PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال:push to talk



sami77
23-10-2007, 20:10
آیا push to talk در ایران کار میکند واگر کار میکند تنظیمات آن چیست؟

masoud khan
24-10-2007, 16:47
خیر برای مخابرات ایران فعال نیست

EHSAN
25-10-2007, 13:17
لطفا قبل از زدن تاپیک یه سرچ بکنید وتاپیک تکراری نزنید

EHSAN
25-10-2007, 13:21
این سیستم حالا حالا ها فعال نمی شه

sami77
28-10-2007, 14:45
این سیستم حالا حالا ها فعال نمی شه

این سیستم از gprs استفاده میکنه
پس دلیلی نداره که حالا حالاها قابل دسترس نشه !!!!

EHSAN
28-10-2007, 15:59
من منظورم تو اپراتور اول بود