PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با gprs ایرانسل



A R O N A
16-10-2007, 05:40
من تازه یه سیم کارت ایرانسل گرفتم و بیشتر بخاطره gprs ، ولی الان که میخوام ازش استفاده کنم نمیشه ، تمام تنظیماتش رو با همون sms که میاد نصب کردم ، با سیم کارت بچه های دیگه که میزنم تو گوشی میره ولی با سیم کارت خودم نمیره ، من باید چی کار کنم ؟ مدل گوشیه منم N95 هستش ! با سرویس MMS هم همین طوریه !!!!!!:merci:

amir_gamer
16-10-2007, 08:23
سلام من با گوشیم به اینترنت وصل شدم بعد اومدم سایت موبایلستان و یه آهنگ رو دانلود کردم ولی پسوندش اینه : php گوشیم نمیشناستش.یه دوستم میگفت مشکل از گوشیه .ولی با گوشیه خودشم همین جوری شد.میشه بگید مشکل از کجاست؟ ممنون میشم به منم جواب بدید...

raminbh
03-11-2007, 23:49
آقا منم n95 دارم و با GPRS مشکل دارم. راستی تو سایت ایرنسل گفته n95 ساپرت نمی شه !

mhoseinam
03-11-2007, 23:54
دوستان خدمتتون عرض کنم که سرویس mms ایرانسل به دلایلی قطعه....
gprs هم تنظیمات شاقی نداره....اگه sms نیومده خوب خودتون تنظیم کنید...اگه ایرانسل هم میگه n95 رو ساپورت نمیکنه ببخشید چرت میگه! چون خودم سیم کارتمو انداختم تو گوشی دوستم و از گوشی خودم(P990) سریعتر میومد!!! برای تنظیم فقط یه اکونت به صورت data بسازید...و اونو تو گروه Internet قرار بدید...برای P990 اینجوریه که به احتمال زیاد این قسمت تو همشون مشترکن! n95 هم خودم تنظیمات زدم!..اصلا تنظیم نداره به خدا!!!! خیلی سادس

mhoseinam
03-11-2007, 23:56
در مورد پسوند Php هم بله...گوشی ساپورت نمیکنه! البته نمیدونم نرم افزارهای جانبی مثل Opera mini این پسوند رو میفهمن یا نه؟!!!

hamedinho
08-11-2007, 19:17
در مورد php باید بگم مشکل از مرورگر هستش . شما باید مرورگر مجزا نصب کنین تا مشکل برطرف بشه .

mana_341
08-11-2007, 20:13
دوستان خدمتتون عرض کنم که سرویس mms ایرانسل به دلایلی قطعه....
gprs هم تنظیمات شاقی نداره....اگه sms نیومده خوب خودتون تنظیم کنید...اگه ایرانسل هم میگه n95 رو ساپورت نمیکنه ببخشید چرت میگه! چون خودم سیم کارتمو انداختم تو گوشی دوستم و از گوشی خودم(P990) سریعتر میومد!!! برای تنظیم فقط یه اکونت به صورت data بسازید...و اونو تو گروه Internet قرار بدید...برای P990 اینجوریه که به احتمال زیاد این قسمت تو همشون مشترکن! n95 هم خودم تنظیمات زدم!..اصلا تنظیم نداره به خدا!!!! خیلی سادس

--------------------------------------------------------------------------------------------------
منم این مشکل رو با GPRS ایرانسل دارم بهیچوجه نمیتونم تنظیمات صحیحی پیدا کنم.
شماکه میفرمایین بخدا خیلی ساده س میشه لطف کنین تنظیمات رو اینجا قرار بدین تا هم من و هم بقیه کسانی که بااین تنظیمات مشکل دارن استفاده کنن؟
خیلی ازت متشکر میشم اگه این لطف رو بکنی :merci:

raminbh
09-11-2007, 16:30
مشکل من تو gprs n95 از تنظیمات نیستو چون من sms تنظیمات رو گرفتم و به طور دستی هم چک کردم همه چیز درسته ولی فقط یه مشکل کوچیک هست که پیغام packet data not available میده. راستی تو n95 تنظیمی برای wap ..... و port اون پیدا نکردم کسی میدونه تنظیمش کجاست. راستی gprs ربطی به تکمیل ثبت نام داره !؟

imported_agha_mehran
12-11-2007, 13:08
سلام
من با gprs hd ایرانسل به اینترنت وصل شدم.
فایل های با حجم کمتر از 1 مگ میتونم دانلود کنم ولی بیشتر از اونو نمیتونم
این پیغامو میده:

web:
unable to access server

کسی میدونه عیب از کجاست
با تشکر از دوستان

imported_agha_mehran
12-11-2007, 13:34
سلام
من با gprs ایرانسل به اینترنت وصل شدم.
فایلهای کمتر 1 مگ رو میتونم دانلود کنم ولی فایهای بیشتر از 1 مگ رو نمیتونم
گوشی این پیغامو میده
Web:
unable to access server
کسی از دوستان میدونه عیب از چیه؟
گوشیم 6639 هستش
با تشکر از دوستان

Vagrik
12-11-2007, 14:24
دوستان عزیز...

برای دریافت اتوماتیک تنظیمات GPRS، لطفا از طریق گوشی این شماره رو بزنید، ایرانسل پس از مدتی تنظیماتش رو به طور خودکار برای شما ارسال خواهد کرد.
6#*3*130*

تجربه: یک تنظیم دستی رو هم که داشته باشید، در مواقعی که خطها شلوغ هستش، بعد نیست.
تنظیم دستی هم: اسمشو بزارید مثلا: Irancell-NOIP
APN یا Access Point رو بزارید: mtnirancell

با IPهاش هم کاری نداشته باشید. سرعت دانلودتون در بعضی از سایتها بالاتر میشه.

در مورد اینکه، چرا گوشیتون بالاتر از 1 مگابایت دانلود نمیگره، شما باید همیشه رم داخلی گوشیتون خالی باشه، متاسفانه در گوشیهای نوکیا، بوسیله رم داخلی (TEMPی که میسازه داخل رم داخلی گوشی میسازه) فایلها رو دانلود میکنه.

موفق باشید

Vagrik
12-11-2007, 14:30
سلام من با گوشیم به اینترنت وصل شدم بعد اومدم سایت موبایلستان و یه آهنگ رو دانلود کردم ولی پسوندش اینه : php گوشیم نمیشناستش.یه دوستم میگفت مشکل از گوشیه .ولی با گوشیه خودشم همین جوری شد.میشه بگید مشکل از کجاست؟ ممنون میشم به منم جواب بدید...



متاسفانه سایت موبایلستان کنونی (تغییراتی که در طراحی ایجاد شده) در بیشتر گوشیها جواب نمیده.
نه، از گوشیتون نیست. ولی شما میتونید، Opera Mini رو دانلود کنید، و از اون طریق به سایت موبایلستان متصل شوید. اگر هم دانلودی چیزی داشتید، از همون طریق که اقدام بکنید، Opera Mini از شما می پرسه که باید با گوشیتون وصل بشم، اجازه دارم یا خیر، شما هم اجازه بدید تا فایل دانلودی رو از Browsere خود گوشیتون بگیره. احتمالا به این طریق به هدفتان میرسید.

موفق باشید

imported_agha_mehran
12-11-2007, 18:17
دوستان عزیز...

برای دریافت اتوماتیک تنظیمات GPRS، لطفا از طریق گوشی این شماره رو بزنید، ایرانسل پس از مدتی تنظیماتش رو به طور خودکار برای شما ارسال خواهد کرد.
6#*3*130*

تجربه: یک تنظیم دستی رو هم که داشته باشید، در مواقعی که خطها شلوغ هستش، بعد نیست.
تنظیم دستی هم: اسمشو بزارید مثلا: Irancell-NOIP
APN یا Access Point رو بزارید: mtnirancell

با IPهاش هم کاری نداشته باشید. سرعت دانلودتون در بعضی از سایتها بالاتر میشه.

در مورد اینکه، چرا گوشیتون بالاتر از 1 مگابایت دانلود نمیگره، شما باید همیشه رم داخلی گوشیتون خالی باشه، متاسفانه در گوشیهای نوکیا، بوسیله رم داخلی (TEMPی که میسازه داخل رم داخلی گوشی میسازه) فایلها رو دانلود میکنه.

موفق باشید


ممنون از راهنمایی شما
ولی رمم خالی هستش
چون از اکثر برنامه ها بیرون میام و حدودا 4 تا 5 مگ رمم فضای خالی داره
میخاستم بدونم کسی فایل با حجم بالاترو گرفته
وقتی فایل با پسوند sis رو دانلود میکنم بعد از دانلود مستقیما شروع به نصب فایل میکنه.این فایل تو کدوم قسمت حافظه ذخیره میشه؟

memol_lovely67
29-11-2007, 11:11
سلام
من هنوز مشكل دارم تمام تنظيمات رو درست انجام دادم
ولي هنوز وقتي مي خوام وصل شم packet data not available رو ميده. در ضمن با سيم كارته دوستم وصل ميشه
تو رو خدا كمكم كنيد من ايرانسل رو فقط براي GPRS گرفتم
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

memol_lovely67
30-11-2007, 12:19
??????????

icdldarab
21-12-2007, 18:46
من p990iدارم تنظیمات gprs چتوریه

EHSAN
22-12-2007, 19:03
من p990iدارم تنظیمات gprs چتوریه

توبخش خودش بپرسی زودتر به جواب میرسی

EHSAN
22-12-2007, 19:04
سلام
من هنوز مشكل دارم تمام تنظيمات رو درست انجام دادم
ولي هنوز وقتي مي خوام وصل شم packet data not available رو ميده. در ضمن با سيم كارته دوستم وصل ميشه
تو رو خدا كمكم كنيد من ايرانسل رو فقط براي GPRS گرفتم
چيكار كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

فکر کنم مشکل از سیم کارت هست