PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : NexusHD2-JellyBean-CM10 V1.2 NAND/NativeSD ROM



eset smart
04-11-2012, 08:23
اینم ورژن جدید این رام



تغییرات گفته شده :


Features:•All Android 4.1.2 features
•All CM10 features
•All Google Apps including「Google Now」
•Multi-Languages
•HWA JB kernel (thanks Securecrt)
•HWUI deny app and patch (thanks Securecrt, royale1223)
•NativeSD (thanks Securecrt and Xylograph)
•DataOnEXT (thanks ph03n!x)




Installations:•AROMA Installer for three types of installations:•NAND•system@NAND, data@NAND, boot@NAND
•For T-Mobile USA HD2 (LEO 1024)
•Please visit my ICS NAND thread for the installation steps.

•NAND with DataOnEXT•system@NAND, data@EXT4, boot@NAND
•For EU/International HD2 (LEO 512)
•Please make the first FAT32 partition and the second EXT4 partition (1GB or more is recommended) as Primary partitions on your SD card.
•Please visit DataOnEXT thread for more info.
(I modified DataOnEXT to be able to use with NativeSD at the same time. Share the same data.)

•NativeSD (SD-EXT)•system@EXT4, data@EXT4, boot@FAT32
•For high speed read/write SD Card only (Class 6 or 10). Otherwise you may get poor performance.
•Please make the first FAT32 partition and the second EXT4 partition (1GB or more is recommended) as Primary partitions on your SD card.
•Please visit NativeSD thread for more info.



•The required system space for v1.2 is as follows:•system@NAND install: •Full install 285.3 MB
•Minimum Install 217.3 MB

•system@EXT4 install:•Full install 287.8 MB
•Minimum Install 219.6 MB


misc ya 1M
recovery rrecov|ro|nospr 7M recovery_leo.img
boot yboot|ro 5M
system ya 220M
cache ya 2M
userdata ya|asize|hr allsize
فکر میکنم توضحیات کامل باشه ونیاز به توضیح فارسی ندارد
اینم لینک دانلود


http://sites.nexushd2android.co.cc/nexushd2-jellybean-cm10/v1-2/download


https://disk.yandex.net/disk/public/?hash=BowK8UbbHz3VARz30hi%2B%2BYHFfg9IE0BGWrtrKyPH BOs%3D&final=true

اولی قندشکن میخواهد دومی نمی خواهد
خودم دارم دانلود میکنم تمام شد نتیجه را اعلام میکنم :au:

ضمن تشکر فراوان از حامد جان:df:
دوستان تغییرات نسخه جدید به این شرح است.
•V1.2 (Nov. 3, 2012)
•Built this version using CyanogenMod 10 git repositories only.
•Updated AROMA Installer for NexusHD2-JellyBean. (Credit: tytung)
•Added a SD-EXT partition checking feature when choosing DataOnEXT or NativeSD installations.
(i.e., If you don't have a mmcblk0p2 partition, the installer won't work.)
•Added a custom install feature. The required system space is as follows:
•System@NAND install:
•Full install 285.3 MB
•Minimum Install 217.3 MB
•System@EXT4 install:
•Full install 287.8 MB
•Minimum Install 219.6 MB
•Included copybit.qsd8k.so to fix the soft reboot issue when using SMS quick reply and some apps like Elixir 2 or OfficeSuite Pro.
•Fixed Native WiFi Tethering. (config_wifiApStartInterface=true and config_tether_wifi_regexs=wl0.1) (Credit: Xylograph)
•Fixed the automatic brightness of the button backlights when touching the screen. (Credit: _ILIA_)
•Fixed Panorama camera (Credit: dragonzkiller)
•https://github.com/dragonzkiller/and..._apps_Gallery2
•https://github.com/dragonzkiller/and...s_LegacyCamera
•Fixed apps downloading issues for Play Store. (Credit: tytung)
•Supported full Bluetooth button controls. (PLAY, PAUSE, STOP, NEXT, PREV, etc.) (Credit: CM and tytung)
•Updated initrd.gz to support Bluetooth HID profile for NativeSD. (Credit: marco.palumbi and Robbie P)
•Updated initrd.gz to make the adb connection more stable. (Credit: tytung)
•Updated to the latest hosts file (October-18-2012) for blocking ads.
•Updated to Google Apps 4.1.2 from stock Nexus S ROM (Credit: tytung)
•Updated to Google Calendar 201210120
•Updated to Google Maps v6.14.1
•Updated to Google Search v2.1.12.516
•Updated to NativeSDBoot v9 (Credit: datagr)
•Moved Apollo.apk, Calendar.apk, Gmail.apk, Maps.apk , and ........apk to /data/app/ folder to save system space.
•Removed talkback.apk to save system space. Please install the latest version from the Google Play Store if required.

