PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش تخصصي و تصويري تعويض فونت گوشي هاي سیمبیان S60



MAFIA
26-01-2008, 19:54
در این پست قصد دارم آموزش قرار دادن و Convert فونت هاي كامپيوتري رو براي گوشي موبايل(سري 60) براي شما دوستان آموزش بدم.


گردآورنده مطلب Zix_Zixi و فونت ضميمه ساخته شده توسط سام عزيز




در ابتدا 2 برنامه مورد نياز شما دوستان هست كه در همين پست ضميمه كردم كه بايد اون هارو دانلود كنينفايل اول برنامه ساخت تم هست كه قابليت تغيير سايز فونت رو هم روي گوشي شما دارهفايل دوم برنامه فونت ريموور هست كه ميتونه فونت هاي نصب شده شما رو ديگه به راحتي و بدون كار هاي دستي حذف كنه





براي دسترسي آسان و قوي تر به فون مموري شما نياز به برنامه فايل منيجر هم دارين كه اون رو هم از اينجا (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=32781) دانلود كنيد.



اين فايل منيجر رو طبقتوضيحات(پست 1) نصب و رجيستر كنين و پس از زدن كليد 0 بهConfigurationميرويد كه در انجا گزينهShow system files and folders رو علامت بزنيد وسپس فولدري به نامFontsدر مسيرC:\Dataو يه فولدر ديگه به نامFontsدرمسيرE:\Dataبسازيد !



پس از دانلود فايل ها فايل اولي رو Extract كنين و براي اجراي برنامه فايل Fontrouter GUI.exe رو اجرا كنين.




اين محيط اصلي برنامه




http://i28.tinypic.com/27x46s4.jpg



شما بايد حتما فونتتون باپسوند ttf باشه .... *** نبايد فونت شما از مسير drive:\windows\fontsباشه ! مثلا در مسيره ديگه اي كپي كنيد از قبل !براي باز كردن فونت در برنامه شما به عكس زير دقت نمائيد :



http://i31.tinypic.com/w7lu69.jpg


شماره 1 : تغيير فونت در بافت گوشي (مثلا تغيير فونت SMS ها)شماره 2 : تغيير فونت سطر ها و ستون هاشماره 3 : تغيير فونت منو هاشماره 4 : تغيير فونت در Title ها مثل MENU يا OPERATORشماره 5 : تغيير فونت آيتم هاي منوشما براي هر كدام از اين آيتم ها بايد بروز كنين و آدرس فايلتون رو بهشبدين ( براي راحتي اولي را بروز زده و براي بقيه نام فيلد شماره 1 رو كپيكنين !)هر فيلدي كه فونتش رو تغيير ميدين Preview اون رو ميتونين در قسمت بالاي برنامه مشاهده كنين.نام فونت هاي انتخاب شده بايد هماني باشند كه در گوشي كپي ميكنين بدون هر گونه تغييري !


در عكس زير قسمت ديگري از برنامه رو ميبيبنيد براي تغيير سايز فونت :



http://i32.tinypic.com/a4yg02.jpg





براي هر بخش شما ميتونين به طريقه ي دلخواهتون فونت اون قسمت رو Resize كنين !در عكس زير شما قسمت ديگري از برنامه رو ميبينيد :



http://i30.tinypic.com/i3gwm9.jpg




شما در اين قسمت ميتونيد فضاي مورد نياز هر قسمت رو مشخص و حالت ITALIC (كج) به فونت هاون بدين.در عكس زير شما بخش ديگري از برنامه رو ميبينيد :



http://i27.tinypic.com/dmcok0.jpg


شما در اين بخش ميتوانيد : : Zoom-1اندازه كلي فونت هارو به صورت يكجا كم و زياد كنيد از رنج 1 تا 300 : Chroma-2تغيير شفافيت و كم رنگ يا پر رنگ بودن فونت در گوشي:Path-3مسيري كه برنامه فونت شما رو براي انتقال دادن به گوشي انتخاب خواهد كرد پس تغييرش ندين !پس از تمامي تنظيماتي كه روي فونتتون انجام دادين گوشي خودتون رو بهكامپيوتر متصل كنين و از منوي فايل گزينه Save to Fontrouter.ini رو بزنيد !عكس زير به نمايش در مياد :


http://i25.tinypic.com/2m84fp1.jpg




اگر گوشي شما جزو دسته سيمبيان ورژن 7 هست كه شماره يك رو انتخاب كنيد.

اگر گوشي شما جزو دسته سيمبيان ورژن 8 هست كه شماره دو رو انتخاب كنيد.

پس از انتخاب سري گوشي شما دكمه OK رو بزنيد.... اگر كه سري 7 رو انتخاب كرده باشين به شكل زير خواهد بود :


http://i27.tinypic.com/2rxy32b.jpg





***يعني شما 2 فايل fontrouter.dll و freetype.dll رو كه درون فولدربرنامه ساخته شده و فونت انتخاب شده همراه با فايل fontrouter.ini كه درهمان فولدري كه فونتتون هست ساخته شده به گوشيتون منتقل كنيد و توسط فايلمنيجري كه براتون در ابتداي توضيحات لينكش رو قرار دادم ابتدا 2 فايل dll رو به آدرس c:\system\fonts در گوشي كپي كنيد و سپس 2 فايل ttf و fontrouter.ini رو به آدرس c:\data\fonts كپي كنيد.
اگر كه سري 8 رو انتخاب كرده باشين به شكل زير خواهد بود :





http://i31.tinypic.com/6rm4pe.jpg





***يعني شما فايل fontrouter.dll رو كه درون فولدر برنامه ساخته شده و فونت انتخاب شدههمراه با فايل fontrouter.ini كه در همان فولدري كه فونتتون هست ساخته شدهبه گوشيتون منتقل كنيد و توسط فايل منيجري كه براتون در ابتداي توضيحاتلينكش رو قرار دادم ابتدا فايل fontrouter.dll رو به آدرس c:\system\fonts در گوشي كپي كنيد و سپس 2 فايل ttf و fontrouter.ini رو به آدرس c:\data\fonts كپي كنيد.

گوشي خودتون رو خاموش روشن نمائيد و از فونت نصب شده لذت ببريد !

* نكته : اگر ميخواهيد فارسي ساپرت بشه بايد فونتي نصب كنيد كه فارسي يونيكد باشه !
* نكته : اگر از فونت خسته شديد با برنامه Font Remover اون رو پاك كيند !
براي نمونه مي توانيد از يه فونت فارسي يونيكد كه توسط سيمبيان عزيز ساخته شده استفاده كنيد




http://i26.tinypic.com/m0cqa.jpg


اگه از فونتتركيبي استفاده ميكنيد مثل نمونه بالا :

تنها كاري كه بايد بكنيد اينه كه به فولدري بريد كه فونتها رو اونجاريختيد و فونتها رو به اضافه ي فايل fountrouter.ini كه در كنار فونتها save شده رو به فولدر E:\data\fonts در گوشيتان انتقال بديد.و ديگه اينكهفايل fountrouter.dll (كه تو فولدر خود برنامه ي fountrouter GUI هست) روبه فولدر E:\system\fonts انتقال بديد.حالا گوشي رو خاموش و روشن كنيد.


فونت گوشي شما آماده است!

IMAN
02-02-2008, 09:59
فونت ایمان 8 رو برای گوشیهای N70/N72/N90 آماده کردم و ضمیمه میکنم.من خودم رو N70 تست کردم و بخوبی جواب داد.
(شاتهای که میذارم مربوط به N95 خودم هستن چون روی N70 نرم افزار ScreenShot نبود).


http://i31.tinypic.com/2558kkg.jpg http://i26.tinypic.com/2hnb3ph.jpg

http://i28.tinypic.com/2l4388.jpg http://i27.tinypic.com/2uijajr.jpg

IMAN
05-02-2008, 10:30
با تشکر از مافیای عزیز بابت آموزش کاملش.
دوستان توی تاپیک زیر میتونین گنجینه ای از زیباترین فونتهای ترکیبی رو پیدا کنین.با توجه به آموزش مافیا واسه سری خودتون ویرایشش کنین و بذارین اینجا واسه دانلود.

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=31041&page=27

MAFIA
26-03-2008, 18:24
سلام، به درخواست خودم اين مطلب از بخش فوق تخصصي به مقالات آموزشي منتقل شد تا دوستان و كاربراني كه ويژه نيستند بتوانند استفاده بكنن.
اميدوارم براتون مفيد واقع بشه.

bahahs
14-04-2008, 15:46
سلام
با تشكر از دوستاني كه زحمت اين آموزش رو كشيدند
براي ماندگاري اين آموزش من به صورت pdf براي علاقه مندان قرار دادم
با آرزوي موفقيت براي MAFIA-ZIX ZIXI-IMAN-سيمبيان عزيز

nax00
22-04-2008, 17:25
با سلام و عرض خسته نباشید

من تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی بعد از خاموش و روشن کردن گوشی هیچ اتفاقی نیفتاد

در ضمن داخل آدرس c:\system\fonts تو درایو سی گوشی من فولدر فونت وجود نداشت .
و من این فولدر رو ساختم .

گوشی من 5700

می فرمایید چی کار کنم ؟؟؟؟؟ با تشکر

MAFIA
27-04-2008, 08:25
دوست گلم، 5700 جزء گوشی های ورژن 9.2 است، و این آموزش برای تعویض فونت گوشی های سری 7 - 8

mohammadn73
27-04-2008, 10:13
:180:یه فونت درست حسابی (هیچ مشکلی نداره)
اگه باور نداری بیا به این لینک و عکس هاش رو ببین

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=39949

:180:

mmehran121
19-05-2008, 07:53
آيا برنامه اي هم هست كه با اون بشه براي 7610 فونت ساخت ميشه اون به من معرفي كني ممنونم

MoHaMaD
22-05-2008, 12:18
دوستان يعني ما ميتونيم فونت 6630 رو عوض كنيم ديگه !

MoHaMaD
23-05-2008, 13:47
سلام به شما دوستان . آقا من دوتا فايل ttf و Fontrouter.ini خواستم به همون پوشه كه گفته شده بود بريزم اما هرچي گشتم توي درايو C پوشه اي به اسم data نبود . واسه همين خودم تو درايو C يه پوشه به اسم data و توش يه پوشه ديگه به اسم Fonts درست كردم و فايل هارو توش كپي كردم و درست شد . اينو گفتم شايد بعضي از دوستان واسه پيدا كردن پوشه Data تو درايو C مشكل پيدا كردن . اينم عكسهايي از گوشيم بعد از درست كردنش .
راستي من سره 6630 – 6680 و 6681 تست كردم و جواب داد . ممنون .

IMANAZADI
14-06-2008, 17:36
با سلام
گوشی من 7610 و زمانیکه برنامه(Fontrouter GUI) را اجرا میکنم و فونت را میسازم اصلا به گوشی انتقال نمیده در صورتیکه برنامه میزنه فایل ها کپی شده در صورتیکه چک میکنم هیچ فایلی نیست یا اینکه خودمون باید دستی بریزیم که در اینصورت فایل های ایجاد شده آدرسشون کجاست ؟؟؟؟ و مورد بعدی اینکه فونت هایی که دوستان دیگر زحمتشونو کشیدن هم نمیدونم کجا باید بریزم یکی بیاد درست بگه که کجا باید پوشه FONTS را درست کرد یکی میگه تو درایو C:\DATA یکی میاد میگه توی درایو C:\SYSTEM\DATA یکی میگه تو درایو C:\SYSTEM و چه فایل های در چه پوشه هایی کپی کنیم ؟

Rubina
15-06-2008, 01:24
فایلهای ایجاد شده رو باید دستی به گوشی منتقل کنید.
طبق اموزش کامل در اولین پست شما بعد از ادیت فونت مورد نظر چهار فایل خواهید داشت.
فایلهای fontrouter.ini و font.ttf که باید به مسیر c/data/fonts منتقل بشن.
دو فایل دیگه با نامهای fontrouter.dll و freetype.dll هم باید به مسیر c/system/fonts منتقل بشن.
هر فولدری هم که در گوشی موجود نیست باید دستی ساخته بشه.

