PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دریافت شبکه های تلویزیونی صدا و سیما بر روی تلفن همراه



ALIBA
26-09-2007, 16:52
مدیر عامل شرکت ارتباطات سیار در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر افزود:پخش دیجیتالی کانالهای صداوسیما در حال حاضر به صورت ازمایشی انجام می شود.

وحید صدوقی با اشاره به اینکه پخش کانالهای تلویزیونی صداو سیما با همکاری شرکت ارتباطات سیار انجام می شود افزود: خدمات پخش تلویزیونی دراینده با سیمکارت همراه اول فعال خواهد شد و مشترکان شرکت ارتباطات سیار بابت استفاده از این خدمات هزینه ناچیزی پرداخت خواهند کرد.

وی در عین حال اضافه کرد: همه گوشیهای تلفن همراه قابلیت دریافت تصاویر تلویزیونی را ندارد.

در حال حاضر پخش شبکه های تلویزیونی صدا و سیما بر روی گوشیهای تلفن همراه به صورت ازمایشی در تهران انجام می شود.

ALIBA
26-09-2007, 16:53
حالا من دو تا سوال دارم:
1. آیا تا به حال کسی از این سرویس استفاده کرده؟
2. روی چه گوشی هایی و با چه تنظیماتی قابل دریافت است؟

FARID
26-09-2007, 16:57
چه عجب همراه اول هم یک تکونی به خودش داد.

CONS†AN†INE
26-09-2007, 16:57
منبع خبر رو لطفا بنویسید

این جوابیه برای ایرانسل:loveit:

rezapolad
26-09-2007, 16:58
اره به خاطر ترسي كه ايرانسل واسش ايجاد كرده مي خواد كه از رده خارج نشه

ALIBA
26-09-2007, 17:00
منبع واحد مرکزی خبر: http://www.iribnews.ir/Default.aspx?Page=ScienceContent&news_num=122590

rozezard
26-09-2007, 17:12
خوب تازه در قسمت ازمايش هست ان شا الله صد ساله ديگه دايمي مي شه و به مردم مي دن


حالا دارن مي گن قيمت ناچيز حالا ثانيه اي چند هزار تومن خدا مي دونه همراه اول براي راه رضا خدا كاري نميكنه كه

sat star
26-09-2007, 17:22
مشترکان شرکت ارتباطات سیار بابت استفاده از این خدمات هزینه ناچیزی پرداخت خواهند کرد.
.
كم مونده پول بديم تلوزيون صداوسيما را نگاه كنيم حالا اگه رايگان بود حرفي براي زدن داشت
شايدم شبها رايگان باشه (طرح شبانه):beurk: :rofl:

imported_hamed_gh
26-09-2007, 17:25
حالا من دو تا سوال دارم:
1. آیا تا به حال کسی از این سرویس استفاده کرده؟
2. روی چه گوشی هایی و با چه تنظیماتی قابل دریافت است؟
کسی نیست که جواب این سوالها رو بده؟
در ضمن میخوام بدونم گوشیهای تلویزیون دار چینی که توی همین سایت معرفی شدن مگه همین کاررو انجام نمیدن؟یعتی مگه نمیشه باهاشون شبکه های صدا و سیما رو دریافت کرد؟
یا علی

ali_satelite
26-09-2007, 17:44
چرا دوست عزیز این چینی ها من باهاش امتحان کردم
کانال های صدا سیما رو نشون میده

*Aria*
26-09-2007, 17:52
مشترکان شرکت ارتباطات سیار بابت استفاده از این خدمات هزینه ناچیزی پرداخت خواهند کرد.


اولا عمرا ، هزينه ناچيز!!!!!!! اونم تو ايران ، پستومون رو ميکنن ، حالا ببين، هنوز يادم نرفته يک اس ام اس زدم به گوشي که فال حافظ بيگرين از طريق تلفن، تا شماره رو گرفتم گفت الان 400 تومن به صورت حساب شما بابت اين تماس اضافه شد. کلاه برداري بيشتر از اين ، حالا با هزينه ناچيز مي‌خوان همچين خدماتي که پدر شبکه رو درمياره و به پهناي باند بالا نياز داره رو با قيمت ناچيز ارائه بدن.

دوما من بابت ديدن تلوزيون يک ريالي هم نمي‌دم. خودم اونقدر مصيبت دارم که اگر بخوام گريه کنم مي‌تونم به اونا فکر کنم.



در حال حاضر پخش شبکه های تلویزیونی صدا و سیما بر روی گوشیهای تلفن همراه به صورت ازمایشی در تهران انجام می شود.

اونوقت کي داره تست ميکنه؟ چجوري ؟

hamip70
26-09-2007, 19:01
اصلا روی این مسائل الکی نباید بحث کنیم

mobdl
26-09-2007, 19:09
اصلا شبکه های ایران ارزش نگاه کردن نداره که باز بخوایم با موبایلمونم این کار را بکنیم.این روز ها که داره با این سریال های مزخرفش حالم به هم میخوره.
قسمت هزینه ی ناچیزش هم مثل یک جوک هستش.گفتند که ما بخندیم.به جای این کارهای مفت بیان سریعتر 3g بذارن!

