PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نحوه s-off کردن گوشی htc amaze 4G



z-amir
25-05-2013, 02:13
درود
دوستان بنده تمامی سایتهای ایرانی و خارجی رو برای S-OFF کردن HTC amaze زیرو رو کردم ولی متاسفانه نرم افزار و ابزاری جهت اینکار برای این گوشی نتونستم پیدا کنم!
البته اگر کسی سیستم عامل لینوکس یا همون Ubuntu 12.04 به بالا رو داشته باشه به لطف نرم افزار این سایت (http://unlimited.io/juopunutbear.htm)میتونه براحتی این گوشی رو s-off کنه که متاسفانه در ایران کمتر کسی از این سیستم عامل بر روی کام یا لپ تاپش استفاده میکنه!

در هر جهت در اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694351)ابزاری بوده که میشده براحتی اونو با ویندوز 7 انجام داد که متاسفانه بدون هیچ توضیحی توسط ارائه کننده این ابزار از سایت برداشته شده و منم به ایشان پیغام خصوصی و ایمیل دادم که متاسفانه جوابی نگرفتم.

در آخر از دوستانی که موفق شدند به هر طریقی این گوشی رو s-off کنن تقاضا دارم لطف کنن ابزارها و آموزش اونو در همینجا قرار دهند چراکه من تاکنون حدود 5 6 تا رام کاستوم برای این گوشی دانلود کردم و اونها رو نصب کردم ولی تا صفحه انتخاب زبان بالا میان و از اون به بعد گوشی ریست میشه. بجز رام viper amaze (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198480) که اونم بعد از نصب دیگه گوشی هیچ صدایی نداره.

.::naderFLY::.
25-05-2013, 02:46
درود
دوستان بنده تمامی سایتهای ایرانی و خارجی رو برای S-OFF کردن HTC amaze زیرو رو کردم ولی متاسفانه نرم افزار و ابزاری جهت اینکار برای این گوشی نتونستم پیدا کنم!
البته اگر کسی سیستم عامل لینوکس یا همون Ubuntu 12.04 به بالا رو داشته باشه به لطف نرم افزار این سایت (http://unlimited.io/juopunutbear.htm)میتونه براحتی این گوشی رو s-off کنه که متاسفانه در ایران کمتر کسی از این سیستم عامل بر روی کام یا لپ تاپش استفاده میکنه!

در هر جهت در اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694351)ابزاری بوده که میشده براحتی اونو با ویندوز 7 انجام داد که متاسفانه بدون هیچ توضیحی توسط ارائه کننده این ابزار از سایت برداشته شده و منم به ایشان پیغام خصوصی و ایمیل دادم که متاسفانه جوابی نگرفتم.

در آخر از دوستانی که موفق شدند به هر طریقی این گوشی رو s-off کنن تقاضا دارم لطف کنن ابزارها و آموزش اونو در همینجا قرار دهند چراکه من تاکنون حدود 5 6 تا رام کاستوم برای این گوشی دانلود کردم و اونها رو نصب کردم ولی تا صفحه انتخاب زبان بالا میان و از اون به بعد گوشی ریست میشه. بجز رام viper amaze (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198480) که اونم بعد از نصب دیگه گوشی هیچ صدایی نداره.

تو فروم xdaميتونيد هرچي ميخوايد پيدا كنيد

sent from htc sensationXE with beats audio
miui rom. asr edition ver 6 ICS
s-off
root
3.33 frimware
faux kernel

z-amir
25-05-2013, 12:32
تو فروم xdaميتونيد هرچي ميخوايد پيدا كنيد

sent from htc sensationXE with beats audio
miui rom. asr edition ver 6 ICS
s-off
root
3.33 frimware
faux kernel

نادر خان من تمام این سایت رو زیرورو کردم و همینطور که در بالا گفتم برای s-off کردن یک تاپیک پیدا کردم که متاسفانه طرف نرم افزار مورد نظر رو برداشته بود!
در ضمن مگه نرم افزارهای s-off گوشی htc sensationXE به گوشی amaze هم میخوره؟ شما مطمئن هستید؟ یک وقت گوشی بریک نشه.

Farshadvh
25-05-2013, 18:07
نادر خان من تمام این سایت رو زیرورو کردم و همینطور که در بالا گفتم برای s-off کردن یک تاپیک پیدا کردم که متاسفانه طرف نرم افزار مورد نظر رو برداشته بود!
در ضمن مگه نرم افزارهای s-off گوشی htc sensationXE به گوشی amaze هم میخوره؟ شما مطمئن هستید؟ یک وقت گوشی بریک نشه.

ای بابا!

درست نگشتید شما!

بنده خدا عید که شده خونه تکونی کرده! :4:

All-In-One Toolkit For The HTC Amaze 4G v5.1

بفرما اینم لینک : http://d-h.st/8d0

مهدی صفایی
09-06-2013, 14:20
ای بابا!

