PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : رام عربی برای گوشی HTC Status



abi_designe
07-11-2012, 00:26
اگر کسی گوشی HTC Status داره

و رام عربی ( HTC chacha ( RUU_Chacha_HTC_ARA_1.57.415.3_Radio_47.23.35.3033H _7.51.35.19_release_228130_signed.exe رو گوشیش نصب نمیشه،

می تونه از این رام استفاده کنه.من خودم تست کردم جواب داده.

http://www.fars-gsm.net/morteza/HTC/...HACHA_1.57.zip

روش نصبش :

فایل دانلود شده رو به همون حالت ZIP شده به رم گوشیت انتقال بده ( تو روت اصلی رم ) و بعد باید گوشی خاموش کنید و کلید کم کردن صدا را نگه دارین و پاور را بزنین تا وارد بوتلودر بشین.

بعد با استفاده از کلید های صدا برای بالا یا پایین برید تو قسمت Recovery و بعد برید تو قسمت install zip from sd card و
بعد choose zip from sd و فایل دانلود شده رو انتخاب کنید تا نصب بشه. بعد از چند لحظه نصب میشه و از همون Recovery گوشی Power Off خاموش کنید.

موفق باشید

amir_eir
09-11-2012, 10:44
سلام

دوست عزیز شما خودت نصب کردی؟ اندروید چه ورژنی هست؟ مصرف باطری چطوره؟ سنس داره یا خیر و.......

ضمنا" دوستان گوشی باید روت و نیز ریکاوری نصب شده تا بتوانید این روم رو نصب کنید.

abi_designe
09-11-2012, 14:18
بله، گوشی خودم HTC Status

ورژن اندرویدم 2.3.5

مصرف باتری htc status یا htc chacha زیاده. من خودمم از باتری ضعیفش ناراضی هستم و حتی به شرکت HTC ایمیل زدم و گفتم.
اونا هم گفتن دیگه چاره ای نیست و فقط می تونی با یک سری کارا شارژ گوشی بیشتر کنی.

اگر باتری گوشی از 1250 mAh بیشتر بود مثلا : 1350 یا 1400 اینقدر سریع شارژش خالی نمی شد.
من بررسی کردم دیدم گوشی های هم رده ی این گوشی همه اکثرا 1400 mAh به بالا هستن.

amir_eir
10-11-2012, 08:58
سلام

ممنونم از توضیحات شما
درست میفرمائید اما بیشترین دلیل مصرف باطری و کندی گوشی همین سنس اچ تی سی هست که شاید همین عامل باعث شد سامسونگ پیشی گرفت. هرچند وقتی مقایسه میکنم همین چاچا نصف قیمت ace است ولی خیلی از سامسونگ سرتره.

به نظرم super osr رو نصب کنید و تنظیمش کنید مصرف باطری نصف میشه.من قبلا" هر روز شارژ میکردم الان یک روز درمیان شارژ میکنم و برای امتحان شب تا صبح یک درصد هم کم نمیشه.

abi_designe
11-11-2012, 13:36
این موضوع HTC Sence جریان چیه ؟

این برنامه باید حتما تو گوشی نصب باشه یا میشه Unistall کرد ؟

من یک مشکل دیگه ای که دارم اینه که یه سری برنامه ها همیشه به صورت اوتماتیک در حال Run هستند و حتی برنامه Super Task Killer رو هم نصب کردم ولی باز همیشه در حال کار کردن هستند ؟

به نظرتون با این مشکل باید چی کار کرد ؟

amir_eir
12-11-2012, 07:36
سلام

سنس مجموعه ای از تم و ویجت و نرم افزار است که شرکت htc روی رام گوشی های تولید خود نصب میکند و قابل حذف نیست. اگر گوشی شما روت هست با برنامه تیتانیوم بک آپ میتوانید برنامه های اصلی گوشی رو حذف کنید البته خود برنامه هائی مثل سوپر تسک کیلر مصرف باطری شما رو زیاد میکند بهتر است برخی از تنظیمات گوشی رو طبق دستوراتی که دوستان جهت بهبود وضعیت باطری گفتند اجرا کنید خیلی مفیدتر است.

mamali_goli
26-11-2012, 00:33
اگر کسی گوشی HTC Status داره

و رام عربی ( HTC chacha ( RUU_Chacha_HTC_ARA_1.57.415.3_Radio_47.23.35.3033H _7.51.35.19_release_228130_signed.exe رو گوشیش نصب نمیشه،

می تونه از این رام استفاده کنه.من خودم تست کردم جواب داده.

http://www.fars-gsm.net/morteza/HTC/...HACHA_1.57.zip

روش نصبش :

فایل دانلود شده رو به همون حالت ZIP شده به رم گوشیت انتقال بده ( تو روت اصلی رم ) و بعد باید گوشی خاموش کنید و کلید کم کردن صدا را نگه دارین و پاور را بزنین تا وارد بوتلودر بشین.

