PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [MOD][JB] افزایش کیفیت عکس برداری Camera Cyber-shot™ For Xperia SP|آپدیت پست 18



KING SAJJAD
21-09-2013, 19:36
سلام

مد دوربین سایبرشات و افزایش کیفیت عکسها
درباره ی برنامه

Camera Mod Cyber-shot™ is made to improve the quality of images, video and audio recordings as you want, you will find the best camera experience from SONY



نیازمندی ها

1.رام جیلی بین یا کاستوم بر پایه جیلی بین
2.رام روت شده و دارای ریکاوری


اموزش نصب

1.مد رو دانلود و به SD کارد منتقل کنید
گوشی رو ریبوت و به ریکاوری بروید
از رام خود بک اپ بگیرید
WIPE CACHE PARTISION, WIPE DALVIK CACHE رو انجام بدید
مد رو نصب کنید
ریبوت کنید








- Initial release for Xperia SP (Beta Version 1.1.0)
- Changed label to Cyber-shot
- Changed audio Bitrate Video Recording to High Quality, Variable 249-256kbps Stereo
- New Driver for Camera 3D
- 100% JPEG Quality
- Sync to My App resource
- Included My Application to improve & enable High Quality on HDR Mode
- Modded media_profile





http://d-h.st/P4S

jafar47
21-09-2013, 19:55
دوستان این مود واقعا تو کیفیت تاثیر داره؟
میشه رو 254. استوک c5303 نصب کرد؟
BE2 رو از کار نمیندازه که؟

arsalan22
21-09-2013, 20:01
روی سونی سولا با کاستوم رام 4.1.2 سیانوژن نصب میشه؟

Sent from my MB526 using Tapatalk 2

KING SAJJAD
21-09-2013, 22:48
دوستان این مود واقعا تو کیفیت تاثیر داره؟
میشه رو 254. استوک c5303 نصب کرد؟
BE2 رو از کار نمیندازه که؟

بله
نصب میشه
خیر./اصلا ربطی نداره


روی سونی سولا با کاستوم رام 4.1.2 سیانوژن نصب میشه؟

Sent from my MB526 using Tapatalk 2

فکر نکنم نصب بشه اگرم بشه سولا دوربینش 5 هه و این 8 و اصلا با هم نمیخونن./این نسخه مخصوص SP هست فقط و فقط:df:

abbas1234
23-09-2013, 18:22
سجاد جان واقعا کیفیت بالاتر رفته؟
بابت زحمتت هم ممنون

Sent from my C5303 using Tapatalk 2

Engine3R
23-09-2013, 18:46
سجاد جاواقعا کیفیت بالاتر رفته؟
بابت زحمتت هم ممنون

Sent from my C5303 using Tapatal 2

این مد در کل توی کیفیت تصاویر تاثیر میذاره و بالا میبره ولی نه در اون حد که فکرشو کنین دوربین از 8 به 13 مگاپیکسل ارتقا پیدا کرده...!
خصلت اصلی این مد از امکانات و تنظیمات خارق العادشه که سونی اونو از دوربینهای دیجیتالش (همون سری معروف
سایبرشات ) واسه گوشیهای موبایل منتشر میکنه سرچشمه میگیره ..!

abbas1234
24-09-2013, 00:35
عددش مهم نیست بنظرم.همون توی نور کم عکس بهتری بگیره کافیه


Sent from my C5303 using Tapatalk 2

KING SAJJAD
24-09-2013, 13:38
من که استفاده میکن راضیم کیفیت عکس ها رفته روی 100 درصد و بهتر عکس میگیره:df:

abbas1234
27-09-2013, 19:21
دستت درد نکنه آقا سجاد

الان نصبش کردم
آیکون و عنوان دوربین عوض شده به ™Cyber-Shot
کیفیت عکسا فک کنم بهتر شده ولی فرق خیلی زیادی نکرده

KING SAJJAD
27-09-2013, 19:51
دستت درد نکنه آقا سجاد

الان نصبش کردم
آیکون و عنوان دوربین عوض شده به ™Cyber-Shot
کیفیت عکسا فک کنم بهتر شده ولی فرق خیلی زیادی نکرده

قربونت:df:
نسخه اول هست و در نسخه های اینده باید شاهد تغییرات خوبی باشیم

abbas1234
01-10-2013, 14:01
قربونت:df:
نسخه اول هست و در نسخه های اینده باید شاهد تغییرات خوبی باشیم


خدا کنه بهتر شه

البته من قبل خرید sp میدونستم دوربینش خیلی راضی کننده نیست.نظرات کسایی که داشتن رو خونده بودم
ولی امکانات و باتری گوشی بیشتر برام مهم بود.ولی اگه روشی باشه دوربینشو بهتر کنه خیلی خوشحال میشیم

دمت گرم ! نسخه جدیدتر اومد فراموشمون نکن

hamedmjj
01-10-2013, 22:07
عالی بود.

