PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انواع آیکون منو برای گوشیهای سایز اسکرین 176x220 و 240x320



Moriss
02-12-2006, 18:23
:yipi: فایل PDF اموزش نحوه تغییر دادن منوی گوشی با برنامه فار منیجر توسط کابل گوشی :yipi:



تست شده روی گوشیهای کا750 و w800

cid49 red


فایل زیپ شده رو با برنامه winrar باز کنین تا یه فایل pdf داشته باشین. برای دیدن اموزش باید برنامه acrobat reader روی سیستم نصب باشه

موفق باشید:loveit:

.

توضیح مهم : من تمام این مراحل رو روی گوشی خودم انجام دادم و از هر مرحله عکس گرفتم که عکسها رو تو فایل pdf میتویین ببینین. در نهایت با موفقیت منوی گوشیم عوض و گوشیم روشن شد. هیچ مشکلی هم نداره. پس اگه احیانا به مشکلی برخوردید یا به فار نتونستین وصل بشین پلاگینهای فارمنیجر رو حتما چک کنین

Moriss
04-02-2007, 09:37
منوی اصلی کا800




نکته : کلیه فایلهای منو به صورت زیپ شده اپلود شده که برای باز کردن نیاز به برنامه winrar دارین. بعد از extract باید همه فایلهای داخل پوشه menu رو در ادرس

tpa\preset\system\menu

داخل گوشی با نرم افزار فارمنیجر یا xs کپی کنین

Moriss
04-02-2007, 09:37
منوی اصلی کا750 و w800




نکته : کلیه فایلهای منو به صورت زیپ شده اپلود شده که برای باز کردن نیاز به برنامه winrar دارین. بعد از extract باید همه فایلهای داخل پوشه menu رو در ادرس

tpa\preset\system\menu

داخل گوشی با نرم افزار فارمنیجر یا xs کپی کنین

اموزش برنامه های فارمنیجر و xs (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=25232)

Moriss
06-03-2007, 09:13
یک منوی فوق العاده البته با حجم زیاد. من خودم مدتی از این منو استفاده میکردم

http://www.filehigh.com/serve/25569/398300.gif

Moriss
14-03-2007, 08:10
http://www.filehigh.com/serve/25569/367207.gif http://www.filehigh.com/serve/25569/367208.jpg

Moriss
14-03-2007, 08:55
http://www.filehigh.com/serve/25569/367209.gif http://www.filehigh.com/serve/25569/367242.jpg

Moriss
10-04-2007, 07:59
http://www.filehigh.com/serve/25569/390453.gif .. http://www.filehigh.com/serve/25569/390454.gif

Moriss
12-04-2007, 13:40
انواع منو برای کا800 و کا790 در این تاپیک

Moriss
12-04-2007, 14:55
http://www.filehigh.com/serve/25569/398273.gif .. http://www.filehigh.com/serve/25569/367216.gif

Moriss
12-04-2007, 15:05
:razz: :razz:

Moriss
14-04-2007, 15:47
:razz: :razz:

Moriss
23-04-2007, 13:47
http://www.filehigh.com/serve/25569/367225.jpg .. http://www.filehigh.com/serve/25569/398270.gif

Moriss
23-04-2007, 13:51
http://www.filehigh.com/serve/25569/398269.jpg .. http://www.filehigh.com/serve/25569/367218.jpg

Moriss
23-04-2007, 14:11
http://www.filehigh.com/serve/25569/398278.gif .. http://www.filehigh.com/serve/25569/367227.gif

Moriss
29-04-2007, 08:40
http://www.filehigh.com/serve/25569/367220.gif .. http://www.filehigh.com/serve/25569/367224.gif

Moriss
06-05-2007, 23:12
http://www.filehigh.com/serve/25569/409228.jpg .. http://www.filehigh.com/serve/25569/409238.gif

Moriss
07-05-2007, 13:49
http://www.filehigh.com/serve/25569/367221.jpg .. http://www.filehigh.com/serve/25569/367222.jpg

Moriss
07-05-2007, 14:26
http://www.filehigh.com/serve/25569/409966.jpg

Moriss
07-05-2007, 14:37
http://www.filehigh.com/serve/25569/367223.jpg .. http://www.filehigh.com/serve/25569/367229.jpg

Moriss
07-05-2007, 15:15
http://www.filehigh.com/serve/25569/409968.jpg .. http://www.filehigh.com/serve/25569/409980.jpg

Moriss
07-05-2007, 15:34
http://www.filehigh.com/serve/25569/409975.jpg .. http://www.filehigh.com/serve/25569/409976.jpg

Moriss
07-05-2007, 15:40
http://www.filehigh.com/serve/25569/409978.jpg

Moriss
07-05-2007, 15:52
http://www.filehigh.com/serve/25569/409982.jpg

arash_32
30-05-2007, 23:05
سلام
با عرض معذرت از اقاي موريس مدير اين بخش چون نميتونستم جاي ديگه تايپيك باز كنم مجبور شدم اينجا اين كارو بكنم چرا كه دو تا منوي تقريبآ جالب پيدا كردم گفتم شايد شما هم خوشتون بياد...

arash_32
31-05-2007, 08:57
اينم دو تاي ديگه....

arash_32
31-05-2007, 11:15
بازم يه منوي ديگه..:loveit:

Moriss
03-06-2007, 07:58
http://www.topsony.com/images/menu_icons/backstreet_rotary_k800.gif

Moriss
03-06-2007, 08:04
http://www.topsony.com/images/menu_icons/3D_w800.png .. http://www.topsony.com/images/menu_icons/3Dcart_w800.png .. http://www.topsony.com/images/menu_icons/aero_w800.png

Moriss
03-06-2007, 08:16
http://www.topsony.com/images/menu_icons/active_w800.jpg .. http://www.topsony.com/images/menu_icons/active_full_w800.jpg

Moriss
06-06-2007, 14:40
http://www.topsony.com/images/menu_icons/grouped_full_w800.jpg ... http://www.topsony.com/images/menu_icons/grouped_w800.jpg

abbas-h
07-06-2007, 17:47
اینم یه منوی استثنایی به مناسبت دوباره باز شدن تاپیک
http://i12.tinypic.com/4pxsc5z.gif

abbas-h
10-06-2007, 16:36
اینم منوی W850 ساده و زیبا
http://i12.tinypic.com/62oqdjk.jpg

arash_32
15-06-2007, 23:19
اينم يه منوي ديگه بد نيست شما هم امتحان كنيد....:yipi:

arash_32
17-06-2007, 13:16
اينم يه منوي ديگه حالشو ببريد...

arash_32
19-06-2007, 17:16
اينم يه منوي ديگه براي كسايي كه با شخصيتهاي رپ اشنايي بيشتري دارن ....:didas: :didas:

اگه خوب بود يه تشكري يه دستت درد نكنه اي!! از اينجور حرفا ديگه ..:merci: :merci:

arash_32
21-06-2007, 23:51
وباز هم با دو تا منوي جديد اومدم اميدوارم كه خوشتون بياد :exclaim: ؟؟؟اگه بييييياد......:177: :177:

daynakopak
03-07-2007, 14:40
با سلام خدمت همگی
یک منو جدید می ذارم

Moriss
06-08-2007, 09:25
چند منوی جدید از تاپ سونی


http://www.topsony.com/images/menu_icons/emerge_w800.jpg http://www.topsony.com/images/menu_icons/menu_tlo320_w800.png

مگا ترون
08-09-2007, 15:44
با سلام.
چون تایپک قبلی منوها قفل بود مجبور شدم یه تایپک جدید بزنم.
اگه استقبال شد منو های بیشتری آپلود میکنم.
----------------------==============--------------============-------------
http://sek750i.pl/images/ikony/Lava_desktop.gif

یک منوی زیبا همراه با تم مخصوص Orbit.همچنین منوی داخلش انیمیشنی به شکل حباب داره که از ایکون ها می پره بیرون.حتما دانلود کنید.

مگا ترون
08-09-2007, 15:53
حتما همتون تم Orbit دبلیو810 رو دیدین.خوب حالا اون رو می تونین تو K750_W800_W700 هم ببینین البته با یه تفاوت کوچولو.بدون ویبره.
--------===========--------------===========-------------==========-----------
http://sek750i.pl/forum/files/orbit01_975.gif
----------============-----------==========----------==========--------------

مگا ترون
08-09-2007, 20:54
با عرض پوزش فراوان از daynakopak به دلیل درخواست دوستان چند تا دیگه می ذارم.
----------==============-----------------==============--------------=====
http://sek750i.pl/images/ikony/Ikonki_piraci.gif http://sek750i.pl/images/ikony/menu_vista_2.1.gif
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

مگا ترون
08-09-2007, 21:16
برای زیبا تر شدن تم همراه را نصب کنید تا بیشتر شبیه آیفون بشه.
http://sek750i.pl/images/ikony/menu_iPhone.gif
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

مگا ترون
09-09-2007, 13:56
اینم دوتای دیگه امیدوارم خوشتون بیاد.
نکته:داخل بعضی از این فایل های زیپ تم نیز هست برای اینکه حافظه تلفن بیخودی پر نشه اون تم رو از اونجا بردارین و تو رم گوشی کپی کنین.برای زیبا شدن حتما تم های همرا رو نصب کنین.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
http://sek750i.pl/images/ikony/Colourful%20Windows%204.3,%20by%20OndrejC2.gif http://sek750i.pl/images/ikony/Final_Musaic_desktop.gif
--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--==--

مگا ترون
10-09-2007, 12:47
همون طور که گفته بودم منوی اکتیو رو که در پست بالایی برای W810گذاشته بودم اینبار برای سه گوشی K750 - W800 - W700 می ذارم.طبق معمول با تفاوت کوچک ویبره.
-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
http://sek750i.pl/images/ikony/activew800.gif
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

مگا ترون
10-09-2007, 14:29
آیکون های زیبا و با کیفیت را با این دو منو تجربه کنید.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
http://sek750i.pl/forum/files/menuos1_127.gif http://sek750i.pl/forum/files/hazardmenu_333.png
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

مگا ترون
11-09-2007, 19:49
یک منوی واقعا جالب. داری دو تم همراه که هر دو زیبا هستن.دانلود نکنی از دستت رفته.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
http://sek750i.pl/images/ikony/Menu_Cars.gif
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

مگا ترون
14-09-2007, 22:34
این سه منو تم همراه ندارن.یعنی هر تمی رو که متناسب با منو دیدین نصب کنین و لذت ببرین.
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
http://sek750i.pl/forum/files/blackspace_105.png http://sek750i.pl/images/ikony/I_love_Hip%20Hop_by_Kuci.gif http://sek750i.pl/images/ikony/tux.gif
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

مگا ترون
18-09-2007, 16:21
داخل هریک از فایل های زیپ شده یک فایل زیپ شده tpa وجود داره .این فایل آماده هست تا در برنامه SeTool قرا بگیره.همچنین یک فایلtxt هم وجود داره که به خاطر راحتی شما عزیزان قرار داه شده تا براحتی بتونین منویی رو که تو گوشی ریختین همون منو رو براحتی پاک کنین:flower:
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
http://www.soubor.iprotebe.cz/obrazky/sony_ericsson/51743895.gif http://www.soubor.iprotebe.cz/obrazky/sony_ericsson/24400157.gif
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
هر دو منو انیمشن دارن و واقعا زیبا هستن -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
نکته:از این به بعد در تمامی منوهای آپ شده فایل تکست برای پاک کردن منو موجود خواهد بود
:flower:

مگا ترون
18-09-2007, 22:11
دوستان عزیز لطفا یه دلگرمی بدن تا ادمه بدیم.فعلا دو تای دیگه میذارم
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
http://www.soubor.iprotebe.cz/obrazky/sony_ericsson/104188106.jpg http://www.soubor.iprotebe.cz/obrazky/sony_ericsson/80988737.gif
-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

مگا ترون
19-09-2007, 13:56
http://www.soubor.iprotebe.cz/obrazky/sony_ericsson/25643925.gif http://www.soubor.iprotebe.cz/obrazky/sony_ericsson/196596192.jpg

:flower:

Agostino
23-09-2007, 04:19
اینم اون منویی که قول داده بودم آپ کنم
راستی تو هفته آینده چنتا منو که کاره خودمه براتون میزارم:^^: (با استفاده از آیکون هایی که قبلنا از اینترنت گرفتم دارم چنتا منو میسازم)

Agostino
24-09-2007, 00:19
سلام
اینم منویی که خودم درست کردم:yipi:
لطفا دانلود کنید و نقطه نظراتتون رو بگید :loveit:

f_18c
26-09-2007, 15:36
چنتا منوی دیگه.امیدوارم تکراری نباشه!!

dariush75
20-02-2008, 00:39
با سلام
میخواستم این منو را در بخش خودش آپ کنم که بسته بود .
اینجا میگذارم اگرمدیران صلاح دیدن زحمت جابجاییش رو بکشند.
از این بابت معذرت میخوام.:101:
116454
116456

منو متفاوت Iphone برای (k750 & w800) رزولیشن 176.220
قابل سازگار با هرتم دلخواه
شما با وارد شدن به بخش های Messaging , entertainment,settings &Organizer با منو دیگری
مواجه خواهیدشد.که همه برگرفته ازآیکنهای آیفن با کیفیت(800dpi) میباشد.
5منو در یک فایل، همراه با لایوت برای حذف اسکرول بار و تغییر فونت به 16
با آیکنهای همچون آیکنهای Statusbar آیفن.که با پچ تغییر مسیر گرافیک قابل رویت هست.
تغییرات کلیه آیکنهای فایل منیجر (پوشه ها picture viedos sounds Themes Webpags Games App ,Other )

وآدرس سایت (همانطور که در عکس مشاهده میکنید) در بخش اینترنت منوی اصلی.
پاسورد(www.mobilestan.net)
اگر بدنبود تشکر فراموش نشود.

farajollahi
20-02-2008, 18:52
آقا دست شما درد نکنه تاحالا همچین چیزی ندیده بودم.
فقط یه لطف کنید بفرمایید این system icon رو کجا قرار بدم.
خیلی از شما ممنونم.

dariush75
20-02-2008, 22:17
آقا دست شما درد نکنه تاحالا همچین چیزی ندیده بودم.
فقط یه لطف کنید بفرمایید این system icon رو کجا قرار بدم.
خیلی از شما ممنونم.

دوست عزیز وقتی پوشه system icon را اکسترکت کنید داخل پوشه
پوشه ای به نام sysgfx موجودهست.
در ریشه مموری کارت کپی کن(sysgfx)
بعد پچ منتقل کننده گرافیک گوشی به مموری کارت رو روی main بریز.
(از بخش مربوطه برای ورژن گوشی خودت دان کن)
بعد گوشی را روشن کن.
موفق باشی

vmoghiti
22-02-2008, 14:13
منو برای 240*320 :mdr:
دوتای اولی عکسشونه دوتای دومی خودشون

vmoghiti
22-02-2008, 15:04
برای اینکه این منو ها قشنگتر بشن از تمی که ضمیمه شده استفاده کنین:28:

vmoghiti
22-02-2008, 21:38
با تشکر از جناب موریس که این دو تا تاپیکو با هم ادغام کردن:mdr:

jack_panosyan
25-04-2008, 16:06
یه سوال داشتم از دوستان عزیز ممنون میشم سریع جواب بدین توی منویی که گذاشته شده مثلا تو پست 6 تو پوشه اون عکس هم هستش آیا اونارو هم باید تو پوشه منو قرار بدیم؟

heh_021
27-04-2008, 23:02
یه سوال داشتم از دوستان عزیز ممنون میشم سریع جواب بدین توی منویی که گذاشته شده مثلا تو پست 6 تو پوشه اون عکس هم هستش آیا اونارو هم باید تو پوشه منو قرار بدیم؟

دوست عزيز داخل فايلي كه دانلود كردي يسري عكس هست بعلاوه يك فايل ml كه تو مسير \tpa\preset\system\menu ريخته و زيپ ميكني يك فايل لايوت هم هست كه فونت گوشي رو تغيير ميده كه اون هم مسيرش اينه \tpa\system\layout و يك تم هست .
اگه همون فايلي رو كه تو پست 6 بود دانلود كردي پس از اكستركت كردن فايلي به نام tpa داخلش هست كه همون رو كيليك راست send to و zip كنش و در misc file برنامه ي setool2lite قرار بده و فلش كن به همين راحتي .

heh_021
27-04-2008, 23:50
با سلام
دوستان منو هاي بيشتري اگر امكانش هست بزاريد كه ما هم بيشتر استفاده كنيم .
با تشكر ........

vmoghiti
07-05-2008, 08:04
با سلام
دوستان منو هاي بيشتري اگر امكانش هست بزاريد كه ما هم بيشتر استفاده كنيم .
با تشكر ........

سعی میکنم اینجا رو را بندازم:coool:
دوستان هم کمک کنن:icon_hug:
اینم اولیش:177:

vmoghiti
09-05-2008, 08:27
:27:

malavan.ehsan
09-05-2008, 12:47
اگه ميشه تصويري به ما توضيح بده من الان هركاري مي كنم نمي تونم تنظيم كنم لطف كنيد خوب توضيح بديد. با تشكر

Reza.Ahmadi
09-05-2008, 14:31
اگه ميشه تصويري به ما توضيح بده من الان هركاري مي كنم نمي تونم تنظيم كنم لطف كنيد خوب توضيح بديد. با تشكر
دوست عزیز اگه منظورتون آموزش نصب منو هستش PDF آموزشی رو از امضای من دانلود کنید.

vmoghiti
11-05-2008, 07:20
:question:

Hassan2637
11-05-2008, 12:57
دوستان از اين منوها ميشه بر روي كا770 ميشه نصب كرد

Raouf Tohidnia
12-05-2008, 09:13
به به ادامه دهید mer30

Hassan2637
12-05-2008, 11:48
دوستان از اين منوها ميشه بر روي كا770 ميشه نصب كرد

عجب سايته هرچي سوال درش مي پرسم حتي دريغ از يه جواب بله يانه :3::101:

vmoghiti
12-05-2008, 13:57
دوستان از اين منوها ميشه بر روي كا770 ميشه نصب كرد
شما باید از منوهای 176 * 220 استفاده کنین:169:
برین به لینک زیر:112:

http://mobilesara.net/showthread.php?t=14094

vmoghiti
14-05-2008, 07:16
سری ویستا:flower:

M¤haMad®£zA
16-05-2008, 18:21
سلام دوستان !
اين منو ها روي Z610 هم بخوبي K800 اجرا ميشه ؟
من رو K800 تست كردم !
عاليه !
ممنون !

vmoghiti
20-05-2008, 07:36
سلام دوستان !
اين منو ها روي Z610 هم بخوبي K800 اجرا ميشه ؟
من رو K800 تست كردم !
عاليه !
ممنون !

سلام آقا محمد
از این ورا
ایول از بچه های uiq3 اینجا اومدن:177:
بنده به شخصه از بابت اون فونتها کمال تشکرو از شما دارم:flower::flower:
در جواب شما باید بگم که شما برای z610 از منوهای سایز 176*220 باید استفاده کنید
اینم لینکش

http://mobilesara.net/showthread.php?t=14094

vmoghiti
20-05-2008, 07:58
:coool:

azimiai
22-05-2008, 23:28
با سلام خدمت همه دوستان
با ریختن این فایل تو گوشیتون (با برنامه setol) منوی گوشی k810 تون به k850 تبدیل میشه.
واقعآ منوی k850 خیلی شیکه.
.نظر شما چیه؟

vmoghiti
24-05-2008, 08:12
:101:

84104
24-05-2008, 08:51
دوستان از اين منوها ميشه بر روي كا770 ميشه نصب كرد

بله گوشهایی نظیر w880 یا k770 یا t650 و w850 شبیه کا800 هستند

84104
26-05-2008, 08:03
بله گوشهایی نظیر w880 یا k770 یا t650 و w850 شبیه کا800 هستند

نه اشتباه کردم روی کا770 جواب نمیده چون تو لیست برنامهsetool2lit کا770 نیست

Sobhan-N73
09-06-2008, 23:47
سلام و درود به همه بچه های موبایلستان..مخصوصا به انجمنSony Ericsson
من از سونی زیاد سر در نمیارم چون فقط با نوکیا کار میکنم.
یکی از دوستان من ازم خواسته که گوشیش (k 800 ) مثل سری W بشه. مثلا هنگام آهنگ گوش کردن اگه خواننده عکس داره اون عکس رو هم نمایش بده.
اگه با این روش که منو عوض میکنید این کار عملیه آدرس اون فایل منیجر رو واسم بگذارید

ممنوووووون

Sobhan-N73
10-06-2008, 22:02
سلام و درود به همه بچه های موبایلستان..مخصوصا به انجمنSony Ericsson
من از سونی زیاد سر در نمیارم چون فقط با نوکیا کار میکنم.
یکی از دوستان من ازم خواسته که گوشیش (k 800 ) مثل سری W بشه. مثلا هنگام آهنگ گوش کردن اگه خواننده عکس داره اون عکس رو هم نمایش بده.
اگه با این روش که منو عوض میکنید این کار عملیه آدرس اون فایل منیجر رو واسم بگذارید

ممنوووووون

بابا عجب انجمن فعالی داره این Sony !!!!! یه دفعه یه سوال پرسیدیم !!!:113:
خوبه یه نگاه به انمن سیمبیان 9.1 و 9.2 بندازین ببینین چه غوغایی داره میکنه
انشالا یکی به سوال ما جواب بده:praying::praying:

Reza.Ahmadi
11-06-2008, 04:57
سلام و درود به همه بچه های موبایلستان..مخصوصا به انجمنSony Ericsson
من از سونی زیاد سر در نمیارم چون فقط با نوکیا کار میکنم.
یکی از دوستان من ازم خواسته که گوشیش (k 800 ) مثل سری W بشه. مثلا هنگام آهنگ گوش کردن اگه خواننده عکس داره اون عکس رو هم نمایش بده.
اگه با این روش که منو عوض میکنید این کار عملیه آدرس اون فایل منیجر رو واسم بگذارید

ممنوووووون
بله دوست عزیز میشه ولی باید خودتون بسازید.باید پچ GFX رو نصب بکنید.به دردسرش نمی ارزه.

Reza.Ahmadi
11-06-2008, 04:58
بابا عجب انجمن فعالی داره این Sony !!!!! یه دفعه یه سوال پرسیدیم !!!:113:
خوبه یه نگاه به انمن سیمبیان 9.1 و 9.2 بندازین ببینین چه غوغایی داره میکنه
انشالا یکی به سوال ما جواب بده:praying::praying:
هیچ سوالی در بخش سونی اریکسون بی جواب نمی ماند.

vmoghiti
12-06-2008, 13:14
بابا عجب انجمن فعالی داره این Sony !!!!! یه دفعه یه سوال پرسیدیم !!!:113:
خوبه یه نگاه به انمن سیمبیان 9.1 و 9.2 بندازین ببینین چه غوغایی داره میکنه
انشالا یکی به سوال ما جواب بده:praying::praying:

دوست عزیز این کارو تا حالا کسی نتونسته انجام بده
یعنی نشده!

در ضمن شما اگه سوالتونو جای درست بپرسین سریعتر به جواب میرسین
این تاپیک مربوط به منوی گوشی میشه نه پلیر:froown:
بهتره این سوالو اینجاها بپرسین:112:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=2030
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=7827
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=38205

M!L4D-H
12-06-2008, 15:27
بابا عجب انجمن فعالی داره این Sony !!!!! یه دفعه یه سوال پرسیدیم !!!:113:
خوبه یه نگاه به انمن سیمبیان 9.1 و 9.2 بندازین ببینین چه غوغایی داره میکنه
انشالا یکی به سوال ما جواب بده:praying::praying:

فعلا این کارو میشه با یه الف به نام CoverArt انجام داد

drr_azim
15-06-2008, 19:39
منوی 320*240 جدید خفن حتما دانلود کنید k800, k810

drr_azim
21-06-2008, 09:16
:100:
Tested On K800

ac128
01-11-2008, 15:08
کسی منو pspبرای w580داره ممنون میشم کمک کنید

عرق
02-11-2008, 06:54
اموزش نصب فايل هاي پچ با فار مينجربگين

vmoghiti
02-11-2008, 21:07
این منو برای گوشی های 176*220 هستش ببین به کارت میاد
صفحه w580 چند در چنده؟:7:

ashkan_fisher
04-11-2008, 16:18
سلام من که خسته شدم و به جوتب نرسیدم....

بازم میپرسم :

من w910 دارم میخوام منوی فلش روش بریزم // هیچی هم بارم نیس از این کار /// چیکار کنم؟

vmoghiti
07-11-2008, 19:43
سلام من که خسته شدم و به جوتب نرسیدم....

بازم میپرسم :

من w910 دارم میخوام منوی فلش روش بریزم // هیچی هم بارم نیس از این کار /// چیکار کنم؟

خب شما اول باید نحوه هک کردن گوشی رو یاد بگرین بعدا این کارو انجام بدین همین جور کشکی که نیست:023:
برای آموزش هک برین به این لینک :26:
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=22838
هر سوالی هم داشتین همون جا بگین
در ضمن این لینک هم بعدا به دردتون میخوره
http://www.mobilestan.net/showthread.php?t=42037

VahidNR
10-11-2008, 16:38
میتونید روش نصبشون رو هم بگید

alireza_73
10-03-2009, 11:07
سلام
من اولا که گوشیمو فلش نکرده بودم در منوی گوشیم یک قسمت بود یه نام play now بعداز این که گوشیمو فلش کردم play now رفت وجای اون یک آیکن به نا sony ericsson اومده که وقتی پروفایل اینترنت دارم اسمش از sony ericsson به اسم پروفایل اینترنتم تغییر میکنه مثلا مینویسه irancell-gprs2 حلا کسی هست که منو راهنمایی کنه که چه جوری آیکن play now رو برگردونم؟:020:

vmoghiti
10-03-2009, 12:04
سلام
من اولا که گوشیمو فلش نکرده بودم در منوی گوشیم یک قسمت بود یه نام play now بعداز این که گوشیمو فلش کردم play now رفت وجای اون یک آیکن به نا sony ericsson اومده که وقتی پروفایل اینترنت دارم اسمش از sony ericsson به اسم پروفایل اینترنتم تغییر میکنه مثلا مینویسه irancell-gprs2 حلا کسی هست که منو راهنمایی کنه که چه جوری آیکن play now رو برگردونم؟:020:

این مثله ارتباط مستقیمی با یه فایلی به نام menu.ml تو گوشی شما داره:26:
تو این فایل هست که میشه مشخص کرد کدوم ایکون به کجا ی گوشی وصل بشه
برای این که play now به گوشی شما برگرده یه راه وجود داره
اینکه اون فایل menu.ml رو با یه فایل مناسب جایگذین کنین
برای این کار شما باید هک کردن گوشی رو بلد باشین
همینطور باید فایل مناسب هم داشته باشین (که من میدم ) مدل گوشی چیه ؟
راستی برای چی گوشی رو فلش کردین ؟
از منو های خاصی رو گوشیتون استفاده میکنین :26: منظورم اینه که ایکون های گوشیتون بعد از فلش فرقی کرده یا همون آیکون های سونی اریکسونه:39:

alireza_73
10-03-2009, 13:58
هک کردن را بلدم
مدل گوشیم:k800i
گوشیمو فلش کردم چون گوشیم روشن نمیشد(خودم فلش کردم)
همه ی آیکنام سر جاشه بجز play now

alireza_73
10-03-2009, 14:05
هک گوشیمو بلدم:4:
مدل گوشیمk800i هستش:54:
گوشیمو فلش کردم چون روشن نمیشد(توسط خودم):41:
بعد از فلش همی آیکنام سر جاشه بجز play now:020::14:

vmoghiti
11-03-2009, 10:22
من برای شما یه فایل menu.ml میزارم
شما این فایلو جایگزین فایل تو گوشی بکنین
tpa>preset>system>menu
بعد نتیجه کارو اینجا بگین

alireza_73
11-03-2009, 10:57
نه هنوز مینویسه sony ericsson

MORTEZA
11-03-2009, 12:06
نه هنوز مینویسه sony ericsson

سلام دوست عزیز...
نمی دونم این مطلب چرا اینقدر براتون مهمه...:7:
تاثیر خاصی تو کاربرد گوشی نداره..
اون آیکونا بخاطر نوع فایل Main هستش که رو گوشیتون فلش شده...
مین اولیه گوشی اورجینال هست ...در هر صورت اگه دلیل حساسیتتونو بدونم فکر میکنم بیشتر بتونم کمکتون کنم..
تا بعد:003:

alireza_73
11-03-2009, 12:44
سلام
آخه من وقتی منویk850 را رو روی گوشیم ریختم دیدم آیکون play now امده ولی بالاش مینویسه irancell-GPRS2 واین خیلی اعصابم را خورد میکنه
حالا راهی هست که بالاش بنویسه play now؟

MORTEZA
11-03-2009, 13:57
سلام
آخه من وقتی منویk850 را رو روی گوشیم ریختم دیدم آیکون play now امده ولی بالاش مینویسه irancell-GPRS2 واین خیلی اعصابم را خورد میکنه
حالا راهی هست که بالاش بنویسه play now؟

دوست گلم شما با برنامه MenuEdit_1.41 که تو سایت موجوده میتونی او فایل منو رو باز کنی و همون آیکونی که روش نوشته irancell-GPRS2 خیلی راحت ادیت کنی...
و بعد دوباره فایل رو به گوشیت فلش کنی...
نباید مشکلی وجود داشته باشه..
میتونی از این تاپیک (http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=25095) هم کمک بگیری...
ایشالا که دیگه حل شه این مشکلتون..
بای:003::52:

alireza_73
11-03-2009, 14:17
از شما خیلی ممنووووووووووووووووووونم
کارم راه افتاد اگه میشد دکمه ی تشکرو 999999999999999999999999999999999999999999... میزدم:8:

omid.live
31-03-2009, 16:25
سلام
ببخشید درمورد مکان کپی این فایل میشه کاملتر توضیح بدین
ممنون میشم
tahco:41:

MORTEZA
01-04-2009, 13:57
سلام
ببخشید درمورد مکان کپی این فایل میشه کاملتر توضیح بدین
ممنون میشم
tahco:41:

دوست گلم سلام...
ایشالا که تا الان نوروزخوبی داشتید..به امید اینکه هر روزتون نوروزباشه...
راستش منظورتون از این فایل ...رو متوجه نشدم:39:
میشه توضیح بدید؟!:26:
تا بعد:003::52:

omid.live
02-04-2009, 07:53
سلام
بخشید اگه کامل توضیح ندادم منظورمن از فایل همون فایل های منویی هستند که برای دانلود گذاشتین نمی دونم که کجا باید کپی کنم ومنظورتون از آدرس زیررو متوجه نمی شوم(یعنی اصلا پیدانکردم)
tpa/preset/system/menu

اصلا این ادرس توی گوشی هست یا مموری
ممنون می شم اگه کامل توضیح بدین

MORTEZA
02-04-2009, 12:06
سلام
بخشید اگه کامل توضیح ندادم منظورمن از فایل همون فایل های منویی هستند که برای دانلود گذاشتین نمی دونم که کجا باید کپی کنم ومنظورتون از آدرس زیررو متوجه نمی شوم(یعنی اصلا پیدانکردم)
tpa/preset/system/menu

اصلا این ادرس توی گوشی هست یا مموری
ممنون می شم اگه کامل توضیح بدین

سلام دوست عزیزم...
ایشالا 13 رو بدر کردید و الان آ»اده یه ساله شادو پراز موفقیت هستید..:41:
منظور از این آدرس ،مسیر کپی فایل منوتون هستش...:26:
از سوالتون اینطور به نظر میرسه که زیاد با هک گوشی آشنایی ندارید..:39:
برای وارد شدن به این مسیر باید هک گوشی رو بلد باشید و هم میتونید با نصب پچ تو این مسیر برید و هم با استفاده از نرم افزار های موجود برای هک میتونی این فایل رو تو گوشیتون فلش کنید..:45:
این مسیر هم با نصب پچ میتونه تو مموریتون باشه و لی در حالت عادی تو گوشی هستش و در حالت عادی و قبل از هک شما نمی تونید ببینیدش...:020:
پس قبل از هر کاری تاپیک های نفوذ به گوشی رو مطالعه کنید...کار زیاد سختی نیست عزیز...
تا بعد
بای تا hi:003::52:

omid.live
02-04-2009, 20:28
سلام شرمنده که دویاره مزاحمتون شدم من انواع برنامه های گوشی ها رو جمع آوری می کنم وبه صورت سی دی در می اورم.
فقط تواین مشکل گیر کرده ام وخیلی نیازمندم اگه ممکنه فایل پچ وراهنمای نصبش رو برام بذارین ممنون می شم
حامد-کمپانی تاهکو

MORTEZA
03-04-2009, 20:29
سلام شرمنده که دویاره مزاحمتون شدم من انواع برنامه های گوشی ها رو جمع آوری می کنم وبه صورت سی دی در می اورم.
فقط تواین مشکل گیر کرده ام وخیلی نیازمندم اگه ممکنه فایل پچ وراهنمای نصبش رو برام بذارین ممنون می شم
حامد-کمپانی تاهکو

سلام عزیزم...
توکارتون موفق باشید...:41:
شما برای چه گوشیی میخواید...
آخه پچ برای هر گوشی و یا فریموری موجود نیست...:54:
نرم افزار هم میتونید از Far و یا XS++ و یا Setool استفاده کنید که هر سه تا شون هم خودنرم افزار ها و هم آموزشش تو تاپیک مجموعه آموزش و مجموعه فایل های هک موجودن...:39:
شما مشخصات گوشی و فریمور رو لطف کنید
ایشالا در صورت موجود بودن انجام وظیفه میشه عزیزم..
شب خوش:003:

omid.live
04-04-2009, 12:49
گوشی من کا800 هست
یه سوال دیگه؟میشه یکس از این فایلها رو که در سایت قراردادین از حالت زیپ بیرون اورده وروی مموری بریزیم وکار بکنه
ممنون