درست نگشتید شما!

بنده خدا عید که شده خونه تکونی کرده! :4:

All-In-One Toolkit For The HTC Amaze 4G v5.1

بفرما اینم لینک : http://d-h.st/8d0

یک دنیا ممنون . فقط یه سوال داشتم با این نرم افزار میشه s-off کرد؟؟ خطر نداره؟

Farshadvh
09-06-2013, 14:38
یک دنیا ممنون . فقط یه سوال داشتم با این نرم افزار میشه s-off کرد؟؟ خطر نداره؟

سلام

یه دنیا خواهش! انشالله مشکلی نخواهید داشت ولی بدونید هر کاری ریسک خودشو داره!

galaxyoo
09-06-2013, 14:55
سلام بر اساتید با ورژن All-In-One Toolkit For The HTC Amaze 4G v1.0 این نرم افزار میشه گوشی رو s-off کرد در ورژن های بعدی گزینه s-off از لیست حذف شده است
با تشکر

galaxyoo
09-06-2013, 14:57
من با ورژن All-In-One_Kit_V1.0 موفق به s-off گوشی شدم

galaxyoo
09-06-2013, 14:59
دوستان برای s-off حتما باید یک مموری 4 یا 8 یا 16 گیگ در اختیار داشته باشید
موفق باشید.

galaxyoo
09-06-2013, 15:02
درود
دوستان بنده تمامی سایتهای ایرانی و خارجی رو برای S-OFF کردن HTC amaze زیرو رو کردم ولی متاسفانه نرم افزار و ابزاری جهت اینکار برای این گوشی نتونستم پیدا کنم!
البته اگر کسی سیستم عامل لینوکس یا همون Ubuntu 12.04 به بالا رو داشته باشه به لطف نرم افزار این سایت (http://unlimited.io/juopunutbear.htm)میتونه براحتی این گوشی رو s-off کنه که متاسفانه در ایران کمتر کسی از این سیستم عامل بر روی کام یا لپ تاپش استفاده میکنه!

در هر جهت در اینجا (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1694351)ابزاری بوده که میشده براحتی اونو با ویندوز 7 انجام داد که متاسفانه بدون هیچ توضیحی توسط ارائه کننده این ابزار از سایت برداشته شده و منم به ایشان پیغام خصوصی و ایمیل دادم که متاسفانه جوابی نگرفتم.

در آخر از دوستانی که موفق شدند به هر طریقی این گوشی رو s-off کنن تقاضا دارم لطف کنن ابزارها و آموزش اونو در همینجا قرار دهند چراکه من تاکنون حدود 5 6 تا رام کاستوم برای این گوشی دانلود کردم و اونها رو نصب کردم ولی تا صفحه انتخاب زبان بالا میان و از اون به بعد گوشی ریست میشه. بجز رام viper amaze (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2198480) که اونم بعد از نصب دیگه گوشی هیچ صدایی نداره.
منم مشکل شما رو داشتم ولی با s-off این مشکل برطرف شد.

galaxyoo
09-06-2013, 15:11
دوستان بعد از s-off کردن گوشی
این رام استوک ICS رو نصب کنید http://bugsylawson.com/files/file/1049-ruu-ruby-ics-35-s-videotron-ca-21415306-radio-114550l17dc-3078550l15-release-262979-signedexe/
بعد روت و نصب ریکاوری بعد اقدام به نصب رام کاستوم نمایید در غیر این صورت باز صدای گوشی شما قطع خواهد بود موفق باشید

galaxyoo
09-06-2013, 15:12
دوستان بعد از S-OFF حتما SuperCID کنید

zaghianmahdi
10-06-2013, 06:39
باسلام

دوستان عزيز مراقب روش هاي غير رسمي و خطر ناك باشند كه ممكن هست برد گوشي آسيب ببينه
در صورت تمايل به s=off و نصب رام رسمي اندرويد 4 يا رام كاستوم به ايميل زير مكاتبه نماييد.
zaghianmahdi.mz@gmail.com

Farshadvh
10-06-2013, 08:22
باسلام

دوستان عزيز مراقب روش هاي غير رسمي و خطر ناك باشند كه ممكن هست برد گوشي آسيب ببينه
در صورت تمايل به s=off و نصب رام رسمي اندرويد 4 يا رام كاستوم به ايميل زير مكاتبه نماييد.
zaghianmahdi.mz@gmail.com


تذکر آخر

مهدی صفایی
10-06-2013, 13:20
تذکر آخر

من الان روی رام استوک 2.2.1 هستم میخواستم s-off کنم . یه راهنمایی کامل میکنید . با تشکر

mikad
10-06-2013, 23:20
لطف کنین یه اموزش کامل کار با برنامه All-In-One Toolkit For The HTC Amaze 4G v1.0 بدهید و اینکه چجوری s-off و بعدش بوت ریکاوری نصب رام به همراه لینکهای مورد نیاز.خیلی خیلی ممنون میشم.

مهدی صفایی
11-06-2013, 07:03
لطف کنین یه اموزش کامل کار با برنامه All-In-One Toolkit For The HTC Amaze 4G v1.0 بدهید و اینکه چجوری s-off و بعدش بوت ریکاوری نصب رام به همراه لینکهای مورد نیاز.خیلی خیلی ممنون میشم.

منم نیاز فوری دارم کممممممممممممممممک:ac:

مهدی صفایی
13-06-2013, 07:30
منم نیاز فوری دارم کممممممممممممممممک:ac:

چرا اینقدر اینجا سوت و کور شده !؟ کممممممممممممممممک

Farshadvh
13-06-2013, 08:51
چرا اینقدر اینجا سوت و کور شده !؟ کممممممممممممممممک


سلام

من نسخه جدید رو دان کردم و گزینه S-OFF داخلش نبود و باید ببینیم که galaxyoo (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=482763) عزیز لینک میدن یا نه؟

اما قبلش شما باید آنلاک رو انجام بدید

galaxyoo
13-06-2013, 14:54
سلام

من نسخه جدید رو دان کردم و گزینه S-OFF داخلش نبود و باید ببینیم که galaxyoo (http://forum.mobilestan.net/member.php?u=482763) عزیز لینک میدن یا نه؟

اما قبلش شما باید آنلاک رو انجام بدید
اینم لینک دانلود ورژن 1
https://dl.dropboxusercontent.com/sh/1m34rlhre1dohk0/5k0xtbGEoY/Amaze_SOFF_All-In-One_Kit_V1.0.rar?token_hash=AAGfi8uscujxhkPIBaBWcV LvbSseF41hG_vTCJoxVgSXRg&dl=1

galaxyoo
13-06-2013, 14:57
قبل از s-off باید احتما انلاک کنید http://www.htcdev.com/bootloader
با تشکر از Farshadvh

jamalisiros
24-06-2013, 09:39
بچه ها من از روش سیم دو سر لخت استفاده کردم و جواب داد فقط حواستون باشه دستون به گوشی نخوره چون احتمال سوختن برد وجودداره

galaxyoo
24-06-2013, 13:58
بچه ها من از روش سیم دو سر لخت استفاده کردم و جواب داد فقط حواستون باشه دستون به گوشی نخوره چون احتمال سوختن برد وجودداره
بله این روش کاملا درست میباشد و s_off میشود درود بر شما دوست گرامی

jamalisiros
28-06-2013, 18:01
بله این روش کاملا درست میباشد و s_off میشود درود بر شما دوست گرامی

ممنون فقط یه سوال مهندس
آقا من رام کاستوم نصب کردم و الان گوشیم بعداز بالا اومدن ریست میشه رام ها رو نیز عوض کردم ولی مشکل همچنان وجد داره میشه راهنمایی بفرمایید چطور گوشی رو بالا بیارم

Farshadvh
28-06-2013, 23:56
ممنون فقط یه سوال مهندس
آقا من رام کاستوم نصب کردم و الان گوشیم بعداز بالا اومدن ریست میشه رام ها رو نیز عوض کردم ولی مشکل همچنان وجد داره میشه راهنمایی بفرمایید چطور گوشی رو بالا بیارم


دقیقا بترتیب بگید چه بلا هایی سرش آوردید شاید بتونم کمکتون کنم

galaxyoo
29-06-2013, 02:38
ممنون فقط یه سوال مهندس
آقا من رام کاستوم نصب کردم و الان گوشیم بعداز بالا اومدن ریست میشه رام ها رو نیز عوض کردم ولی مشکل همچنان وجد داره میشه راهنمایی بفرمایید چطور گوشی رو بالا بیارم
دوست گرامی اول گوشی رو انلاک کن بعد s-off کن بعد رام استوک رو از طریق hboot نصب کن مشکلت حل میشه پیشنهاد من رام استوک ICS میباشد
لینک دانلود
http://bugsylawson.com/files/file/1049-ruu-ruby-ics-35-s-videotron-ca-21415306-radio-114550l17dc-3078550l15-release-262979-signedexe/

galaxyoo
29-06-2013, 02:40
این رام استوک توسط خودم تست شده است پس با خیال راحت نصب کنید

