PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصويري استفاده از اينترنت در P990i با GPRS



feremerz
02-10-2007, 22:31
در این پست میخوام طرز استفاده از سرویس GPRS كه با اومدن ايرانسل خيلي راحت در اختيار همه قرار داره رو براتون آموزش بدم.

GPRS مخفف General Packet Radio Service (سرویس عمومی بسته های رادیوی) است كه استفاده از اينترنت را روي گوشيتون امكان پذير ميكنه. سرعت اينترنت هم بستگي به اوپراتوري داره كه ازش اين سرويس رو گرفتيد كه اين سرعت در ايرانسل بسيار بسيار مناسب و حتي از اينترنت خانگي هم به مراتب بيشتره.

تعرفه استفاده از GPRS در ارتباطات سيار به صورت دقيقه اي و در ايرانسل به صورت كيلو بايتي محاسبه ميشه كه خيلي به صرفه و مناسبه.

خوب بريم سراغ آموزش استفاده از اين سرويس در گوشي محبوب P990i :

اين سرويس به طور خودكار در گوشي شما فعال ميشه و تنها كاري كه شما بايد انجام بديد اينه كه يه اكانت ديتا به گروه اينترنتي در گوشيتون اضافه كنيد . ايرانسل يك پيامك حائي تنظيمات GPRS , MMS براي بعضي از گوشي ها ارسال ميكنه كه البته من در 990 هيچ نيازي به اون تنظيمات ندارم و بدن تنظيمات به اينترنت وصل ميشم.

چگونه اكانت ديتا بسازيم :

1- به Control Panel / Connections / Internet accounts برويد.

2- از منوي بالا گزينه ي New account و سپس روي Data كليك كنيد.


http://www.filehive.com/files/0817/gprs5.png

3- يك نام براي اين اكانت انتخاب كنيد و روي Save كليك كنيد.

4- بعد از اينكه روي Save كليك كرديد يك پيغام به شما ميده كه اون متن به اين اشاره ميكنه كه : " شما براي اينكه بتونيد از يك اكانت استفاده كنيد بايد اون رو در يك گروه ثبت كنيد . آيا ميخواهيد به گروه اينترنت اضافه بشه؟" كه شما روي Yes كليك ميكنيد و اكانت رو در گروه Internet اضافه ميكنيد.


http://www.filehive.com/files/0817/gprs1.png http://www.filehive.com/files/0817/gprs2.png

5- اكانتي كه شما ساختيد نياز به هيچ تنظيمي نداره و ميتونه كانكت بشه و شما كافيه در اينترنت اكسپلورر گوشيتون آدرس يه سايت رو بنويسيد تا خودكار به اينترنت وصل بشه.



* اما پيامكي كه ايرانسل به گوشي شما ميفرسته 2 اكانت به صورت خودكار روي گوشيتون ميسازه كه يكيش براي GPRS و ديگري براي MMS هستش كه اون 2 هم قابل استفاده هستند. ممكنه كه اين پيامك براي گوشيتون ارسال نشه به همين خاطر من تنظيمات GPRS رو برايتون توي همين پست و تنظيمات MMS رو در يك پست جداگانه ميزارم.

دقت کنید در صورتی که نتونستین به اینترنت متصل بشین از نظیمات زیر استفاده کنید :

1- در همون صفحه اول که اکانت میسازید گزینه ی دوم Address ميباشد كه شما بايد آن را mtnirancell بگذاريد .


http://www.filehive.com/files/0817/gprs3.png

2- در همون صفحه از منوي بالا گزينه ي ..... رو انتخاب كنيد و طبق تصوير زير ..... Server Address رو برابر 10.131.26.138 و Proxe server Port رو برابر 8080 قرار بدهيد.


موفق باشيد - فرامرز

FARID
02-10-2007, 22:40
مرسی فرامرز جان تاپیک مهم شد.

amsat
02-10-2007, 22:52
با سلام خدمت دوست عزیز
یک مشکل دارم اونم هنگ کردن p990 میباشد / آیا نرم افزار جدید را کسی رو گوشی برام میریزه در تهران
با تشکر امیر
[email protected]

Mohammad62
04-10-2007, 16:22
نرم افزار؟
احتمالا منظورتون فریم ویر هست که باید آپدیت کنید به صورت آنلاین

emy742
09-10-2007, 00:41
اینکه جواب نمیده. من خیلی دلم میخواد باهاش یه گشتی تو نت بزنم اما نمیشه خواهشاً راهنمایی کنین

imanhm
09-10-2007, 10:19
دوسنان آیا این روش جواب داد به شما؟

imported_amir_67
09-10-2007, 11:02
من اينكارو كردم جواب داد و دارم تو نت حال مي كنم دوباره انجام بده جواب مي گيري ( اگه جواب نگرفتي برو سراغ ثبت نامت ببين كامل يا نه ) زنگ بزن به 120

klisa2
10-10-2007, 02:53
اگر من يك كارت اينترنت داشته باشم و سيمكارت من دولتي باشه ايا ميتونم بدون نياز كامپيتر يا بلوتوث يا بدون اينكه مراجعه كنم به متصدي شبكه بتونم وارد اينتر نت بشم از طريق p900 ?
اگر ميشود لطف كنيد كمك كنيد كه بد جور كف كردم.

Cyber_Tomcat
10-10-2007, 04:20
اگر من يك كارت اينترنت داشته باشم و سيمكارت من دولتي باشه ايا ميتونم بدون نياز كامپيتر يا بلوتوث يا بدون اينكه مراجعه كنم به متصدي شبكه بتونم وارد اينتر نت بشم از طريق p900 ?
اگر ميشود لطف كنيد كمك كنيد كه بد جور كف كردم.

اگر منظور شما P990 هستش، شما می تونید به صورت دایل آپ هم به اینترنت متصل بشید. از طریق همون قسمت Internet Accounts در گزینه ی New Account گزینه ی Dial Up رو انتخاب کنید و بعدش جزئیات مربوط به کارت اینترنت رو وارد کنید. البته این رو هم باید بگم که هزینه ی اتصال به اینترنت به اندازه ی هزینه ی مکالمه محاسبه خواهد شد.

kabutar80
10-10-2007, 10:50
سلام
ممنون از تاپيك شما.
من نتونستم به اينترنت وصل بشم .
لطفا بيشتر راهنمايي كنيد.
مرسي

kabutar80
10-10-2007, 10:55
سلام
من تمام تنظيمات را دقيق انجام مي دم ولي نميشه .
لطفا كمك كنيد.
آيا با Dial Up هم ميشه Share شد ؟ يا حتما بايد ADSL باشه ؟
لطفا بيشتر كمك كنيد .
مرسي

feremerz
10-10-2007, 17:15
سلام
سيم كارت شما ايرانسل هستش ديكه؟
ببينيد اين تنظيمات براي GPRS هستش و ربطي به Dial up يا ADSL نداره

imanhm
11-10-2007, 13:59
آقا ایول روی w950 که جواب داد . فقط من فکر می کنم سرعت بدون پروکسیش بیشتر هستش . امروزم که پنجشنبه هستش و احتمالا Gprs ایرانسل مجانیه !!! ولی جالب اینکه 2 تا پیج باز کردم 200و300 تومان از اعتبارمون کسر شد !

emy742
12-10-2007, 00:27
باز هم سلام. یه خبر داااااااااااااااااغ.من یه مدت p990 داشتم فروختم بعد دوباره خریدم.امروز دوباره کد #5*3*130* رو زدم دیدم sms مربوط به تنظیمات gprs و mms برم اومد.یعنی از این به بعد ایرانسل p990 رو هم تو لیست گوشیهاش اضافه کرد.
ولی الان مشکل من اینه مه می نویسه GPRS unavilable.این مشکلش چیه؟ کسی میدونه؟یعنی از خود شبکه هستش؟

vague_creature
12-10-2007, 14:48
2 تا سوال:
1.باGPRS فقط می شه به صورتWAP کار کرد یاHTTP هم میشه?
2.برای استفاده از diual up acountتوp990 بعد از اینکه set up kardim acountکردیم چه جوری باید شیم؟

vague_creature
12-10-2007, 14:51
D: اصلاح می کنم چه جوری بایدconnect شیم؟

feremerz
12-10-2007, 15:10
2 تا سوال:
1.باGPRS فقط می شه به صورتWAP کار کرد یاHTTP هم میشه?
2.برای استفاده از diual up acountتوp990 بعد از اینکه set up kardim acountکردیم چه جوری باید شیم؟
1- ببینید HTTP به دلیل حجم بالای ارسال و دریافت اطلاعات نمیتونه تو یه گوشی تلفن همراه قرار بگیره (هر چند امروزه Smartphone ها اين مشكل كمبوى حافئه رو ندارن) اما با نرم افزار WAP gateway اين مشكل حل ميشهز
به اين صورت كه وقتي ما صفحه اي رو باز میکنیم درخواستش به Webserver به صورت WAP ميره و اونجا به HTTP تبدیل ميشه و دوباره براي ارسال پاسخ به موبایل از سوی web server به wap تبىيل شده و ارسال ميشودز
پس مشکلی با سایت باز کردن در 990 نداریم.

2-اتصال به صورت خودکار انجام میشه. شما یه صفحه باز کن اتوماتیک وصل میشه

vague_creature
12-10-2007, 19:17
من مشکل دارم توconnect شدن باdial up وقتی می خواد page باز بشه اون زیر عکس گوشی و کره زمین می اندازه ولی تا می خواد بالا بیاد errore can not locate server mideمی ده.خواهش می کنم یکی راه نمایی کنه اصلا کسی تا حالا با connect,dial upشده؟

Mohammad62
14-10-2007, 11:36
من مشکل دارم توconnect شدن باdial up وقتی می خواد page باز بشه اون زیر عکس گوشی و کره زمین می اندازه ولی تا می خواد بالا بیاد errore can not locate server mideمی ده.خواهش می کنم یکی راه نمایی کنه اصلا کسی تا حالا با connect,dial upشده؟

با گوشی نمیشه به حالت دیال آپ کار کرد وقتی gprs هست چرا راه های سخت و پرهزینه و گرون تری رو میخواهید تجربه کنید

al_abd_nima
15-10-2007, 09:41
فرید جان سلام،
خسته نباشی. ببین وقتی که میخوام از دوربین P990i ام استفاده کنم (از هر روشی) موبایلم قفل میشه و مجبورم باطریشو در بیارم، یعنی حتی با دکمه خود موبایل خاموش هم نمیشه! تنها کاری هم که انجام دادم که شاید باعث این اتفاق شده باشه اینه که همه فایلهای داخل پوشه camera رو mark all و بعدشم پاک کردم. از اون به بعد قفل میشه! به نظرت چی کار باید بکنم مهندس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Mohammad62
17-10-2007, 18:53
با اجاره آقا فرید
یه آپدیت کوچولو بکنی حل میشه مشکلت

alireza_1986
24-11-2007, 21:01
سلام. من با p990 که میرم تو اینترنت صفحه های اینترنت به صورت لیستی میاد ولی تو گوشی n73 حالتی داره که میشه صفحه ها رو عین خودشون دید (همونجوریکه تو کامپیوتر هست) من میخوام بدونم باید چیکار کنم تا این مشکل رفع شه؟

FARID
25-11-2007, 14:13
سلام. من با p990 که میرم تو اینترنت صفحه های اینترنت به صورت لیستی میاد ولی تو گوشی n73 حالتی داره که میشه صفحه ها رو عین خودشون دید (همونجوریکه تو کامپیوتر هست) من میخوام بدونم باید چیکار کنم تا این مشکل رفع شه؟

نه من تا حالا هر وقت اینکار رو کردم دقیقا مثل کامپیوتر آورده و هیچ تفاوتی نکرده.

Mohammad62
25-11-2007, 16:45
سلام. من با p990 که میرم تو اینترنت صفحه های اینترنت به صورت لیستی میاد ولی تو گوشی n73 حالتی داره که میشه صفحه ها رو عین خودشون دید (همونجوریکه تو کامپیوتر هست) من میخوام بدونم باید چیکار کنم تا این مشکل رفع شه؟

با کسب رخصت از آقا فرید
شما باید در براوزر اپرا در قسمت تنظیمات تیک fit to screen رو بردارید تا اسکرول افقی هم فعال بشه

asrap
05-12-2007, 11:11
:183:سلام
چطوري ميشه از طريق Wlan وارد شبكه شد؟

Mohammad62
05-12-2007, 19:05
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=29260

لینک دومش رو پیدا نکردم

asrap
06-12-2007, 08:43
سلام
3 روزه ايرانسل اعتباري خريدم.تمام دستورات رو هم براي اتصال به اينترنت انجام دادم اما پيام ميده اشكال از اپراتوره
ممكنه اشكال از فروشنده باشه
در ضمن براي استفاده رايگان در 5شنبه و جمعه بايد طرح آبي يا قرمز يا ...داشته باشيم يا نه؟:Neutral:

