PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سرعت مموری کارت



armiin
28-04-2006, 09:24
ایا سرعت مموری کارتها با هم متفاوت هستند ؟ به طور مثال یک مموری 512 ساخت چند کمپانی . از نظر سرعت با هم فرقی میکنن؟:169:

HAMID
28-04-2006, 14:12
والا من مموری های مختلف داشتم به نظر من تو رم ریدر تفاوتی نداره ولی تو گوشی بله سرعتها متفاوته

armiin
28-04-2006, 16:59
ممنون حميد جان .. اين سوال رو پر سيدم به اين خاطر كه چند روز پيش يك مموري 512 كه ظاهرا ساخت خود كمپاني نوكيا هست گرفتم . هم سرعت گوشيم كم شده وهم هنگام فيلم برداري بعد از هر 2 ثانيه يك بار تصويرم فريز ميشه .. و هنگام نگاه كردن همون فيلم هم به خاطر همون تيك زدن ها فيلم هم هر 2 ثانيه يك مكثي داره.
ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرماييد كه ايا مشكل از مموري هست ؟؟؟ قبلش مموري 64 داشتم و اين مشكل رو نداشتم.

armiin
01-05-2006, 02:12
بابا يكي جواب من رو بده كف كردم.

HAMID
01-05-2006, 10:20
سلام
شما یه بار مموری رو با خود گوشی فرمت کن احتمال زیاد درست میشه

mohammad_xlr
01-05-2006, 10:44
عزيزم گوشي شما با مموري كارت 512mb سازگار نيست اصولا حداكثر مموري پيشنهادي براي گوشي شما 128 هستش
فوقش شايد بشه از 256 استفاده كرد

Mostafa United
01-05-2006, 18:17
عزيزم گوشي شما با مموري كارت 512mb سازگار نيست اصولا حداكثر مموري پيشنهادي براي گوشي شما 128 هستش
فوقش شايد بشه از 256 استفاده كرد

میشه بگید برای چی ؟

mohammad_xlr
01-05-2006, 18:41
براي اينكه تو كاتالوگ خود گوشي هم نوشته شده حافظه قابل ارتقا تا 128 مگابايت

در ضمن من اينها رو عملا تجربه كردم!!

eblis_101
01-05-2006, 18:58
ro 6630 memory 512 javab mide khobam javab mide

mohammad_xlr
01-05-2006, 19:01
حالا اگه جواب نده چيكار كنه ولي اصوليش اينه كه بالاي 128 نندازي روش!

armiin
01-05-2006, 19:48
بابا اين ديگه خيلي زايست اگه 512 جواب نده ... من الان مشكلي ندارم فقط وقت فيلم گرفتن مشكل دارم .

eblis_101
01-05-2006, 20:00
moshkel ye chize digas man ro 6630 memory 512 dashtam hich moshkeli ham nadashtam, ye format ... bebin chi mishe;)i

Mostafa United
01-05-2006, 20:05
حالا اگه جواب نده چيكار كنه ولي اصوليش اينه كه بالاي 128 نندازي روش!


پس ببخشید این همه شرکت مثل kingstone , microsim , nokia , sony ericsson بیکارند مموری 512 و 1GB درست میکنند ؟ :question:

armiin
03-05-2006, 01:27
من هم همين رو ميگم مصطفي جان ... دوست خودم رو 6630 مموري 1 گیگ a data داره و سرعتش هم واقعا خوبه ...

armiin
03-05-2006, 01:29
ابلیس جان ممنون فرمت کردم .. مثل توپ داره کار میکنه.

mohammad_xlr
03-05-2006, 01:31
دوست عزيز مموري 512 و 1 گيگ مال چند ماه پيشه
ولي گوشي 6630 مال چند ساله پيشه
در ضمن اين مموري ها رو بعضي از گوشيهاي با پردازشگر قوي مثل ngage و a1000 كار ميكنه
نه رو 6630 و 6600

mohammad_xlr
03-05-2006, 01:34
كار ميكنه نه اين كه كار نكنه ولي همين جوري ميشه
در هر حال خواستم مشكل دوستمون حل بشه
شما 1 گيگ بنداز رو گوشيت
ولي باز من حاضرم ثابت كنم كه اين گوشي ها با مموري هاي با اين حجم سازگار نيستن
مخصوصا اگه فضاي زيادي از حافظه اشغال باشه كاملا متوجه عرايضم ميشيد

armiin
05-05-2006, 16:21
محمد جان فرمايش شما كاملا درسته ... حالا كه تقريبا 3/2 از مموريم پر شده باز به مشكل خوردم .. هكر كنم فوقش بايد 256 سرعت بالا بگيرم.

به هر حال ممنون از راهنمايي.

mohammad_xlr
05-05-2006, 19:42
بله عزيزم من خودم به شخصه مموري با ظرفيتهاي مختلف دارم ولي 64 خودش رو عوض نمي كنم مگه مجبور شم!

arash_viva_664
12-05-2006, 19:22
دوست عزيز مموري 512 و 1 گيگ مال چند ماه پيشه
ولي گوشي 6630 مال چند ساله پيشه
در ضمن اين مموري ها رو بعضي از گوشيهاي با پردازشگر قوي مثل ngage و a1000 كار ميكنه
نه رو 6630 و 6600
عزیزم 6630 مال 1.5 سال پیشه در ضمن قویترین پردازنده رو داره 6630 کجا 6600 کجا:biiggrin:

arash_viva_664
12-05-2006, 19:22
والا من مموری های مختلف داشتم به نظر من تو رم ریدر تفاوتی نداره ولی تو گوشی بله سرعتها متفاوته
تایید میشه