PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب کاستوم رام ها



LOVE Story
11-06-2012, 11:33
سلام دوستان
دیدم توی بخش اموزش نصب کاستوم رام نیست گفتم براتون بزارم.

قبل از هر چیز بگم برای نصب کاستوم رام باید بوت لودر گوشیتون انلاک شده باشه.

1-اول از رامی خوشتون اومد تمامی فایل ها از قبیل رام و کرنل و پچ و .. رو دانلود کرده و بجز کرنل بقیه رو ب مموری منتقل کنید.

2-کرنل رو ب پوشه فست بوت منتقل کرده.ابزار فست بوت رو هم میتونید از لینکه زیر دریافت کنید.
http://www.mediafire.com/download.php?ccvatbiedwcsckf

3-گوشی رو در حالت فست بوت متصل کنید(گوشی رو خاموش کرده ولوم بالا رو میگیریم و کابل رو وصل میکنیم ال ای دی باید ابی بشه.)

4- داخل پوشه فست بوت رفته و شیفت رو گرفته و راست کلیک میکنیم و گزینه open new cammand here رو میزنیم.
در صفحه باز شده این دستور رو برای فلش کردن کرنل تایپ میکنیم.و اینتر
fastboot flash boot boot.img

توجه:بجایه boot دوم باید نامه کرنل نوشته بشه.برایه راحتی کار همیشه اسمه کرنل رو ب boot تغییر بدید و با دستور بالا فلش کنید.

اگر از ویندوز xp استفاده میکنید بایداز منوی استارت برنامه داس رو بیارید و مسیر پوشه فست بوت رو بهش بدید.
5-بعد از اینکه کرنل نصب شد و پیغام finish داد.کابل رو دربیارید وگوشی رو روشن کنید و قبل از اومدن لوگو سونی دکمه ولوم پایین یا بک رو پشته سر هم بزنید تا وارد ریکاوری بشه.

اول از همه از رامتون بکاپ بگیرید ک در صورت بروز اشکال بتونید ب رام قبلی برگردید.

برای کار کردن داخل ریکاوری از دکمه ولوم بالا و پایین استفاده کنید و برای وارد شدن هم دکمه هوم (وسطی)رو بزنید.


حالا در ریکاوری وایپ ها رو انجام بدید.)(wipe data,wipe cache,advance/wipe dalvik cache

بعد وارد گزینه ی install zip شده و از choose رام رو ک داخل مموری هست انتخاب کنید و نصب کنید.
به همین صورت پچ یا اضافات رام رو هم نصب کنید.
ریبوت کنید و از رام لذت ببرید.

hadics1
15-06-2012, 11:54
ممنون حسام جان.فقط یه چیزی خود این رام روت شده هست؟؟آخه تو اسکرین شاتهات super user هم بود.یا بعدن خودت روت کردی؟؟؟

RASSOOL
30-06-2012, 06:05
باسلام
يه سوال :
ريكاوري بصورت پيشفرض روي يه گوشي "اكسپريا ري" كه نوميخريم نصبه يابايدخودمون روش نصب كنيم؟
باتشكر

farary11
30-06-2012, 07:02
باسلام
يه سوال :
ريكاوري بصورت پيشفرض روي يه گوشي "اكسپريا ري" كه نوميخريم نصبه يابايدخودمون روش نصب كنيم؟
باتشكر
سلام.نخیر نصب نیست.باید خودتون نصب کنید.

joykiller360
07-09-2012, 17:45
سلام.نخیر نصب نیست.باید خودتون نصب کنید.


سلام...
چه جوری باید نصب کنیم؟

LOVE Story
07-09-2012, 17:51
سلام...
چه جوری باید نصب کنیم؟

از این اموزش استفاده کنید.
منوی ریکاوری مد برای تمامی مدل های اکسپریا(بوت لودر باز و بسته) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=241843)

AMINEDGE
27-11-2012, 21:08
آقا من متوجه نشدم اول ابزار فست بوت رو دانلود و اکسترکت میکنم
بعد کرنل رو توی پوشه ی فست بوت کپی میکنم بعد open new Windows command hereرو میزنم
یه صفحه سیاه نسبتا کوچک باز میشه نیم خط نوشته هم اولش هست و آخر نوشته هم یه فلش هست
چیزی که بالا نوشته بودید رو بعد از فلش و بدون پاک کردن نوشته های اول صفحه تایپ میکنم
حالا باید چکار کنم دقیقا؟ کلید اینتر رو بزنم؟ صفحه رو ببندم؟ لطفا بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
ویندوز هم سون ۶۴ بیت درایور ها رو هم نصبیدم.

