PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل بوت گوشی htc amaze برای رفع مشکل ماندن روی ارم



Amirreza.somea
23-10-2013, 10:30
با سلام خدمت دوستان
این فایل بوت یکی از بی نقص ترین بوت های موجود برای گوشی amaze میباشد
زمانی که گوشی روی مارک htc گیر میکنه یا صفحه سیاه میشه و چهار تا علامت تعجب کنار گوشی میاد و رام اصلی هم رایت میکنین قبول نمیکنه با استفاده از این بوت شما میتوانید گوشی رو درست کنید (البته در بعضی موارد) فایل بوت و داخل پوشه ی adb کپی کنید و با این 3 تا دستور روی گوشی رایت کنید
fastboot flash boot boot.img
fastboot erase cache
fastboot reboot
توضیحات ام خیلی کامل نیست ولی 100درصد این فایل به کارتان خواهد اومد خیلی از دوستان که قصد ارتقا گوشی رو به اندروید چهار داشتن و گوشی s-on بوده و میخواستن رام کاستوم روی گوشی رایت کنن به این مشکل خوردن (مخصوصا اگه اندروید گوشیشان 2.3.4 بوده) با رایت این بوت مشکل حل میشه
اپلود سایت ارر میده شرمنده
http://www.uploadbaz.com/469hvah5o9bi

matador5550
16-03-2014, 14:40
سلام من گوشیم آندروی 2.3.؟ یادم نیست آخریش چی بود که آنلاکش کردم و خواستم کاستوم رام آندروی 4 نصب کنم الان هر رامی نصب میکنم بالا نمیاد جز سیانوژن که تا بالا اومد بعد از چند ثانیه ریستارت میشه گوشی هم S-On هست و شنیدم به همین دلیل مشکل داره الان میخوام S-Off کنم هیچ رام رسمی روی گوشی نصب نمیشه میگه رام درست را بگیرید در حالی که رام منطقه گوشی خودمه در ضمن قبلشم دوباره گوشی را ریلاک کردم الان چیکارش کنم؟
با این فایل بوت هم درست نشد و بالا نیومد

matador5550
16-03-2014, 14:51
دوستان مشخصات گوشیم اینه الان جدیدترین رام رسمی براش چیه ؟ :


INFOversion: 0.5
INFOversion-bootloader: 1.92.0000
INFOversion-baseband: N/A
INFOversion-cpld: None
INFOversion-microp: None
INFOversion-main:
INFOserialno: SH2A4VF01070
INFOimei: 357265045687280
INFOproduct: ruby
INFOplatform: HBOOT-8260
INFOmodelid: PH8510000
INFOcidnum: HTC__044
INFObattery-status: good
INFObattery-voltage: 3915mV
INFOpartition-layout: Generic
INFOsecurity: on
INFObuild-mode: SHIP
INFOboot-mode: FASTBOOT
INFOcommitno-bootloader: dirty-b411d064
INFOhbootpreupdate: 11
INFOgencheckpt: 0
all: Done!

من اینارو دارم که فلش نمیشن :


RUU_Ruby_Globalive_WWE_1.46.1500.3_Radio_1.10.550L .01v2DC_30.69.550L.10_release_229312_signed
RUU_Ruby_hTC_Asia_WWE_1.60.707.3_R_Radio_1.13.550L .13DC_30.69b.550L.101_release_253820_signed
RUU_Ruby_ICS_35_S_Videotron_CA_2.14.1530.6_Radio_1 .14.550L.17DC_30.78.550L.15_release_262979_signed - 4.0.3

matador5550
16-03-2014, 19:36
دوستان خواهشا یکی کمکم بکنه گوشی بالا نمیاد چیکارش بکنم؟ هر رام رسمی میگیرم نصب نمیشه ، کاستوم رام هم که بالا نمیاد ، S-Off هم نمیشه چون باید رام رسمی نصب بشه چیکار میشه کرد الان؟

matador5550
16-03-2014, 20:45
دوستان با مکافات تونستم بعد از 6 ساعت S-Off بکنم پس نتیجه میگیریم که اونجور که تو آموزش گفته بود باید حتما رام رسمی روی گوشی نصب باشه نیست چون گوشی من اصلا رامی روش نبود ممنونم

matador5550
16-03-2014, 21:10
باز من اومدم نمیدونم باز چش شده؟
SuperCID کردم و الان میخوام رام رسمی بریزم میره تا آخرش یخورده مونده خطش پر بشه ارور میده و میپره بیرون 3 تا رامی که داشتمو تست کردم بخدا دیگه دارم دیوونه میشم با این گوشی ...

matador5550
16-03-2014, 21:33
الان عکس ارور را میزارم ، ریلاک هم شده آره :

http://www.up3.98ia.com/images/dwyrm71vq9cmnrws8dz5.jpg (http://www.up3.98ia.com/)

http://www.up3.98ia.com/images/k321p1z5udtfyj4oino.jpg (http://www.up3.98ia.com/)

http://www.up3.98ia.com/images/xzxhvgcud51e00w9j.jpg (http://www.up3.98ia.com/)

matador5550
16-03-2014, 23:05
در ضمن دیگه به بوت لودر و فست بوت نمیره و تا کلید صدای کم + پاور را میگیرم یه صفحه مشکی با اسم htc سفید در وسطش میاد که فقط میشه رام رسمی را فلش زد که اونم همانطور که گفتم تا 50 درصد بیشتر نمیره و بعدش ارور