wisam
04-11-2012, 10:59
دوستان توجه فرمایند بعضاً مشاهده شده که برخی از تاپیک های معرفی رام اسکرین شات ندارد و این موضوع خلاف مقررات معرفی رام می باشد. بنابراین حتماً سعی کنید این مورد نادیده گرفته نشود.

با تشکر از استارتر تاپیک لطفاً هرچه زودتر اقدام به قرار دادن اسکرین شات کنید ( ظرف مدت 24 ساعت ) در غیر این صورت مجبور به حذف تاپیک خواهم شد. به همین سادگی:dq:

hamed n80
04-11-2012, 11:28
شرمنده که دیر شد مدیر

pakfa
04-11-2012, 13:03
ممنون ازمعرفی رام.
برای من WIFIچیزی پیدا نمیکنه.دوربینم کار نمیکنه.
SOFTKEY رو باید ازکجا بیارم؟موقع نصب رام enable کردم ولی الان تو setting پیدا نمیکنم.نکنه پچ میخاد.

hamed n80
04-11-2012, 15:25
برای وای فای پچ وای فای نصب کن

jabi_james
04-11-2012, 21:59
سلام..
دوستان همون جوری که می دونین می شه هم این رام رو در حالت nand نصب کرد هم Dataonext..
nativesd فعلا برام مهم نیست..

واسه من همه چی اوکی هست.. wifi رو تست نکردم..

وقتی تو حالت dayaonext نصب کردم notification sound نداشتم.همون صدای sms.. و صدای ringtone هم بسیار ضعیف شده بود. البته بگم سرعت واقعا خوب بود..

در حالت nand دارم استفاده می کنم.. راضیم.. دوربین مشکل نداره..

اگه هم می خواید دکمه پاور مخفی رو داشته باشید اینو فلش کنید..



SystemUI.apk_NexusHD2.CM10.JB1.2_mod_'invisible pwr btn (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1455849&d=1352032632)

abbas06
05-11-2012, 07:48
سلام به همگی
من این رامو دیروز نصب کردم تا الان که واقعا سریع و روون و بی عیب و نقص و کم مصرف بوده تا الان
ارزش نصب داره ، از دست ندینش
لینک مستقیم با قابلیت Resume تو پست بعدی میزارم براتون که بتونید راحت دانلودش کنید.

abbas06
05-11-2012, 07:58
 
 
***************************************
******دانلود با لینک مستقیم با قابلیت Resume******
*************************************** (http://lenge.tk/hd2/NexusHD2-JellyBean-CM10_V1.2.zip)

amir_qwert
05-11-2012, 09:38
شرمنده که دیر شد مدیر

عزیز دل این که نشد اسکرین شات رام و نصب کنین حداقل از چهار جای رام مثل مشخصات میران فضای آزاد و... یه اسکرین شات بدین بازم بابت رام متشکر.:bt:

