PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فونت



ir22
05-06-2013, 16:54
سلام به دوستان میخواستم ببینم دوستان کسی تونسته راحت تو این htcفونت عوض کنه من اکثربرنامه رو که دیدم یا بریا سامسونگ بود یا روی این گوشی با مشکل روبرا شده .امرور هم برنامه فونت نصب کردم با اونکه روت هم هست با هز ار بدبختی بالا اوردم
یه فونتی که بهش هم فارسی وانگلیس رو با کم ترین مشکل عوض کرد

Farshadvh
05-06-2013, 22:47
سلام به دوستان میخواستم ببینم دوستان کسی تونسته راحت تو این htcفونت عوض کنه من اکثربرنامه رو که دیدم یا بریا سامسونگ بود یا روی این گوشی با مشکل روبرا شده .امرور هم برنامه فونت نصب کردم با اونکه روت هم هست با هز ار بدبختی بالا اوردم
یه فونتی که بهش هم فارسی وانگلیس رو با کم ترین مشکل عوض کرد


سلام

من از این فونت استفاده می کنم و هیچ مشکلی نداره (ضمیمه)

ای کاش مدل گوشیتون رو هم ذکز می کردید

بارگیری (http://iapadana.ir/wp-content/uploads/2013/06/Font.zip)

ir22
05-06-2013, 22:54
ممنونhtc one sv
میشه بگید از کدوم روش استفاده کردی ممنون واینکه هم فارسی وانگلیس تفییر کردن یا یکی

ir22
06-06-2013, 09:14
میشه بگید چه نوع فونتی هست ومن الان از طریق ریکاوری نصب کردم وهیچ اتفاق وتغییری نکرد

Farshadvh
06-06-2013, 10:38
ممنونhtc one sv
میشه بگید از کدوم روش استفاده کردی ممنون واینکه هم فارسی وانگلیس تفییر کردن یا یکی


میشه بگید چه نوع فونتی هست ومن الان از طریق ریکاوری نصب کردم وهیچ اتفاق وتغییری نکرد


سلام

این روش مثل روت کردن هستش که شما یاید لیست فونت های سیستمیتونو بگید تا فونت رو به همپن نام تغییر یدید و فلش بزنید و در ضمن من فقط فارسی رو تغییر میدادم!

ir22
06-06-2013, 10:50
ممنون از کجا بفهم لیست فونت هامو .یه پوشه بنام فونت هست که اکثرشون اخرش پسوند ttfهست .من این فایلی که شما ذاشته بودید رو ازطریق ریکاوری نصب کردم نشد وفلش کردن چطئری هست همین ریکاوری نیست مگه

Farshadvh
06-06-2013, 11:02
ممنون از کجا بفهم لیست فونت هامو .یه پوشه بنام فونت هست که اکثرشون اخرش پسوند ttfهست .من این فایلی که شما ذاشته بودید رو ازطریق ریکاوری نصب کردم نشد وفلش کردن چطئری هست همین ریکاوری نیست مگه

همونه اگه اسم فونتاتونو بگید من بهتون میگم چکار باید بکنید

ir22
06-06-2013, 11:19
اخه اکثرا عدد هست دوتا هم دیفالت هست
default-zh.ttf
default-en.ttf
14ebdd8560e214c3d61c3940d622b839-en.ttf
or
zh.ttf
meta
اینت هست نمیدونم درست هست یا نه دوتا اخر همون بالیی هست فقط انتهاش فرق داره
ایا ممکن هست ریکاوری بپره

Farshadvh
06-06-2013, 12:18
اخه اکثرا عدد هست دوتا هم دیفالت هست
default-zh.ttf
default-en.ttf
14ebdd8560e214c3d61c3940d622b839-en.ttf
or
zh.ttf
meta
اینت هست نمیدونم درست هست یا نه دوتا اخر همون بالیی هست فقط انتهاش فرق داره
ایا ممکن هست ریکاوری بپره

فک نکنم اینا باشه باید برید و \وشه سیستم و فونت رو بگردید<!<!<

ir22
06-06-2013, 13:39
Androidclock.ttf
Androidemoji.ttf
Anjalinewlipi-light.ttf
ardj-kk.ttf
droidserif.bold.ttf

ir22
06-06-2013, 14:01
http://uplod.ir/1mtjc6h5grhn/fonts.rar.htm
اینجا اپلودکردم

Farshadvh
06-06-2013, 16:42
http://uplod.ir/1mtjc6h5grhn/fonts.rar.htm
اینجا اپلودکردم

الان این کار درستی بود

فونت های فارس اینان :

DroidKufi-Regular
DroidNaskh-Regular

هر فونتی که دوست دارید فقط اینکه فارسی باشه رو به این دو نام تغییر می دید که میشه 1 فونت با 2 نام و بعد کپی می کنید تو اون فایل زیپی که دادم (اون قبلیرو پاک کنید) از winrar برای این کار استفاده کنید

فونت انگلیسی :

Roboto-Regular

مثل بالا فقط اینکه فونتی که برای این میزارید هم فارسی و هم انگلیس ساپورت نباشه! چرا که این هردو رو می تونه عوض کنه!

