PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Phone start-up failed.Contact the retailer



secret333
09-11-2013, 19:25
سلام :)
نوکیا N96
رمز گوشی یادم رفت :(
از ریست 3 دکمه استفاده کردم ! ولی جواب نداد ! بازم روشن که میشد رمز میخواست !!!!!!!!!!!

باطری را 24 ساعت خارج کردم !!
گوشی روشن کردم صفحه چند بار خاموش روشن شد. انگار الان تازه اثر ریست ظاهر شده !!!!!
بالا اومد ولی کار نمیشه کرد !
Phone start-up failed.Contact the retailer
بازم از از ریست 3 دکمه استفاده کردم
فایده ای نداره ! :(

فلش باید کنم ؟! :(
فلش کردن چه ضررهایی داره ؟!
:):fl::fl::fl:

ALIREZA
09-11-2013, 20:07
سلام :)
نوکیا N96
رمز گوشی یادم رفت :(
از ریست 3 دکمه استفاده کردم ! ولی جواب نداد ! بازم روشن که میشد رمز میخواست !!!!!!!!!!!

باطری را 24 ساعت خارج کردم !!
گوشی روشن کردم صفحه چند بار خاموش روشن شد. انگار الان تازه اثر ریست ظاهر شده !!!!!
بالا اومد ولی کار نمیشه کرد !
Phone start-up failed.Contact the retailer
بازم از از ریست 3 دکمه استفاده کردم
فایده ای نداره ! :(

فلش باید کنم ؟! :(
فلش کردن چه ضررهایی داره ؟!
:):fl::fl::fl:

درود


دوست عزیز خوب بود سوالتون رو در بخش پرسش و پاسخ میپرسیدید ؛
این پیغام مبنی بر اینه که قسمت سکوریتی گوشیتون بهم ریخته باشه و نیاز به ترمیم داشته باشه ؛
شما اگر ریست سه دکمه کرده بودی ؛ اینجا یه سوال میکردی بهتون دوستان میگفتن که رمز پیشفرض گوشیتون ۱۲۳۴۵ هست ؛
حالا شما باید ببرید بدید بیرون براتون با باکس فلش بزنن ؛
احتمالا فایل ppm که خود تعمیرکار موبایل میدونه چیه به مشکل برخورده باشه ؛ فقط دقت کنید ببرید بدید یه تعمیر کار وارد و مجرب گوشیتون رو تعمیر کنه ؛

موفق باشید.

secret333
09-11-2013, 20:17
ممنون
تو بخش پرسش پاسخ نمیشه تاپیک جدید زد !!

بله رمز پیشفرض میدونم 12345 ..یادم نیست امتحان کردم یا نه!!:bw: :(

:(
بعدم چرا باید فایلی که گفتید به این راحتی ممکنه آسیب ببینه ؟؟!!!

secret333
09-11-2013, 20:28
راست میگی 12345 باید میزدم !!:dy:
ولی چرا امروز روشن که کردم دیگه کد نخواست !! ؟؟
چون 24 ساعت باطریشا خارج کردم .. اینطور شده ؟!
Phone start-up failed.Contact the retailer

gholamrezaarjan
09-11-2013, 21:14
ممنون
تو بخش پرسش پاسخ نمیشه تاپیک جدید زد !!

بله رمز پیشفرض میدونم 12345 ..یادم نیست امتحان کردم یا نه!!:bw: :(

:(
بعدم چرا باید فایلی که گفتید به این راحتی ممکنه آسیب ببینه ؟؟!!!


راست میگی 12345 باید میزدم !!:dy:
ولی چرا امروز روشن که کردم دیگه کد نخواست !! ؟؟
چون 24 ساعت باطریشا خارج کردم .. اینطور شده ؟!
Phone start-up failed.Contact the retailer

سلام
شما از اون اول راه رو اشتباه پیش رفتید ولی خوب دیگه کاریست که شده
سیستم گوشیتون هم قاطی کرده و باید فلش بخوره.
اول آموزش کار با فونیکس رو مطالعه و برنامش رو دانلود کن از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=56431)و بعد فریمور گوشیت رو از اینجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=75278)دانلود کن و گوشیت رو فلش بزن.
اگر ورژن گوشیت 30.033 هست یا پایینتر از این ورژن هست با فایلهای زیر می شود با فینیکس فلش

کرد زبان فارسی رو کامل دارد. اگر هم ورژن گوشیت 30.101 هست که فقط به لینکی که بهت دادم برو و با جف باید فلش بشه.(البته باید بدی بیرون تا برات فلش بزنن.

FARSI - Black 0567015

RM-247_30.033_prd.core.fpsx (http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2009/7/--FID--A0A22XSUJHIQB/--LID--FiRe1246953397342/RM-247_30.033_prd.core.fpsx) (97.33 MB

RM-247_30.033_011.1_prd.language.fpsx (http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2009/7/--FID--A0A22WNLYASFU/--LID--FiRe1246958403993/RM-247_30.033_011.1_prd.language.fpsx) (14.73 MB

RM-247_30.033_098.1_prd.customer.fpsx (http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2009/7/--FID--A0A22RNEPGNND/--LID--FiRe1246953504916/RM-247_30.033_098.1_prd.customer.fpsx) (5.38 kB

RM-247_30.033_100.1_prd.uda.fpsx (http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2009/7/--FID--A0A22PQEDMOBB/--LID--FiRe1246953405994/RM-247_30.033_100.1_prd.uda.fpsx) (12.85 MB

RM247_0567015_30.033_001.dcp (http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2009/7/--FID--A0A22YFNYNVKH/--LID--FiRe1246958814983/RM247_0567015_30.033_001.dcp) (18.63 kB

RM247_0567015_30.033_001_signature.bin (http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2009/7/--FID--A0A22JQRDDRNN/--LID--FiRe1246958818056/RM247_0567015_30.033_001_signature.bin) (0.79 kB

RM247_0567015_30.033_001.vpl (http://nds2.fds-fire.nokia.com/fdp/interface/FiRe/2009/7/--FID--A0A22URLPRNNM/--LID--FiRe1246958820289/RM247_0567015_30.033_001.vpl) (5.09 kB

توصیه می کنم اگه نمی تونی فلش بزنی بده بیرون تا دردسر نشه.

secret333
10-11-2013, 08:47
سلام
شما از اون اول راه رو اشتباه پیش رفتید ولی خوب دیگه کاریست که شده



از کجا منظورتونه ؟ راه درست.... چیکار باید میکردم ؟؟!!
..

gholamrezaarjan
10-11-2013, 10:59
از کجا منظورتونه ؟ راه درست.... چیکار باید میکردم ؟؟!!
..

اول فراموشی رمز و بعد نزدن کد پیشفرض.
حالا اشکال نداره مراحلی که گفتم رو انجام بده.
اگرم نمی تونستی بده بیرون تا برات فلش بزنن.

secret333
10-11-2013, 11:44
ممنون
به نظرتون فلش کنم ؟!
یا بدم سیستم عامل از اول نصب کنن ؟!
من از فلش شدن گوشی خوشم نمیاد !!!
بدم بیرون امکانش هست ریست فکتوری ش کنن ؟

تنها راه فلشه ؟!؟

gholamrezaarjan
10-11-2013, 12:45
ممنون
به نظرتون فلش کنم ؟!
یا بدم سیستم عامل از اول نصب کنن ؟!
من از فلش شدن گوشی خوشم نمیاد !!!
بدم بیرون امکانش هست ریست فکتوری ش کنن ؟

تنها راه فلشه ؟!؟

اره فلش بشه بهتره.گوشیت هم سبک میشه و خیلی بهتره برای گوشی

secret333
16-11-2013, 20:48
سلام
گوشی را دادم تعمیر !
گفت اگه همون موقع که گوشی کد میخواست ریست 3 دکمه نمیکردی میدادیش بم Unlockesh میکردم بدون اینکه اطلاعات پاک بشه !!
میشد همچین کاری کرد ؟!؟

الانم گفت فلش کردم مشکل حل نشده !
مشکل از فایل Rpl هست که مربوط میشه به سریال نامبر گوشی !
هزینه حدود 90 هزار !!
دوستان لطفا راهنمایی !
ممنون ! :)

ALIREZA
16-11-2013, 21:58
سلام
گوشی را دادم تعمیر !
گفت اگه همون موقع که گوشی کد میخواست ریست 3 دکمه نمیکردی میدادیش بم Unlockesh میکردم بدون اینکه اطلاعات پاک بشه !!
میشد همچین کاری کرد ؟!؟

