PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [رام] گلکسی نوت 2 کوک شده به نام DR.Ketan's دئدوکس شده



fcreal
30-11-2013, 20:18
سلام دوستان
ورژن جدید این کاستوم رام اومده که واقعا فوق العادست
من ورژن 5 حدود 3 هفته تست کردم و هیچ باگی ندیدم و الان هم که 6 اومده حدود 2 روزه که هیچ مشکلی ازش ندیدم
پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید


همراه با ساپورت کامل زبان فارسی - هم منو ها و هم اس ام اس ها




Changelog V6

Note 3 Accuweather Widget Also transparent option with mod selection in aroma
Note 3 Multiwindow
Floating windows
New black themed Note 3 Keyboard with the fixing emoji (Thanks and credit to @avivalder)
Note 3 Signature Lock!
Lockscreen effect - Watercolor effect/Ripple Effect/light Effect
Story Album
New Smart Scroll & Smart Pause ( pause option not working for me too)
Quick Glance (must activate Air Gesture, Motions and Palm Motions,try using help from menu inside device)
Fixed copy/share/edit option for air view
Most of reported bug Fixed
Still have issue with SNS crashing, I have gave option to use note2 gallery in mod section
Inbuilt option to install Devil kernel Thank and credit @DerTeufel1980
Inbuilt solution for Emergency only issue after flashing 4.3 (Network lost)
And huge Thanks to @tamirda for his outstanding support throughout 4.3 build ROM.



لینک دانلود (https://my.pcloud.com/#page=publink&code=XZ1xBZm2SBTsBJgyQyvxyGKsDG7YamIiRX)


http://upload7.ir/images/11325464065329403925.png (http://upload7.ir/)

http://upload7.ir/images/27363174547198230997.png (http://upload7.ir/)

http://upload7.ir/images/79754657863399167214.png (http://upload7.ir/)

http://upload7.ir/images/06416024143666868624.png (http://upload7.ir/)

http://upload7.ir/images/35333742616385677891.png (http://upload7.ir/)

http://upload7.ir/images/48777866995235927402.png (http://upload7.ir/)

http://upload7.ir/images/33895476088713590504.png (http://upload7.ir/)

http://upload7.ir/images/51442222642404020631.png (http://upload7.ir/)

http://upload7.ir/images/17262041788343192365.png (http://upload7.ir/)

fcreal
11-12-2013, 06:36
برای تغییر آیکن باطری و نشان دادن درصد روی آیکن باطری سه مرتبه تاچ کنید و منوی باطری که باز شد تنظیماتشو انجام بدید که حدود 20 آیکن مختلف دارد

fcreal
11-12-2013, 06:39
بعد از نصب این پچ هم از محیط ریکاوری نصب کنید برای رفع باگ هدست بلوتوث

Bluthooth headset issue
http://d-h.st/b3a

ابراهیم پارسایی
11-12-2013, 06:49
میشه چند تا اسکرین شات ازش بذاری

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

fcreal
11-12-2013, 07:51
با بقیه از نظر محیط تفاونی نداره اسکرین شات توی تاپیک خودش چنتا هست
تفاوت اصلی توی سرعن کارایی نداشتن باگ کار کردن درست و بی نقص وایرلس و چیزای دیگس که با نصب حس میشه

mehrzad124
11-12-2013, 11:57
با تشکر
لینک دیگه ای نیست؟

river_red
11-12-2013, 15:27
سلام من هر کاری کردم نتونستم لینکشو مستقیم کنم. لینک رام مشکل داره.

mkarimi1368
11-12-2013, 18:18
دوستان امکانات این رام چیه؟؟ویژگیهای نوت 3 بهش اضافه شده؟

ابراهیم پارسایی
11-12-2013, 18:58
لینک مستقیم این رام :
http://files.gudangrom.com/software/Galaxy-Note2/Custom-ROM/DrKetan/DrKetan_Custom_ROM_V6_1.zip

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4

fcreal
11-12-2013, 22:04
بیشتر امکانات نوت 3 بهش اضافه شده حتی توی منو چنتا گزینه مثل سنسور استاپ اتوتو زمان پخش ویدیو اضافه شده تغییرات زیبایی مثل کیبورد خاکستری با سیمبل های فراوان و کلی چیزای دیگه در کل حتما نصب کنید به جرات میگم قویترین کاستوم رام بدون نقصه و از نظر زیبایی تکمیل فقط فول وایپ انجام بدید

shm695
11-12-2013, 23:33
بیشتر امکانات نوت 3 بهش اضافه شده حتی توی منو چنتا گزینه مثل سنسور استاپ اتوتو زمان پخش ویدیو اضافه شده تغییرات زیبایی مثل کیبورد خاکستری با سیمبل های فراوان و کلی چیزای دیگه در کل حتما نصب کنید به جرات میگم قویترین کاستوم رام بدون نقصه و از نظر زیبایی تکمیل فقط فول وایپ انجام بدید

فقط فول وایپ ؟
بقیه وایپا نیاز نیست ؟ :as:

mehrzad124
12-12-2013, 00:20
از dn3 بهتره؟

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk now Free ('http://tapatalk.com/m?id=10')

M E H D I
12-12-2013, 06:06
فقط فول وایپ ؟
بقیه وایپا نیاز نیست ؟ :as:

دوست عزیز فول وایپ یعنی همه وایپ ها

بقیه وایپ ها کدوماس؟

یکی که نصب کرده 4 تا اسکرین شات بذاره لطفا

adriyano
12-12-2013, 10:48
خلاصه ما این رام رو با چه معیاری نصب کنیم معلوم نیس چه شکلیه چی داره چی نداره..عکسی چیزی نداره این رام؟قوانین کجا رفته ..!لینک دانلودها هم حسابی مارو دست انداخته تا نصف دانلود میشن بعد یهو قطع میشه...

sazeee
12-12-2013, 11:56
سلام دوستان
ورژن جدید این کاستوم رام اومده که واقعا فوق العادست
من ورژن 5 حدود 3 هفته تست کردم و هیچ باگی ندیدم و الان هم که 6 اومده حدود 2 روزه که هیچ مشکلی ازش ندیدم
پیشنهاد میکنم حتما نصب کنید


همراه با ساپورت کامل زبان فارسی - هم منو ها و هم اس ام اس ها




Changelog V6

Note 3 Accuweather Widget Also transparent option with mod selection in aroma
Note 3 Multiwindow
Floating windows
New black themed Note 3 Keyboard with the fixing emoji (Thanks and credit to @avivalder)
Note 3 Signature Lock!
Lockscreen effect - Watercolor effect/Ripple Effect/light Effect
Story Album
New Smart Scroll & Smart Pause ( pause option not working for me too)
Quick Glance (must activate Air Gesture, Motions and Palm Motions,try using help from menu inside device)
Fixed copy/share/edit option for air view
Most of reported bug Fixed
Still have issue with SNS crashing, I have gave option to use note2 gallery in mod section
Inbuilt option to install Devil kernel Thank and credit @DerTeufel1980
Inbuilt solution for Emergency only issue after flashing 4.3 (Network lost)
And huge Thanks to @tamirda for his outstanding support throughout 4.3 build ROM.



لینک دانلود (https://my.pcloud.com/#page=publink&code=XZ1xBZm2SBTsBJgyQyvxyGKsDG7YamIiRX)
لطفا اسکرین شات.

hassan_dang3r
12-12-2013, 23:19
سلام خسته نباشید
1ماهه نوت 2 گرفتم میخوام روت کنم و کاستوم برنم به نظرتون این رامو بزنم برای اولین بار و ازش استفاده کنم یا DN3(Ditto Note 3) . میخوام برای یه مدتی بلکه طولانی تعویضش نکنم و ازش استفاده کنم . :dn: مصرف باطری و سرعت خیلی مهمه برام . با ظاهرش میسازیم هرچی باشه :ax:
در ضمن ممنون میشم همینجا بگید روت کردن رو طبق اموزش تاپیکی که موجود هست پیش برم درسته ؟! قبلش نباس از رام رسمی بک اپ بگیرم ؟!
چون قبلا اچ تی سی داشتم و روت کرده بودم و قبلش باس از رام رسمیش بک اپ میگرفتم که نگرفتم و دیگه نتونستم رام رسمی بزنم روش و 1 سالی رو باهاش سر کردم و همه رام ها روش تست کردم و نمیخوام این یکی همچین بلایی سرش بیاد . :D ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید . @};-

Infinity RED
13-12-2013, 12:50
سلام.ممنون رام خوبیه...روونه.. مد باطریش کجاست؟ منم میخوام؟
راستی wifi هم کار نمی کنه که :(((((((((((:bn:

Infinity RED
13-12-2013, 13:10
این فایل از odin فلش زدام درست شد.. BL_N7100XXUEMJ5_1903221_REV04_user_low_ship.tar