قبل نصب رام استوک یا کاستوم به تر تیب اول انلاک کنید بعد s-off کنید بعد رام رو نصب کنید
در غیر این صورت گوشی شما دچار مشکل خواهد شد

galaxyoo
29-06-2013, 02:53
اموزش نصب رام استوک از طریق hboot
فایل مورد نظر رو دانلود کنین(منظور همون فایل RUU مخصوص گوشی خودتون هست)
گوشیتون رو درحالت فقط شارز به کامپیوتر وصل کنید
فایل RUU رو اجرا کنید تا زمانی که گوشی شمارو بشناسه(منظور اون مرحله ای که بیس گوشی شمارو تشخیص میده) فایل رو نبندین و ادامه هم ندین
TEMP رو باز کنید (برای این کار در قسمت RUN کامپیوتر وارد %temp% را تایپ کنید و اینتر کنید)
در صفحه باز شده به دنبال ROM.ZIP بگردید
فایل رو کپی کرده و به دکستاپ منتقل کنید
نام فایل رو به شکل های زیر تغییر دهید

PH85IMG

فایل زیپ که تغییر نامش دادین رو به روت مموری(صفحه اصلی مموری) گوشی کپی کنید
به منو اچ بوت برید(برای اینکار گوشی رو خاموش کنید دکمه ولوم پایین +پاور روبزنید )
گوشی یه سرچ میکنه و فایل رو پیدا میکنه از شما اجازه نصب میخواد که با زدن دکمه ولوم بالا نصب اغاز میشه
منتظر باشید تا مراحل نصب تموم شه
بعد از پایان نصب ازتون میخواد که دکمه پاور رو برای ریبوت شدن بزنید
گوشی راحت بالا میاد
تبریک میگم شما رام رسمی رو بدون دردسر نصب کردین

jamalisiros
29-06-2013, 22:32
اموزش نصب رام استوک از طریق hboot
فایل مورد نظر رو دانلود کنین(منظور همون فایل RUU مخصوص گوشی خودتون هست)
گوشیتون رو درحالت فقط شارز به کامپیوتر وصل کنید
فایل RUU رو اجرا کنید تا زمانی که گوشی شمارو بشناسه(منظور اون مرحله ای که بیس گوشی شمارو تشخیص میده) فایل رو نبندین و ادامه هم ندین
TEMP رو باز کنید (برای این کار در قسمت RUN کامپیوتر وارد %temp% را تایپ کنید و اینتر کنید)
در صفحه باز شده به دنبال ROM.ZIP بگردید
فایل رو کپی کرده و به دکستاپ منتقل کنید
نام فایل رو به شکل های زیر تغییر دهید

PH85IMG

فایل زیپ که تغییر نامش دادین رو به روت مموری(صفحه اصلی مموری) گوشی کپی کنید
به منو اچ بوت برید(برای اینکار گوشی رو خاموش کنید دکمه ولوم پایین +پاور روبزنید )
گوشی یه سرچ میکنه و فایل رو پیدا میکنه از شما اجازه نصب میخواد که با زدن دکمه ولوم بالا نصب اغاز میشه
منتظر باشید تا مراحل نصب تموم شه
بعد از پایان نصب ازتون میخواد که دکمه پاور رو برای ریبوت شدن بزنید
گوشی راحت بالا میاد
تبریک میگم شما رام رسمی رو بدون دردسر نصب کردین


مهندس من گوشیم unlocked و s-off شدس این کارا یی که گفتینو انجام دادم فایلو رو رم ریختم و لودینگ میاد ولی بعد از لود شدنش مینویسه
update fail !
press <power> to reboot
چیکا کنمش :bk:

jamalisiros
29-06-2013, 23:15
دقیقا بترتیب بگید چه بلا هایی سرش آوردید شاید بتونم کمکتون کنم
گوشی رو از روش سیم دسر لخت ساف اف کردم قبلشم آنلاک بعد از طریق ریکاو.ری گوشی رام کاستو نصبیدم و موقعه بالا اومدن تو صفحه خوش آمد گویی بعد از انتخاب زبان گوشی ریست میشه
کمکم کنید گوشیم یک هفتس بالا نمیاد

BABAK NURI
30-06-2013, 02:27
گوشی رو از روش سیم دسر لخت ساف اف کردم قبلشم آنلاک بعد از طریق ریکاو.ری گوشی رام کاستو نصبیدم و موقعه بالا اومدن تو صفحه خوش آمد گویی بعد از انتخاب زبان گوشی ریست میشه
کمکم کنید گوشیم یک هفتس بالا نمیاد

سلام عزیز
اگه کمی دقت می کردی گوشیت 1 هفته خاموش نمی موند
--
از اچ بوت چک کن ببین لاک هست یا انلاک
اگه انلاک بوت با دستور fastboot oem lock گوشیت رو ریلاک کن
--سپس با فرمان fastboot getvar all چک کن و ببین که همه مقادیر با رام رسمی که می حوایی فلش کنی یکسان و هماهنگ هست یا نه...مثل model ID....HBoot....CID و غیره
--
1-اگر s-off باشی مهم نیست که رام چه hboot یی داشته باشه..چون راحت دانگرید میشه
2-اگر supe-r CID هستی ..مهم نیست که از چه رامی و برای چه منطقه ای استفاده میکنی اما باید از MIDمخصوص و مربوط به گوشیت استفاده کنی
3-اگر s-off هستی ولی superCID نیستی میتونی ENG Hboot رو اول بنصبی سپس با فرمان fastboot oem writecid 11111111 گوشیت رو سوپ-ر CID کنی
---
در انتها فقط نیاز به نصب رام رسمی داری....حالا یا 2.3.4 یا 4.03

و نکته اخر ....ممکنه رام کاستومی که نصب کردی مورد داشته باشه...ممکنه boot.img رو از رام کاستوم با فست بوت فلش نکرده باشی..وممکنه با وایپ فول مشکلت با رام کاستوم برطرف بشه
درانتها میتونی از یه رام کاستوم دیگه هم تست بگیری

---
اگر به هیچ عنوان نتونستی ریپیر کنی از پ/خ بده تا بگم بیاری برات ریپیر کنم...(به هیچ عنوان به کسی نده جی تگ کنن چون سیم لاک گوشی خراب میشه و باید به عنوان ایپاد ازش استفاده کنی


..

jamalisiros
30-06-2013, 18:16
سلام عزیز
اگه کمی دقت می کردی گوشیت 1 هفته خاموش نمی موند
--
از اچ بوت چک کن ببین لاک هست یا انلاک
اگه انلاک بوت با دستور fastboot oem lock گوشیت رو ریلاک کن
--سپس با فرمان fastboot getvar all چک کن و ببین که همه مقادیر با رام رسمی که می حوایی فلش کنی یکسان و هماهنگ هست یا نه...مثل model ID....HBoot....CID و غیره
--
1-اگر s-off باشی مهم نیست که رام چه hboot یی داشته باشه..چون راحت دانگرید میشه
2-اگر supe-r CID هستی ..مهم نیست که از چه رامی و برای چه منطقه ای استفاده میکنی اما باید از MIDمخصوص و مربوط به گوشیت استفاده کنی
3-اگر s-off هستی ولی superCID نیستی میتونی ENG Hboot رو اول بنصبی سپس با فرمان fastboot oem writecid 11111111 گوشیت رو سوپ-ر CID کنی
---
در انتها فقط نیاز به نصب رام رسمی داری....حالا یا 2.3.4 یا 4.03

و نکته اخر ....ممکنه رام کاستومی که نصب کردی مورد داشته باشه...ممکنه boot.img رو از رام کاستوم با فست بوت فلش نکرده باشی..وممکنه با وایپ فول مشکلت با رام کاستوم برطرف بشه
درانتها میتونی از یه رام کاستوم دیگه هم تست بگیری

---
اگر به هیچ عنوان نتونستی ریپیر کنی از پ/خ بده تا بگم بیاری برات ریپیر کنم...(به هیچ عنوان به کسی نده جی تگ کنن چون سیم لاک گوشی خراب میشه و باید به عنوان ایپاد ازش استفاده کنی


..

مرسی عزیزم درست شد و یه رام کاستوم آندروید 4.2.2 نصب کردم خیر از جونیت ببینی عزیزم واقعا ممنون از همتون :cz:

gamer131311
05-07-2013, 21:49
اموزش نصب رام استوک از طریق hboot
فایل مورد نظر رو دانلود کنین(منظور همون فایل RUU مخصوص گوشی خودتون هست)
گوشیتون رو درحالت فقط شارز به کامپیوتر وصل کنید
فایل RUU رو اجرا کنید تا زمانی که گوشی شمارو بشناسه(منظور اون مرحله ای که بیس گوشی شمارو تشخیص میده) فایل رو نبندین و ادامه هم ندین
TEMP رو باز کنید (برای این کار در قسمت RUN کامپیوتر وارد %temp% را تایپ کنید و اینتر کنید)
در صفحه باز شده به دنبال ROM.ZIP بگردید
فایل رو کپی کرده و به دکستاپ منتقل کنید
نام فایل رو به شکل های زیر تغییر دهید

PH85IMG

فایل زیپ که تغییر نامش دادین رو به روت مموری(صفحه اصلی مموری) گوشی کپی کنید
به منو اچ بوت برید(برای اینکار گوشی رو خاموش کنید دکمه ولوم پایین +پاور روبزنید )
گوشی یه سرچ میکنه و فایل رو پیدا میکنه از شما اجازه نصب میخواد که با زدن دکمه ولوم بالا نصب اغاز میشه
منتظر باشید تا مراحل نصب تموم شه
بعد از پایان نصب ازتون میخواد که دکمه پاور رو برای ریبوت شدن بزنید
گوشی راحت بالا میاد
تبریک میگم شما رام رسمی رو بدون دردسر نصب کردین

