PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالات در رابطه با بازیهای mediapad 10 FHD



solidadeva
23-07-2013, 08:22
بسم الله الرحمن الرحيم

تاپیک جامع پاسخگویی به سوالات در رابطه با بازیهای mediapad10

قوانین این تاپیک:

1.لطفا از هرگونه بحث ، سوال ، لینک و مسایل حاشیه ای که به mediapad 10 مربوط نمیشه بپرهیزید.
در این لینک میتوانید سوالات عمومی رو مطرح کنین

تاپیک مربوط به سوالات و مشکلات در رابطه با mediapad10 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=261657)

2. دیده شده یکسری از دوستان وارد تاپیک که میشن اصلا به عنوان توجه نمیکنن مثلا پست میزنه : میخوام آپدیت کنم چه رامی بزنم بهتره؟
این اقسام پستها به سرعت و بدون هماهنگی پاک میشن.
(هرگونه پاسخ اعضا به اینگونه سوالها هم مشمول قانون پاک شدنه از همین اول کار مراقب باشیم تاپیک هر پستش آموزنده باشه در زمینه خودش و شلوغ نشه...)

3.اين تاپیک فقط و فقط مخصوص سوال در مورد بازیها و تست و اجرای اوناست.

4. یه تاپیک مستقل دیگه تو انجمن هست که برای معرفی بازی های صددرصد تست شده هستش که اگه دوستان بازی تست شده داشتند لطف کنن با رعایت قوانین تاپیک اونجا بزارنش.

تاپیک بازیهای اختصاصی + دیتای اختصاصی mediapad10 (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?p=3781219#post3781219)

5.دست ب دست هم بدیم تا تاپیک فوق العاده ای بشه.
یا علی

babak war
24-07-2013, 20:45
آقا هادی من بازی های مثل shadow gun و real racing را با دیتای tegra3 دانلود کرده ام آیا مشکلی ندارد زیرا مقدار کمی افت فریم دارند.:ce:

solidadeva
24-07-2013, 22:35
آقا هادی من بازی های مثل shadow gun و real racing را با دیتای tegra3 دانلود کرده ام آیا مشکلی ندارد زیرا مقدار کمی افت فریم دارند.:ce:

با سلام .ابتدا به ساکن شما لطف بفرمایید نظر بدید راجب فایل نیید فور اسپید دانلود کردید؟ حل شد؟
دوستان سراغ تگرا 3 نرین لگ داره...بازی شادووگان دارم آپلود میکنم برا انجمن منتظرش باشید.
real racing3 هم کمی لگ داره تو منو...اما تو بازی محسوس نیست...اما من با دیتای تگرا3 نمیگما من با دیتای خود تبلت میگم.

babak war
25-07-2013, 09:01
یعنی بازی هایی که بعد از این آپلود می کنی tegra3 نیستند و مخصوص مدیا 10 هستند .راستی وقتی most wanted را تا درصد 94 دان می کنم سرعت دان 0 می شه و قابلیت resume هم ندارد لطفا اگر امکانش هست جایی دیگر آپلود کنید ممنون.

solidadeva
25-07-2013, 10:31
یعنی بازی هایی که بعد از این آپلود می کنی tegra3 نیستند و مخصوص مدیا 10 هستند .راستی وقتی most wanted را تا درصد 94 دان می کنم سرعت دان 0 می شه و قابلیت resume هم ندارد لطفا اگر امکانش هست جایی دیگر آپلود کنید ممنون.

بله برا مدیاپد هستن.
فقط در پارت آخر این مشکل هست؟
باشه آپلود میکنم اینشالا...ترافیک کاری خیلی خیلی زیاده

babak war
25-07-2013, 12:30
فکر کنم مشکل از سرورهای 4shared باشد زیرا برای هر لینک بیشتر از 45دقیقه respound نمی دهند لینک های مستقیم سایت خوب هستند B-)

solidadeva
31-07-2013, 16:24
فکر کنم مشکل از سرورهای 4shared باشد زیرا برای هر لینک بیشتر از 45دقیقه respound نمی دهند لینک های مستقیم سایت خوب هستند B-)


برای راحتی دوستان از این به بعد فایلهارو در mediafire آپلود میکنم....

A.R.M
02-08-2013, 14:31
لطفا در مورد بازی های زیر هم راهنمایی کنید :
Gangstar Rio ، NOVA ، ۹mm ، The Adventures of Tintin و بازی های اکشن نظیر اینها.
باتشکر

babak war
03-08-2013, 18:43
دوستان من عکس سینک اکانت گوگلم قرمزه و سینک نمیشه با قند شکن هم امتحان کردم راستی اگر کسی wild blood را اجرا کرده کامل توضیح بده لطفا ..................:df:

babak war
04-08-2013, 11:25
آقا هادی من تبلتم روت نیست آیا اجرا می شود(nova 3) لطفا جواب دهید من عاشق این بازی هستم.......

solidadeva
05-08-2013, 10:25
آقا هادی من تبلتم روت نیست آیا اجرا می شود(nova 3) لطفا جواب دهید من عاشق این بازی هستم.......


آقا بابک عزیز دوست گلم برادر خوبم آخه قربونت برم... شما یکبار هم در اون صفحه بازیا باز پیغام اسپم دادی ما مجبوریم به مدیران بالا بگیم بیان پاکش کنن...سوالاتتونو اینجا بپرسین اگه قوانین رعایت نشه پست بسته میشه و فرد خاطی بن.

بله باید حتما رووت باشه
در قسمت موارد مورد نیاز درج شده که حتما و حتما باید تبلت رووت باشه...سعی میکنیم واضح بنویسیم که چه چیزی نیاز هست چه چیزی نیاز نیست.پستها رو با دقت بخونید و قدم به قدم انجامش بدین هیچ مشکلی پیش نمیاد.

A.R.M
06-08-2013, 16:58
آقای بابک لطفا حتما به این لینک مراجعه کن و اگر بعد از دانلود و نصب و اجرا مشکلی داشتی بیا اینجا مطرح کن.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=291995

wild blood رو الان دارم بدون هیچ مشکلی بازی می کنم و در مورد nova 3 هم تا حالا تست نکردم (امشبی یا فردا شبی میرم برا دانلودش - باتشکر فراوان از هادی آقا)ولی هادی آقای گل زحمت کشیدن تو همین لینک برای استفاده گذاشتن.

برای سینک شدن ایمیلت هم در ساعتهای مختلف تست کن چون در برخی ساعتها افت سرعت داریم و وصل نمیشه. منم بعضی اوقات وصل نمیشد.

babak war
10-08-2013, 21:26
داداش دمت گرم wild blood بدون ذره ای لگ و گرافیگ حیرت انگیز اجرا شد تازه دارم به قدرت media pad پی می برم.:cj:

jafarzangeneh
12-08-2013, 17:44
من چند دی وی دی بازی اندروید دارم از کجا بفهمم کدام دیتا مناسب این تیلت است ؟

solidadeva
12-08-2013, 19:18
من چند دی وی دی بازی اندروید دارم از کجا بفهمم کدام دیتا مناسب این تیلت است ؟

دیتای آدرنو رو امتحان کنید...60 70 درصد جواب میده...

mosaveq
19-08-2013, 20:47
با سلام من بازی TinTin--Adreno+DATA با این دیتا نصب کردم اما باز هم میخواهد از اینترنت دانلود کند اگر ممکن است آقا هادی راهنمایی کنید این بازی روی این تبلت جواب میدهد واگر هست از چه دیتایی باید استفاده کنم باتشکر

solidadeva
22-08-2013, 14:26
با سلام من بازی TinTin--Adreno+DATA با این دیتا نصب کردم اما باز هم میخواهد از اینترنت دانلود کند اگر ممکن است آقا هادی راهنمایی کنید این بازی روی این تبلت جواب میدهد واگر هست از چه دیتایی باید استفاده کنم باتشکر


من این بازی رو ندارم لطفا لینک بدید تست کنم خبرتون میکنم...البته یه رلهنمایی میکنم بهتون بهتره اگه میتونه از سرورا دانلود کنه اجازه بدین اینکارو بکنه اگه اجرا شد خبر بدین.

aminkzm
26-08-2013, 09:39
پارت 6 مشکل داره ... دانلود نمیشه

solidadeva
26-08-2013, 10:33
پارت 6 مشکل داره ... دانلود نمیشه


با سلام دوست عزیز پارت 6 کدوم بازی؟

droid-man
17-10-2013, 00:46
سلام دوستان. من چيز زيادي از نصب نرم افزار تو اندرويد نميدونم. وقتي ديتاي بازيارو تو جاي گفته شده كپي ميكنم بعد فايل نصبي رو نصب و اجرا ميكنم انگارنه انگار كه ديتايي وجود داره. بازي خودش شروع ميكنه به دانلود ديتا از اينترنت. سوال دوم اينكه من مجموعه لرد اندرويد رو گرفتم بين جي پي يو هاي اندرنو، تگرا،پاور وي ار و مالي ديتاي كدومو نصب كنم رو اين تبلت؟
سوال سومم هم اينكه تبلت من روت نيست. معمولا چقد از بازياي حجيم نياز به روت دارن؟
مرسي

solidadeva
17-10-2013, 14:08
سلام دوستان. من چيز زيادي از نصب نرم افزار تو اندرويد نميدونم. وقتي ديتاي بازيارو تو جاي گفته شده كپي ميكنم بعد فايل نصبي رو نصب و اجرا ميكنم انگارنه انگار كه ديتايي وجود داره. بازي خودش شروع ميكنه به دانلود ديتا از اينترنت. سوال دوم اينكه من مجموعه لرد اندرويد رو گرفتم بين جي پي يو هاي اندرنو، تگرا،پاور وي ار و مالي ديتاي كدومو نصب كنم رو اين تبلت؟
سوال سومم هم اينكه تبلت من روت نيست. معمولا چقد از بازياي حجيم نياز به روت دارن؟
مرسي
با سلام.
به یه چیزی دقت نمیکنید اونم احتمالا بخاطر تازه کار بودنتون تو اندرویده...ابتدا بگم به دنیای اندروید خوش اومدین دنیایی که بر خلاف IOS پر از دور زدنای خوشاینده...
شما ابتدا باید فایل رو نصب کنید بعد دیتا رو کپی کنید...
چون بعضی از فایلهای نصب در صورتی که دیتایی تو مسیر باشه در حال نصب اونرو پاک میکنن.
این از نکته ی اول
حالا نکته ی دوم :
حتما از فایل نصبی همون دیتایی استفاده کنید که ورژنش باهم بخونه یعنی دیتای ورژن مثلا 1.0 به ورژن 1.3 نمیخوره ...
در مورد جی پی یو هم باید بگم که دیتای ویوانته (vivante) رو باید دانلود کنید که نیست همچین چیزی. برای دیتا هم نظر شخصی خودمو میگم باید برید سراغ دیتای آدرنو.به احتمال زیاد جواب بده.
در مورد رووت هم یعنی انگار بنز داری اما قفل گذاشتی روش از صدتا بیشتر نمیره....
رووتش کن داداش...
برای بازیهایی که فرمت دیتاشون obb هست باید تبلتت رووت باشه.چقدر از بازیارو نمیدونم اما الان دیگه تقریبا همه بازیهای رایگان که کرک شدن به رووت نیاز دارن.
فک کنم کامل پاسخ داده شد.یاعلی.

droid-man
18-10-2013, 10:53
ببخشید اگه اسپمه ولی مرسی واقعا کامل بود.

hadi22-2
22-10-2013, 10:55
سلام دوستان

من این بازی رو روی تلبت مدیا پد نصب کردم به همراه دیتا اما زمانی که بازی میخواد شروع بشه صفحه سیاه میشه!!!

با استفاده از اموزش رامها همین سایت اون رو به رام چینی + تلفن ارتقا دادم و اندورید 4.1.2 رو درست نصب کردم ولی این بازی اجرا نمیشه....................

چه کنم؟

solidadeva
22-10-2013, 12:37
سلام دوستان

من این بازی رو روی تلبت مدیا پد نصب کردم به همراه دیتا اما زمانی که بازی میخواد شروع بشه صفحه سیاه میشه!!!

با استفاده از اموزش رامها همین سایت اون رو به رام چینی + تلفن ارتقا دادم و اندورید 4.1.2 رو درست نصب کردم ولی این بازی اجرا نمیشه....................

چه کنم؟

با سلام.کدوم بازیرو عزیز؟ اسمشو لطف کن تا رسیدگی بشه.ممنونم.

hadi22-2
22-10-2013, 21:43
بازی آندروید قانون شکنی در خیابان Drift Mania-Street Outlaws همراه دیتا

بازی دیگه ای هم امتحان کردم نشد!!! اسفالت 8

از لایسنس ارورو میگیره و گوگل و ویس گوگل هم اجرا نمیششه ؟ به نظرتون مشکل از کجاست؟

hadi22-2
23-10-2013, 15:53
امروز most wanted . اسفالت 8 رو هر کار کردم نشد و اجرا نکرد.................

هر دو رو از لایسنس خطا می گیرهههه چه کنم؟ کسی نیست؟

گوگل - جمیل هم سینس کردم - با پیلتر شکنم میرم تا وصل یشه نمیشه پلی استور وصل میشه این باز یها نمیاد

solidadeva
24-10-2013, 16:07
همین الان براتون از بازیه آسفالت ویدئو میزارم تو آپارات...
لینک هم میدم خدمتتون.
کجایی دوست عزیز که که میگی بازیا اجرا نمیشن...
به ادامه مطلب توجه کن.

نسخه ی دانلود شده توسط بنده از طریق سایت ارئه دهنده بلاک شده...براتون آپلود میکنم.

capac
24-10-2013, 16:25
همین الان براتون از بازیه آسفالت ویدئو میزارم تو آپارات...
لینک هم میدم خدمتتون.
کجایی دوست عزیز که که میگی بازیا اجرا نمیشن...
به ادامه مطلب توجه کن.

نسخه ی دانلود شده توسط بنده از طریق سایت ارئه دهنده بلاک شده...براتون آپلود میکنم.

مگه فقط منم عمو؟؟؟خیلیا این مشکل تیک و کاهش فریم رو دارن.تشریف ببر پستا رو بخون.بودن کسایی که مث من همین مشکل رو داشتن...

solidadeva
24-10-2013, 16:52
مگه فقط منم عمو؟؟؟خیلیا این مشکل تیک و کاهش فریم رو دارن.تشریف ببر پستا رو بخون.بودن کسایی که مث من همین مشکل رو داشتن...

قراره بزودی یک تحلیل کامل انجام بدیم...منتظر باشید عزیز جان.یاعلی.

capac
24-10-2013, 19:13
قراره بزودی یک تحلیل کامل انجام بدیم...منتظر باشید عزیز جان.یاعلی.

من چیکار به تحلیل شما دارم؟؟مشکل تب من با تحلیل شما حل نمیشه.نه فقط من خیلی از دوستانی که همینجا گفتن با این تب تو اجرای بازی مشکل دارن.شما تحلیلتو انجام بده بینیم مشکل پردازنده ها ی هوآوی حل میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babak war
24-10-2013, 19:53
کی گفته تو همه بازی لگ داره فقط تو یکی دو تا بازی هایی نظیر most wanted و rr3 افت فریم داره اونم واسه رزولوشن فوقالعاده تبلت من یک سال پیش که می خواستم تبلت بخرم note 10.1 وasus infinity tab جز گزینه هام بود نوت که کیفیت صفحش خوب نبود دوربینشم چرت بود ایسوس هم که رمش یه گیگ بود بعد بطور ناگهانی ویدیو هواوی رو تو دیجی کالا دیدم و دیدم بین این دو تبلت ایده آل و هرگز از خریدم پشیمون نمی شم آقا هادی لطف میکنن چند تا ویدیو بازی های گرافیکی خفن FIFA 14 ,asphalt 8,bladeslinger,......آپلود کنن تا روی این بعضی ها کم شه.....:-P

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

capac
24-10-2013, 20:05
کی گفته تو همه بازی لگ داره فقط تو یکی دو تا بازی هایی نظیر most wanted و rr3 افت فریم داره اونم واسه رزولوشن فوقالعاده تبلت من یک سال پیش که می خواستم تبلت بخرم note 10.1 وasus infinity tab جز گزینه هام بود نوت که کیفیت صفحش خوب نبود دوربینشم چرت بود ایسوس هم که رمش یه گیگ بود بعد بطور ناگهانی ویدیو هواوی رو تو دیجی کالا دیدم و دیدم بین این دو تبلت ایده آل و هرگز از خریدم پشیمون نمی شم آقا هادی لطف میکنن چند تا ویدیو بازی های گرافیکی خفن FIFA 14 ,asphalt 8,bladeslinger,......آپلود کنن تا روی این بعضی ها کم شه.....:-P

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

موفق باشید...:cv:

babak war
24-10-2013, 20:51
اصلا یک سوال جناب آقای کپک زده شما مگه سونی زد نخردی پس دیگه اینجا چی کار میکنی کار و زندگی نداری میای اعصاب ملتو بهم میریزی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

capac
24-10-2013, 21:03
احترام خودتو نگهدار.به تو چه ربطی داره؟؟

من تجربیاتمو میگم شوگول

solidadeva
24-10-2013, 22:26
اصلا یک سوال جناب آقای کپک زده شما مگه سونی زد نخردی پس دیگه اینجا چی کار میکنی کار و زندگی نداری میای اعصاب ملتو بهم میریزی؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk


احترام خودتو نگهدار.به تو چه ربطی داره؟؟

من تجربیاتمو میگم شوگول


باسلام.دوستان دوستان....دوستان...اینها چه حرفاییه؟ به هردوی شما دوستان اعلام میکنم این بحث رو همینجا تموم میکنیم و تو تاپیک مربوط به خودش بصورت مفصل ادامه میدیم.

توهین = بلاک و بن شدن اکانت (باهردو طرف هستم بدون جانبداری و گلگی...)

solidadeva
25-10-2013, 00:50
بحث جنجالی :
آیا مدیاپد میتواند بازیهای HD را اجرا کند؟ (کلیک کن تعجب میکنی!!!) (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=304666&p=3941040&viewfull=1)

(http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=304666&p=3941040&viewfull=1)
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=304666&p=3941040&viewfull=1

mosaveq
13-02-2014, 18:26
با سلام کسی بازی The Adventures of Tintin 1.1.2 را روی تبلت مدیا پد 10 نصب کرده من نصب کردم اما اجرا نمی شود کسی میتونه راهنمایی کنه این هم سایت :

http://www.apktops.ir/android-the-adventures-of-tintin-1-1-2.html/#more-18013

mosaveq
06-04-2014, 20:10
با سلام کسی بازی gta را روی تبلت هواوی اجرا کرده اگر اجرا میشه روش نصب و لینک دانلود را بگذارید با تشکر

babak war
18-04-2014, 11:23
با سلام کسی بازی gta را روی تبلت هواوی اجرا کرده اگر اجرا میشه روش نصب و لینک دانلود را بگذارید با تشکر

تو سایت apk tops.ir سرچ کن هر سه GTA ها هستند اما GTA sanandreas خرابه

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk

mehrdad201
06-05-2014, 18:27
دوستان بازی walking dead رو میخواستم بگیرم.
دیتای مناسبش برای مدیا پد fhd چیه ؟

mehrdad201
07-05-2014, 18:51
کسی جوابی برای سوال ما نداره ؟

babak war
22-05-2014, 11:51
کسی جوابی برای سوال ما نداره ؟

ادرنو یا مالی اگه بکشه ابته

sent from my LG_G2 using Tapatalk