PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل بالا نیومدن اندروید و ریست و ارم گوشی



h2mz
04-06-2013, 04:22
با سلام

من ی مشکلی دارم گوشی رو با فلش تولز آپدیت زدم به اندروید 4

حلال وقتی گوشی روشن میشه رو آرم سونی میاد و بعدش ریست میشه و هی تکرار میشه

لطفا راهنمایی کنید

ممنون

LOVE Story
04-06-2013, 08:15
سلام دوست عزیز
سوالتون رو باید داخل کلوپ بپرسید

لینک رامی ک فلش زدید رو بدید!!
فلش تول تا 100 پیش رفت؟

h2mz
04-06-2013, 08:19
سلام دوست عزیز
سوالتون رو باید داخل کلوپ بپرسید

لینک رامی ک فلش زدید رو بدید!!
فلش تول تا 100 پیش رفت؟

لینک ندارم ولی اسم فایل اینه( ST18i_4.0.2.A.0.69-(2.3.4

بله تا 100 درصد هم میره

خواهشا کمک کنید الان حدود 3 ماه که وضعیت گوشیم اینطوری شده :)

sincara
04-06-2013, 09:43
این فایلی رو که برات آپلود کردم از ریکاوری نصب کن بالا میاد

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/q0ZCxRvo41/log-on.zip

h2mz
04-06-2013, 11:31
این فایلی رو که برات آپلود کردم از ریکاوری نصب کن بالا میاد

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/q0ZCxRvo41/log-on.zip

سلام شمرمنده ولی من دسترسی به منوی ریکاوری رو ندارم

و نمیدونم چطوری وارد منو بشم
چون وقتی با فست بوت ریکاوری میزنم گوشی روشن میکنم فقط یه ویبره کوچیک میزنه و صفحه سیاه میاد
چطور میتونم مشکل ریکاوری حل کنم ؟

h2mz
04-06-2013, 11:33
این فایلی رو که برات آپلود کردم از ریکاوری نصب کن بالا میاد

http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/q0ZCxRvo41/log-on.zip

سلام شمرمنده ولی من دسترسی به منوی ریکاوری رو ندارم

و نمیدونم چطوری وارد منو بشم
چون وقتی با فست بوت ریکاوری میزنم گوشی روشن میکنم فقط یه ویبره کوچیک میزنه و صفحه سیاه میاد
چطور میتونم مشکل ریکاوری حل کنم ؟

h2mz
04-06-2013, 12:39
من تونستم با فست بوت فایل این دوستمون فلش کنم رو گوشی ولی بازم نتیجه نگرفتم!!!

آیا نیاز هست کار دیگه انجام بدم ؟

http://www.p30up.ir/up/d5kxm0lbw77qjjzefb1.png (http://www.p30up.ir/)

Engine3R
04-06-2013, 12:44
سلام شمرمنده ولی من دسترسی به منوی ریکاوری رو ندارم

و نمیدونم چطوری وارد منو بشم
چون وقتی با فست بوت ریکاوری میزنم گوشی روشن میکنم فقط یه ویبره کوچیک میزنه و صفحه سیاه میاد
چطور میتونم مشکل ریکاوری حل کنم ؟

قبل ویبره زدن کلید ولوم پایین پشت سر هم بزن تا وارد ریکاوری بشی(البته اگه ریکاوری نصب کرده باشی).
تو محیط ریکاوری برای بالا پایین کردن از ولوم بالا و پایین و برای وارد شدن کلید هوم و برای برگشت کلید بک بزن...!

LOVE Story
04-06-2013, 14:45
اخرین ورژن رو براتون مستقیم کردم
با فلش تول نصب کنید.../


دانلود (http://fs2.filegir.com/*hesam*/X--d0DwVBkACezXBN04LtF-JiqBO5DU9T_xBqKy2VMzm7AuPdaOaBglvDNULrKkAh5l14N2LU kdxHVt5VopjhA%3D%3D)

h2mz
05-06-2013, 11:15
اخرین ورژن رو براتون مستقیم کردم
با فلش تول نصب کنید.../


دانلود (http://fs2.filegir.com/*hesam*/X--d0DwVBkACezXBN04LtF-JiqBO5DU9T_xBqKy2VMzm7AuPdaOaBglvDNULrKkAh5l14N2LU kdxHVt5VopjhA%3D%3D)


با فلش تولز فلش زدم بازم تا آرم سونی میاد بعد هم ریست میشه هی تکرار

h2mz
06-06-2013, 08:51
کسی نیست کمکی بهمون بکنه ؟

من هنوزم گوشیم رو ارم سونی میاد بعدشم ریست میشه :bh::bh::bh::bh::bh::bh::bh:

LOVE Story
06-06-2013, 12:04
ورژن فلش تول چنده؟؟
اخرین ورژن رو دانلود کنید../

9.11.0




uploaded.to (http://ul.to/lsharcrf)







Depositfiles (http://depositfiles.com/files/mg00yu79b)







Rapidgator (http://rapidgator.net/file/45ab92b58e5a7b5575b79e179179b6ae/flashtool-0.9.11.0-windows.exe.html)




موقع نصب با فلش تول 3 تیک اول (wipe)رو حتما بزنید
دیگه هیچ کدوم تیک نداشته باشن

h2mz
07-06-2013, 12:23
ورژن فلش تول چنده؟؟
اخرین ورژن رو دانلود کنید../

9.11.0




uploaded.to (http://ul.to/lsharcrf)







Depositfiles (http://depositfiles.com/files/mg00yu79b)







Rapidgator (http://rapidgator.net/file/45ab92b58e5a7b5575b79e179179b6ae/flashtool-0.9.11.0-windows.exe.html)




موقع نصب با فلش تول 3 تیک اول (wipe)رو حتما بزنید
دیگه هیچ کدوم تیک نداشته باشن


آخرین ورژن دانلود کردم اون 3 تا تیک هم گذاشتم ولی بازم همچین مشکلی دارم !!!

zavy
14-08-2013, 07:59
من هم دقبقاً این مشکل را دارم چند تا رام هم فلش کردم بازدرست نشد دوستان لطف کنید و کمک کنید.
با تشکر

a.heshmati96
14-08-2013, 14:10
من هم دقبقاً این مشکل را دارم چند تا رام هم فلش کردم بازدرست نشد دوستان لطف کنید و کمک کنید.
با تشکر
هر ورژن اندروید فقط با کرنل سازگار با خودش بالا میاد.مثلن نمیشه یه رام جلی بین ریخت بعد با کرنل جینجربرد گوشی بالا بیاد

zavy
14-08-2013, 23:21
هر ورژن اندروید فقط با کرنل سازگار با خودش بالا میاد.مثلن نمیشه یه رام جلی بین ریخت بعد با کرنل جینجربرد گوشی بالا بیاد

دوست عزیز ضمن تشکر از شما خوب وقتی که یه رام را رو گوشی فلش می کنیم کرنل خودش هم همراه رام هست.و با هر بار فلش زدن همون کرنل همراه رام رو گوشی فلش میشه.

a.heshmati96
15-08-2013, 02:35
دوست عزیز ضمن تشکر از شما خوب وقتی که یه رام را رو گوشی فلش می کنیم کرنل خودش هم همراه رام هست.و با هر بار فلش زدن همون کرنل همراه رام رو گوشی فلش میشه.

فقط برای رام با پسوند ftf که با فلش تولز نصب میشه،کرنل هم همراه رام فلش میشه.در بقیه موارد باید خودتون جدا کرنل رو فلش کنین

zavy
16-08-2013, 20:22
فقط برای رام با پسوند ftf که با فلش تولز نصب میشه،کرنل هم همراه رام فلش میشه.در بقیه موارد باید خودتون جدا کرنل رو فلش کنین

مشکل من اینه که حتی زمانیکه با flashtools هم رام را فلش میکنم بازهم گوشی بالا نمیاد و روی لوگو گیر میکنه.

King Arc s
17-08-2013, 12:01
مشکل من اینه که حتی زمانیکه با flashtools هم رام را فلش میکنم بازهم گوشی بالا نمیاد و روی لوگو گیر میکنه.
آخه چطور ممکنه؟!!
چون با نصب رام رسمی با فلش تول و زدن تیک تمامی wipe های داخل فلش تول تمام رام قبلی نیست و نابود میشه و رام جدید از نو نصب میشه!
شاید فایل رامتون میشکل داره ، یه رام دیگه رو امتحان کنید

no1-2
05-09-2013, 06:47
منم یکی دوباری برام این مشکل پیش اومد که با آپدیت سرویس آپدیت کردمو درست شد!!!!