Mohammad62
06-12-2007, 09:13
شما چک کن ببین اصلا Gprs تون برقراه ؟

asrap
06-12-2007, 09:20
خدا خيرت بده جوون كه جواب دادي
از كجا بفهمم؟
روي صفحه اصلي اسم خيابونا رو ميزنه. همين يعني وصل شده؟
اگه كمك كني امروز راش بندازم كلي دعات ميكنم

Mohammad62
06-12-2007, 09:31
نه ربطی به اسم خیابون نداره
شما آنتن گوشیتون رو نگاه کن
اگر یک مثلث به رنگ آبی و تو پر روی خطوط آنتن بود یعنی GPRS هست
البته اگر روی آنتن با قلم بزنی و زیر ایرانسل نوشته باشه GPRS Attached یعنی GPRS هست

asrap
06-12-2007, 10:02
روي آنتن كليك كردم نوشته بود attached

Mohammad62
06-12-2007, 10:46
پس gprs تون وصله و مشکل از تنظیمات خودتونه ...... رو هم فعال کردید؟

asrap
06-12-2007, 11:04
پروكسي هم فعاله.ميگم اصلا مو به مو دستوراتو انجام دادم

Mohammad62
06-12-2007, 11:50
میخوای شما تظیمات رو یک بار از خود ایرانسل بگیر
*130*3*5*# از راست به چپ بزن

asrap
08-12-2007, 08:30
اين كد رو 30 بار زدم ولي خانومه ميگه به علت اشكال در شبكه سوالم رو جواب نميده بعدا تماس بگيريد.
حالا ازينا گذشته جمعه دوباره امتحان كردم براي يه لحظه وصل شد ولي با سرعت خيلي پايين وكند و دوباره قطع شد.كفرم در اومد.چون برادرم n95 داره راحت وصل ميشد. حتي p910 هم بدون مشكل و بي دنگ و فنگ وصل شد اونم با سرعت بالا.

asrap
08-12-2007, 15:34
آقا من چيكار كنم
كجا گذاشي رفتي

asrap
08-12-2007, 15:37
آقا من چيكار كنم:aww::aww:
كجا گذاشي رفتي:Neutral:

Mohammad62
08-12-2007, 15:57
ببخشید دو روز نبودم
چی بگم
شاید واقعا گوشیتون مشکل داره
به غیر از این هیچ مشگلی نداره؟
این تاپیک رو هم ببین ، اگر موفق شدی رو کامپیوتر به اینترنت دست پیدا کنی پس اشکال گوشیت نرم افزاریه
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=46438

behrooz_plt
15-12-2007, 23:10
سلام.منم مو به مو دستوراتو انجام دادم..نوشته GPRS Attached ..بعد زیرش تو پرانتز نوشته (Network Error)..تئ هیچ سایتی هم نمیره.

Pendareirooni
21-12-2007, 14:14
من با خود اپراتور صحبت كردم گفت : تنظيمات gprs ‌براي 990 توي سيستم موجود نيست . وقتي كد درخواست ارسال تنظيمات رو هم مي زنم باز هم مشابه همين پيغام مياد . من نمي دونم دوستان چه جوري كانكت مي شن . لطفا اگه نكات جزئي تر و يا ريزي هست ارائه كنند تا ما هم بتونيم كانكت شيم

bayani
10-01-2008, 18:19
:113:مال منم جواب نداد یک پیغام حاکی از یک لینک به من میده

majid86
10-01-2008, 20:41
من باید چیکار کنم . تا GPRS من فعال بشه؟الان میزنه(unavailable)
GPRS
خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید:praying:

majid86
10-01-2008, 21:22
هیچ کسی نیست

majid86
15-01-2008, 13:44
چرا هیچ کس بلد نیست؟

™SIAMAK
16-01-2008, 13:06
من باید چیکار کنم . تا GPRS من فعال بشه؟الان میزنه(unavailable)
GPRS
خیلی ممنون اگه راهنمایی کنید:praying:
عزیزم شما وقتی سیم کارت ایرانسل رو رو گوشی میزاری وقتی رو آنتن کلیک کنی زیر ایرانسل نوشته GPRS Attach نمیدونم مشکل شما چیه؟!!!
لطفا یه کم بیشتر توضیح بدین تا بتونیم کمکتون کنیم

amin20000
22-01-2008, 01:03
چرا بعضي از سايتا رو باز نمي كنه
چطوري مي شه چت كرد

arashkmandar
23-01-2008, 00:10
دليل خوانا نبودن فونت دروب سايتهاي فارسي چيست؟ (در p990كه فونت فارسي تزريق شده ......)

esi_ml
23-01-2008, 09:07
سلام دوستان من خیلی وقت راحت با ایرانسل به اینترنت وصل میشم تمام مراحلی که
دوست عزیز feremerz گفتن انجام داده بودم مشکل شما ممکن به این خاطر باشه که اکانت های زیادی روی گوشی ذخیره کردین که حاوی تنظیمات غلط همه رو به غیر از روشی که feremerz توضیح دادن از قسمت internet accounts حذف کنید یعنی این اکانت رو به صورت پیش فرض برای وصل شدن به اینترنت انتخاب کنید

Mohammad62
23-01-2008, 09:42
چرا بعضي از سايتا رو باز نمي كنه
چطوري مي شه چت كرد
اگر بعضی از سایتها رو باز نمیکنه از مرورگر اپرا مینی جاوا استفاده کنید
برای چت کردن هم میتونید از برنامه و یا این صفحه استفاده کنید http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=30212

Mohammad62
23-01-2008, 09:51
دليل خوانا نبودن فونت دروب سايتهاي فارسي چيست؟ (در p990كه فونت فارسي تزريق شده ......)

اشکال از نوع فونت هست

masoud903
28-03-2008, 07:44
می خواستم بدونم چه طوری میشه با opera mini دانلود کرد یا اگه که نمیشه با چه برنامه ای میشه؟ من لینک دانلود رو میزنم اما هیچ اتفاقی نمیافته.باید چکار کرد هان؟:169:

rms.razi
19-05-2008, 11:23
با سلام
یه مشکل کوچولو
من با990 بوسیله web browser خود گوشی میتونم از اینترنت استفاده کنم
ولی با opera نمیشه
در ضمن آخرین ورژن اپرا رو زدم و تنظیمات gprs رو هم از خود ایرنسل با sms گرفتم
با تشکر

mohammad_1ta
19-05-2008, 11:39
با سلام
یه مشکل کوچولو
من با990 بوسیله web browser خود گوشی میتونم از اینترنت استفاده کنم
ولی با opera نمیشه
در ضمن آخرین ورژن اپرا رو زدم و تنظیمات gprs رو هم از خود ایرنسل با sms گرفتم
با تشکر

سلام
اپرا توي قسمت تنظيماتش واسه قسمت اينترنتش 2 تا تنظيم داره.
الان شما به اين قسمت بريد: Menu -> Tools -> Settings
اون پايين صفحه نوشته Protocol
شما اون رو بزاريد روي Socket و بعد بريد يه سايتي رو چك كنين (اگه نشد هم بزاريد HTTP)
(ماله من Socket هست و مشكلي نداره...)

mohammad_1ta
19-05-2008, 11:41
می خواستم بدونم چه طوری میشه با opera mini دانلود کرد یا اگه که نمیشه با چه برنامه ای میشه؟ من لینک دانلود رو میزنم اما هیچ اتفاقی نمیافته.باید چکار کرد هان؟:169:

سلام،
توي نسخه ي جديد Opera mini شما ميتونين دانلود هم بكنين ولي توي قديمي ها نميشه...!

rms.razi
21-05-2008, 23:02
سلام
اپرا توي قسمت تنظيماتش واسه قسمت اينترنتش 2 تا تنظيم داره.
الان شما به اين قسمت بريد: Menu -> Tools -> Settings
اون پايين صفحه نوشته Protocol
شما اون رو بزاريد روي Socket و بعد بريد يه سايتي رو چك كنين (اگه نشد هم بزاريد HTTP)
(ماله من Socket هست و مشكلي نداره...)


با سلام وتشکر
یه مشکل کوچیک:169::cry:
اپرای من منو نداره
یعنی چون نمی تونه صفخه باز کنه فقظ گزینه Exit داره:113:
بازم ممنون

hamed_bg13
05-01-2009, 21:23
p1 به اینترنت وصل نمیشه نه با ایرانسل نه با بلوتوث :(
راهی هست ؟