PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب windows روی p990i



hagi
12-01-2008, 12:40
http://www.mob.ir/forum/Mobile/Software/1192377945لطفا يكي تست كنه ببينه نصب ميشه يا نه به ما هم خبر بده
:atten::atten:تو این تایپیک روش نصب ویندوز رو روی p990i توضیح داده؟؟؟؟؟؟؟؟تازه گفته جواب میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:atten::atten:

!Cell Phone
12-01-2008, 13:08
1.شما دو تا تاپیک مشابه زدی .چرا ؟خودتون هم نمی دونید http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=31273
2.قرار نیست تو این سایت تبلیغ یا کپی برداری به این شکل از سایت های دیگه بشه
3.عنوان تاپیکیت هم گول زنندست

AmirHA
12-01-2008, 13:43
نمیدونم والله یعنی میشه؟؟
چون rom پی990 خیلی از پاکت پی سی ها کمتره که بخواد ویندوز موبایل 6 روش بگیره ولی اگه بشه خیلی عالیه البته اگه برای گوشی ضرری نداشته باشه
حالا من فردا دانلودش میکنم ببینم چی جوریه یا اصلا چطور باید بریزیم روی گوشی؟؟:169:
ولی نباید انتظار یک ویندوز موبایل کامل و بدون باگ رو داشته باشیم
در ضمن دوست عزیز برای یک موضوع یک تاپیک فکر کنم بس باشه نه 2تا!

GiMbO
12-01-2008, 14:04
من که دیدم روی گوشی n95,p990,p1 و ......
فقط برای p990 نیست
ولی من چشم اب نمیخوره

Mohammad62
16-01-2008, 15:01
سر کاری الکی اصلا دنبالش نرید و وقتتون رو تلف نکنید

AmirHA
17-01-2008, 10:19
دانلودش کردم... امتحانش کردم... سرکاری بود... پاکش کردم...
به همین راحتی اینم مثل اون بحثی که چند وقت پیش سر ویندوز روی پی990 راه افتاد تموم شد

oxlllxo
17-01-2008, 13:29
من با کلی ذوق و شوق رفتم دنباله این کار نتیجش هم این شد که مجبور شدم گوشیمو فلش کنم.:cryani::113:

mf2fx
17-01-2008, 16:30
بله دیگه هر چیزی که این همه دلیل برای وجودش نیست باید این اتفاقات هم بیافته
خدا بهت عقل داده ازش چرا استفاده نمی کنی ؟
اگه در سایت Pocket Pc و Operating System ( سیستم عاملش ) بخونی دقیقا سیستم مورد نیاز آن را حتما میبینی و متوجه میشی که امکانی وجود نداره واسه نصب شدن.
مگر اینکه شرکتی مثل Microsoft بیاد واسمون ویندوز موبایل بزنه :D

M.T
17-01-2008, 16:34
احتمالا شبیه ساز ویندوز موبایل روی P990 بوده.
ارتقای سیستم عامل سیمبین به ویندوز موبایل غیر ممکن هست...

radonn
17-01-2008, 16:48
تا کی این بحث های تکراری وجود داره نمیدونم

mf2fx
17-01-2008, 16:48
حالا هر چی باشه با این توضیحاتی که دادن آدم دیوانست بره سراغش
شبیه ساز هم تا دلت بخواد داریم اصلا نیازی بهش نیست
شما هم که خودتون JasJar دارین و خلاصه حال میکنین

mhoseinam
17-01-2008, 16:51
شبیه ساز نبوده....بلکه واقعا ویندوز بوده...اما نه برای P990 و ...
من قبلا اونو دیده بودم...کارکنان اون سایت انقدر احمق و .. بودن. که ...
طرف میگفت قبلا رو P990 داشتم..الانم رو P1 نصب کردم...(این بحثها قبلا در یک فروم دیگه بوده..به اثبات رسیده..) اون آقای فلور جواب هیچ کسی هم نمیداد...فقط برای جلب بازدید کنندست

™SIAMAK
17-01-2008, 17:39
درباره این موضوع زیاد تو سایت بحث شده و برای همه روشن شده که این کار غیر ممکنه

تاپیک به دلیل تکراری بودن قفل و حذف خواهد شد .