PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشی ساده برای نصب رام های ruu با خود گوشی



محمدرضا موسوی
06-07-2012, 20:52
سلام دوستان این آموزش ساده ترین راه برای نصب رام RUU بدون نیاز به کامپیوتر هست و همچنین به کمک این آموزش میشه فایل خود رام رو از رام های RUU خارج کرد

خارج کردن فایل رام :

1 - رام Ruu مطابق را گوشی خودتون رو دانلود کنید
2 - رام Ruu را اجرا کنید ( نیاز به وصل کردن گوشی به کامپیوتر نیست )
3 - کلمه RUN رو در سرچ بار استارت بنویسید و برنامه RUN رو باز کنید
4 - در برنامه RUN کلمه %temp% رو بنویسید و اینتر رو بزنید
5 - در سرچ بار پوشه باز شده کلمه ROM.ZIP رو سرچ کنید

تبریک میگم ! فایلی که مشاهده میکنید محتوای رام Ruu و فایل اصلی رام هست

نصب این فایل خارج شده از رام Ruu :

1 - اسم فایل زیپ خارج شده را به PG86IMG تغیر دهید
2 - فایل زیپی که اسمش را عوض کردید روی صفحه اصلی مموری خودتون بریزید
3 - تیک فست بوت رو در قسمت پاور در ستینگ گوشی بردارید
4 - گوشی رو خاموش کنید و بعد از چند ثانیه با نگه داشتن دکمه ولم پایین و پاور وارد بوتلودر شوید
5 - صبر کنید تا فایل زیپ رام را چک و برسی کند و بعد نصب را تایید کنید و صبر کنید

باز هم تبریک میگم شما رام Ruu مورد نظرتون رو به این سادگی نصب کردید

موفق باشید

bartar tim
24-07-2012, 12:16
سلام دوستان این آموزش ساده ترین راه برای نصب رام ruu بدون نیاز به کامپیوتر هست و همچنین به کمک این آموزش میشه فایل خود رام رو از رام های ruu خارج کرد

خارج کردن فایل رام :

1 - رام ruu مطابق را گوشی خودتون رو دانلود کنید
2 - رام ruu را اجرا کنید ( نیاز به وصل کردن گوشی به کامپیوتر نیست )
3 - کلمه run رو در سرچ بار استارت بنویسید و برنامه run رو باز کنید
4 - در برنامه run کلمه %temp% رو بنویسید و اینتر رو بزنید
5 - در سرچ بار پوشه باز شده کلمه rom.zip رو سرچ کنید

تبریک میگم ! فایلی که مشاهده میکنید محتوای رام ruu و فایل اصلی رام هست

نصب این فایل خارج شده از رام ruu :

1 - اسم فایل زیپ خارج شده را به pg86img تغیر دهید
2 - فایل زیپی که اسمش را عوض کردید روی صفحه اصلی مموری خودتون بریزید
3 - تیک فست بوت رو در قسمت پاور در ستینگ گوشی بردارید
4 - گوشی رو خاموش کنید و بعد از چند ثانیه با نگه داشتن دکمه ولم پایین و پاور وارد بوتلودر شوید
5 - صبر کنید تا فایل زیپ رام را چک و برسی کند و بعد نصب را تایید کنید و صبر کنید

باز هم تبریک میگم شما رام ruu مورد نظرتون رو به این سادگی نصب کردید

موفق باشید



سلام:
این راهکارو من تست کردم جواب نگرفتم موقعه ای که میخوام وایپ کنم اون فایل زیپ رو نمیشناسه.

محمدرضا موسوی
24-07-2012, 18:02
یه کم بیشتر توضیح بدید
منظورتون از وایپ چیه ؟ اصلا نیازی به وایپ کردن گوشی نیست
موقعی که رام زیپ شده رو با اسم pg86img روی اس دی کارت میریزید و وارد بوتلودر میشید گوشی اتوماتیک فابل زیپ رام رو با اسم pg86img پیدا میکنه و نصب رو شروع میکنه اگر این مرحله بدون ارور انجام بشه رام نصب شده و فول وایپ مرحله بعد از نصب رام هست و واجب هم نیست

یک بار دیگه تمام مراحل رو از اول انجام بدید . دقت کنید که فایل رام زیپ شده رو روی صفحه اصلی اس دی کارت ریخته باشید

موفق باشید

bartar tim
24-07-2012, 20:26
یه کم بیشتر توضیح بدید
منظورتون از وایپ چیه ؟ اصلا نیازی به وایپ کردن گوشی نیست
موقعی که رام زیپ شده رو با اسم pg86img روی اس دی کارت میریزید و وارد بوتلودر میشید گوشی اتوماتیک فابل زیپ رام رو با اسم pg86img پیدا میکنه و نصب رو شروع میکنه اگر این مرحله بدون ارور انجام بشه رام نصب شده و فول وایپ مرحله بعد از نصب رام هست و واجب هم نیست

یک بار دیگه تمام مراحل رو از اول انجام بدید . دقت کنید که فایل رام زیپ شده رو روی صفحه اصلی اس دی کارت ریخته باشید
ی بود
موفق باشید


سباس از شما دوست عزیز\
بنده همون راهکاری که گفتین انجام دادم رام رو تو مموری کارت ریختم کامل خودش عملیات رو انجام داد قسمت سمت راست گوشی یه نواری بود که کامل شد و دوباره امد روی بوتلودر گوشی ولی شک من اینجاست چون ورزن رام من 2.3.3 هست ولی موقع تمام شدن عملیات رام ورزن همون 2.3.4 هست.. مشکل اینجاست و مشکلی که گوشی داره حل نمیشه.

محمدرضا موسوی
25-07-2012, 11:58
سباس از شما دوست عزیز\
بنده همون راهکاری که گفتین انجام دادم رام رو تو مموری کارت ریختم کامل خودش عملیات رو انجام داد قسمت سمت راست گوشی یه نواری بود که کامل شد و دوباره امد روی بوتلودر گوشی ولی شک من اینجاست چون ورزن رام من 2.3.3 هست ولی موقع تمام شدن عملیات رام ورزن همون 2.3.4 هست.. مشکل اینجاست و مشکلی که گوشی داره حل نمیشه.


اینطور که شما میگین ورژن شما 2.3.3 بوده و شده 2.3.4 نشون میده که رام نصب شده
اگر مشکلی با گوشی دارید یه بار فول وایپ کنید اگر درست نشد چون رام رو هم عوض کردید دیگه فقط میتونه سخت افزاری باشه

bartar tim
25-07-2012, 12:06
شما گوشتون روت یا بوتلودر آنلاک هست ؟ اگر هست این روش جواب نمیده
حقیقتش من برای دانگرید رام از این روش استفاده نکردم رامی که نصب کردم با این روش ورژنش بالاتر از رام خود گوشی بود و نمیدونم برای دانگرید کردن جواب میده یا نه
ممکنه مشکل از رام Ruu که انتخاب کردید باشه مطمئن هستید که به CID شما میخوره ؟

اگر رام نصب نشه ارور میده اگر ممکنه ارورش رو برام بنویس تا راح حل پیدا کنیم

الان گوشی انلاک هست و ورزن خوده گوشی 2.3.4 ..مشکل
در اصل اینکه قفل گوشی باز نمیشه منظور از قفل همون قفل منو هست.که با تعویض تاچ گوشی این مشکل پیش امده........الان من میخوام به 2.3.3 رسمی برگردونم تا ببینم مشکل از تاچه یا نرم افزار رام exeمیخوام بزنم روش اررور 155 رو میده......مشکله من اینجاست:bd:

محمدرضا موسوی
25-07-2012, 18:42
الان گوشی انلاک هست و ورزن خوده گوشی 2.3.4 ..مشکل
در اصل اینکه قفل گوشی باز نمیشه منظور از قفل همون قفل منو هست.که با تعویض تاچ گوشی این مشکل پیش امده........الان من میخوام به 2.3.3 رسمی برگردونم تا ببینم مشکل از تاچه یا نرم افزار رام exeمیخوام بزنم روش اررور 155 رو میده......مشکله من اینجاست:bd:

دوست عزیز رام Ruu.EXE رو که نمیشه رو گوشی آنلاک نصب کرد باید گوشی لاک باشه
شما تاچ گوشی رو عوض کردی همون جا تست کردی ببینی کار میکنه ؟ شاید اینم مشکل داشته

پیشنهاد میکنم که بوتلودر رو لاک کنید و این بار با یه رام 4.0.3 رسمی مخصوص گوشی خودتون انجام بدید

m_pixel
12-04-2013, 16:02
دوستان من الان رام اصلی 2.3 رو ریختم رو گوشیم.
مشکل وای فای و فارسی(جدا جدا نوشتن حروف) دارم.
میخوام همین رام باشه رو گوشی.. چون رام دیفالتش از همه بهتره تو مصرف باتری.!
حالا بهم بگین چیکارکنم تا این دوتا مشکلم رفع بشه..؟
خیلی خیلی سپاسگزارم..

#JOMJOMEH#
12-04-2013, 22:04
دوستان من الان رام اصلی 2.3 رو ریختم رو گوشیم.
مشکل وای فای و فارسی(جدا جدا نوشتن حروف) دارم.
میخوام همین رام باشه رو گوشی.. چون رام دیفالتش از همه بهتره تو مصرف باتری.!
حالا بهم بگین چیکارکنم تا این دوتا مشکلم رفع بشه..؟
خیلی خیلی سپاسگزارم..

سلام
جای سوالتون مربوط به تاپیک نیست دوست عزیز
تو بخش پرسش و پاسخ مشکلاتتون رو عرض کنید
2.3 خیلی قدیمه و فارسی ساپورت نمیکنه
انروید 4 رسمی هست که میتونید اپدیت کنید گوشی رو به این ورژن تا مشکلاتتون حل شه
یا اپدیت به 4 یا کاستوم راه مشکل شما رو حل میکنن
رام های کاستوم 100 برابر بهتره هستن مصرفشون به رام های اصلی
موفق باشید

morteza5921
26-09-2014, 20:14
دوستان من با این راه رام رسمی 4.3 با سنس 3.6 که اخرین رام هست نصب کردم ولی فایل های سه بعدی رو نشون نمیده (بد نشون میده ) و میکروفون از کار افتاده . میخواستم بدونم مگه رام رسمی هم باگ داره؟
رام سالم و تست شده رسمی برای اوو معرفی کنید لطفا

homman1
26-09-2014, 20:31
دوستان من با این راه رام رسمی 4.3 با سنس 3.6 که اخرین رام هست نصب کردم ولی فایل های سه بعدی رو نشون نمیده (بد نشون میده ) و میکروفون از کار افتاده . میخواستم بدونم مگه رام رسمی هم باگ داره؟
رام سالم و تست شده رسمی برای اوو معرفی کنید لطفا

خیر رام رسمی باگ نداره.یه بار فکتوری ریست کنید اگر درست نشد از اول نصب کنید.به احتمال زیاد درست میشه

morteza5921
27-09-2014, 01:26
خیر رام رسمی باگ نداره.یه بار فکتوری ریست کنید اگر درست نشد از اول نصب کنید.به احتمال زیاد درست میشه

این کارو انجام دادم داداش نشد باز هم مشکل 3بعدی دارم
مشکل میکروفون هم سخت افزاری بود

armin323
05-11-2014, 22:12
اقا این کار نیاز به ریکاوری داره؟

ardana
06-11-2014, 16:35
اقا این کار نیاز به ریکاوری داره؟

خیر ، نیازی نیست