ALFEX
27-09-2007, 17:35
قبل از اينكه اينا طرح ازمايشي بزارند هم كه موبايل ها شبكهع هارو نشون ميداد/ كدوم طرح؟

EHSAN
04-10-2007, 23:05
اگه فعال شه با چه گوشی هائی میشه این کارو کرد

EHSAN
04-10-2007, 23:10
فقط تو نوکیا n77 می تونه تلوزیون رو پخش کنه

FARID
04-10-2007, 23:19
N77 و N92 و 7710

choobin11
04-10-2007, 23:44
بابا جون Gprs بتونه راه بندازه هنر کرده.....نمی خواد حالا واسه من جولان بده...
به قول دوسته خوبمون پهنای باندش به شیر آب شهرداری وصله دیگه ...این سیستم هنوز Gprs رو نتونسته سامان بده حالا اومده دم از....

javad_hemati
04-10-2007, 23:50
فقط تو نوکیا n77 می تونه تلوزیون رو پخش کنه
سلام
این گوشی های چینی به صورت آنالوگ تلویزیون رو پخش میکنن
و کیفیتش خیلی پایینه
اما این چیزی که اینا گفتم به صورت دیجیتال هست که کیفیت فوق العاده ای داره و البته فقط یک سری گوشی خاص ساپورتش میکنن
در ضمن این امکان باید از طریق صدا و سیما به وجود بیاد نه همراه اول
تو رادیو با یکی از مسئولای صدا و سیما مصاحبه کرد گفت:
این امکانی نیست که مخابرات بتونه فعال کنه و باید توسط صدا و سیما ساپورت شه
و درصورتی که این جور امکانی به وجود بیاد فقط مختص همراه اول نیست و با تمام اپراتورها میشه تلویزیون دید و اصلا ربطی به سیم کارت نداره:merci:

CONS†AN†INE
04-10-2007, 23:57
بابا جون Gprs بتونه راه بندازه هنر کرده.....نمی خواد حالا واسه من جولان بده...
به قول دوسته خوبمون پهنای باندش به شیر آب شهرداری وصله دیگه ...این سیستم هنوز Gprs رو نتونسته سامان بده حالا اومده دم از....

موافقم

عمرا بتونه :Great:

King
05-10-2007, 00:13
نه آقا دو تا از این آقایون که هیچی بلد نیست این گوشی چینی های که جدید اومده و قیمت اش 170 تومنه دیده از سری نوکلا است ولی شرکت نوکلا نیمزنه اینا میشه روشون باند یو اچ اف رو تنظیم کرد اینا رو دیده هوس کرده اینکارو بکنه :))

نمیدونه اینا در اصل تلویزیونند و از طریق خطوط مخابراتی اینکارو نکردند و اصل ربطی به موبایل نداره فقط اومدن این امکان رو موبایلهاشون گذاشتن واسه فروش این مدل گوشی

EHSAN
14-10-2007, 17:26
پس بیخیال شید

Mohammad62
14-10-2007, 18:36
این خبر رو اگر باور ندارید خودم اولین بار تو سایت زدم و از جزئیاتش هم اطلاع دارم چون داشت تو تلوزیون کانال 3 نشون میداد یکی از شرکتهای وابسته به صدا و سیما پخش امواج دیجیتال Dvb-h رو به صورت آزمایشی شروع کرده و شاید هم امتیاز فعال سازیش رو به همراه اول داده باشن تا بتونن ازش به عنوان اهرم قدرت استفاده کنن

aliaghil
14-10-2007, 19:15
بابا سرکاریه.
شما ها هم چه زودباوریدها. اینا اگه راست میگن امکانات پیش پا افتاده.ای مثل Mms یا Gprs رو هنوز نتونستن راه بیاندازن چه برسه به این. تازه اگه خدایی نکرده زبونم لال بعد از هزار سال راه بیوفته خداتومن پولشو میگیرن.
والا اینا اگه راست میگن برن اس ام اس رو بکنن 5 تومن!

assistants
05-04-2008, 16:27
دوست عزیز گوشی های چینی تلوزیون داره اما ارزش نداره باید بری رو پشت بوم تلوزیون تماشا کنی اما اگه همراه اول این کار رو بکنه که به زودی این کار عملی میشه بسیار کیفیت داره همچنین این سیستم رو گوشیهایی عملی هست که قابلیت اپدیت (دارای سیستم عامل)داشته باشه

assistants
05-04-2008, 16:33
البته من هم مثل شما این خبر رو جدی نمیگیرم درسته اونا این قول رو دادن اما در ایران هر کی قولی میده بعد ز سالیان دراز اونو عملی میکنه تازه شاید انجام بده

saeed_vb
23-02-2011, 19:59
سلام دوستان.
این تایپیک کشدم بالا. که بپرسم بالاخره بعد از گذشت 3 سال چی شد؟
فکر نکنم تا 30 سال دیگه هم اتفاقی بیفته....

nekooee
18-05-2011, 22:45
سلام

متاسفانه شبکه 3 موقع پخش مستقیم کد میشه
آیا راهی برای باز کردنش روی n96 هست؟