PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روت گلکسی اس 6 در اندروید 5.1.1



ebadx1
12-07-2015, 22:03
بسمه تعالی

با سلام خدمت دوستان روش روت رام 5.1.1 در اس 6 به شرح زیر :

کافیه این فایل رو از طریق odin فلش بزنید.( شامل کرنل ادیت شده است ( شامل اسکریپت Auto-root هست ، بعد از نصبش کافیه که برنامه ی SuperSu رو از طریق استور یا فایل منیجر نصب کرد. )

http://uploadboy.com/lmut4j5dtf3n.html

این هم اسکرین شات :

http://s5.iranxm.com/up/29754d779916.png

متاسفانه دیگی مثل قبل که با فلش زدن ریکاوری کاستوم از طریق odin و سپس فلش زدن فایل SuperSu از ریکاوری نمیشه ، به روت دسترسی پیدا کرد.


به محض اینکه روی کرنل استوک 5.1.1 فایل SuperSu از ریکاوری فلش زده بشه ، کرنل سیستم رو ویرایش شده تشخیص میده و اجازه ی دسترسی به روت رو رد میکنه.( بهش میگن Samsung Root restriction )

در پایان از همکاری و راهنمایی دوست عزیزم Guyver کمال تشکر وقدر دانی رو دارم

sunrise07
12-07-2015, 23:07
دوست عزیز با این روش ایا knox کانت میندازه ؟ و گارانتی باطل میشه؟

GUYVER
12-07-2015, 23:11
sunrise07

گارانتی رو باطل میکنه.

kamalkhar
14-07-2015, 18:10
سلام
من با استفاده از روش فوق گوشیمی روت کردم و انجام شد. ولی یه مشکلی پیش اومد. گوشی من 2 سیم بود ولی الان فقط بک علامت آنتنو نشون میده و کلا شده تک سیم. ممنون میشم کمکم کنید

GUYVER
14-07-2015, 18:13
kamalkhar

کرنل برای G920F تک سیم ، کامپایل شده.

با فلش زدن کرنل استوک ، مشکل شما حل میشه.

kamalkhar
14-07-2015, 18:17
ممنون از پاسخنون. ممکنه روش کارو توضیح بدین یا اینکه آیا کرنل کامپایل شده برای 2 سیم هم موجود است؟ متشکرم

p.z12791
14-07-2015, 19:32
با این کرنل موقع پخش ویدیو تصویر یکم رنگا قاطی میشه
واسه بقیه دوستان هم همینطوره؟
با unikernel مشکلی ندارم
Sent from my SM-G920F using Tapatalk

GUYVER
14-07-2015, 19:54
p.z12791

اون ها رنگ های sRGB کالیبره شده هستند ، می تونید در Synapse غیر فعالشون کنید.

* اگر مشکل دوستان حل نشد ، می توانند از UniBase (http://uploadboy.com/zrgbbl7holtd.html) استفاده کنید.

kamalkhar
14-07-2015, 21:08
کرنل استوک رو از کجا گیر بیارم؟

kamalkhar
14-07-2015, 21:09
کرنل استوک رو از کجا گیر بیارم؟

kamalkhar

کرنل برای G920F تک سیم ، کامپایل شده.

با فلش زدن کرنل استوک ، مشکل شما حل میشه.

GUYVER
14-07-2015, 21:11
از رام استوک ، استخراج کنید.

kamalkhar
14-07-2015, 21:15
از رام استوک ، استخراج کنید.
ببخشید من چندان فنی نیستم. جایی توضیح جزییات استخراج هست؟

p.z12791
14-07-2015, 22:24
p.z12791

اون ها رنگ های sRGB کالیبره شده هستند ، می تونید در Synapse غیر فعالشون کنید.

* اگر مشکل دوستان حل نشد ، می توانند از UniBase (http://uploadboy.com/zrgbbl7holtd.html) استفاده کنید.
به نظر شما کرنل پرسیوس بهتره یا uni از لحاظ مصرف و پایداری؟

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

GUYVER
14-07-2015, 22:31
p.z12791

از رام استوک استفاده نمی کنم. ( به خاطر اینکه دیوایس ام G925T هست به راحتی میتونم از CM 12.1 استفاده کنم. )

از روی مشخصات کرنل پرسیوس که در حساب کاربری github توسعه دهنده اش ( AndreiLux ) دیدم ، به نظر کرنل بهتری میرسه.

kamalkhar
15-07-2015, 07:04
ببخشید من چندان فنی نیستم. جایی توضیح جزییات استخراج هست؟

بین دوستان و اساتیدی که در انجمن حضور دارند، یک آدم خیر نیست که منو راهنمایی کنه؟

GUYVER
15-07-2015, 19:01
از طریق یک نرم افزار مثل winrar کرنل رو از رام استوک ( فایل Boot.img ) استخراج کنید :

http://s5.iranxm.com/up/0525e70b7842.png

فایل Boot.img رو در این اسکریپت که برای شما تهیه کردم (http://uploadboy.com/rsg9qk1pwrll.html) ، قرار بدید ( به صورت زیر : )

http://s5.iranxm.com/up/39d8c975f26e.png

و نهایتا از ریکاوری کاستوم ، فلش اش بزنید.

kamalkhar
16-07-2015, 00:59
از طریق یک نرم افزار مثل winrar کرنل رو از رام استوک ( فایل Boot.img ) استخراج کنید :

http://s5.iranxm.com/up/0525e70b7842.png

فایل Boot.img رو در این اسکریپت که برای شما تهیه کردم (http://uploadboy.com/rsg9qk1pwrll.html) ، قرار بدید ( به صورت زیر : )

http://s5.iranxm.com/up/39d8c975f26e.png

و نهایتا از ریکاوری کاستوم ، فلش اش بزنید.

ممنون

kamalkhar
16-07-2015, 01:09
با اینکار گوشی از حالت روت خارج میشه. میخواستم بدونم آیا فایلی(مشابه فایل پست اول این تاپیک) هست که با اون بشه رام 2 سیم تهران رو روت کرد؟

p.z12791
16-07-2015, 09:03
با اینکار گوشی از حالت روت خارج میشه. میخواستم بدونم آیا فایلی(مشابه فایل پست اول این تاپیک) هست که با اون بشه رام 2 سیم تهران رو روت کرد؟
بله شما از کرنل uni base استفاده کنید ولی گارانتی باطل میشه

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

kamalkhar
16-07-2015, 09:50
بله شما از کرنل uni base استفاده کنید ولی گارانتی باطل میشه

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

یعنی ابتدا با روش پست اول روت کنم بعد این کرنل رو فلش بزنم؟

p.z12791
16-07-2015, 09:58
یعنی ابتدا با روش پست اول روت کنم بعد این کرنل رو فلش بزنم؟
خیر شما کاری به پست اول نداشته باشین شما فایل کرنل رو تویه ادین قسمت ap قرار بدین و گوشی رو به دانلودینگ ببرین و نصبش کنید

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

kamalkhar
16-07-2015, 10:04
بعد از اینکه از روش پست اول استفاده کردم، گوشیم روت شد ولی آنتن سیم دوم پرید انگار که گوشی تک سیمه. به همین دلیل گوشی رو با رام تهران فلش کردم. آنتن دوم اومد ولی از حالت روت خارج شد. الان خیلی ممنون میشم که روش روت کردن دو سیم، طوری که هر 2 تا سیم قابل استفاده باشن رو به ترتیب بنوبسین.
سپاسگزار

amirkona
20-07-2015, 00:14
از طریق یک نرم افزار مثل winrar کرنل رو از رام استوک ( فایل Boot.img ) استخراج کنید :

http://s5.iranxm.com/up/0525e70b7842.png

فایل Boot.img رو در این اسکریپت که برای شما تهیه کردم (http://uploadboy.com/rsg9qk1pwrll.html) ، قرار بدید ( به صورت زیر : )

http://s5.iranxm.com/up/39d8c975f26e.png

و نهایتا از ریکاوری کاستوم ، فلش اش بزنید.

میشه دوباره اسکریبت رو آپلود کنید؟؟؟پاک شده

GUYVER
20-07-2015, 00:39
میشه دوباره اسکریبت رو آپلود کنید؟؟؟پاک شده

نوشتنش ساده است ، خودتون هم می تونید بنویسید :

http://uploadboy.com/asiqkrm4zwfq.html

vahids28
20-07-2015, 09:52
از طریق یک نرم افزار مثل winrar کرنل رو از رام استوک ( فایل Boot.img ) استخراج کنید :

http://s5.iranxm.com/up/0525e70b7842.png

فایل Boot.img رو در این اسکریپت که برای شما تهیه کردم (http://uploadboy.com/rsg9qk1pwrll.html) ، قرار بدید ( به صورت زیر : )

http://s5.iranxm.com/up/39d8c975f26e.png

و نهایتا از ریکاوری کاستوم ، فلش اش بزنید.

داداش میشه این اسکریپت رو دوباره قرار بدی حذف شده میخوامش .... تشکر

kamalkhar
26-07-2015, 18:46
از طریق یک نرم افزار مثل winrar کرنل رو از رام استوک ( فایل Boot.img ) استخراج کنید :

http://s5.iranxm.com/up/0525e70b7842.png

فایل Boot.img رو در این اسکریپت که برای شما تهیه کردم (http://uploadboy.com/rsg9qk1pwrll.html) ، قرار بدید ( به صورت زیر : )

http://s5.iranxm.com/up/39d8c975f26e.png

و نهایتا از ریکاوری کاستوم ، فلش اش بزنید.

متاسفانه فایل از سایت پاک شده است

4178616
03-08-2015, 08:52
سلام عرض میکنم

گوشیم دو سیم کارت رام ota اپدیت 5.1.1 هست.چطوری میتونم روتش کنم بدونه اینکه یه سیمکارتم بپره.

میخوام ببینم کدوم کرنلو باید فلش بزنم که دو سیم ساپورت باشه

لطفا راهنمایی کنید

GUYVER
03-08-2015, 22:12
از کرنل های مختلفی مثل : arter97 (http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/arter97-kernel-galaxy-s6-t3171246) یا Vindicator (http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/kernel-vindicator-t3156281) یا SimplKernel (http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/tw-simplkernel-t3149460) یا UniKernel (http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/samsung-galaxy-s-6--s-6-edge-unified-development/kernel-stockmod-kernel-t3100395) می تونید استفاده کنید.

sss_rrr2000
07-08-2015, 00:11
دوستان من این فایل رو با ادین فلش کردم راحت روت شد بدون هیچ مشکلی . رامم هم رام فرانسه . گوشیم هم دو سیمکارته . g920fd . از همه لحاظ عالی . مصرف . سرعت و .......

اتفاقا رام هم مث اینه ک روت نشده باشه خودش از طریق آبدیت گوشی آبدیت میشه ! تو cf root همچین امکانی وجود نداشت .

fs2.filegir.com/sss_rrr2000/S6-UniKernel_v6-0001-ODIN.tar

این لینک تا دو هفته دیگه فعاله

mahdi23
08-09-2015, 09:33
اقا یکی لطف میکنه ورژن جدید این کرنل رو اپ کنه که بشه دانلود کرد ورژن 3 کرنل اس 6 دوسیم روهم ساپورت میکنه

avin4730
09-09-2015, 21:23
دوستان لینک حذف شده

user-sasan
11-09-2015, 13:25
فایلی که وجود نداره و لینکش حذف شده!

mja2446
16-09-2015, 12:27
فایل موجود نمیباشد

sunrise07
18-09-2015, 11:34
دوستان لینک مستقیم uni kernel 8 . از امروز 27 شهریور دو هفته اعتبار داره

http://fs2.filegir.com/sunray7/S6_UniKernel_v8-0002-ODIN.tar

saeed joon
03-10-2015, 00:56
دوستان لینک مستقیم uni kernel 8 . از امروز 27 شهریور دو هفته اعتبار داره

http://fs2.filegir.com/sunray7/S6_UniKernel_v8-0002-ODIN.tar
سلام
با این کرنل میشه اس6 دوسیم رو بدون مشکل روت کرد؟
توxda نوشته بود مشکل صدا پیدا می کنه
درست؟
خواهش می کنم دوستانی که تست کردن پاسخ بدن
ممنون

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

redroze_stone
03-10-2015, 00:59
سلام
با این کرنل میشه اس6 دوسیم رو بدون مشکل روت کرد؟
توxda نوشته بود مشکل صدا پیدا می کنه
درست؟
خواهش می کنم دوستانی که تست کردن پاسخ بدن
ممنون

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

من روی نسخه دو سیم تست کردم وهیچ مشکلی نداشت ونداره تا ب امروز عزیز

saeed joon
03-10-2015, 01:01
من روی نسخه دو سیم تست کردم وهیچ مشکلی نداشت ونداره تا ب امروز عزیز
فقط یه سوال دیگه
نصب ریکاوری روی این گوشی که مموری نداره چه فایده ای داره؟؟؟
چون تمام رام های کاستوم باید بعد وایپ از مموری نصب بشن
یا بک آپ رام ار حافظه خارجی باید لود بشه
میشه توضیح بدید؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

redroze_stone
03-10-2015, 01:05
فقط یه سوال دیگه
نصب ریکاوری روی این گوشی که مموری نداره چه فایده ای داره؟؟؟
چون تمام رام های کاستوم باید بعد وایپ از مموری نصب بشن
یا بک آپ رام ار حافظه خارجی باید لود بشه
میشه توضیح بدید؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

خیلی وقت ها نیازی ب وایپ کردن حافظه داخلی نیست وتنها نیاز ب وایپ های مربوط ب دالویک و کش هست
و یا اینکه میتونید بک اپتون رو توی سیستم داشته باشید ( برای اطمینان بیشتر )
برای ریکاوری هم مشکلی نداره میتونید از حافظه داخلی این کار رو انجام بدید / در غیر این صورت هم میتونید ب یک فلش منتقل کنید و از OTG مسیر بدید

saeed joon
03-10-2015, 01:06
خیلی وقت ها نیازی ب وایپ کردن حافظه داخلی نیست وتنها نیاز ب وایپ های مربوط ب دالویک و کش هست
و یا اینکه میتونید بک اپتون رو توی سیستم داشته باشید ( برای اطمینان بیشتر )
برای ریکاوری هم مشکلی نداره میتونید از حافظه داخلی این کار رو انجام بدید / در غیر این صورت هم میتونید ب یک فلش منتقل کنید و از OTG مسیر بدید
ممنونم عزیز از راهنمایی خوبتون
کلا این گوشی رو برای خرید پیشنهاد میدید؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

redroze_stone
03-10-2015, 01:07
ممنونم عزیز از راهنمایی خوبتون
کلا این گوشی رو برای خرید پیشنهاد میدید؟

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

خواهش میکنم والا بستگی ب نیازتون داره من از خریدش راضی هستم
فکر کنم باید توی تاپیک مطرح بشه بزرگوار

saeed joon
03-10-2015, 01:13
خواهش میکنم والا بستگی ب نیازتون داره من از خریدش راضی هستم
فکر کنم باید توی تاپیک مطرح بشه بزرگوار
بهترین ریکاوری کاستوم برای دو سیم کارت رو از کجا گیر بیارم؟
میشه راهنمایی کنید؟
راستی با این کرنل اگه روت کنم بازم میشه ota آپدیت کرد؟

redroze_stone
03-10-2015, 01:17
بهترین ریکاوری کاستوم برای دو سیم کارت رو از کجا گیر بیارم؟
میشه راهنمایی کنید؟
راستی با این کرنل اگه روت کنم بازم میشه ota آپدیت کرد؟

بعد معرفی اندروید 5 خوشبختانه دیگه نسخه تک سیم ودوسیم نداریم همه موارد یکسان هستند و میتونید از رام ها /ریکاوری مود ها /کرنل ها ی نسخه تک سیم استفاده کنید

تاپیک معرفی هست :

http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=354264&page=5&p=4666472#post4666472

این هم تاپیک رفرنس در XDA :

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s6/orig-development/twrp-t3080940

معمولا قابلیت اپدیت OTA از طریق روت و نصب ریکاوری مود از بین خواهد رفت

ebadx1
15-02-2016, 08:39
با توجه به بروز رسانی های جدید و روشهای روت بهتر و بدون دردسر این تایپیک بسته و بزودی حذف خواهد شد

ebadx1
15-02-2016, 08:40
تایپیک بسته شد