PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] نصب رام کاستوم روی honor 3c (بیلد نامبر های 127 & 129)



mgtb
26-07-2015, 17:10
به نام خدا

سلام


اون دسته از دوستان که بیلدر نامبر گوشیشون تو رام جلی بین 127 یا 129 بوده، باید بدونن که اگه رام گوشیو به یه رام غیر رسمی اپدیت کنند، تاچ گوشی میپره

جدیدا یه روشیو دیدم و روی گوشی خودم تست کردم (بیلد 127)

کارایی که خودم انجام دادم:
اول اول از گوشیتون بکاپ بگیرید مخصوصا سریال گوشی
از این روش:



http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=341609


1.اندروید گوشیو به اخرین رام رسمی کیت کت اپدیت کردم ( یعنی b320 )

اینم لینک دانلود رام 4.4 b320 :




http://www.mediafire.com/download/37wdjk8swbs9ik3/D--All+Product-Smartphone-Honor+Series-H30-U10-H30-U10_V100R001C900B320_Firmware_Malaysia_India_Sri+L anka_Viet+Nam_Lao+People%27s+Democratic+Republic_C ambodia_Nepal_Myanmar_operatorValue_Android+4.2_EM UI+3.0_05021UNE.zip


2. KernelSwapper مخصوص رام b320 رو دانلود کردم:




http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60721740&postcount=861



3.میخاستم رام سیانوژن اندروید پنج رو روی گوشی نصب کنم. پس اونم دانلود کردم لینکش توی قسمت رام ها موجوده ( فرقی نداره شما هر رام کاستومی بخواین میتونین دانلود کنین)
فایل gapps هم دانلود کردم

4. رام و gapps و KernelSwapper رو ریختم رو مموری که با ریکاوری فلش بزنم (ریکاوری من TWRP 2.8.6 بود)

5:اینم لینک ریکاوری من :




https://drive.google.com/file/d/0BxWvUltP0ZukUVNvMVF0dUU2OFE/view


اینم یه لینک دیگه از مدیافایر:




http://www.mediafire.com/download/3e3c4d6nbuty25p/H30-U10_EU_TWRP_2.8.6.0_V2.zip
(http://www.mediafire.com/download/3e3c4d6nbuty25p/H30-U10_EU_TWRP_2.8.6.0_V2.zip)




...اموزش نصب ریکاوری هم توی فروم سایت موجود هست...


6. با نگه داشتن هم زمان دکمه های افزایش صدا و دکمه پاور به ریکاوری رفتم و فول وایپ کردم (برید به قسمت wipe بعد advanced wipe سپس تیکه همه رو بزارید غیر MICRO SD)

7.رام رو با ریکاوری فلش زدم (برید به قسمت install بعد ادرس رامو بدید ) gapps هم به همین ترتیب

8. در اخر اون KernelSwapper رو با روش بالا با ریکاوری فلش زدم

بعدم reboot system


تبریک الان شما تونستین روی گوشیتون رام کاستوم بریزید :bv::bv:



دیگه الان تاچ گوشی هیچ مشکلی نداره و هر رام غیر رسمی که بخواید با این روش میتونین نصب کنید

یاعلی

منبع :



http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=60721740&postcount=861



فقط یه نکته : لازم نیست حتما رام b320 رو نصب کنید . کافیه توی لینک KernelSwapper که بالا قرار داده شده کرنل مربوط به رام خودتون مثل b266 یا b310 رو دانلود و روی گوشیتون فلش کنید.

Mokary
26-07-2015, 18:52
ممنون دوست گرامی در صورت تست دیگر دوستان تاپیک مهم خواهد شد

mahmd
26-07-2015, 22:23
سلام
با تشکر از دوست گرامی من تست کردم رو رام سیانوژن و عالی کار کرد.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

mahdikl
26-07-2015, 22:57
ممنون دوست گرامی در صورت تست دیگر دوستان تاپیک مهم خواهد شد

منم تست کردم . تاج کار کرد.
خیلی عالی شد.
فقط یه نکته : لازم نیست حتما رام b320 رو نصب کنید . کافیه توی لینک KernelSwapper که بالا قرار داده شده کرنل مربوط به رام خودتون مثل b266 یا b310 رو دانلود و روی گوشیتون فلش کنید. خود من رام b301 داشتم ، با همین روش بدون اینکه رام b320 رو نصب کنم ، یکسره کاستوم رام سیانوژن رو نصب کردم.

mahmd
26-07-2015, 23:01
منم تست کردم . تاج کار کرد.
خیلی عالی شد.
فقط یه نکته : لازم نیست حتما رام b320 رو نصب کنید . کافیه توی لینک KernelSwapper که بالا قرار داده شده کرنل مربوط به رام خودتون مثل b266 یا b310 رو دانلود و روی گوشیتون فلش کنید. خود من رام b301 داشتم ، با همین روش بدون اینکه رام b320 رو نصب کنم ، یکسره کاستوم رام سیانوژن رو نصب کردم.
میدونم برادر من خودم از رام 310 رفتم به سیانوژن و کرنل مربوطه رو فلش زدم.
باز هم سپاس گذارم.

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

mgtb
26-07-2015, 23:03
منم تست کردم . تاج کار کرد.
خیلی عالی شد.
فقط یه نکته : لازم نیست حتما رام b320 رو نصب کنید . کافیه توی لینک KernelSwapper که بالا قرار داده شده کرنل مربوط به رام خودتون مثل b266 یا b310 رو دانلود و روی گوشیتون فلش کنید. خود من رام b301 داشتم ، با همین روش بدون اینکه رام b320 رو نصب کنم ، یکسره کاستوم رام سیانوژن رو نصب کردم.

بعله درسته

یادم رف بگم

ممنون بابت یاد اوری

mahmd
15-08-2015, 16:21
با سلام.
دوستان رام کارخانه ایی من ۱۲۹ هستش و من نمیتونستم رام کاستوم نصب کنم چون تاچ گوشی بعد از بالا اومدن رام دیگه کار نمیکرد.
و من بعد از خواندن این تایپک مشکل خود را حل کردم و کاستوم رام های htc , Sony , syanogen و رام kangvip را نصب کردم و با فلش زدن KernelSwapper b310 تاچ من دوباره به کار افتاد.
در ظمن من با ریکاوری TWRP فلش زدم دوستان دیگه اگر کسی با CWM فلش زده بگه لطفا.
حالا روش فلش زدن اول وایپ ها رو انجام دهید بعد کاستوم رام مورد نظر خود را فلش بزنید بعد برنامه های گوگل مخصوص رام و در انتها فایل KernelSwapper رو فلش بزنید. و بعد ریبوت سیستم کنید تا رام بوت بشه یا بالا بیاد خوب بعد از بالا اومدن رام تاچ گوشی شما کار میکنه.
من رو رام سیانوژن یه تست دیگر هم انجام دادم این بود که بعد از فلش رام دیگر کرنل سویپر رو فلش نزدم و ریبوت کردم بعد از بالا اومدن رام دیدم تاچم کار نمیکنه و گوشی رو خاموش کردم و کرنل سویپر رو فلش زدم و بعد از ریبوت و بالا اومدن رام تاچ گوشیم کار کرد.
دوستانی که بلید ۱۲۷ و ۱۲۹ دارن می توانن سوالات خود را بیان کنن و پاسخ داده میشود.
با تشکر از مبایلستان و دوست عزیز اقا مجتبا (mgtb) و اقای یوسف (mokary).

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

eniac1616
18-08-2015, 12:01
سلام .شرمنده شاید اینجا جاش نباشه ولی میخواستم با نرم افزار MtkDroidTools از شماره سریال ها بکاپ بگیرم داخل نرمافزار جلو imeiخالی هستش ولی با خود گوشی شماره سریال ها رو نشون میده جریان چیه؟؟؟مشکلی نداره؟؟؟؟

mahmd
18-08-2015, 21:09
سلام .شرمنده شاید اینجا جاش نباشه ولی میخواستم با نرم افزار MtkDroidTools از شماره سریال ها بکاپ بگیرم داخل نرمافزار جلو imeiخالی هستش ولی با خود گوشی شماره سریال ها رو نشون میده جریان چیه؟؟؟مشکلی نداره؟؟؟؟
دوست عزیز شما در اموشن 3 یا همون اندروید 4.4 نمیتوانید از سریال بکاپ بگیرید باید دانگرید کنید به رام 4.2
اینجا سوال نکنید لطفا.
هر سوالی دارید در تایپک زیر به پرسید.
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=332802

s1364
19-10-2015, 07:44
با سلام. من چند روز پیش گوشیمو با رام 4.4 آپدیت کردم و بیلد گوشیم 320 هستش الان میخام رام کاستوم نصب کنم فقط از سریال گوشیم بکاپ نگرفتم الان اگه بخام میتونم رامهای کاستوم بروی گوشیم بزنم یا حتما باید از سریال گوشیم بکاپ داشته باشم. در کل بکاپ از سریال گوشی برای چه کاریه.ممنون مشم راهنمایی کنید

Mokary
20-10-2015, 01:01
با سلام. من چند روز پیش گوشیمو با رام 4.4 آپدیت کردم و بیلد گوشیم 320 هستش الان میخام رام کاستوم نصب کنم فقط از سریال گوشیم بکاپ نگرفتم الان اگه بخام میتونم رامهای کاستوم بروی گوشیم بزنم یا حتما باید از سریال گوشیم بکاپ داشته باشم. در کل بکاپ از سریال گوشی برای چه کاریه.ممنون مشم راهنمایی کنید

نه لازم نیست حتما بکاپ بگیرین
به جاش اگه انتن پروندین از پچ انتن استفاده کنید