Passenger20
05-11-2012, 11:10
سلام. من این رام را به صورت نند (NAND with DataOnEXT و CLK 1.5) نصب کردم ولی نمی تونم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم. کسی از دوستان تونسته با سیمکارت ایرانسل به اینترنت وصل بشه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

hoomanutd99
05-11-2012, 11:28
سلام. من این رام را به صورت نند (NAND with DataOnEXT و CLK 1.5) نصب کردم ولی نمی تونم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم. کسی از دوستان تونسته با سیمکارت ایرانسل به اینترنت وصل بشه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

شما این پچ رو دانلود کن بعد از ریکاوری نصب کن دوباره امتحان کن ببین چی میشه؟
nexus-hd2.googlecode.com/files/RMNET_to_PPP_update.zip
Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

amir_qwert
05-11-2012, 21:51
سلام. من این رام را به صورت نند (nand with dataonext و clk 1.5) نصب کردم ولی نمی تونم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم. کسی از دوستان تونسته با سیمکارت ایرانسل به اینترنت وصل بشه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

اگه از رادیو 2.12 استفاده میکنی مال اون هستش چون من رام ایلیا رو که با این رادیو میزدم به نت وصل نمیشد ولی الان با رادیو 2.15 زدم بدون مشکل استفاده میشه.

mazdaki1
06-11-2012, 11:46
من این رام رو (ورژن 1.1 رو نصبیدم.بصورت native sd) - جالبه با اینکه سرعتش خیلی خووبه (رمم کلاس 10 هست).من تجربه خوبی از رام های ورژن 4 ندیدم.بعد یه سری برنامه نصب کردن،force colse زیاد میشه و اصلا پایداریشون با تایفون قابل مقایسه نیست.
نمیدونم چرا خیلی از دوستان که این ورژن 4 رو مینصبن اینقد تعریف میکنن.یعنی واقعا مشکلی در استفاده ندارن و با این مشکلات روبرو نمیشن؟!!

amir_qwert
06-11-2012, 11:53
من این رام رو (ورژن 1.1 رو نصبیدم.بصورت native sd) - جالبه با اینکه سرعتش خیلی خووبه (رمم کلاس 10 هست).من تجربه خوبی از رام های ورژن 4 ندیدم.بعد یه سری برنامه نصب کردن،force colse زیاد میشه و اصلا پایداریشون با تایفون قابل مقایسه نیست.
نمیدونم چرا خیلی از دوستان که این ورژن 4 رو مینصبن اینقد تعریف میکنن.یعنی واقعا مشکلی در استفاده ندارن و با این مشکلات روبرو نمیشن؟!!

من از رام مونستر به صورت نند استفاده میکنم واقعا رام کم نظیری هستش آندروید 4 کلا مقداری کند هستش به همین خاطر جیلی بین ارائه شد.حالا با اومدن رام های نیتیو و روش نصب جدید دارم این رام رو هم در کنار اون نصب میکنم.

mazdaki1
06-11-2012, 12:38
یعنی force close نداری؟
من رام مونستر رو نصبیدم بصورت نند.ولی خیلی ناپایدار بود.

hoomanutd99
06-11-2012, 13:20
یعنی force close نداری؟
من رام مونستر رو نصبیدم بصورت نند.ولی خیلی ناپایدار بود.

من الان رام PAC 1.1 که جلی بین هستش رو حدودا ۲هفته دارم حدود ۴۰برنامه مختلف از جمله بازیهای hd و دیگر نرم افزارهای کاربردی رو نصب دارم به ندرت force close میبینم واقعا راضیم.
شما احتمالا مراحل نصب کامل انجام نمیدید.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

abbas06
06-11-2012, 20:10
یعنی force close نداری؟
من رام مونستر رو نصبیدم بصورت نند.ولی خیلی ناپایدار بود.


من این رام رو (ورژن 1.1 رو نصبیدم.بصورت native sd) - جالبه با اینکه سرعتش خیلی خووبه (رمم کلاس 10 هست).من تجربه خوبی از رام های ورژن 4 ندیدم.بعد یه سری برنامه نصب کردن،force colse زیاد میشه و اصلا پایداریشون با تایفون قابل مقایسه نیست.
نمیدونم چرا خیلی از دوستان که این ورژن 4 رو مینصبن اینقد تعریف میکنن.یعنی واقعا مشکلی در استفاده ندارن و با این مشکلات روبرو نمیشن؟!!

