PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام رسمي گلکسی I9100G با بيس 4.0.3 jplp9 نسخه پاكستان



D.E.N.Z.E.L
23-08-2012, 12:59
با سلام خدمت همگی دوستان
جديد ترين رام رسمي با منوي فارسي
البته رام رسمي خاورميانه خيلي وقته اومده ولي معرفي نشده بود اين رامم چند روز هست ارائه شده... ونسبت به lpq خيلي جديد تر هست... در نتيجه روان تر و بدون مشکل...

PDA: I9100GJPLP9
CSC: I9100GOJPLP6
Version: 4.0.3
Date: 2012-08-14
http://www.hotfile.com/dl/168412584/9726061/I9100GJPLP9_I9100GOJPLP6_PAK.zip.html
پسورد رام : samfirmware.com

لينک نيمه مستقيم!!!
http://samsung-updates.com/fw/Samsung-Updates.com-GT-I9100G_PAK_1_20120814112123_bbrs2ky4af.zip

tantoor
23-08-2012, 13:49
شده
اره خیلی بهتر شده

jalil947
23-08-2012, 15:52
سلام آیا کسی نصب کرده
آیا این هم مثل رام قبلی تو کیبردش حرف ذ نداره
و تو نصب بازیهای سنگین و دیتادار لگ نمیزنه
ممنون میشم اگه جوابمو بدید

tantoor
23-08-2012, 16:06
سلام آیا کسی نصب کرده
آیا این هم مثل رام قبلی تو کیبردش حرف ذ نداره
و تو نصب بازیهای سنگین و دیتادار لگ نمیزنه
ممنون میشم اگه جوابمو بدید
اره هنوز وجود داره ولی سرعت وپایداری رام بیشتر شده

yaserzarin
24-08-2012, 02:29
لینک دیگه نمیتونی بذاری عزیز از آپلود باز ؟اینی که گذاشتی رایگانش ادامه دان نداره . ممنون میشم لینک دیگه هم بذارید:dn:

tantoor
24-08-2012, 10:54
سلام نسخه رو اشتباه نوشتید نسخه 4.0.4 هست من نصبش کردم
اینم لینک مستقیم:

http://tantoor2011.dl.rapidbaz.com/kdtwL/I9100GJPLP9_I9100GOJPLP6_PAK.zip

msohrabi
24-08-2012, 14:13
عزیزم"لینک دانلود متاسفانه خرابه:bl:

لطفا یه برسی کن

مرسی

masoudk
24-08-2012, 16:05
سلام به همگی
این رام رو نصب کردم ics 4.04 هست.
دوستان برای روت کردن کدوم روش و کرنل رو پیشنهاد میدید؟

tantoor
24-08-2012, 17:30
سلام به همگی
این رام رو نصب کردم ics 4.04 هست.
دوستان برای روت کردن کدوم روش و کرنل رو پیشنهاد میدید؟
نصب نکنی بهتره چون کرنل جالبی برای ics نیومده اگه می خوای فقط روت کنی روش هاش اوی این انجمن هست

msohrabi
24-08-2012, 17:57
عزیزم"لینک دانلود متاسفانه خرابه

لطفا یه برسی کن

مرسی

masoudk
24-08-2012, 18:07
نصب نکنی بهتره چون کرنل جالبی برای ics نیومده اگه می خوای فقط روت کنی روش هاش اوی این انجمن هست

ممنون که پاسخ دادید
MyGKernelV1.1.1_CWM5 رو نصب کردم گوشی روی همون لوگوی اول موند و دیگه حرکتی نکرد.مجبور شدم دوباره رام رو بریزم.
راستش برای روت هم نفهمیدم کدوم رو انتخاب کنم. XWLP9 رو در
http://forum.mobilestan.net/showpost.php?p=2196420&postcount=9
پیدا کردم نمیدونم میشه یا نه نصب نکردم.
کسی میدونه؟
کدوم روت رو انجام بدم؟

yaserzarin
24-08-2012, 18:19
سلام نسخه رو اشتباه نوشتید نسخه 4.0.4 هست من نصبش کردم
اینم لینک مستقیم:

http://tantoor2011.dl.rapidbaz.com/kdtwL/I9100GJPLP9_I9100GOJPLP6_PAK.zip



لینک مشکل داره

speeed
24-08-2012, 19:35
با عرض سلام خدمت دوستان موبایلستانی
لطفا بگید به چه روشی ریکاوری مود وروت رو
بروی این رام نصب کنم لطفا لینک دانلود بزارید
متشکرم

malosjoker1
24-08-2012, 19:50
این چند فایلس؟ من نیاز به یه رام سه فایله دارم هر ورژنی باشه +فایل pit

msohrabi
24-08-2012, 20:26
این مشکله لینکه دانلود رو حل نکردید ؟؟؟

gunash
25-08-2012, 00:05
دوستان من ورژن 4.0.4 آلمان رو نصب کردم البته فول وایپ نکردم بعد از نصب الان از مصرف باطری اصلا راضی نیستم ! این رام چطور هست دوستان تجربشون رو از این رام بگن به نظرتون این بجای المان این رام پاکستان رو نصب کنم ؟ و اینکه دوستان لینک دقیق انجمن برای روت کردن این ورژن رو لطف کنین تشکر

C0D3R
25-08-2012, 13:04
عنوان تاپيك ويرايش شد

نهش0405
25-08-2012, 14:13
دوستان، من این رام رو نصب کردم، فوقالعاده س، خیلی از رام خاورمیانه پرسرعت تره، تاچش و مصرف باتریش هم عالیه. همینو نصب کنین. ممنون.

malosjoker1
25-08-2012, 17:18
این چند فایلس؟ من نیاز به یه رام سه فایله دارم هر ورژنی باشه +فایل pit

کسی نیست جواب مارو بده:an:

yaserzarin
25-08-2012, 22:15
واقعاً که چقد فعالیت دارین خسته نشین اینقد جواب میدین برو بچ !!!!!!!!!!!!!!

foa.neh
26-08-2012, 00:26
این چند فایلس؟ من نیاز به یه رام سه فایله دارم هر ورژنی باشه +فایل pit
منم سه فایل رو میخوام
بجز sam mobile منبع دیگه ای نیست؟
شما هم مشکل csc دارید؟

boolootoos
26-08-2012, 02:05
با سلام این رام مگه 4.0.3 نیست ?توی سام موبایل که 4.0.3 زده.چطره که دوستان میگن 4.0.4 هستش؟
این رام منو فارسی داره؟من که گیج شدم.

malosjoker1
26-08-2012, 15:48
منم سه فایل رو میخوام
بجز sam mobile منبع دیگه ای نیست؟
شما هم مشکل csc دارید؟

من رام 4.0.3 روش بود به رام 2.3.4 فلش زدم الان تو منوی استارت اپ؛ انتخاب زبان fc میزنه و دیگه همونجا گیر میکنه گفتم با سه فایله بزنم ببینم درست میشه؟ الان گوشیم عملا اجر تشریف داره:bn:

behzad_estakhri
26-08-2012, 16:29
من رام 4.0.3 روش بود به رام 2.3.4 فلش زدم الان تو منوی استارت اپ؛ انتخاب زبان fc میزنه و دیگه همونجا گیر میکنه گفتم با سه فایله بزنم ببینم درست میشه؟ الان گوشیم عملا اجر تشریف داره:bn:

سلام.عزیز یه فول وایپ بزنی درست میشه

behzad_estakhri
26-08-2012, 16:30
با سلام این رام مگه 4.0.3 نیست ?توی سام موبایل که 4.0.3 زده.چطره که دوستان میگن 4.0.4 هستش؟
این رام منو فارسی داره؟من که گیج شدم.

عزیز 4.0.4 هست .ببین :
http://samsung-updates.com/device/?id=GT-I9100G

tantoor
26-08-2012, 19:49
واقعاً که چقد فعالیت دارین خسته نشین اینقد جواب میدین برو بچ !!!!!!!!!!!!!!:spam:

دوست عزیز تمام لینک های صفحه اول درسته خصوصا لینک خودم من همه رو امتحان کردم شما از یک دانلود منیجر مثل idm استفاده کن درست میشه

ipersian
27-08-2012, 14:05
سلام. آیا از 2.3.6 مستقیم میشه 4.0.4 رو نصب کرد یا باید اول 4.0.3 رو نصب کنم؟