Farshadvh
06-06-2013, 16:44
الان این کار درستی بود

فونت های فارس اینان :

Droidkufi-regular
droidnaskh-regular

هر فونتی که دوست دارید فقط اینکه فارسی باشه رو به این دو نام تغییر می دید که میشه 1 فونت با 2 نام و بعد کپی می کنید تو اون فایل زیپی که دادم (اون قبلیرو پاک کنید) از winrar برای این کار استفاده کنید

فونت انگلیسی :

Roboto-regular

مثل بالا فقط اینکه فونتی که برای این میزارید هم فارسی و هم انگلیس ساپورت نباشه! چرا که این هردو رو می تونه عوض کنه!


البته با برنامه های زیادی که نیاز به دسترسی روت دارن میتونید این کارو انجام بدید اما هیچ کدوم به محکمی این روش نیستند!

ضمنا اون فایلی که برای ئانلود گذاشتی رو هم به عنوان بکاپ نگه دارید البته مهم نیست میتونید از تو ruu استخراج کنید

ir22
06-06-2013, 17:03
ممنون از شما ایکاش خودنتون چند تا رئانتخاب میکردید ومیدادید
الان یعنی اگه دهتا فونت باشه همه روبه شکل بالا در بیارم همنام نمیشه مگه من متوجه نشدم وبعدش باید چیکارکنم جایگزین فونت اصلی کنم چیزی نمخواد انجام بده نصبش چطوری هست شرمنده اینقدر میپرسم

Farshadvh
06-06-2013, 18:04
ممنون از شما ایکاش خودنتون چند تا رئانتخاب میکردید ومیدادید
الان یعنی اگه دهتا فونت باشه همه روبه شکل بالا در بیارم همنام نمیشه مگه من متوجه نشدم وبعدش باید چیکارکنم جایگزین فونت اصلی کنم چیزی نمخواد انجام بده نصبش چطوری هست شرمنده اینقدر میپرسم


من براتون نمونه میزارم

ir22
06-06-2013, 22:48
من الان یه فونت انتخاب کردم وبه دوتا اسم گفته شده تغییرنام داد مو ریختم توپوشه فونت که شما داده بودید
الان میخوام ببینم ازکدوم طریق نب کنم الان باید کجا بریزم اینو بگید ممنون میشم

Farshadvh
07-06-2013, 12:18
من الان یه فونت انتخاب کردم وبه دوتا اسم گفته شده تغییرنام داد مو ریختم توپوشه فونت که شما داده بودید
الان میخوام ببینم ازکدوم طریق نب کنم الان باید کجا بریزم اینو بگید ممنون میشم


شرمنده نشد براتون نمونه بزارم

باید از طریق ریکاوری فلش کنید

ir22
07-06-2013, 13:42
من توریکاوری میرم ولی گزینه فلش نیست امکانش هست که ریکاوری پریده باشه ومشکلی نیست که دوباره نصبش کنم
دیشب از طریق ریکاوری اومدم نصب کنم گزینه فلش نبود وقت یریست شد کمی طول کشید تا گوشی بالا بیاد گفنم حتما بریک شد ولی اومد بالا وایم ارور رو داد که گوشی از یه عمل نا متقارب ریکاوری شده وگزارش ارو برای اچ تی سی فرستاد

Farshadvh
07-06-2013, 14:23
من توریکاوری میرم ولی گزینه فلش نیست امکانش هست که ریکاوری پریده باشه ومشکلی نیست که دوباره نصبش کنم
دیشب از طریق ریکاوری اومدم نصب کنم گزینه فلش نبود وقت یریست شد کمی طول کشید تا گوشی بالا بیاد گفنم حتما بریک شد ولی اومد بالا وایم ارور رو داد که گوشی از یه عمل نا متقارب ریکاوری شده وگزارش ارو برای اچ تی سی فرستاد

آیا آنلاکید؟ آیا روتید؟ آیا ریکاوری کاستوم نصبه؟

ir22
07-06-2013, 16:21
بله ولی گزینه فلش تدارم از طریق zip نصب میکنم ولی اتفاقی نمیفته شاید هم فونت رو نتونستم خوب درست کنم
reboot system now
install zip from sd card
install zip from sidelaed

wip data factory rest
wip cache partition
back up and restore
mountts and storage
advanced
من این گزینه ها رو تو ریکاوری دارم که اولی رو میزنم وبعد انتخاب وریست
حالا نمیدون منظور شما از فلش کردن همین گزینه هست یا باید گزینه فلش هم تو اینجا باشه

Farshadvh
07-06-2013, 19:12
بله ولی گزینه فلش تدارم از طریق zip نصب میکنم ولی اتفاقی نمیفته شاید هم فونت رو نتونستم خوب درست کنم
reboot system now
install zip from sd card
install zip from sidelaed

wip data factory rest
wip cache partition
back up and restore
mountts and storage
advanced
من این گزینه ها رو تو ریکاوری دارم که اولی رو میزنم وبعد انتخاب وریست
حالا نمیدون منظور شما از فلش کردن همین گزینه هست یا باید گزینه فلش هم تو اینجا باشه


گزینه 2 منظورمه که باید فایل زیپ رو پیدا کنید و بعد گزینه yes رو بزن!

ir22
07-06-2013, 19:43
ممنون ولی من هم همین کار رو میکنم
1.یا من فونت رو درست تنظیم نکردم
2. توبخش من خوندم گویا باید s-offم باشه برای شما s-offهست البته نوشته بعضی از htcها
ممنون میشم همون فونتی که خودتون استفاده میکنید رو بزارید من انتقال بدم

Farshadvh
07-06-2013, 22:33
ممنون ولی من هم همین کار رو میکنم
1.یا من فونت رو درست تنظیم نکردم
2. توبخش من خوندم گویا باید s-offم باشه برای شما s-offهست البته نوشته بعضی از htcها
ممنون میشم همون فونتی که خودتون استفاده میکنید رو بزارید من انتقال بدم


نیازی به s-off نیست اگه اجازه بدید من کمی سرم شلوغه براتون درست می کنم و بهتون خبر میدم

Farshadvh
09-06-2013, 14:55
سلام

ببخشید دیر شد

این هم فارسی و هم انگلیسی رو تغییر میده : http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/ZSW0VmJ7Bk/font-farsi-english.zip

فقط فارسی 1 : اگه فونت عوض نشد اول ارجینال رو فلش کنید و بعد فارسی 2 رو تست کنید : http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/GYMeJGCX5W/font-farsi-kufi.zip

فقط فارسی 2 : http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/zAYl2M9JfT/font-farsi-naskh.zip

ارجینال : http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/9l7Fk9ZXBV/font-orginal.zip

ir22
09-06-2013, 17:38
ممنون جواب داد میشه بگید دقیقا چیکار کردید وفونت رو از کجا اتنخاب کردی تا بتونم فونت مورد نظرم رو درست کنم واینکه فونت دیگه ایی بخوام جایگزیم کنم همین طور ی دوباره انجام بدم
یا اگه بتو.نید این. هم برام بزاریئ ممنون میشم مثل پست 20-21-25
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=97090&page=3

Farshadvh
09-06-2013, 18:54
ممنون جواب داد میشه بگید دقیقا چیکار کردید وفونت رو از کجا اتنخاب کردی تا بتونم فونت مورد نظرم رو درست کنم واینکه فونت دیگه ایی بخوام جایگزیم کنم همین طور ی دوباره انجام بدم
یا اگه بتو.نید این. هم برام بزاریئ ممنون میشم مثل پست 20-21-25
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=97090&page=3


سلام

اگه فایل هایی که دادم رو باز کنید متوجه میشید

فونت مورد نظرتون اگه فقط فارسیه 1 و 2 رو باز کنید ببینید اسمش چیه و اون فایل ازش دوتا بسازید ( با کپی ) و به اون نام ها تغییر بدید و با درگ کردن جایگزین اون قبلیه کنید و اگه فارسی و انگلیسیش باهمه که اون فارسی و انگلیسیه رو انجام بدید

ir22
09-06-2013, 19:18
فقط باید پوشه فونت رو تغییر بدم دیگه اون پوشه اندروید رو که کار نداشته باشم
واینکه خواستم فونت دومی رو بریزم که تغییر نکرد فکر کنم باید اورجینال رو بریزم ودوباره بریزم
ممنون که کمک کردید ان شااله بتونم جبران کنم

ir22
09-06-2013, 21:06
فونت اورجینال رو ریختم بعد فونت دومی ولی باز جواب نداد همین اولی ترکیبی فارسی انگلیس جواب داد
اگه بخوام مثل اولی یه فونت فارسی وانگلیس رو که انتخاب کردم مثل اولی درست کنم چطور باید عمل کنم یا بهشه اونی که من گذاشتم رو بزارید ممنون میشم:ax:

farhad0819
11-12-2013, 03:23
از این روش برای htc one هم میشه استفاده کرد

Farshadvh
23-12-2013, 11:19
از این روش برای htc one هم میشه استفاده کرد


سلام

بله میشه فقط باید بدونید کدوم فونت رو باید تغییر بدید