PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : DSPmanager و موزیک پلیر آپولو برای اندروید 4 رسمی



mehrzad1363
17-06-2012, 00:10
درود

DSPmanager و موزیک پلیر آپولو برای اندروید 4 رسمی

یکی از بهترین تنظیمات و کیفیت صدا با رامهای سیانوژن در هر گوشی اندرویدی تجربه خواهید کرد و اینبار در رامهای رسمی با تمام قدرت کیفیت صدا رو احساس کنید.

این پکیج به صورت تصادفی ابتدا برای گوشی وان ایکس اچ تی سی آماده شد که روی اس 3 هم تست شده و هم اکنون به صورت تکمیل با نرم افزار و حذف کننده موزیک اف ایکس رامهای استوک آماده کردم و بروی رامهای رسمی اودکس و دیئودکس پاسخگوی نیاز شما خواهد بود.

مراحل نصب :
برروی مموری داخلی انتقال دهید و از محیط ریکاوری برروی گوشی خود نصب کنید.

نکته :
کلیه اکولیزرهای موجود برروی گوشی رو غیر فعال کنید.
نرم افزارهای پلیر پاورآمپ و ... که دارای اکولیزر هستند نیز باعث غیر فعال شدن دی اس پی می باشند.
قبل از نصب حتما از رام خمود بکاپ تهیه کنید تا اگر دچار مشکل شدید به بک آپ خود برگردید.

گوشی های تست شده:
گالگسی نوت
گالگسی اس 3
اچ تی سی وان ایکس(احتمالا بدون فعالسازی سیستم اکولیزر بیتز)
نام گوشیهای تست شده توسط شما :
9100
9100g
؟؟؟

لینک دانلود:
http://www.mediafire.com/?4ijtf0uzc3yc3rq

dadashi.reza
17-06-2012, 07:07
دوستان بر روی sensation XE با کاستوم رام OrDroid_V8.6.5 جواب نداد

بعد از نصب و بالا اومدن گوشی...هی ریست شد.البته این مشکل هنگام استفاده از هدفون بوجود میاد تا هدفون رو وصل میکنم ریست میشه.

والا با اسپیکر گوشی به راحتی با دی اس پی کار کردم.

یا حق

reza_master
17-06-2012, 09:09
روی Galaxy S2 جواب میده :dn:

DJ EHSAN
17-06-2012, 11:02
روی i9100g با رام کاستوم ics تست شد و مثل ساعت کارمیکنه:af:

heybazigar
18-06-2012, 02:25
من روی رام رسمی 4 روی نوت ریختم اما تنظیم خاصی داره؟ چون چیزی داخل منو ها اضافه نشده
چجوری اکولایز گوشی رو غیرفعال کنم؟
امکان داره چون قبلا بیتس رو نصب کردم این کار نمیکنه؟

mehrzad1363
18-06-2012, 08:46
دوستان بر روی sensation XE با کاستوم رام OrDroid_V8.6.5 جواب نداد

بعد از نصب و بالا اومدن گوشی...هی ریست شد.البته این مشکل هنگام استفاده از هدفون بوجود میاد تا هدفون رو وصل میکنم ریست میشه.

والا با اسپیکر گوشی به راحتی با دی اس پی کار کردم.

یا حق

فکر کنم با اکولایزر فابریک گوشیتون تداخل ایجاد می کنه . اونو کامل غیر فعال کنید(حتی بیتز اچ تی سی رو غیر فعال کنید)


روی Galaxy S2 جواب میده :dn:


روی i9100g با رام کاستوم ics تست شد و مثل ساعت کارمیکنه:af:

تشکر از اطلاع رسانی در مورد کیفیت و بلندی صدا هم و مشکلاتش هم شرحی بدید تا مشکلات رو برطرف کنم (مثلا روی نوت صدا بیش از حد بلند میشد ولی کیفیت خیلی محشر بود دارم روش کار می کنم تا ولوم صدا پایین بیاد گوشیای دیگه رو فقط تست کردم و وقت نشد ایرادای احتمالی رو بررسی کنم)


من روی رام رسمی 4 روی نوت ریختم اما تنظیم خاصی داره؟ چون چیزی داخل منو ها اضافه نشده
چجوری اکولایز گوشی رو غیرفعال کنم؟
امکان داره چون قبلا بیتس رو نصب کردم این کار نمیکنه؟

شما با نصبش با ید دو تا نرم افزار به اپلیکیشنهاتون اضاف بشه dsp & apollo. سه حالت داره :
1- فایل ناقص دانلود شده و فایل به درستی نصب نشده .
2- کاستوم کرنل با محیط ریکاوری مناسب برروی گوشی شما نصب نیست .
3- بیزی باکس برروی گوشی نصب نیست .

- اکولایزر در همه جای گوشی تاثیر کیفیت داره (در تماسهاتون و زنگ خور و . . . حتما اعلام نظر کنید)
- فیدبک شما باعث بهبود کارایی این پکیج میشه یادتون نره.

VICTOR
18-06-2012, 09:31
رو اکسپریا پلی با رام ics تست شد جواب داد کاملا بنظرم بیس خوب زیاد شده ولی کمی صداش بلنده

mehrzad1363
18-06-2012, 13:31
بعد از اعمال اکولیزر دی اس پی صدا افزایش داره ولی با کنسل کردنش صدا به حالت عادی بر میگرده. از طریق فریموورک و ادیت فایلهای سیستمی میشه این میزان حداقل صدا رو کم کرد که برای هم گوشیها و رامهای اودکس اندروید 4 تقریبا غیر ممکن هست.

فعلا ورژن 2 رو آماده کردم که بدون نیاز ورژن یک برروی گوشی نصب میشه:

ویژگیها :
1- حذف لایبهای اضافی
2- انتقال فایلها به پوشه دیتا و قابلیت uninstall نرم افزار آپولو و دی اس پی در صورت مورد پسند نبودن توسط کاربر.
3- حذف اتوماتیک دی اس پی و آپولو از فایلهای پوشه سیستم.

لینک دانلود :
http://www.mediafire.com/?5k3blizibuo3jkn

heybazigar
18-06-2012, 13:53
فکر کنم با اکولایزر فابریک گوشیتون تداخل ایجاد می کنه . اونو کامل غیر فعال کنید(حتی بیتز اچ تی سی رو غیر فعال کنید)





تشکر از اطلاع رسانی در مورد کیفیت و بلندی صدا هم و مشکلاتش هم شرحی بدید تا مشکلات رو برطرف کنم (مثلا روی نوت صدا بیش از حد بلند میشد ولی کیفیت خیلی محشر بود دارم روش کار می کنم تا ولوم صدا پایین بیاد گوشیای دیگه رو فقط تست کردم و وقت نشد ایرادای احتمالی رو بررسی کنم)



شما با نصبش با ید دو تا نرم افزار به اپلیکیشنهاتون اضاف بشه dsp & apollo. سه حالت داره :
1- فایل ناقص دانلود شده و فایل به درستی نصب نشده .
2- کاستوم کرنل با محیط ریکاوری مناسب برروی گوشی شما نصب نیست .
3- بیزی باکس برروی گوشی نصب نیست .

- اکولایزر در همه جای گوشی تاثیر کیفیت داره (در تماسهاتون و زنگ خور و . . . حتما اعلام نظر کنید)
- فیدبک شما باعث بهبود کارایی این پکیج میشه یادتون نره.

ممنون فکر کنم بخاطر مورد 3 باشه.اصلا هیچی تو منو نیومد. فایل apk هم گرفتم ریختم system/app گاهی فورس کلوز میده

mehrzad1363
18-06-2012, 14:01
ممنون فکر کنم بخاطر مورد 3 باشه.اصلا هیچی تو منو نیومد. فایل apk هم گرفتم ریختم system/app گاهی فورس کلوز میده

از این تاپیک میتونید برای مورد 3 استفاده کنید .
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=226713

heybazigar
18-06-2012, 15:14
از این تاپیک میتونید برای مورد 3 استفاده کنید .
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=226713

ممنون. بیسی باکسو نصب کردم. ورژن 2 برنامه رو نصب کردم مشکل حل شد هردو آیکن اومد
صداعالی شد تو هدفون. بلند و با کیفیت. فقط خیلی تنظیماتو بلد نیستم. باید برم یه هدفون بیتس بگیرم البته الانم ep630 کریتیو دارم بدنیست

behzad_estakhri
12-07-2012, 11:12
آقا میشه اسکرین شات ازش قرار بدین؟
مرسی

mehrzad1363
07-08-2012, 15:13
نسخه ورژن 3 :

- استفاده از لایبهای اس آر اس
- بهینه سازی مقادیر کیفیت صدا
- اضاف کردن متد اکولیزر آمستریس

لینک دانلود: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1819614

mehrzad1363
07-08-2012, 15:19
آقا میشه اسکرین شات ازش قرار بدین؟
مرسی

خدمت شما :

agerdad
26-09-2012, 18:23
با سلام و خسته نباشید خدمت شما مهرزاد عزیز
آیا امکان پورت این مد برای gb برای i9000وجود داره همونطور که می دونید روی رامهای کاستوم بیس سیانوژن برای این گوشی موجود است وبسیار عالی کار می کند ولی این رامهای مشکلاتی از قبیل کیفیت دوربین و عدم اجرای برنامه های hd و ... دارند که عملا زیاد نمیشه روی اونا حساب کرد. اگه راهنمایی بفرمایید ممنون میشم(رام فقط SPIKE SPEEDY7)

Sandroid
26-09-2012, 23:28
فکر نمیکنم این پچ،برای gb جواب بده.
ولی میتونید جواب سوالتون رو در بخش تخصصی خودتون،دقیقتر دریافت کنید

mehrzad1363
26-09-2012, 23:40
این دی اس پی مختص رامهای اندروید 4 نوشته شده و جواب نخواهد داد و بعد از نصب با ارور رو برو خواهید شد. البته برای رامهای جینجر بیرد دی اس پی قبلا ارائه کرده بودم ولی متاسفانه نمیدونم توی کدوم بخش سایت آرشیو شده؟!!!!