بعد با استفاده از کلید های صدا برای بالا یا پایین برید تو قسمت Recovery و بعد برید تو قسمت install zip from sd card و
بعد choose zip from sd و فایل دانلود شده رو انتخاب کنید تا نصب بشه. بعد از چند لحظه نصب میشه و از همون Recovery گوشی Power Off خاموش کنید.

موفق باشید



سلام عزیز... لینک اخطار "404 Error File Not Found" میده. لطفا چک کنید... تشکر

abi_designe
26-11-2012, 00:40
من این لینک قبلا از یک سایت پیدا کردم و اینجا گذاشتم، اگر صبر کنید من خودم تو یک سایت این فایل آپلود کنم و بعدا آدرس لینکشو بهتون بدم.

برنامه Terminal Emulator نصب کردی ؟ جواب نداد ؟

mamali_goli
26-11-2012, 00:47
نصب کردم ولی متاسفانه همون خطا رو میده...
مرسی لطفا لینک رام رو بذار
ولی یه سوال ... من که رامم همینه چرا "terminal" رو نداره؟
یه سوال دیگه... بعد از نصب رام دوباره باید گوشیو آنلاک و روت کنم؟

abi_designe
26-11-2012, 01:05
شاید رامت کاستومه و شبیه اینه و این نیست.

نه دیگه نیازی به Unlock و روت نیست. بیا این لینکش :

http://www.mediafire.com/?dbs7v9wf7zislxv

لطفا طبق روش بالا نصبش کنید.

mamali_goli
26-11-2012, 16:03
رام رو نصب کردم بدون مشکل و سریع...مرسی

medm
29-11-2012, 07:53
سلام به دوستان
گوشی من تو recovery نمیره وقتی میرم توی ریکاوری یه عکس گوشی میاد که یه علامت تعجب داره لطفا راهنمایی کنید

abi_designe
29-11-2012, 11:06
سلام به دوستان
گوشی من تو recovery نمیره وقتی میرم توی ریکاوری یه عکس گوشی میاد که یه علامت تعجب داره لطفا راهنمایی کنید


سلام
شما دقیقا مشکل همین دوستمونو دارین. چون برنامه ریکاوری رو گوشیتون نصب نیست این پیغام می بینید.

لطفا اول باید گوشیتونو Unlock کنید و بعد رام عربی رو گوشیتون نصب کنید.

و در ادامه برنامه ریکاوری نصب کنید و در آخر گوشیتونو روت کنید.

و بعد از تمام این کارا باید رم گوشیتو با برنامه ریکاوری گوشیت پارتیشن بندی کنید.


شما اطلاع دارید که گوشیتون رام عربی داره یا نه ؟ و اینکه Unlock شده یا نه ؟

برای اینکه متوجه شید گوشیتون Unlock شده باید گوشیتونو خاموش کنید و بعد ولوم کم کردن صدا رو نگه دارید و پاور گوشیتونو بزنید تا بره تو Fastboot گوشی و در بالای صفحه زده که گوشی Lock یا Unlock هست.

rassoul
06-01-2013, 08:57
اگر کسی گوشی HTC Status داره

و رام عربی ( HTC chacha ( RUU_Chacha_HTC_ARA_1.57.415.3_Radio_47.23.35.3033H _7.51.35.19_release_228130_signed.exe رو گوشیش نصب نمیشه،

می تونه از این رام استفاده کنه.من خودم تست کردم جواب داده.

http://www.fars-gsm.net/morteza/HTC/...HACHA_1.57.zip

روش نصبش :

فایل دانلود شده رو به همون حالت ZIP شده به رم گوشیت انتقال بده ( تو روت اصلی رم ) و بعد باید گوشی خاموش کنید و کلید کم کردن صدا را نگه دارین و پاور را بزنین تا وارد بوتلودر بشین.

بعد با استفاده از کلید های صدا برای بالا یا پایین برید تو قسمت Recovery و بعد برید تو قسمت install zip from sd card و
بعد choose zip from sd و فایل دانلود شده رو انتخاب کنید تا نصب بشه. بعد از چند لحظه نصب میشه و از همون Recovery گوشی Power Off خاموش کنید.

موفق باشید

سلام
یعنی روت نمیخواد ؟
s-off نمیخواد ؟
:dq:

rassoul
06-01-2013, 10:17
سلام
شما دقیقا مشکل همین دوستمونو دارین. چون برنامه ریکاوری رو گوشیتون نصب نیست این پیغام می بینید.

لطفا اول باید گوشیتونو Unlock کنید و بعد رام عربی رو گوشیتون نصب کنید.

و در ادامه برنامه ریکاوری نصب کنید و در آخر گوشیتونو روت کنید.

و بعد از تمام این کارا باید رم گوشیتو با برنامه ریکاوری گوشیت پارتیشن بندی کنید.


شما اطلاع دارید که گوشیتون رام عربی داره یا نه ؟ و اینکه Unlock شده یا نه ؟

برای اینکه متوجه شید گوشیتون Unlock شده باید گوشیتونو خاموش کنید و بعد ولوم کم کردن صدا رو نگه دارید و پاور گوشیتونو بزنید تا بره تو Fastboot گوشی و در بالای صفحه زده که گوشی Lock یا Unlock هست.

یعنی چی اول رام عربی نصب کنین ؟
مگه میشه ؟
1.61.515.1 ورژن رام فعلیمه
عربی هم نداره
من گوشیمو آنلاک کردم
بعد اونوقت
؟؟:ac:

rassoul
06-01-2013, 10:29
یعنی چی اول رام عربی نصب کنین ؟
مگه میشه ؟
1.61.515.1 ورژن رام فعلیمه
عربی هم نداره
من گوشیمو آنلاک کردم
بعد اونوقت
؟؟:ac:

ریکاوری و روت هم کردم

rassoul
06-01-2013, 10:40
ریکاوری و روت هم کردم

:cl:آقا رام عربی هم نصب کردم
کسی جواب نداد
:loveit:ولی مرسی

rassoul
06-01-2013, 10:49
:cl:آقا رام عربی هم نصب کردم
کسی جواب نداد
:loveit:ولی مرسی

ولی با کیبوردش نمیشه فارسی/عربی تایپ کرد .

rassoul
06-01-2013, 17:58
چرا توییترش رو حذف کردن ؟؟؟؟؟؟/
ااااااااااااااااااههههههه هههههههههههههههههه
:an:

foa.neh
08-01-2013, 00:03
فایل حذف شده!

abi_designe
09-01-2013, 13:20
سلام
یعنی روت نمیخواد ؟
s-off نمیخواد ؟


سلام دوست عزیز

بله شما باید اول روت و ریکاوری انجام بدید و بعد این مراحل برای نصب رام عربی انجام بدید.

البته تو این روش نیازی به s-off کردن گوشی ندارید.

abi_designe
09-01-2013, 13:22
چرا توییترش رو حذف کردن ؟؟؟؟؟؟/
ااااااااااااااااااههههههه هههههههههههههههههه



فایل حذف شده!


بفرمائید اینم لینک دانلودش : http://www.mediafire.com/?dbs7v9wf7zislxv

به همین حالت Zip که هست به گوشیتون انتقال بدین و بقیه مراحل به ترتیب انجام بدین.

abi_designe
09-01-2013, 13:29
آقا رام عربی هم نصب کردم
کسی جواب نداد
ولی مرسی

ولی با کیبوردش نمیشه فارسی/عربی تایپ کرد .


برای فارسی تایپ کردن باید یه سری کارارو انجام بدین، لطفا برای راه اندازی کیبرد فارسی به این صفحه مراجعه کنید :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=255708

البته اول باید برنامه Smart Keyboard Pro تو گوشیتون نصب کرده باشید، لینک دانلود برنامه کیبرد فارسی :

http://s2.picofile.com/file/7613945692/Smart_Keyboard_Pro.rar.html

rassoul
11-01-2013, 00:47
بچه ها این رام رو استفاده نکنین
همون رام اصلی عربی اریویو رو نصب کنین که باید تغییر سی ای دی بدین واسه استاتوس
من این رامو نصب کردم پشیمون شدم
اولا توییتر سنس رو حذف کردن که خیلی ازش استفاده میکردم
دوما نور صفحه رو خودش کم میکنه (رو اتوماتیک هم نزنین خودش اینکارو میکنه!)
تازه اکثرا فورس کلوز میشن اپاتون !
اعصابمو به هم ریخت .
اصلا اون فارسی نیارزید واسم

sadr_ba
11-01-2013, 10:58
بچه ها این رام رو استفاده نکنین
همون رام اصلی عربی اریویو رو نصب کنین که باید تغییر سی ای دی بدین واسه استاتوس
من این رامو نصب کردم پشیمون شدم
اولا توییتر سنس رو حذف کردن که خیلی ازش استفاده میکردم
دوما نور صفحه رو خودش کم میکنه (رو اتوماتیک هم نزنین خودش اینکارو میکنه!)
تازه اکثرا فورس کلوز میشن اپاتون !
اعصابمو به هم ریخت .
اصلا اون فارسی نیارزید واسم

