-2012, 00:38
سلام دوستان -ورزن نرم افزاری گوشیم 2.3.4بود بعد میخواستم به اندرووید 4اپدیت کنم فایل هاشو هم گرفتم من هم رفتم تو فلش تول اپدیت کنم به نظر اپدیت شد ولی از خود گوشی هیچ پیغامی ندیدم وقتی گوشیو روشن کردم ورزنش همون 2.3.4بود وولی بویلد نامبرش شده 4.0.2.وگوشی هم اصلا شارز نمیگیری فضای گ.شی هم هیچ تغیری نکرده خواهش میکنم کمکم کنید گوشی مال دوستمه اگه بفهمه منو میکشه :cl:

چه مشکل عجیبی
یه بار دیگه فلش کن احتمالا درست بشه
موقع فلش کردن ارور خاصی نداد؟
به امید خدا مشکلی نیست و حل میشه

Sent from my LT18i

com@
09-08-2012, 01:46
دوباره فلش کردم درست شد ولی گوشی شارز نمیشه انگار باتری شناسایی نمیشه تا از برق میارم بیرون گوشی خاموش میشه خواهش میکنم کمکم کنید

#MEHDI#
09-08-2012, 02:29
دوباره فلش کردم درست شد ولی گوشی شارز نمیشه انگار باتری شناسایی نمیشه تا از برق میارم بیرون گوشی خاموش میشه خواهش میکنم کمکم کنید

برو توی کلوپ بپرس
با کابل کامپیوتر هم شارژ نمیشه؟
شارژر خود گوشیه؟
موقع فلش کردن باطری چند درصد شارژ داشت؟
اگه خاموش باشه چی؟


Sent from my LT18i

com@
09-08-2012, 02:58
نه با کامپیوتر شارز میشه نه با شارزرش موقع فلش هم80درصد داشت وقت گوشی خاموشه هم شارز نمیشه چاره چیه

#MEHDI#
09-08-2012, 03:05
نه با کامپیوتر شارز میشه نه با شارزرش موقع فلش هم80درصد داشت وقت گوشی خاموشه هم شارز نمیشه چاره چیه

یه بار دیگه باطری در بیارید ده تا بیست ثانیه وصل نکنید و بعد بذارید سرجاش
چیزی دیگه ای به ذهنم نمیرسه
اگه نشد یه کار دیگه کن یه بار دیگه به ورژن 2.3.4 فلش کن ببین بازم اینجوریه!
مطمئنی که گوشی رفیقت آرک اس هست و نه آرک ؟
لینک دانلود 2.3.4 از پست دوم تایپیک زیر 69 یا 58 رو دانلود کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=236083


Sent from my LT18i

naeim7
09-08-2012, 11:15
نه با کامپیوتر شارز میشه نه با شارزرش موقع فلش هم80درصد داشت وقت گوشی خاموشه هم شارز نمیشه چاره چیه
بعد از فلش کردن حتما باید گوشی ریست فکتوری بشه شما ریست فکتوری بکنید احتمالا حل میشه

mohamad2man
09-08-2012, 13:03
من فلش کردم با آخرین ورژن فلشتولز
سرعتش خوبه البته بهتره حتما یه بار ریست فکتوری بشه
وایرلس و دوربین مشکلی نداره
فیلمبرداری هم لگ نداره و شارژ کوشی خیلی بهتر شده، قسمت ریست کردن یادتون نره
از همه دوستان ممنونم :bp:

farshadbayat
13-08-2012, 01:34
سلام به اساتید
من دوتا سوال دارم از خدمت اساتید:
1)من هرچقدر خواستم گوشی با Sony PC Companion 2.1 آپدیت کنم نتونستم خود برنامه پیغام آپدیت میداد اما بعد میرفت تومرحله دانلود بعد از 40 دقیقه دیگه خطا می داد.علتش از چیه؟
2)و باتوجه به این که من از طریق برنامه Sony PC Companion 2.1 نتونستم آپدیت کنم رام که تو این پست گذاشته بودید برای xperia arc s دانلود کردم و با Flash tool فلش کردم اما الان که به pc وصل میکنم xperia arc می شناسه بجای اینکه arc s بشناسه.چرا اینطوریه شده؟وبرای درست شدن رام چیکار کنم.؟

antegral85
13-08-2012, 02:01
سلام به همه اساتید گوشی من ارک اس 2.3.4 روت شده 62 ایا میتونم با برنامه سونی اپدیت سرویس یا سونی پی سی کمپانی اپدیتش کنم تو خوده گوشی که پیغام نمیده

