PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف بوت اسکرین و بالا آمدن خیلی سریع تر گوشی



GT-I9003
19-09-2012, 22:38
.گوشی شما باید روت شده باشه.


بعد نیاز به روت اکسپلورر دارید
حالا نرم افزار رو باز کنید و آخرین فولدر یعنی System برید

یه فایل هست به نام build.prop انگشت خود رو روش نگه دارید تا Options برای شما باز شود.

Open in text editor رو انتخاب کنید. به آخر رفته و Enter زده تا یه خط جدید برای نوشتن شما باز شه

در آخر تایپ کنید:


debug.sf.nobootanimation=1


Save کنید و تمام.


گوشیتون رو ریست کنید و خودتون نتیجه رو ببینید.

توجه داشته باشید برای تغییر در فایل های سیستمی باید روت اکسپلورر شما در حالت Mount R/O باشه.


با این روش گوشی23 ثانیه ای بالا میاد


قبلش حتما بکاپ بگیرید

MOSIFA
19-09-2012, 22:47
.گوشی شما باید روت شده باشه.


بعد نیاز به روت اکسپلورر دارید
حالا نرم افزار رو باز کنید و آخرین فولدر یعنی System برید

یه فایل هست به نام build.prop انگشت خود رو روش نگه دارید تا Options برای شما باز شود.

Open in text editor رو انتخاب کنید. به آخر رفته و Enter زده تا یه خط جدید برای نوشتن شما باز شه

در آخر تایپ کنید:


debug.sf.nobootanimation=1


Save کنید و تمام.


گوشیتون رو ریست کنید و خودتون نتیجه رو ببینید.

توجه داشته باشید برای تغییر در فایل های سیستمی باید روت اکسپلورر شما در حالت Mount R/O باشه.


با این روش گوشی23 ثانیه ای بالا میاد


قبلش حتما بکاپ بگیرید

چه فرقی داره اگه bootanimation.zip رو پاک کنیم!

GT-I9003
20-09-2012, 00:55
چه فرقی داره اگه bootanimation.zip رو پاک کنیم!

اون جوری گوشی موقع بالا اومدن یه فایل مورد نیاز نمیشناسه و پیدانمیکنه به مین خاطر گوشی بالا نمیاد

united734567
17-03-2013, 07:35
چرا برای من سیو نمیشه یعنی میشه اما بعد از اینکه ریبوتش میکنم اون نوشته دیگه نمیمونه!!!!

lashani88
17-03-2013, 09:55
چرا برای من سیو نمیشه یعنی میشه اما بعد از اینکه ریبوتش میکنم اون نوشته دیگه نمیمونه!!!!

منو رو بزن بعد ذخیره کن

united734567
24-03-2013, 18:24
عزیز من اینکارو کردم جواب نمیده!!!

.:AhMaD:.
25-03-2013, 00:05
عزیز من اینکارو کردم جواب نمیده!!!

دوباره امتحان کن

united734567
25-03-2013, 17:37
بابا کار نمیکنه.

Ahmad.HA
25-03-2013, 17:56
بابا کار نمیکنه.

با روت اکسپلور به مسیر system/bin برو، فایل build.prop رو پیدا کن و طبق پست اول ویرایشش کن.

Sent from my E15i using Tapatalk 2