سلام من رام استوک t-mobile رو دانلود کردم از لینک زیر :
http://d-h.st/3VD
ولی نمیدونم چجوری باید نصبش کنم .
من همچنین نمیدونم این RUU چیه و از کجا باید دانلودش کنیم .
خواهش می کنم یه توضیحی برای من بدید و بگید که نصبش چجوریه :please:

BABAK NURI
08-07-2013, 00:16
سلام من رام استوک t-mobile رو دانلود کردم از لینک زیر :
http://d-h.st/3VD
ولی نمیدونم چجوری باید نصبش کنم .
من همچنین نمیدونم این RUU چیه و از کجا باید دانلودش کنیم .
خواهش می کنم یه توضیحی برای من بدید و بگید که نصبش چجوریه :please:

سلام
روش اپدیت یا فلش کلیه گوشی های htc به 2 صورت هست
1-RUU ..که یه فایل Exe هست که بعداز ران شدن در ویندوز می توانید گوشی رو فلش یا اپدیت کنید
2-اپدیت از ظریق خود گوشی OTA
حالا در برخی مواقع و بعداز دانلود اپدیت از طریق خود گوشی می تونید اونو در پوشه downloads در مموری کارت خود پیدا کنید و انرادرجایی دیگر ذخیره کرده تا در صورت لزوم بعدا از ان استاده کنید
برای اپدیت کردن توسط این فایل باید از طریق ریکاوری اصلی و ازگزینه install update from storage/sd استفاده کنید

روش دیگر استفاده از رام های کاستوم هست
پیش نیاز نصب رام کاستوم انلاک کردن بوتلودر است
سپس باید ریکاوری کاستوم نصب کنید
و از ریکاوری فایل رام کاستوم رو نصب کنید
-----------------

دوست عزیز من سعی کردم خیلی ساده و فهرست وار براتون توضیح بدم....اما میتونید از تو بخش اموزش ها رو به صورت کامل و دقیق مطالعه نمایید

mosay13
27-07-2013, 20:17
در چه حالتی باید سیم رو وصل کرد
گوشی روشن باشه یا ..

just-be
30-07-2013, 16:23
باسلام من میخاستم گوشیه امیزو آنلاک کنم وقتی به قسمت بوت میرم گوشیو به کاپیوتر وصل میکنم نمیشناسه کامپیوتر مثه اینکه باید درایوره گوشیو بریزم میشه یه لینکه درست از درایورو بذارید ممنون میشم جواب بدید خاهشن:ah:

masoud062
30-07-2013, 19:19
باسلام من میخاستم گوشیه امیزو آنلاک کنم وقتی به قسمت بوت میرم گوشیو به کاپیوتر وصل میکنم نمیشناسه کامپیوتر مثه اینکه باید درایوره گوشیو بریزم میشه یه لینکه درست از درایورو بذارید ممنون میشم جواب بدید خاهشن:ah:

از این فایل استفاده کنید
Amaze_All-In-One_Kit_V5.1.rar (http://d-h.st/8d0)
داخل پوشه HTCDriver را نصب کنید

just-be
31-07-2013, 00:35
مهندس من گوشیم unlocked و s-off شدس این کارا یی که گفتینو انجام دادم فایلو رو رم ریختم و لودینگ میاد ولی بعد از لود شدنش مینویسه
update fail !
press <power> to reboot
چیکا کنمش :bk:
منم همین مشکلو دارم میشه کمک کنید خاهشن بگید چیکار کنم:dg:

just-be
31-07-2013, 16:54
من اول ]نلاک کردم بعد اس آف کردم بعد وقتی خاستم رامو بریزم دوباره لاک شده بود ارور داد میشه کمک کنید عصابمو بهم ریخته لطفا کمک کنید:am:

just-be
31-07-2013, 17:02
ارورشم اینه:
model id incrrect!
update fail!
press power to reboot

masoud062
31-07-2013, 21:20
ارورشم اینه:
model id incrrect!
update fail!
press power to reboot

اگه اس اف هستید ریکاوری نصب کنید و یه رام کاستوم نصب کنید

just-be
02-08-2013, 23:48
اگه اس اف هستید ریکاوری نصب کنید و یه رام کاستوم نصب کنید

ممنون که ج دادید میخاستم رام اصلی بریزم چیکار باید کنم؟

just-be
10-08-2013, 00:54
سلام خسته نباشید من گوشیمو آنلاک کردم بعد اس آف کردم بعد تونستم بلاخره رام 4 بریزم الان قسمت mobile network کار نمیکنه ولی وای فای کار میکنه چیکار باید کنم کار کنه خاهشن کمک کنید درستش کنم:au:

sushian
10-08-2013, 17:59
برای نصب رام اصلی باید لاک باشه گوشی یا آنلاک؟
من میخوام رام اصلی یه منطقه دیگه رو نصب کنم چطوری cid رو تغییر بدم؟
بدون s-off میشه؟؟

masoud062
11-08-2013, 07:39
برای نصب رام اصلی باید لاک باشه گوشی یا آنلاک؟
من میخوام رام اصلی یه منطقه دیگه رو نصب کنم چطوری cid رو تغییر بدم؟
بدون s-off میشه؟؟

