PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ترفند افزایش سرعت اینترنت ایرانسل



manp_s
16-11-2007, 12:01
بنام خدا

در اینجا قصد دارم چند تا روش بگم که که وقتی با خطوط ایرانسل به اینترنت متصل می شید با سرعت بالا بتونید از اینترنت استفاده کنید
نکته: این روش ها فقط برای کسانیه که از طریق کامپیوتر با خط ایرانسل به اینترنت متصل میشن

مرحله اول:
اول باید یک connection بسازید اونایی که نساختن میتونند به لینک زیر مراجعه کنند:

http://www.mobilesara.net/showthread.php?t=36372

نکته : اونایی که nokia دارند می تونند به راحتی از طریق pc suite یک connection بسازند به این شکل که وقتی وارد نرم افزار pc suite شدید connect to the internet را انتخواب کنید و بعد settings را انتخواب کنید و نام مودم موبایلتون روانتخواب کنید (قبلا می بایست نصب کرده باشید ) next را بزنید configure the connection manually را انتخواب کنید و next را بزنید و فقط access point را mtnirancell بگذارید و finish را بزنید.

مرحله دوم:
به منوی start بروید و run را اجرا کنید و gpedit.msc را تایپ کنید و ok را بزنید. حالا پنجره group policy باز میشود در قسمت سمت چپ ودر قسمت local computer policy بخش computer configuration را انتخواب کنید حالا وارد پوشه administrative templates و بعد پوشه network و بعد پوشه QoS packet scheduler شوید
اکنون روی Limit reservable bandwith دو بار کلیک کنید در پنجره باز شده و در تب setting باید( از بین آن سه تا دکمه رادیویی ) Enable را انتخواب کنید و در قسمت پایین bandwith limit را 100% بگذارید و ok را بزنید و پنجره Group policy را ببندید حالا وارد control panel شوید و وارد Network connections شوید . در اینجا یک connection به اسم مودم موبایلتان هست روی آن راست کلیک کنید و properties را بزنید حالا در تب networking چک کنید QoS Packet Schedulers تیک خرده باشد و بعد ok را بزنید.
(توضیح کوتاه: تنضیمات اولیه ماکروسافت تنها امکان استفاده 20% درصد از سرعت اینترنت را به شما می دهد با این تنضیمات شما 100% سرعتی که ISP (در اینجا ITSP ) در اختیار شما قرار میدهد را در اختیار دارید)
مرحله سوم:
به control panel بروید و phone and modem options را باز کنید و در تب modems مودم موبایل خودتون را انتخواب کنید و دکمه properties را بزنید و در صفحه باز شده در تب advanced در قسمت Extra initialization commands دستور زیر را وارد کنید:
W+MS=V34
ok را بزنید و کامپیوتر را ریست کنید .

وقتی که خواستید به اینترنت متصل شوید فقط کافی است که در قسمت network connectinos آن connection که مربوط به موبایلتان بود را باز کرده و Dial را بزنید و به اینترنت متصل شوید .

(این تنضیمات را می توانید برای اتصال از طریق dial-up هم اسنفاده کنید)

اگر وقت کردم چند تا ترفند دیگه هم می گذارم

ritajoon
03-12-2010, 23:39
جالب بود.ممنون

mona sh
04-12-2010, 01:10
عزیز من توی مرحله دوم در قسمت Networking اصلا گزینه ای به اسم QoS Packet Schedulers نمیبینم ویندوزمم سون میشه به من کمک کنید

ritajoon
04-12-2010, 07:06
دوستان عزیز بنده از سیم کارت دائم همراه اول استفاده می کنم.واینترنت رو با کابل USB به لب تاپ منتقل می کنم
آیا روشی هست که سرعت GPRS رو بشه باهاش بیشتر کرد با توجه به عکسهای زیر سرعت من چطوره؟

نوکیا 5800 XpressMusic
GPRSClass 32
HSCSD

EDGEClass 32
3GHSDPA, 3.6 Mbps
----------------------------------------------

اینم یه عکس که نشون بده سرعت من رو.البته در ساعت 6 صبح بود

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=468748&d=1291435345
------------
اینم یه عکس از کانکت شن موقعی که به اینترنت وصل بودم.یا همون دو تا مانیتوری که در سمت راست دسکتاپ چشمک میزد

http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=468749&d=1291435345

omid.agha26
20-01-2011, 20:48
واي واقعا خيلي خيلي خــــــــــــــــيـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــلــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــي خــــــــــــــــيـــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــلــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــي عاليه خيلي عاليه واقعا ممنمون:dq:

tak_3taare
25-03-2011, 11:04
عزیز من توی مرحله دوم در قسمت Networking اصلا گزینه ای به اسم QoS Packet Schedulers نمیبینم ویندوزمم سون میشه به من کمک کنید

منم دقیقا همین مشکل رو دارم میشه راهنمایی کنید لطفا:sign_help:

Admiral-sale-13
25-03-2011, 20:08
بنام خدا

در اینجا قصد دارم چند تا روش بگم که که وقتی با خطوط ایرانسل به اینترنت متصل می شید با سرعت بالا بتونید از اینترنت استفاده کنید
نکته: این روش ها فقط برای کسانیه که از طریق کامپیوتر با خط ایرانسل به اینترنت متصل میشن

مرحله اول:
اول باید یک connection بسازید اونایی که نساختن میتونند به لینک زیر مراجعه کنند:

http://www.mobilesara.net/showthread.php?t=36372

نکته : اونایی که nokia دارند می تونند به راحتی از طریق pc suite یک connection بسازند به این شکل که وقتی وارد نرم افزار pc suite شدید connect to the internet را انتخواب کنید و بعد settings را انتخواب کنید و نام مودم موبایلتون روانتخواب کنید (قبلا می بایست نصب کرده باشید ) next را بزنید configure the connection manually را انتخواب کنید و next را بزنید و فقط access point را mtnirancell بگذارید و finish را بزنید.

مرحله دوم:
به منوی start بروید و run را اجرا کنید و gpedit.msc را تایپ کنید و ok را بزنید. حالا پنجره group policy باز میشود در قسمت سمت چپ ودر قسمت local computer policy بخش computer configuration را انتخواب کنید حالا وارد پوشه administrative templates و بعد پوشه network و بعد پوشه QoS packet scheduler شوید
اکنون روی Limit reservable bandwith دو بار کلیک کنید در پنجره باز شده و در تب setting باید( از بین آن سه تا دکمه رادیویی ) Enable را انتخواب کنید و در قسمت پایین bandwith limit را 100% بگذارید و ok را بزنید و پنجره Group policy را ببندید حالا وارد control panel شوید و وارد Network connections شوید . در اینجا یک connection به اسم مودم موبایلتان هست روی آن راست کلیک کنید و properties را بزنید حالا در تب networking چک کنید QoS Packet Schedulers تیک خرده باشد و بعد ok را بزنید.
(توضیح کوتاه: تنضیمات اولیه ماکروسافت تنها امکان استفاده 20% درصد از سرعت اینترنت را به شما می دهد با این تنضیمات شما 100% سرعتی که ISP (در اینجا ITSP ) در اختیار شما قرار میدهد را در اختیار دارید)
مرحله سوم:
به control panel بروید و phone and modem options را باز کنید و در تب modems مودم موبایل خودتون را انتخواب کنید و دکمه properties را بزنید و در صفحه باز شده در تب advanced در قسمت Extra initialization commands دستور زیر را وارد کنید:
W+MS=V34
ok را بزنید و کامپیوتر را ریست کنید .

وقتی که خواستید به اینترنت متصل شوید فقط کافی است که در قسمت network connectinos آن connection که مربوط به موبایلتان بود را باز کرده و Dial را بزنید و به اینترنت متصل شوید .

(این تنضیمات را می توانید برای اتصال از طریق dial-up هم اسنفاده کنید)

اگر وقت کردم چند تا ترفند دیگه هم می گذارم


تنضیمات اولیه ماکروسافت تنها امکان استفاده 20% درصد از سرعت اینترنت را به شما می دهد :dy::dy::dy:

به هر حال سرویس qos بیست درصد از پهنای باند رو میتونه آزاد کنه(البته همیشه این کار انجام نمیشه با در هر دو طرف این سرویس فعال باشه)

واین هم از زمان windows 2000 برای اینکه چند برنامه به طور همزمان بتونن از internet با اتصال های ضعیفی مثلdial up

استفاده کنن انجام میشده در واقع این سرویس یک کار مدیریتی بر روی اتصال شما انجام میده که باعث افزایش کارایی اتصالهای

کم سرعت میشه - در حالت عادی در اتصالهایی ضعیفی مثل dial up حداکثر 80 این پهنای باند قابل استفاده است که با کمک این سرویس میشه

از 20 درصد بقیه هم استفاده کنید

البته در windows 7 این سرویس به طور پیش فرض فعال هست و نیاز به به فعال سازی نداره

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=KB;EN-US;q316666&
http://forums.speedguide.net/showthread.php?190110-Qos-Packet-Scheduler
http://www.dslreports.com/faq/3688

civil.scholar
25-03-2011, 21:14
سلام
من هر چی تو run این gpedit.msc رو تایپ میکنم ارور میده مشکل از کجاست؟
اصلا این ترفندی که شما گفتید تو ویندوز7 کار میکنه ؟

Admiral-sale-13
25-03-2011, 21:56
سلام
من هر چی تو run این gpedit.msc رو تایپ میکنم ارور میده مشکل از کجاست؟
اصلا این ترفندی که شما گفتید تو ویندوز7 کار میکنه ؟

ویندوز شما چی هست؟؟؟

نام کاملش Group Policy Object Editor هست

از داخل کنترل پنل هم میتونید پیدا کنید

pashaee
31-03-2011, 21:03
دوست عزیز مرحله سوم ترفندی که گفتی فقط بر روی مودم های pci خود کامپیوتر کار میکنه و روی گوشی نه تنها تاثیری نداره در 99 درصد موارد دستور W+MS=V34 باعث کار نکردن مودم هم میشه. بهترین راه حلی که برای بالابردن سرعت اینترنت ایرانسل وجود داره و من خودم تست کردم اینه که شما یک کابل افزایش طول usb میخری و گوشیتو با اون تو وضعیتی قرار میدی که بهترین انتنو داشته باشی. برای فهمیدن مقدار انتن دهی گوشی هم در گوشی های سونی اریکسون میشه از برنامه MyPhoneExplorer استفاده کرد. تو منوی های سمت چپ برنامه یک قسمت هست که نوشته monitor و تو اون مقدار انتن دهی واقعیه گوشیو نشون میده.

مهدی خیری
10-04-2011, 11:07
من تست کردم رو جی اس مودم جواب نمیده.اما روی مودمهای pci خوبه.

به هر حال ممنون از ترفندتون.

mosayeb
28-04-2011, 21:04
این gpedit.msc

تو ویندوزهای HOME نیست ولی تو PROPHESIONAL هست.

ebi_vezveze
30-04-2011, 00:46
یه کلک پیدا کنید که رو home primium هم
کار کنه