چون این ران ها در اصل برای HD2 نیستند و یه سری اشخاص این رام های گوشی های دیگه رو به اصطلاح پُرت میکنند که به گوشیه HD2 بخوره :bm:
به همین خاطر یه مدت زمان میبره تا نسخه کاملا بی عیب و نقص ساخته شه . :bw:
در مورد این رام هم بگم که من چند روزه نصب دارم واقعا راضی هستم ازش ، هم کاملا روون و بی عیب و نقصه هم مصرف باتریش خیلی نرمال هست . :dn:
یه بار این رام رو به صورت

NAND with DataOnEXT•system@NAND, data@EXT4, boot@NAND

نصب کن و System = 305 بزار که اگه گوشی مشکل بد بلوک داشته باشه تو نصب به مشکلی بر نخوری ، بعد هم حالشو ببر :dk:

abbas06
06-11-2012, 21:00
سلام. من این رام را به صورت نند (NAND with DataOnEXT و CLK 1.5) نصب کردم ولی نمی تونم با ایرانسل به اینترنت وصل بشم. کسی از دوستان تونسته با سیمکارت ایرانسل به اینترنت وصل بشه؟ لطفا راهنمایی بفرمایید.

GPRS توی این رام به خوبی کار میکنه

باید APN رو به صورت دستی وارد کنی

این مسیر رو برو :


System Setting ------> More... ----------> Mobile networks -------> Access Point Names

اینجا پایین صفحه سمت راست شکل "3تا مربع کوچک روی همدیگه" وجود داره

روش کلیک کن و گزینه New APN رو بزن یه صفحه باز میشه

Name رو بزار irancell

APN رو بزار mtnirancell

بعدش شکل "3تا مربع کوچک روی همدیگه" کلیک کن و Save رو بزن

بعدش به صفحه قبلش برمیگرده که یه گزینه به اسم irancell اضافه شده ، تیک جلوشو بزار

در آخر هم یه صفحه به عقب برگرد یعنی این مسیر :


System Setting ------> More... ----------> Mobile networks

و تیک Data enabled رو بزار

A.I.G.Z
09-11-2012, 23:01
سلام دوستان
کسی مشکل کم بودن صدا هنگام مکالمه با این رام داشته ؟ صدای طرف مقابل ضعیف باشه ؟
با برنامه DSPmanager میشه ایم مشکل رو حل کرد ؟
و تنظیمات برنامه DSPmanager برای درست کردن این مشکل به چه صورت هستش ؟

amir_qwert
10-11-2012, 04:50
سلام دوستان
کسی مشکل کم بودن صدا هنگام مکالمه با این رام داشته ؟ صدای طرف مقابل ضعیف باشه ؟
با برنامه dspmanager میشه ایم مشکل رو حل کرد ؟
و تنظیمات برنامه dspmanager برای درست کردن این مشکل به چه صورت هستش ؟

والا من نند که نصب کردم صدای مکالمه که کم بود هیچ صدای رینگ تن و اس ام اس تو تنظیمات اصلا در نمیومد دوستان اگه راهی واسه رفعش هست بفرمایین تا استفاده کنیم.

ehssanehs
12-11-2012, 16:13
والا من نند که نصب کردم صدای مکالمه که کم بود هیچ صدای رینگ تن و اس ام اس تو تنظیمات اصلا در نمیومد دوستان اگه راهی واسه رفعش هست بفرمایین تا استفاده کنیم.

برای رینگ تن با نگه داشتن دکمه ولوم صدا رو کم کنید و سپس دوباره صدا رو زیاد کنید . در قسمت تنظیمات گزینه profile رو خاموش کنید.
برای اس ام اس هم به قسمت اس ام اس بروید و با زدن دکمه ویندوز گزینه setting رو انتخاب کنید و سپس volume رو زیاد و rington رو انتخاب کنید (بعضی از ring ها صدا ندارند)
من این کارها رو کردم و مشکلم حل شد .
شاید بعضی از این کارا رو لازم نباشه انجام بدید.

A.I.G.Z
13-11-2012, 11:47
برای رینگ تن با نگه داشتن دکمه ولوم صدا رو کم کنید و سپس دوباره صدا رو زیاد کنید . در قسمت تنظیمات گزینه profile رو خاموش کنید.
برای اس ام اس هم به قسمت اس ام اس بروید و با زدن دکمه ویندوز گزینه setting رو انتخاب کنید و سپس volume رو زیاد و rington رو انتخاب کنید (بعضی از ring ها صدا ندارند)
من این کارها رو کردم و مشکلم حل شد .
شاید بعضی از این کارا رو لازم نباشه انجام بدید.

دوست عزیز در هنگام مکالمه چی ؟ صدا واسه شما خوبه ؟

saeeddddd
13-11-2012, 12:16
این رام پر از باگه من در حالت nativesd نصب کردم اصلا حال نکرم!!!هنوزم به نظرم leo king خیلی شاخه!!!

ehssanehs
13-11-2012, 13:10
دوست عزیز در هنگام مکالمه چی ؟ صدا واسه شما خوبه ؟


نه مشکلی ندارم.
ولی این مشکل صدا دوباره اومد.

djmk254
13-11-2012, 22:43
با سلام..
من از وقتی که این کوکر رامهاشون رو با قابلیت HW Acc عرضه کردن دیگه نتوستم از رامهاشون استفاده کنم..دلیلشم نمیدونم..چندین رام رو دانلود کردم و با هر روشی امتحان کردم اما فایده نداشت..گوشی بعد از بوت شدن و مدتی استفاده خودبخود ریست میشه و هیچ راهکاری براش پیدا نکردم..دوستان اگه تجربه دارن راهنمایی کنن..الان این نسخه رو به صورت native sd نصب کردم و همین مشکل رو دارم..

mmpersian
27-11-2012, 23:01
اگه هم می خواید دکمه پاور مخفی رو داشته باشید اینو فلش کنید..[/QUOTE]

سلام دوست عزیز . میشه بیشتر توضیح بدین چطور میشه فلاش کرد ممنون . منظور از فلاش کردن چیه ؟:sign_help:

A.I.G.Z
27-11-2012, 23:25
سلام دوست عزیز . میشه بیشتر توضیح بدین چطور میشه فلاش کرد ممنون . منظور از فلاش کردن چیه ؟



کافیه فایل رو داخل رم خودتون قرار بدبن . و از طریق ریکاوری فایل رو نصب کنید .

mmpersian
28-11-2012, 11:04
کافیه فایل رو داخل رم خودتون قرار بدبن . و از طریق ریکاوری فایل رو نصب کنید .

ممنون ار اینکه جواب سوال منو دادین یه سوال دیگه هم دارم . چطور میشه وارد ریکاوری گوشی در حالت اclk1.5 با چه دکمه های گوشی میشه وارد ریکاوری یا همون جایی که رام رو نصب میکنن شد تو روش clk 1.5 ممنون :hello:

hoomanutd99
28-11-2012, 12:40
ممنون ار اینکه جواب سوال منو دادین یه سوال دیگه هم دارم . چطور میشه وارد ریکاوری گوشی در حالت اclk1.5 با چه دکمه های گوشی میشه وارد ریکاوری یا همون جایی که رام رو نصب میکنن شد تو روش clk 1.5 ممنون :hello:

شما power گوشی رو نگه دارید سه گزینه ظاهر میشه که بسته به نیاز یکی از آنها رو انتخاب کنید. یا زمانی که گوشی خاموش هست گوشی رو روشن وهمزمان کلید home رو نگه دارید به ریکاوری میره.

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

spo67
28-11-2012, 15:17
ممنون ازمعرفی رام.
برای من wifiچیزی پیدا نمیکنه.دوربینم کار نمیکنه.
Softkey رو باید ازکجا بیارم؟موقع نصب رام enable کردم ولی الان تو setting پیدا نمیکنم.نکنه پچ میخاد.




عزیز اگه یه نرم افزار برای دوربین نصب کنی مشکلت حل میشه
ولی اینترنت رو خودمم مشکل دارم

spo67
28-11-2012, 15:20
سلام
من رو گوشی اندروید 4.1.2 ریختم ولی هر کاری می کنم نمیتونم با گوشی اینترنت وصل شم و شبکه اون رو نمیشناسه
کسی میتونه راهنماییم کنه
با تشکر

eset smart
08-12-2012, 23:22
عزیز اگه یه نرم افزار برای دوربین نصب کنی مشکلت حل میشه
ولی اینترنت رو خودمم مشکل دارم

سلام دوستان عزیز
ورژن جدید این رام آمد
دوربین بهتر شده وپخش فایلهای اچ دی خیلی خوبتر شده!
V1.3 (Dec. 8, 2012)

Updated CM10.0.0 source code.
Fixed H/W video decoding (720p video playback is fully working) (Based on Legacy QCOM OMX Mods). (Credits: tytung and Ganster41)
Fixed the camcorder (replace libstagefright.so). (Credit: tytung)
Fixed the video playback flickering issue (replace libsurfaceflinger.so). (Credits: Xylograph and tytung)
Fixed the voice recorder (change to audio/3gpp). (Credit: Xylograph)
Fixed the low ringtone volume that caused by the media systems crashes. (Credit: tytung) (Thanks all users who report your findings.)
Fixed the RIL related "Use 2G only networks" feature in settings to be able to switch between 2G and 3G. (Credit: tyr75)
Fixed the RIL related "Network Operators" feature in settings to be able to choose a network operator manually. (Remove BOARD_USE_NEW_LIBRIL_HTC := true) (Credit: tytung)
Switched to CAF audio_policy.conf
Enabled SoundRecorder's UI (Done by CM)
Updated to the latest hosts file (December-07-2012) for blocking ads.
Updated to Gmail 4.2.1
Updated to Google Calendar 201210220
Updated to Google Play Store 3.10.9
Updated to Google Play services 2.0.10
Updated to Google Search 2.2.9.5425 (New feature: Search with camera)
Updated to ....... 4.1.47
Removed AOSP Keyboard.
Added Android 4.2 Stock Keyboard to support Gesture Typing.
Added CM FileManager.
Added the lowmemorykiller tweak to get a faster and more responsive system.
Decreased the maximum system partition size to 285 MB (Full install).
Decreased the minimum system partition size to 200 MB (Custom install with everything unchecked)


لینک غیر مسقیم دانلود:http://uploaded.net/file/tfp7wlus

L O V E L Y
09-12-2012, 18:32
سلام دوستان عزیز
ورژن جدید این رام آمد
دوربین بهتر شده وپخش فایلهای اچ دی خیلی خوبتر شده!
V1.3 (dec. 8, 2012)
.
.
.
.
لینک غیر مسقیم دانلود:http://uploaded.net/file/tfp7wlus

دوستان کسی لینک مستقیم نداره ؟

Amin07
09-12-2012, 21:51
ورژن 1.3a هم اومده که مشکل هندزفری که وصل مبکردیم ریبوت می شد و کلید های پیمایش حل شده البته نا گفته نمونه که کوکرش گفته یه سوپرایز برای کریسمس داره!!!!!

Amin07
09-12-2012, 21:53
دوستان کسی لینک مستقیم نداره ؟


لینک مستقیم
https://sites.google.com/site/nexushd2android/nexushd2-jellybean-cm10/v1-3/download

jabi_james
09-12-2012, 23:16
لینک مستقیم
https://sites.google.com/site/nexushd2android/nexushd2-jellybean-cm10/v1-3/download

سلام..
این لینکی که شما زحمت کشیدید قرار دادید مستقیم نیست..

