PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] بکاپ گرفتن از فولدر بسیار مهم ( efs ) در گلکسی اس 3



javadjon74
25-07-2012, 15:29
سلام به همه دوستان عزیز

بعضی اوقات در هنگام نصب رام مشکلی به وجود میاد که فولدر بسیار مهم EFS اسیب دیده و گوشی شما انتن نداره و بیس باند unknown میشه و سریال گوشی میپره و... در آخر مشکلات بسیاری به وجود میاد در اثر آسیب دیدن این پوشه...

که فقط میشه با باکس درستش کرد که هزینه سنگینی از شما بابت این کار میگیرن...

با این اموزش ساده و بسیار کاربردی خیالتون از بابت این مشکل راحت کنید و از این فولدر یه بکاپ بگیرید که وقتی لازم میشه و فولدر efs گوشی شما آسیب میبینه ازش استفاده کنید و در عرض چند دقیقه گوشی شما درست میشه...

آموزش:


رام روت کنید .برنامه root expelorer نصب و سپس باز کنید و دقت کنید که برنامه در حالت mount R/O قرار داشته باشه که بتونید کار انجام بدید

دقت کنید این فولدر در شاخه اصلی گوشی یا همون root قرار داره

روی فولدر efs تاچ کنید و نگه دارید بعد گزینه zip this folder بزنید و بعد stay بزنید...تمام

از برنامه بیرون برید و در مموری داخلی فولدر speedsoftware باز کنید و در پوشه zip فایل efs.zip در یک جای مطمئن ( بهتره در گوشی نباشه ) کپی کنید و نگه دارید

دانلود برنامه rootexplorer :

http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/2HZzQnM8YT/rootexplorer-javadjon74.apk)

R.O.L.A
25-07-2012, 15:58
سلام و ممنون.
تایپک منتقل میشه ب بخش مقالات آموزشی l سوالات و مشکلات

tonto1538
04-10-2012, 01:09
الان این فایل را که قبلا گرفته بودم میخوام منتقل کنم به گوشی چی کار کنم فوریه ؟ مرسی

*r.E.Z.a*
12-10-2012, 23:45
الان این فایل را که قبلا گرفته بودم میخوام منتقل کنم به گوشی چی کار کنم فوریه ؟ مرسی

سلام
خوب اول تو گوشی کپی کن بعد با برنامه روت اکسپلور منتقلش کن فقط توجه داشته باش که رو حالتmount R/O بزاری که بتونی این کارو انجام بدی

vivareza
13-10-2012, 13:57
حالتmount R/O کجاست
ایا قبلش دستگاه باید روت شده باشد

willson2009
02-01-2013, 16:15
حالتmount R/O کجاست
ایا قبلش دستگاه باید روت شده باشد

بله دستگاه باید روت شده باشد
تو نرم افزار root explorer همون صفحه اول بالای صفحه نوشته mount R/w یه بار انتخابش کنی میشه mount R/O .

shkak
17-01-2013, 21:39
سلام ببخشید این فایل مال همه رامهاست یا مال هر رام فرق میکنه

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

faraj1339
05-03-2013, 14:02
جهت نصب باید انزیپ کنیم و بعد با روت اکسپلور انتغال بدیم ممنون میشم جواب بدبد

Mohammad_mehdi
01-04-2013, 01:21
جهت نصب باید انزیپ کنیم و بعد با روت اکسپلور انتغال بدیم ممنون میشم جواب بدبد

بله شما باید به همون شکلی که اول بوده و بکاپ گرفتب ، برش گردونی
بنابراین برگردوندن فایل زیپ فایده ای نداره ، وباید آزیپ و فایلها رو در محل دقیق خودشون قرار بدید

peyman_m1992
03-04-2013, 21:08
این نرم افزار برای این کار رو اس 3 کار میکنه؟
گوشی روت شده نیست
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=167176

qorbangame
04-05-2013, 11:13
سلام به دوستان خوب موبایل ستان من فایل efs گوشیم پاک شده و نه سیم کارت و می شناسه و imei گوشی نیز پریده و می نویسه null گوشی من گلکسی s3 مدل GT-I9305T هست اگه می میشه درستش کرد لطفا راهنمای کنید راستی وقتی داشتم کرنل سیاه اخرین نسخه اش رو می ریختم گوشی هنگ کرد و رو ارم کرنل مونده بود * با تشکر از همه*

R.O.L.A
04-05-2013, 21:13
سلام به دوستان خوب موبایل ستان من فایل efs گوشیم پاک شده و نه سیم کارت و می شناسه و imei گوشی نیز پریده و می نویسه null گوشی من گلکسی s3 مدل GT-I9305T هست اگه می میشه درستش کرد لطفا راهنمای کنید راستی وقتی داشتم کرنل سیاه اخرین نسخه اش رو می ریختم گوشی هنگ کرد و رو ارم کرنل مونده بود * با تشکر از همه*

اگر بك اپ گرفتيد با استفاده از اموزش همين تاپيك برگردونييد

qorbangame
05-05-2013, 20:39
اگر بك اپ گرفتيد با استفاده از اموزش همين تاپيك برگردونييد

نه عزیز بکاپ ندارم و نمی دونم چیکار کنم که درست بشه؟:dy:

:.A.L.I.R.E.Z.A.:
28-05-2013, 16:45
سلام
خوب اول تو گوشی کپی کن بعد با برنامه روت اکسپلور منتقلش کن فقط توجه داشته باش که رو حالتmount R/O بزاری که بتونی این کارو انجام بدی
خب داداش تعجب کردم یه کم بیشتر توضیح میدادی.تو حالت R/O به هیچ وجه نمیشه تو فایل ها سیستمی دستکاری کرد یا کپی کردو...باید منیجر رو حالت R/W قرار داده بشه.
حالا تو روت اکسپلورر این عمل جوریه که وقتی رو R/w قرار داره بالای گوشی نینویسه R/O که اگه تاچش کنی به اون حالت بره.
حرف اضافه:R/W به معنی read/write هست که اجازه نیده هم فایل های سیستمی خونده بشم هم بشه تغییرشون داد یا کپیشون کرد.
به هیچ وجه قصد توهین نداشتم امیدوارم ناراحت نشید

tsk_43
11-07-2013, 14:36
من ک هرچی میزنم r/w تبدیل به r/o نمیشه .!!!
چکار کنم ؟
گوشیمم روت شدست

siatel
14-07-2013, 11:56
با سلام خدمت دوستان

سریال نامبر گوشی من عوض شده و هیچ بک آپی از فولدر efs ندارم لطفا کمک کنید خیلی ضروریه یا اگه جائی میشناسید راهنمائی فرمائید.

:at:

R.O.L.A
14-07-2013, 13:54
من ک هرچی میزنم r/w تبدیل به r/o نمیشه .!!!
چکار کنم ؟
گوشیمم روت شدست

از يك فايل منيجر ديگه استفاده كنيد برا اينكار../

R.O.L.A
14-07-2013, 13:59
با سلام خدمت دوستان

سریال نامبر گوشی من عوض شده و هیچ بک آپی از فولدر efs ندارم لطفا کمک کنید خیلی ضروریه یا اگه جائی میشناسید راهنمائی فرمائید.

:at:

مشكل شما با باکس حل ميشه../

بيرون براتون انجام ميدن../اگر بك اپ داشتيد ميشد درستش كرد../

Dr.Aghel
23-08-2013, 00:29
سلام وخسته نباشید ادمین عزیز .دوستان اگه میشه بهم کمک کنید:sign_help: من رام گوشی رو عوض کردم 4.2.2 زدم بعدگوشیم تماس برقرار نمیکرد این ارور میدادNot registered on networkبعدش باز با رام 4فایله برگردوندم رام 4.1.2 زدم باز همون مشگلو دارم .ممنونم:cv: البته سریال نامبر گوشیم سره جاشه فقط این مشگلو دارم Not registered on network::dy:

sheikhahmadi
23-08-2013, 08:16
بی زحمت من هم مشکل انت دارم گوشی انتن میده ولی زنگ نمی خورده. IMEI پشت گوشی با IMEI رام یکی نیست؟

R.O.L.A
23-08-2013, 10:58
سلام وخسته نباشید ادمین عزیز .دوستان اگه میشه بهم کمک کنید:sign_help: من رام گوشی رو عوض کردم 4.2.2 زدم بعدگوشیم تماس برقرار نمیکرد این ارور میدادNot registered on networkبعدش باز با رام 4فایله برگردوندم رام 4.1.2 زدم باز همون مشگلو دارم .ممنونم:cv: البته سریال نامبر گوشیم سره جاشه فقط این مشگلو دارم Not registered on network::dy:

مشكل efs داره گوشيتون../ اگر بك اپ داريد برگردونيد در غير اينصورت بايد بدبد بيرون با باكس براتون تعمير كنند../

R.O.L.A
23-08-2013, 10:58
بی زحمت من هم مشکل انت دارم گوشی انتن میده ولی زنگ نمی خورده. IMEI پشت گوشی با IMEI رام یکی نیست؟

اگر بك اپ داريد از efs برگردونيد عزيزم../

Dr.Aghel
23-08-2013, 14:51
مشكل efs داره گوشيتون../ اگر بك اپ داريد برگردونيد در غير اينصورت بايد بدبد بيرون با باكس براتون تعمير كنند../

متسفانه بک اپ ندارم .از efs تازه متوجه شدم سریالم عوض شده .اخه با چجوری میشه سریالش ریپیر بشه؟؟

sheikhahmadi
23-08-2013, 19:18
بک آپ خود گوشی رو مموری کارتم داشته چجوری برگردونم چیزی حدود 5 مگا است منظورم مثل اینکه رام قبلیم خودش بک آپ گرفته.من خودم بک آپ نگرفته ام. فکر کنم نمیتونم برگردونم . میشه دقیق راهنمایی کنید ممنون.

R.O.L.A
23-08-2013, 19:25
متسفانه بک اپ ندارم .از efs تازه متوجه شدم سریالم عوض شده .اخه با چجوری میشه سریالش ریپیر بشه؟؟

عزيزم تغيير سريال همون مشكل efs هست../ اگر بك اپ داريد برگردونيد../ منظورم پوشه efs هست../

اگر نداريد بيرون بايد بديد تا با باكس تعمير كنند

R.O.L.A
23-08-2013, 19:27
بک آپ خود گوشی رو مموری کارتم داشته چجوری برگردونم چیزی حدود 5 مگا است منظورم مثل اینکه رام قبلیم خودش بک آپ گرفته.من خودم بک آپ نگرفته ام. فکر کنم نمیتونم برگردونم . میشه دقیق راهنمایی کنید ممنون.

پست اول گفته بك اپ efs رو چ جوري برگردونيد../ طبق همون عمل كنيد../ 5 مگم فك نكنم باشه../

sheikhahmadi
23-08-2013, 21:19
فایل efs_22Aug2013-2052.tar. که حجم حدود 61.7 کیلو بایته وقتی آنزیپ میکنم چند مگ میشه.ببینید من زیاد حالی نمیشم چه جوری ریستور کنم نمیتونم درک کنم چون به خاطر گوشی اعصابم بهم ریخته است.خواهشن جان هر کی دوست دارید خوب راهنمایی کنید.

silent_EAgle
23-08-2013, 22:50
فایل efs_22Aug2013-2052.tar. که حجم حدود 61.7 کیلو بایته وقتی آنزیپ میکنم چند مگ میشه.ببینید من زیاد حالی نمیشم چه جوری ریستور کنم نمیتونم درک کنم چون به خاطر گوشی اعصابم بهم ریخته است.خواهشن جان هر کی دوست دارید خوب راهنمایی کنید.

شما بکاپ داری ... پس نگرانی نداره ...
بعدشم داداش نیازی به قسم دادن نیست ... پس راحت باش و آروم بگیر
شما همون زیپ ای‌‌‌ که داری رو تو گوشیت اکسترکت کن و با یه فایل منیجر که دست رسی به روت داره برو تو قسمت اصلی‌ گوشی که پوشهٔ EFS هست اونو کپی‌ کن ... اصلنم نترس ... ! ایشالا درس می‌شه میای یه شیرینی چاق به همه میدی

sheikhahmadi
23-08-2013, 23:09
می دونی برادر فکر کنم متأسفانه بک آپ درست نیست.واقعا الان دو روزه کلافه شدم.آخرین کاری که کردم. رام استرالیا که چهار فایله است فلش کردم و روتش کردم. EFS را انزیپ کردم ولی درست نیست. چون الان سریال نامبر همه اش 0000000000 است. شماره IMEI هم با پشت گوشی یکی نیست. موقع تماس هم پیغام ((روی شبکه ثبت نشده)) میده؟ فکر کنم گوشی را ببرم باکس کنن. این طور نیست.در ضمن روی صفحه تلفن هم خطاهای زیر است
1-pda:i9300xxella
2- phone:i9300xxella
3-csc:i9300xxella
4-H/W:rev
5-rf cal date:non
و الی چند تا گزینه دیگه بی زحمت کمک کنید.

S /\ E E D
24-08-2013, 00:31
می دونی برادر فکر کنم متأسفانه بک آپ درست نیست.واقعا الان دو روزه کلافه شدم.آخرین کاری که کردم. رام استرالیا که چهار فایله است فلش کردم و روتش کردم. EFS را انزیپ کردم ولی درست نیست. چون الان سریال نامبر همه اش 0000000000 است. شماره IMEI هم با پشت گوشی یکی نیست. موقع تماس هم پیغام ((روی شبکه ثبت نشده)) میده؟ فکر کنم گوشی را ببرم باکس کنن. این طور نیست.در ضمن روی صفحه تلفن هم خطاهای زیر است
1-pda:i9300xxella
2- phone:i9300xxella
3-csc:i9300xxella
4-H/W:rev
5-rf cal date:non
و الی چند تا گزینه دیگه بی زحمت کمک کنید.

به این حالت، Permanent Safe Mode گفته میشه.

وقتی در این حالت هستید به این معنی هست که EFS ناقص هست و آسیب دیده...

شما این بکاپ رو چطوری تهییه کردید؟ بگید شاید من یا بچه های دیگه راهنماییتون کنند.

sheikhahmadi
24-08-2013, 04:48
من این بکاپ را تهیه نکرده ام روی مموری کارتم بود فکر کنم رام قبلی که داشتم خودش بکاپ گرفته بود.

R.O.L.A
24-08-2013, 11:30
من این بکاپ را تهیه نکرده ام روی مموری کارتم بود فکر کنم رام قبلی که داشتم خودش بکاپ گرفته بود.

الان گوشيتون روت هست يا ن؟

sheikhahmadi
24-08-2013, 15:55
دوستان مشکلم با مود https://dl.dropboxusercontent.com/u/23869279/Temp/xxemg4.zip حل شد ممنون از راهنماییهاتون. در ضمن من این بکاپ را تهیه نکرده ام روی مموری کارتم بود فکر کنم رام قبلی که داشتم خودش بکاپ گرفته بود. در ضمن کارهایی که کردم که حل شد. 1- رام چهار فایله 4.1.2استرالیا زدم .2- روت کردم 3- بکاپ که روی موری کارتم بود به اندازه 61.7 کیلوبایت به خوبی با روت اکسپلورر برگدونم ولی در این مرحله حل نشد.4- مود فوق را از ریکاوری نصبیدم. و حل شد.

sheikhahmadi
24-08-2013, 16:01
متسفانه بک اپ ندارم .از efs تازه متوجه شدم سریالم عوض شده .اخه با چجوری میشه سریالش ریپیر بشه؟؟
دوست عزیز مشکلم با مود https://dl.dropboxusercontent.com/u/23869279/Temp/xxemg4.zip حل شد ممنون از راهنماییهاتون. در ضمن من این بکاپ را تهیه نکرده ام روی مموری کارتم بود فکر کنم رام قبلی که داشتم خودش بکاپ گرفته بود. در ضمن کارهایی که کردم که حل شد. 1- رام چهار فایله 4.1.2استرالیا زدم .2- روت کردم 3- بکاپ که روی موری کارتم بود به اندازه 61.7 کیلوبایت به خوبی با روت اکسپلورر برگدونم ولی در این مرحله حل نشد.4- مود فوق را از ریکاوری نصبیدم. و حل شد.

kian98
31-08-2013, 19:28
سلام دوستان
من جدیدا این رام mg4 رو نصب کردم و از هیچی هم خبری ندارم
حالا باید قبلا از efs بکاب میگرفتم یا حالا که زدم رام رو بکاپ بگیرم؟
دقیق اگه بگین چیکار کنم که بعدا دچار مشکلات نشم ممنون میشم اساتید

سریال نامبرم عوض نشده ها (یعنی 00000000 نشده و عدد هستش )
بعضی ها میگن اخه سریال عوض میشه داستان اون چیه
فدای تک تکتون

R.O.L.A
31-08-2013, 21:15
سلام دوستان
من جدیدا این رام mg4 رو نصب کردم و از هیچی هم خبری ندارم
حالا باید قبلا از efs بکاب میگرفتم یا حالا که زدم رام رو بکاپ بگیرم؟
دقیق اگه بگین چیکار کنم که بعدا دچار مشکلات نشم ممنون میشم اساتید

سریال نامبرم عوض نشده ها (یعنی 00000000 نشده و عدد هستش )
بعضی ها میگن اخه سریال عوض میشه داستان اون چیه
فدای تک تکتون

شما اول ببينيد ميتونيد تماس برقرار كنيد؟

kian98
01-09-2013, 09:25
شما اول ببينيد ميتونيد تماس برقرار كنيد؟

بله
هیچ مشکلی ندارم کلا

فقط میخام بدونم که باید قبل از نصب رام mg4 باید بکاپ میگرفتم یا الان که نصب کردم و مشکلی باهاش ندارم بکاپ بگیرم؟

R.O.L.A
01-09-2013, 10:59
بله
هیچ مشکلی ندارم کلا

فقط میخام بدونم که باید قبل از نصب رام mg4 باید بکاپ میگرفتم یا الان که نصب کردم و مشکلی باهاش ندارم بکاپ بگیرم؟

خير الان نيازي نيست ولي هميشه قبل از تعويض رام بايد بك اپ بگيريد حتما../

S.H.A.H.R.O.K.H
01-09-2013, 13:50
از اونجایی که خیلی ها با برگردوندن پوشه efs هم بازم گوشیشون درست نشده توصیه میکنم مد زیر رو از ریکاوری فلش کنن تا آنتنشون برگرده...

http://fs1.d-h.st/download/00064/VLq/MG_basebands.zip

مد دارای آروما هستش...شما بیس باند mg4 رو فلش کنید خیلی راحت آنتنتون برمیگرده...اگه بازم آنتنتون برنگشت از بکاپ efs که دارید رو بازم برگردونید و گوشی رو ریستارت و از اول بیس باند رو فلش بزنید...

موفق باشید...

kian98
02-09-2013, 09:33
خير الان نيازي نيست ولي هميشه قبل از تعويض رام بايد بك اپ بگيريد حتما../


من طبق اموزش بکاپ گرفتم
یعنی زیپ کردم اون پوشه رو و به مموری خارجی انتقال دادم..
حالا میتونم با خیال راحت رام عوض کنم یا نه؟

آنت نپره ؟

الان که نه سریال عوض شده و نه آنتن مشکلی داره روی MG4?

عوض بکنم یا نه رام رو؟

saminem
03-09-2013, 03:33
دوستان من مشکل سریال پیش اومد برام. خدارا شکر چند ماه پیش بکاپ گرفته بودم از efs , الان با روت اکسپلورر کپی کردم رو پوشی و ری استارت کردم و مشکلم برطرف شد و الان راحت میتونم تماس بگیرم

silent_EAgle
03-09-2013, 09:57
دوستان من مشکل سریال پیش اومد برام. خدارا شکر چند ماه پیش بکاپ گرفته بودم از efs , الان با روت اکسپلورر کپی کردم رو پوشی و ری استارت کردم و مشکلم برطرف شد و الان راحت میتونم تماس بگیرم

چیکار کردی داداش که مشکل خوزدی ؟؟ بگو ما در جریان باشیم

saminem
03-09-2013, 12:07
چیکار کردی داداش که مشکل خوزدی ؟؟ بگو ما در جریان باشیم

من دیروز تو شهرمون آنتن های همراه اول قطع شد. رو رام foxhound 2.7 بودم با کرنل سیاه. وقتی آنتن ها درست شد من خواستم تماس بگیرم که نمیشد و اس ام اس هام هم نمیرفت. سریال گوشی رو چک کردم دیدم عوض شده !! بعدش پوشه efs رو با روت اکسپلورر کپی کردم تو گوشیم و ری استارت کردم و درست شد.

shayan1103
25-09-2013, 21:41
دوستان مشکلم با مود https://dl.dropboxusercontent.com/u/23869279/Temp/xxemg4.zip حل شد ممنون از راهنماییهاتون. در ضمن من این بکاپ را تهیه نکرده ام روی مموری کارتم بود فکر کنم رام قبلی که داشتم خودش بکاپ گرفته بود. در ضمن کارهایی که کردم که حل شد. 1- رام چهار فایله 4.1.2استرالیا زدم .2- روت کردم 3- بکاپ که روی موری کارتم بود به اندازه 61.7 کیلوبایت به خوبی با روت اکسپلورر برگدونم ولی در این مرحله حل نشد.4- مود فوق را از ریکاوری نصبیدم. و حل شد.

داداش نجاتم دادی جواب داد واسه من
دعات می کنم
خدا بچه هاتو زیاد کنه

jamili1376
30-09-2013, 19:50
دوستان من قبلا توی یه رام دیگه بکاپ گرفته بودم
ولی الان نمیتونم ریستور کنم با اندرو زیپ و روت اکسپلور امتحان کردم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد

R.O.L.A
30-09-2013, 21:08
دوستان من قبلا توی یه رام دیگه بکاپ گرفته بودم
ولی الان نمیتونم ریستور کنم با اندرو زیپ و روت اکسپلور امتحان کردم ولی هیچ اتفاق خاصی نیفتاد

از رامت بك گرفتي ؟ تو ريكاوري؟

sany68
08-10-2013, 11:06
سلام دوستان
ه رام رسمی با موبایل اودین فلش زدم الان میخوام زنگ بزنم میگه ثبت نشده روی شبکه
از efs بکاپ گرفتم قبلش ولی ریستور میکنم بازم مشکل حالا نمیشه ...شاید من دقیقا ریستور نکردم ...اگه میشه یه نفر دقیق راهنمایی کنه ...ممنون

modernyanni
12-10-2013, 08:33
سلام دوستان
ه رام رسمی با موبایل اودین فلش زدم الان میخوام زنگ بزنم میگه ثبت نشده روی شبکه
از efs بکاپ گرفتم قبلش ولی ریستور میکنم بازم مشکل حالا نمیشه ...شاید من دقیقا ریستور نکردم ...اگه میشه یه نفر دقیق راهنمایی کنه ...ممنون

دوست عزیز نگران نباش اگر که بک اپی که از efsگرفته باشی بصورت کامل باشه

مشکلی نداره و جای نگرانی نیست درست میشه

برای برگردوندن بک اپ به این روش عمل کن :


ابتدا این بک اپ رو که بصورت zip هست از حالت فشرده خارج کن حالا یا توی گوشی یا فایل زیپ بکاپ رو به کامپیوتر منتقل کن و از حالت فشرده خارج کن

و پوشه استراج شده رو به گوشی منتقل کن

بعد با همون برنامه root explorer این پوشه (efs) رو که از حالت فشرده خارج شده در روت اصلی گوشی جایگزین کن

یه پیام بهت میده که این پوشه در حالت فقط خواندنی هست (read-only) ایا میخواهید حالت نوشتن فایل هم فعال بشه میزنی yes

بعد پیام میده که این فایل وجود داره جایگزین کنم که شما میزنی ok

بعد از انجام اینکار نیاز هست که فایل زیر رو دانلود کنید و از داخل ریکاوری فلش بزنید

https://dl.dropboxusercontent.com/u/...emp/xxemg4.zip (https://dl.dropboxusercontent.com/u/23869279/Temp/xxemg4.zip)

اونموقع درست میشه

برای من هم دقیقا اینجوری شد

دیشب بهویی Imei گوشی چنج شد

که خوشبختانه با بک اپی که از efs داشتم تونستم درستش کنم

البته لازمه که از R.O.L.A (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=689912) هم تشکر کنم ایشون هم خیلی تلاش کردن که کمکم کنن

و این کار رو هم انجام دادن البته تا زمانی که بیدار بودن :ab:

اخه دیر وقت بود

واز اونجا به بعدش رو کلی سرچ زدم تو موبایلستان تا تونستم مشکل رو حل کنم

به هر حال از ایشون ممنونم

ایشالا مشکل گوشی شما هم حل میشه

mabod
20-10-2013, 12:08
سلام دوستان /من گوشیم i9305 هستش روتش کردم انتن پرید کد imei هم شده null
متاسفانه بردم بیرون که برام درستش کنن که شهرمون که هیچ رفتم مرکز استان هیچکس
باکس نداشت برام درستش کنه.فقط یه مغازه انتنو برگردونده ولی کد imei درست نشده
گوشیمم درست انتن نمیده تماس میگیرن باهام بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نمیگیره.
لطفا یه راهنمایی بکنید که من چیکار کنم.ضروریه لطفا کمکم کنید.

Omid.7
31-10-2013, 23:46
سلام گوشی بالا نمیاد هر کاری میکنم تو بوت رفتم ریست کنم دیدم دو بار این خطا رو بارنگ قرمز نوشته

(E: failed to mount /efs (Invalid argument
(E: failed to mount /efs (Invalid argument
با نرم افزار کیز سعی کردم دوباره سیستم عاملش رو بریزم اما بعد از تمام شدن همه چی بازم روشن نمیشه (منظورم این هست که آرم سامسونگ میاد بعد دوباره میاد و همین طور تکرار میشه ) :((((((
خواهشا راهنمایی کنید

kaivanika1
01-11-2013, 03:27
سلام گوشی بالا نمیاد هر کاری میکنم تو بوت رفتم ریست کنم دیدم دو بار این خطا رو بارنگ قرمز نوشته

(E: failed to mount /efs (Invalid argument
(E: failed to mount /efs (Invalid argument

با نرم افزار کیز سعی کردم دوباره سیستم عاملش رو بریزم اما بعد از تمام شدن همه چی بازم روشن نمیشه (منظورم این هست که آرم سامسونگ میاد بعد دوباره میاد و همین طور تکرار میشه ) :((((((
خواهشا راهنمایی کنید

اول یه رام سه فایل بزن رو گوشی که گوشی سالم بالا بیاد
بعد ببین شماره سریال گوشیت آسیب دیده یا نه

hos1370
07-11-2013, 11:51
دوستان من بکاپ گرفتن حجمش 64 کیلو بایته درسته یا نه؟

sorena_ar
20-11-2013, 08:31
سلام - دوستان گوشی من ( I9300 ) آنتن داره و IME هم داره ولی سریال نامبر 0000000 هستش . چند بار هم بیرون برام باکس زدن اما تغییری نکرده چکار میتونم بکنم ؟
سامسونگ کیس هم هم آپدیت نمیده .

mohandes.petros
25-11-2013, 22:50
میگم چطوری میشه restore کرد؟؟
باید فایل زیپ رو کجا بریزم که بتونم اجراش کنم؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید

paprika 1
26-11-2013, 00:01
میگم چطوری میشه restore کرد؟؟
باید فایل زیپ رو کجا بریزم که بتونم اجراش کنم؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید
اول اینکه باید گوشیتون روت باشه بعد فایل زیپ رو با روت اکسپلورر باز کنین و تمام چیزهایی رو که داخلشه رو کپی کنین و در شاخه اصلی رام یه پوشه هست به نام efs وارد اون پوشه بشین و تمام فایلهایی رو که کپی کرده بودین رو pass کنین یا به قول خود روت اکسپلورر copy here کنین.بعد چند ثانیه آنتنتون میاد اگرم نیومد ریستارت کنی تا آنتنتون بیاد

dxchester
12-12-2013, 12:30
منم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا یکی کمک کنه..
سلام - دوستان گوشی من ( I9300 ) آنتن داره و IME هم داره ولی سریال نامبر 0000000 هستش . چند بار هم بیرون برام باکس زدن اما تغییری نکرده چکار میتونم بکنم ؟
سامسونگ کیس هم هم آپدیت نمیده .

paprika 1
12-12-2013, 12:44
منم دقیقا همین مشکل رو دارم لطفا یکی کمک کنه..
از این لینک استفاده کن شاید مشکلت حل شد
حل مشکل آنتن ندادن بعد آپگرید یا دانگرید کردن I9300 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=308953)

dxchester
12-12-2013, 12:50
سلام، من از فولدر efs توی رام 4.0.4 اشتباها بدون روت کردن بکاپ گرفتم. الان رام 4.3 تک فایله ی ایرلندو فلش کردم و وقتی بکاپمو برمیگردونم ارور not registered میده و سریال نامبرم 000000 شده ولی IMEI درسته..رام 4.1.2 خاورمیانه رو هم تست کردم درست نشد.. :dy: یکی به دادم برسه :au::please:

dxchester
12-12-2013, 12:54
از این لینک استفاده کن شاید مشکلت حل شد
حل مشکل آنتن ندادن بعد آپگرید یا دانگرید کردن I9300 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=308953)
امتحان کردم نشد

buick1356
18-12-2013, 23:19
با سلام کسی نیست راجع به صفر شدن سریال نامبر اطلاعاتی داشته باشه بعد از آپدىت به جلی بین سریال گوشی صفر شده البته آنتنشو درست کردم ولی سریال نه هرکی تخصصی داره بیان کنه بهره مند شیم.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

vahid_alone
31-12-2013, 21:14
سلام دوستان من رامم 4.3 ذعی برگشتم 4.1.2 آنتن ندارم... از EFS وقتی داشتم 4.1.2 رو فلش میزدم بک آپ گرفتم حالا چجوری برگردونمش آنتنمو؟
قبل 4.3 زدن یه رام سه فایله ریخته بودم..میشه جواب بدین گوشیم پرییییده:bw:

saeed_zer0
01-01-2014, 09:17
سلام دوستان من رامم 4.3 ذعی برگشتم 4.1.2 آنتن ندارم... از EFS وقتی داشتم 4.1.2 رو فلش میزدم بک آپ گرفتم حالا چجوری برگردونمش آنتنمو؟
قبل 4.3 زدن یه رام سه فایله ریخته بودم..میشه جواب بدین گوشیم پرییییده:bw:

سلام عزیزم
ببین من کاری رو ک خودم انجام دادم میگم شاید بدردت بخوره
من هم مث خودت اول به 4.3 رفتم و باهاش حال نکردم و برگشتم به 4.1.2
قبل همه این کارا بوسیله root explorer پوشه efs رو بصورت zip برداشته بودم ( backup )
بعد اینکه برگشتم به 4.1.2 دیدم آنتن ندارم ، اون zip رو از حالت فشرده خارج کردم
و تمام محتویات فولدر efs رو copy کردم و در پوشه efs رام جدید 4.1.2 که نصب کرده بودم paste کردم
یه reboot کردم و خلااااص ، آنتنم اومد :df:
امیدوارم بدردت خورده باشه :ax:

مهدی صفایی
04-01-2014, 09:26
سلام . من یه مشکل بد دارم اونم این که گوشیم الان IMEI رو پرونده و فقط NULL مینویسه . هر رامی هم زد و از 4.0.4 تا 4.3 هیچ کدوم درست نشد .
از شانس بد بکاپ EFS هم ندارم . الان باید چکار کنم ؟ کممممممممممممممممک:ak:

peyman_m1992
04-01-2014, 10:18
سلام . من یه مشکل بد دارم اونم این که گوشیم الان IMEI رو پرونده و فقط NULL مینویسه . هر رامی هم زد و از 4.0.4 تا 4.3 هیچ کدوم درست نشد .
از شانس بد بکاپ EFS هم ندارم . الان باید چکار کنم ؟ کممممممممممممممممک:ak:
باید بدین با کابل جی تک گوشی رو فلش کنن که هزینشم یکم بالاست
هر کسی هم فک نکنم بلد باشه !

همتی علی
09-03-2014, 18:55
دوستان گل آیا کسی از رام 4.3 استفاده کرده که مشکلی نداشته باشه هرکسی تا حالا استفاده کرده نصب کرده لطف کنه برادری کنه معرفی کنه که ما دیگران هم بدون مشکل نصب کنن بهترین رام کدوم هست ؟معرفی کنید خیلی ممنون سپاسگزار

HaYaLeT
19-03-2014, 21:09
دوستان من تو یکی از فروم ها ( که شایدم همین فروم بود :دی ) خوندم که حجم فایل efs باید چیزی حدود 50 تا 60 کیلو بایت باشه ولی برای من 33.67 کیلوبایته
این الان عادیه ؟ مشکلی نداره ؟ حجم فولدر efs هم 177.92 کیلوبایته.
آخرین نسخه root explorer هم نصبه

گوشی galaxy s III i9305

Rasool_Hamilton
19-03-2014, 21:15
دوستان من تو یکی از فروم ها ( که شایدم همین فروم بود :دی ) خوندم که حجم فایل efs باید چیزی حدود 50 تا 60 کیلو بایت باشه ولی برای من 33.67 کیلوبایته
این الان عادیه ؟ مشکلی نداره ؟ حجم فولدر efs هم 177.92 کیلوبایته.
آخرین نسخه root explorer هم نصبه

گوشی galaxy s III i9305

عزیز دل اگه فایل مورد نظری که بکاپ گرفتین زیپ یا ایمیج هست شیوه کمپرس ممکن حجم فایل رو متفاوت میکنه ... نگران نباشید مشکلی نیست و بکاپ شما درست هست ...

mehsad89
27-03-2014, 02:13
دوستان من تو یکی از فروم ها ( که شایدم همین فروم بود :دی ) خوندم که حجم فایل efs باید چیزی حدود 50 تا 60 کیلو بایت باشه ولی برای من 33.67 کیلوبایته
این الان عادیه ؟ مشکلی نداره ؟ حجم فولدر efs هم 177.92 کیلوبایته.
آخرین نسخه root explorer هم نصبه

گوشی galaxy s III i9305

دوست عزیز اصلا شما فایل efs را زیپ نکن کپی بکن تو مموری کارت گوشیت بعد بریز تو کامپیوترت اصلا نیازی نیست زیپش کنی در ضمن داخل فایل efs یه سری فایل مخفی باید حالت نمایش فایل مخفی فایل منیجرت روشن باشه

MeHsAd

n5800xm
03-04-2014, 01:06
وقتی میرم توی پوشه روت هیچی نیست!روی اون حالت هم که گفتید گذاشتم برنامه روت اکسپلورر رو

s.e.v.e.n.k.h.a.n
03-04-2014, 07:17
وقتی میرم توی پوشه روت هیچی نیست!روی اون حالت هم که گفتید گذاشتم برنامه روت اکسپلورر رو

دوست من با ریکاوری تاچ بدون دردسر میتونی بکاپ بگیری :ah:

masouddr
17-05-2014, 12:11
دوستان به این آدرس که میرم برای اینکه گوشی رو روت کنم http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=239035

درایور و اودین دانلود نمیشن و لینکشون مشکل داره .
لطفا بررسی کنید .ممنون .

paprika 1
17-05-2014, 13:23
دوستان به این آدرس که میرم برای اینکه گوشی رو روت کنم http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=239035

درایور و اودین دانلود نمیشن و لینکشون مشکل داره .
لطفا بررسی کنید .ممنون .
برنامه ها از هات فایل پک شدن.
درایور گوشیهای سامسونگ
لینک دانلود (http://s4.picofile.com/file/7766078381/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_YasinDownload _ir_.rar.html)

برنامه ادین
لینک دانلود (http://dl.androidkade.com/2013/August/ROM/Samsung/Odin_v3.09_v3.07_v3.06_v3.04_v1.85_v1.83.rar)

masouddr
19-05-2014, 20:35
برنامه ها از هات فایل پک شدن.
درایور گوشیهای سامسونگ
لینک دانلود (http://s4.picofile.com/file/7766078381/SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones_YasinDownload _ir_.rar.html)

برنامه ادین
لینک دانلود (http://dl.androidkade.com/2013/August/ROM/Samsung/Odin_v3.09_v3.07_v3.06_v3.04_v1.85_v1.83.rar)

دوست عزیز رمز فایل چی هستش؟؟؟؟؟؟؟

paprika 1
19-05-2014, 23:22
دوست عزیز رمز فایل چی هستش؟؟؟؟؟؟؟
رمزها رو براتون فرستادم

H@rdw@re
01-06-2014, 20:25
سلام
وقتی میرم تو روت اکسپلور گزینه R\W اکسپلور کلا هنگ میکنه

kian98
28-06-2014, 23:20
سلام
وقتی میرم تو روت اکسپلور گزینه R\W اکسپلور کلا هنگ میکنه
شما حتما منوي گوشيت فارسيه
انگليسيش کن درست ميشه
منم اين مشکلو داشتم
و از اخرين ورژن superasu استفاده کن در صورت حل نشدن
يا حق

rezayavari
02-07-2014, 09:47
خسته نباشی داش
من گوشی رو از رامه 4.1.2 به 4.3 فلش زدم الان انتن پریده موقع تماس این پیامو میده not registered on network مدم هم چندجور فلش زدم درست نشد
باز برگشتم به رامه 4.1.2 بازم درست نشد مدم xxemg4رو هم روش فلش کردم بازم درست نشده از پوشه efs هم بکاپ ندارم باید چیکار کنم

paprika 1
02-07-2014, 12:37
سلام
وقتی میرم تو روت اکسپلور گزینه R\W اکسپلور کلا هنگ میکنه
مشکل ممکنه از فایل روت باشه.با چه فایلی روت کردین؟

خسته نباشی داش
من گوشی رو از رامه 4.1.2 به 4.3 فلش زدم الان انتن پریده موقع تماس این پیامو میده not registered on network مدم هم چندجور فلش زدم درست نشد
باز برگشتم به رامه 4.1.2 بازم درست نشد مدم xxemg4رو هم روش فلش کردم بازم درست نشده از پوشه efs هم بکاپ ندارم باید چیکار کنم
با آپدیت از 4.1.2 به 4.3 آنتن نمیپره دوست عزیز دامگریده که آنتن رو میپرونه....
رام 4.3 امارات رو فلش بزنین ببینین درست میشه یا نه

mahdi 1371
05-07-2014, 19:36
سلام دوستان

efs گوشیم بعد از نصب رام فارس پرید. حالا بک آپی که قبلا گرفته بودم میریزم ولی imei برنمیگرده. چی کار کنم؟

اون دکمه ی بالای برنامه root explore باید روی r/o باشه یا r/w ؟ منظورم اینه که کدوما باید ما ببینیم.

باید پوشه ی efs که تو گوشی هستا پاک کنم و بکاپ را بریزم؟

لطفا کمک کنید.

paprika 1
24-07-2014, 01:26
سلام دوستان

efs گوشیم بعد از نصب رام فارس پرید. حالا بک آپی که قبلا گرفته بودم میریزم ولی imei برنمیگرده. چی کار کنم؟

اون دکمه ی بالای برنامه root explore باید روی r/o باشه یا r/w ؟ منظورم اینه که کدوما باید ما ببینیم.

باید پوشه ی efs که تو گوشی هستا پاک کنم و بکاپ را بریزم؟

لطفا کمک کنید.

r/o باید باشه
خیر جایگزین کنین و تایید کنین

Sent from my SM-N900W8 using Tapatalk

afshin1370
22-09-2014, 14:04
سلام آیا اَپ ktool رو برای بکآپ گیری از efs تایید میکنین؟
من با این اَپ چند تا بک آپ گرفتم که توی دراپ باکسم ذخیره کردم ۴ تا فایل هستش که تو پایین عکسش رو گذاشتم.
در ضمن عکس خوده نرم افزارم گذاشتم
توی پلی استور خیلی معروفه برای هم بک آپ از efs و ریستور کردن982241
982240

afshin1370
22-09-2014, 14:10
اینم چند تا عکس دیگه از اَپ
982242982243982244982245

majidmahmoodi
22-09-2014, 15:14
سلام و خسته نباشید.می خواستم بدونم که حجم بک آپ پوشه ی efs هر گوشی متفاوته ؟ مثلا s3 حدود 64kb هست ، آیا باید مثلا حجم این پوشه برای گوشی s4 هم همین قدر باشه یا نه ؟

ehsan2004
22-09-2014, 21:36
سلام و خسته نباشید.می خواستم بدونم که حجم بک آپ پوشه ی efs هر گوشی متفاوته ؟ مثلا s3 حدود 64kb هست ، آیا باید مثلا حجم این پوشه برای گوشی s4 هم همین قدر باشه یا نه ؟

اگه زیپ شده باشه اره همینقدر هست

paprika 1
23-09-2014, 00:37
سلام آیا اَپ ktool رو برای بکآپ گیری از efs تایید میکنین؟
من با این اَپ چند تا بک آپ گرفتم که توی دراپ باکسم ذخیره کردم ۴ تا فایل هستش که تو پایین عکسش رو گذاشتم.
در ضمن عکس خوده نرم افزارم گذاشتم
توی پلی استور خیلی معروفه برای هم بک آپ از efs و ریستور کردن982241
982240


اینم چند تا عکس دیگه از اَپ
982242982243982244982245
با همین روش بکاپ بگیرید چون قبلا تست شده چون گاها بکاپ با برنامه های دیگه بکاپ درست گرفته نمیشه

hes 5800
23-10-2014, 10:46
سلام ببخشد دوستان آیا راهی نیست که گوشی رو روت نکنیم؟

truthful
23-10-2014, 13:40
سلام ببخشد دوستان آیا راهی نیست که گوشی رو روت نکنیم؟
سلام.
خیر دوست عزیز حتما باید گوشیتون روت باشه چون پوشه efs یه پوشه سیستمیه.
درضمن اگه شما گوشیتون رو روت نکردید و روی رام رسمی هستید اصلا لازم نیست از این پوشه بکآپ بگیرید.
اگه اهل رام عوض کردن هستید باید از این پوشه بکآپ داشته باشید.

milkyway1
23-10-2014, 13:48
سلام
:atten:
1-حتما باید گوشی روت باشه؟!
2-این فولدر چقدر حجم داره و محتویاتش چیه؟!چند تا فایل تو این فولدر هست؟!
3-اگه تو کامپیوتر ذخیره کنیم امکان داره توسط آنتی ویروسی و یا چیزه دیگه ای پاک بشه؟!:26:

truthful
23-10-2014, 14:21
سلام
:atten:
1-حتما باید گوشی روت باشه؟!
2-این فولدر چقدر حجم داره و محتویاتش چیه؟!چند تا فایل تو این فولدر هست؟!
3-اگه تو کامپیوتر ذخیره کنیم امکان داره توسط آنتی ویروسی و یا چیزه دیگه ای پاک بشه؟!:26:

سلام دوست عزیز.
1.بله حتما حتما باید گوشی روت باشه.
این فولد نزدیک 50 یا 60 کیلوبایت حجم داره و محتویات داخلش چندتا فولدر و فایل دیگه هست که مربوط به ارتباطات گوشی میشن.
3.چون شما فایل رو به صورت فشرده ذخیره میکنید بعید میدونم مشکلی پیش بیاد چون فایل خرابکاری نداره.
خودم الآن نزدیک 2 ساله که روی کامپیوتر دارمش و تا حالا مشکلی واسش پیش نیومده!!!