PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به فوتا ویو2



reza5454
13-01-2015, 18:57
سلام
من ویو یک داشتم وفریمور بادا2 روش نصب کردم حالا میتونم همین فریمور را روی ویو2 نصب کنم
واگر میشه ایا فوتا ویو 2 میخواهد یا فوتا ویو یک هم میشه

اگر فوتا ویو 2 نیازه لینک دانلودش میخواهم ممنون

wavea
13-01-2015, 19:08
سلام
من ویو یک داشتم وفریمور بادا2 روش نصب کردم حالا میتونم همین فریمور را روی ویو2 نصب کنم
واگر میشه ایا فوتا ویو 2 میخواهد یا فوتا ویو یک هم میشه

اگر فوتا ویو 2 نیازه لینک دانلودش میخواهم ممنون

اول از همه اینکه تاپیک ایجاد نکنید برا این مشکلات و در بخش بادادروید درخواست کنید

دوما ورژن رام اتون رو بگید تا دوستان کمکتون کنن

سوما رام های جدید و بهتری اومده ، به بخش بادادروید مراجعه فرمایید و از دوستان و مدیران اونجا سوال بفرمایید .

GHAEMYS
14-01-2015, 09:58
تاپیک قفل شد.../
برای ادامه ی سوال به تاپیک زیر مراجعه کنید.../


http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=332735&p=4318671&viewfull=1#post4318671