LOVE Story
27-11-2012, 23:26
آقا من متوجه نشدم اول ابزار فست بوت رو دانلود و اکسترکت میکنم
بعد کرنل رو توی پوشه ی فست بوت کپی میکنم بعد open new Windows command hereرو میزنم
یه صفحه سیاه نسبتا کوچک باز میشه نیم خط نوشته هم اولش هست و آخر نوشته هم یه فلش هست
چیزی که بالا نوشته بودید رو بعد از فلش و بدون پاک کردن نوشته های اول صفحه تایپ میکنم
حالا باید چکار کنم دقیقا؟ کلید اینتر رو بزنم؟ صفحه رو ببندم؟ لطفا بیشتر توضیح بدید ممنون میشم.
ویندوز هم سون ۶۴ بیت درایور ها رو هم نصبیدم.

بله دیگه باید اینتر کنید.
بجای مراحل 2تا5 میتونید از اموزش زیر استفاده کنید.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=211594

AMINEDGE
28-11-2012, 06:16
میگم من اول با فلش تول فلش کردم ولی جواب نمیداد یعنی مینوشت که با موفقیت انجام شده
ولی گوشی رو که روشن میکردم همون لوگوی سونی میومد و هیچ فرقی نکرده بود.
(من قبلا روی آرک اس خودم با این روش جواب گرفتم ولی نمیدونم چرا روی ری جواب نداد)
امکان داره از لاک بودن بوت لودر باشه؟ از کجا یاید بفهمم بوت لودرش بازه یا بسته؟
ممنون

Operamini04816
28-11-2012, 07:11
میگم من اول با فلش تول فلش کردم ولی جواب نمیداد یعنی مینوشت که با موفقیت انجام شده
ولی گوشی رو که روشن میکردم همون لوگوی سونی میومد و هیچ فرقی نکرده بود.
(من قبلا روی آرک اس خودم با این روش جواب گرفتم ولی نمیدونم چرا روی ری جواب نداد)
امکان داره از لاک بودن بوت لودر باشه؟ از کجا یاید بفهمم بوت لودرش بازه یا بسته؟
ممنون

دوست ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺻﻮﺭﺕ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﺪ ﺭﻭ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﮔﯿﺮﯼ
ﮐﺮﺩﻩ *#*#7378423#*#*
ﻭ ﺍﺯ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﻨﻮ ﮔﺰﯾﻨﻪ service info ﺭﻭ ﺯﺩﻩ ﻭ
ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﮔﺰﯾﻨﻪ configuration ﺭﻭ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ
ﮐﺮﺩﻩ !!
ﻭ ﺩﺭ ﻣﻘﺎﺑﻞ rooting status ﺍﮔﺮ ﺯﺩﻩ ﺑﺎﺷﺪ bootloder unlocked=yes یعنی بوتلودر شما باز هست در غیر این صورت بسته است.راستی شما اون کرنلی رو که میخوای فلش کنی ببین مخصوص رام هست یا خیر.

ViCeRoY
19-02-2013, 19:26
سلام، من می خوام کرنل رو فلش کنم این اررور رو میده و انجام نمیشه! تمام راه ها رو هم امتحان کردم، همین اررور رو میداد
گوشیمم روت هست،su peruser تو لیست برنامه هام هست؛ ریکاوری نصبه، busybox هم نصبه
اینم اسکرین شات
http://s1.picofile.com/file/7663301826/Capturedhdfcvbcvb.png

a.heshmati96
19-02-2013, 20:20
سلام، من می خوام کرنل رو فلش کنم این اررور رو میده و انجام نمیشه! تمام راه ها رو هم امتحان کردم، همین اررور رو میداد
گوشیمم روت هست،su peruser تو لیست برنامه هام هست؛ ریکاوری نصبه، busybox هم نصبه
اینم اسکرین شات
http://s1.picofile.com/file/7663301826/Capturedhdfcvbcvb.png

کرنل رو یا با cmd فلش کنین یا نسخه آخر فلش تول رو دانلود کنین.