Meisi_Babri
13-12-2013, 15:57
به نظر کاستوم رام خوبی میاد
زد به سرم که یه تستی بکنم
بر اساس گفته های دوستان
دوستانی که نصب کردن بگن که مشکل وای فای نداره ؟
الکی هنگ نمیکنه ؟
با اجرای بازی های اچ دی و برنامه ها رابطش چطوره ؟
مصرف باطری و دیگر چیزا
ممنون میشم ازتون

fcreal
13-12-2013, 15:58
توی پستها گفتم بودم که اگر روی آیکن باطری ستا تاچ کنید منوی باطری باز میشه
برای مشکل وایرلس هم از پچ دکتر که توی بخش موجوده استفاده کنین

hassan_dang3r
13-12-2013, 16:49
سلام خسته نباشید
1ماهه نوت 2 گرفتم میخوام روت کنم و کاستوم برنم به نظرتون این رامو بزنم برای اولین بار و ازش استفاده کنم یا DN3(Ditto Note 3) . میخوام برای یه مدتی بلکه طولانی تعویضش نکنم و ازش استفاده کنم . :dn: مصرف باطری و سرعت خیلی مهمه برام . با ظاهرش میسازیم هرچی باشه :ax:
در ضمن ممنون میشم همینجا بگید روت کردن رو طبق اموزش تاپیکی که موجود هست پیش برم درسته ؟! قبلش نباس از رام رسمی بک اپ بگیرم ؟!
چون قبلا اچ تی سی داشتم و روت کرده بودم و قبلش باس از رام رسمیش بک اپ میگرفتم که نگرفتم و دیگه نتونستم رام رسمی بزنم روش و 1 سالی رو باهاش سر کردم و همه رام ها روش تست کردم و نمیخوام این یکی همچین بلایی سرش بیاد . :D ممنون میشم یه توضیح مختصری بدید . @};-

اقا لطفا جواب بدید میخوام امشب رامو بزنم ...

Meisi_Babri
13-12-2013, 17:14
توی پستها گفتم بودم که اگر روی آیکن باطری ستا تاچ کنید منوی باطری باز میشه
برای مشکل وایرلس هم از پچ دکتر که توی بخش موجوده استفاده کنین

تشکر بابت راهنماییتون
فقط شرمنده اگه ممکنه براتون لینکی از این پچ به بنده میدید ؟ چون من پیداش نکردم !
ممنون میشم

fcreal
13-12-2013, 17:40
تشکر بابت راهنماییتون
فقط شرمنده اگه ممکنه براتون لینکی از این پچ به بنده میدید ؟ چون من پیداش نکردم !
ممنون میشم

برای حل مشکل وایرلس
اینو دانلود کنید از حالت زیپ خارج کنید و با ادین نصب کنید

دانلود (http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2342179&d=1382427777)

sazeee
13-12-2013, 21:17
اقا لطفا جواب بدید میخوام امشب رامو بزنم ...
کاستوم رامها مصرف باطری بالایی دارند رام 4.3 رسمی فلش بزن.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

hassan_dang3r
13-12-2013, 21:36
کاستوم رامها مصرف باطری بالایی دارند رام 4.3 رسمی فلش بزن.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

خوب اگه همین کاستوم رام که تو این تاپیک هست رو فلش بزنم بعدن میتونم دوباره رو این کاستوم رام رسمی رو فلش بزنم ؟! یا دانگرید کنم ؟! اگرم میشه بگید چه رامی رو پیشنهاد میکنید برا نصب ( رسمی )

یه سوال دیگه الان من تو بوت لودر وقتی فایل زیپ این کاستوم رو انتخاب میکنم و میاد به محیط نصبش گزینه های زیادی میاد که باس انتاب و رد کنی . بالاش نوشته multi tool ,enu گه وقتی next میزنم میاد یه بخشی که 3 تا گزینه داره :
proceed with rom flasher and multi tool
aroma file manager
view system information
بعدشم مراحل زیادی داره .
همشم بالا گزینه یا گزینه هایی داره و اخرین گزینه تو همه مراحلش نوشته do note change
تو این قسمت نصب باس چیکار کنم ?
اولین بارمه میخوام برا نوت 2 کاستوم رام بزنم و اشناییتی ندارم .. شرمنده انقد سوال میپرسم و حرف میزنم ... پیشاپیش ممنون

hadighaedi
13-12-2013, 21:54
اول ممنون از دوست عزیزمون واسه معرفی

دوستان هرکس نصب کرد .رم DN3) Ditto Note 3)رو هم نصب کرد یه مقایسه کن اگر فرقی داره بگه
توی اسکرین شاتها که ظاهرا تفاوتی من ندیدم
بازم ممنون واسه زحماتتون

river_red
14-12-2013, 00:05
از نظر باطری در چه وضعیه کسانی که نصب کردند؟چون رام dn3 خیلی داغون بود از لحاظ باطری دم به دقیقه باید گوشی رو شارژ میکردم. مرسی

sazeee
14-12-2013, 08:29
خوب اگه همین کاستوم رام که تو این تاپیک هست رو فلش بزنم بعدن میتونم دوباره رو این کاستوم رام رسمی رو فلش بزنم ؟! یا دانگرید کنم ؟! اگرم میشه بگید چه رامی رو پیشنهاد میکنید برا نصب ( رسمی )

یه سوال دیگه الان من تو بوت لودر وقتی فایل زیپ این کاستوم رو انتخاب میکنم و میاد به محیط نصبش گزینه های زیادی میاد که باس انتاب و رد کنی . بالاش نوشته multi tool ,enu گه وقتی next میزنم میاد یه بخشی که 3 تا گزینه داره :
proceed with rom flasher and multi tool
aroma file manager
view system information
بعدشم مراحل زیادی داره .
همشم بالا گزینه یا گزینه هایی داره و اخرین گزینه تو همه مراحلش نوشته do note change
تو این قسمت نصب باس چیکار کنم ?
اولین بارمه میخوام برا نوت 2 کاستوم رام بزنم و اشناییتی ندارم .. شرمنده انقد سوال میپرسم و حرف میزنم ... پیشاپیش ممنون
بله میتونید فلش بزنید،رام تایوان،از ریکاوری فلش بزن.

wwwq
14-12-2013, 14:07
چرا تو محیط اروما گیر میکنه؟
فریز میشه

wwwq
14-12-2013, 15:35
چرا تو محیط اروما گیر میکنه؟
فریز میشه

falook
14-12-2013, 16:08
رام DN3 معایب زیر رو داره :

بعد از چند وقت سرعتش خیلی میاد پایین
مقدار زیادی از رم گوشیو اشغال میکنه
بعضی برنامه ها روش نصب نمیشه و ارور میده .


دوستانی که این رام رو نصب کردن صرف نظر از مقدار اشغال رام آیا سرعت رام بعد از مدتی کم نشده ؟؟؟ پایداره ؟؟

fcreal
14-12-2013, 16:36
سلام
برای من هیچ یک از این مشکلات نیست و بعده این مدت که دارم استفاده میکنم هنوز سرعتش
پایین نیومده فقط یه مشکل داره clipboards کار نمیکنه درست و وقتی چند متن کپی میکنیم مشکل داره اما بقیه مسایل کاملا درسته

رام DN3 معایب زیر رو داره :

بعد از چند وقت سرعتش خیلی میاد پایین
مقدار زیادی از رم گوشیو اشغال میکنه
بعضی برنامه ها روش نصب نمیشه و ارور میده .


دوستانی که این رام رو نصب کردن صرف نظر از مقدار اشغال رام آیا سرعت رام بعد از مدتی کم نشده ؟؟؟ پایداره ؟؟

sazeee
14-12-2013, 16:56
سلام
برای من هیچ یک از این مشکلات نیست و بعده این مدت که دارم استفاده میکنم هنوز سرعتش
پایین نیومده فقط یه مشکل داره clipboards کار نمیکنه درست و وقتی چند متن کپی میکنیم مشکل داره اما بقیه مسایل کاملا درسته
مصرف باطری چه جوری هست؟مقدار رم اشغال شده؟آیکونهای استاتوس بار عوض میشه؟
با تشکر.

falook
14-12-2013, 21:30
دوتا لینک دانلود هست که هیچکدوم به درد نمیخورن

kayvan kh
15-12-2013, 00:55
چرا تو محیط اروما گیر میکنه؟
فریز میشه

اگه از ریکاوری philz ورژن 6 به بعد استفاده میکنید باید از ورژن 5 استفاده کنید

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

gforca
15-12-2013, 09:34
من هر کاری میکنم ارور میده نصب نمیشه موقع نصب ارور cannot open this file zip میده باید چیکار کنم؟؟؟

amirderacula
15-12-2013, 09:35
با سلام و تشکر بابت معرفی رم
لینک دانلودش خیلی ضعیفه و تا حالا چند باری قطع شده اگه تونستید لینک مستقیم بدید لطفا

mahdi369
15-12-2013, 10:43
سلام دوستان
عزیزان من یک ساعته که این رام رو نصب کردم.همه چیز خوب کار میکنه حتی اسمارت پاوس.(smart pause) و اسمارت اسکرول.فقط چیزی که کار نکرد واسم air gesture بود.طبیعیه کار نکردن این؟ خیلی دلم میخواد از این امکان استفاده کنم.راهی داره واسه راه انداختنش؟

wwwq
15-12-2013, 10:51
سلام دوستان
عزیزان من یک ساعته که این رام رو نصب کردم.همه چیز خوب کار میکنه حتی اسمارت پاوس.(smart pause) و اسمارت اسکرول.فقط چیزی که کار نکرد واسم air gesture بود.طبیعیه کار نکردن این؟ خیلی دلم میخواد از این امکان استفاده کنم.راهی داره واسه راه انداختنش؟
دقیقا منم همین سوالو داشتنم
AIR BROWSE کار نمیکنه؟

dash REZA.dp
15-12-2013, 11:17
من هر کاری میکنم ارور میده نصب نمیشه موقع نصب ارور cannot open this file zip میده باید چیکار کنم؟؟؟

شاید فایل رام مشکل داره.یه بار داخل pc رام رو exract کنیدبینید ارور نمیده.

fcreal
15-12-2013, 11:53
برای مشکل clipboard کسی تونسته راه حلی پیدا کنه؟

river_red
15-12-2013, 12:14
برای مشکل clipboard کسی تونسته راه حلی پیدا کنه؟
دوست عزیز شما که نصب کردید مصرف باطری چطوریه؟کمه یا زیاد . مقدار مصرف رم مصرفیش چه مقداره لطفا در این مورد توضیح بدید اگه خوبه ما هم نصب کنیم تا یه فکری واسه مشکل کلیپ بورد هم برداریم.اگه میشه یه اسکرین شات از قسمت باطری داخل ستینگ بزارید و یک اسکرین شات هم از قسمت رم تا ببینیم چه خبره.مرسی

sazeee
15-12-2013, 12:22
دقیقا منم همین سوالو داشتنم
AIR BROWSE کار نمیکنه؟
طبیعی هست سنسور میخواد.

wwwq
15-12-2013, 12:41
طبیعی هست سنسور میخواد.
مگه با proximity sensur کار نمیکنه؟

gforca
15-12-2013, 12:58
شاید فایل رام مشکل داره.یه بار داخل pc رام رو exract کنیدبینید ارور نمیده.
تو pc امتحان کردم مشکلی نداره

A.M.I.R N.O.T.E
15-12-2013, 13:00
با تشکر عنوان ویرایش شد.

amirderacula
15-12-2013, 13:09
من تا 1.2 گیگ دانلود کردم بازم قطع شد

hassan_dang3r
15-12-2013, 13:13
2 روزه نصبه رو گوشیم
عالیه
دیروز صبح که از شارژ کشیدم بیرون تا الان که 6 درصد شارژ دارم برام کار کرده .
کلی زنگ داشتم با 1 2 ساعتی بازی و چند ساعتم وصل وایرلس بودم و نت و وی چت و ...

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

dash REZA.dp
15-12-2013, 13:46
تو pc امتحان کردم مشکلی نداره

فایل یه بار دیگه تو گوشی کپی کنید.از چه ریکاوری استفاده میکنید؟چند پست قبل یکی از دوستان نوشته بود باید از ریکاوری فیلیز ورژن5 استفاده کنید.

mahdi369
15-12-2013, 22:21
طبیعی هست سنسور میخواد.

دوست عزیزم.من عذر خواهی میکنما.پس quick glance با کدوم سنسور کار میکنه؟ اینم باید با همون سنسور کار کنه دیگه.چون دقیقا ما یه کار رو واسه اینا انجام میدیم و اونم حرکت دست در مقابل سنسور از فاصله حدود هفت هشت سانتی متریه و تنها تفاوتش خاموش و روشن بودن صفحس و عملی که انجام میشه که ربطی به موضوع نداره.
بازم من عذر خواهی میکنم و شاید من اشتباه میکنم.

adriyano
16-12-2013, 07:44
سلام..میشه مراحل نصب این رام رو توضیح بدین مثل رام های دیگه..من همه مراحل رو رفتم تو محیط آروما فقط تیک فلش رام رو میزنم نصب انجام میشه ولی وقتی رسیت میشه که بیاد بالا میخواد 187 فایل رو آپگرید کنه که نمیتونه هی مکررا مراحل آپگرد میاد...لوگوی سامسونگ و آپگرید ..دیگه جلو نمیره....رفتم دوباره رام dnc3 رام قبلیم رو بزنم اون هم همینجور شد نمیدونم چه بلایی سر گوشی اومده..

falook
18-12-2013, 05:54
سلام 20 دقیقه دیگه باید سر کوچه باشم تا سوار سرویس بشم ولی از نظر من این پست برای شما بسیار واجب تر بود .

این رام هم دقیقا مثه DN3 هست حتی از اونم بدتر .
بعد از سه روز نصب سرعت به طرز شدیدی کم شده .
نرم افزار shop savvy با رام رسمی 5 ثانیه ای نصب میشه اما رو این رام حدود 2 . 3 دقیقه طول میکشه تا نصب بشه .
ساعت 6 صبح امروز باطری از دیشب تو شارژ بود و 100 بود الان با نصب فقط نصب 5 تا برنامه اومده رو 88 درصد ساعت الان 6:20 است .

نظر من :

به هیچ عنوان این رام و رام DN3 رو نصب نکنین چون فقط وقت خودتونو تلف کردین /

هیچی مثه رام رسمی نمیشه .

منم امروز که برگردم رام رسمی رو فلش میزنم .

اصلا ارزش نصب نداره .

خلاااااااااااااص .

idinahora
18-12-2013, 18:25
سلام 20 دقیقه دیگه باید سر کوچه باشم تا سوار سرویس بشم ولی از نظر من این پست برای شما بسیار واجب تر بود .

این رام هم دقیقا مثه DN3 هست حتی از اونم بدتر .
بعد از سه روز نصب سرعت به طرز شدیدی کم شده .
نرم افزار shop savvy با رام رسمی 5 ثانیه ای نصب میشه اما رو این رام حدود 2 . 3 دقیقه طول میکشه تا نصب بشه .
ساعت 6 صبح امروز باطری از دیشب تو شارژ بود و 100 بود الان با نصب فقط نصب 5 تا برنامه اومده رو 88 درصد ساعت الان 6:20 است .

نظر من :

به هیچ عنوان این رام و رام DN3 رو نصب نکنین چون فقط وقت خودتونو تلف کردین /

هیچی مثه رام رسمی نمیشه .

منم امروز که برگردم رام رسمی رو فلش میزنم .

اصلا ارزش نصب نداره .

خلاااااااااااااص .

حرف دلمونو گفتی داداش ولی اونجورام فنا نیس که مصرف باطریش برا من 15ساعتو 38 مین روباطری شده 60 درصد
وای فایم یک سر روشن بوده یعنی کل 15 ساعتو
6 درصد وایبر 6 درصد استندبای 5 درصد مدیا 4 درصد موزیک 51 درصد اسکرین و ...
اسکرین شات کابل نداشتم بزنم
البته کالیبره کردم باطریو بار اول

rezaconvert
25-12-2013, 20:22
َAir Command داره ؟؟؟
اون قابلیت چی بود که بجای قلم انگشت رو نزدیک نمایشگر میگرفتیم و عکس بزرگتر میشد ؟؟؟؟ اونم هست ؟؟؟ (شرمنده اسمشو نمیدونم)

rezaconvert
25-12-2013, 20:25
Air Command داره ؟؟؟)
اون قابلیت چی بود که بجای قلم انگشت رو نزدیک نمایشگر میگرفتیم و عکس بزرگتر میشد ؟؟؟؟ اونم هست ؟؟؟ (شرمنده اسمشو نمیدونم)

Mohammad_mehdi
11-01-2014, 17:23
سلام دوستان
من این رامو نصب کردم
ولی مشکل وای فای دارم
وی پ ی ا ن رو هی قطع میکنه ، چیز پ ی ان واسه شبکه دانشگاهه و باید وصل باشه
سرعتم پایین نیست
چیکارش کنم؟

Mohammad_mehdi
11-01-2014, 17:28
فیکسر رو هم پچ کردم ولی درست نشده

alireza008
16-01-2014, 10:12
سلام اسکرین شات های این رام کجاست .