PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تصویری نحوه اتصال کامپیوتر به اینترنت بوسیله گوشی (gprs)



Mohammad62
25-11-2007, 18:46
اول یک توضیح کوچیک بدم : این آموزش فقط برای سیم کارت دارای GPRS هست یعنی فعلا برای ایرانسل میتونید استفاده کنید هر موقع همراه اول GPRS دار شد میتونید برای اون هم بکار ببرید و فقط و فقط با سیم کارتی که GPRS داره امکان پذیره چون در غیر این صورت ارور میده.

این آموزش رو هم برای این نوشتم که هر چند مطلب ساده هست اما در این مورد به صورت پراکنده سوال شده و پاسخ داده شده که بهتره این مطلب به صورت کامل در همین جا باشه تا کسی سوالی در این مورد داشت همینجا مطرح کنه.

اولین فدم راه اندازی GPRS در داخل خود گوشی هست که اگر GPRS شما فعال هست که هیچ اما اگر نیست میتونید به این تاپیک مراجعه کنید تا در مرحله بعد مشکلی نداشته باشید .

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41710 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=41710)

برای گرفتن اینترنت از گوشی برای کامپیوتر دو راه وجود داره یک Bluetooth و یک کابل USB

Bluetooth : در این روش باید از نرم افزار بلوسویل استفاده کنید بدین صورت که برنامه رو باز میکنید
بلوتوس گوشی رو فعال میکنید روی گزینه سرچ برنامه که یک دایره زرد رنگ هست در وسط کلیک می کنید تا گوشی رو پیدا کنه ، وقتی گوشی رو پیدا کرد دو بار بر روی اسم گوشیتون در برنامه کلیک می کنید تا سرویسهای گوشیتون نمایان بشه ، بعد مثل شکل قسمت دیال آپ سرویس رو انتخاب میکنید


http://img27.picoodle.com/img/img27/5/11/25/f_1m_79569b5.jpg

و بعد از گذشت چند ثانیه درخواست تائید اتصال روی گوشی ظاهر میشه که باید Accept کنید و بعد پنجره دیال آپ باز میشه که شما بدون هیچ تغییری تو اون فقط کانکت رو بزنید و بعد خواهید دید که متصل خواهید شد بعد علامت کره بر روی گوشی به معنای برقرای و فعال شدن ارتباط GPRS هست چشمک خواهد زد و چون ارتباط بیسیم هست میتونید گوشی رو تا فاصله 4 یا 5 متری کامپیوتر در جایی که بهترین آنتن دهی رو داره قرار بدید چون هر چی آنتن دهیتون بیشتر باشه سرعتتون هم بیشتر هست .


http://img30.picoodle.com/img/img30/5/11/25/f_2m_59d1380.jpg

http://img02.picoodle.com/img/img02/5/11/25/f_3m_832208b.jpg

http://img34.picoodle.com/img/img34/5/11/25/f_4m_6edb299.jpg

http://img37.picoodle.com/img/img37/5/11/25/f_5m_e446879.jpg


USB: اول از نصب بودن پی سی سوئیت اطمینان حاصل کنید ، گوشی رو در حالت Phone mode قرار داده و مطمئن شوید که m-router فعال میشه بعد مثل ساختن یک اکانت دیال آپ عمل کنید که بقیه عملیات رو در قالب تصویر خواهید دید .


http://img01.picoodle.com/img/img01/5/11/25/f_6m_c19dfbc.jpg

http://img30.picoodle.com/img/img30/5/11/25/f_7m_ff40b35.jpg

http://img02.picoodle.com/img/img02/5/11/25/f_8m_7d4f352.jpg

http://img32.picoodle.com/img/img32/5/11/25/f_Snap1m_0d75013.jpg

http://img02.picoodle.com/img/img02/5/11/25/f_10m_e9b920c.jpg

http://img33.picoodle.com/img/img33/5/11/25/f_11m_feba953.jpg

بعد از وارد کردن شماره تلفن(دقیقا همانند عکس) مراحل رو طبق روال بدون یوزر نیم و پسورد طی کنید

http://img31.picoodle.com/img/img31/5/11/25/f_12m_55f5648.jpg

http://img27.picoodle.com/img/img27/5/11/25/f_13m_f37f4d6.jpg

http://img27.picoodle.com/img/img27/5/11/25/f_14m_b5d9eae.jpg

FARID
25-11-2007, 18:53
ممنون به خاطر آموزش جامع و مفید ( حیف که ایرانسل ندارم. )

ahwaz88
26-11-2007, 08:02
دوست خوبم از آموزش کاملتون متشکرم
فقط اگه امکان داره بگید پنجره m-router رو چگونه میتونم ببینم

Mohammad62
26-11-2007, 16:06
m-route در تسکبار کامپیوتر (دو تا گوشی کنار هم) و وقتی گوشی وصل نباشه به رنگ قرمز در عکس سوم از بالا و وقتی وصل باشه به رنگ آبی عکس یکی مانده به آخر هست که با راست کلیک کردن روی اون میتونید وارد منوهاش بشید

ImanKhan
27-11-2007, 02:08
من تست کردم جواب داد سرعت هم 460 تا واقعا مرسی هر چقدر تشکر کنیم کمه

ahwaz88
27-11-2007, 10:43
دوستان واقعا متشکرم
جواب داد . در ادامه باید بگم فایر وال باید غیر فعال بشه

2299
21-12-2007, 18:56
سلام محمد 69 جان وقتي گوشي رو حالت phone mod هست كامپيوتر نميشناستش
كمك:cry:

Mohammad62
22-12-2007, 11:25
باید پی سی سوئیت رو نصب کنید تا درایورش هم نصب بشه

2299
22-12-2007, 22:08
باید پی سی سوئیت رو نصب کنید تا درایورش هم نصب بشه

سلام نصب هست تا چنوقت پيش درست بود حالا ايت طوري شده:cryani::cryani::slap::cry::113:
قاطي كردم:113:

Mohammad62
23-12-2007, 11:56
یک بار چک کنید ببینید کابل usb رو به همون پورتی که برنامه رو روش نصب کرده بودید میزنید اگر درست بود
اشکال از خود برنامه هست یک بار پاکش کنید و دوباره نصب کنید اگر باز هم نشد اشکال از ویندوز هست
چون قبلا هم درباره این موضوع بحث شده

farazjoon
21-01-2008, 15:34
سلام ، من p1 دارم، اون بالا علامت GPRS میاد ، قبلا هم با BlueTooth امتحان کرده بودم . ولی فقط اون علامته مییییاااادددد ، میزنم سایت باز کنه ، میگه وصل نیست