PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ آموزش ] بکاپ و ری استور کردن EFS گلکسی نوت 3



-<Sal3H>-
23-10-2013, 23:53
خوب گاهی اوقات پیش میاد کهاین فلش زدن یا نصب رام های مختلف سریال گوشی میپره.به همین خاطر همیشه گفته میشه که از این پوشه باید پشتیبان گیری کنید.در ادامه یک سری توضیحات و آموزش برای بکاپ گیری از این فولدر قرار میدم.

پوشه ی efs چیست و چرا باید از آن نسخه ی پشتیبان تهیه کنیم ؟
پوشه ی بسیار حساسی میباشد که شامل اطلاعاتی همچون سریال نامبر گوشی ، مَک آدرس های دستگاه های وایرلس ، کد محصول ( product code ) و بسیاری اطلاعات مهم میباشد .
اگر این پوشه آسیب ببیند گوشی شما قادر به ارتباط با اپراتورهای موبایل را نخواهد داشت .
توصیه میشود که بعد از روت کردن گوشی ، از اطلاعات این پوشه نسخه ی پشتیبان تهیه کنید تا اگر هرگونه مشکلی پیش آمد راهی برای بازگشت وجود داشته باشد .

خوب بریم سراغ آموزش:
1-نصب درایور های گوشی (http://d-h.st/a7H)
2-فعال کردن گزینه ی usb debugging(برای این کار باید 5 بار روی قسمت بیلد نامبر کلیک کنید تا قسمت developer optionsفعال بشه و بتونید از داخل این قسمت گزینه usb debugging رو فعال کنید.


آموزش بکاپ گیری







1- فایل رو دانلود و اکسترکت کنید؛ دانلود (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2289163&d=1380392863)(مدل 900)--------------دانلود(مدل 9005) (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2316183&d=1381433907)

2- گزینه USB debugging فعال باشه؛

3- گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید؛

4- EFS-BACKUP.bat رو اجرا کنید؛

5- گزینه ی 1، یعنی BACKUP EFS رو انتخاب کنید؛

6- حالا Y رو بزنید؛

7- حالا شما یک فایل zip دارید. این بکاپ شما هست (آن رو در جای مطمئنی نگه داری کنید)؛

8- تمام.










اینم آموزش ریستور کردن:







1- فایل zip (بکاپ EFS) رو اکسترکت کنید؛

2- گزینه USB debugging فعال باشه؛

3- EFS-BACKUP.bat رو اجرا کنید؛

4- گزینه 2، یعنی ODIN RESTORE رو انتخاب کنید؛

5- حالا Y رو بزنید؛

6- حالا ادین باز میشه؛

7- فایل EFS.tar.md5 رو در قسمت PDA ادین بذارید؛

8- گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید؛

9- استارت کنید و صبر کنید تا پروسس تکمیل شود؛

10- تمام.


در صورت بروز مشکل در همین تاپیک مطرح کنید.در ضمن آموزش تست شده و مشکلی نداره.ممنون

x_zarbat
26-10-2013, 18:26
من بک اپم 4کیلو بایته طبیعی هست؟؟

x_zarbat
27-10-2013, 17:02
دوستان حتما باید روت شده باشه گوشی

-<Sal3H>-
27-10-2013, 20:48
من بک اپم 4کیلو بایته طبیعی هست؟؟

حجم فایل زیپش که کم هست ولی دیگه نه 4 کیلوبایت.داخلشو ببین باید دو فایل 20 و 9 مگی داشته باشه.البته شاید دقیقا این مقدارم نباشه ولی نزدیک به همینه.بکاپ خودم از رام تیینیداد 293 کیلو بایت شده.

nimaN8
05-11-2013, 14:19
سلام گوشی من روت شده هست. نرم افزار سامسونگ کیز نصبه مخصوص نوت3 گوشی رو کامپیوتر میشناسه در نتیجه درایورهاش نصبه. گزینه USB debugging فعال هستش ویندوز 7 64 بیت هستش گوشی sm-900
همه اینا اوکین حالا موندم وقتی 1 رو زدم y میزنه waiting for device میمونه و هیچ کاری نمیشه یکی میشه منو راهنمایی کنه به شدت نیاز دارم چون وقتی این بکاپ باشه خیال ادم راحته رو نوت 2 4 یا 5 بار انتن پروندم ولی فورا برگردوندم. نمیشه با تیتانیوم بکاب از efs بکاپ گرفت؟؟

mr.reza
14-11-2013, 12:59
سلام گوشی من روت شده هست. نرم افزار سامسونگ کیز نصبه مخصوص نوت3 گوشی رو کامپیوتر میشناسه در نتیجه درایورهاش نصبه. گزینه USB debugging فعال هستش ویندوز 7 64 بیت هستش گوشی sm-900
همه اینا اوکین حالا موندم وقتی 1 رو زدم y میزنه waiting for device میمونه و هیچ کاری نمیشه یکی میشه منو راهنمایی کنه به شدت نیاز دارم چون وقتی این بکاپ باشه خیال ادم راحته رو نوت 2 4 یا 5 بار انتن پروندم ولی فورا برگردوندم. نمیشه با تیتانیوم بکاب از efs بکاپ گرفت؟؟

شما فایل مخصوص n900 رو نصب کردین؟

MAMAL25
16-11-2013, 23:58
دوستان فایل بکاپ کجا میره توی سیستم.
بکاپ گرفتم ولی فایلشو نمیتونم پیدا کنم

-<Sal3H>-
17-11-2013, 07:54
دوستان فایل بکاپ کجا میره توی سیستم.
بکاپ گرفتم ولی فایلشو نمیتونم پیدا کنم

داخل همون فولدری که برنامه بکاپ گیری توشه برات یه فایل فشرده میذاره.همونه.

ebi.jvp
20-11-2013, 15:32
با برنامه روت ایکسپلور هم میشه خیلی راحت از پوشه efs بکاپ گرفت
اما این آموزش هم عالیه
توصیه میکنم دوستان حتما حتما بکاپ بگیرند
چون در آینده رام ها و ورژن های جدیدی ارائه میشه
و اگه بخواهید دوباره به ورژن قدیمی برگردید
احتمال فراوان مشکل efs پیدا میکنید
که در اون صورت داشتن این بکاپ واقعا بسیار مهم و ضروری هست

rezaxpab
20-12-2013, 13:37
سلام گوشی من روت شده هست. نرم افزار سامسونگ کیز نصبه مخصوص نوت3 گوشی رو کامپیوتر میشناسه در نتیجه درایورهاش نصبه. گزینه USB debugging فعال هستش ویندوز 7 64 بیت هستش گوشی sm-900
همه اینا اوکین حالا موندم وقتی 1 رو زدم y میزنه waiting for device میمونه و هیچ کاری نمیشه یکی میشه منو راهنمایی کنه به شدت نیاز دارم چون وقتی این بکاپ باشه خیال ادم راحته رو نوت 2 4 یا 5 بار انتن پروندم ولی فورا برگردوندم. نمیشه با تیتانیوم بکاب از efs بکاپ گرفت؟؟

منم دقیقا همین مشکل رو دارم و همون فایل مخصوص n900 رو گرفتم

SX1
20-12-2013, 18:21
سلام گوشی من روت شده هست. نرم افزار سامسونگ کیز نصبه مخصوص نوت3 گوشی رو کامپیوتر میشناسه در نتیجه درایورهاش نصبه. گزینه USB debugging فعال هستش ویندوز 7 64 بیت هستش گوشی sm-900
همه اینا اوکین حالا موندم وقتی 1 رو زدم y میزنه waiting for device میمونه و هیچ کاری نمیشه یکی میشه منو راهنمایی کنه به شدت نیاز دارم چون وقتی این بکاپ باشه خیال ادم راحته رو نوت 2 4 یا 5 بار انتن پروندم ولی فورا برگردوندم. نمیشه با تیتانیوم بکاب از efs بکاپ گرفت؟؟


دوست عزیز وقتی می نویسه waiting for device باید به گوشی مراجعه کنید دو تا پیغام می ده اولی رو Access بدید و دومی هم پیام سوپریوزر هست برای دسترسی روت که اون رو هم اوکی می دید و شروع می کنه به بک آپ گرفتن .
البته استارتر محترم تاپیک توضیح دادند که برای گرفتن بکاپ نیاز به دسترسی روت دارید و بقیه مراحل هم که اصلا پیچیدگی خاصی ندارند .

ALIHALEH
23-12-2013, 14:28
سلام....
من ازefsبکاپ دارم منتها مال رام قبلیم یعنیmj1بود بعد رام رو بهmj7 اپدیت کردم بازم باید از اون بکاپ بگیرم یا همون کافیه؟

fery22
26-12-2013, 12:08
من گوشیم روت نیست.تمایلی هم ندارم روتش کنم.چطور میتونم از efs بکاب بگیرم؟

A.M.I.R N.O.T.E
26-12-2013, 19:57
من گوشیم روت نیست.تمایلی هم ندارم روتش کنم.چطور میتونم از efs بکاب بگیرم؟

بدون روت فکر نکنم امکان پذیر باشه تو پ.خ براتون توضیح دادم مشکلتون چی هست و اصلا نیازی به اینجام اینکار ها ندارین

farhad133
27-12-2013, 21:54
سلام دوستان . . .
من n900 خودمو آپدیت کردم و حالا فک کنم اطلاعات efs گوشیم پاک شدن 002:
3-4 تا رام استوک هم نصب کردم اما وای فایم کار نمیکنه و سریال گوشیم null/null شده ، حالا چیکار کنم؟ :020:

Rasool_Hamilton
27-12-2013, 22:26
سلام دوستان . . .
من n900 خودمو آپدیت کردم و حالا فک کنم اطلاعات efs گوشیم پاک شدن 002:
3-4 تا رام استوک هم نصب کردم اما وای فایم کار نمیکنه و سریال گوشیم null/null شده ، حالا چیکار کنم؟ :020:

یه رام چهار فایله با نصب کن شاید درست شد ... اگر نشد از آقا امیر کمک بخواه ...

farhad133
27-12-2013, 23:21
همین رامی هم که الان رو گوشی نصبیدم چهار فایله هست:
BL_N900XXUCMK2_2217357_REV00_user_low_ship.tar.md5
AP_N900XXUCMK2_2217357_REV00_user_low_ship.tar.md5
CP_N900XXUCMK1_REV01_CL1425218_SIGNED.tar
CSC_OJV_N900OJVCMJ3_1890557_REV00_user_low_ship.ta r.md5
:sign_help:

m.homauon
25-01-2014, 08:29
سلام
دوستان 2 تا سوال رو ج بیدید ممنون میشم :
1- برای ریستور با odin گوشی رو باد به حالت اودین برد؟
2- رام گوشی باید همون رام قبلی باشه یا رام جدید ریختی و این بکاپ برای رام قبل بود مشکل داره؟
مرسی

younes atash
18-02-2014, 22:06
سلام من این برنامه دانلود کردم اما وقتی برنامه اجرا میکنم نوشته ها زیر یه صفحه خاکستری رنگ هستن وقتی یه عدد یا یه دکمه میزنم میره بیرون از برنامه ویندوز من اکس پی هستش.

6609
27-02-2014, 23:13
سلام.
آقا ما بکاپ گرفتیم هر چی میگردیم پیداش نمیکنیم:bn:

masee2
22-08-2014, 02:50
امیرخان سلام
لطفا به من کمک کنید , imei گوشی من پریده و من از قبل هم ازش بک آپ نگرفته بودم , خواهشا بفرمائید چیکار کنم که آنتن گوشیم برگرده و رام هم بدرستی نصب بشه چون اصلا هر رامی که میریزم , درست کار نمیکنه , هم انگلیس رو ریختم و هم امارات رو , موندم تو کار خودم . ممنون

ehsan2004
22-08-2014, 10:43
امیرخان سلام
لطفا به من کمک کنید , imei گوشی من پریده و من از قبل هم ازش بک آپ نگرفته بودم , خواهشا بفرمائید چیکار کنم که آنتن گوشیم برگرده و رام هم بدرستی نصب بشه چون اصلا هر رامی که میریزم , درست کار نمیکنه , هم انگلیس رو ریختم و هم امارات رو , موندم تو کار خودم . ممنون

گوشیتون مدل چیه؟
اخرین رامی که رو گوشی زدید وسالم بود چی بود؟
برگردید به اون رام مشکل حل میشه بعد از efs بکاپ بگیرید و به رام بالاتر برید

masee2
23-08-2014, 22:20
ایمان جان سلام
مدل گوشیم 9005 هستش , روی گوشیم رام ND3 امارات بود , من اول رام NF4 رو ریختم که مال جنوب شرق اروپا بود , بعد دیدم منوی فارسی نداره و اومدم فایل CSC فارسی رو یکبار دیگه بهمراه رام ریختم که اینبار متاسفانه آنتن پرید و رام هم بهم ریخته کار کرد بطوری که اصلا دستورات تاچ رو درست انجام نمیداد , بعد اومدم و برگشتم به رام قبلیم که باز درست نشد , با راهنمائی یکی از اعضا انجمن رام جدید سنگاپور NG2 رو تبدیل کردم به رام 4 فایله و ریختم روش که بازم جواب نداد , حالا موندم چیکار کنم و کدوم رام رو بریزم که دیتا بیسش از قبلیها بالاتر باشه و بتونه گوشی رو برگردونه ؟!!

ehsan2004
25-08-2014, 18:27
ایمان جان سلام
مدل گوشیم 9005 هستش , روی گوشیم رام ND3 امارات بود , من اول رام NF4 رو ریختم که مال جنوب شرق اروپا بود , بعد دیدم منوی فارسی نداره و اومدم فایل CSC فارسی رو یکبار دیگه بهمراه رام ریختم که اینبار متاسفانه آنتن پرید و رام هم بهم ریخته کار کرد بطوری که اصلا دستورات تاچ رو درست انجام نمیداد , بعد اومدم و برگشتم به رام قبلیم که باز درست نشد , با راهنمائی یکی از اعضا انجمن رام جدید سنگاپور NG2 رو تبدیل کردم به رام 4 فایله و ریختم روش که بازم جواب نداد , حالا موندم چیکار کنم و کدوم رام رو بریزم که دیتا بیسش از قبلیها بالاتر باشه و بتونه گوشی رو برگردونه ؟!!

سلام
اگه گوشی قبلش رام امارات بوده پس باید ورژن جدید همین رام را بزنید رو گوشی
البته بد نیس یه تستی بزنید ببینید رام g2 چجوری هست
فکر کنم اون روش جواب بده
رام g2 مال فرانسه هست فکر کنم یا همون طرفا
تست کنید نتیجرو بگید
اگه بازم جواب نگرفتید همون رام nf4 را بزنید و بعد منو فارسی را بهش اضافه کنید

masee2
25-08-2014, 21:34
ایمان جان سلام

ممنون از راهنماییت , میشه در مورد این پیامت بیشتر توضیح بدی ؟ مخصوصا خط آخرتون ؟؟ حقیقتش برای روت کردن گوشی و استفاده از بکاپ گیری از efs نمیدونم از کدوم روش استفاده کرد !!

(( گوشیتون مدل چیه؟
اخرین رامی که رو گوشی زدید وسالم بود چی بود؟
برگردید به اون رام مشکل حل میشه بعد از efs بکاپ بگیرید و به رام بالاتر برید)))


من از این رام استفاده کردم N9005XXUFNF4_N9005OXAFNF4_N9005XXUFNF2_HOME.tar در واقع از رام امارات به این رام رفتم و گوشی هم بالا اومد و آنتن هم داشتم , اما بلافاصله تا دیدم منوی فارسی نداره یه فایل csc فارسی بهش اضافه کردم و فلش زدم که این مشکل پیش اومد ,, بعئد که برگشتم به رام امارات که NC3 بود دیگه سیستم درست نصب نشد و آنتن هم پرید !! حالا لطفاً اگه ممکنه برای انجام کار ,مراحل رو تیکه تیکه ( البته اگه فایلی هم نیازه آدرسش رو بگذاری ممنون میشم مخصوصاً رام ) و مفصل بگید تا با دستور شما پیش برم . ممنونم

ehsan2004
26-08-2014, 20:26
ایمان جان سلام

ممنون از راهنماییت , میشه در مورد این پیامت بیشتر توضیح بدی ؟ مخصوصا خط آخرتون ؟؟ حقیقتش برای روت کردن گوشی و استفاده از بکاپ گیری از efs نمیدونم از کدوم روش استفاده کرد !!

(( گوشیتون مدل چیه؟
اخرین رامی که رو گوشی زدید وسالم بود چی بود؟
برگردید به اون رام مشکل حل میشه بعد از efs بکاپ بگیرید و به رام بالاتر برید)))


من از این رام استفاده کردم N9005XXUFNF4_N9005OXAFNF4_N9005XXUFNF2_HOME.tar در واقع از رام امارات به این رام رفتم و گوشی هم بالا اومد و آنتن هم داشتم , اما بلافاصله تا دیدم منوی فارسی نداره یه فایل csc فارسی بهش اضافه کردم و فلش زدم که این مشکل پیش اومد ,, بعئد که برگشتم به رام امارات که NC3 بود دیگه سیستم درست نصب نشد و آنتن هم پرید !! حالا لطفاً اگه ممکنه برای انجام کار ,مراحل رو تیکه تیکه ( البته اگه فایلی هم نیازه آدرسش رو بگذاری ممنون میشم مخصوصاً رام ) و مفصل بگید تا با دستور شما پیش برم . ممنونم

خواهش میکنم
شما وقتی رو بیس یه رام دیگه هستید نباید csc یه رام دیگه را بزنید دیگه سامسونگ چنین اجازه ای به هیچ مدل گوشیش نمیده
الان اون رام nf4 را به صورت 4فایله بزنید باروشی که رضا گفته بعد بیبنید انتن و سریال دارید یا نه
اگه اوکی بود مرحله بعد را میریم جلو

masee2
26-08-2014, 21:10
ایمان جان سلام
من براساس راهنمائی یکی از بچه های انجمن , رام ng2 سنگاپور رو 4 فایله کردم و ریختم رو گوشی اما آنتن بالا نیومد ( البته بازم فایل cscیش رو فارسی ریختم روش ) , حالا بنظرت با 4 فایله کردن رام nf4 مشکل حل میشه ( از همون فایل csc خود رام استفاده کنم ) ؟ در واقع این مشکل بخاطر ریختن فایل csc پیش اومده نه ؟ هیچ نرم افزاری نیست که حافظه رو پاک و تمیز بکنه که اثرات فایل csc از بین بره و یه رام سالم دوباره نصب کرد ؟ با این حساب اگه همه راهها بسته باشه , فقط با باکس میشه درستش کرد , نه ؟ البته یکی از دوستان میگفت باکس هم این خطر رو داره که ممکنه گوشی رو کاملا بکشه یا اینکه زندش بکنه !!!
بنظرت اگه آنتن بالا نیومد , باید چیکارش کرد ؟ امیدی هست برای زنده کردنش ؟ جائی هست که درستش کنه ؟ حقیقتش من بندرعباسم و اینجا تجربه زیادی در این مورد ندارن ؟ بخدا حسابی استرس دارم و خیلی ناراحتم !!!

masee2
28-08-2014, 21:12
ایمان جان سلام
فایل تک فایل رو به 4فایله تغییر دادم , مگا وایپ هم کردم و بعد رام رو ریختم اما بازم نشد :cm::cm:

کلافه هستم , لطفا کمک کنید چیکار کنم ؟