PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اکتیو کردن بلک بری z10 پس از wipe



hesam.parvaz
29-03-2013, 17:21
گوشی z10 پس از ریست کردن اکتیو نمی شود..اساتید راهنمایی کنید

Ali.Esmati
29-04-2013, 13:09
[QUOTE=hesam.parvaz;3581898]گوشی z10 پس از ریست کردن اکتیو نمی شود..اساتید راهنمایی کنید[/


دوستان عزیز ما این مشکل را برایتان بطور کامل و قطعی برای اولین بار در ایران حل میکنیم اما مستلزم هزینه و وقت است که در صورت تمایل میتوانید با ما از طریق Email تماس گرفته و یا حضوری به مغازه ما در تهران خ جمهوری پاساژ علاالدین طبقه ششم واحد 662 مراجعه فرمائید.

آدرس : Email : ali_esmati57@yahoo.com

spyder
10-05-2013, 14:27
[QUOTE=hesam.parvaz;3581898]گوشی z10 پس از ریست کردن اکتیو نمی شود..اساتید راهنمایی کنید[/


دوستان عزیز ما این مشکل را برایتان بطور کامل و قطعی برای اولین بار در ایران حل میکنیم اما مستلزم هزینه و وقت است که در صورت تمایل میتوانید با ما از طریق Email تماس گرفته و یا حضوری به مغازه ما در تهران خ جمهوری پاساژ علاالدین طبقه ششم واحد 662 مراجعه فرمائید.

آدرس : Email : ali_esmati57@yahoo.com
تبلیغ هرگونه کار خارج از سایت خلاف قوانین است . پست شما گزارش شد.


گوشی z10 پس از ریست کردن اکتیو نمی شود..اساتید راهنمایی کنید

تا خالا همچین مشکلی ندیدم ولی توی سایت های اجنبی میگردم ببینم همچین مشکلی داشتن یا نه بعدش خبر میدم

payam_kh
28-05-2013, 06:32
دوستان عزیز من این مشکل رو حل کردم تو قسمت wifi به جای انتخاب wifi تو قسمت پایین add بزنید یوزر و پس wifi خودتون رو با دقت (حروف درشت و ریز) وارد کنید پایین تر تیک pro**y http رو بزنید و مشخصات یه وی چی ان که کار کنه و تست کرده باشین بزنید و بعد connect ،من به راحتی انجامش دادم(به قیمت امتحان 10 تا چی پی ان ) این کار به این دلیل هست که از سرور یه کشور دیگه باید به نت کانکت بشید ایران رو ..... کردند

keram
27-06-2013, 16:38
يعني بگم بالاي ١٠ ساعت هستش انواع و اقسام **pro ها رو روي اين گوشي امتحان ميكنم از اين مرحله نميگذره كه نميگذره .تو رو به خدا يه جوانمرد پيدا بشه و روش دقيقشو بگه ،گوشي رو بايد هر چه سريعتر به صاحبش برگردونم .منتظرم ممنون

tk1993
27-06-2013, 17:21
يعني بگم بالاي ١٠ ساعت هستش انواع و اقسام **pro ها رو روي اين گوشي امتحان ميكنم از اين مرحله نميگذره كه نميگذره .تو رو به خدا يه جوانمرد پيدا بشه و روش دقيقشو بگه ،گوشي رو بايد هر چه سريعتر به صاحبش برگردونم .منتظرم ممنون

با سلام خدمت شما دوست عزیز
دوستانی که پلی بوک دارند هم پیش از با این مشکل حسابی دست و پنجه نرم کردند !!!
بهترین راه برای گذر از مرحله فوق ، استفاده از نرم افزار Connectify هست.
در تاپیک زیر به طور کامل توضیح داده شده :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=237243&p=3644032#post3644032
روش فوق 100% جواب میده. چه برای رجیستر کردن و چه برای استفاده از اپ ورلد (بلک بری ورلد)

keram
27-06-2013, 17:31
كسي كلا پيدا نميشه تو اين سايت راجع به بلكبري كمك كنه

serest
27-06-2013, 17:37
با استفاده از ...... راحت از شرش راحت میشی پورت 443 حتما باید باشه بین ساعت 12 تا 5 صبح امتحان کن من تا حلش کردم پدرم دراومد

keram
27-06-2013, 23:40
با سلام خدمت شما دوست عزیز
دوستانی که پلی بوک دارند هم پیش از با این مشکل حسابی دست و پنجه نرم کردند !!!
بهترین راه برای گذر از مرحله فوق ، استفاده از نرم افزار Connectify هست.
در تاپیک زیر به طور کامل توضیح داده شده :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=237243&p=3644032#post3644032
روش فوق 100% جواب میده. چه برای رجیستر کردن و چه برای استفاده از اپ ورلد (بلک بری ورلد)

دوست عزيز يك دنيا ممنون .اين روش جواب داد ولي بقيه روشها هيچكدوم جواب نميده ،دستت درد نكنه

tk1993
28-06-2013, 11:07
دوست عزيز يك دنيا ممنون .اين روش جواب داد ولي بقيه روشها هيچكدوم جواب نميده ،دستت درد نكنه

خواهش میکنم :)

mehranmadadi
28-06-2013, 15:06
سلام به همگی ..

می خواستم 2 تا مطلب رو متوجه بشم !!
1- اینکه این آموزش استفاده از چیز پی ان برای بلک بری هستش ؟!!!
2- اینکه مخواستم بدونم من Torch 9810 دارم .. میتونم این کار رو اننجام بدم و نتیجه بگیرم ؟ !!!

ممنونم :bs:

tk1993
28-06-2013, 21:23
سلام به همگی ..

