PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل تاچ اسکرین گوشی کوربی پرو b5310



pouyamahmoudi
25-03-2015, 22:37
سلام خدمت همه دوستان عزیز
عیدتان مبارک و امیدوارم اوقات خوشی را سپری نمایید
متاسفانه جدیدا گوشی کوربی پرو بنده مشکل پیدا کرده و مشکل به شرح زیر میباشد :
گاهی اوقات تاچ اسکرین تا یک الی دو هفته از کار میفتد و با خاموش روشن کردن یا در اوردن باتری برای مدت طولانی درست نمیشود
گاهی اوقات درست میشود و تا دو یا سه روز کار کرده سپس از کار میفتد
به تعمیرکار مراجعه کردم انجا به طور شانسی درست شد اما پس از مدتی خراب شد و تعمیر کار گفت که مشکل سخت افزاری ندارد فکرمیکنم به درستی متوجه مشکل نشده بود یا انقدر معلومات نداشت که بتواند تعمیرش کند
به هر حال امیدوارم شما دوستان مشکل را متوجه شده و پاسخی هر چه سریعتر به این مشکل بنده بدهید
با تشکر . یا علی. خدانگهدار

pouyamahmoudi
27-03-2015, 14:04
سلام . انتظارات بنده از این انجمن بزرگ بیش از این ها بود. امیدوارم بتوانید در اسرع وقت کمک کنید . Up please .....

ALIREZA
28-03-2015, 10:16
سلام خدمت همه دوستان عزیز
عیدتان مبارک و امیدوارم اوقات خوشی را سپری نمایید
متاسفانه جدیدا گوشی کوربی پرو بنده مشکل پیدا کرده و مشکل به شرح زیر میباشد :
گاهی اوقات تاچ اسکرین تا یک الی دو هفته از کار میفتد و با خاموش روشن کردن یا در اوردن باتری برای مدت طولانی درست نمیشود
گاهی اوقات درست میشود و تا دو یا سه روز کار کرده سپس از کار میفتد
به تعمیرکار مراجعه کردم انجا به طور شانسی درست شد اما پس از مدتی خراب شد و تعمیر کار گفت که مشکل سخت افزاری ندارد فکرمیکنم به درستی متوجه مشکل نشده بود یا انقدر معلومات نداشت که بتواند تعمیرش کند
به هر حال امیدوارم شما دوستان مشکل را متوجه شده و پاسخی هر چه سریعتر به این مشکل بنده بدهید
با تشکر . یا علی. خدانگهدار

حاجی سلام
حواسم به انجمن جاوا نبود. من از شما عذرخواهی میکنم.
به کسی که تعمیر میکنه بگید که ic تاچ رو چک کنه یا یه تاچ جدید بندازید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر. چون چیزی جز اینکه ممکنه تاچ ایراد داشته باشه فکر نمیکنم باشه.

pouyamahmoudi
28-03-2015, 11:02
حاجی سلام
حواسم به انجمن جاوا نبود. من از شما عذرخواهی میکنم.
به کسی که تعمیر میکنه بگید که ic تاچ رو چک کنه یا یه تاچ جدید بندازید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر. چون چیزی جز اینکه ممکنه تاچ ایراد داشته باشه فکر نمیکنم باشه.
سلام علیک
ایا امکان دارد که این مشکل از طرف نرم افزار تلفن همراه باشد
تعمیر کار گفتند که مشکل سخت افزاری نیست
تشکر

ALIREZA
28-03-2015, 11:03
سلام علیک
ایا امکان دارد که این مشکل از طرف نرم افزار تلفن همراه باشد
تعمیر کار گفتند که مشکل سخت افزاری نیست
تشکر

خب وقتی مشکل نرم افزاری نیست پس چرا مشکل داره !؟
پس اگر با فلش کردن نرم افزار درست نشه. مشکل فقط میتونه از سخت افزار گوشی باشه.

pouyamahmoudi
28-03-2015, 11:05
خب وقتی مشکل نرم افزاری نیست پس چرا مشکل داره !؟
پس اگر با فلش کردن نرم افزار درست نشه. مشکل فقط میتونه از سخت افزار گوشی باشه.
سلام علیک
علیرضا جان خیلی سریع جواب دادی واقعا تعجب کردم :)
چشم یک بار دیگر فلش میکنم اگر نشد پیش یک تعمیر کار دیگر خواهم برد
اگر لینک اموزش تصویری فلش را دارید لطفا از بنده دریغ نکنید.
تشکر

ALIREZA
28-03-2015, 11:07
سلام علیک
علیرضا جان خیلی سریع جواب دادی واقعا تعجب کردم :)
چشم یک بار دیگر فلش میکنم اگر نشد پیش یک تعمیر کار دیگر خواهم برد
اگر لینک اموزش تصویری فلش را دارید لطفا از بنده دریغ نکنید.
تشکر

قربانت
گفتم حواسم نبوده :4:
بگید حتما با باکس فلش بزنه که اگر هر مشکلی بود برطرف بشه. ان شاء الله که درست میشه. نشد بگو مشکل از ic های تاچ ممکنه باشه.

pouyamahmoudi
28-03-2015, 11:08
ایا خودم میتوانم فلش را با باکس انجام دهم ؟ لطفا بنده را یک راهنمایی بکنید. تشکر

ALIREZA
28-03-2015, 12:08
ایا خودم میتوانم فلش را با باکس انجام دهم ؟ لطفا بنده را یک راهنمایی بکنید. تشکر

نه
باکس وسیله سخت افزاری هست که قیمتش حدود 200 تا 1 میلیون تومن هست. یعنی باید تست بشه گوشی که با کدوم جواب خواهد داد و بعد با اون برای شما فلش میکنند.

pouyamahmoudi
31-03-2015, 11:20
سلام علیک
با نرم افزار مولتی لودر میتوان فلش کرد
ایا با انجام این کار امکان بر طرف شدن مشکل هست یا حتما باید با باکس فلش شود
این چند روزه همه تعمیراتی ها بسته بودند
منتظر بازگشایی هستم
انشالله بعد از عید پیش تعمیر کار خواهم برد

ALIREZA
31-03-2015, 12:23
سلام علیک
با نرم افزار مولتی لودر میتوان فلش کرد
ایا با انجام این کار امکان بر طرف شدن مشکل هست یا حتما باید با باکس فلش شود
این چند روزه همه تعمیراتی ها بسته بودند
منتظر بازگشایی هستم
انشالله بعد از عید پیش تعمیر کار خواهم برد

پویا چرا یه دفعه کتابی حرفیدی ؟ :4:
ببین باکس به هسته نرم ازفار وصل میشه یا به قولی به بوت وصل میشه و از ریشه فلش میکنه و اگر مشکلی باشه برطرف میکنه ولی نرم افزاری فکر نمیکنم بتونه حل کنه .
اگر سخت افزاری باشه باکس نشون میده و باید تاچ یا ic تاچ عوض بشه . یا ممکنه تاچ و السیدی با هم عوض بشه .

pouyamahmoudi
31-03-2015, 12:32
پویا چرا یه دفعه کتابی حرفیدی ؟ :4:
ببین باکس به هسته نرم ازفار وصل میشه یا به قولی به بوت وصل میشه و از ریشه فلش میکنه و اگر مشکلی باشه برطرف میکنه ولی نرم افزاری فکر نمیکنم بتونه حل کنه .
اگر سخت افزاری باشه باکس نشون میده و باید تاچ یا ic تاچ عوض بشه . یا ممکنه تاچ و السیدی با هم عوض بشه .
سلام علیک
انشالله بعد از تعطیلی های عید اقدام خواهم کرد
یا علی