برای نصب رام رسمی گوشی باید لاک باشه و تا موقعی که اس اف و super cid نباشید نمی تونید رام جز رام منطقه خودتون رو نصب کنید

just-be
11-08-2013, 11:53
چرا کسی جواب نمیده mobile network کار نمیکنه

sushian
19-08-2013, 05:40
من رام Dark Glass ONE 0.4 for CM10| 4.1.2 رو نصب کردم موقع انتخاب زبان ریست میشه همش

چیکار کنم؟

fery_2020
05-09-2013, 22:51
سلام دوستان اینم اموزش کلی

fery_2020
05-09-2013, 22:56
با سلام خدمت دوستان
شما گوشی رو اول آنلاک بوتلودرش رو باید باز یا همون آنلاک بکنید بعد برید سراغ نصب ریکاوری 4ext v2.3.6 بعد نصب این Superuser-3.0.7-efghi-signed را از طریق ریکاوری نصب کنید که تو ضمیمه براتون آپ کردم.
الان دستگاه شما روت شده و بعد از ریبوت شدن داخل منو که برید سوپر یوزر رو میبینید
شما با این برنامه Amaze_All-In-One_Kit_V3.1 میتونید همه این کارارو انجام بدین

آموزش s-off
شما برنامه ControlBearRelease_ruby_GB_WIN از لینکهای زیر دانلود کنین
http://apk.androidonlines.com/apk/12...99883d67d9.zip
HTC G22 Amaze 4G刷4.0完整教程 _HTC G22 Amaze 4G(X715e)手机教程_HTC G22 Amaze 4G(X715e)_安分网
بعد دانلود فایل انزیپ کنید داخلش ی فایل به نامه ControlBear روش کلیک راست کنید بعد run as وارد برنامه بشیند گوشی باید روشن باشه و تیک usb زده باشه داخل گوشی هم یک رم باشه حجمش مهم نیست

وقتی برنامه اجراشد صبر کنید برنامه کارهاشو انجام بده بعد چند لحظه این پیغام میاد


http://attachments.gfan.com/forum/attachments2/day_120612/1206121735f4c2a11ed7b192b1.jpg

بعد 2 سر سیم یا (من از پنس استفاده کردم ) را مانند عکس زیر اتصال بدین به نقاطی که رو عکس معلومه




امکان داره به این ارور برسید
http://attachments.gfan.com/forum/attachments2/day_120526/1205261856c393a1bac087756b.png

اگه به این error برخورد کردید مهم نیست گوشی رو خاموش کنید ببرید رو فست بوت برنامه ControlBear اجرا کنید بعد از اجرا خود نرم افزار دستگاه رو ریبوت میکنه و ادامه کار رو انجام میده و مانند قبل ادامه بدین بعد 3 بار الی 6 بار انشا... که میشه من بیشتر از این تعداد تست کردم تا گرفت

http://attachments.gfan.com/forum/attachments2/day_120612/12061217369027a319add5390f.jpg

y بزنید تا برنامه نصب شود.
تموم شد .گوشی شما s-off شد رفت پی کارش


و حالا آموزش سوپر cid

با دانلود برنامه SuperCID از لینک زیر و بردن به حالت بوتلودر و اجرای برنامه cid شما به 11111111 تغییر میکند.


http://dl.xda-developers.com/attachd...4/SuperCID.zip

معذرت اگه عکسا میزون نیست
منبع :http://www.gsm-iran.com/showthread.php?t=16182

مهدی صفایی
24-09-2013, 10:11
من s-off کردم بعد رام استوک ics روش ریختم ولی حالا چه جوری دوباره روتش کنم؟؟؟؟؟ اومدم 4ext روش بریزم ( از فست بوت ) خطا داد و بهم ریخت و مجبور شدم دوباره فلشش کنم!!!
میخوام تو همین رام روتش کنم کممممممممممممممممممک

مهدی صفایی
24-09-2013, 14:18
من s-off کردم بعد رام استوک ics روش ریختم ولی حالا چه جوری دوباره روتش کنم؟؟؟؟؟ اومدم 4ext روش بریزم ( از فست بوت ) خطا داد و بهم ریخت و مجبور شدم دوباره فلشش کنم!!!
میخوام تو همین رام روتش کنم کممممممممممممممممممک
باز دوباره اینجا سوت و کور شد . کممممممممممک

hgshamloo
26-09-2013, 14:49
عزیزان کمک گوشیو خاستم s-off کنم نیمه کاره موند ارور داد حالا روشن می کنم میره توی یه صفحه عکس یه فلش دایره ای شکله تکون نمی خوره چه کنم کمک کنید خاهشا

.::naderFLY::.
26-09-2013, 15:32
باز دوباره اینجا سوت و کور شد . کممممممممممک

شما انلاک کنید بعد ریکاوری نصب کنید بعد فایل رووت رو فلش بزنید

.::naderFLY::.
26-09-2013, 15:32
عزیزان کمک گوشیو خاستم s-off کنم نیمه کاره موند ارور داد حالا روشن می کنم میره توی یه صفحه عکس یه فلش دایره ای شکله تکون نمی خوره چه کنم کمک کنید خاهشا

تنها راه اینه که ruu نصب کنید

jamalisiros
28-09-2013, 23:15
سلام به مهندسین گلم
آقا من برگشتم
بعد کلی نصب رام ها به این نتیجه رسیدم که رام رسمی 4.0.3 از همه بهتره هم پایداری بیشتری داره هنگ نمیکنه مصرف باتریش عالی یه و کلا بینظیره
البته من رام کاستوم 4.3.0 نصبیدم که اونم خوبه میتونین جدید ترینو ازین سایت دانلود کنید
http://evervolv.com/devices
از سمت چپ ruby رو انتخاب کنید.
یه سوال مهندس جون
آقا من الان گوشی رو ریلاک کردمو رام رسمی نصبیدم الان که میخوام دوباره آنلاک کنم که ریکاوری نصب کنم موقعه انتقال فایل ریکاوری انگار کاری انجام نمیشه و تو CMD فرمان انتقالو میزم ولی انتقال انجام نمیشه و رو گوشی هم سمت راست که یه مربع واسه انجام کار و نشون دادن میزان انتقال نشون میده اون درصدش پر نمیشه یعنی انکار فایل گیر میکنه و به گوشیم انتقال پیدا نمیکنه .
میشه راهنمایی کنی منو :aa:

dadko
24-11-2013, 20:11
سلام دوستان

من بالاخره توانستم گوشی آماز را فارسی کنم
یعنی رامی نصب کنم که فارسی را بدون هیچ مشکلی نشان دهد
دیگه حروف فارسی را جدا جدا نشان نمیده
برای اینکار ابتدا باید گوشی را آنلاک کنید
بقیه کارها مثل آب خوردن است
صددرصد تضمینی
البته گوشی تان ROOT میشه
نیازی هم به s-off نیست
نکته دیگه اینکه ورژن اندروید تغییر نمیکنه و همان 2.3.4 میماند
اگه دوستان مایل باشند ایمیل بدهند تا بگم چکار کنن
:dn:

modernyanni
24-11-2014, 15:01
من با ورژن All-In-One_Kit_V1.0 موفق به s-off گوشی شدم


اینم لینک دانلود ورژن 1
https://dl.dropboxusercontent.com/sh/1m34rlhre1dohk0/5k0xtbGEoY/Amaze_SOFF_All-In-One_Kit_V1.0.rar?token_hash=AAGfi8uscujxhkPIBaBWcV LvbSseF41hG_vTCJoxVgSXRg&dl=1


نادر خان من تمام این سایت رو زیرورو کردم و همینطور که در بالا گفتم برای s-off کردن یک تاپیک پیدا کردم که متاسفانه طرف نرم افزار مورد نظر رو برداشته بود!
...


سلام بر اساتید با ورژن All-In-One Toolkit For The HTC Amaze 4G v1.0 این نرم افزار میشه گوشی رو s-off کرد در ورژن های بعدی گزینه s-off از لیست حذف شده است
با تشکر

دوستانی که میخوام این گوشی رو s-off کنن

همونطور که شاید در جریان باشید

قبلا برنامه toolkit ورژن 1 اینکارو انجام میداد که دولوپر مربوطه اون رو از روی هاست خودش و XDA حذف کرده

و به راحتی هم تو سایت های دیگه گیر نمیاد

یکی از دوستان هم که در پست های قبل تر لینک دانلود رو گذاشته متاسفانه الان قابل دانلود نیست

اینجا قرار میدم شاید دوستان به کارشون بیاد

http://www.mediafire.com/download/u2b3auuydfuafao/Amaze_SOFF_All-In-One_Kit_V1.0.rar

alo0077
14-07-2015, 22:50
دوستان برای من وسط اس اف خاموش شد و دیگه بالا نمیاد چکار کنم که بدون اس اف کاستوم روش نصب کنم کسی بدون اس اف کاستوم نصب کرده ؟
ممنون میشم یه شماره واسه راهنمایی بزارید