PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 1.3 ayam | نمایش تاریخ شمسی



pesiran
11-04-2014, 10:09
ایــام 1.3
952554
نیازمندی ها:
اندروید 4.0.3 و بالاتر
Xposed Framework
DashClock


تا به امروز برای نمایش تاریخ دو راه وجود داشت.
استفاده از ویجت و نمایش در قسمت اعلان ها که شارژ و فضای اضافی اشغال می کردند !

ایام ساخته شده است تا تاریخ را جایی که باید نمایش بدهد، تاریخ شمسی را می توانید جایگزین تاریخ میلادی و یا با ساعت ترکیب کنید !

ایام همچنین می تواند تاریخ شمسی را زمانی که دستگاه شما قفل شده است نمایش دهد




952557 952558


قابلیت های برنامه :

تاریخ شمسی
تاریخ قمری
تاریخ میلادی
انتخاب فونت ساعت و تاریخ
انتخاب مکان ساعت (چپ، راست،وسط)




http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/ys5IoXOqu6/ayam.apk





طریقه ی نصب:
برنامه Xposed installer را نصب کنید و از بخش Framework گزینه ی install/update را انتخاب کنید
برنامه ی ایام را نصب کنید و دوباره Xposed installer را باز کنید و از قسمت module تیک برنامه ی ایام را بزنید
وارد برنامه ایام شوید، ساعت و تاریخ را فعال کنید
دستگاه خود را ری استارت کنید

amirsh77
11-04-2014, 12:34
سلام،
آقای افکار ممنون از برنامه خوب و کاربردیتون، آیا امکان داره در ورژنهای بعدی امکان انتخاب فونت فارسی برای اعداد وجود داشته باشه؟ آیا با تغییر فونت این حالت بوجود میاد؟ اگه اینجوری هست ممکنه فونتی رو معرفی کنید که این امکان رو داشته باشه، ممنونم

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

pesiran
11-04-2014, 12:43
سلام،
آقای افکار ممنون از برنامه خوب و کاربردیتون، آیا امکان داره در ورژنهای بعدی امکان انتخاب فونت فارسی برای اعداد وجود داشته باشه؟ آیا با تغییر فونت این حالت بوجود میاد؟ اگه اینجوری هست ممکنه فونتی رو معرفی کنید که این امکان رو داشته باشه، ممنونم

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

سلام،
دوست عزیز شما با استفاده از فونت های ایرانی می تونید اعداد رو فارسی نمایش بدبد .

فونت هایی مثل :
B Traffic
B Yekan

amirsh77
11-04-2014, 12:49
سلام،
دوست عزیز شما با استفاده از فونت های ایرانی می تونید اعداد رو فارسی نمایش بدبد .

فونت هایی مثل :
B Traffic
B Yekan

ممنون،
در قسمت نمایش سال خورشیدی میشه بجای مثلاً ۱۳۹۳ فقط بنویسه ۹۳؟

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

pesiran
11-04-2014, 12:55
ممنون،
در قسمت نمایش سال خورشیدی میشه بجای مثلاً ۱۳۹۳ فقط بنویسه ۹۳؟

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

در نسخه بعدی اعمال خواهد شد.
ممنون از پیشنهادتون !

amirsh77
11-04-2014, 13:15
ببخشید باز هم سوال میکنم!!!
فونت Xposed رو تغییر دادم آیا برای dash clock هم امکان تغییر فونت هست؟ چون در تنظیماتش ندیدم

pesiran
11-04-2014, 13:17
ببخشید باز هم سوال میکنم!!!
فونت Xposed رو تغییر دادم آیا برای dash clock هم امکان تغییر فونت هست؟ چون در تنظیماتش ندیدم

خیر متاسفانه، این محدودیت از طرف DashClock هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

2sa
11-04-2014, 15:36
سلام.
این تاریخ چطوری فعال میشه. من طبق پست یک Xposed installer رو نصب کردم و بقیه کاراشو کردم ولی نمیدونم از کجا باید روی صفحه بیارمش.

amirsh77
11-04-2014, 16:29
سلام.
این تاریخ چطوری فعال میشه. من طبق پست یک Xposed installer رو نصب کردم و بقیه کاراشو کردم ولی نمیدونم از کجا باید روی صفحه بیارمش.

سلام،
کدوم صفحه منظورتونه؟ صفحه اصلی یا لاک اسکرین؟

2sa
11-04-2014, 16:51
سلام،
کدوم صفحه منظورتونه؟ صفحه اصلی یا لاک اسکرین؟

صفحه اصلی

pesiran
11-04-2014, 17:02
صفحه اصلی

تو تنظیمات ساعت و تاریخ رو فعال کردین ؟

نام و ورژن رامی که استفاده می کنید ؟

ikador
11-04-2014, 17:14
سلام و خسته نباشید دوست من
دوتا سوال دارم
اول اینکه اگه گوشی رو فروختم امکانش هست سریال قبلی حذف و برای گوشی جدید کد بدید
دوم اینکه چجوره در نوار نوتیفیکیشن تاریخ شمسی و میلادی رو روی هم نشون بدم مثل شاتی که خودتون گذاشتين. من که انتخاب میکنم پشت سر هم نشون میده
یه سوم هم پیشنهاد. توی شاتی که گذاشتید و تاریخ میلادی و شمسی روی همه خیلی چسبیده به همن میشه فاصلشونو یه کوچولو بیشتر کرد اگه نه که پیشنهاد حساب کنید و اگه اره سوال حساب کنید
ممنون:)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

pesiran
11-04-2014, 17:19
سلام و خسته نباشید دوست من
دوتا سوال دارم
اول اینکه اگه گوشی رو فروختم امکانش هست سریال قبلی حذف و برای گوشی جدید کد بدید
دوم اینکه چجوره در نوار نوتیفیکیشن تاریخ شمسی و میلادی رو روی هم نشون بدم مثل شاتی که خودتون گذاشتين. من که انتخاب میکنم پشت سر هم نشون میده
یه سوم هم پیشنهاد. توی شاتی که گذاشتید و تاریخ میلادی و شمسی روی همه خیلی چسبیده به همن میشه فاصلشونو یه کوچولو بیشتر کرد اگه نه که پیشنهاد حساب کنید و اگه اره سوال حساب کنید
ممنون:)

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

سلام،
اگر شماره تراکنش (رسید پرداخت) رو داشته باشید بله (به شما اعتماد میکنم :-D)
برای خط بعد از تگ <br> استفاده کنید


Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ikador
11-04-2014, 17:31
ببخشید مجدد مزاحم میشم ها کاری که گفتید انجام دادم. و یکمم باههاش ور رفتم ولی درست نشد. اینجوریه بجای روز میلادی اینو میزنه 952672
http://img.tapatalk.com/d/14/04/11/5y4a2a7y.jpg

pesiran
11-04-2014, 17:41
ببخشید مجدد مزاحم میشم ها کاری که گفتید انجام دادم. و یکمم باههاش ور رفتم ولی درست نشد. اینجوریه بجای روز میلادی اینو میزنه 952672
http://img.tapatalk.com/d/14/04/11/5y4a2a7y.jpg
E رو به e تغییر بدین

ikador
11-04-2014, 18:00
خوب دوست عزیز یه حفره پیدا کردم که بدون خرید میشه برنامه رو فول کرد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

pesiran
11-04-2014, 18:01
خوب دوست عزیز یه حفره پیدا کردم که بدون خرید میشه برنامه رو فول کرد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

زیاد رو امنیتش کار نکردم ! :D
حالا چطور فولش می کنید ؟

ikador
11-04-2014, 18:02
زیاد رو امنیتش کار نکردم ! :D
حالا چطور فولش می کنید ؟

توی پیغام خصوصی براتون میگم عزیز

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

2sa
11-04-2014, 23:09
تو تنظیمات ساعت و تاریخ رو فعال کردین ؟

نام و ورژن رامی که استفاده می کنید ؟

آره تاریخ و ساعت فعال کردم. بازم نیومد.
ورژن 4.3 هست.

amirsh77
12-04-2014, 10:04
سلام مجدد،
دو تا نکته :
1- وقتی نمایش ساعت-تاریخ را در حالت "وسط" انتخاب میکنم بعد از اون دیگه در status bar آیکونهای ناتیفیکیشن برنامه های دیگه نمایش داده نمیشه و فقط در Drop down notification drawer دیده میشوند در صورتیکه اگر نمایش ساعت-تاریخ در حالت "راست" یا "چپ" انتخاب بشه این مشکل وجود نداره. (گوشیم نکسوس 5 با رام مهدی بر پایه 4.4.2)

2- یه پیشنهاد : امکان داره نمایش تاریخ مستقل از ساعت باشه؟ یعنی ساعت سیستم همان سمت راست سر جای خودش باشه اما تاریخ در وسط یا سمت چپ status bar نمایش داده بشه؟

pesiran
12-04-2014, 11:25
سلام مجدد،
دو تا نکته :
1- وقتی نمایش ساعت-تاریخ را در حالت "وسط" انتخاب میکنم بعد از اون دیگه در status bar آیکونهای ناتیفیکیشن برنامه های دیگه نمایش داده نمیشه و فقط در Drop down notification drawer دیده میشوند در صورتیکه اگر نمایش ساعت-تاریخ در حالت "راست" یا "چپ" انتخاب بشه این مشکل وجود نداره. (گوشیم نکسوس 5 با رام مهدی بر پایه 4.4.2)

2- یه پیشنهاد : امکان داره نمایش تاریخ مستقل از ساعت باشه؟ یعنی ساعت سیستم همان سمت راست سر جای خودش باشه اما تاریخ در وسط یا سمت چپ status bar نمایش داده بشه؟

1. حق با شماست، در نسخه بعد چنین مشکلی نخواهد بود (حل شده).
2. احتمال اینکه در نسخه های بعدی افزوده بشه هست.

pesiran
12-04-2014, 16:28
بنا به درخواست کاربران گرامی گزینه ی جدیدی به برنامه اضافه شد که توسط اون میشه ساعت و تاریخ رو در استاتوس بار جدا نمایش داد.
952846

amirsh77
12-04-2014, 17:23
بنا به درخواست کاربران گرامی گزینه ی جدیدی به برنامه اضافه شد که توسط اون میشه ساعت و تاریخ رو در استاتوس بار جدا نمایش داد.
952846

خیلی ممنون بسیار عالی، اگه ممکنه اون امکان انتخاب سال بصورت ۹۳ بجای ۱۳۹۳ رو هم اضافه کنید.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

pesiran
12-04-2014, 17:25
خیلی ممنون بسیار عالی، اگه ممکنه اون امکان انتخاب سال بصورت ۹۳ بجای ۱۳۹۳ رو هم اضافه کنید.

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

اضافه شده دوست عزیز

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

amirsh77
12-04-2014, 17:37
اضافه شده دوست عزیز

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

پس بسیار بسیار عالی!!...
لینک دانلود کِی آماده میشه؟ :-) اگر تو xda این سؤال رو میپرسیدم میگفتن خلاف قوانینه!!! :-D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

pesiran
12-04-2014, 17:42
پس بسیار بسیار عالی!!...
لینک دانلود کِی آماده میشه؟ :-) اگر تو xda این سؤال رو میپرسیدم میگفتن خلاف قوانینه!!! :-D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

اگه ایده ای به ذهنم نرسه و مشکلی پیدا نکنم فردا پس فردا
اونجا هم به کسی از این حرف ها نمیزنم :-D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

amirsh77
14-04-2014, 19:25
بقیه دوستان رو نمیدونم ولی من که منتظر ورژن جدیدم ;-)

Sent from my Nexus 5 (Mahdi-Rom with ElementalX)

pesiran
14-04-2014, 19:34
بقیه دوستان رو نمیدونم ولی من که منتظر ورژن جدیدم ;-)

Sent from my Nexus 5 (Mahdi-Rom with ElementalX)

ورژن جدید که معرفی شد امروز ! تو سایت Xposed
اینجا رو هنوز بروز نکردم چون نمیدونستم باید پست جدید بزنم یا همینو ویرایش کنم

amirsh77
14-04-2014, 22:20
ورژن جدید که معرفی شد امروز ! تو سایت Xposed
اینجا رو هنوز بروز نکردم چون نمیدونستم باید پست جدید بزنم یا همینو ویرایش کنم

سلام،
نمیدونستم اونجا معرفیش کردید الآن نصبش کردم، تغییرات بسیار خوبی کرده دستتون درد نکنه، نکته بسیار مثبتش اینه که ساعت-تاریخ دوم در لاک اسکرین هم نمایش داده میشه و دیگه شاید نیازی DashClock هم نباشه البته این موضوع سلیقه ایست.
یه نکته:
فونت ساعت-تاریخ دوم با اینکه با ساعت-تاریخ اول یکی هست ولی ریزتر نمایش داده میشه بولدش هم کردم ولی زیاد تغییری نکرد، اسکرین شاتش رو میذارم، ببخشید اگه میگم منظورم اصلاً ایرادگیری نیست بلکه فقط در جهت بهبود برنامه عالیتونه، باز هم ممنون از کار عالیتون
ضمناً برای ورژن جدید فکر کنم باید تاپیک جدید بزنید چون واسه معرفی برنامه های دیگه دیدم همین کار انجام میشه :-)

http://img.tapatalk.com/d/14/04/15/unada5y5.jpg

Sent from my Nexus 5 (Mahdi-Rom with ElementalX)

pesiran
14-04-2014, 22:31
سلام،
نمیدونستم اونجا معرفیش کردید الآن نصبش کردم، تغییرات بسیار خوبی کرده دستتون درد نکنه، نکته بسیار مثبتش اینه که ساعت-تاریخ دوم در لاک اسکرین هم نمایش داده میشه و دیگه شاید نیازی DashClock هم نباشه البته این موضوع سلیقه ایست.
یه نکته:
فونت ساعت-تاریخ دوم با اینکه با ساعت-تاریخ اول یکی هست ولی ریزتر نمایش داده میشه بولدش هم کردم ولی زیاد تغییری نکرد، اسکرین شاتش رو میذارم، ببخشید اگه میگم منظورم اصلاً ایرادگیری نیست بلکه فقط در جهت بهبود برنامه عالیتونه، باز هم ممنون از کار عالیتون
ضمناً برای ورژن جدید فکر کنم باید تاپیک جدید بزنید چون واسه معرفی برنامه های دیگه دیدم همین کار انجام میشه :-)

http://img.tapatalk.com/d/14/04/15/unada5y5.jpg

Sent from my Nexus 5 (Mahdi-Rom with ElementalX)

بله خودمم متوجه شدم ریزتزه اما بولد کردم یکی شدن!
تو نسخه بعد یا بزرگترش میکنم یا ی گزینه میذارم که کاربر سایز رو انتخاب کنه.

تو XDA عادت کردیم ویرایش کنیم نه اینکه جدید بسازیم :-D
ب نظرم چون خود سازنده برنامه پست رو ایجاد کرده باید ویرایش بشه نه اینکه باز جدید ساخته بشه! که بشه راجع به برنامه بحث کرد!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

amirsh77
14-04-2014, 22:40
بله خودمم متوجه شدم ریزتزه اما بولد کردم یکی شدن!
تو نسخه بعد یا بزرگترش میکنم یا ی گزینه میذارم که کاربر سایز رو انتخاب کنه.

تو XDA عادت کردیم ویرایش کنیم نه اینکه جدید بسازیم :-D
ب نظرم چون خود سازنده برنامه پست رو ایجاد کرده باید ویرایش بشه نه اینکه باز جدید ساخته بشه! که بشه راجع به برنامه بحث کرد!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ممنون،
نمیدونم والا بهتره مدیران نظر بدن، ولی بنظر من هم گفته شما صحیحه ویرایش بشه بهتره.

Sent from my Nexus 5 (Mahdi-Rom with ElementalX)

samijaan
14-04-2014, 23:44
دوستان لینک جدید کجاست یکنفر لینک بده؟؟

amirsh77
15-04-2014, 00:17
دوستان لینک جدید کجاست یکنفر لینک بده؟؟

شما وارد برنامه Xposed Installer شوید و از قسمت Download برنامه رو آپدیت کنید.

Sent from my Nexus 5 (Mahdi-Rom with ElementalX)

samijaan
15-04-2014, 22:43
شما وارد برنامه Xposed Installer شوید و از قسمت Download برنامه رو آپدیت کنید.

Sent from my Nexus 5 (Mahdi-Rom with ElementalX)
از کجا Xposed Installer رو پیدا کنم مسلمون... رو چه گوشیهایی جواب میده؟؟

pesiran
15-04-2014, 22:53
از کجا Xposed Installer رو پیدا کنم مسلمون... رو چه گوشیهایی جواب میده؟؟

http://repo.xposed.info/module/de.robv.android.xposed.installer

رو اکثر گوشی های روت شده باید کار کنه.
نسخه مجانی رو امتحان کنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

samijaan
16-04-2014, 13:33
دوستان برنامه ایام پولیه؟ نسخه جدیدش رو از کجا بگیرم؟؟

pesiran
16-04-2014, 13:36
دوستان این برنامه پولیه؟

اگه بخواید تنظیمات دلخواه خودتونو اعمال کنید، بله.

samijaan
16-04-2014, 13:39
اگه بخواید تنظیمات دلخواه خودتونو اعمال کنید، بله.
ببخشید سوالمو تغییر دادم میشه مجدد جواب بدید؟؟ و اینکه از کجا پولیش رو بگیرم؟؟

pesiran
16-04-2014, 13:41
ببخشید سوالمو تغییر دادم میشه مجدد جواب بدید؟؟ و اینکه از کجا پولیش رو بگیرم؟؟

خرید، دانلود نسخه جدید و Xposed در وبلاگ زیر
ayaam.mihanblog.com

dodi_ali47
16-04-2014, 13:50
سلام نسخه پولی رو خریدم گوشیم سونی اس ال روته تنظیمات هم انجام دادم ولی کار نمیکنه چکار کنم

pesiran
16-04-2014, 14:01
سلام نسخه پولی رو خریدم گوشیم سونی اس ال روته تنظیمات هم انجام دادم ولی کار نمیکنه چکار کنم

دوست عزیزم ایام رو در Xposed رو فعال کردین ؟
ساعت و تاریخ رو در تنظیمات ایام فعال کردین ؟
مگـر قبل از خرید نسخه مجانی رو تست نکردین ؟!

dodi_ali47
16-04-2014, 16:41
دوست عزیزم ایام رو در Xposed رو فعال کردین ؟
ساعت و تاریخ رو در تنظیمات ایام فعال کردین ؟
مگـر قبل از خرید نسخه مجانی رو تست نکردین ؟!

برنامه ازمن کد میخواست منم خریدم همه کارها رو انجام دادم ولی تاثیری نداشت

pesiran
16-04-2014, 16:46
برنامه ازمن کد میخواست منم خریدم همه کارها رو انجام دادم ولی تاثیری نداشت

نسخه اندرویدتون چنده؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

pesiran
16-04-2014, 20:25
دوستانی که ایام با گوشی اون ها سازگار نبود،
لطفا نسخـه جدید (1.6) رو دانلود کنند و خبر بدن که نسخه جدید براشون کار میکنه یا نه !
مــرسی.

http://ayaam.mihanblog.com

dodi_ali47
17-04-2014, 09:51
آندروید 4.1.2 بیلد 96

pesiran
17-04-2014, 10:40
آندروید 4.1.2 بیلد 96

نسخه ۱.۶ کار نکرد واسه شما؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

dodi_ali47
17-04-2014, 22:33
نه فکر میکنم یه جای کار خودم اشکال داشته باشه یا برنامه با گوشیم سازگار نیست ضمنا.kk.widget هم سازگار با گوشیم نصب کردم چون تاثیری نداشت پاک کردم تو تنظیمات پیش نمایش درسته بعد از ریبوت کار نمیکنه

dodi_ali47
29-04-2014, 09:41
نه فکر میکنم یه جای کار خودم اشکال داشته باشه یا برنامه با گوشیم سازگار نیست ضمنا.kk.widget هم سازگار با گوشیم نصب کردم چون تاثیری نداشت پاک کردم تو تنظیمات پیش نمایش درسته بعد از ریبوت کار نمیکنه

گوشی رو عوض کردم اکسپریا سی گرفتم روت کردم بازم نرمال نیست دیگه پولیشو نگرفتم فکر کنم سرکاریه

pesiran
29-04-2014, 09:47
گوشی رو عوض کردم اکسپریا سی گرفتم روت کردم بازم نرمال نیست دیگه پولیشو نگرفتم فکر کنم سرکاریه

دوست عزیز این همه کاربر دارن استفاده میکنند!
یعنی چی سرکاریه ؟
منظور شما از سرکاریه چیه؟
چه نسخه ای استفاده میکنید؟
لطفا از xposed و برنامه ایام عکس بگیرید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

mmk264
24-05-2014, 09:28
سلام
من از طریق سایت زرین پال خرید کردم ولی ایمیل واسم نیومد پوشه اسپم رو هم بررسی کردم

سایت زرین پال هم سریالی بهم نشون نداد.

pesiran
24-05-2014, 09:32
سلام
من از طریق سایت زرین پال خرید کردم ولی ایمیل واسم نیومد پوشه اسپم رو هم بررسی کردم

سایت زرین پال هم سریالی بهم نشون نداد.

سلام دوست عزیز
با تشکر از خرید شما
ارسال شد

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

H A M ! D
27-05-2014, 20:20
سلام بنده هم خریداری کردم
فقط یه توضیح میدین به ترتیب چه برنامه هایی رو باید نصب کنم؟
مخصوصا اون برنامه Xposed Installer متوجه نشدم وقتی که نصبش کردم چیکار باید بکنم

pesiran
27-05-2014, 20:24
سلام بنده هم خریداری کردم
فقط یه توضیح میدین به ترتیب چه برنامه هایی رو باید نصب کنم؟
مخصوصا اون برنامه Xposed Installer متوجه نشدم وقتی که نصبش کردم چیکار باید بکنم

سلام
با تشکر از خریدتون.
Xposed رو نصب کنید
وارد برنامه برنامه Xposed بشید
در قسمت framework ، install بزنید و گوشی رو restart کنید
وارد برنامه Xpsed بشید
در قسمت Modules تیک ایام رو بزنید و restart کنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

H A M ! D
28-05-2014, 04:36
تو همون مرحله اول همچین پیغامی میده


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=966234&stc=1&d=1401240979

pesiran
28-05-2014, 07:41
تو همون مرحله اول همچین پیغامی میده


http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=966234&stc=1&d=1401240979

ظاهرا دستگاه شما روت نشده !

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

H A M ! D
28-05-2014, 13:06
ای بابا مینوشتی که نیاز به روت هست خب...

pesiran
28-05-2014, 13:13
ای بابا مینوشتی که نیاز به روت هست خب...

دوست عزیز روت مربوط میشه به برنامه Xposed
برنامه من هیچ نیازی به روت نداره که بنویسم!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

H A M ! D
28-05-2014, 16:40
خب الان من دقیقا باید چیکار کنم؟

pesiran
28-05-2014, 17:41
خب الان من دقیقا باید چیکار کنم؟

اگر میخواسد از Xposed استفاده کنید گوشیتونو روت کنید

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Majid
30-05-2014, 21:43
سلام
امکانش هست محل قرار گیری تاریخ توی Dashclock کمی شیفت پیدا کنه به سمت چپ؟توی اسکرین شات مشخص کردم:

966871

pesiran
30-05-2014, 22:08
سلام
امکانش هست محل قرار گیری تاریخ توی Dashclock کمی شیفت پیدا کنه به سمت چپ؟توی اسکرین شات مشخص کردم:

966871

سلام.
خیر، اما میتونید روز ماه خورشیدی رو به عنوان آیکون انتخاب کنید.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

mmilada
09-07-2014, 10:57
سلام . من فونت ساعت کنار باتری رو عوض کردم اما وقتی صفحه یه بار rotate میشه فونتش دوباره برمیگرده به حالت اول و تا نرم افزار ایام رو یه بار باز نکنم فونته درست نمیشه . لطفا فیکسش کنید

pesiran
09-07-2014, 11:07
سلام . من فونت ساعت کنار باتری رو عوض کردم اما وقتی صفحه یه بار rotate میشه فونتش دوباره برمیگرده به حالت اول و تا نرم افزار ایام رو یه بار باز نکنم فونته درست نمیشه . لطفا فیکسش کنید
سلام.
برای گوشی من چنین اتفاقی نمیفته !
مدل گوشی و رامتون چیه ؟
میشه ماژول های دیگه رو غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید ؟

mmilada
09-07-2014, 11:57
سلام.
برای گوشی من چنین اتفاقی نمیفته !
مدل گوشی و رامتون چیه ؟
میشه ماژول های دیگه رو غیر فعال کنید و دوباره امتحان کنید ؟
Arc s /cyanogen11 carbon kitkat
فونت تاریخ نوتیفیکشن مشکلی نداره ولی ساعت وقتی rotate میشه فونتش پیشفرض میشه.امتحان کردم درست نشد .

pesiran
19-07-2014, 22:31
نسخه 2.1

تغییرات:
*ویجت
*گزینه های بیشتر برای تاریخ میلادی
*رفع باگ ها


http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/J_qEty-S3r/ayam.apk

pesiran
19-07-2014, 22:31
پوســته های ایــام (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=334051)

Yunussaba
20-07-2014, 10:58
سلام برادر
اگه امکانش هست توی تنظیمات افزونه xposed گزینه two line data رو هم اضافه کنید مثه افزونه wanam xposed تا حداقل جای دوتا ناریخ به صورت کامل تو استاتوس بار بشه. تشکر بابت برنامه خوبتون

pesiran
20-07-2014, 12:21
سلام برادر
اگه امکانش هست توی تنظیمات افزونه xposed گزینه two line data رو هم اضافه کنید مثه افزونه wanam xposed تا حداقل جای دوتا ناریخ به صورت کامل تو استاتوس بار بشه. تشکر بابت برنامه خوبتون

سلام دوست من.
از تگ <br> استفاده کنید.

مثال :
pdno<br>pmna

mos_elec
01-08-2014, 00:51
سلام
چه جوری باید آوردش رو صفحه لاک اسکرین ؟؟
گوشیم note 3
تو گوشی باید تنظیمات خاصی اعمال کنم؟؟

mos_elec
01-08-2014, 00:52
سلام
چه جوری باید آوردش رو صفحه لاک اسکرین ؟؟
گوشیم note 3
تو گوشی باید تنظیمات خاصی اعمال کنم؟؟

pesiran
01-08-2014, 01:27
سلام
چه جوری باید آوردش رو صفحه لاک اسکرین ؟؟
گوشیم note 3
تو گوشی باید تنظیمات خاصی اعمال کنم؟؟
سلام، رامتون اصلیه؟
نو تنظیمات قفل صفحه ویجت ها داره؟
توی قفل صفحه ویجت ها رو میتونید ورق بزنید؟ علامت بعلاوه میاد؟

SHAHAB-NX
01-08-2014, 08:10
سلام ویجت ها روی lg g2 کار نمیده .

شاید به خاطر این باشه که sd card نمیخوره

پیگیری کنید

pesiran
01-08-2014, 09:19
سلام ویجت ها روی lg g2 کار نمیده .

شاید به خاطر این باشه که sd card نمیخوره

پیگیری کنید
سلام،
کار نمیکنه یعنی اصلا ویجت رو صفحه نمیاد؟
اس دی لازم نیس! از تم های نصبی استفاده کنید

mos_elec
01-08-2014, 11:57
سلام، رامتون اصلیه؟
نو تنظیمات قفل صفحه ویجت ها داره؟
توی قفل صفحه ویجت ها رو میتونید ورق بزنید؟ علامت بعلاوه میاد؟


نه تو قسمت قفل صفحه ویجتی نیست

SHAHAB-NX
01-08-2014, 15:41
سلام،
کار نمیکنه یعنی اصلا ویجت رو صفحه نمیاد؟
اس دی لازم نیس! از تم های نصبی استفاده کنید

نصبی استفاده کردم تو خود برنامه میزنه ویجتی یافت نشد .

توی ویجت های خود گوشی هم چیزی نیست

pesiran
01-08-2014, 15:49
نصبی استفاده کردم تو خود برنامه میزنه ویجتی یافت نشد .

توی ویجت های خود گوشی هم چیزی نیست

باید ابتدا توی صفحه اصلیتون ویجتی از ایام بسازید.
اگر تو لیست ویجت ها ایام نیست ریستارت کنید دستگاه رو ! اگر بازم نبود مطمئن باشید مشکل از لانچرتون هست ! لانچـر دیگه ای رو امتحان کنید.

aghsadegh
10-08-2014, 08:17
اساتید گرامی چرا بعد از ریستارت کردن گوشی ویجت به هم میریزه؟
راه حل چیه؟