mohammadn73
15-06-2008, 08:34
تاپیکی از بهترین فونت های برای سری 60 ورژن1 و 2 :http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=43304

IMANAZADI
15-06-2008, 12:42
با عرض سلام مجدد
دوست عزیز همانطور که گفتید من یک پوشه به نام FONTS در درایو C درست کردم و دو فایل fontrouter.ini و font.ttf را کپی کردم و دو فایل fontrouter.dll و freetype.dll را در پوشه FONTS در SYSTEM درایو C کپی کردم بعد گوشی را روشن خاموش کردن هیچ اتفاقی نیفتاد !!! مشکل از کجاست ؟؟؟
ضمنا با خود برنامه فایل های ایجاد شده آدرسشون کجاست چون هیچ فایلی بوجود نمیاد ؟؟؟

MoHaMaD
15-06-2008, 13:34
با عرض سلام مجدد
دوست عزیز همانطور که گفتید من یک پوشه به نام FONTS در درایو C درست کردم و دو فایل fontrouter.ini و font.ttf را کپی کردم و دو فایل fontrouter.dll و freetype.dll را در پوشه FONTS در SYSTEM درایو C کپی کردم بعد گوشی را روشن خاموش کردن هیچ اتفاقی نیفتاد !!! مشکل از کجاست ؟؟؟
ضمنا با خود برنامه فایل های ایجاد شده آدرسشون کجاست چون هیچ فایلی بوجود نمیاد ؟؟؟

ببين دوست من شما اول دوتا فايل dll كه توي برنامه هست رو به گوشي منتقل كن يعني بريزش مثلا تو E:/other . بعد اون فونت و فايل ini رو هم همينطور بعد دوتا فايل dll رو با يه فايل منيجر به درايو C بعد پوشه system و بعد توي پوشه به اسم Fonts كپي كن ( يعني اين دو فايل dll رو توي پوشه فونت كپي كن ) . يعني اينطوري :
C:/system/Fonts
بعد فايل ttf يا همون فونت مورد نظر و فايل ini يعني همون كه توي پوشه فونت هست رو با فايل منيجر به درايو C بعد پوشه Data و بعد پوشه Fonts كپي كن . يعني اينطوري :
C:/Data/Fonts
در ضمن هرجا كه پوشه اي به اسم ( Data – Fonts و ...) نداشتي بايد براش بسازي .

saeidalamdar
03-07-2008, 14:29
ممنون از آموزش خوبتون.می خواستم بدونم راهی واسه سیمبین 9.1 وجود نداره؟

MoHaMaD
03-07-2008, 14:51
ممنون از آموزش خوبتون.می خواستم بدونم راهی واسه سیمبین 9.1 وجود نداره؟

چرا دوست من . توي بخش 9.1 و 9.2 همين آموزش داده شده .

satanicspirits
06-07-2008, 23:47
آقا راهی نداره که فونت فارسی ساپورت با پسوند GDR ساخت ؟ اخه ttf خیلی نفس گوشی را میگیره

MoHaMaD
07-07-2008, 10:14
آقا راهی نداره که فونت فارسی ساپورت با پسوند GDR ساخت ؟ اخه ttf خیلی نفس گوشی را میگیره

دوست عزيز شما از برنامه Speed Up استفاده كن مشكلت حل ميشه . من كه اين برنامه رو دارم هيچ از سرعت گوشيم كم نشده ! :mach:

sajad_n90
29-07-2008, 18:40
سلام
ببخشید فونت های ساخته شده با این برنامه کجا ذخیره میشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

sajad_n90
29-07-2008, 18:55
تو برنامه فونت های فارسی رو چه جوری ببینیم که چی میشن ( اندازه و دیگر مشخصاتشون) مثلاً در اس ام اس ها

MoHaMaD
01-08-2008, 14:54
تو برنامه فونت های فارسی رو چه جوری ببینیم که چی میشن ( اندازه و دیگر مشخصاتشون) مثلاً در اس ام اس ها

دوست عزيز برنامه فونت فارسي رو نشون نميده ولي فارسيش تقريبا كمي از انگليسيش كوچيكتره !!!

novel
05-08-2008, 12:16
تو گوشی من نه تو درایو c و نه تو e شاخه ی data وجود نداره!
چه کار کنم؟؟؟

MoHaMaD
05-08-2008, 12:22
تو گوشی من نه تو درایو c و نه تو e شاخه ی data وجود نداره!
چه کار کنم؟؟؟
دوست من هرجايي از گوشيت كه پوشه نداره بايد به اون اسم خودت براش بسازي !! مثلا اگه توي C پوشه Data نيست خودت بايد براش بسازي !!! :mach:

arianrv
21-09-2008, 19:14
من با دانلود فایلهای ضمیمه که برای تغییر فونت گوشی گذاشته اید مشکل دارم
هر کاری میکنم دانلود نمیشه.بعد از کلیک وصل میشه به قسمت ثبت نام سایت
مشکل چیه؟

Rubina
21-09-2008, 22:39
شاید ای دی شما هنوز توسط مدیران فعال نشده.

arianrv
23-09-2008, 19:46
من بعد از انتخاب نوع گوشی وکلیک okصفحه ای میاد که اسم 4تافایل ساخته شده رو نشون میده
ولی وقتی برای انتقال به گوشی okرو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته وپیغامی هم نمیده
پس باید چجوری فایلارو به گوشی انتقال بدم؟

arianrv
23-09-2008, 19:48
من بعد از انتخاب نوع گوشی وکلیک okصفحه ای میاد که اسم 4تافایل ساخته شده رو نشون میده
ولی وقتی برای انتقال به گوشی okرو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته وپیغامی هم نمیده
پس باید چجوری فایلارو به گوشی انتقال بدم؟
گوشیم رو هم با کابل وصل کردم

Rubina
23-09-2008, 23:18
من بعد از انتخاب نوع گوشی وکلیک okصفحه ای میاد که اسم 4تافایل ساخته شده رو نشون میده
ولی وقتی برای انتقال به گوشی okرو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته وپیغامی هم نمیده
پس باید چجوری فایلارو به گوشی انتقال بدم؟
گوشیم رو هم با کابل وصل کردم

با زدن ok که فایلها به گوشی منتقل نمیشن!!!
شما باید با کابل یا بلوتوث یا رم ریدر فایلها رو به گوشی و از اون به بعد با یه فایل منیجر به فولدر مخصوص خودش منتقل کنید.

arianrv
25-09-2008, 17:34
بالاخره بعد از کلی ناشی گری موفق شدم
با تشکر از کلیه کسانی که زحمت اموزش وپاسخ به سوالات رو کشیده اند

Elyas_TM
11-04-2009, 02:24
خواهشا یکی به من بگه اگه بخوام فقط فونت گوشیمو بزرگ کنم چیکار باید بکنم؟ گوشیم n70
ممنون

MoHaMaD
06-11-2009, 21:55
سلام
یک برنامه هست اگر فونتی نصب کنید وبخواین باهاش ان فونت را پاک کنید
میشه معرفی کنید
بله دوست من . شما ميتوني از برنامه Font Remover استفاده كنيد . برنامه رو براتون ضميممه ميكنم !!!

silver1
26-06-2010, 04:53
من یه فونت درست حسابی می خوام واسه n9o هر کدوم از این راها رو رفتم گوشی بالا نمیاد چه کنم

MoHaMaD
26-06-2010, 11:15
من یه فونت درست حسابی می خوام واسه n9o هر کدوم از این راها رو رفتم گوشی بالا نمیاد چه کنم
دوست من روی n90 مظورتون هست ؟ میشهخ بگید دقیقا چه کار کردین ؟
فونت رو روی فون مموری ریختین یا مموری کارت ؟

silver1
26-06-2010, 14:23
روی فون ریختم یه برنامه مثل 5800 نیست بشه راحت عوض کرد. اگه خودتون یه فونت می دونی اجرا میشه واسم بذار
راستی توی فون میریزم بالا نمیاد توی مموری میریزم اجرا نمیشه بهترین راه واسم بذارید ممنون