Farshadvh
16-03-2014, 23:27
سلام من گوشیم آندروی 2.3.؟ یادم نیست آخریش چی بود که آنلاکش کردم و خواستم کاستوم رام آندروی 4 نصب کنم الان هر رامی نصب میکنم بالا نمیاد جز سیانوژن که تا بالا اومد بعد از چند ثانیه ریستارت میشه گوشی هم S-On هست و شنیدم به همین دلیل مشکل داره الان میخوام S-Off کنم هیچ رام رسمی روی گوشی نصب نمیشه میگه رام درست را بگیرید در حالی که رام منطقه گوشی خودمه در ضمن قبلشم دوباره گوشی را ریلاک کردم الان چیکارش کنم؟
با این فایل بوت هم درست نشد و بالا نیومد


دوستان مشخصات گوشیم اینه الان جدیدترین رام رسمی براش چیه ؟ :


من اینارو دارم که فلش نمیشن :


RUU_Ruby_Globalive_WWE_1.46.1500.3_Radio_1.10.550L .01v2DC_30.69.550L.10_release_229312_signed
RUU_Ruby_hTC_Asia_WWE_1.60.707.3_R_Radio_1.13.550L .13DC_30.69b.550L.101_release_253820_signed
RUU_Ruby_ICS_35_S_Videotron_CA_2.14.1530.6_Radio_1 .14.550L.17DC_30.78.550L.15_release_262979_signed - 4.0.3


دوستان خواهشا یکی کمکم بکنه گوشی بالا نمیاد چیکارش بکنم؟ هر رام رسمی میگیرم نصب نمیشه ، کاستوم رام هم که بالا نمیاد ، S-Off هم نمیشه چون باید رام رسمی نصب بشه چیکار میشه کرد الان؟


دوستان با مکافات تونستم بعد از 6 ساعت S-Off بکنم پس نتیجه میگیریم که اونجور که تو آموزش گفته بود باید حتما رام رسمی روی گوشی نصب باشه نیست چون گوشی من اصلا رامی روش نبود ممنونم


باز من اومدم نمیدونم باز چش شده؟
SuperCID کردم و الان میخوام رام رسمی بریزم میره تا آخرش یخورده مونده خطش پر بشه ارور میده و میپره بیرون 3 تا رامی که داشتمو تست کردم بخدا دیگه دارم دیوونه میشم با این گوشی ...


الان عکس ارور را میزارم ، ریلاک هم شده آره :





در ضمن دیگه به بوت لودر و فست بوت نمیره و تا کلید صدای کم + پاور را میگیرم یه صفحه مشکی با اسم htc سفید در وسطش میاد که فقط میشه رام رسمی را فلش زد که اونم همانطور که گفتم تا 50 درصد بیشتر نمیره و بعدش ارور


سلام

این رام رو باید دانلود کنید : RUU_Ruby_hTC_Asia_WWE_1.60.707.3_R_Radio_1.13.550L .13DC_30.69b.550L.101_release_253820_signed

در ضمن باید ببینید که بیس باند جدید تر از بالا نباشه وگرنه باز هم با ارور رو به رو می شید

اگه s-off کردید می تونید با SuperCID رام یه منطقه دیگه رو هم تست کنید که CID رو به HTC_001 تغییر بدید برای اروپا و HTC__044 برای اسیا که برای شما رو اسیاست

برای خارج شدن از اون صفحه سفید باید باتری رو درارید و چند دقیقه صبر کنبد دوباره جا بزنید

توجه کنید که اگر زیاد بهش فشار بیارید امکان از بین رفتن بوت وجود داره پس اعمال رو با دقت انجام بدید

---

اروری که میگیرید مربوط به nfc هستش گوشی شما nfc داشته؟

matador5550
16-03-2014, 23:41
مرسی داداش صفحه مشکیه داداشم فقط htc با رنگ سفید نوشته، آره S-Off و S u p e r CID هم کردم ولی رامهایی که گفتم را امتحان کردم نصب نمیشن
این رامی که فرمودین هم تست کردم نمیشه

دارم اینو دانلود میکنم ببینم چی میشه ،خوبه ؟ :


RUBY_ICS_35_S_TMOUS_2.14.531.3_R2_Radio_1.14.550L. 17DC_30.78.550L.15_release_262141_signed.zip

matador5550
17-03-2014, 00:26
نمیدونم داداش اصلا nfc چی هست؟
دوستان گل من برم بخوامبم دیگه چشام باز نمیشن، از صبح ساعت 11 با این گوشی درگیرم اگه کمکی از دستتون برمیاد دریغ نفرمایین بنویسین اینجا من اول صبح میام ایشالا از کمکتون استفاده میکنم ممنونم

matador5550
17-03-2014, 08:37
الان رو این صفحه گیر کرده و بالا نمیاد حتی نیم ساعت باطریشو هم درآوردم بازم هیچی به فست بوت و بوت لودر هم نمیره :

http://axgig.com/images/32835755291324892805.jpg (http://axgig.com/)

vik
22-03-2014, 09:47
اقایون لطفا کمک من گوشیم یوهو هیچ سیم کارتی رو بالا نمی یاره هم از ستینگ ریست کردم هم سخت افزاری با نگه داشتن دکمه های بقلش !!!!