PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ آموزش ] اموزش استخراج و نصب ریکاوری استوک بوسیله فلش تولز



kral24
25-08-2014, 11:17
این آموزش برای نصب ریکاوری استوک g610 بوسیله برنامه فلش تولز رو هر دومدل u00 و u20 و خیلی ازمدلهای هوآوی که چیپ مدیاتک دارن مثل g700 و.....هست
اگه درایور گوشیتون نصب نیست اول درایور گوشی رو نصب کنید http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=335984
استخراج ریکاوری استوک از رام {update.app}
با فرض اینکه شما یه رام رسمی توی کامپیوتر خودتون دارید شروع میکنیم
1-برانامه Huawei Update Extractor رو دانلود و اکسترکت کنید
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=2822142&d=1403960391
2-برنامه رو اجرا کنید و تو کادر update file آدرس رامی که تو کامپیوتر دارید بهش بدید {همون update.app} تا برنامه محتویات رامو نشون بده
3-روی recovery.img کلیک راست کنید و extract selected رو بزنید و آدرس دلخواتونو بدید تا ریکاوری استوک استخراج و برای نصب با فلش تولز آماده باشه
آموزش نصب ریکاوری استخراج شده
برای g610 معمولا ورژن SP_Flash_Tool_v3.1316.0.148 بخوبی و بدون ارور کار میکنه
اول مورد نیاز رو آماده میکنیم
1-فلش تولز رو دانلود کنید و توی دسکتاپتون اکسترکت کنید http://explay.ru/download/firmware/mobile/HD_Quad/SP_Flash_Tool_v3.1316.0.148.zip
2-فایل MT6589_Android_scatter_emmc که ضمیمه کردم دانلود و تو دسکتاپ و توی پوشه دلخواه کپی کنید
3-ریکاوری استوک گوشی خودتونو تو همون پوشه ای که تو مرحله2 درست کردید کپی کنید
4-Flash_tool.exe رو اجرا کنید و scatter-loading رو بزنید
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=979542&d=1408954584
و آدرس فایل MT6589_Android_scatter_emmc که تو مرحله 2 دانلود کرده بودید بهش بدید
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=979543&d=1408954584
4-تو کادر پایینی یه سری نوشته ظاهر میشه دقت کنید فقط و فقط تیک recovery روشن باشه
http://forum.mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=979544&d=1408954584
5-download رو تو برنامه فلش تولز بزنید یه کادر نمایش داده میشه گزینه yes رو بزنید
6-گوشی رو خاموش کنید و باطری رو دربیارید و بدون باطری به کامپیوتر وصل کنید ولوم پایینو یه بار فشار بدید بار دوم یکم نگش دارید و ولش کنید تا عملیات فلش شروع بشه و کادر سبز رنگ ok نمایش داده بشه
تموم شد
هر کجای آموزش مبهم بود بپرسید تا راهنمایی کنم

kral24
25-08-2014, 11:26
با این روش میتونید کاستوم ریکاوری هم رو گوشی خودتون نصب کنید فقط کافیه فایل ریکاوری دلخواهتونو جایگزین فایل ریکاوری استوک کنید

Javad Mousavi
26-08-2014, 08:38
ی مشکل دارم اونم اینه ک بجای نوار سبز نوارقرمز نشون میده و فلش نمیزنه ؟

kral24
27-08-2014, 15:08
ی مشکل دارم اونم اینه ک بجای نوار سبز نوارقرمز نشون میده و فلش نمیزنه ؟

اول کادر قرمز مییشه بعد زرد میشه بعدم تموم میشه و پنجره سبز رنگ ok نمایش داده میشه

139
31-08-2014, 13:00
من یه مشکل دارم وقتی گوشی رو وصل میکنم دکمه ولوم پایین رو میزنم خط قرمز 100 درصد میشه بعد پیغام زیر میاد .چکارش باید بکنم ؟

980290

kral24
31-08-2014, 13:08
من یه مشکل دارم وقتی گوشی رو وصل میکنم دکمه ولوم پایین رو میزنم خط قرمز 100 درصد میشه بعد پیغام زیر میاد .چکارش باید بکنم ؟

980290

با دقت نخوندی آموزشو
شماره 4 میگه :
4-تو کادر پایینی یه سری نوشته ظاهر میشه دقت کنید فقط و فقط تیک recovery روشن باشه
تو اسکرینشات شما 4-5 تا تیک روشنه

139
31-08-2014, 13:50
همه مدل تست زدم تیک فقط ریکاوری هم میزنم همینجوری میشه . برای رام اصلی هم خودش اتوماتیک تیک میزنه وقتی دانلود رو میزنم اون خط قرمزه پر میشه باز همین خطا رو میده.

اینم مدلی که فقط تیک ریکاوری هست
980305

kral24
31-08-2014, 19:09
همه مدل تست زدم تیک فقط ریکاوری هم میزنم همینجوری میشه . برای رام اصلی هم خودش اتوماتیک تیک میزنه وقتی دانلود رو میزنم اون خط قرمزه پر میشه باز همین خطا رو میده.

اینم مدلی که فقط تیک ریکاوری هست
980305

از ورژنهای دیگه فلش تولز استفاده کن

139
31-08-2014, 20:28
از ورژنهای دیگه فلش تولز استفاده کن

والا این ورژن ها رو تست کردم ولی همشون خطا میدن
980342

kral24
01-09-2014, 10:02
والا این ورژن ها رو تست کردم ولی همشون خطا میدن
980342

بدون باطری وصل میکنی دیگه؟
وقتی گوشی رو به سیستم وصل میکنی و ولوم پایینو میگیری و رها میکنی یه ویبره میزنه یا ویبره متوالی؟ بعد از اینکه گوشی رو وصل میکنی سیستم چند بار پشت سر هم صدای کانکت و دیسکانکت شدن میده؟ یا یه بار؟

هندونه
10-09-2014, 14:24
وقتی گوشی رو وصل میکنم و دکمه ولوم رو میزنم یه ویبره میخوره و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
برنامه هم همش میره در حالت سرچینگ ولی گوشی رو پیدا نمیکنه

ehsan2004
10-09-2014, 17:05
وقتی گوشی رو وصل میکنم و دکمه ولوم رو میزنم یه ویبره میخوره و دیگه هیچ اتفاقی نمیوفته
برنامه هم همش میره در حالت سرچینگ ولی گوشی رو پیدا نمیکنه

احتمالا درایور گوشی نصب نیس
از پست اول میتونید درایور را نصب کنید

هندونه
11-09-2014, 10:08
نصبه احتمالا مشکل از بیلد نامبره که 953 س

arbabe bi sar
10-10-2014, 08:12
سلام:
آیاراه دیگه ای غیرازflash toolهس؟ماهرکاری میکنیم ی ایرادی میگیره.تودسکتاپ ک اکسترکت میکنیم برنامه راک بازمیکنیم ارورمیده.توجای دیگه اکسترکت میکنیم وبرنامه رابازمیکنیم،فایل متنی راقبول نمیکند.یبارم ک قبول میکنه،دانلود کمیزنیم،ی پیغام میده ک مینویسه hint} recovery is checked but without path}.ی بارم کهمه چی درست جاو میره،وقتی گوشی را بدون باتری وصل میکنم ودکمه ای ک گفتینو بروش ذکرشده میگیرم هیچ اتفاقی نمی افته ودرایوگوشی رونمیشناسه درحالیکه همه درایوها نصبه.چکارکنم؟راه دیگه ای برای برگردوندن ریکاوری استوک هس؟

یاعلی(علیه السلام)

kral24
10-10-2014, 08:38
سلام:
آیاراه دیگه ای غیرازflash toolهس؟ماهرکاری میکنیم ی ایرادی میگیره.تودسکتاپ ک اکسترکت میکنیم برنامه راک بازمیکنیم ارورمیده.توجای دیگه اکسترکت میکنیم وبرنامه رابازمیکنیم،فایل متنی راقبول نمیکند.یبارم ک قبول میکنه،دانلود کمیزنیم،ی پیغام میده ک مینویسه hint} recovery is checked but without path}.ی بارم کهمه چی درست جاو میره،وقتی گوشی را بدون باتری وصل میکنم ودکمه ای ک گفتینو بروش ذکرشده میگیرم هیچ اتفاقی نمی افته ودرایوگوشی رونمیشناسه درحالیکه همه درایوها نصبه.چکارکنم؟راه دیگه ای برای برگردوندن ریکاوری استوک هس؟

یاعلی(علیه السلام)
بله برای گوشیهای که روشن هستن راه آسونتری هم هست
فایلی که برات آپلود کردم دانلود کن و ریکاوری استوک گوشیت که استخراج کردی به روت{شاخه اصلی}فایل زیپ اضافه کن و از ریکاوری فلش کن
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/ElyDtiHj7Z/g610-u20-back-to-stock-recovery.zip

arbabe bi sar
10-10-2014, 17:20
سلام:
میشه بیشترتوضیح بدین؟ممنون.

یاعلی(علیه السلام)

kral24
10-10-2014, 18:06
سلام:
میشه بیشترتوضیح بدین؟ممنون.

یاعلی(علیه السلام)
دیگه ساده تر از این نمیشه

arbabe bi sar
10-10-2014, 21:44
سلام:
مااینجوری عمل کردیم ببینیدمنظورشماهمازآموزشی ک گذاشتیدهمین بود؟ ریکاوری استوکروک استخراج کردم ریختم توفایل زیپی ک آپ کردین(کنارپوشهMETA-INF).بعدفایل رو بهمون حالت زیپ کپی کردم تویsdکارت.اینجایی ک گفتین(از ریکاوری فلش کن)رابلدنیستم.گوشی رو بحالت ریکاوری(twrp)بردم ولی واقعانمیدونستم چطورفلش کنم؟ممنون.

یاعلی(علیه السلام)

behnam sh 2
16-10-2014, 14:34
سلام دوستان من نتونستم این ریکاوری رو استخراج کنم کسی میتون ریکاوری استوک مدلu20رو بهم بده

behnam sh 2
16-10-2014, 16:44
سلام کسی جواب نمیده

mahdi609
09-11-2014, 20:20
سلام:
مااینجوری عمل کردیم ببینیدمنظورشماهمازآموزشی ک گذاشتیدهمین بود؟ ریکاوری استوکروک استخراج کردم ریختم توفایل زیپی ک آپ کردین(کنارپوشهMETA-INF).بعدفایل رو بهمون حالت زیپ کپی کردم تویsdکارت.اینجایی ک گفتین(از ریکاوری فلش کن)رابلدنیستم.گوشی رو بحالت ریکاوری(twrp)بردم ولی واقعانمیدونستم چطورفلش کنم؟ممنون.

یاعلی(علیه السلام)

وقتی رفتی تو ریکاوری گزینه install رو بزن و فایل زیپو انتخاب کن و فلش بزن

mahdi609
09-11-2014, 20:41
بله برای گوشیهای که روشن هستن راه آسونتری هم هست
فایلی که برات آپلود کردم دانلود کن و ریکاوری استوک گوشیت که استخراج کردی به روت{شاخه اصلی}فایل زیپ اضافه کن و از ریکاوری فلش کن
http://dl.mobilestan.net/index.php/files/get/ElyDtiHj7Z/g610-u20-back-to-stock-recovery.zip

سلام میشه این فایل رو برای g700 هم بذارید.گوشیم u10 بود و من با نصب کاستوم رام به u00 تبدیلش کردم الان میخوام با نصب استوک ریکاوری از طریق sd رام رسمی فلش بزنم ممنون

ehsan2004
14-11-2014, 20:22
سلام میشه این فایل رو برای g700 هم بذارید.گوشیم u10 بود و من با نصب کاستوم رام به u00 تبدیلش کردم الان میخوام با نصب استوک ریکاوری از طریق sd رام رسمی فلش بزنم ممنون

دوست عزیز در بخش مربوط به گوشی درخواست بدید
اینجا بخش610 هست

eniac1616
28-11-2014, 13:48
سلام من میخوام ریکاوری استوک رو فلش بزنم.وقتی تمام کارهای که گفتین رو انجام میدم.دانلود که میزنم بعد ویبره اول هیچ عکس العملی انجام نمشه

ebadx1
02-12-2014, 08:13
اینMT6589_Android_scatter_emmc که ضمیمه کردید کجاست؟؟؟؟

ebadx1
02-12-2014, 09:17
وقتی داخل فلش تولز گزینه دانلود رو میزنم پیام میده recovery is checked but without path

kral24
05-12-2014, 16:50
اینMT6589_Android_scatter_emmc که ضمیمه کردید کجاست؟؟؟؟
آخر پست 1 نوشته فایلهای پیوست شده

وقتی داخل فلش تولز گزینه دانلود رو میزنم پیام میده recovery is checked but without path
به خاطر ایته که scatter رو لود نکردی

ebadx1
05-12-2014, 21:39
آخر پست 1 نوشته فایلهای پیوست شده

به خاطر ایته که scatter رو لود نکردی
الان اونم لود کردم ریکاوری هم لود کردم داخل فلش تولز دکمه پایین بدون باتری اول کم بعدیش یکم بیشتر نگه داشتم و هیچ اتفاقی نمیافته یکی دوبار ویبره میزنه ولی اتفاقی نمیافته بخدا

ebadx1
05-12-2014, 21:58
989373
اینم اسکرین شات....فقط اون پایین گزینه search نظرمو جلب کرد...مدل گوشیمم که گفتم g610 u00پشت باتری زده

kral24
05-12-2014, 22:04
الان اونم لود کردم ریکاوری هم لود کردم داخل فلش تولز دکمه پایین بدون باتری اول کم بعدیش یکم بیشتر نگه داشتم و هیچ اتفاقی نمیافته یکی دوبار ویبره میزنه ولی اتفاقی نمیافته بخدا

فلش تولز رو حالت سرچینگ میمونه؟ اگه آره MediaTek USB VCOM Driver رو نصب نکردی

ebadx1
05-12-2014, 22:06
فلش تولز رو حالت سرچینگ میمونه؟ اگه آره MediaTek USB VCOM Driver رو نصب نکردی

بله نه نصب نکردم از کجا بگیرم؟؟

kral24
05-12-2014, 22:15
بله نه نصب نکردم از کجا بگیرم؟؟
میتونی تو گوگل سرچ کنی و از هرجا دلت خواست دانلود کنی
مثلا

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206421 این روش یکم سخت تره ولی حجمش خیلی کم
http://www.datafilehost.com/d/b7ff7524 این یکی اتومات همه درایورها رو نصب میکنه ولی حجمش 24 مگه

ebadx1
05-12-2014, 22:17
میتونی تو گوگل سرچ کنی و از هرجا دلت خواست دانلود کنی
مثلا

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2206421

دانلود و نصب کنم نتیجه رو همینجا میگم داداش

ebadx1
05-12-2014, 22:37
دانلود و نصب کنم نتیجه رو همینجا میگم داداش

989388
این پیامو داد

kral24
06-12-2014, 13:20
989388
این پیامو داد

کلا فلش تولز زیاد خطا میده چند بار تست کن هم با باطری و هم بدون باطری
راستی فلش تولز و ریکاوریو تو دسکتاپ کپی کن و از اونجا اجرا کن

ebadx1
06-12-2014, 13:32
کلا فلش تولز زیاد خطا میده چند بار تست کن هم با باطری و هم بدون باطری
راستی فلش تولز و ریکاوریو تو دسکتاپ کپی کن و از اونجا اجرا کن

سلام دقیقا همینکارو کردم و با 6 تا از ورژنهای مختلف زدم اما کلا خطا میده خستم کرد لامصب

ebadx1
06-12-2014, 13:46
سلام دقیقا همینکارو کردم و با 6 تا از ورژنهای مختلف زدم اما کلا خطا میده خستم کرد لامصب

با باتری زدم سبز شد و پیام اوکی داد...الان چیکار کنم استاد رام دانلود شده رسمی رو چطوری با رم بیارم بالا؟؟

ebadx1
06-12-2014, 14:07
آقا حل شد دم همتون گرمممم

ALEX_HOT
06-12-2014, 14:22
آقا حل شد دم همتون گرمممم

جدی ؟ چطوری ؟
آقا مبارک باشه خوشحال شدم برادر

ebadx1
06-12-2014, 14:29
جدی ؟ چطوری ؟
آقا مبارک باشه خوشحال شدم برادر

ممنون داداش...خوشبختانه فلش تولز با بتری جواب داد و بعد از ریکاوری استوک رام رو از حالت اضطراری آوردم بالا....از لطف شما هم سپاس بیکران دارم

kral24
06-12-2014, 17:02
سلام دقیقا همینکارو کردم و با 6 تا از ورژنهای مختلف زدم اما کلا خطا میده خستم کرد لامصب


با باتری زدم سبز شد و پیام اوکی داد...الان چیکار کنم استاد رام دانلود شده رسمی رو چطوری با رم بیارم بالا؟؟

دوست من برای اینجور کارها هم دقت زیاد لازمه هم حوصله زیاد خوشحالم مشکلت حل شد

shahram0181
09-12-2014, 15:38
درست شد بچه ها mediatek usb vcom drivers نصب نبود... دم همگی گرم

mp4008
19-12-2014, 15:32
سلام دوستان لطفا کمک کنین یه گوشی g610 u20 دارم بوت لوپ شده توی ریکاوری اصلی میره سه چهار تارام گرفتم با update.app که اصلا فلش نمیشه وقتی کلیدارو میگیرم میره توی منوی ریکاوری با فلش تولزم نتونستم هرکاری کردم گوشیو میشناسه ولی فلش نمیشه تیک بوت لودرم ورداشتم نتونستم هر کاری سر این گوشی بدبخت کردم انگار نه انگار حالا میخام ریکاوری کاستوم نصب کنم با فلش تولز فایل اسکاتر مخصوص ریکاوریرو نتونستم پیدا کنم بااون فایل اسکاتر صفحه اولم نمیشه حالا اگه میشه یه ریکاوری کاستوم با فایل اسکاتر برام آپلود کنین بی زحمت ممنون میشم یا راهنمایی دیگه ای بکنین ممنونم

mp4008
23-12-2014, 03:05
دوستان کسی نیست کمک کنه قدیما موبایلستان بهتر بود زود جواب میگرفتیم

alispeed
19-04-2015, 06:12
سلام این فایل پیوست رو چطوری دانلود کنم

.ALI KING.
19-04-2015, 15:13
سلام این فایل پیوست رو چطوری دانلود کنم

سلام

آخرین پست هست...

alispeed
21-04-2015, 04:15
سلام

آخرین پست هست...

سلام
من میزنم ولی دانلود نمیشه لطفا بررسی کنید

hamed4980
14-10-2015, 09:29
سلام
ببخشید یه سوال برای انجام این روش گوشی باید انلاک باشه ؟:sign_help:

alimm0
15-10-2015, 21:17
سلام من همه ی کارها رو انجام میدم ولی گوشیم ویبره نمیزنه.باید چیکار کنم؟؟؟؟؟

mojtaba182003
14-12-2015, 00:17
واسه 4x هم میشه از این طریق انجام داد ؟؟؟

mostafa c5
11-01-2016, 09:40
سلام دوستان خسته نباشید
به این مشکل برخوردم باید چه کار کنم
باتشکر
http://s6.uplod.ir/i/00729/0aqy2marl0kb_t.jpg (http://uplod.ir/0aqy2marl0kb/Untitled.png.htm)

tajerman
05-04-2016, 12:58
با سلام خدمت دوستان
متاسفانه بهد از اینکه مسیر آپدیت رو به نرم افزار HuaweiUpdateExtractor میدم خطا میده و بعد از زدن دکمه ادامه تو صفحه هیچ فایلی رو برای اکسترک کردن نمیاره .
ممنون میشم راهنماییم بکنین .
1019088

babak_kish
27-11-2016, 10:02
با سلام
مدلهایی مثل huawei y6 pro enjoy 5 که فایل اپدیت به شکل update.zip است چطور باید فایل ریکاوری را استخراج کرد؟
داخل فایل زیپ ریکاوری نیست و یک فایل حجیم با پسوند dat. هست