دوستان می تونن از این لینک استفاده کنن...


[dec. 9, 2012][rom][720p] nexushd2-jellybean-4.1.2-cm10 v1.3a [nativesd] (http://www.mrleecher.com/files/d4b0ce/nexushd2-jellybean-cm10_v1.3a.zip)

saeeddddd
10-12-2012, 10:08
سلام...اقا اىن رام دکمه hidden red key داره .....؟؟؟؟؟اصلا رام نکسوسى هست که اىن قابلىت رو داشته باشه....

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk 2

mmpersian
10-12-2012, 23:57
دانلود با لینک مستقیم :
http://pan.baidu.com/share/link?shareid=136537&uk=1243633545

rtk707
11-12-2012, 10:07
دوستان میشه پچ wifi رو بذارید برامون؟ممنون میشم;)

saeeddddd
11-12-2012, 16:53
سلام...اقا اىن رام دکمه hidden red key داره .....؟؟؟؟؟اصلا رام نکسوسى هست که اىن قابلىت رو داشته باشه....

Sent from my htc hd2 using tapatalk 2

آیا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟

jabi_james
11-12-2012, 22:55
آیا کسی هست مرا یاری کند؟؟؟

با سلام..

این فایل رو از ریکاوری فلش کنین.. بعد می بینین تو آپشن navigation bar دکمه power اضافه شده..
همه دکمه های قبلی رو رو Empty بذارین و بعد گوشه سمت راست رو دکمه ای که بعنوان menu هست لمس کنین و power رو انتخاب کنین تا اون گوشه باشه و مخفی..


SystemUI.apk_NexusHD2.CM10.JB1.3_mod_'invisible pwr btn' (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=1550798&d=1355101759)

wilivandi
12-12-2012, 10:53
ورژن جـدیـد ایـن رام 1.3a هم اومـده و مثل ایـنکـه تغییـرات خـوبی هم داشـته

لینـک دانـــــلـــــود (https://sites.google.com/site/nexushd2android/nexushd2-jellybean-cm10/v1-3/download)

lukylouk
13-12-2012, 20:36
ورژن جـدیـد ایـن رام 1.3a هم اومـده و مثل ایـنکـه تغییـرات خـوبی هم داشـته

لینـک دانـــــلـــــود (https://sites.google.com/site/nexushd2android/nexushd2-jellybean-cm10/v1-3/download)

رفیق می گی چجوری اینترنت جی پی آر اس را فعال کنیم ؟

تنظیمات apn را بلدم ، اما بعد از تنظیمات به اینترنت باز هم وصل نمیشه !

wilivandi
13-12-2012, 21:38
رفیق می گی چجوری اینترنت جی پی آر اس را فعال کنیم ؟

تنظیمات apn را بلدم ، اما بعد از تنظیمات به اینترنت باز هم وصل نمیشه !

والا بنده نمیتونم الکی راهنماییت کنم که بزنه جای دیگه رو کور کنه
به نظر من از یه نفر واردش بپرسی بهتره
شایـد اشکال از خـود رام بـاشه و جزء باگهاش باشه
شاید احتیاج به نصب یه پـچ جدا باشه
یا اینکه چیزهای دیگه...
من چون خودم از gprs استفاده نمیکنم به این مشکل بر نخورده بودم عزیزم.

ramin19
14-12-2012, 09:37
ورژن جـدیـد ایـن رام 1.3a هم اومـده و مثل ایـنکـه تغییـرات خـوبی هم داشـته

لینـک دانـــــلـــــود (https://sites.google.com/site/nexushd2android/nexushd2-jellybean-cm10/v1-3/download)

سلام کسی میتونه یهلینک مستقیم از این رام بذاره

lukylouk
14-12-2012, 09:52
سلام کسی میتونه یهلینک مستقیم از این رام بذاره

لینک مستقیم با قابلیت
Resume , Pause


http://www.mrleecher.com/files/d4b0ce/nexushd2-jellybean-cm10_v1.3a.zip

فقط برای دانلود باید ثبت نام بکنید ، که زیاد وقتتون را نمی گیره
می ارزه برای دانلود ثبت نام کنید :bz:


رفیق می گی چجوری اینترنت جی پی آر اس را فعال کنیم ؟

تنظیمات apn را بلدم ، اما بعد از تنظیمات به اینترنت باز هم وصل نمیشه !


