PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خاموش شدن ناگهاني صفحه نمايش Huawei Y300



sinax
19-05-2013, 10:53
با سلام من يك هفته هست گوشي Huawei Y300 رو خريدم با گارنتي مايكروتل / متاسفانه ديروز خواستم صفحه رو آنلاك كنم تا تماس بگيرم اما هرچه دكمه آنلاك رو زدم صفحه تصويري نشون نداد فقط سياه روشن شد. باتريش رو درآوردم جا زدم / هر كار به ذهنم رسيد انجام دادم اما متاسفانه مشكل حل نشد. گوشي زنگ ميخوره حتي چراغ نوتيفيكيشن ميس كال اينا هم كار ميكنه اما صفحه سياهه. مايكروتل گفت LCD ش سوخته!!!! :au:آيا حقيقت داره؟؟؟ چطور ممكنه گوشي كه شش روزه آكبند آكبند با برچسب شبنم و گارانتي مايكروتل پلمب چنين بلايي سرش بياد!!!

king_hassan
20-05-2013, 17:52
خوب دوست عزيز شركت مايكروتل براي گارانتي چيزي نگفت !!! يعني عهده داره تعمير يا تعويض دستگاه نشد !!! فك نميكنم ال سي دي سوخته باشه !!!! چون اگه سوخته باشه به طور كامل و كلي صفحه نميداد يعني نور نميومد پشت ال سي دي . 100% نرمافزاريه . رامش رو عوض كن ببين چه جوريه !!!! فك ميكنم حل بشه

sinax
23-05-2013, 18:44
گارانتی گوشیمو عوض کرد کامل / گفت از کانکتورهاش بوده ! / ولی گفت چون زیر یک هفته از خرید اینطور شده عوضش کردیم!!!

wifi_n
24-05-2013, 14:32
گارانتی گوشیمو عوض کرد کامل / گفت از کانکتورهاش بوده ! / ولی گفت چون زیر یک هفته از خرید اینطور شده عوضش کردیم!!!

بازم خوبه عوض کرد

چون اکثر گارانتی ها تعمیر میکنن

peyman2023
07-06-2013, 10:07
سلام اقا من نرم افزار chainfire نصب کردم رو گوشی گوشی ریستارت شد رو ارو هواوی مونده بالا نمیاد تورو خدا یکی بگه چیکار کنم.روتش کردم انلاک هم هست ببرم نمایندگیش کاری میکنن؟میخوام رام نصب کنم وسطش ارور میده

peyman2023
07-06-2013, 10:07
رو ارم هواوی مونده

Fazel_R2
07-06-2013, 11:50
سلام اقا من نرم افزار chainfire نصب کردم رو گوشی گوشی ریستارت شد رو ارو هواوی مونده بالا نمیاد تورو خدا یکی بگه چیکار کنم.روتش کردم انلاک هم هست ببرم نمایندگیش کاری میکنن؟میخوام رام نصب کنم وسطش ارور میده


رو ارم هواوی مونده
چون روت کردی نمایندگی قبول نمیکنه چون روت گارانتی رو باطل میکنه
شما گوشی رو خاموش کن ولوم بالا رو بگیر و گوشی رو روشن کن تا بره به ریکاوری از اونجا وایپ دیتا کن مشکلت حل میشه

peyman2023
07-06-2013, 15:58
اینکارو هزار بار انجام دادم ولی بازم بالا نیومد.روشی بلد نیستی که من گوشیو فلش کنم؟یعنی نمایندگی برام فلش نمیکنه؟

peyman2023
07-06-2013, 16:08
بد بختب اینه که رام اصلی نصب نمیشه اراور میده اگه نصب میشد دیگه مشکلم حل میشد

peyman2023
07-06-2013, 16:09
حاجی تورو خدا کمکم کن گوشیمو درس کنم دارم دق میکنم

peyman2023
07-06-2013, 17:26
اشتباه بزرگی که کرم موقع وایپ رفتم تو ادونسد وایپ و تیک همشونو زدم الان رامم پریده.اگه یه بک اپ از یه y300 دیگه داشته باشم مشکل حل میشه؟فقط نمیدونم این بمپک اپو چجوری نصب کنم با ریکاوری

saba911
07-06-2013, 18:09
اشتباه بزرگی که کرم موقع وایپ رفتم تو ادونسد وایپ و تیک همشونو زدم الان رامم پریده.اگه یه بک اپ از یه y300 دیگه داشته باشم مشکل حل میشه؟فقط نمیدونم این بمپک اپو چجوری نصب کنم با ریکاوری


سلام من هم همین کار شما رو کردم و همین مشکل رو دارم و الان 3 هفته است گوشیم روشن نمیشه و مشکلم حل نشده و رو آرم گیر میکنه حالا بنده هم لنگ بکآپ هستم ببینم گوشی کار می افتد یا نه ؟؟؟


بی زحمت اگه راه حلی پیدا کردی به ما هم اطلاع بده

تشکر :bh:

peyman2023
07-06-2013, 22:09
من میتونم بک اپ این گوشیو گیر بیارم چون اشنامون این گوشیو داره.خدا کنه با بک اپ درس شه:an:

peyman2023
07-06-2013, 22:13
شما کاری نکردی واصه درس شدنش؟نمایندگی یا جایی نبردی که درستش کنن؟

Fazel_R2
08-06-2013, 11:51
عزیزان به این طریق گوشی خودتون رو میتونید فلش کنید
ابتدا از این طریق کد آنلاک رو دریافت کنید(مدل گوشی و سریال و سریال نامبر گوشی خودتون رو بنویسید)
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=285784&p=3705643&viewfull=1#post3705643

بعد از این یه ایمیل واستون میاد که حاوی آموزش نصب ریکاوری و نصب رام هست که پکیج ریکاوری هم درونش هست
بعد از دریافت کد گوشی خودتون رو باید آنلاک کنید
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=265138

اینم رام رسمی این گوشی
http://download-c.huawei.com/tcpsdownload/downLoadCenter?category=&flay=software&downloadID=NDcxNDI=

Fazel_R2
08-06-2013, 12:05
برای هارد ریست کردن

Volume up+Power 5 Seconds

Select Wipe Data/Factory Reset Deleted All User Data

Waiting And Select Reboot

peyman2023
08-06-2013, 15:06
حاجی من گوشیم انلاکه ولی این رام رسمی نصب نمیشه وسطش فیلد میده مشکل من همینه.هارد ریست هم کردم اما گوشی بالا نیومد.یکی از اشناها از گوشیش بک اپ گرفته 200 مگابایت شده به نظرت کم نیست حجمش؟با برنامه ی خود گوشی بک اپ گرفته میخوام ریستور کنم درست میشه؟

peyman2023
08-06-2013, 20:18
اقا روشی هست که بشه روت گوشیو برگردوند؟ زود جواب میخوام خواهشا

peyman2023
08-06-2013, 22:02
اقا این میتونه فایل بک اپ این گوشی باشه؟
https://www.dropbox.com/sh/p1k3jyfhih9g2pg/Ug920rf4GO

peyman2023
08-06-2013, 22:06
لطفا یکی جواب بده

peyman2023
09-06-2013, 17:52
ممنون که جواب مارو دادین

Fazel_R2
11-06-2013, 00:02
عزیزم حتما کسی تجربه ای نداره که نمیتونه جواب بده
شما خودتون تست کنید

Kamy-R
11-06-2013, 20:39
دوست عزیز
شما کافیه بکاپ ریکاوری رو ریستور کنید!
همون system کافیه. چون شما format system رو زدید و کل حافظه رام پاک شده
اگر هم کاستوم رامی یا رامی که با ریکاوری نصب بشه دارید تست کنید. جواب میگیرید

_ANONYMOUS_
11-06-2013, 21:56
شما اول از همه twrp یا cwm نصب کنید یه بکاپ از بوت یا همون کرنل اون گوشیی که گفتید مدلش یا مال شما یکیه بگیرین اونو به داخل مسیر /TWRP یا /clockworkmod انتقال بدید و ریستور کنید حالا با فلش یه رام رسمی یا نصب یه کاستوم رام گوشیتون بالا میاد

والا باید کلا یه بکاپ رو از گوشی اون شخص به گوشیتون انتقال بدید

فقط توجه داشته باشید حتما مدلشون یکی باشه

wifi_n
13-06-2013, 13:53
رام رسمی

http://www.huaweidevice.com/worldwide/downloadCenter.do?method=toDownloadFile&flay=software&softid=NDcxNDI=

راه حل آپدیت

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=283364&p=3716086&viewfull=1#post3716086

zcbm
07-11-2013, 14:48
سلام .کمک کمک کمک.........
گوشیم روش ریکاوری twrp ورژن 2.5 نصب بود و روت هم بود .یه ریکاوری twrp پیدا کردم ورژنش 2.6 بود.به خیال خودم خواستم ریکاوری رو ارتقا بدم رفتم و از طریق ریکاوری نصب کردم اول خطا داد بعد که تیک امضا رو برداشتم نصب شد بعد ریبوت رو زدم گوشی خاموش شد حالا هر کار می کنم گوشی روشن نمیشه خواهش می کنم کمکم کنین.گوشیم هواوی وای 300 روت شده با ریکاوری twrp 2.5 بود.

zcbm
08-11-2013, 14:32
سلام.یکی نیست جوابمون رو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