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

relaxtar
27-08-2012, 16:25
مشکلی نیست میتونی مستقیم 4.0.4 نصب کنی

masoudk
27-08-2012, 19:38
سلام
از وقتی نصب کردم مصرف باتری پایین اومده. رام قبلی از صبح تا شب به 20-30% میرسید اما این یک روزه به 50-60% میرسه. کسانی که نصب کردن نظرشون چیه؟ یا رام قبلیم پرمصرف بوده یا این کم مصرفه!!

amin k
28-08-2012, 11:57
سلام
از وقتی نصب کردم مصرف باتری پایین اومده. رام قبلی از صبح تا شب به 20-30% میرسید اما این یک روزه به 50-60% میرسه. کسانی که نصب کردن نظرشون چیه؟ یا رام قبلیم پرمصرف بوده یا این کم مصرفه!!
سلام
شما که این رام نصب کردید مشکل قطع و وصل شدن Wifi که در 4.0.3 وجود داشت حل شده ؟

perspolis8
28-08-2012, 13:28
ممنون میشم اگه لینک مستقیم بزاررین

Unique Son
28-08-2012, 14:58
درود.


لینک دانلود رام (هات فایل) رو به صورت مستقیم شده، برای دوستان گرامی قرار میدم.



http://filebulk.com/z797r0ed5qo3/I9100GJPLP9_I9100GOJPLP6_PAK.zip.html


سرعت دانلودش خوبه، تا 80 میره. با یه ثبت نام رایگان در 30 ثانیه هم حتی میتونید تا 120 تا سرعت دانلود بگیرید.


شاد و پیروز و سربلند باشید.

raafi
28-08-2012, 15:02
سلام.چند ساعتی میشه که این رام نصب کردم و بسیار راضی هستم.در هیچ قسمت فعلا مشکلی ندیدم

behzad_estakhri
28-08-2012, 15:47
آقا مال شما بلوتوثش مشکلی نداره؟

raafi
28-08-2012, 16:32
آقا مال شما بلوتوثش مشکلی نداره؟
خیر دوست عزیز،هم راحت وصل میشه و هم به سرعت ترانسفر میکنه

masoudk
28-08-2012, 16:59
سلام
شما که این رام نصب کردید مشکل قطع و وصل شدن wifi که در 4.0.3 وجود داشت حل شده ؟

سلام
راستش نه توی قبلی و نه توی این ورژن مشکل وایرلس نداشتم.
پیروز باشید

babakhad
28-08-2012, 22:25
سلام دوستان ، این رام عالیه ولی وقتی ریکاوری نصب می کنم و روتش میکنم به همون روش 4.0.3 اونوقت بلوتوسش از کار میوفته (تاقبل از روت کردن کار میکنه) اگه کسی روشی برای روت کردن این رام بدون مشکل میدونه لطفا اطلاع بده
ممنونم

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

behzad_estakhri
29-08-2012, 01:41
سلام دوستان ، این رام عالیه ولی وقتی ریکاوری نصب می کنم و روتش میکنم به همون روش 4.0.3 اونوقت بلوتوسش از کار میوفته (تاقبل از روت کردن کار میکنه) اگه کسی روشی برای روت کردن این رام بدون مشکل میدونه لطفا اطلاع بده
ممنونم

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

آره منم دقیقا همینجوری روتش کردم که بلوتوثم از کار افتاده.البته بعدش رام superic نصب کردم.چم...

behzad_estakhri
29-08-2012, 02:35
آره منم دقیقا همینجوری روتش کردم که بلوتوثم از کار افتاده.البته بعدش رام superic نصب کردم.چم...

آقا فهمیدم.مشکل از کرنل superic هستش.باید گوشی رو از روش معمولی ( cwm ) روت کنید

babakhad
29-08-2012, 09:41
آقا فهمیدم.مشکل از کرنل superic هستش.باید گوشی رو از روش معمولی ( cwm ) روت کنید