می خواستم 2 تا مطلب رو متوجه بشم !!
1- اینکه این آموزش استفاده از چیز پی ان برای بلک بری هستش ؟!!!
2- اینکه مخواستم بدونم من Torch 9810 دارم .. میتونم این کار رو اننجام بدم و نتیجه بگیرم ؟ !!!

ممنونم :bs:

با سلام خدمت شما دوست عزیز
1- خیر ! در خصوص رجیستر کردن و اکتیو کردن بلک بری Z10 هست !
2- کلا" چیز پی ان رو بلک بری ست کردن دردسر داره. چون پورت های معروفی چون L2TP,PPTP , SSTP رو پشتیبانی نمیکنه.ولی یک راهی هست که البته من خودم تست نکردم.
بدین منظور هم به یه سری اطلاعات نیاز بوده که باید از سرویس دهنده چیز پی انتون بگیرید.
برای اکتیو کردن مسیر زیر رو دنبال کنید :
Menu---->Option---->Security---->Advanced Security Setting---->V..P..N
در اینجا دکمه منو را زده و New را انتخاب کنید.
نوع چیز پی انتون (با راهنمایی سرویس دهنده) انتخاب و سپس اطلاعات خواسته شده رو وارد نمایید.
اما در کل اگر نظر من رو بخواهید روشی که پیشتر ذکر کردم (استفاده از نرم افزار Connectify) بسیار مناسب تر است.هرچند در خصوص استفاده از اپ ورلد روش فوق در اسمارت فون ها پاسخگو نیست چراکه بلک بری سیم کارت را شناسایی کرده و اجازه دسترسی نمیدهد.(مگر از یک سیم کارت خارجی چون T...Mobile , AT&T و... استفاده نمایید.)

esf212
30-06-2013, 07:17
سلام
آقا من هر روشي كه گفتيد رو انجام دادم، ولي نتيجه نداد
اگه ميشه آموزشتون رو بصورت كامل بگيد
لطفا كمك كنيد گوشيم تو مرحله اكتيو شدن مونده

esf212
30-06-2013, 07:19
سلام tk1993
ميتوني به من كمك كني گوشيم رو فعال كنم
من همه راهها رو رفتم نميدونم مشكل چيه كه جواب نميده
متشكرم

esf212
30-06-2013, 07:23
دوست عزيز يك دنيا ممنون .اين روش جواب داد ولي بقيه روشها هيچكدوم جواب نميده ،دستت درد نكنه

سلام keram
ميتوني كمكم كني
گوشيم بلاك بري.چطوري فعالش كنم

tk1993
30-06-2013, 13:37
سلام tk1993
ميتوني به من كمك كني گوشيم رو فعال كنم
من همه راهها رو رفتم نميدونم مشكل چيه كه جواب نميده
متشكرم

سلام دوست عزیز
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=237243&p=3739933#post3739933
به لینک بالا مراجعه نمایید آموزش به طور کامل داده شده.
موفق باشید

mosay13
10-08-2013, 00:19
دوست عزیز ی راهنمایی کنید اون تنظیمات .... این برنامه کجاشه که اکانت ..... س...ا..ک...س ست کنیم؟
ممنون

mosay13
10-08-2013, 09:33
دوستان من گوشیم رو با اتولودر به 10.1 ابدیت کردم بعد از ساعن ها و وارد کردن .... از انتخاب کشور رد شده ولی متاسفانه الان رو software update گیر کرده و رد نمیشه.چیکارش کنم؟؟؟
ممنون

mosay13
14-08-2013, 18:27
دوستان راهشو پیدا کردم هرکی مشکل داشت ایمیل بزنه راهنماییش کنم حالشو ببره!!:df:
mosayyeb13@yahoo.com

ahmad2242
03-11-2013, 22:32
یکی نیست ی راه کامل بده؟
:bh:

van123
22-11-2013, 20:15
سلام
لطفا راجب گوشی بلکبری توضیحاتی بدین
من سرچ کردم راجبش یه چیزایی دستگبرم شد
تقریبا میشه گفت توثعات آدم از گوشی مشخصه
من دنبال یه گوشی خاص هستم و سایزش خیلی بزرگ نباشه
من از
Z10
خشم اومده
تنها راجب کارکرد و سیستم عامل و ساپورت فارسی و قابلیت آپدیت و نرم افزارایی که روش نصب میشه و قابلیت نصب برنامه از فروشگاه رو داشته باشه بدونم .شنیدم برنامه های اندرویدم روش نصب میشه

vahidnoori
02-01-2014, 18:50
سلام
لطفا راجب گوشی بلکبری توضیحاتی بدین
من سرچ کردم راجبش یه چیزایی دستگبرم شد
تقریبا میشه گفت توثعات آدم از گوشی مشخصه
من دنبال یه گوشی خاص هستم و سایزش خیلی بزرگ نباشه
من از
Z10
خشم اومده
تنها راجب کارکرد و سیستم عامل و ساپورت فارسی و قابلیت آپدیت و نرم افزارایی که روش نصب میشه و قابلیت نصب برنامه از فروشگاه رو داشته باشه بدونم .شنیدم برنامه های اندرویدم روش نصب میشه

سلام
بله داداش برنامه های اندروید راحت نصب میشه و اجرا هم میشه
البته حدود 60% از برنامه ها ساپورت میشه
من 7 ماهه دارم خیلی خیلی راضی ام
قبلش اس4 داشتم
ولی حاضر نیستم برگردم به اس4
کیفیت و آرگونومی کوشی فوق العادست
سیستم عاملش که جای خود دارد
فقط میمونه اکتیو کردنش که یه خورده اگه کار با وی چی ان و برنامه های جانبی بلد باشی خودت حلش میکنی
یا حق

serest
12-02-2014, 10:47
اکتیو کردن هم با برنامه 10.2.1.1925 دیگه نیازی به اکتیو نیست