PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روش جدید برای روت گوشی های الجی (حتی لالیپاپ)



akahroba
09-03-2015, 13:04
به نام خدا

پیشنیازها:

1. بسته ی LG ROOT (http://d-h.st/uO8h)

2. درایورهای الجی (http://androidxda.com/download-lg-usb-drivers)

1. بسته ی شماره ی 1 رو دانلود کنید و هرجا دوست دارین استخراجش کنین.

2. فعالسازی ADB debugging:
به setting/ about/ software information برید و چند بار روی build number بزنین تا بنویسه you are now a developer
به صفحه ی اصلی setting برگردین و حالا وارد developer options بشین و usb debugging رو فعال کنین.

3. در فولدر LG_Root یک صفحه ی دستور باز کنین:
به این صورت که در همون صفحه ی اول فولدر shift رو بگیرین و کلیک راست کنین و گزینه ی open command window here زو بزنین.

4. برای اطمینان از اتصال صحیح دستگاه عبارت زیر رو وارد کنین و Enter بزنین:

adb.exe devices

5. بعد از اینکه مطمئن شدین که اتصال برقراره نیاز داریم که فایل های مورد نظرمون رو به گوشی تزریق کنیم.
در صفحه ی Command ، دستور زیر رو وارد کنین:

adb.exe push busybox /data/local/tmp/ && adb.exe push lg_root.sh /data/local/tmp && adb.exe push UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp

6. خب. فایل ها منتقل شدن. حالا باید گوشی رو به دانلود مد ببریم. این کار در گوشی های مختلف متفاوته. گوشی رو خاموش کنین و با ترکیب دکمه های مخصوص گوشی خودتون اونو به دانلود مد ببرین.

7. بعد از ورود به دانلود مد لازمه که بدونیم گوشیمون به کدوم Port وصله.
برای این کار روی Ports.bat جفت کلیک کنین. این دستور به شما شماره ی COM Port رو میده. صفحه ی دستور قبلی باز بمونه، گوشی هم در دانلود مد باقی بمونه.

8. حالا شروع میکنیم. حواستون باشه شماره پورت صحیح باشه.

Send_Command.exe \\.\COM4

9. حالا دستور زیر رو وارد کنین:

sh /data/local/tmp/lg_root.sh dummy 1 /data/local/tmp/UPDATE-SuperSU-v2.46.zip /data/local/tmp/busybox

10. والسلام. برای خروج از دانلود مد برای گوشی هایی که باتری غیرقابل تعویض دارن دکمه ی پاور رو 10 ثانیه نگه دارین. برای سایر گوشی ها باتری رو در بیارین و مجددا جا بزنین.

پست اختصاصی. کپی فقط با ذکر نام نویسنده و سایت

jojobans
09-03-2015, 14:53
داداش akahroba منبع رو میگی ؟؟؟

akahroba
09-03-2015, 15:02
داداش akahroba منبع رو میگی ؟؟؟

http://forum.xda-developers.com/android/development/guide-root-method-lg-devices-t3049772

isbn
09-03-2015, 15:54
برای من توی مرحله اول میزنه که device attached ولی توی مرجله دوم که دستور رو وارد میکنم میزنه device not found

sat2020
09-03-2015, 15:55
روی lg g3 beat چطوری باید به قسمت دانلودینگ مد رفت؟
باکلیدهای ترکیبی متاسفانه نمیره

sat2020
09-03-2015, 16:50
تو ویندوز اکس پی چطوری میشه این مرحله رو انجام داد؟
در فولدر LG_Root یک صفحه ی دستور باز کنین:
به این صورت که در همون صفحه ی اول فولدر shift رو بگیرین و کلیک راست کنین و گزینه ی open command window here زو بزنین.


اینم بگم من درایور گوشی م نصبه چون هردوتا حافظه رو کامپیوتر شناخته ست منتها نمیدونم چطوری باید الان من دستور رو بنویسم

akahroba
09-03-2015, 20:28
تو ویندوز اکس پی چطوری میشه این مرحله رو انجام داد؟
در فولدر LG_Root یک صفحه ی دستور باز کنین:
به این صورت که در همون صفحه ی اول فولدر shift رو بگیرین و کلیک راست کنین و گزینه ی open command window here زو بزنین.


اینم بگم من درایور گوشی م نصبه چون هردوتا حافظه رو کامپیوتر شناخته ست منتها نمیدونم چطوری باید الان من دستور رو بنویسم

این فایل ساده رو برای شما درست کردم. توی اون فولدر اکسترکت کنین و فقط جفت کلیک کنین روش.
https://mega.co.nz/#!C5BhnSwQ!iQyGwAZNtDnJYxWOxEfSyRAqNohNoJY-qj15e3iIyUk

sat2020
09-03-2015, 20:33
این فایل ساده رو برای شما درست کردم. توی اون فولدر اکسترکت کنین و فقط جفت کلیک کنین روش.
https://mega.co.nz/#!C5BhnSwQ!iQyGwAZNtDnJYxWOxEfSyRAqNohNoJY-qj15e3iIyUk
ممنون عزیز
بعدش چیکاربایدکنم؟
دانلود مود گوشی الجی جی۳بیت چطوریه؟

akahroba
09-03-2015, 20:38
ممنون عزیز
بعدش چیکاربایدکنم؟
دانلود مود گوشی الجی جی۳بیت چطوریه؟

اینو امتحان کنین: ولوم بالا و پاور رو همزمان نگه دارین و usb رو وصل کنین.

sat2020
09-03-2015, 20:40
اینو امتحان کنین: ولوم بالا و پاور رو همزمان نگه دارین و usb رو وصل کنین.

گوشی باید خاموش باشه؟

akahroba
09-03-2015, 20:46
گوشی باید خاموش باشه؟

بله!

sat2020
09-03-2015, 20:53
بله!
متاسفانه بوت میشه میاد بالا
اصلا اینطوری تو حالت مود نمیره
سامسونگ اینطوری میرفتش ولی الجی جی3 بیت روش ش به نظرم فرق داره
روش دانلودمودینگ ش

akahroba
09-03-2015, 21:06
متاسفانه بوت میشه میاد بالا
اصلا اینطوری تو حالت مود نمیره
سامسونگ اینطوری میرفتش ولی الجی جی3 بیت روش ش به نظرم فرق داره
روش دانلودمودینگ ش

ولوم پایین و پاور رو امتحان کنین. همچنین جفت ولوم ها و پاور. یه برنامه برای رفتن به دانلود مد هست: https://mega.co.nz/#!us5WkRjT!4c6zInaTHw4Cr8LE2f9jVp_ufTJ8fZSH4FEfvPf j6aM
با terminal emulator هم میشه رفت به دانلود مد ولی هر دوش روت میخواد!

sat2020
09-03-2015, 21:18
ولوم پایین و پاور رو امتحان کنین. همچنین جفت ولوم ها و پاور. یه برنامه برای رفتن به دانلود مد هست: https://mega.co.nz/#!us5WkRjT!4c6zInaTHw4Cr8LE2f9jVp_ufTJ8fZSH4FEfvPf j6aM
با terminal emulator هم میشه رفت به دانلود مد ولی هر دوش روت میخواد!

متاسفانه با ولوم ها نمیره
فکر کنم باید باطری رو دربیارم درسته؟

asalnini
10-03-2015, 14:19
من تمام مراحل رو رفتم تمام شد باطری رو در اوردم دوباره جا زدم ولی گوشیم روی ارم الجی موند گوشیم جی ۳ هست

akahroba
10-03-2015, 15:57
من تمام مراحل رو رفتم تمام شد باطری رو در اوردم دوباره جا زدم ولی گوشیم روی ارم الجی موند گوشیم جی ۳ هست
به تاپیک بخش خودتون برید سعیدجان راهنماییتون میکنن: http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=351855 jojobans

jojobans
10-03-2015, 16:14
من تمام مراحل رو رفتم تمام شد باطری رو در اوردم دوباره جا زدم ولی گوشیم روی ارم الجی موند گوشیم جی ۳ هست
مراحل خیلی ساده و گویاست تمام دستورات رو فقط کپی و پیست کنین همین بعد تو انتخاب پورت دقت کنین اول برین چک کنین پورت چنده بعد همون رو وارد کنین مثلا برای من5 بود

sat2020
10-03-2015, 21:48
یه دوستی طریقه ی به دانلود مود رفتن مدل الجی جی۳ بیت رو بلده؟

sat2020
11-03-2015, 18:09
ولوم پایین و پاور رو امتحان کنین. همچنین جفت ولوم ها و پاور. یه برنامه برای رفتن به دانلود مد هست: https://mega.co.nz/#!us5WkRjT!4c6zInaTHw4Cr8LE2f9jVp_ufTJ8fZSH4FEfvPf j6aM
با terminal emulator هم میشه رفت به دانلود مد ولی هر دوش روت میخواد!
من تو قسمت دانلود مود رفتم
ولی باز متاسفانه روت نشد
کام 1 هم برام بود پورت ش
میشه دقیق تر مراحل رو بنویسی داداش

sat2020
06-04-2015, 11:40
کسی تونسته اندروید 5 گوشی جی3 بیت رو روت کنه ؟

akahroba
06-04-2015, 13:23
گوشی باید خاموش باشه؟

مسلما!

sat2020
06-04-2015, 13:28
مسلما!
خسته نباشی مهندس

sat2020
06-04-2015, 15:27
http://b2ba.ru/androidinfo-315.html
کدومش جدیدتره؟ایا این رام رو نصب کنم روت شده ست؟

ferysery
23-04-2015, 21:12
سلام
آیا روش فوق برای این گوشیا هم جواب میده؟
LG L30 D125 Dual SIM
LG L40 D170 Dual SIM
LG L50 D221 Dual SIM
باتشکر

akahroba
23-04-2015, 23:26
سلام
آیا روش فوق برای این گوشیا هم جواب میده؟
LG L30 D125 Dual SIM
LG L40 D170 Dual SIM
LG L50 D221 Dual SIM
باتشکر
سلام
البته که احتمال جواب دادن هست اما گوشی های نامبرده مدل هایی نسبتا قدیمی هستن که روش های ساده تری براشون وجود داره.

ferysery
24-04-2015, 07:08
میشه روش ساده تری که برای اونها حتمن جواب میده رو معرفی کنید؟ تشکر

akahroba
24-04-2015, 07:51
میشه روش ساده تری که برای اونها حتمن جواب میده رو معرفی کنید؟ تشکر
خیر. گوگل بفرمایید.

jabi_james
05-08-2015, 20:12
1012206

soroush3138
29-05-2016, 09:30
سلام
لطفا روت گوشی lg v10 h960a 32gb اندروید 6 رو هم بزارید یا ایا با همین روش می شود ان را روت کرد.