JIMA
19-02-2013, 20:34
سلام، من می خوام کرنل رو فلش کنم این اررور رو میده و انجام نمیشه! تمام راه ها رو هم امتحان کردم، همین اررور رو میداد
گوشیمم روت هست،su peruser تو لیست برنامه هام هست؛ ریکاوری نصبه، busybox هم نصبه
اینم اسکرین شات
[/IMG]

بوتلودرت بسته ست

ViCeRoY
19-02-2013, 21:30
کرنل رو یا با cmd فلش کنین یا نسخه آخر فلش تول رو دانلود کنین.

آخرین ورژن فلش تول رو نصب دارم،
با تمام روش ها هم تست کردم همون اررور رو میده، (فلش تول، cmd، QuikIMG)
برنامه روتم هم دسترسی به تمام برنامه ها رو میده ها

ViCeRoY
19-02-2013, 21:35
بوتلودرت بسته ست

بوتلودرم بسته اس، با این آموزش می خواستم رام بزنم => http:// opda .ir/showthread.php?t=54126
تو این آموزش نگفته که باید باز باشه
حتما باید بوتلودر باز باشه تا بشه رام عوض کرد؟
راهی به جز باز کردن بوتلودر برا عوض کردن رام نیست؟

JIMA
19-02-2013, 21:37
بوتلودرم بسته اس، با این آموزش می خواستم رام بزنم => آموزش (http://......../showthread.php?t=55133)
تو این آموزش نگفته که باید باز باشه
حتما باید بوتلودر باز باشه تا بشه رام عوض کرد؟
راهی به جز باز کردن بوتلودر نیست؟

این کرنل boot.img که میخوای فلش بزنی ، نیاز به بوتلودر باز داره
نه ، تو پست اول این تاپیک هم گفته بوتلودر باز نیازه

bms63
26-04-2013, 12:30
ککککککمممممممممممممکککککک ککککککککککککک
من گوشیم روت بود بعد بدون نصب کرنل رام کاستومو ریختم همه مراحل درست بود بعد ریبوت شد از وقتی بالا اومده روی نوشته سونی مونده تو ریکاوری هم نمیره:sign_help:

a.heshmati96
26-04-2013, 15:19
ککککککمممممممممممممکککککک ککککککککککککک
من گوشیم روت بود بعد بدون نصب کرنل رام کاستومو ریختم همه مراحل درست بود بعد ریبوت شد از وقتی بالا اومده روی نوشته سونی مونده تو ریکاوری هم نمیره:sign_help:

کاستوم رامی که نصب کردین کدوم نسخه از اندرویده؟اگر نسخه کرنل با رام یکی نباشه اینجوری میشه.باید کرنل همون ورژن رو نصب کنین.

cssmaster
28-05-2013, 21:48
با سلام آقا من یه sola دارم

آنلاک کردمش
روت کردم
با تمامی روش هایی که تو فرم های ایرانی و خارجی تست شده بود Recovery نصب کردم ولی تو ریکاور نمیره
بالاخره با کلی زحمت با fastboot و دستور زیر موفق شدم برم تو ریکاوری
fastboot flash boot boot.img
تو ریکاوری که رفتم تمامی wipe ها رو انجام دادم و رام ultimate sola 2 رو هم که از قبل کپی کرده بودم نصب کردم
بعد از نصب رام پیام successful installed رو هم بهم میده ولی بعد از اینکه reboot system now رو میزنم گوشی بالا نمیاد
فقط رو لوگو Sony میمونه و اگه back بزنم دوباره میره تو ریکاوری

چه کنم ؟

Engine3R
28-05-2013, 22:55
با سلام آقا من یه sola دارم

آنلاک کردمش
روت کردم
با تمامی روش هایی که تو فرم های ایرانی و خارجی تست شده بود Recovery نصب کردم ولی تو ریکاور نمیره
بالاخره با کلی زحمت با fastboot و دستور زیر موفق شدم برم تو ریکاوری
fastboot flash boot boot.img
تو ریکاوری که رفتم تمامی wipe ها رو انجام دادم و رام ultimate sola 2 رو هم که از قبل کپی کرده بودم نصب کردم
بعد از نصب رام پیام successful installed رو هم بهم میده ولی بعد از اینکه reboot system now رو میزنم گوشی بالا نمیاد
فقط رو لوگو Sony میمونه و اگه back بزنم دوباره میره تو ریکاوری


چه کنم ؟
این دستوری که شما از طریق فست بوت فلاش کردین مربوط به فرنل کاستوم رام میشه که همشون ریکاوری دارن ولی این مشکل بالا نیومدن رام از اونجاست که شما باید کرنل مربوط و سازگار با رام مورد نصب فلاش کنین مثلا اگه رامی که بیسش جلی بین فقط با کرنلهای جلی بین بالا میاد و اگه با کرنل ساندویچ بستنی نصب کنین اینطوری میشة!
در آخرم لطفا مشکلاتتونو تو انجمن خود سولا مطرح کنید اینجا اکسپریا ری هست!دقت کن

Engine3R
28-05-2013, 22:57
با سلام آقا من یه sola دارم

آنلاک کردمش
روت کردم
با تمامی روش هایی که تو فرم های ایرانی و خارجی تست شده بود Recovery نصب کردم ولی تو ریکاور نمیره
بالاخره با کلی زحمت با fastboot و دستور زیر موفق شدم برم تو ریکاوری
fastboot flash boot boot.img
تو ریکاوری که رفتم تمامی wipe ها رو انجام دادم و رام ultimate sola 2 رو هم که از قبل کپی کرده بودم نصب کردم
بعد از نصب رام پیام successful installed رو هم بهم میده ولی بعد از اینکه reboot system now رو میزنم گوشی بالا نمیاد
فقط رو لوگو Sony میمونه و اگه back بزنم دوباره میره تو ریکاوری


چه کنم ؟
این دستوری که شما از طریق فست بوت فلاش کردین مربوط به فرنل کاستوم رام میشه که همشون ریکاوری دارن ولی این مشکل بالا نیومدن رام از اونجاست که شما باید کرنل مربوط و سازگار با رام مورد نصب فلاش کنین مثلا اگه رامی که بیسش جلی بین فقط با کرنلهای جلی بین بالا میاد و اگه با کرنل ساندویچ بستنی نصب کنین اینطوری میشة!
در آخرم لطفا مشکلاتتونو تو انجمن خود سولا مطرح کنید اینجا اکسپریا ری هست!دقت کن

soroosh_1988
18-10-2013, 13:41
سلام دوستان
گوشی من xperia pro ، وقتی داشتم یه برنامه نصب می کردم restart شد و دیگه بالا نیومد . تا صفحه lock میاد ، دوباره restart میشه . بدون سیم کارت یا مموری هم همینطوره . فکر می کنم حافظه داخلی بیش از حد پر شده و باید فلش بشه . لطفا راهنمایی کنید که چطور باید اینکارو انجام بدم . گوشی رو روت کرده بودم و اندروید 4 روش بود (آخرین آپدیت) . می تونم به جای رام اصلی از رام کاستوم استفاده کنم ؟

Engine3R
18-10-2013, 16:22
سلام دوستان
گوشی من xperia pro ، وقتی داشتم یه برنامه نصب می کردم restart شد و دیگه بالا نیومد . تا صفحه lock میاد ، دوباره restart میشه . بدون سیم کارت یا مموری هم همینطوره . فکر می کنم حافظه داخلی بیش از حد پر شده و باید فلش بشه . لطفا راهنمایی کنید که چطور باید اینکارو انجام بدم . گوشی رو روت کرده بودم و اندروید 4 روش بود (آخرین آپدیت) . می تونم به جای رام اصلی از رام کاستوم استفاده کنم ؟
بله شما فقط اول باید بوتلودر گوشیتونو باز کنین و بعدش کرنل و رام کاستوم مورد نظرتونو طبق اموزش انجمن خودتون فلش کنین ...!
شما هر سوالی و مشکلی دارین در بخش کلوپ انجمن خودتون که این پایین براتون لینک میکنم مطرح کنید و همونجا دوستان و مدیران محترم راهنماییتون میکنن :

Xperia Pro (http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=1165)