سلام ممنونم
من از روش معمولی روت کردم ولی بازم بلوتوث کار نمی کنه ، متاسفانه چون از GMATEاستفاده میکنم بلوتوث خیلی حیاتیه برام فکر کنم باید برگردم 4.0.3 ، :cg:

babakhad
29-08-2012, 10:29
سلام ممنونم
من از روش معمولی روت کردم ولی بازم بلوتوث کار نمی کنه ، متاسفانه چون از GMATEاستفاده میکنم بلوتوث خیلی حیاتیه برام فکر کنم باید برگردم 4.0.3 ، :cg:
دوستان من تونستم با استفاده از cwm تاچ که ظاهر نیازی به اودین هم نداره root.zip رو نصب کنم
گوشی با رام 4.0.4 روت شد و مشکل بلوتوث هم نداره :bx:

behzad_estakhri
29-08-2012, 14:07
دوستان من تونستم با استفاده از cwm تاچ که ظاهر نیازی به اودین هم نداره root.zip رو نصب کنم
گوشی با رام 4.0.4 روت شد و مشکل بلوتوث هم نداره :bx:

من که گفتم...
قبلا از چه کرنلی استفاده میکردی؟

Unique Son
29-08-2012, 15:40
درود.


دوستان اگر رامی رو خواستند و نیاز داشتند، لینک تاپیکش رو برام پیام خصوصی کنند تا براشون مستقیم شده اش رو قرار بدم.

جالبه که هنوز 24 ساعت نشده که لینک مستقیم این رام رو گذاشتم :



http://filebulk.com/z797r0ed5qo3/I9100GJPLP9_I9100GOJPLP6_PAK.zip.html


تعداد دانلودش تا این لحظه :



http://www.img4up.com/up2/09018622568934326520.png




شاد و پیروز و سربلند باشید.

babakhad
29-08-2012, 17:30
من که گفتم...
قبلا از چه کرنلی استفاده میکردی؟
سلام
با اول lp7 رو نصب کرده بودم بعد روتش کرده بودم ،
حالا الان یه مشکل دیگه دارم مصرف باطریش از 4.0.3 بیشتر بنظر میرسه !!!!!

behzad_estakhri
30-08-2012, 01:57
سلام
با اول lp7 رو نصب کرده بودم بعد روتش کرده بودم ،
حالا الان یه مشکل دیگه دارم مصرف باطریش از 4.0.3 بیشتر بنظر میرسه !!!!!

نه.مصرف باطریش واسه من عادیه.میتونی از این برنامه ها استفاده کنی که یه هسته گوشیتو خاموش میکنه.همین طور بعدش رو پاور سیو هم بذار.مصرفت خیلی میاد پایین

masoudk
30-08-2012, 13:05
سلام ممنونم
من از روش معمولی روت کردم ولی بازم بلوتوث کار نمی کنه ، متاسفانه چون از GMATEاستفاده میکنم بلوتوث خیلی حیاتیه برام فکر کنم باید برگردم 4.0.3 ، :cg:

من مشکل بلوتوث نداشتم تا اینکه گوشی رو روت کردم و بلو از کار افتاد . از کرنل SuperICS_i9100g_v1.0.2 هم استفاده کردم باز بلو کار نکرد. با وجود مصرف کم این رام مجبور شدم برگردم به I9100GJPLP6_I9100GOJPLP5_KSA

behzad_estakhri
30-08-2012, 13:32
من مشکل بلوتوث نداشتم تا اینکه گوشی رو روت کردم و بلو از کار افتاد . از کرنل superics_i9100g_v1.0.2 هم استفاده کردم باز بلو کار نکرد. با وجود مصرف کم این رام مجبور شدم برگردم به i9100gjplp6_i9100gojplp5_ksa

داداش گفتم که این رام اگه روش کرنل سوپرایس رویزنی ، بلوتوثش کار نمیکنه

behzad_estakhri
30-08-2012, 13:33
نه.مصرف باطریش واسه من عادیه.میتونی از این برنامه ها استفاده کنی که یه هسته گوشیتو خاموش میکنه.همین طور بعدش رو پاور سیو هم بذار.مصرفت خیلی میاد پایین

ولی نه.دیشب که بهش توجه کردم ، مثل اینکه مصرفش خیلی بالاست!!!

babakhad
30-08-2012, 17:52
ولی نه.دیشب که بهش توجه کردم ، مثل اینکه مصرفش خیلی بالاست!!!

بله منم رو 4.0.3 تقریبا 2 روز شارژ نگه میداشتم ولی الان (4.0.4) بزور به 24 ساعت رسید !!!!!! یکمی عجیبه واقعا
راستی اگه کرنل 4.0.3 رو بزنیم ممکنه مصرفش بهتر بشه ؟؟؟؟؟؟

masoudk
31-08-2012, 07:55
داداش گفتم که این رام اگه روش کرنل سوپرایس رویزنی ، بلوتوثش کار نمیکنه

سلام
همون روز اول نصب کردم و پست شما رو ندیده بودم.
کدوم کرنل رو بزنیم تا بلو کار کنه؟ شما امتحان کردی؟
مصرف این رام واسم خیلی خوب بود الان برگشتم به 4.0.3 باز عین ندید بدید ها داره باتری می خوره :ai:

tantoor
31-08-2012, 09:36
دوستان کس مشکل از کار افتادن ویبره و قطب نما نداره بعد از اینکه اینو میریزم و ریست فاکتوری می کنم خوبه ولی بعد از یه ریست از کار می افته!!!

masoudk
31-08-2012, 09:45
دوستان کس مشکل از کار افتادن ویبره و قطب نما نداره بعد از اینکه اینو میریزم و ریست فاکتوری می کنم خوبه ولی بعد از یه ریست از کار می افته!!!

میگم یه خورده دیگه بگذره یکی پست میده : کسی مشکل از کار افتادن آنتن، خاموش شدن صفحه، بوق زدن بی دلیل و ... نداره
اینقدم رام بدی نیست اگه روت نشه همه چی خوبه. واسه من وقتی روتش کردم بلو از کار افتاد.
موفق باشید

magicchel30
31-08-2012, 09:52
سلام بردوستان منوش فارسی میشه:bl:

relaxtar
31-08-2012, 14:18
دوستان کرنل استوک این رام رو کسی داره؟

babakhad
31-08-2012, 17:01
سلام بردوستان منوش فارسی میشه:bl:

سلام، بله منو فارسی داره

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2

behzad_estakhri
01-09-2012, 03:07
میگم یه خورده دیگه بگذره یکی پست میده : کسی مشکل از کار افتادن آنتن، خاموش شدن صفحه، بوق زدن بی دلیل و ... نداره
اینقدم رام بدی نیست اگه روت نشه همه چی خوبه. واسه من وقتی روتش کردم بلو از کار افتاد.
موفق باشید

گفتم که نباید برا روت کردن از کنل خاصی استفاده کنی که
اینقدر گفتم زبونم مو در آورد!!!!

behzad_estakhri
01-09-2012, 03:10
سلام
همون روز اول نصب کردم و پست شما رو ندیده بودم.
کدوم کرنل رو بزنیم تا بلو کار کنه؟ شما امتحان کردی؟
مصرف این رام واسم خیلی خوب بود الان برگشتم به 4.0.3 باز عین ندید بدید ها داره باتری می خوره :ai:

اصلا کرنل هیچی نزن.از طریق روت معمولی ( cwm) استفاده کن

hp_121
01-09-2012, 14:26
من این رام رو نصب کردم.ورژن 4.0.4 هست

masoudk
01-09-2012, 15:58
اصلا کرنل هیچی نزن.از طریق روت معمولی ( cwm) استفاده کن

عزیز جان من فقط روتش کردم با همون CWM ( روش اول) که بلو از کار افتاد. اگه روتش می کردم که احتمالا وایر لسش یه طرفه می شد و یه دور درجا هم میزد :ag:

behzad_estakhri
02-09-2012, 01:51
عزیز جان من فقط روتش کردم با همون CWM ( روش اول) که بلو از کار افتاد. اگه روتش می کردم که احتمالا وایر لسش یه طرفه می شد و یه دور درجا هم میزد :ag:

من والا مشکل بلو داشتم و فهمیدم که مشکل از کرنلم بود.وقتی به صورت معمولی روتش کردم ، اوکی بود و مشکلی هم دیگه نداره.فقط ماشاالله خوره شارژه.نمیدونم حکایتش چیه ولی مثل ببخشیدا ، بلا نسبت همگی ، مثل خر شارژ میخوره!!!!:ag:

relaxtar
02-09-2012, 11:10
من که دیگه روتش نکردم وایستیم هورس پاور درست شه بنصبیم :lol:

hp_121
03-09-2012, 13:29
رام خیلی خوبیه.ارزش نصب رو داره چون مصرف باتریش کم شده و همین طور سرعت فوق العاده داره.

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

!amir
04-09-2012, 10:20
دوستان من تونستم با استفاده از cwm تاچ که ظاهر نیازی به اودین هم نداره root.zip رو نصب کنم
گوشی با رام 4.0.4 روت شد و مشکل بلوتوث هم نداره :bx:

سلام دوست عزیز لطفا
فایل تو برای ما هم میزاری

behzad_estakhri
05-09-2012, 12:20
رام خیلی خوبیه.ارزش نصب رو داره چون مصرف باتریش کم شده و همین طور سرعت فوق العاده داره.

Sent from my gt-i9100g using tapatalk

مصرف باطریش کجا کم شده؟
خیلی شارژمیخوره

hp_121
05-09-2012, 23:17
واسه من خیلی کم شده.من 4.0.3 خاورمیانه داشتم مصرف زیاد بود ولی این مصرفش (برای من) کم شده بود

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

relaxtar
05-09-2012, 23:42
مصرف باطریش که زیاده نسبت به 4.0.3

vahid.z.m
06-09-2012, 17:37
سالم
دوستای عزیزی که نصب کردن با بلوتوث مشکل نداشتن.؟ کلا برای من بلوتوث روشن نمیشه.!

dell9000
06-09-2012, 23:33
سلام منم نصب کردم سرعتش خوبه .باتری هم خوبه اما چرا اینقدر از نظر گرافیکی گوشی،ضعیف میشه چون تو تست nena به زور به 29 میرسه
در حالی که در قبلی راحت 37 بود و بازی ها رون بود اما الان نه.

behzad_estakhri
07-09-2012, 01:46
سالم
دوستای عزیزی که نصب کردن با بلوتوث مشکل نداشتن.؟ کلا برای من بلوتوث روشن نمیشه.!

با چه کرنلی روتش میکنی؟

vahid.z.m
07-09-2012, 02:11
با چه کرنلی روتش میکنی؟

از روش دوم برای روت کردن استفاده کردم.!

dell9000
07-09-2012, 06:17
سلام منم نصب کردم سرعتش خوبه .باتری هم خوبه اما چرا اینقدر از نظر گرافیکی گوشی،ضعیف میشه چون تو تست nena به زور به 29 میرسه
در حالی که در قبلی راحت 37 بود و بازی ها رون بود اما الان نه.

یکی جواب ما رو هم بده چیکار کنیم گوشی تو بازی کم نیاره و اگه روت نشه هیچ ایرادی نداره همه چیز کار میکنه .

ارسال شده از gt-i9100g با استفاده از تپاتالک 2

behzad_estakhri
07-09-2012, 15:16
از روش دوم برای روت کردن استفاده کردم.!

روش دوم چیه؟
از طریق cwm ؟

arkan.
07-09-2012, 15:38
یکی جواب ما رو هم بده چیکار کنیم گوشی تو بازی کم نیاره و اگه روت نشه هیچ ایرادی نداره همه چیز کار میکنه .

ارسال شده از gt-i9100g با استفاده از تپاتالک 2

هیچ راهی نداره مگه اینکه برگردی 2.3.6 یا اینکه رام کوک شده نصب کنی

masoudk
07-09-2012, 23:08
سلام به همگی
بالاخره تونستم این رام رو روت کنم و بلو توث هم فعال باشه.
برای این کار کرنل و مودم زیر رو فلش زدم و در حال حاضر گوشی روته و بلو هم کار می کنه

کرنل (http://samsung-updates.com/kernel/Samsung-Updates.com-GT-I9100G-PAK-I9100GJPLP9_Kernel.zip)

مودم (http://samsung-updates.com/modem/Samsung-Updates.com-GT-I9100G-PAK-I9100GXXLPV_Modem.zip)

بعدش با نرم افزار unlock root گوشی رو روت کردم.
امروز چند ساعت با WiFi روشن با گوشی کار کردم و باتری به حدود 50% رسید.
موفق باشید:cd:

relaxtar
07-09-2012, 23:43
دمت گرم همه چی اکی شد:ay:

saeed8769
07-09-2012, 23:55
میگم یه خورده دیگه بگذره یکی پست میده : کسی مشکل از کار افتادن آنتن، خاموش شدن صفحه، بوق زدن بی دلیل و ... نداره
اینقدم رام بدی نیست اگه روت نبشه همه چی خوبه. واسه من وقتی روتش کردم بلو از کار افتاد.
موفق باشید
سلام
رامو نصب کردم بدون روت کردن ویبره وقطب نما ازکارافتاده. البته هر رام 4 ی که نصب کردم تا بحال اینطور بوده.
کسی راه حلی نداره؟

hp_121
08-09-2012, 12:26
سلام
رامو نصب کردم بدون روت کردن ویبره وقطب نما ازکارافتاده. البته هر رام 4 ی که نصب کردم تا بحال اینطور بوده.
کسی راه حلی نداره؟

چرا هر کسی نصب کرده یه جای گوشیش مشکل داره؟
خدارو شکر تا حالا مال من مشکل نداشته

Sent from my GT-I9100G using Tapatalk

kavehzotac
09-09-2012, 19:26
درود.


دوستان اگر رامی رو خواستند و نیاز داشتند، لینک تاپیکش رو برام پیام خصوصی کنند تا براشون مستقیم شده اش رو قرار بدم.

جالبه که هنوز 24 ساعت نشده که لینک مستقیم این رام رو گذاشتم :



http://filebulk.com/z797r0ed5qo3/I9100GJPLP9_I9100GOJPLP6_PAK.zip.html


تعداد دانلودش تا این لحظه :



http://www.img4up.com/up2/09018622568934326520.png




شاد و پیروز و سربلند باشید.

سلام . استاد رمز فایل همون samfirmware.com درسته؟

Unique Son
09-09-2012, 21:45
درود.



سلام . استاد رمز فایل همون samfirmware.com درسته؟


بله عزیز. من به رمز فایل دستی نزدم، تنها کاری که انجام شده ؛ مستقیم سازی لینک هست.


ضمنا ، دوستان گرامی ، آمار دانلود این رام به 55 رسید !


شاد و پیروز و سربلند باشید.

dell9000
10-09-2012, 01:53
سلام
دوستان این رام واقعا عالی هست .از نظر بآتری خیلی بهتر از 2.3.6 هست و سرعت گوشی بیشتر شده .همه چیز هم درست کار میکنه .
فقط مشکل گرافیک داره و نمیشه بازی hd انجام داد.

dell9000
17-09-2012, 16:16
سلام
دوستان این رام واقعا عالی هست .از نظر بآتری خیلی بهتر از 2.3.6 هست و سرعت گوشی بیشتر شده .همه چیز هم درست کار میکنه .
فقط مشکل گرافیک داره و نمیشه بازی hd انجام داد.

سلام من دوباره بعد از 10روز استفاده از این رام امدم و میگم که تو این رام اصلا اصلا تا حالا هنگ نداشتم.بنچمارک cpuفوق العاده بالا رفته که نشون میده اندروید 4.0.4 با cpuدو هسته ای سازگار تر شده و اینکه گوشی خیلی کمتر داغ میشه و به نظر خودم کیفیت تصویر گوشی بهتر شده .اما معایب اگه با wifiتو اینترنت بری باتری خیلی سریع خالی میشه و اینکه از نظر بازی hd کلا تعطیل هست.

ارسال شده از GT-I9100G با استفاده از تپاتالک 2

poshtvane
20-09-2012, 21:30
لطفا لینک مستقیم دانلود این رام رو بزارید همه لینکا مشکل دارند؟

Unique Son
20-09-2012, 22:39
درود.




داداش ، این لینک هیچ مشکلی نداره :

http://filebulk.com/z797r0ed5qo3/I9100GJPLP9_I9100GOJPLP6_PAK.zip.html


و این هم تعداد دانلودش تا این لحظه :

http://www.pic1.iran-forum.ir/images/up9/48273916321095480849.png


با این وجود ، نحوه دانلود و سرعت بیشترش رو داخل پیام خصوصی براتون فرستادم که بیشتر آشنا بشید.



شاد و پیروز و سربلند باشید.

dell9000
30-09-2012, 00:58
سلام .دوستان ببخشید اگه دوباره امدم در مورد این رام نظر میدم .اولا باید به خاطر اشتباهی که کردم از همه معذرت بخوام .در واقع این رام در بعضی از بازیهای HD مشکل داره که شاید به خاطر نسخه فایل نصبی من بوده .چون الان دو تا از گرافیکی ترین بازیها رو تست کردم و خیلی راحت اجرا کرد اولی Dead triggerهست که تو نسخه 2.3.6 نمیشد تنظیمات رو روی حالت high گذاشت چون روی افکت قطره آب هنگ میکرد اما تو این رام براحتی بدون گرم شدن یا هنگ اجرا میکنه.دومی بازی legend از شرکت glu هست که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.

blackarchitect
30-09-2012, 03:09
سلام دوستان گوشی من با این مشخصات baseband version i9100GDZKK1
kernel version 2.6.35.7 root@dell131 #2
میخوام ببینم کدوم رام رو باید دانلود کنم ؟
رام 4 اصلی میخوام.
تو سایت http://samsung-updates.com/ رام هست ولی نمیدونم کدوم رودانلود کنم.

neda_majd
01-10-2012, 22:11
سلام
من رام i9100gxxlpv (نسخه امارات ) رو نسب کردم متاسفانه کیبورد فارسی نداره
کسی رام 4 با ساپورت کیبورد فارسی سراغ داره معرفی کنه؟
مرسی

M_Erjenany
01-10-2012, 22:47
سلام
من رام i9100gxxlpv (نسخه امارات ) رو نسب کردم متاسفانه کیبورد فارسی نداره
کسی رام 4 با ساپورت کیبورد فارسی سراغ داره معرفی کنه؟
مرسی

سلام
کیبرد فارسی در رامهای 4 وجود نداره
اما کیبرد عربی هست !
شما در قسمت Inpute Languge گزینه عربی رو انتخاب کنید تا براتون فعال بشه
اما اگر کیبر فارسی میخواین میتونید به بخش نرم افزار اندروید برید و کیبرد مورد نظرتون رو دانلود و نصب کنید :

نوشتاری و خواندنی | Reader and Inputs (نوشتاری و خواندنی | Reader and Inputs)

M_Erjenany
01-10-2012, 22:48
سلام دوستان گوشی من با این مشخصات baseband version i9100gdzkk1
kernel version 2.6.35.7 root@dell131 #2
میخوام ببینم کدوم رام رو باید دانلود کنم ؟
رام 4 اصلی میخوام.
تو سایت http://samsung-updates.com/ رام هست ولی نمیدونم کدوم رودانلود کنم.

سلام
هر رامی که ساپورت گوشی شما رو داشته باشه رو شما میتونید دانلود کنید
در بخش خودمون هم رامها موجود هستن

blackarchitect
02-10-2012, 02:14
پس این baseband چیه؟
این حروفی که میزنن مثل GXXLPY به چه معنیه ؟

M_Erjenany
02-10-2012, 10:05
پس این baseband چیه؟
این حروفی که میزنن مثل gxxlpy به چه معنیه ؟

این بیس ها مال رام فعلی شماست
و این رامها و بیس ها قابل ارتقا به ورژن های بالاتر یا در بعضی مواقع به ورژن پایین تر هستن

mbioni66
24-11-2012, 15:09
دوستان این رامو فلش زدم ولی وقتی گوشی میخواد بیاد بالا نمیاد یه مثلث زرد رنگ نشون میده و گیر میکنه، به ریکاوری هم نمیره، میتونه مشکل از کرنل باشه ؟لطفا راهنماییم کنید

vahidrostami
24-01-2013, 01:13
www.rodfile.com/4p85dmxfesle
خودم آپ کردم

vahidrostami
24-01-2013, 01:16
کسی نیست جواب مارو بده:an:


http://www.rodfile.com/einyog1t36b0

basefahim
27-01-2013, 21:40
سلام
بعد از اینکه گوشیم رو به این آندروید ارتقاع دادم حافظه رم از 1024 مگ به 678 مگ کاهش پیدا کرده .
آیا برای شما هم اینطوری شده ؟ دلیلش چیه به نظرتون ؟

R.O.L.A
12-02-2013, 16:03
http://dl.mobilestan.net/filestore/a3/xLj301DowK.topic-lock-19.gif._