#MEHDI#
13-08-2012, 02:19
سلام به همه اساتید گوشی من ارک اس 2.3.4 روت شده 62 ایا میتونم با برنامه سونی اپدیت سرویس یا سونی پی سی کمپانی اپدیتش کنم تو خوده گوشی که پیغام نمیده

مطمئن هستید که روتش کردید؟برنامه superuser توی لیست برنامه هاتون هست؟
اگه روتش کردید یعنی بوت لودر باز کردید و با باز کردن بوت لودر و در صورت آپدیت از طریق راه هایی که گفتید گوشی بریک میشه
شما فقط باید برای آپدیت از طریق فلش تول اقدام کنید ویا اول بوت لودر رو ببندید و بعد آپدیت کنید

Sent from my LT18i

LOVE Story
13-08-2012, 08:47
سلام به اساتید
من دوتا سوال دارم از خدمت اساتید:
1)من هرچقدر خواستم گوشی با sony pc companion 2.1 آپدیت کنم نتونستم خود برنامه پیغام آپدیت میداد اما بعد میرفت تومرحله دانلود بعد از 40 دقیقه دیگه خطا می داد.علتش از چیه؟
2)و باتوجه به این که من از طریق برنامه sony pc companion 2.1 نتونستم آپدیت کنم رام که تو این پست گذاشته بودید برای xperia arc s دانلود کردم و با flash tool فلش کردم اما الان که به pc وصل میکنم xperia arc می شناسه بجای اینکه arc s بشناسه.چرا اینطوریه شده؟وبرای درست شدن رام چیکار کنم.؟
1-پی سی کمبانیون با سرور ایران مشکل داره.
باید با اپدیت سرویس اپدیت کنی.
2-خب ارک بشناسه چیکارش داری.
lمطمئنی گوشیت ارک اسه

سلام به همه اساتید گوشی من ارک اس 2.3.4 روت شده 62 ایا میتونم با برنامه سونی اپدیت سرویس یا سونی پی سی کمپانی اپدیتش کنم تو خوده گوشی که پیغام نمیده

اگه بوت لودر انلاک باشه ک اصلا اون دوتا برنامه جواب نمیدن.
با گوشی هم اپدیت کنی بریک میشه.
با همین نرم افزار فلش تول نصب کن.

farshadbayat
13-08-2012, 16:57
سلام به همه
انشاالله حالتون خوب باشه :bx:
من این رام فلش میکنم با اینکه LT18i هستش بعد نصب که نگاه میکنم LT15i مینویسه چرا؟و توی نصبش یک وارنینگ دادش که تو ضمیمه گذاشتم؟و یک سوال دیگه دارم ببخشید که اینجا می پرسم رام رسمی اندروید 4.0.4 با چه روشی میشه روت کرد لطفاً کمکم کنید(خیلی گشتم اما برای این رام نبودش)؟

naeim7
13-08-2012, 18:26
سلام به همه
انشاالله حالتون خوب باشه :bx:
من این رام فلش میکنم با اینکه LT18i هستش بعد نصب که نگاه میکنم LT15i مینویسه چرا؟و توی نصبش یک وارنینگ دادش که تو ضمیمه گذاشتم؟و یک سوال دیگه دارم ببخشید که اینجا می پرسم رام رسمی اندروید 4.0.4 با چه روشی میشه روت کرد لطفاً کمکم کنید(خیلی گشتم اما برای این رام نبودش)؟
سلام
حتم دارید که گوشیتون آرک نیست توی قسمت Settings------>About Phone برید و از بودن LT 18i متمعن شید.
اگه آرک اس بود ممکنه خوب فلش نشده یا رامی که دانلود کردید اشکال پیدا کرده .
شما یه بار دیگه رامو فلش کنید و بعد از فلش ریست فکتوری بکنید ,اگه نشد دوباره رامو از یه لینک دیگه دانلود کنید و فلش کنید.

mike65
13-08-2012, 20:20
سلام به همه
انشاالله حالتون خوب باشه :bx:
من این رام فلش میکنم با اینکه LT18i هستش بعد نصب که نگاه میکنم LT15i مینویسه چرا؟و توی نصبش یک وارنینگ دادش که تو ضمیمه گذاشتم؟و یک سوال دیگه دارم ببخشید که اینجا می پرسم رام رسمی اندروید 4.0.4 با چه روشی میشه روت کرد لطفاً کمکم کنید(خیلی گشتم اما برای این رام نبودش)؟

واسه روت 4.0.4
اگه بوت لودر گوشی بازه از این تاپیک:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=226224
اگه بوت لودر بستست از اینجا:http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=224701

naeim7
13-08-2012, 21:23
سلام به همه
انشاالله حالتون خوب باشه :bx:
من این رام فلش میکنم با اینکه LT18i هستش بعد نصب که نگاه میکنم LT15i مینویسه چرا؟و توی نصبش یک وارنینگ دادش که تو ضمیمه گذاشتم؟و یک سوال دیگه دارم ببخشید که اینجا می پرسم رام رسمی اندروید 4.0.4 با چه روشی میشه روت کرد لطفاً کمکم کنید(خیلی گشتم اما برای این رام نبودش)؟
ببخشید حواسم به سوال دومتون نبود آخه سوال اولتون گیج کننده بود .ندیده بدم arc s بعد از فلش بشه arc :bn:

farshid2345678
11-09-2012, 15:37
سلام.من این ران رو نصب کردم ولی دوربین هنگام فیلم برداری یه حالت بیشتر نداره.یعنی از 720 اچ دی یا رزولیشین های پایین تر خبری نیست و فقط یه گذینه داره که زده video camera .رام مشکل داره یا همه این حالته؟

naeim7
11-09-2012, 16:20
سلام.من این ران رو نصب کردم ولی دوربین هنگام فیلم برداری یه حالت بیشتر نداره.یعنی از 720 اچ دی یا رزولیشین های پایین تر خبری نیست و فقط یه گذینه داره که زده video camera .رام مشکل داره یا همه این حالته؟

سلام
یعنی وقتی منو دوربین رو باز میکنی و روی گزینه hd تاچ میکنی گزینه های دیگه ای
وجود نداره؟

farshid2345678
11-09-2012, 17:20
دوست عزیز اصلا همچین گزینه ای وجود نداره
زمانی که دوربین رو میارم یه حالت عکس برداری داره یه فیلم برداری.وقتی رو فیلم برداری میرم فقط همون موردی رو داره که عنوان کردم.

naeim7
11-09-2012, 17:27
دوست عزیز اصلا همچین گزینه ای وجود نداره
زمانی که دوربین رو میارم یه حالت عکس برداری داره یه فیلم برداری.وقتی رو فیلم برداری میرم فقط همون موردی رو داره که عنوان کردم.

والا داداش من بیشتر از این رام استفاده کردم و الان هم روی گوشیم نصبه
خیلی از دوستان هم اینو نصب کردن و اینطور نبوده .
اگه اشکال نداره وقتی دوربین رو باز میکنید دقیقا بگید توی کدوم گزینه ها میرید

farshid2345678
11-09-2012, 17:42
از قسمتی که رزولیشن دوربین رو انتخاب میکنیم که چند باشه 720 یا vga اینا.
اونجا فقط نوشته video camera.
البته نا گفته نماند که من قبل از اینکه این رام رو فلش کنم اشتباها رام neo v رو فلش کردم و مسلما گوشی هم بالا نیومد.
اما بعدش این رام رو فلش زدم که اینجوری شد دیگه.
حالا چه کنم؟

naeim7
11-09-2012, 17:54
از قسمتی که رزولیشن دوربین رو انتخاب میکنیم که چند باشه 720 یا vga اینا.
اونجا فقط نوشته video camera.
البته نا گفته نماند که من قبل از اینکه این رام رو فلش کنم اشتباها رام neo v رو فلش کردم و مسلما گوشی هم بالا نیومد.
اما بعدش این رام رو فلش زدم که اینجوری شد دیگه.
حالا چه کنم؟

اگه چیزای مهمی روی گوشی نداری یه بار دیگه رام رو نصب کن ولی قبل از نصب ریست فکتوری بکن ودر حین نصب رام از فعال بودن وایپهای فلش تول مطمئن شو ,احتمالا اینجوری درست میشه در ضمن قبلا بعد از نصب رام
برنامه ای در رابطه با دوربین نصب نکرده بودی?چون بعضی از برنامه ها تنظیمات گوشی رو مختل میکنن



Sent from my LT18i

farshid2345678
11-09-2012, 19:51
نعیم جان ممنون از راهنماییت.چیزی نصب نکرده بودم.مشکل حل شد.البته حل که نشد ولی اون موارد رو از منو پیدا کردم .و استفاده میکنم.
اما کیفیت دوربین به نظرم پایینه

amir9000amir
12-12-2012, 08:34
سلام به همه دوستان و اساتید
من گوشیم 2.3.4 هست نه روت کردم نه ...
به نظرتون اپدیت بکنم یا نه؟
چون خیلیا میگن:
.سرعت گوشی اومده پایین
یا
من ورژن 4.0.4 آپدیت کردم ولی مشکل WiFi داره
یا
موقع دریافت پیام به هیچ وجه چراغ LED کار نمیکنه و فیلمبرداری HD هم کمی لگ میزنه

در کل این موارد صحیحه؟ یا خیر
چه معایب و مزایایی داره آپدیت ؟ ینی می ارزه آپدیت کنم یا نه ؟

LOVE Story
12-12-2012, 08:52
سلام به همه دوستان و اساتید
من گوشیم 2.3.4 هست نه روت کردم نه ...
به نظرتون اپدیت بکنم یا نه؟
چون خیلیا میگن:
.سرعت گوشی اومده پایین
یا
من ورژن 4.0.4 آپدیت کردم ولی مشکل WiFi داره
یا
موقع دریافت پیام به هیچ وجه چراغ LED کار نمیکنه و فیلمبرداری HD هم کمی لگ میزنه

در کل این موارد صحیحه؟ یا خیر
چه معایب و مزایایی داره آپدیت ؟ ینی می ارزه آپدیت کنم یا نه ؟


سوالتون رو اینجل بپرسید
کلوپ Sony Ericsson Xperia ARC S (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=177647)

در ضمن این اپدیت قدیمیه و جدیدترش توی بخش رام ها موجوده

amir9000amir
12-12-2012, 13:11
سوالتون رو اینجل بپرسید
کلوپ sony ericsson xperia arc s (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=177647)

در ضمن این اپدیت قدیمیه و جدیدترش توی بخش رام ها موجوده

رام رسمی جدیدتر از 4.0.4 هست ؟ من نگاه کردم چیزی ندیدم

LOVE Story
12-12-2012, 13:21
رام رسمی جدیدتر از 4.0.4 هست ؟ من نگاه کردم چیزی ندیدم
رام رسمی اندروید LT18i 4.1.B.0.587 برای آرک اس (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=239833)

mahmoodgood2
03-04-2014, 14:26
سلام گوشی من اکسپریا ارک اس که خود به خود رامش پرید من همه نرم افزارها رو گرفتم ولی درایور گوشی رو ندارم که با فلش برنامه رو انتقال بدم یعنی سیستم نمیشناسش روی سیستمم وین7 نصبه راهنمایی کنید

naeim7
07-05-2014, 09:09
سلام گوشی من اکسپریا ارک اس که خود به خود رامش پرید من همه نرم افزارها رو گرفتم ولی درایور گوشی رو ندارم که با فلش برنامه رو انتقال بدم یعنی سیستم نمیشناسش روی سیستمم وین7 نصبه راهنمایی کنید

سلام

از اين تاپيك استفاده كن

درايور در پوشه فلش تول وجود داره

طریقه نصب صحیح درایورهای flash mod ,fastboot وADB (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=238566)

cindy
22-07-2014, 18:26
[QUOTE=A S H K A N;2950533][CENTER][E[COLOR=Purple][B][SIZE=3
سلام من دقیقا گوشیم همین وضعیت که تو عکس شما هست حالا 1 سوال دارم این ورژن 4.1 رو که همش تو استاتوس بار گوشی بود دانلود کردم اما راسنتش میترسیدم گزینه نصب رو بزنم خواستم بپرسم همینجوری از طریق خود گوشی بدون وصل شدن به کامپیوتر از طریق خود گوشی این ورژن رو که دانلود کردم میتونم نصب کنم؟یعنی گزینه نصبش که فعاله بزنم نصب میشه؟ یا کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید لطفا

King Arc s
22-07-2014, 23:31
[QUOTE=A S H K A N;2950533][CENTER][E[COLOR=Purple][B][SIZE=3
سلام من دقیقا گوشیم همین وضعیت که تو عکس شما هست حالا 1 سوال دارم این ورژن 4.1 رو که همش تو استاتوس بار گوشی بود دانلود کردم اما راسنتش میترسیدم گزینه نصب رو بزنم خواستم بپرسم همینجوری از طریق خود گوشی بدون وصل شدن به کامپیوتر از طریق خود گوشی این ورژن رو که دانلود کردم میتونم نصب کنم؟یعنی گزینه نصبش که فعاله بزنم نصب میشه؟ یا کار دیگه ای هم باید انجام بدم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید لطفا
سلام بروبچ

بهترین راه بروز رسانی،بروز رسانی رسمی توسط کامپیوتر هست.
که به کمک فلش تول و یه رام میتونید گوشی رو بروز کنید.آخرین نسخه ای که به صورت رمسی برای Arc s اومده اندروید 4.0.4 با بیلد 587 هست.

اما علاوه بر این پیشنهاد می شود رام های کاستومی هم که برای گوشی عرضه شدند رو امتحان کنید مخصوصا رام کربن که 4.4.4 هست یعنی بروز ترین نسخه موجود از اندروید.
و همچنین بسیار سبک و زیباست.

در پناه حق...