a-abbasi
08-11-2013, 12:46
ممنون رفیق اما چه فایده که من نمیتونم وارد ریکاوری بشم

گوشیم روت شدس موقع اجرای فایل .bat اخرش که باید 1دکمه رو کیبورد رو بزنی و برنامه super user اجازه دسترسی بده بعدش گوشی خاموش بشه مستقشم ری استارت میشه و سوپر یوزر اجرا نمیشه
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dx:

Engine3R
08-11-2013, 13:09
ممنون رفیق اما چه فایده که من نمیتونم وارد ریکاوری بشم

گوشیم روت شدس موقع اجرای فایل .bat اخرش که باید 1دکمه رو کیبورد رو بزنی و برنامه super user اجازه دسترسی بده بعدش گوشی خاموش بشه مستقشم ری استارت میشه و سوپر یوزر اجرا نمیشه
کسی میتونه کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:dx:

شما بیلد نامبر رامتونو بگین تا به شما کمک کنیم .به احتمال زیاد مشکل شما از روش مورد استفاده شده روت
باشه...!
لطفا اسپم نزنین و به سوال بالا در تاپیک خود نصب ریکاوری پاسخ بدین،با تشکر

miladoxygen
26-12-2013, 20:09
من این مود رو نصبیدم، روی حالت دوربین جلو که میذارم صفحه سیاه نشون میده ودکمه شاتر و تنظیمات هست، عکس هم رو هم خوب میگیره. ولی صفحه سیاهه وچیزی نشون نمیده، با ریست فکتوری هم حل نشد. دوستان پیشنهادی دارید؟
:bw:

ebi sat
03-02-2015, 22:33
سلام
من روی اکسیستنز ورژن 4 نصبش کردم با بیلد 205 ولی کلا دوربینم قطع شد و پیغام متاسفانه سابرشات در دسترس نیست میده مجبومر شدم رام رو از نو فلش کنم روی گوشی تا درست بشه،روشی نیست که گوشی اینطوری نشه و این رو هم بشه استفاده کرد؟

MOSIFA
03-02-2015, 23:51
سلام
من روی اکسیستنز ورژن 4 نصبش کردم با بیلد 205 ولی کلا دوربینم قطع شد و پیغام متاسفانه سابرشات در دسترس نیست میده مجبومر شدم رام رو از نو فلش کنم روی گوشی تا درست بشه،روشی نیست که گوشی اینطوری نشه و این رو هم بشه استفاده کرد؟

این مود مشکلاتی رو داره، و بدون باگ نیست.

اگر مراحل نصب رو درست انجام دادید، احتمالا رام اکسیستنز رو ساپورت نمی کنه(گرچه بیسش رسمیه)

MaHDi2LoNE
26-02-2015, 10:09
تغییرات نسخه 2:
Version 2.0

• Fixed TimeShift Burst can't saving image
• Fixed Image Processing
• Fixed Video Encoding & Audio Encoding profile
• Added All Addon camera downloaded (WikitudePlace, Line Effect, Sanrio Effect)
• And many more ... I have probably forgot something

آموزش نصب

به ریکاوری رام 4.3 رفته و wipe cash , wipe dalvik cash انجام داده و پس از آن مد را فلش کنید و در آخر ریبوت


http://d-h.st/csi

منبع:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613633

MaHDi2LoNE
26-02-2015, 13:40
تغییرات نسخه 2:
Version 2.0

• Fixed TimeShift Burst can't saving image
• Fixed Image Processing
• Fixed Video Encoding & Audio Encoding profile
• Added All Addon camera downloaded (WikitudePlace, Line Effect, Sanrio Effect)
• And many more ... I have probably forgot something

آموزش نصب

به ریکاوری رام 4.3 رفته و wipe cash , wipe dalvik cash انجام داده و پس از آن مد را فلش کنید و در آخر ریبوت


http://d-h.st/csi

منبع:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2613633

اول تشکر میکنم از Engine3R عزیز بابت ویرایش...
از دوستان کسی این نسخه رو میتونه تست کنه ؟ همین جا خبر بده؟
(اخه حجم نسخه 1 با نسخه 2 خیلی فرق کرده!)
http://forum.mobilestan.net/images/smilies/mobilestan.gif

MaHDi2LoNE
28-02-2015, 18:13
یعنی کسی هنوز تست نکرده؟

MaHDi2LoNE
04-03-2015, 08:39
من که استفاده میکن راضیم کیفیت عکس ها رفته روی 100 درصد و بهتر عکس میگیره:df:

ورژن 2 رو تست کردین؟ نصب میشه مسکلی چیزی نداره؟

hossein 58
16-03-2015, 19:54
سلام.این روش رو existanz ultra 4 کار میکنه یا ن؟؟؟؟؟؟؟
اگ کار نمیکنه چ روشی برای بهبود کیفیت پیشنهاد میکنین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:ck:

MaHDi2LoNE
19-03-2015, 08:25
ظاهرا کسی نبود یه یه راهنمایی کنه!