PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عملیات آزادسازی بیش از 150 مگابایت رم گوشی های الجی



akahroba
21-02-2015, 13:31
سلام

در گوشی های الجی سرویسی در بکگراند فعاله به اسم MLT. راجب اینکه این MLT دقیقا چیه و چه کارایی ای داره بین علما اختلافه! ولی به طور کلی میشه گفت آمار کاربرا رو واسه الجی میفرسته. نتیجه اینکه مدام در حال آمارگرفتن و جاسوسیه! البته صرفا جهت بهبود دهی سرویس و آپدیت ها. خب کاری که ما میکنیم از منوی مخفی غیرفعالش میکنیم تا 150 مگ از رم بیچاره رو آزاد کنیم و هم سرعت گوشی بالا بره و هم مصرف باتری بیاد پایین.
برای رفتن به منوی مخفی باید کد زیر رو از شماره گیر وارد کنین.


3845#*xxx#

که در اینجا ایکس ها همون شماره ی مدل گوشی شما هستن. یعنی مثلا برای گوشی G شماره 975 برای G2 شماره 802 برای G3 شماره 855 و... خواهد بود.

بعد از ورود به منوی مخفی طبق تصویر زیر وارد قسمت MLT Test میشین و تیک Disable رو میزنین و میاین بیرون و گوشی رو ریستارت میکنین.

996676

برای اینکه بهتر متوجه تغییرات بشین پیشنهاد میکنم قبل از اینکار یک بار گوشی رو ریستارت کنین. میزان رم خالی گوشیتون بعد از ریستارت رو چک کنین. حالا بعد از اعمال تغییر بالا ریستارت کنین و بعد از بالا اومدن گوشی مقدار رم خالی رو با مقدار قبلی مقایسه کنین.

rmb.ghs
21-02-2015, 14:44
تو فعالیت گوشی اختلال ایجاد نمیشه با غیر فعال سازی؟

|||| Sent From My LG G3 ||||

akahroba
21-02-2015, 14:45
تو فعالیت گوشی اختلال ایجاد نمیشه با غیر فعال سازی؟

|||| Sent From My LG G3 ||||

خیر. به هیچ عنوان.

Mahdi.Khm
21-02-2015, 14:46
ممنون بابت مطلب
ولی دوستان توجه کنند که در کیت کت رسمی الجی برای e975 بجای MLT Test گزینه ی MPT Test وجود داره و باید به این گزینه رجوع کنید:

996679

cpt.milad.n
21-02-2015, 15:43
بسیار عالی بود ممنون.ولی تفاوت رم خیلی کم بود در حد 30-40مگ.
E975-kitkat

sat2020
21-02-2015, 16:00
من با گوشیg3 beat
هرچی میزنم میگه رد شده

sat2020
21-02-2015, 21:29
من با گوشیg3 beat
هرچی میزنم میگه رد شده
اوکی شد
منتها 150 مگابایت فکرنکنم از رم م ازاد شده باشه

bahram360
21-02-2015, 23:15
کد برای Lg g3 beat؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

sat2020
21-02-2015, 23:17
کد برای Lg g3 beat؟

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2
بجای xxx
بزن
724
ولی بنظرم فرقی به حال رم نمیکنه
نمیدونم شایدمن اشتباه میکنم

F r O s t
22-02-2015, 01:10
واسه 975 زدم کانکشن ارور داد

armanherkool
23-02-2015, 21:29
به نظر من تو مصرف باتری هم تاثیر داره یعنی یه جورایی حس میکنم مصرف کمتر شده

bahram360
23-02-2015, 23:59
به نظر من تو مصرف باتری هم تاثیر داره یعنی یه جورایی حس میکنم مصرف کمتر شده

اره منم حس میکنم گوشیم سرعتش بیشتر شده تازه free ram هم بیشتر شده

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

yasaman zahedi
24-02-2015, 12:25
اره منم حس میکنم گوشیم سرعتش بیشتر شده تازه free ram هم بیشتر شده

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

سلام اینجا فک کنم بهتر از موبایل.irه.تاپیکی با عنوان گوشیgtbeatنیست هرکی مشکلی داشت اونجا مطرح کنه عایا:bw: چه جالب!شما همونی هستین که تو مشاوره موبایل بین جی3بیت و سونی مشاوره دادین:4:

bahram360
24-02-2015, 14:30
سلام اینجا فک کنم بهتر از موبایل.irه.تاپیکی با عنوان گوشیgtbeatنیست هرکی مشکلی داشت اونجا مطرح کنه عایا:bw: چه جالب!شما همونی هستین که تو مشاوره موبایل بین جی3بیت و سونی مشاوره دادین:4:

یه جورایی آره:D
تاپیک G3 beat هم هست برو تو بخش G3 family

ارسال شده از LG-D724 با استفاده از تپاتالک 2

akahroba
24-02-2015, 22:24
سلام اینجا فک کنم بهتر از موبایل.irه.تاپیکی با عنوان گوشیgtbeatنیست هرکی مشکلی داشت اونجا مطرح کنه عایا:bw: چه جالب!شما همونی هستین که تو مشاوره موبایل بین جی3بیت و سونی مشاوره دادین:4:
بخش گوشی شما:
G3 Series/ G3 family/ G3 beat
http://forum.mobilestan.net/forumdisplay.php?f=3404

Pow3r
01-03-2015, 14:32
سلام.
وقتی تیک این گزینه رو میزنم مینویسه enable وقتی تیکش رو بر میدارم مینویسه disable . بلخره تیکش رو بزنم یا نه ؟ (اندروید5)

akahroba
01-03-2015, 15:02
سلام.
وقتی تیک این گزینه رو میزنم مینویسه enable وقتی تیکش رو بر میدارم مینویسه disable . بلخره تیکش رو بزنم یا نه ؟ (اندروید5)
:4:
شما یه بار روش بزن غیرفعال میشه.

Pow3r
01-03-2015, 15:14
:4:
شما یه بار روش بزن غیرفعال میشه.
پس آموزش اشتباهه یا برای اندروید قبلیه !
چون وقتی که تیک برداشته میشه، مینویسه :‌ disable !

akahroba
01-03-2015, 15:26
پس آموزش اشتباهه یا برای اندروید قبلیه !
چون وقتی که تیک برداشته میشه، مینویسه :‌ disable !
به صورت پیشفرض نوشته enable و تیک داره. تیکشو بزنین روش برداشته میشه و مینویسه disable و غیرفعال میشه.

hamidtest
20-03-2015, 15:11
سلام
کد برای گوشی g2 mini را بفرمایید
ممنون

akahroba
20-03-2015, 19:06
سلام
کد برای گوشی g2 mini را بفرمایید
ممنون


3845#*618#

khazi123
26-10-2015, 09:31
سلام برایg4چه کدی بزنم

فرستاده شده از LG-H815ِ من با Tapatalk

par8437
29-10-2015, 09:42
روش اول / تست شده روی مدل h818p

1-ابتدا به قسمت شماره گیر گوشی خود بروید

2-سپس اعداد #*#277634 را وارد کنید ( از چپ به راست )

par8437
29-10-2015, 09:43
/ بر روی مدل های بین المللی h815

1-ابتدا به قسمت شماره گیر گوشی خود بروید

2-سپس اعداد 3845را وارد کنید ، پس از آن * و # را وارد کنید ( دقت کنید اول * بعد # را شماره گیری کنید )

سپس مدل موبایل خود را مشخص کنید.

مثلا اگر d802 دارید تنها 802 را وارد کنید یا اگر h815 دارید تنها 815 را وارد کنید

3- کد نهایی بدین صورت ( از چپ به راست ) :

815#*3845#

internet2
05-01-2016, 11:52
سلام تو لئون Leon H324t جواب نمیده! اندورید 5.1
مدل هم 324 میزنم و هیچ اتفاقی نمی افته!

mazy667
06-01-2016, 12:09
سلام
بی زحمت کد گوشی G3 استایلوس رو هم بفرمایین

pedram063
22-12-2016, 11:04
سلام به اساتید لطفا مشکل ما رو هم حل کنید
گوشی ال جی لئون h324 اگه راهی دارید بگید چطور میشه حافظه پیش فرض ای گوشی رو به میکرو اس دی تغییر داد. این کد و هم که گفتید رو این مدل جواب نمیده، اصلا این گوشی با همه گوشیا متفاوته