MoHaMaD
26-06-2010, 18:39
دوست گلم متاسفانه واسه این سری از گوشی های نوکیا چنین برنامه ای نیست . مگه اینکه فونت ها رو به صورت پک شده ( فایل sis ) داشته باشین و اونو نصب کنین . پس از نصب و ریست گوشی فونت گوشیتون تغییر میکنه !
اگه شما طبق آموزش صفحه اول فونت گوشی رو عوض کنین هیچ مشکلی پیش نمیاد ! چون فونت n90 شخصا توسط خودم عوض شده و هیچگونه مشکلی نداشته !!!

silver1
26-06-2010, 21:06
مشکل اینجاس که اون فایل sis نصب نمیشه تا می خواد اینستال بشه میپره بیرون

mohammad23
22-07-2010, 07:10
سلام من فقط میخواهم شماره تلفنهای داخل منوی کانکت درشتر شود در گوشی n90لطفا راهنمایی کنید

Rubina
23-07-2010, 00:51
راهی نداره

امداد121
19-02-2012, 00:00
باسلام
دوست عزيز1فونت كاردرست برا
نوكياn70برام لطف كنيدبذاريدكه باعث شه فارسيروسابورت كنه وازشرمربع نشون دادن بجاي حروف راحت شم
باتشكر

Rubina
19-02-2012, 12:16
باسلام
دوست عزيز1فونت كاردرست برا
نوكياn70برام لطف كنيدبذاريدكه باعث شه فارسيروسابورت كنه وازشرمربع نشون دادن بجاي حروف راحت شم
باتشكر

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=43304

momk98
09-04-2012, 12:36
من برنامه FontRouter GUI 1.2.4 2nd را باز کردم و طبق آموزشی که گذاشتید انجام دادم اول یک فونت را از سایت گرفتم و آن را درون برنامه فرا خواندم و 5 مورد اول (منو .اس ام اس....) را با همین فونت انتخاب کردم و مرحله دوم اندازه و سایز را به مقدار دلخواه تغیر دادم و در آخر از گذینه file>save to fontrouter,ini را زدم اما نفهمیدم که این فونت دلخواه من کجا ذخیره میشه .در فایل آموزشیتون گفته شده دوفایل dll را درc/system/fonts و دو فایل fontroutrr.ini و ttf را به آدرس c/data/fonts کپی کنید. دو فایل اول که درون پوشه برنامه FontRouter GUI 1.2.4 2nd موجود است اما دو برنامه دیکه را از کجا باید بگیرم لطفا اگه امکان داره یه توضیخ به زبان ساده در مورد کار با این برنامه بدید

momk98
14-04-2012, 09:18
بابا کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟

Rubina
14-04-2012, 13:08
من برنامه FontRouter GUI 1.2.4 2nd را باز کردم و طبق آموزشی که گذاشتید انجام دادم اول یک فونت را از سایت گرفتم و آن را درون برنامه فرا خواندم و 5 مورد اول (منو .اس ام اس....) را با همین فونت انتخاب کردم و مرحله دوم اندازه و سایز را به مقدار دلخواه تغیر دادم و در آخر از گذینه file>save to fontrouter,ini را زدم اما نفهمیدم که این فونت دلخواه من کجا ذخیره میشه .در فایل آموزشیتون گفته شده دوفایل dll را درc/system/fonts و دو فایل fontroutrr.ini و ttf را به آدرس c/data/fonts کپی کنید. دو فایل اول که درون پوشه برنامه FontRouter GUI 1.2.4 2nd موجود است اما دو برنامه دیکه را از کجا باید بگیرم لطفا اگه امکان داره یه توضیخ به زبان ساده در مورد کار با این برنامه بدید

شما فونت ttf رو از هر جای کامپیوتر که به برنامه معرفی کردید فایلی به نام fontrouter.ini در همان مسیر در کنار فونت تشکیل میشه که باید به همراه فونت به مسیر c/data/fnts در گوشی منتقل بشه.

momk98
15-04-2012, 07:36
با تشکر فراوان:122::122::123: