PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ايجاد پوشه جديد در منوي tools



ehsan_w950
15-10-2007, 22:46
ايا ميشه داخل منوي tools از main menu پوشه جديدي ساخت.
منظورم از اين كار دسترسي راحتتر به برنامه هاي نصب شده و طبقه بندي اوناست.
اگه اين كار امكان نداره مي تونيد منو براي اينكه منظورم عملي بشه راهنمايي كنيد.:118:

FARID
15-10-2007, 23:21
دقیق خاطرم نیست ولی شما میتونید در set folders بررسی کنید اگر امکانش باشه از اونجا میشه ایجاد کرد.

ehsan_w950
16-10-2007, 00:55
دقیق خاطرم نیست ولی شما میتونید در set folders بررسی کنید اگر امکانش باشه از اونجا میشه ایجاد کرد.
فريد جان ممنونم از توجهي كه نشان دادي:merci:
ولي منظورتو ازset folders متوجه نشدم شايدم w950 نداره.
بهرحال ميخواستم بگم خودم فهميدم بايد چكار كنم و چون شايد كسي علاقمند باشه ميگم:
:flower:اول بايد داخل main menu كه اجازه ساختن فلدر ميده ، پوشه دلخواه خودتو بسازي
:flower:بعد روي shortcut دلخواه خودتون كه داخل tools هست ميريد و انو move ميكنيد تو پوشه اي كه به تازگي در main menu ساختيد
اينطوري روي shortcut ها مديريت داريد و دسترسي به اونا راحتتره:wink2: