PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرا گوشی من با رایتل کار نمیکنه



amir_eir
09-11-2012, 11:45
سلام دوستان خیلی عجیبه با اینکه چند رام رو نصب کردم و نیز رادیو رو ارتقا دادم ولی همچنان گوشی من رایتل رو ساپورت نمی کنه با اینکه 3g رو تو تنظیمات داره. آیا شما به چنین مشکلی برخورد کردید؟

sigari_711
09-12-2012, 21:32
سلام دوستان خیلی عجیبه با اینکه چند رام رو نصب کردم و نیز رادیو رو ارتقا دادم ولی همچنان گوشی من رایتل رو ساپورت نمی کنه با اینکه 3g رو تو تنظیمات داره. آیا شما به چنین مشکلی برخورد کردید؟

سلام به همگی
من تازه چاچا گرفتم خط رایتل دایمی هم خریدم به راحتی کار میکنه هیچ مشکلی هم نداره بیشتر توضیح بده ببینم مشکل از کجاست؟:mobilestan::lol::cd::cd::cd:

jojo_2000
16-01-2013, 10:37
سلام دوستان خیلی عجیبه با اینکه چند رام رو نصب کردم و نیز رادیو رو ارتقا دادم ولی همچنان گوشی من رایتل رو ساپورت نمی کنه با اینکه 3g رو تو تنظیمات داره. آیا شما به چنین مشکلی برخورد کردید؟
واسه من رو گوشی 1280 انتن نمیده!! رو چاچا هم بعضی وقتا انتن نمیده ولی من از توی تنظیمات گوشی search network رو میزنم بعدشok میشه:dn:

iranmard
20-01-2013, 12:38
سلام دوستان خیلی عجیبه با اینکه چند رام رو نصب کردم و نیز رادیو رو ارتقا دادم ولی همچنان گوشی من رایتل رو ساپورت نمی کنه با اینکه 3g رو تو تنظیمات داره. آیا شما به چنین مشکلی برخورد کردید؟

شما تنظیمات شبکه را از منوی تنظیمات شبکه تلفن همراه بصورت only WCDMA انتخاب کنید .