PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرنل رسمی اندروید 4 ( روت شده+ریکاوری + ساپورت init.d + ساپورت پارتیشن دوم)



mp3mp4
06-06-2012, 18:45
سلام ...

دوستانی رام ICS رسمی رو نصب کردن حتما این کرنل رو روی گوشی فلش بزنن.

مزایای این کرنل:



CWM (some GFX from CWM5.5)
AutoROOT



شیوه نصب :

کرنل رو دانلود کرده و از طریق fastboot و فلش تولز کرنل رو فلش بزنید



این کرنل مخصوص کسانی هست که بوت لودر رو باز کردن




دانلود (http://www.mediafire.com/?0shpafuk7oj51jx)

aliondvd
07-06-2012, 09:28
با سلام
یه سوال داشتم
من این رام (رام رسمی 4.0.4 (WT19i_4.1.B.0.431_Generic_)) رو فلش زدم
حالا باید با روشی که توی این اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=189926 هست بوت لودر رو باز کنم و اینو که شما گذاشتی فلش بزنم؟
راستی روش فلش زدنش مثل همون فلش زدن رام هست؟

با تشکر

persianboy_i
07-06-2012, 11:48
ممنون از امير عزيز .ديگه با اين كرنل آندرويد 4 رو لايو تكميل شد :bf:

iebu
08-06-2012, 14:56
با سلام
یه سوال داشتم
من این رام (رام رسمی 4.0.4 (WT19i_4.1.B.0.431_Generic_)) رو فلش زدم
حالا باید با روشی که توی این اینجا http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=189926 هست بوت لودر رو باز کنم و اینو که شما گذاشتی فلش بزنم؟
راستی روش فلش زدنش مثل همون فلش زدن رام هست؟

با تشکر

بله
اول بوت لودر را باز کنید. برای نصب کرنل بهتره از fastboot استفاده کنید.

babakassadi67
11-06-2012, 21:08
سلام دوست عزیز من وقتی بوت لودر گوشیمو باز میکنم این طوری میشه یعنی failed مینویسه بعدش کرنل رام هم فلش میکنم گوشیم روت میشه میخواستم بپرسم اون نوشته مشکلی پیش نمیاره اخه قبلا که بوت لودر رو باز میکردم نمیومد!!! ممنون میشم کمکم کنین :hello:http://fs1.7pic.com/7ca997.jpg

arman0077
13-06-2012, 22:34
آپدیت شد


v2 Changelog
Fixed USB Mount in Recovery
Fixed ADB in Recovery
Fixed sometime Mass Storage won't work
Rebased to DooMLoRD's CWM Recovery
Added Purple light

لینک دانلود (http://www.mediafire.com/?g94m9kgpsy0xe3v)

trinx
14-06-2012, 01:36
درود
مشکل داره
تیتانیوم بک اپ و install maneger کار نمیده

trinx
14-06-2012, 01:37
درود
مشکل داره
تیتانیوم بک اپ و install maneger کار نمیده

mp3mp4
14-06-2012, 10:47
درود
مشکل داره
تیتانیوم بک اپ و install maneger کار نمیده

تست شد مشکلی نداره

awat.m.a
14-06-2012, 11:36
سلام دوست عزیز من وقتی بوت لودر گوشیمو باز میکنم این طوری میشه یعنی failed مینویسه بعدش کرنل رام هم فلش میکنم گوشیم روت میشه میخواستم بپرسم اون نوشته مشکلی پیش نمیاره اخه قبلا که بوت لودر رو باز میکردم نمیومد!!! ممنون میشم کمکم کنین :hello:http://fs1.7pic.com/7ca997.jpg

دوست عزیز ارور بخاطراینه که بوت لودر گوشی شما باز است احتیاجی نیست دوباره باز کنید
موفق باشید

trinx
14-06-2012, 11:38
تست شد مشکلی نداره

درود
امیر جان install maneger کار نمیده .رو 2 تا live زدم نمیشه

mp3mp4
14-06-2012, 11:42
درود
امیر جان install maneger کار نمیده .رو 2 تا live زدم نمیشه

من تیتانیوم رو تست کردم+ رووت اکسپلوره -- مشکلی نداشت از نظر دسترسی رووت

babakassadi67
14-06-2012, 12:16
دوست عزیز ه سوال دیگه داشتم ممنون میشم جواب بدی یه دنیا من تو ورژن 2.3.4 چیلترشکن های ettego ........ و Droid ....... را نصب میکردم جواب میداد ولی تو اندروید 4 ا
Ettego که کانکتو میزنم اصلان کانکت نمیشه وdroid ham erorr. میده

ultra2
05-07-2012, 21:33
سلام
اقا چجوری باید رفت تو حالت ریکاوری؟ مگه هوم و پاور نیست؟

arman0077
05-07-2012, 22:20
نه اون گوشی سامسونگه
شما نباید چیزی رو بگیری ، گوشی رو روشن کن و بعد از اینکه چراغ رنگی بالای گوشی روشن شد یه دکمه بزنی(من بر حسب عادت ولوم بالا رو میزنم)

yaser66f
06-07-2012, 10:36
سلام دوستان
فلش تولز من فایل img نمیشناسه ؟ باید چیکار کنم ......؟
با فست همش ارور میده
بوت لودر باز
رام 4

yaser66f
06-07-2012, 10:37
سلام دوستان
فلش تولز من فایل img نمیشناسه ؟ باید چیکار کنم ......؟
با فست همش ارور میده
بوت لودر باز
رام 4

new.man06
06-07-2012, 11:40
سلام دوستان
فلش تولز من فایل img نمیشناسه ؟ باید چیکار کنم ......؟
با فست همش ارور میده
بوت لودر باز
رام 4

سلام احتمالا ورژن فلش تولزت قدیمیه درسته ؟ من از ورژن 0.8 (آخرین ورژن) استفاده میکنم پسوند img رو هم میشناسه ! باید از ورژن جدیدتر فلش تولز استفاده کنی!

#R@M!N#
09-07-2012, 09:40
سلام دوست عزیز من وقتی بوت لودر گوشیمو باز میکنم این طوری میشه یعنی failed مینویسه بعدش کرنل رام هم فلش میکنم گوشیم روت میشه میخواستم بپرسم اون نوشته مشکلی پیش نمیاره اخه قبلا که بوت لودر رو باز میکردم نمیومد!!! ممنون میشم کمکم کنین

new.man06
09-07-2012, 10:25
سلام دوست عزیز من وقتی بوت لودر گوشیمو باز میکنم این طوری میشه یعنی failed مینویسه بعدش کرنل رام هم فلش میکنم گوشیم روت میشه میخواستم بپرسم اون نوشته مشکلی پیش نمیاره اخه قبلا که بوت لودر رو باز میکردم نمیومد!!! ممنون میشم کمکم کنین

سلام ، این ارور میگه بوت لودر شما باز هست ! نیازی به باز کردن دوباره نیست ... یک بار بازکردن بوت لودر کافیه و لازم نیست هر دفعه که میخوای کاری انجام بدی بازش کنی !

#R@M!N#
09-07-2012, 17:02
اخه توی flash tool همین ارورو میده چیکارکنم

#R@M!N#
09-07-2012, 17:14
FAILED(remote:phone is already unlocked!):dy::dy::dy:

new.man06
09-07-2012, 19:21
:at:اخه توی flash tool همین ارورو میده چیکارکنم

دوست من چند تا اسپم زدی ؟ یه خورده صبر داشته باش یه نفر جوابتو میده دیگه !!! مثل اینکه هنوز نیومدی دلت میخواد بن بشی ! قبلا بوت لودر رو آنلاک کرده بودی ؟ یه بار هم از برنامه SE Bootloader Unlocking استفاده کن و دوباره آنلاک کن ! اگه اونم ارور بده دیگه نمیدونم باید چیکار کرد ! من خودم از این برنامه استفاده کردم و برنامه بسیار خوبیه !
اینم لینک برنامه + آموزشش
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=220999

#R@M!N#
09-07-2012, 21:29
بوت لودرم بازه

new.man06
10-07-2012, 01:12
بوت لودرم بازه

به گفته خودتون بوت لودر که بازه کرنل رو هم با فلش تولز نصب کردین و روت هم شده ! بنابراین مشکلتون چیه ؟
اگه کرنل فلش شده و مشکلتون فقط پیغامه نباید مشکل خاصی وجود داشته باشه!

#R@M!N#
10-07-2012, 10:09
1_کرنل هنوز نتونستم نصب کنم
3_گوشیم نه روت شده نه فارسی داره
2_بعد انتخاب کرنل اینو مینویسه:sorry:

new.man06
10-07-2012, 10:27
1_کرنل هنوز نتونستم نصب کنم
3_گوشیم نه روت شده نه فارسی داره
2_بعد انتخاب کرنل اینو مینویسه:sorry:

عزیزم اگه نتونستی کرنل نصب کنی پس بوت لودرت باز نیست !!!!:dx: از همون برنامه ای که گفتم استفاده کن !:dy:

#R@M!N#
10-07-2012, 10:37
*#*#7378423#*#*<service info<configuration<rooting status <bootloader unlock allowed:yes
بازه اقا بازه

#R@M!N#
10-07-2012, 10:40
:sign_help::please::sign_help::please::sign_help:: please:

new.man06
10-07-2012, 10:49
*#*#7378423#*#*<service info<configuration<rooting status <bootloader unlock allowed:yes
بازه اقا بازه

نه عزیزم این یعنی امکان بازکردن بوت لودر وجود داره ! یعنی میتونی بازش کنی !!! ولی الان باز نیست !

#R@M!N#
10-07-2012, 10:51
بعدشم من با فست بوت کاری انجام ندادم:bc:

new.man06
10-07-2012, 10:56
بعدشم من با فست بوت کاری انجام ندادم:bc:

شما باید اول بوت لودر رو باز کنید بعد برسید به بقیه چیزا ! همین که کرنل نصب نشده یعنی بوت لودر باز نیست!

#R@M!N#
10-07-2012, 13:42
(bootloader) Unlock phone requested
FAILED (remote: Phone is already unlocked!)
finished. total time: 0.001بازهم همینو مینویسه
:du:

new.man06
10-07-2012, 14:04
(bootloader) Unlock phone requested
FAILED (remote: Phone is already unlocked!)
finished. total time: 0.001بازهم همینو مینویسه
:du:

آقا به این سوالای من جواب بده ببینیم ایراد کار کجاست
1- قبلا بوت لودر رو خودت باز کرده بودی یا فقط همون نوشته رو فکر کردی که بوت لودر بازه ؟
2- گوشی رو واسه فلش کرنل چجوری به سیستم وصل میکنی ؟ تیک USB DEBUGING رو میزنی ؟
3- وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنی تو قسمت سخت افزار Device manager سیستمت یه سخت افزار غیر از مموری گوشیت اضافه میشه ؟ مثلا به اسم android adb یا یه چیزی شبیه به این ؟ (منظورم وقتیه که تیک USB DEBUGING فعاله)
4- الان از برنامه SE Bootloader Unlocking واسه باز کردن بوت لودر استفاده کردی ؟ براساس آموزش خودش رفتی ؟

#R@M!N#
10-07-2012, 19:31
اقا دمت گرم نصب کردم تموم شد:merci::merci::merci::merci::merci::merci::mer ci::merci::merci::merci::merci::merci::merci::merc i::merci::merci::merci:

#R@M!N#
11-07-2012, 19:43
دوست عزیز از شما یک سوال داشتم بوت لودر گوشی باز کردم برای گوشی مشکلی پیش نمیاد بعد میخوابم گوشمو انروت کنم اموزشی سراغ داری
:please::please::please:

trinx
11-07-2012, 22:34
دوست عزیز از شما یک سوال داشتم بوت لودر گوشی باز کردم برای گوشی مشکلی پیش نمیاد بعد میخوابم گوشمو انروت کنم اموزشی سراغ داری
:please::please::please:

درود
نه چه مشکلی هیچی نمیشه
واسه انروت بی دردسر هم یه رام رسمی با فلش تولز نصب کن

#R@M!N#
11-07-2012, 22:37
غیر نصب رام راهی دیگه نیست که گوشی رو ریبوت کنی چون بانصب رام گوشی همه چیش پاک می شه:sorry::sorry::sorry:

trinx
12-07-2012, 22:53
غیر نصب رام راهی دیگه نیست که گوشی رو ریبوت کنی چون بانصب رام گوشی همه چیش پاک می شه:sorry::sorry::sorry:

درود
خوب کاری نداره
گو بکاپ رو از همین سایت دانلود واز همه چیز بکاپ بگیر

#R@M!N#
13-07-2012, 10:41
بوت لودر گوشیم بستم الان روشن میکنم روشن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

trinx
13-07-2012, 16:08
بوت لودر گوشیم بستم الان روشن میکنم روشن نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خوب مهندس الان دیگه باید یا رام فلش کنی یا اپدیت کنی با اپدیت سرویس

Greight
13-07-2012, 18:10
آقا من رام 4 Generic رو نصب کردم این رو هم نصب کردم. حالا با Recovery پارتیشن دوم درست می کنم ext4. بعد که میام تو link2sd از گزینه هاش ext4 رو انتخاب می کنم میگه احتمالا ساپورت نمیشه و از fat32 استفاده کن! چه مشکلی هست باید چکار کنم. لطفا زودتر پاسخ بدید.:dy:

Greight
14-07-2012, 11:37
آقا من رام 4 Generic رو نصب کردم این رو هم نصب کردم. حالا با Recovery پارتیشن دوم درست می کنم ext4. بعد که میام تو link2sd از گزینه هاش ext4 رو انتخاب می کنم میگه احتمالا ساپورت نمیشه و از fat32 استفاده کن! چه مشکلی هست باید چکار کنم. لطفا زودتر پاسخ بدید.:dy:

خب دو تا پارتیشن fat32 درست کردم با دو بار ریست مشکل حل شد

Greight
23-07-2012, 19:23
آقا من رام 4 Generic رو نصب کردم این رو هم نصب کردم. حالا با Recovery پارتیشن دوم درست می کنم ext4. بعد که میام تو link2sd از گزینه هاش ext4 رو انتخاب می کنم میگه احتمالا ساپورت نمیشه و از fat32 استفاده کن! چه مشکلی هست باید چکار کنم. لطفا زودتر پاسخ بدید.:dy:

1-دوستان آیا پارتیشنی که ext هست باید زیر یک گیگ باشه تا link2sd بشناسش؟ کسی از دوستان هست که بالای یک گیگ قرار داده باشه و جواب گرفته باشه؟
2-آیا نیازی به ایجاد swap هست؟
3- کلا فرقی می کنه پارتیشن بندی با کامپیوتر انجام بشه یا ریکاوری؟

javadb2
24-07-2012, 03:03
من هرکاری کردم نتونستم بوت لودر رو باز کنم . راه دیگه ای نیست؟

bavaria3
31-07-2012, 18:43
سلام
من گوشی دوستم رو با پی سی سوئیت سونی اریکسون آپدیت کردم به اندروید 4.بوت لودر گوشی رو باز کردم . ولی نمیدونم شیوه نصب این کرنل چطوریه! اگه میشه یکی توضیح بیشتری بده لطفا...
باید بگم من فقط fastboot رو دانلود کردم .روی سیستم فلش تولز ندارم.فست بوت رو هم که اجرا میکنم نمیدونم چه دستوری بدم تا کرنل نصب بشه...

bavaria3
01-08-2012, 10:48
سلام ...

دوستانی رام ICS رسمی رو نصب کردن حتما این کرنل رو روی گوشی فلش بزنن.

مزایای این کرنل:



CWM (some GFX from CWM5.5)
AutoROOT



شیوه نصب :

کرنل رو دانلود کرده و از طریق fastboot و فلش تولز کرنل رو فلش بزنید



این کرنل مخصوص کسانی هست که بوت لودر رو باز کردن




دانلود (http://www.mediafire.com/?0shpafuk7oj51jx)


معذرت میخوام دوست عزیز میشه طریقه فلشش رو هم بگی ؟ آخه من با فلش تولز کار نکردم.
فلش تولز رو که باز میکنم دو تا مود داره یکی فلش مود یکی فست بوت مود ... کدومش؟
گوشی باید تو حالت pc suite باشه یا mass storge ؟ شرمنده...

Greight
01-08-2012, 10:51
1-دوستان آیا پارتیشنی که ext هست باید زیر یک گیگ باشه تا link2sd بشناسش؟ کسی از دوستان هست که بالای یک گیگ قرار داده باشه و جواب گرفته باشه؟
2-آیا نیازی به ایجاد swap هست؟
3- کلا فرقی می کنه پارتیشن بندی با کامپیوتر انجام بشه یا ریکاوری؟

پاسخ خودم به خودم :bz:

1. محدودیتی نداره
2. برای بعضی گوشی ها باشه بهتره
3. خیر فقط با کامپیوتر اندازه ش کاملا دلبخواه هست

new.man06
01-08-2012, 11:17
سلام
من گوشی دوستم رو با پی سی سوئیت سونی اریکسون آپدیت کردم به اندروید 4.بوت لودر گوشی رو باز کردم . ولی نمیدونم شیوه نصب این کرنل چطوریه! اگه میشه یکی توضیح بیشتری بده لطفا...
باید بگم من فقط fastboot رو دانلود کردم .روی سیستم فلش تولز ندارم.فست بوت رو هم که اجرا میکنم نمیدونم چه دستوری بدم تا کرنل نصب بشه...

معذرت میخوام دوست عزیز میشه طریقه فلشش رو هم بگی ؟ آخه من با فلش تولز کار نکردم.
فلش تولز رو که باز میکنم دو تا مود داره یکی فلش مود یکی فست بوت مود ... کدومش؟
گوشی باید تو حالت pc suite باشه یا mass storge ؟ شرمنده...

یا با فلش تولز یا با فست بوت از طریقی که تو تاپیک پایین هست :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=233684

hindust1367
16-08-2012, 22:57
درود تشکر میکنم به خاطر این کرنل خوب و از آموزشت دستت درد نکنه
فقط سوالی که هست اینه آی تو این تو این کرنل مثل کرنل های mesa و rege و احتمالا کرنلی با نام krsh اگه اشتباه نکنم میشه سی پیو رو به فرکانس 1800 اورکلاک کرد؟ اگه میشه اسم برنامه رو بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه با آموزش های دوست عزیزمون برید بوت لودر باز با فست بوت بزنید تو مدت کم چند ثانیه فلش میشه باز تشکر

new.man06
17-08-2012, 04:42
درود تشکر میکنم به خاطر این کرنل خوب و از آموزشت دستت درد نکنه
فقط سوالی که هست اینه آی تو این تو این کرنل مثل کرنل های mesa و rege و احتمالا کرنلی با نام krsh اگه اشتباه نکنم میشه سی پیو رو به فرکانس 1800 اورکلاک کرد؟ اگه میشه اسم برنامه رو بگید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان اگه با آموزش های دوست عزیزمون برید بوت لودر باز با فست بوت بزنید تو مدت کم چند ثانیه فلش میشه باز تشکر

نه دوست من این کرنل براساس کرنل رسمی ساخته شده و قابلیت اورکلاک رو نداره !

faramarz q
18-08-2012, 23:58
سلام بر دوستان عید شما مبارک من این کرنل را فلش زدم چطور رکاوری رو بالا بیارم

trinx
19-08-2012, 00:22
سلام بر دوستان عید شما مبارک من این کرنل را فلش زدم چطور رکاوری رو بالا بیارم

عید شما هم مبارک
گوشی خاموش/ گوشی رو شن /ویبره که زد تند تند ولوم پایین رو بزن تا بره ریکاوری

faramarz q
19-08-2012, 00:39
یه سوال دیگه من با font chencher فونت گوشی رو عوض کردم اما گوشی دیگه بالا نیومد ولی قبل از زدن این اندروید 2.3.4 داشتم خوب جواب می داد

ped007
03-09-2012, 17:05
جناب این کرنلی که گذاشتین از otg پشتیبانی نمیکنه تمام راه ها رو امتحان کردم ،اگه این کرنل رو عوض کنم روت گوشی میپره یا نه؟

bavaria3
20-09-2012, 07:17
سلام
ببخشید این کرنل غیر از نصب کاستوم رام چه کاربرد دیگه ای داره ؟میخوام بدونم تاثیرش رو گوشی چیه...ممنون

new.man06
20-09-2012, 14:07
سلام
ببخشید این کرنل غیر از نصب کاستوم رام چه کاربرد دیگه ای داره ؟میخوام بدونم تاثیرش رو گوشی چیه...ممنون

سلام تو عنوانش نوشته به چه درد میخوره ! تو عملکرد گوشی تاثیر چندانی نداره چون دقیقا همون کرنل رسمیه + یه سری امکانات اضافه ! اون امکانات اضافه هم شامل روت شدن گوشی، نصب شدن مستقیم ریکاوری، ساپورت پارتیشن دوم برای نصب برنامه هایی که قابلیت نصب تو مموری کارت رو ندارن تو اون پارتیشن هست !

faramarz q
27-09-2012, 15:02
نه عزیزم این یعنی امکان بازکردن بوت لودر وجود داره ! یعنی میتونی بازش کنی !!! ولی الان باز نیست !

چطور باید فهمید بوت لودر بازه:mobilestan:

trinx
28-09-2012, 19:22
چطور باید فهمید بوت لودر بازه:mobilestan:

1برنامه ترک ایدی از کار میوفته (ارور میده)
2 وقتی بوت لودر باز میشه همه چیز گوشی پاک میشه

ssamee1
30-11-2012, 11:45
سلام
بعد از نصب کرنل برنامه ها پاک میشن ؟

new.man06
30-11-2012, 12:17
سلام
بعد از نصب کرنل برنامه ها پاک میشن ؟

سلام دوست عزیز، نه، با نصب کرنل هیچ برنامه ای دست نمیخوره!