الانم گفت فلش کردم مشکل حل نشده !
مشکل از فایل Rpl هست که مربوط میشه به سریال نامبر گوشی !
هزینه حدود 90 هزار !!
دوستان لطفا راهنمایی !
ممنون ! :)

اگر از RPL باشه که ممکنه از شماره سریال نباشه ممکنه از قسمت سکوریتی باشه ؛
رنج قیمت RPL همینه ؛
اگر میتونید گوشیتون رو عوض کنید یا اندروید بگیرید یا سیمبین یا ...
در کل برای درست شدنش باید همین پول رو بدید ؛

secret333
16-11-2013, 22:07
ممنون !
برا گرفتن فایل RPL باید با شرکت نوکیا ارتباط برقرار کرد ؟!؟ ایمیل زد ؟!
چون انکار هر گوشی ای RPL خودشا داره !منحصر به فرده ! مثل سریال گوشی ! مثل اثر انگشت !!

ALIREZA
16-11-2013, 22:46
ممنون !
برا گرفتن فایل RPL باید با شرکت نوکیا ارتباط برقرار کرد ؟!؟ ایمیل زد ؟!
چون انکار هر گوشی ای RPL خودشا داره !منحصر به فرده ! مثل سریال گوشی ! مثل اثر انگشت !!

نه دوست عزیز ؛‌rpl رو خودشون دارن ؛ و خود شرکت خریداری کردن ؛
rpl رو برای هر گوشی مختص به خود اون گوشی مث اثر انگشت میزنن ؛ که برای باز یابی اون باید به نوکیا درخواست بدن ؛

secret333
17-11-2013, 07:27
نه دوست عزیز ؛‌rpl رو خودشون دارن ؛ و خود شرکت خریداری کردن ؛
rpl رو برای هر گوشی مختص به خود اون گوشی مث اثر انگشت میزنن ؛ که برای باز یابی اون باید به نوکیا درخواست بدن ؛

ممنون..
یعنی من الان RPL بخوام. باید چطوری درخواست بدم ؟
و چه اطلاعاتی از گوشیم را باید به نوکیا باید بدم ؟
_______
قضیه Unblock که گفتم .. میشد اینکارو کرد ؟!
ممنون
:fl::fl:

ALIREZA
17-11-2013, 08:29
ممنون..
یعنی من الان RPL بخوام. باید چطوری درخواست بدم ؟
و چه اطلاعاتی از گوشیم را باید به نوکیا باید بدم ؟
_______
قضیه Unblock که گفتم .. میشد اینکارو کرد ؟!
ممنون
:fl::fl:


نه دوست عزیز شما نمیتونید ؛
درخواست رو توسط کسی که باکس داره به نوکیا درخواست میده و شرکت هم rpl میده ؛ حالا بده هم شما نمیتونید کاری کنید ؛ فقط باکس میتونه rplرو برگردونه ؛

secret333
17-11-2013, 13:43
ممنون از راهنماییتون !:fl:
ولی آخر قضیه Unlock نفهمیدم !
که میشه وقتی رمز گوشی یادم رفته \(Phone Lock) بیرون بدم درستش کنه بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه !
تعمیر کار بهم گفت که امکانش هست گفت unLock میکنم!

ALIREZA
17-11-2013, 16:37
ممنون از راهنماییتون !:fl:
ولی آخر قضیه Unlock نفهمیدم !
که میشه وقتی رمز گوشی یادم رفته \(Phone Lock) بیرون بدم درستش کنه بدون اینکه اطلاعاتم پاک بشه !
تعمیر کار بهم گفت که امکانش هست گفت unLock میکنم!


بله اگر تعمیر کار مجرب باشه میشه ترفند های مختلفی بهش زد ؛ ولی وقتی شما ریست سه دکمه زدی دیگه اون کد پاک شده و تمام اطلاعات از بیخ و بند پاک شده و نمیشه اونا رو برگردوند ؛

secret333
04-12-2013, 13:18
وقتی گرفتم Lock Phone میخواست ! نمیدونم چیکارش کرده بود !!
گوشی Unlock شد .
اطلاعات هم پاک نشد! (هزینه آنلوک 4000 تومان _ مدت زمان : 5 دقیقه )
:up: