PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریکاوری تاچ CWM---------- برای گلکسی اس3 -----------ورژن 6.0.3.2



S.I.N.A
24-07-2013, 09:37
ClockworkMod Touch Recovery 6.0.3.2 for Samsung

http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=887439&stc=1&d=1374659244



توضیحات کوتاه
جدیدترین ورژن ریکاوری کلاک ورک مد برای گلکسی اس3 که تاچه و از ادین فلش زده میشه.
این ریکاوری برای نصب بعضی از کرنل ها و رام ها که با CWM 5 سازگار نیستن به درد میخوره.



دانلود جدیدترین نسخه (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2052830&d=1371584952)




توضیحات اصلی
CWM has the ability to 'choose backup format' to either the new .dup method with the blobs folder or the original .tar method where everything is in the date/time stamped folder. You can now ALSO 'create image zip' file from a NAND backup. Be patient with the zip backup option as it does take a while to create the zip (to be expected from a 1GB+ backup). Thank you for this addition koush it makes recovery alot more complete



اموزش نصب

فایل را دانلود کرده و به هیچ وجه extract ننمایید.
برنامه ی ادین مخصوص گلکسی اس3 را دانلود و نصب کنید.
گوشی را باستفاده از کلید ها ولوم پایین + هوم + پاور به دانلودینگ برده و برای ادامه ی کار کلید ولوم بالا را فشار دهید.
برنامه ادین را اجرا کنید.
گوشی را به کامپیوتر(ترجیحا لپ تاپ) وصل کرده و از شناسایی گوشی توسط ادین اطمینان حاصل فرمایید.
تیک ها باید به اینصورت باشند:
re partion: نزده
f reset time: زذه
auto reboot: زده
بر روی قسمت PDA کلیک کرده و فایل recovery-cwmtouch-6.0.3.2-GTI9300.tar را browse کنید.
روی START کلیک کنید و متظر بمانید تا عملیات نصب به پایان برسد.
از کابل usb که بدرستی کار نمیکنه به هیچ وجه استفاده نکنید



مسولیت هرگونه مشکل احتمالی هنگام نصب برعهده شما بوده و بنده و سایت موبایلستان هیچگونه مسولیتی را برعهده نخواهیم گرفت.

S.I.N.A
24-07-2013, 09:43
با عرض پوزش از دوستان عزیز

تازه متوجه شدم که تو بخش رام ها تاپیک زدم!:4::4:


لطفا منتقلش کن روح الله جان

R.O.L.A
24-07-2013, 12:52
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=849547&d=1366791201

zizoo67
09-08-2013, 22:42
گوشی روت نبود نصب کردم نصبم شد برای رفتن به حالت ریکاوری چه دکمه هایی باید بگیرم؟

R.O.L.A
12-08-2013, 08:42
گوشی روت نبود نصب کردم نصبم شد برای رفتن به حالت ریکاوری چه دکمه هایی باید بگیرم؟

ولوم بالا + منو + پاور

dr_voroojak
11-11-2013, 16:20
من فلش زدم . همه چی درست بود. گوشی بالا اومد یه هو خاموش شد دیگه روشن نشد. حالا چه خاکی به سرم بریزم؟ هیچی بالا نمیاد.

cenatuor
11-11-2013, 17:32
من فلش زدم . همه چی درست بود. گوشی بالا اومد یه هو خاموش شد دیگه روشن نشد. حالا چه خاکی به سرم بریزم؟ هیچی بالا نمیاد.

انشاالله درست میشه اما خودشون هم اخطار دادن

مسولیت هرگونه مشکل احتمالی هنگام نصب برعهده شما بوده و بنده و سایت موبایلستان هیچگونه مسولیتی را برعهده نخواهیم گرفت.

dr_voroojak
11-11-2013, 21:06
بله درست میشه. اما شانس من بود که اینتوری بشه. 400 هزار تومان خرجش شد. آیسی امسیش سوخت. به همین راحتی

BONZA
13-11-2013, 14:16
ادین گوشیمو نمیشناسه.چیکار کنم عایا؟درایور های گوشی رو پی سی نصب نیست؟

neo799
15-11-2013, 15:06
ظاهرا ورژن جدید هم اومده
CWM 6.0.4.4 with Touch
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2359344&d=1383127973

neo799
15-11-2013, 15:09
ظاهرا ورژن جدید هم اومده
CWM 6.0.4.4 with Touch
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2359344&d=1383127973

kalawsh
16-11-2013, 20:06
اینکه zip هستش ! باید چیکارش کرد ؟ پسوندشو تبدیل به tar کنم ردیفه دوست عزیز؟:bw:

kalawsh
16-11-2013, 20:08
اینکه zip هستش ! باید چیکارش کرد ؟ پسوندشو تبدیل به tar کنم ردیفه دوست عزیز؟:bw:
منظورم این ورژن 6.0.4.4 هست.

neo799
17-11-2013, 00:06
این ورژن از ریکاوری نصب میشه

S /\ E E D
17-11-2013, 09:43
ظاهرا ورژن جدید هم اومده
CWM 6.0.4.4 with Touch
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2359344&d=1383127973


این ورژن از ریکاوری نصب میشه

از ریکاوری استوک؟؟؟!

:|

neo799
17-11-2013, 10:25
نه عزیز شما اول باید یه ریکاوری با اودین نصب کنین بعد میتونین

عباس عباس
21-01-2014, 17:34
ظاهرا ورژن جدید هم اومده
CWM 6.0.4.4 with Touch
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2359344&d=1383127973

سلام
پسوندش zip هست باید tarبشه یا نه لازم نیست ؟

peyman_m1992
21-01-2014, 18:15
پسورد زیپ برای فلش از طریق ریکاوریه اگه شما ورژن قبلی ریکاوری رو دارین اینو فلش بزنین از ریکاوری
اگه ریکاوریتون استوکه از xda باید فایل tar رو گیر ریارین
البته به نظر من ریکاوری فلیز آخرین رو نصب کنین از این خیلی بهتره نظر شخصیه البته

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2