ممنون از توصیه ی خوبت. فقط برای نصب رام اصلی عربی من هنوز مشکل دارم. در مورد تغییر سی ای دی میتونی توضیح بدی؟
گوشی من: استاتوس - ورژن رام: 1.62.515.2 - آنلاک شده - S-On
برای نصب رام اصلی نیاز هست روت بشه ؟

kral24
11-01-2013, 11:04
ممنون از توصیه ی خوبت. فقط برای نصب رام اصلی عربی من هنوز مشکل دارم. در مورد تغییر سی ای دی میتونی توضیح بدی؟
گوشی من: استاتوس - ورژن رام: 1.62.515.2 - آنلاک شده - S-On
برای نصب رام اصلی نیاز هست روت بشه ؟

نه داداش نیاز نیست شما اول ریلاک کن بعد گلد کارد بساز و ruu عربی رو نصب کن

sadr_ba
11-01-2013, 11:26
نه داداش نیاز نیست شما اول ریلاک کن بعد گلد کارد بساز و ruu عربی رو نصب کن

ممنون. ریلاک کردم - گلدکارد ساختم و نصب کردم. دیگه ارور قبلی رو نداد. ولی این ارور رو داد:
140 [Bootloader version error]

باید hboot رو دانگرید کنم؟
ورژن فعلی: 1.12.0000

kral24
11-01-2013, 11:55
ممنون. ریلاک کردم - گلدکارد ساختم و نصب کردم. دیگه ارور قبلی رو نداد. ولی این ارور رو داد:
140 [Bootloader version error]

باید hboot رو دانگرید کنم؟
ورژن فعلی: 1.12.0000

رامی که نصب میکنی باید از رام رسمی قبلی که رو گوشیت بوده جدیدتر یا هم ورژن باشه
تو فست این کد رو بزن و اطلاعا گوشیتو عینا اینجا گپی کن تا بگم

fastboot getvar all

sadr_ba
11-01-2013, 12:12
رامی که نصب میکنی باید از رام رسمی قبلی که رو گوشیت بوده جدیدتر یا هم ورژن باشه
تو فست این کد رو بزن و اطلاعا گوشیتو عینا اینجا گپی کن تا بگم

fastboot getvar all


INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.12.0000
INFOversion-baseband: 7.51.38.27M
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: 0557
INFOversion-main: 1.62.515.2
INFOserialno: HT22MVH00699
INFOimei: 357325043911825
INFOproduct: chacha
INFOplatform: HBOOT-7227
INFOmodelid: PH0613000
INFOcidnum: BSTAR301
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 3814mV
INFOpartition-layout: HTC
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-8b07e472
INFOhbootpreupdate: 12
INFOgencheckpt: 0
all: Done!
finished. total time: 0.011s

اگه نیاز به دانگرید هست ، پست مربوطه رو لطفا معرفی کن. آخه نمیدونم از چه روشی استفاده کنم.

kral24
11-01-2013, 15:54
infoversion: 0.5
infoversion-bootloader: 1.12.0000
infoversion-baseband: 7.51.38.27m
infoversion-cpld: None
infoversion-microp: 0557
infoversion-main: 1.62.515.2
infoserialno: Ht22mvh00699
infoimei: 357325043911825
infoproduct: Chacha
infoplatform: Hboot-7227
infomodelid: Ph0613000
infocidnum: Bstar301
infobattery-status: Good
infobattery-voltage: 3814mv
infopartition-layout: Htc
infosecurity: On
infobuild-mode: Ship
infoboot-mode: Fastboot
infocommitno-bootloader: Dirty-8b07e472
infohbootpreupdate: 12
infogencheckpt: 0
all: Done!
Finished. Total time: 0.011s

اگه نیاز به دانگرید هست ، پست مربوطه رو لطفا معرفی کن. آخه نمیدونم از چه روشی استفاده کنم.

اخه برادر من گوشی شما که چا چا هستش که ؟!! این رام مال چاچا نیست داداش

sadr_ba
11-01-2013, 16:03
اخه برادر من گوشی شما که چا چا هستش که ؟!! این رام مال چاچا نیست داداش

من این رام رو سعی میکنم نصب کنم:
RUU_Chacha_HTC_ARA_1.57.415.3_Radio_47.23.35.3033H _7.51.35.19_release_228130_signed
باید کار کنه دیگه... ولی ارور 140 میده. فکر کنم باید دانگرید کنم. درسته؟

kral24
11-01-2013, 16:18
من این رام رو سعی میکنم نصب کنم:
Ruu_chacha_htc_ara_1.57.415.3_radio_47.23.35.3033h _7.51.35.19_release_228130_signed
باید کار کنه دیگه... ولی ارور 140 میده. فکر کنم باید دانگرید کنم. درسته؟

ارور به خاطر این هست که این رام ورژنش پایین تر از مال شما هست و صلا مخصوص گوشی شما نیست

باید یه رام عربی جدیدتر {اگه هست البته} نصب کنی که مخصوص گوشی استاتوس باشه
پستمو ویرایش کردم دقت نکرده بودم رامی که شما میگی اصلا به گوشی شما نمیخوره

rassoul
18-01-2013, 18:24
ممنون از توصیه ی خوبت. فقط برای نصب رام اصلی عربی من هنوز مشکل دارم. در مورد تغییر سی ای دی میتونی توضیح بدی؟
گوشی من: استاتوس - ورژن رام: 1.62.515.2 - آنلاک شده - S-On
برای نصب رام اصلی نیاز هست روت بشه ؟

عزیزم میدونم گوشیت استاتوس هست .
حالا یه روت هم بکن چی میشه مگه ؟ خیلی راحته که .
ببر واسه ت اس-آف کنن و سی آی دی رو عوض کنن به 11111111
بعدشم گوشیت رو اس آن کنن
بعدش دیگه هر رام رسمی خواستی با آریویو نصب کن

persian soft keyboard رو هم نصب کن که بتونی با کیبرد سخت افزاریت فارسی تایپ کنی
اون smart keyboard pro اصلا به درد نمیخوره
و نمیتونی که باهاش با کیبورد سخت افزاریت تایپ کنی

iri-assassin
27-04-2013, 13:19
من تا قسمت بوت رفتم
روی ریکاوری کلیک کردم
بعد صفحه عوض شد و عکس یه موبایل اومد که بالاش انگار 2تافلش دور هم میچرخن اما بعد از 1 یا 2ثانیه عکس گوشیه با یه ضربدر قرمز میاد و تو اون حالت هیچ چیزی کار نمیکنه و من مجبور میشم که باتری رو دربیارم
خواهشا کمک کنید

iri-assassin
27-04-2013, 13:27
ایا میتونم برای نصبش از برنامه ی ROM Toolbox Pro v5.8.3 استفاده کنم؟
اگه برنامه رو نمیشناسید به لینک زیر برید
http://www.androidha.com/45039-download-rom-toolbox-pro-5

iri-assassin
27-04-2013, 13:42
الوووووووووووو

iri-assassin
27-04-2013, 18:08
اقا
خواهشا کمکم کنید دارم دیوونه میشم
خودتون رو بذارید جای من...

iri-assassin
27-04-2013, 18:30
:up:

abi_designe
09-05-2013, 11:45
من تا قسمت بوت رفتم
روی ریکاوری کلیک کردم
بعد صفحه عوض شد و عکس یه موبایل اومد که بالاش انگار 2تافلش دور هم میچرخن اما بعد از 1 یا 2ثانیه عکس گوشیه با یه ضربدر قرمز میاد و تو اون حالت هیچ چیزی کار نمیکنه و من مجبور میشم که باتری رو دربیارم
خواهشا کمک کنید


دوست عزیز شما باید اول گوشی خودتونو ریکاوری کنید تا بتونید رام روش نصب کنید.


برای دانلود و آموزش نصب ریکاوری و روت گوشی باید به این صفحه برید : http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=255002

این لینک دانلود رام گوشیت، لطفا دانلودش کنید : http://www.mediafire.com/?dbs7v9wf7zislxv

اینم روش نصب رام ولی قبلش باید اول گوشیتو ریکاوری کنید :

فایل دانلود شده رو به همون حالت ZIP شده به رم گوشیت انتقال بده ( تو روت اصلی رم ) و بعد باید گوشی خاموش کنید و کلید کم کردن صدا را نگه دارین و پاور را بزنین تا وارد بوتلودر بشین.

بعد با استفاده از کلید های صدا برای بالا یا پایین برید تو قسمت Recovery و بعد برید تو قسمت install zip from sd card و
بعد choose zip from sd و فایل دانلود شده رو انتخاب کنید تا نصب بشه. بعد از چند لحظه نصب میشه و از همون Recovery گوشی Power Off خاموش کنید.


سوالی بود بپرسید، موفق باشید