PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کلوپ Xperia Active



saaapy
11-06-2012, 08:36
سلام
این هم کلوپ این گوشی مقاوم این گوشی به نوعی ادامه نسل گوشی sport سونی اریکسون محسوب میشه گوشی w710
همچین این گوشی دارای گواهی IP67 که ضد گرد و غبار و همچنین ضد آب هست برای مدت یک دقیقه و 30 ثانیه میتونید کامل اونو زیر آب ببرید و همچنین با سیستم wet tracking از تاچ گوشی زیر آب لذت ببرید.
همچنین این گوشی با داشتن cpu هم چون گوشی آرک و رم 512 و سیستم xloud جز گوشی های قدرتمند محسوب میشود
از این به بعد تمامی مباحث این گوشی در این جا پیگیری میشود.

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=741784&stc=1&d=1339394051

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=741781&stc=1&d=1339394051

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=741782&stc=1&d=1339394051

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=741783&stc=1&d=1339394051

LOVE Story
11-06-2012, 20:56
یه دونه کلیپ از این گوشی دیدم داشتم شاخ در میاوردم.
بابا با چکش میزنه روی گوشی هیچی نمیشه.
واقعا چیه این
اینم لینک از چیز توب

لینک (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=742149&stc=1&d=1339437453)

یعنی تا این حد؟؟؟!!!!!

sina_browser
12-06-2012, 01:11
یه دونه کلیپ از این گوشی دیدم داشتم شاخ در میاوردم.
بابا با چکش میزنه روی گوشی هیچی نمیشه.
واقعا چیه این
اینم لینک از چیز توب

لینک (http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=742149&stc=1&d=1339437453)

یعنی تا این حد؟؟؟!!!!!


خیلی دوست دارم که این کلیپ رو ببینم
اما ما که قندشکن نداریم:4:
لطف میکنی یه لینک دانلود بزاری؟

trinx
12-06-2012, 07:56
شاگرد مغازم داره .از رو موتور با 60تا سرعت افتاد هیچیش نشد :dr:

trinx
12-06-2012, 08:21
درود
بفرما واسه شما دوست عزیز

http://uploadkon.ir/uploads/cdc79c41bc3a3c3db79e49eca053e732.flv

Moriss
14-06-2012, 19:32
من قبل از اینکه ray بخرم خیلی دنبال این گوشی بودم خاصیت ضدضربه بودنش خیلی به کارم میومد. متاسفانه قسمت نشد

trinx
14-06-2012, 22:18
باهاش تو استخر زیر اب عکس گرفتیم .حیف که مشکل داره والا قرار میدادم که ببینید

salto
15-06-2012, 18:05
دوستان عزیز منتظر ارائه رسمی اندروید 4 برای این گوشی هم باشید که آپدیتش شروع شده ..

چک کنید: http://talk.sonymobile.com/message/199351#199351

HYPERSTAR
25-06-2012, 20:01
سلام ببخشید گوشی شما هم اگه تو اب بیفته زیر قاب اولیش اب میره؟
اسپیکرش هم توش اب میره؟
از اندروید 4 هم میشه یه اسکرین شات قرار بدید کل وبو گشتم چیزی پیدا نکردم چیا اضافه شده؟
با تشکر

trinx
25-06-2012, 21:25
سلام ببخشید گوشی شما هم اگه تو اب بیفته زیر قاب اولیش اب میره؟
اسپیکرش هم توش اب میره؟
از اندروید 4 هم میشه یه اسکرین شات قرار بدید کل وبو گشتم چیزی پیدا نکردم چیا اضافه شده؟
با تشکر

اره داداش اب میره
اره اونم میره
نه هیچی اضافه نشده داداش:bz:

HYPERSTAR
25-06-2012, 21:47
اره داداش اب میره
اره اونم میره
نه هیچی اضافه نشده داداش:bz:

هیچیه هیچی که نمیشه!
یعنی لوگو اول گوشی موقع استارتاپ هم عوض نشده بشه سونی خالی!:be:

trinx
26-06-2012, 21:11
هیچیه هیچی که نمیشه!
یعنی لوگو اول گوشی موقع استارتاپ هم عوض نشده بشه سونی خالی!:be:

چرا عزیز
اول که روشن میکنی صفحه سیاه با نوشته سونی
یه مقدار گرافیک عوض شده من به شخصه خوشم نیومد:az:

psp2004
28-06-2012, 22:54
میگم دوستان یه سوال البته خب اینجا تاپیک مشاوره نیس ولی خب از دوستانی که active دارن خوبه که بپرسم ...

Ram , Rom ش هر دو 512 هستن ؟؟؟ کم نمیاره ؟؟؟ در مقابل xperia mini pro کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟؟

alireza_M2
07-07-2012, 18:29
سلام.
چرا این تایپیک اینقدر سوت و کوره.اگه یکی بخواد این گوشی را بخره ،نمی دونه باید از کجا بپرسه.حالا چندین سوال:
میشه تنظیم کرد که برنامه های نصب شده ، تو حافظه جانبی نصب بشوند؟ مشکل جیو را نداره؟
با توجه به اینکه صفحه نمایشش 3 است، pdf و کتاب را راحت میشه توش خواند؟
فونتش ریزه؟

Moriss
07-07-2012, 19:04
سلام.
چرا این تایپیک اینقدر سوت و کوره.اگه یکی بخواد این گوشی را بخره ،نمی دونه باید از کجا بپرسه.حالا چندین سوال:
میشه تنظیم کرد که برنامه های نصب شده ، تو حافظه جانبی نصب بشوند؟ مشکل جیو را نداره؟
با توجه به اینکه صفحه نمایشش 3 است، pdf و کتاب را راحت میشه توش خواند؟
فونتش ریزه؟

دلیل سوت و کور بودنش شاید تعداد کم کسایی هست که این گوشی رو دارن

البته سوالای شما کلی هست و خاص این گوشی نیست

موقع نصب نمیشه تنظیم کرد ولی بعد از نصب میشه برنامه ها رو به حافظه جانبی انتقال داد. برای اندروید 2.3.4 باید زبان گوشی انگلیسی باشه بعد میری توی تنظیمات - برنامه ها - همه - روی برنامه ای که میخوای انتقال بدی کلیک کن و گزینه move to sd یا انتقال به حافظه رو انتخاب کنید

برای ics خودش مستقیما به حافظه جانبی میره

اینا برای ray بود و البته روی این گوشی هم همینطوره


در مورد سایز صفحه فکر نمیکنم مشکلی باشه اگر مشکل میداشت این امکان رو براش نمیذاشتن. فوقش اینه که باید بیشتر زوم کنید

trinx
07-07-2012, 22:37
سلام.
چرا این تایپیک اینقدر سوت و کوره.اگه یکی بخواد این گوشی را بخره ،نمی دونه باید از کجا بپرسه.حالا چندین سوال:
میشه تنظیم کرد که برنامه های نصب شده ، تو حافظه جانبی نصب بشوند؟ مشکل جیو را نداره؟
با توجه به اینکه صفحه نمایشش 3 است، pdf و کتاب را راحت میشه توش خواند؟
فونتش ریزه؟

درود
دارمش نه مشکلی نداره pdf رو راجت میشه خوند .کتاب تست نکردم
فقط عشق است فیلم برداری زیر ابش

alireza_M2
08-07-2012, 20:40
ممنون.چند تا سوال دیگه:
1-صدایش مخصوصا تو مکالمه کم نیست؟نویز نداره؟
2-باطریش چه مدته شارژ میشه؟
3-شما اندروید 4 هم روش ریختید؟ اگه ریختید تو مصرف باطریش فرقی کرده؟
4-باطریش کم نمیاره؟ با استفاده ی متوسط چند روز دوام میاره؟
ممنون میشم به همه ی سوالاتم جواب بدین.
مرسی

hamed255
25-07-2012, 18:48
ممنون.چند تا سوال دیگه:
1-صدایش مخصوصا تو مکالمه کم نیست؟نویز نداره؟
2-باطریش چه مدته شارژ میشه؟
3-شما اندروید 4 هم روش ریختید؟ اگه ریختید تو مصرف باطریش فرقی کرده؟
4-باطریش کم نمیاره؟ با استفاده ی متوسط چند روز دوام میاره؟
ممنون میشم به همه ی سوالاتم جواب بدین.
مرسی

منم دقيقا همين سوالاي شما رو دارم اما نميدونم چرا اينجا هيچكي جواب نميده؟

trinx
25-07-2012, 23:22
منم دقيقا همين سوالاي شما رو دارم اما نميدونم چرا اينجا هيچكي جواب نميده؟

درود
به اون پسر تو پخ تمام سوالاشو جواب دادم میتونی بری ازش بپرسی
اگه میخوای بخری شک نکن گوشی جیگریه

5201814
11-08-2012, 22:29
دوستان چجوری کولاک ورک مد (xperia active st17i) نصب کرد؟؟؟؟؟plz

trinx
12-08-2012, 22:39
دوستان چجوری کولاک ورک مد (xperia active st17i) نصب کرد؟؟؟؟؟plz

باید یه کرنل بنصبی که این قابلیت رو داشته باشه

bande110
13-08-2012, 17:22
سلام
من این گوشی با اینترنت آپدیت کردم حاا می خوام بوت لودر رو باز کنم بعدش روت کنم یا رام های دلخواهم رو فلش کنم ولی بوتش باز نمی شه بدون بوت باز هم کاری نمی شه کرد....
کمک کنید لطفآ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟

ho33einfi
17-08-2012, 23:53
اقا راهی داره باز رگردونیم گوشی رو به 2.7.3 اخه توی ورژن 4 به نظرم کندتر میاد

trinx
18-08-2012, 08:52
اقا راهی داره باز رگردونیم گوشی رو به 2.7.3 اخه توی ورژن 4 به نظرم کندتر میاد

2.7.3 نسخه جدید ما خبر نداریم ؟:ca:
اگه منظورت 2.3.4 اره میشه با فلش تولز .ولی صبر کن یه اپدیت داره میاد که این کندی برطرف میشه

HAMID HTC
24-08-2012, 17:54
سلام دوستان
من یه سری برنامه واسه این گوشی بلوتوث کردم اما گزینه انیستال فعال نیست!!!!!

باید گوشی مثل آندرویید های دیگه رووت بشه؟
2.3.4 هم هست

trinx
24-08-2012, 19:18
سلام دوستان
من یه سری برنامه واسه این گوشی بلوتوث کردم اما گزینه انیستال فعال نیست!!!!!

باید گوشی مثل آندرویید های دیگه رووت بشه؟
2.3.4 هم هست

درود بر تو
دوست عزیز شما یه بار برنامه رو لمس کن گزینه اینستال میاد(البته قبلش برو ستینگ /برنامه ها /خط اول تیکش رو بزن

HAMID HTC
24-08-2012, 19:54
درود بر تو
دوست عزیز شما یه بار برنامه رو لمس کن گزینه اینستال میاد(البته قبلش برو ستینگ /برنامه ها /خط اول تیکش رو بزن

اینارو که گفتی کردم نشد!!!

wave2 android
02-09-2012, 17:25
اینارو که گفتی کردم نشد!!!

خب شما تیک انلاک سورس بزن
زبان گوشیت 100% انگلیش باشه

behnam64
04-09-2012, 23:18
سلام به دوستان گل خسته نباشند من تازه این گوشی رو خریدم بهترین رامی که بدون مشکله برای این گوشی هست کدوم رامه ببخشید ها منظورم کاستوم رامه ممنون مرسی.

trinx
05-09-2012, 00:41
سلام به دوستان گل خسته نباشند من تازه این گوشی رو خریدم بهترین رامی که بدون مشکله برای این گوشی هست کدوم رامه ببخشید ها منظورم کاستوم رامه ممنون مرسی.

اگه یه رام گرافیکی محشر میخوای
real miui

تو بخش لایو هست
بخش رامها /اندروید 4

behnam64
05-09-2012, 13:39
مرسی آقا جواد چرابه این گوشی کم توجه میشه توقسمت رام ها؟ممنون

trinx
05-09-2012, 22:17
مرسی آقا جواد چرابه این گوشی کم توجه میشه توقسمت رام ها؟ممنون

درود بر شما
چون این یه گوشیه خاص هستش کمتر کسی اینو داره .بخش خلوتی هستش
ولی واسه رامها
اکثرا رامهای اکسپریا مینی و لایو به این گوشی میخوره و حتما در اینده نزدیک این بخش رو میسازم
نمیزارم چیزی کم داشته باشه

behnam64
06-09-2012, 11:18
مرسی از لطفت داداش میشه یه کرنل خوب بهم ژیشنهاد کنی به غیر از mesa اگه میتونی استوکش رو برا گیر بیاری برای آندروید 4 روت شده ممنون میشم استوک باشه بهتره ممنون خیلی آقایی.:dh:

foa.neh
23-09-2012, 20:12
اندورئید 4 رسمی واسه این گوشتکوب اومده!؟

morteza661
24-09-2012, 19:20
سلام اقا من یه اکتیو گرفتم ولی نمیدونم نور صفحه رو چه جوری از تنظیم خودکار خارج کنم خودش تو نور یا تو اتاق نور رو کم و زیاد میکنه از تنظیمات صفحه نمایش گزینه ای نداشت واسه خارج شدن از رو حالت خودکار ممنون میشم راهنمایی کنید چه از حالت خودکار خارجش کنم

wave525mymobile
05-10-2012, 10:17
حالا واقعا زد ضربه هست یعنی از بالای اپارتمان 5 طبقه بندازمش پاین چی میشه .. یا تو استخر میشه زیر اب 2 متری استفاده کرد.. چطوره؟

trinx
05-10-2012, 12:02
حالا واقعا زد ضربه هست یعنی از بالای اپارتمان 5 طبقه بندازمش پاین چی میشه .. یا تو استخر میشه زیر اب 2 متری استفاده کرد.. چطوره؟

اگه حتی سنگ رو هم از اپارتمان 5 طبقه ول بدی پایین خورد میشه چه برسه به این

ولی استخر رو برو باهاش 20 دقیقه فیلم دارم باهاش زیر اب

wave525mymobile
09-10-2012, 11:56
اون 20 دقیقه فیلم بذار ما هم ببینیم..

trinx
15-10-2012, 21:50
اون 20 دقیقه فیلم بذار ما هم ببینیم..

فیلمش مربوط به خارج از کشور نمیشه قرار داد

wave525mymobile
18-10-2012, 13:06
حالا اگه میشه یی تیکشو بزار تو تیوب ببنیمم چطوری

trinx
19-10-2012, 15:04
حالا اگه میشه یی تیکشو بزار تو تیوب ببنیمم چطوری

تو تیوب خودت اسم گوشی رو سرچ کنی میاره فیلماشو

yavar-mac
01-12-2012, 17:37
من واسه خانومم میخوام بخرم این گوشی رو کیفیت فیلم برداریش در جه حدی هستش .... عکساش که کیفیت خوبی ندارن ... فیلم برداریش در چه حد ی هستش

باطریش چقدر نگاه میداره ؟؟!!!!

زیر اب اب تو قاب پشت و اسپیکرش میره خرابش نمیکنه ؟؟؟!!!

لطفا جواب بدین ممنون میشم

trinx
01-12-2012, 22:07
عکس و فیلم میشه گفت خوبه ولی نه در حد عالی
ضد اب خودم فیلم گرفتم باهاش ولی زیر قابش اب میره ولی مشکلی بوجود نمیاره
من که کلی تو اب انداختم مشکلی نداره

اکسپریا گو هم دارم که ضد اب کلا گوشی های ضد اب سونی مشکلی ندارن

yavar-mac
03-12-2012, 19:15
سلام من این گوشی را امروز واسه خانومم خریدم گوشی خوبی هستش چند تا سوال دارم

۱- این گوشی رو به ۴ اپدیت کنم یا نه رو ۲.۳.۴ بمانه بهتره
۲- واسه این که نوتی فیکشنش رو بهبود بدم برنامه ای هستش مثل برنامه هایی که واسه اندروید چهار هستش من رو ارک اسم نصی کردم.
۳- وال پیر ی که روی عکس جعبش هستش رو می خوام اگه دارین لینک کنید‌(( همون نارنجی سیاه نارنجی رو عکس جعبش))
۴- اگه بخوام رام روش بریزم .... اصلا رام براش کوک شده یا نه اگه اره کدام خیلی شیک و کم باگ یا بی باگ هستش...؟؟

ممنون میشم جواب بدین

trinx
03-12-2012, 21:01
سلام من این گوشی را امروز واسه خانومم خریدم گوشی خوبی هستش چند تا سوال دارم

۱- این گوشی رو به ۴ اپدیت کنم یا نه رو ۲.۳.۴ بمانه بهتره
۲- واسه این که نوتی فیکشنش رو بهبود بدم برنامه ای هستش مثل برنامه هایی که واسه اندروید چهار هستش من رو ارک اسم نصی کردم.
۳- وال پیر ی که روی عکس جعبش هستش رو می خوام اگه دارین لینک کنید‌(( همون نارنجی سیاه نارنجی رو عکس جعبش))
۴- اگه بخوام رام روش بریزم .... اصلا رام براش کوک شده یا نه اگه اره کدام خیلی شیک و کم باگ یا بی باگ هستش...؟؟

ممنون میشم جواب بدین

درود برتو دوست عزیز
پیشنهاد میدم اپ کن .مصرف کمتر گرافیک و...بهتر میشه
بله هست تو بخش اکسپریا مینی بگردی پیدا میکنی
رو جعبشو یادم نیست اگه تونستی یه عکس بگیر برام اپ کن
اکثر رامهای اکسپریا مینی به این میخوره رام خوب براش زیاد هست ولی چون گوشی واسه خانومت هست پیشنهاد میدم رام عوض نکنی چون واسه خانومها فرقی نداره

چون این بخش خلوته اگه مشکل یا سوالی داشتی یادر pm یا در پروف بنده اعلام کنید

alireza_M2
31-12-2012, 13:44
رو صفحه نمایش گوشیم ،چندتا خش ریز افتاده.:ambulance:
آیا اکتیو مثل اکسپریا ری یه محافظ صفحه ضخیم روی صفحه نمایشش داره؟
چون انگار روش یک چیزی چسبیده.تو کلوپ اکسپریا ری،یکی گفته بود چاقو را انداخته زیرش و به سختی آن را کنده.
آیا اکتیو هم این صفحه نمایش ضخیم را داره؟میشه کندش؟
پس دیگه نباید نگران خشش باشیم.درسته؟
تو عکس هم پیداست انگار یک چیزی رو صفحه نمایشش چسبیده.درحالیکه وقتی عکس های گوشی را تو سایت سونی میبینیم.انگار آن بر چسب را نداره.
علما نظر بدن.:bc:

804869

trinx
01-01-2013, 19:29
رو صفحه نمایش گوشیم ،چندتا خش ریز افتاده.:ambulance:
آیا اکتیو مثل اکسپریا ری یه محافظ صفحه ضخیم روی صفحه نمایشش داره؟
چون انگار روش یک چیزی چسبیده.تو کلوپ اکسپریا ری،یکی گفته بود چاقو را انداخته زیرش و به سختی آن را کنده.
آیا اکتیو هم این صفحه نمایش ضخیم را داره؟میشه کندش؟
پس دیگه نباید نگران خشش باشیم.درسته؟
تو عکس هم پیداست انگار یک چیزی رو صفحه نمایشش چسبیده.درحالیکه وقتی عکس های گوشی را تو سایت سونی میبینیم.انگار آن بر چسب را نداره.
علما نظر بدن.:bc:

804869


تا جایی که یادم هست یه برچسب داشت ولی نکنی بهتر

وحیدسلحشور
08-02-2013, 14:30
گوشی های اکسپریا از زمان x10 به بعد این برچسب رو روش دارند ، نگران نباشید ، گوشی شما هم شامل این برچسب هست.

foa.neh
30-03-2013, 17:01
دوستان عزیز
یک فروند اکتیو که به اندروید 4 587 آپ شده
آنلاک شده
روت شده
کرنل lpus آخرین نسخه نصب شده
نرم افزارهای مورد نیاز طبق چندین آموزش مختلف برای راه اندازی otg انجام شده جواب نداده
یعنی هیچ کدوم از برنامه ها فلش رو شناسایی نمیکنن (با 3 فلش از برندهای tdkوpnyو ترنسند تست شده)
دوست عزیز trinx پیشنهاد نصب سیانوژن دادن با کرنل مسا ولی چون گوشی برا من نیست میخوام ببینم کدوم یک از دوستان تونستن otg رو روی active خودشون راه اندازی کن و از کدوم کرنل یا روش که منم دققی همومنو انجاتم بدمو اگه کسی موفق نشده داوباره نصب کلی برنامه و... نباشه
یه سوال دیگه اینکه otg اس2 با کابل های دیگه فرق داره(واس اکتیو مشکلی نداره>؟)
ممنون از دوستان

mp3mp4
30-03-2013, 17:40
دوستان عزیز
یک فروند اکتیو که به اندروید 4 587 آپ شده
آنلاک شده
روت شده
کرنل lpus آخرین نسخه نصب شده
نرم افزارهای مورد نیاز طبق چندین آموزش مختلف برای راه اندازی otg انجام شده جواب نداده
یعنی هیچ کدوم از برنامه ها فلش رو شناسایی نمیکنن (با 3 فلش از برندهای tdkوpnyو ترنسند تست شده)
دوست عزیز trinx پیشنهاد نصب سیانوژن دادن با کرنل مسا ولی چون گوشی برا من نیست میخوام ببینم کدوم یک از دوستان تونستن otg رو روی active خودشون راه اندازی کن و از کدوم کرنل یا روش که منم دققی همومنو انجاتم بدمو اگه کسی موفق نشده داوباره نصب کلی برنامه و... نباشه
یه سوال دیگه اینکه otg اس2 با کابل های دیگه فرق داره(واس اکتیو مشکلی نداره>؟)
ممنون از دوستان

دوست عزیز کرنل mesa 4.2 رو نصب کن+برنامه usb otg helper+یه کابل otg

foa.neh
30-03-2013, 21:00
دوست عزیز کرنل mesa 4.2 رو نصب کن+برنامه usb otg helper+یه کابل otg

باکرنل مسا 4.2 هیبرید زدم پیشرفت کرد! یعنی دفعه قبل اصلا پیدا نمیکرد الان میگه با برنامه otg helper
failed error 1

ادیت:
خوب دوستان بهتون تبریگ میگم بالاخره حل شد!
از دوباره رام اصلی رو فلش کردم
با کرنل مسا 4.2 هیبرید روت کردم(قبلا آنلوک کرده بودم)
busy box رو نصب کردم
برنامه stick mount رو نصب کردم و هر 3فلش و 1 رمریدر رو جواب داد1 فلش ترنسند!! رو جواب نداد

باتشکر فروان از راهنمایی mp3mp4 و trinx
اگه دوستان مدیر دوست داشتن اینو تو یه جایی بگن که دوستانی که active دارن مثل من یکروز کامل وقت نزارن واسه کار نیم ساعته!

dr.taziki
04-10-2013, 18:24
سلام
من سیم کارت رایتل انداختم تو اکتیوم
ار اون موقع هر سیم دیگه ای که میندازم تا گوشی بالا میاد یکسره ریست میشه
کمکم کنید

LOVE Story
04-10-2013, 18:33
سلام
من سیم کارت رایتل انداختم تو اکتیوم
ار اون موقع هر سیم دیگه ای که میندازم تا گوشی بالا میاد یکسره ریست میشه
کمکم کنید
سلام دوست عزیز
یک بار فکتوری ریست انجام بدید

dr.taziki
04-10-2013, 23:19
سلام دوست عزیز
یک بار فکتوری ریست انجام بدید

هم فکتوری ریست کردم هم فلش
فقط با رایتل کار میکنه

jeri
17-10-2013, 08:02
سلام
من گوشی xperia active دارم
یه دفعه گوشیم خاموش شد دیگه روشن نمیشه
وقتی دکمه پاورو میزنم فقط یه ویبره میخوره ولی دیگه روشن نمیشه
باطري رو شارژ كرد و چراغش سبز شد
لطفا راهنماییم کنید

jeri
19-10-2013, 11:18
سلام
من گوشی xperia active دارم
یه دفعه گوشیم خاموش شد دیگه روشن نمیشه
وقتی دکمه پاورو میزنم فقط یه ویبره میخوره ولی دیگه روشن نمیشه
باطري رو شارژ كرد و چراغش سبز شد
لطفا راهنماییم کنید

هيچكس نميتونه راهنمايي كنه

MOSIFA
19-10-2013, 12:47
سلام
من گوشی xperia active دارم
یه دفعه گوشیم خاموش شد دیگه روشن نمیشه
وقتی دکمه پاورو میزنم فقط یه ویبره میخوره ولی دیگه روشن نمیشه
باطري رو شارژ كرد و چراغش سبز شد
لطفا راهنماییم کنید

رام رسمی رو دانلود و با فلش تولز فلش کنید، مشکلتون حل خواهد شد../

jeri
21-10-2013, 09:27
سلام عزيز
ممنون
من خودم هركار كردم نتونستم فلش بزنم
ديروز دادم تعميرگاه اونم چند با ر فلش زد ولي گوشي بالا نيامد و گفت كه مشكل سخت افزاري داره و من هم فعلا دادم يه جا براي تعمير

m.ghasemi.sani
09-04-2014, 17:45
میشه یه راهنمای جامع بذارید برای فلش کردن این گوشی ؟

new.man06
11-04-2014, 12:04
میشه یه راهنمای جامع بذارید برای فلش کردن این گوشی ؟
بفرما عزیز
آموزش ساده و تصویری فلش رام رسمی با استفاده از فلش تولز روی گوشیهای 2011 xperia (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=279275)

saeid33
04-03-2015, 19:41
سلام
با این گوشی چطوری میشه از طریق کابل به کامپوتر وصل شد و باهاش رفت اینترنت حتی از طریق بلوتوث هم من هر کاری میکنم نمیشه با گوشی میتونم برم اینترنت ولی با کامپیوتر اصلا نمیره تیک Usb Tethering رو میزنم برای وصل شدن با کابل برای بلوتوث هم تیک
BluetoothTethering میزنم ترافیک داده ها هم فعال هستش ولی فاید نداره ؟
بهترین کرنل و رام برای این گوشی چی هست رامم هم رسمی 4.0.4 هستش؟ با تشکر

MOSIFA
04-03-2015, 20:45
سلام
با این گوشی چطوری میشه از طریق کابل به کامپوتر وصل شد و باهاش رفت اینترنت حتی از طریق بلوتوث هم من هر کاری میکنم نمیشه با گوشی میتونم برم اینترنت ولی با کامپیوتر اصلا نمیره تیک Usb Tethering رو میزنم برای وصل شدن با کابل برای بلوتوث هم تیک
BluetoothTethering میزنم ترافیک داده ها هم فعال هستش ولی فاید نداره ؟
بهترین کرنل و رام برای این گوشی چی هست رامم هم رسمی 4.0.4 هستش؟ با تشکر

1. برای اتصال به اینترنت باید کانکشن بسازید، و مراحل خاصی داره اگر توی اینترنت سرچ کنید پیدا می کنید.

2. معمولا کاستوم رامهایی که برای گوشی لایو و مینی هست، برای این گوشی هم عرضه میشه. من به جز رام رسمی خوده گوشی رام دیگه ای رو پیشنهاد نمی کنم، انتخاب رام سلیقه ایه. برای انتخاب رام بهتره سری به فروم xda بزنید.