دوستانی که با اینترنت GPRS توی این رام مشکل دارند ، پچ زیر را از طریق ریکاوری نصب کنند ، درست می شه :

http://nexus-hd2.googlecode.com/files/RMNET_to_PPP_update.zip

برای دانلود چون ایران تحریمه ، خودتون باید یه فکری بکنید :al:

به قول ویسام : به همین سادگی :dq:

lukylouk
14-12-2012, 09:58
یادم رفت بگم که این رام سرعتش بین تمام اندروید های 4 بیشتره
حتی از رام ایلیا ( ICM ) هم سرعتش بیشتره و روان تره
دیروز نصبش کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم :bz:

بجز اینکه وقتی صفحه موبایلم خاموش می کنم ، معمولی خاموش میشه ، بعضی از رام ها مثل تلویزیون های سیاه سفید قدیمی خاموش می شدن
کسی می تونه در این زمینه کمک کنه ؟ :am:

polestar
14-12-2012, 14:39
یادم رفت بگم که این رام سرعتش بین تمام اندروید های 4 بیشتره
حتی از رام ایلیا ( ICM ) هم سرعتش بیشتره و روان تره
دیروز نصبش کردم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم :bz:

بجز اینکه وقتی صفحه موبایلم خاموش می کنم ، معمولی خاموش میشه ، بعضی از رام ها مثل تلویزیون های سیاه سفید قدیمی خاموش می شدن
کسی می تونه در این زمینه کمک کنه ؟ :am:

با سلام

در این رام (ورژن 1.3a) برای اولین بار در پردازش گرافیکی از رابط گرافیکی (دیکد یا اینکد) سخت افزاری استفاده شده

MPEG4 and H.264 up to 720p with hardware video decoding

که موجب سریعتر شده رام و حتی پخش فایلهای تصویری 720 و از همه مهمتر فیلم برداری با بهترین کیفیت رو موجب شده :bp:
حتی اگر دقت کنید ایکنها وضوح و شفافیت بالاتر دارند

البته هنوز جای کار داره :ca:

jabi_james
14-12-2012, 16:38
[SIZE="4"][COLOR="DarkGreen"]دوستانی که با اینترنت GPRS توی این رام مشکل دارند ، پچ زیر را از طریق ریکاوری نصب کنند ، درست می شه :

http://nexus-hd2.googlecode.com/files/RMNET_to_PPP_update.zip

برای دانلود چون ایران تحریمه ، خودتون باید یه فکری بکنید :al:

به قول ویسام : به همین سادگی :dq:

سلام..ریموت کنین رو سرور سایت..


http://forum.mobilestan.net/Download.png (http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/n74r5MxDxA/rmnet-to-ppp-update.zip)

mmpersian
14-12-2012, 23:28
با سلام
من این رام رو نصب کردم ولی به محض اینکه رام بالا میاد ارور گبس ارور (gaps eror) میده و هر کاری میکنم این پیغام نمیره کسی چیری در مورد این ارور میذونه لطفا منو راهنمایی کنید ممنون

zahedkhan
15-12-2012, 12:32
سلام
من آخرين ورژن اين رام رو نصب کردم،سرعتش و مصرف باتريش خيلي عاليه.

wisam
17-12-2012, 16:33
پست اول معرفی رام به تاپیک معرفی رامها منتقل شد.

تاپیک قفل و بزودی به آرشیو منتقل خواهد شد. به همین سادگی:dq: