PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Firefox (Fennec) v14.0 | آپدیت شد: نسخه جدید مرورگر فایرفاکس برای N9 (آپدیت 91/05/18)



MirMEHDi
08-08-2012, 16:18
Firefox (Fennec) v14.0

سلام

جدیدترین نسخه (ورژن 14) مرورگر فایرفاکس هم ارائه شد.

مرورگری که استفاده از امکانات نسخه دسکتاپ رو بر روی گوشی شما فراهم میکنه.

توجه:
نصب اولیه این مرورگر بصورت آنلاین انجام میشه و دوستانی که تا حالا این نرم افزار رو روی گوشی نصب نکرده اند،
نیاز به اینترنت بدون محدودیت دارند تا گوشی چند صد کیلو بایت دیتای لازم برای ادامه نصب رو دانلود کنه.

اما دوستانی که نسخه های قبلی این مرورگر رو روی گوشی شون نصب دارند، نیازی به این کار نداشته و نرم افزار بصورت آفلاین نصب خواهد شد.

ضمناً به دوستان توصیه می کنم برای بهره بردن هرچه بیشتر از این مرورگر عالی و کم نقص، حتماً فلش پلیر مخصوص این مرورگر رو هم نصب کنند.

نصب این افزونه بصورت آنلاین و با استفاده از اینترنت بدون محدودیت امکان پذیر هست.

اینم تاپیک دانلود و نصب فلش پلیر مخصوص فایرفاکس N9:

Adobe Flash Player V4.0.0-73.1 ا نسخه جدید فلش پلیر (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=234759)

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=702602&stc=1&d=1331725649

دانلود مستقیم از OviStore - با حجم 26.5 مگابایت

https://d.ovi.com/p/g/store/11072538/fennec_14_443205.0_armel.deb?q=ZlMqv2gGIjhw8shIbX1 cK8swpAM4iOv1&c=ovi_store&eid=d8ef7db7-ffba-4ee4-98a8-7fc31e24abf4&productid=827539&sid=OviStore&dlsrc=STORE_COM&iid=DCCWW

با تشکر از مالک عزیز برای اطلاع رسانی موضوع.


by: Firefox

The Mozilla Firefox Web browser brings the best of desktop browsing experience.
It’s fast, easy to use and customizable, with the latest security and privacy features to help you stay safe online.

farshad_222
15-08-2012, 04:39
پست ارسال شده توسط موبايل
میر مهدی جان منظورت از اینترنت بدون محدودیت ، چیه ؟!!! یعنی استفاده از چیز پی ان ؟!
اگه آره ، با ان۹ که نمیشه از چیز پی ان استفاده کرد ... پس باید چی کار کنیم ؟!
اگر نه ، پس چی ؟!!
ممنون داداش ....

MirMEHDi
15-08-2012, 08:20
پست ارسال شده توسط موبايل
میر مهدی جان منظورت از اینترنت بدون محدودیت ، چیه ؟!!! یعنی استفاده از چیز پی ان ؟!
اگه آره ، با ان۹ که نمیشه از چیز پی ان استفاده کرد ... پس باید چی کار کنیم ؟!
اگر نه ، پس چی ؟!!
ممنون داداش ....

سلام

بله منظورم همونه که فرمودید.

شما از روشهایی که برای فعال کردن دولوپر مود به کار میرن، میتونید برای نصب اینجور برنامه هایی که نیاز به اینترنت بدون محدودیت دارند هم استفاده کنید.

یعنی بعد از Shareکردن اینترنت بدون محدودیت روی موبایل، بجای فعال کردن دولوپر مود،
برید سراغ نصب فایرفاکس و فلش پلیر مخصوصش که هر دوشون نیاز به اینترنت بدون محدودیت دارند.

میتونید از آموزش این تاپیک استفاده کنید و تا مرحله 25 آموزش رو پیش برید:

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=201821

بعد از اون شروع کنید به نصب فایرفاکس.



در پرانتز:

یکی از دوستان (آقا مجید توی این پست: http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=3132968&postcount=1218) گفتند که
بعد از نصب برنامه mee catalog تونستند بدون نیاز به اینترنت بدون محدودیت، اینجور برنامه ها رو نصب کنند.

لینک تاپیک معرفی برنامه: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=188598

اما من خودم بشخصه هنوز امتحان نکردم. ولی امتحانش ضرری هم نداره.


موفق باشید.

hedayatvk
15-08-2012, 14:23
فکر نکنم با meecatalog مشکل حل بشه. اون برنامه از چند مخزن استفاده میکنه ولی مخزن رسمی نوکیا روی ایران بستست. بسته‌های مخازن دیگه نیازی به کار خاصی ندارن و راحت نصب میشن.

راستی من اخیرا کلاینت گرافیکی vpnc رو دیدم که توی my-meego اومده بود. در ضمن با یه مقداری دردسر میشه openvpn هم راه انداخت.

majidjahangiri
15-08-2012, 15:43
فکر نکنم با meecatalog مشکل حل بشه. اون برنامه از چند مخزن استفاده میکنه ولی مخزن رسمی نوکیا روی ایران بستست. بسته‌های مخازن دیگه نیازی به کار خاصی ندارن و راحت نصب میشن.

راستی من اخیرا کلاینت گرافیکی vpnc رو دیدم که توی my-meego اومده بود. در ضمن با یه مقداری دردسر میشه openvpn هم راه انداخت.

سلام شما برنامه meecatalog امتحان کن چون من بعد فلش کردن گوشی دولوپر رو فعال نکردم و ای پی ست نکردم و با نصب این برنامه و افزودن سه منبع برنامه از تنظیماتش تونستم فایرفاکس و.... نصب کنم. چند برنامه هم با خودش نصب کردم ( من برنامه رو برا اطمینان پاک کردم دیگه فایر فاکس نصب نشد)

farshad_222
17-08-2012, 01:41
پست ارسال شده توسط موبايل
داداش اون ۳تا منبع چی بود ؟! واینکه چطور به برنامه اضافه کردی ؟!
میشه بیشتر توضیح بدی ؟!
ممنون ....

majidjahangiri
17-08-2012, 02:58
پست ارسال شده توسط موبايل
داداش اون ۳تا منبع چی بود ؟! واینکه چطور به برنامه اضافه کردی ؟!
میشه بیشتر توضیح بدی ؟!
ممنون ....

سلام وقتی برنامه رو باز می کنید پایین برنامه سمت راست گزینه تنظیمات قرار داره که وقتی وارد این قسمت میشی پایین صفحه علامت بعلاوه قرار داره که وارد این قسمت میشی پایین صفحه یک گزینه قرار داره که میزنی سه گزینه دیگه میاد که هر کدوم اونارو تک تک انتخاب میکنی که بعد از انتخاب بالای صفحه گزینه سیو رو برای هر کدوم میزنی بعد پایین برنامه گزینه رفرش رو میزنی بعد برنامه رو میبندی و یکم دیگه باز میکنی که یه سری فهرست برنامه میاد که اونارم میتونی نصب کنی امیدوارم این برنامه مفید باشه چون رو گوشی من تاثیر داشت

farshad_222
17-08-2012, 04:29
سلام وقتی برنامه رو باز می کنید پایین برنامه سمت راست گزینه تنظیمات قرار داره که وقتی وارد این قسمت میشی پایین صفحه علامت بعلاوه قرار داره که وارد این قسمت میشی پایین صفحه یک گزینه قرار داره که میزنی سه گزینه دیگه میاد که هر کدوم اونارو تک تک انتخاب میکنی که بعد از انتخاب بالای صفحه گزینه سیو رو برای هر کدوم میزنی بعد
پایین برنامه گزینه رفرش رو میزنی بعد برنامه رو میبندی و یکم دیگه باز میکنی که یه سری فهرست برنامه میاد که اونارم میتونی نصب کنی امیدوارم این برنامه مفید باشه چون رو گوشی من تاثیر داشت

ممنون داداش که وقت گذاشتی و جواب دادی ....
ولی دقیقا مثل همین اسکرین شاتی که ضمیمه کردم ، پایین برنامه هیچ گزینه ی تنظیماتی نداره ...

majidjahangiri
21-08-2012, 09:16
ممنون داداش که وقت گذاشتی و جواب دادی ....
ولی دقیقا مثل همین اسکرین شاتی که ضمیمه کردم ، پایین برنامه هیچ گزینه ی تنظیماتی نداره ...

سلام من اسکرین شات گذاشتم در ضمن ورژن گوشی من ۴۰ و ورژن برنامه۱.۱.۰ هست شاید ورژن شما فرق داره

farshad_222
21-08-2012, 14:46
پست ارسال شده توسط موبايل
درسته داداش ... ورژن برنامه من ۱.۰.۵ هستش ...
میشه بگی شما از کجا دانلود کردین ؟! یا میشه لینکشو بدین ؟!
ممنون ...

majidjahangiri
21-08-2012, 18:24
پست ارسال شده توسط موبايل
درسته داداش ... ورژن برنامه من ۱.۰.۵ هستش ...
میشه بگی شما از کجا دانلود کردین ؟! یا میشه لینکشو بدین ؟!
ممنون ...

من از استور نوکیا دانلود کردم

majidjahangiri
24-08-2012, 22:03
من از استور نوکیا دانلود کردم

https://d.ovi.com/p/g/store/8213024/meecatalog_1_386779.1.0_armel.deb?q=fB6nxBQ*TYDc5q s2zkk7pv5EVOupDEJG&c=ovi_store&eid=e33f94b2-3d1e-4e73-96fd-ee670528f31e&productid=770971&sid=OviStore&dlsrc=STORE_COM&iid=DCCWW
اینم لینک دانلود اخرین ورژن + اسکرین شات

™M A H D
27-08-2012, 15:46
دوستاني كه مي خوان نسخه فلش تام گربه سخنگو و كلا بازيهاي فلش رو اجرا كنن بايد يه فولد با نام flash در پوشه MyDocs بسازند و بازيهاي فلش رو توش بريزند و بعد تو نوار ادرس بنويسند
file:///home/user/MyDocs/flash
بعد يه پنجره باز ميشه كه مي تونن بازيهارو اجرا كنن
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/xzoqjsHl3J/20120827172903.png
:bz:

™M A H D
04-09-2012, 11:07
دوستاني كه مي خوان نسخه فلش تام گربه سخنگو و كلا بازيهاي فلش رو اجرا كنن بايد يه فولد با نام flash در پوشه MyDocs بسازند و بازيهاي فلش رو توش بريزند و بعد تو نوار ادرس بنويسند
file:///home/user/MyDocs/flash
بعد يه پنجره باز ميشه كه مي تونن بازيهارو اجرا كنن
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/xzoqjsHl3J/20120827172903.png
:bz:

حتی شما میتونید برنامه رو به هوم اسکرین اضافه کنید:
به این مسیر برید
/usr/share/applications
فایل دسکتاپ فایر فاکس رو به پوشه MyDocs کپی کنید
در کامپیوتر یا گوشی فایل را ادیت کنید
ابتدا نام در سطر ۴
سپس Exec در سطر۱۱
بعد از گذاشتن فاصله به آخر بنویسید .../file:///home/user
سپس ایکون در سطر ۱۲
ادرس را به این صورت وارد کنید
../home/

majidjahangiri
04-09-2012, 13:58
اینم لینک دانلود ورژن ۱۵ فایرفاکس
https://d.ovi.com/p/g/store/11445643/fennec_15_443205.0_armel.deb?q=JS8n9qrxfTFbYGo2bBB nnpIX6zDp18bS&c=ovi_store&eid=8b671296-71fb-4f0e-af3d-a31749cb2f78&productid=827539&sid=OviStore&dlsrc=STORE_COM&iid=DCCWW

soli7654
04-09-2012, 15:23
اینم لینک دانلود ورژن ۱۵ فایرفاکس
https://d.ovi.com/p/g/store/11445643/fennec_15_443205.0_armel.deb?q=js8n9qrxftfbygo2bbb nnpix6zdp18bs&c=ovi_store&eid=8b671296-71fb-4f0e-af3d-a31749cb2f78&productid=827539&sid=ovistore&dlsrc=store_com&iid=dccww

شما نصب کردید؟ مشکل یا باگ نداشت؟ اگه سالمه دانلود کنیم...ببخشید آخه این روزا هر برنامه ای ورژن جدیدترش میاد بدتر میشه..:(

majidjahangiri
04-09-2012, 21:43
شما نصب کردید؟ مشکل یا باگ نداشت؟ اگه سالمه دانلود کنیم...ببخشید آخه این روزا هر برنامه ای ورژن جدیدترش میاد بدتر میشه..:(

تا الان که خوب بوده!