PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ آموزش ] آموزش نصب رام رسمی G610 از طریق خود گوشی



kral24
07-08-2014, 11:54
سلام دوستان
بریم سراغ آموزش
1-یه پوشه به اسم dload تو مموری کارد خودتون بسازید
2-رام رسمی که دانلود کردید اکسترکت کنید به یه فایل میرسید که اسمش UPDATE.APP هست اون فایل کپی کنید تو پوشه dload
3-تو گوشی برین به این آدرس : settings/about phone/system update/local updateو گزینه confirm رو بزنید و منتظر باشید مراحل نصب طی بشه
البته اگه خواستین میتونید قبلش بکاپ رو بزنید و بکاپ بگیریرد
شما فقط میتونید رام رسمی که ورژنش با ورژن گوشی شما برار یا بالاتر باشه رو نصب کنید و نمیشه دانگرید کنید

dj66
07-09-2014, 10:32
آقاي الان رام من
4.2.1 هستش
بالاتر از اين رو چطوري بايد بريزم رو گوشي؟
ميشه بيشتر توضيح بدين؟

ehsan2004
08-09-2014, 17:09
آقاي الان رام من
4.2.1 هستش
بالاتر از اين رو چطوري بايد بريزم رو گوشي؟
ميشه بيشتر توضيح بدين؟

بالاتر از رام شما ممکنه نیومده باشه
بهترین کار چک کردن از طریق خود گوشی هست
اگه اپدیت اومده یاشه که میتونید از خود گوشی اپدیت کنید
بخش ساپورت هواوی هم فایلهارو معمولا میزاره
اول مطمئن بشید که ورژن جدید اومده بعد پیدا کردنش کار سختی نیس

kral24
08-09-2014, 19:29
آقاي الان رام من
4.2.1 هستش
بالاتر از اين رو چطوري بايد بريزم رو گوشي؟
ميشه بيشتر توضيح بدين؟

ورژن بالاتر از 4.2.1 نیومده و قرارم نیست بیاد
اما اگه بیلدت بالاترین بیلد نیست میتونی آپدیت کنی
بالاترین بیلد موجود برای مدل u20 بیلد 126 هست
و برای مدل u00 بیلد 953

dj66
09-09-2014, 10:08
بيلد اولاً چي هستش و كارش چيه؟
و
چطوري ميتونم بفهمم كه چند هستش و آپديتش كنم؟

RedDragonA
18-09-2014, 15:01
درود دوستان
يه جي610 t11 هست كه از طريق خود گوشي آپديت نميشه راه حلش چيه؟
رام t11 هم بروزش جايي موجود نيست.

kral24
18-09-2014, 15:55
بيلد اولاً چي هستش و كارش چيه؟
و
چطوري ميتونم بفهمم كه چند هستش و آپديتش كنم؟

یه کم تاپیکها رو بخون و تو انجمن بگرد حتما یاد میگیری

dj66
11-10-2014, 13:36
یه کم تاپیکها رو بخون و تو انجمن بگرد حتما یاد میگیری


خوب شما بگين لطفاً

ehsan2004
11-10-2014, 18:57
خوب شما بگين لطفاً

کلا بیلدنامبر یعنی گوشی برای منطقه خاصی معرفی شده و توزیع میشه
مثلا بیلدنامبر اروپا یعنی برای اروپاس و ././
از توی setting>about میتونید ورژن بیلدنامبر را پیدا کنید

kral24
11-10-2014, 20:06
درود دوستان
يه جي610 t11 هست كه از طريق خود گوشي آپديت نميشه راه حلش چيه؟
رام t11 هم بروزش جايي موجود نيست.
رام مخصوص t11 نصب میکنی یا مدل های متفرقه؟

eniac1616
19-10-2014, 00:53
سلام من کاستوم رام دارم چطوری میتونم ب رام اصلی برگردونم .ممنون میشم راهنمایی کنین

.ALI KING.
19-10-2014, 14:32
سلام من کاستوم رام دارم چطوری میتونم ب رام اصلی برگردونم .ممنون میشم راهنمایی کنین

روش عادی :
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289800

eniac1616
20-10-2014, 09:04
سلام یک سوال داشتم.
من با نرم افزار MtkDroidTools از گوشیم بکاپ گرفتم .بعدش کاستوم رام نصب کردم.الان میخوام برگردونم ب رام اصلیم.میتونم همون بکاپ رو ریستور کنم .(چون فک کنم اون بکاپ همه نرم افزار هامو هم بکاپ گرفته.)

kral24
20-10-2014, 09:12
سلام یک سوال داشتم.
من با نرم افزار MtkDroidTools از گوشیم بکاپ گرفتم .بعدش کاستوم رام نصب کردم.الان میخوام برگردونم ب رام اصلیم.میتونم همون بکاپ رو ریستور کنم .(چون فک کنم اون بکاپ همه نرم افزار هامو هم بکاپ گرفته.)
سلام
بله میتونی{قبلش ریست فکتوری کنی بهتره}

eniac1616
20-10-2014, 11:00
سلام
بله میتونی{قبلش ریست فکتوری کنی بهتره}

فقط یک سوال دگ؟اینکه چطوری برگردونمش؟؟؟؟

kral24
20-10-2014, 11:51
فقط یک سوال دگ؟اینکه چطوری برگردونمش؟؟؟؟
بکاپی که گرفتی با فلش تولز میتونی فلش کنی
اما توصیه من نصب رام با خود گوشی هست چون هم راحت تره هم ایمن تر

eniac1616
20-10-2014, 11:59
بکاپی که گرفتی با فلش تولز میتونی فلش کنی
اما توصیه من نصب رام با خود گوشی هست چون هم راحت تره هم ایمن تر
منظور شما رام اصلی هست یا رامی ک بکاپ گرفتم؟

kral24
20-10-2014, 12:17
منظور شما رام اصلی هست یا رامی ک بکاپ گرفتم؟
رام رسمی

Sasuke-7
16-01-2015, 13:19
با سلام خدمت اساتید
والا یه جی 610 سری 00 دستمه که دسته دوم خریدم و حواسم نبود به بیلدش و اینکه یبار ریستارتش کنم بیاد بالا ببینم مشکلش چیه
رامی که روش نصب بود مثل دوستمون بیلدش 999 بود و برای خودم تعجبی بود و رفتم ریکاوری دیدم ریکاوری twrp روش هستش و رام های کاستوم دیگه رو ریختم و همشون مشکل دارن با دوربین پشت و فقط دوربین جلو میادش و میخوام به رام رسمی خودش ببرم 953 ولی هرکاری میکنم با ولوم بالا و پایین و پاور هیچی نمیشه و تو خود رام ها هم گزینش نیست
چجوری ببرم به رام اصلی ؟!
راستی مشکل اصلی اون 999 این بود که بعد ریستارت صفحه هی خاموش روشن میشد
ولی با رام های کاستوم هیچ مشکلی نداره

.ALI KING.
16-01-2015, 16:21
با سلام خدمت اساتید
والا یه جی 610 سری 00 دستمه که دسته دوم خریدم و حواسم نبود به بیلدش و اینکه یبار ریستارتش کنم بیاد بالا ببینم مشکلش چیه
رامی که روش نصب بود مثل دوستمون بیلدش 999 بود و برای خودم تعجبی بود و رفتم ریکاوری دیدم ریکاوری twrp روش هستش و رام های کاستوم دیگه رو ریختم و همشون مشکل دارن با دوربین پشت و فقط دوربین جلو میادش و میخوام به رام رسمی خودش ببرم 953 ولی هرکاری میکنم با ولوم بالا و پایین و پاور هیچی نمیشه و تو خود رام ها هم گزینش نیست
چجوری ببرم به رام اصلی ؟!
راستی مشکل اصلی اون 999 این بود که بعد ریستارت صفحه هی خاموش روشن میشد
ولی با رام های کاستوم هیچ مشکلی نداره

از روش آپدیت اضطراری میتونید این کار رو انجام بدید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289800

Sasuke-7
16-01-2015, 19:19
از روش آپدیت اضطراری میتونید این کار رو انجام بدید:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=289800

داداش گفتم که از اون روش هم نمیره برای فلش رام رسمی هرکاری کردم

.ALI KING.
16-01-2015, 20:05
داداش گفتم که از اون روش هم نمیره برای فلش رام رسمی هرکاری کردم

این آموزش حتما میتونه کمکتون کنه:
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=339665

milkyway1
18-12-2015, 03:46
سلام دوستان
یه گوشی G610 هست که روی لوگو گیر میکنه و من میخوام فلش بزنم ولی از مشخصات نرم افزاری گوشی یعنی بیلد نامبر و ورژن اندرویدش اطلاع ندارم.
میخواستم بدونم آیا مهمه که رام چه نسخه ای و مال کجا باشه؟
و همچنین لینک دانلود رام رو میخواستم.
با تشکر.

milkyway1
18-12-2015, 20:10
دوستان آخرین رام رسمی منتشر شده g610 چیه؟