PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : همه چیز درباره اجرای منوی فلش در K750 و W800



mily
09-03-2008, 22:40
سلام.
من کلی تحقیق کردم. روی کا 750 تست کردم ، یعنی فریمور W800i r1l002 و FS و Custpack را ریختم و بعد از فلش گوشی روشن می شد ولی تصویر سفید بود، به علت متفاوت بود CID این فریمور که خیلی قدیمی بود (CID 36). که مجبور به فلش Display Driver شدم و درست شد. بعد از اون متوجه شدم که فایلهای فلش را نشون میده ، ولی هر کاری کردم نتوستم منوی فلش را نصب کنم. با اینکه دو فایل eq.swf و Techno.swf در مسیر tpa\preset\system\desktop\flash وجود داشت ولی تم مرتبط با آنها منوی فلش را فعال نمی کرد.(البته از یکی از سایتها وقتی منوی فلش را دانلود کردم توی مسیرش بجای preset نوشته بود present ) در واقع این مسیر برای گوشیهای W800i با CID36 تعبیه شده بود که در این CID منوی فلش کار می کنه و برای همین هم در فریمور های جدید W800i از این قابلیت استفاده نمی شه چون CID49 می باشند. در کل اجرای منوی فلش در CID49 به این راحتی ها امکان نداره ، البته نمیگم نمیشه :razz: چون من دیدم که این کار شده (منو برای W800 , K750 ) اگه بشه عکسها را Upload خواهم کرد و مطمئنا با دستکاری فریمور با برنامه های مختلف این قابلیت برای گوشیهای CID49 هم میسر می باشد.:ninja:
من باز هم سعی خودم را می کنم .
حالا چند سوال :
1 ـ آیا راهی برای تبدیل CID49 به CID36 وجود دارد؟:169:
2 ـ آیا در این انجمن کسی از فریمور سررشته دارد؟ :169: مثل آقای Davinci

zahedy2006
13-03-2008, 10:11
به جان خودم من اولین روزی که اومدم در این فروم تو یکی از دست نوشته های آقای موریس خوندم که این فریم ور بسیار قدیمی بیده ولی چون قابلیت اجرای فایل فلش را داره مردم بهش رو آورده اند.
واقعا جای آقای موریس خالیه (با اینکه امضاشون پای پست آقای daynakopak - هنوز فارسیش را نفهمیدم - است)

ولی یک نکته:
اگه با همین فریم ور فلش کنیم و فایل های sfa (فایل های آپدیت) یا همون درایورها را هم دستی بریزیم شاید چیز قابل توجهی بشود.

mily
13-03-2008, 12:19
البته اگه بشه فریمور یا اف اس یه گوشی دیگه به غیر از W800 را ریخت روی گوشی خیلی خوب می شد.
اینم یک لیست کامل از گوشی های که Flash Lite را اجرا می کنند . بعضی ها فقط منو فلش ، بعضی تصویر زمینه و اسکرین سیور و بعضی هم هر دو تاش را می تونند.
http://i27.tinypic.com/ff7jb8.jpg

mily
13-03-2008, 12:31
اینم تو یه تاپیک دیگه دیده بودم . به اسم W800 در زیر صفحه توجه کنید. پس غیر ممکن نیست.
http://i32.tinypic.com/259y0ia.jpg
اینم یه Flash Wallpaper در K750 :
http://i31.tinypic.com/2b2sk6.jpg

mily
15-03-2008, 00:19
البته اکثر گوشی ها فایلهای SVG را اجرا م کنند. که از نظر گرافیکی مانند SWF می باشند و حتی قابلیت طراحی دکمه و لینک دادن آن به چیز دیگر را دارند. و از TEXT هم استفاده می کنند.
اینم هم لیست کامل گوشی با این قابلیت:
http://i30.tinypic.com/zuk2kw.jpg

mily
15-03-2008, 00:25
اینم هم برنامه هایی که می تونین با اون فایل SVG بسازید:
http://i32.tinypic.com/6hq1sm.jpg

که بهترین اینها بنظر من برنامه Ikivo Animator می باشد
لینک دریافت و آموزش برنامه :
http://www.ikivo.com/animator/02animator_7downloads.html

http://www.ikivo.com/animator/devzone/index.html

behzad_652009
16-03-2008, 17:26
با سلام خدمت دوستان و مديران محترم .
اينكه دوستمون ميگه اشتباه تايپيه اصلا اينجوري نيست . همه چيزو ميتوني در اين لينك زير ببيني
.
http://www.........com/watch?v=2nY-ZpH7Bm8

iman_82
16-03-2008, 21:39
به این لینک هم یه نگاهی بندازین
http://www.topsony.com/forum/showthread.php?t=81

behzad_652009
17-03-2008, 18:19
آموزش آجراي فايل فلش روي w800 و k750

ابتدا بايد فريمور مربوطه را از لينك زير دانلود كنين.
و بعد از دانلود فايلها آنها را بر روي گوشي فلش كنين .
بعد از فلش كردن گوشي روشن نمي شود اين هم ميگردد به display كه در پايين گذاشتم و اونو به جاي display خود گوشي بزنيد تا گوشي بالا بياد.
و البته اين چند خط رو هم customize اضافه كنيد .

<registry>
<flash-desktop>
<settings reg-path="/apps/flash-desktop">
<enabled>true</enabled>
</settings>
</flash-desktop>
</registry>
</customization>

البته اين فريمور حروف فارسي نداره كه در پايين فايلهاي مربوط به زبان فارسي رو رو هم گزاشتم .
و همچنين درايور صدا كه هم از لحاظ بلندي صدا و هم اكيفيت حرف نداره رو هم گزاشتم يدونه درايور دوربين هم مه اونم خيلي خوبه رو هم در پايين گذاشتم كه اگه خواستين ازش استفاده كنين كه من توصيه ميكنم حتما استفادشون كنين .
و در آخر هم باز اگه با مشكلي بر خوردين بگين تا جواب داده بشه البته با كمك اساتيد !!

لينك مستقيم دانلود فريمور .


main (http://sek750i.pl/components/com_remository/com_remository_startdown.php?id=1022&chk=639d3bb9f305ea06088610f7b6ebbefa&userid=16894)


fs (http://sek750i.pl/components/com_remository/com_remository_startdown.php?id=1023&chk=1dfc3bff8384fa7a4d38c3c98ef7447e&userid=16894)


اين هم چند تا عكس :

http://i31.tinypic.com/312ifle.jpg



http://i26.tinypic.com/2m4wrwx.jpg

mily
18-03-2008, 00:28
سلام آقا ترکوندی:20:

این دیگه آخرشه.

یه سوالی فرم ورش جدیده یا قدیمیه؟
آیا پچ های این فرم ور به راحتی پیدا میشن؟ یعنی ارزشش رو داره فقط بخاطر ریختن فلش رو گوشی پچ های دیگه رو بی خیال بشیم؟
و یک سری توضیحات اگه راجع به این فرم ور بدین ممنون میشم:15:

این ورژن قدیمیه. در مورد پچ من حدود 22 تا دارم ولی توی TOP Sony حدود 40 تا هست، ولی من تو محدودیت دانلود هستم و نمی تونم از فروم دانلود کنم.
فرق این فریمور با R1bc002 :
وقتی روی صفحه اصلی هستید و دکمه Volume را فشار میدید فضای خالی را بجای مگابایت بر حسب کیلوبایت نشون میده و وقتی بعد از نمایش Screen Saver صفحه بجای یکدفه خاموش بشه اول سفید میشه و ساعت و نشون میده و بعد خاموش میشه. زبان فارسی را ساپورت نمی کنه. در کل این مشکلات زیاد جدی نیست ( با این که میگن این ورژن خیلی باگ داره) :question:
ولی من هنوز دنبال انجام منوی فلش ( نه اینکه نمایش فلش روی تصویر زمینه ) هستم.
در ضمن یکی از دوستان که گفتن موفق به اجرای منوی فلش شدن اگه لطف کنن و بصورت پیغام راه حل را برای من بفرستن ، فارسیشو برای همه میزارم.:merci:

abbas-h
19-03-2008, 10:50
نمیخوام نا امیدتون کنم ولی :
تمام اون چیزایی که شما در این تاپیک دیدید عکس هست .
w800 با اون فرمور فلش میخونه ولی به عنوان منو نمیشه ازش استفاده کرد . یه جورایی تو اجرای اسکریپت مشکل داره .
من نظرمو گفتم .
امیدوارم به نتیجه برسید . موفق باشید :praying:

behzad_652009
05-04-2008, 11:36
با سلام خدمت دوستان و مديران محترم .
مشكل اجرا نشدن منوي فلش از main نيست چون اين فريمور به راحتي فايلهاي فلش رو اجرا مي كنه و هيچ مشكلي هم در اين باره نداره اين مشكل فقط بر ميگرده به fs كه قادر به اجرا كردن منوي فلس نمي باشد .
چون همانطور كه مي دونيم fs به عنوان انبار فايلها ست كه min فايلهاشو از اونجا ميخونه درست مثل gfx كه كه پچ بر روي min نصب ميشه , و فايلهاشو هم ميشه گفت توسط fs ميخونه .
تويه سايت خارجي هم كه تونسته بودن منوي فلش رو اجرا منن هم همينو كفته بودن كه فقط مشكل تو fs گوشي هست ,ولي نمي دونم شايد از خصيصي شون باشه كه كامل توضيح نداده بود كه چطور ايا كارو كرده . :169:
ولي عكسهايي كه قرار داده بود به راحتي ميشد فهميد كه fs رو عوض كرده بود . چون فريمور r1l002 بود ولي نام گوشي w800 نبود و اين اينو ميرسونه كه fs رو عوض كرده . چون نمي دونم امتحان كردين يا نه كه اگه main گوشي w800 و fs گوشي k750 رو به گوشي فلش كنيد هم خوده گوشي و هم وقتي به كامپيوتر وصل مي كنين گوشي رو با نام k750 ميشناسه .
حالا ما هم اگه بتونيم fs فريموري كه منوي فلش رو ساپورت ميكه رو گوشي فلش كنيم به احتمال خيلي قوي منوي فلش رو w800 و k750 اجرا خواهد شد . :praying:
حالا از مديران محترم و دوستاني كه در اين زمينه مهارت دارن خواهش ميكنم كه اونا هم با ما همكاري كنن بتونيم روي اين سايتهاي خارجي رو كم كنيم و بالا تر از اون بتونيم نتيجه اين سعي و تلاشهاي كه دوستانتمون در اين زمينه كردن رو به ثمر برسونيم.

mily
07-04-2008, 12:43
این فایل رست را خودم درست کردم. برای کسانی که از SE Tools استفاده می کنند خوبه. باید این فایل را از حالت Zip خارج کنید و در پوشه REST برنامه کپی کنید:
128672

mily
29-04-2008, 22:45
به نظر شما نمیشه پچی برای اجرای فایل های فلش مثل همین ورژن یعنی R1l002 رو بر روی R1bc002 اجرا کرد.
این هم آدرسی در فریمور قدیمی:
http://i30.tinypic.com/14jrrk4.gif

البته اگه کلمه SWF را سرچ کنید 2 قسمت از فریمور R1BC002 این کلمه را داره ولی در R1L002 چهار کلمه وجود داره که شاید بودن این کدها در اجرای فایلهای فلش الزامی باشه ( با برنامه HEXedit میتونید کدهای هگزا در فریمور را ببینید ) :112:

behzad_652009
31-05-2008, 11:59
خوب بيا اين هم فايل رست .

mily
05-06-2008, 00:12
باید کپی کنی توی پوشه رست SeTools :

ali1944
06-07-2008, 01:11
گروه ما بعد از یک سال جستجو کارش به اتمام میرسه و دیگه به دنبال این قضیه هم نمیره و حرفش رو برای اجرای منوی فلش روی k750 و W800 پس میگیره .

به این آدرس بروید :

http://www.........com/watch?v=-ySSlLfGPbk



در این آدرس فیلمهای در رابطه با اجرای منوی فلش روی k750 و W800 و از این قبیل کارها وجود داره من امشب نخابیدم و با سرعت کمه اینترنتی که دارم باز تمامی این فیلمها رو تماشا کردم.



در تموم این فیلمها اگه توجه کنید منو GIF است و در کنار صفحه نمایش اسکرول بار دیده میشه در حالی که اگه واقعا منوی فلش باشه چنین چیزی وجود ندارد و دوم اینکه اگه اسکرول بار در کنار صفحه نمایضش وجود نداشته باشد در صفحات بعدی که وارد می شود اگه دقت کنید مانند مدیریت فایلها اسکرولی هم در انچا وجود ندارد که این حاکی از آن است که فایل layout.xml دستکاری شده است و اسکرول بار در آن حذف شده است



ما بی شک برترین هستیم G5 Group

behzad_652009
06-08-2008, 14:22
سلام
دوست عزيز اصلا بحث wallpaper با منو از هم جداست . اونايي كه تو fs فريمور rl1002 گذاشته شده فايل منو هستش . ولي متاسفانه ما هم نتونستيم راهي پيدا كنيم كه بتونيم اون منو ها رو اجرا كنيم ./.
ولي به قول دوستمون سازندگان اين فريمور كه همينجوري اين فايلها رو نزاشتن واسه مد . حتما يه راهي هست . ولي باز ميگم متاسفانه هنوزم كه هنوزه نتونستيم راهي براي اين كار پيدا منيم . البته تو سايتهاي خارجي كه كه فايل ويدئويي رو قرار داده بودن به قول خودشون تونسته بودن كه منوي فلش رو رويه گوشي w800 اجرا كنن و اونجور كه گفته بودن با دستكاري فايل كاستوم اين كارو كرده بودن ولي همونجور كه اونا گفته بودن ما هم اون تعغيرات رو رويه كاستوم انجام داديم ولي فايده اي نداشت.

x2u5
10-08-2008, 13:14
آقا من ادعا ندارم ولی فکر کنم بیشتر از همتون راجع به این موضوع ها میدونم فایل فلش اجرا میشه رو w800 با فریمور R1L001 ولی رو cid 36 جواب میده تست کردم تازه بعضی از منوهارو بهتر از w810 اجرا میکنه

daynakopak
10-08-2008, 22:33
آقا من ادعا ندارم ولی فکر کنم بیشتر از همتون راجع به این موضوع ها میدونم فایل فلش اجرا میشه رو w800 با فریمور r1l001 ولی رو cid 36 جواب میده تست کردم تازه بعضی از منوهارو بهتر از w810 اجرا میکنه

خوب دوست عزیز اول از همه اینکه لطفا فارسی تایپ بفرمایید فینگیلیش خلاف مقررات سایته و چون اولین پستتون بود حذف نکردم در صورت تکرار پستتون حذف خواهد شد
دوم اینکه شما که اینکارو انجام دادی نحوه صحیح کار با جزییات و فایلهای مورد نیاز(کاستومایز) رو بذارید اگر مصور باشه که بهتر

khalili53
02-10-2008, 14:32
ضمن تشکر از آقا بهزاد میخواستم خواهش کنم اگه امکان داره فایلهای مربوط به اجرای فایل فلش روی 750 رو توی سایت آپلود کنید چونکه سایتهای اصلی خرابه و باز نمیشه
مشخصات گوشیم k750 -red-cid 49-r1ca021

behzad_652009
02-10-2008, 16:48
سلام .
شما مي تونين از ادرس زير ‌fs و main رو دانلود كنيد .
باز هم اگه سوالي داشتي در خدمتم.

دانلود (http://www.4shared.com/network/search.jsp?searchmode=2&searchName=R1L002)

taghi_p9w7
26-12-2008, 17:27
به w700 هم میشه چنین قابلیتی رو اضافه کرد؟؟؟

ممنون میشم راهنمای کنید!!

Sina_S
11-03-2009, 10:37
سلام
اينجا يه كم زير خاك رفته
خبري نشد ؟
كار نشد نداره ها....

mehdika
20-03-2009, 12:05
پس "ميشود ، ميتوانيم" چي ميشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ما خودمون ماهواره ساختيم بعد يه منوي فلشو نميتونيم را بندازيم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!

ما داريم سعي ميكنيم شما هم سعي كنين

daynakopak
20-03-2009, 12:23
دوستان صحبت سر ما نيست
صحبت سر اينه كه نميشه
والا تو فرومهاي معتبر و بزرگ درباره سوني اريكسون هنوز نتونستن كاري بكنن و ضمن اينكه دوره گوشي كا750 و دبليو 800 هم گذشته ديگه زياد كسي دنبالش نميره
فقط يكي از دوستان گفته بود كه با تعويض Erom كا750 به w810 ميشه منوي فلش اجرا كرد ولي خوب من زدم گوشي خاموش شد و تعطيلات شد
ديگه با تعويض مجدد ERom و زدن Gdfs خوشبختانه بالا اومد
نتيجه اينكه بعيد ميدونم بشه منوي فلش رو كا750 و W800 اجرا كرد

milad_a
27-03-2009, 15:38
آقا جلال به هیچ عنوان نمیشه W800 یا K750 رو به W810 تبدیل کرد چون Ram این گوشی W810 مثل DB2020 هست و دو برابر سایر گوشی های سری DB2010 هست

mily
27-03-2009, 23:02
سلام. با اینکه خودم این پست رو زدم به خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که فقط می تونید با K750 یا w800 میتونید فایلهای فلش را ببینید و یا از والپیپرهای فلش استفاده کنید و بهتره که دیگه روی این داستان فکر نکید چون این کار را حتی فرومهای بزرگ مثل topsony یا SE-NSE هم نتونستند انجام بدن. به نظر من بهتره اگه خیلی طالب منوی فلش هستید گوشیتون را بفروشید و یه k550 بگیرد تا اونو به w610 ارتقاع بدید و هرکاری دلتون خواست بکنید کاری که خودم کردم.
شاید هم بتونید کاری بکنید که در اون صورت توی اینترنت مشهور خواهید شد.
با تشکر Mily Manson
:16:

daynakopak
27-03-2009, 23:09
آقا جلال به هیچ عنوان نمیشه W800 یا K750 رو به W810 تبدیل کرد چون Ram این گوشی W810 مثل DB2020 هست و دو برابر سایر گوشی های سری DB2010 هست

من كه تجربه كردم ميلاد جان
اين حرف رو هم آقا مسعود(masou57)قبلا گفته بود كه اگر بتونيم توسط باكس Erom دبليو 810 رو روي 800 يا 750 بريزيم ميشه يك كارايي كرد كه خودشون هم همونموقع گفتن كه نتونسته بودن اينكارو بكنن ظاهرا
من هم يه روز بيكار بودم همينطوري تست كردم كه نزديك بود گوشي رو بفرستم اون دنيا:55:

MORTEZA
06-04-2010, 11:10
با سلام فراوان و تبریک سال نو به همه دوستان به خصوص اقا مرتضی گل که برای ما زحمات زیادی میکشه.
یه سوال کوچک یه جایی خوند فکر کنم تو همین سایت بود کجاش رو نمیدونم که گوشیه w800 فریمور 002 فایل فلش رو ساپورت میکنه ایا این حرف صحت داره یانه ؟
اگه داره لطفا لینک فریمورشو برام بزارید

سلام دوست عزیزم
بله ، این کار عملی هست ولی با درد سر های زیاد:40:
یکی از عیب ها اینه که فریمور باگ زیادی داره و اذیت میکنه!
پچ هم براش زیاد نیومده!
سرعتشم کمه و وقتی فلش اجرا میکنه گوشی فوق العاده کند میشه چون این گوشی به قدرتمندی w810 :6:نیست .

w800i با فریمور R1l002 قابلیت پخش فایلهای فلش رو داره
که میشه با دستکاری فایل customize.xml از منوی فلش هم استفاده کرد:30:
فقط مشکلش اینه که فریمورش قدیمیه و فقط با cid36 کار میکنه
یه جا هم خوندم برای cid49 میشه از main r1l002 و fs r1bd001 استفاده کرد :42::39:


W800_R1L002_FS_EMEA_6_BROWN36 (http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=538&linkid=9339)


W800_R1L002_MAIN_EU_1_CA_BROWN36 (http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=538&linkid=9337)

قبل از دانلود نیاز به یه ثبت نام کوچولو هستش .
با توضیحات بالا دیگه تصمیم گیری با خودتونه...
موفق باشید
بای تا Hi:12::020:

my2008
25-04-2010, 21:50
سلام دوست عزیزم
بله ، این کار عملی هست ولی با درد سر های زیاد:40:
یکی از عیب ها اینه که فریمور باگ زیادی داره و اذیت میکنه!
پچ هم براش زیاد نیومده!
سرعتشم کمه و وقتی فلش اجرا میکنه گوشی فوق العاده کند میشه چون این گوشی به قدرتمندی w810 :6:نیست .

W800i با فریمور r1l002 قابلیت پخش فایلهای فلش رو داره
که میشه با دستکاری فایل customize.xml از منوی فلش هم استفاده کرد:30:
فقط مشکلش اینه که فریمورش قدیمیه و فقط با cid36 کار میکنه
یه جا هم خوندم برای cid49 میشه از main r1l002 و fs r1bd001 استفاده کرد :42::39:


w800_r1l002_fs_emea_6_brown36 (http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=538&linkid=9339)


w800_r1l002_main_eu_1_ca_brown36 (http://www.seusers.com/forum/local_links.php?catid=538&linkid=9337)

قبل از دانلود نیاز به یه ثبت نام کوچولو هستش .
با توضیحات بالا دیگه تصمیم گیری با خودتونه...
موفق باشید
بای تا hi:12::020:

یه جا میگین منوی فلش نمیشه الان هم میگه با تغییر کاستومایز میشه یعنی چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:103::14::14:

M!L4D-H
26-04-2010, 09:18
دوست عزیز فلش اجرا میشه ولی وقتی که اجرا شه شما حالتون به هم میخوره!!!! (از بست که کنده)
شما خودت قاضی اگه فلش منو رو این گوشی خوب جواب میداد برنامه نویسای اریکسون بیکار بودن این قابلیت خوب از رو این گوشی بردارند؟!؟!؟!؟

saeed shahsavar
03-07-2010, 10:12
سلام من min و fs w810 رو روی گوشیم که k750 است فلش کردم حلا گوشیم در حالت پلیز وایت میمونه بگین باید چیکار کنم:ambulance:
پچ پلیز وایت هم برام کاری نکرد آیا اشکال از جای دیگه ای است:55:
کمکم کید

MORTEZA
03-07-2010, 11:05
سلام من min و fs w810 رو روی گوشیم که k750 است فلش کردم حلا گوشیم در حالت پلیز وایت میمونه بگین باید چیکار کنم:ambulance:
پچ پلیز وایت هم برام کاری نکرد آیا اشکال از جای دیگه ای است:55:
کمکم کید

سلام...
باز يه كار ابتكاري ديگه!!!!:027::55:
تو كدوم سايت..منبع ..يا هر جاي ديگه خونديد كه اين كار امكان پذيره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:33:
اميدوارم كه گوشيتون آسيب جدي نديده باشه..
دوباره با همون فريمورقبلي K750 فلشش كنيد..
ايشالا كه روشن ميشه....
موفق باشيد
باي تا Hi:12::020:

Alijo0on
03-07-2010, 17:12
سلام من min و fs w810 رو روی گوشیم که k750 است فلش کردم حلا گوشیم در حالت پلیز وایت میمونه بگین باید چیکار کنم:ambulance:
پچ پلیز وایت هم برام کاری نکرد آیا اشکال از جای دیگه ای است:55:
کمکم کید

دقیقا حق با مرتضی عزیزه :16: آخه این چه حرکتیه !!! :29:

میگن K750 به W800 تبدیل میشه و میکنن نصب فریمور حالا شما دلت W810 میخواست که نمیشه :4: اما کلا main & fs & Custom برای W800 رو اگه میخوایی رو گوشیت امتحان کن ، البته قبلش آرشیو دانلود و مقالات هک و خوب بخون :30:

saeed shahsavar
09-07-2010, 17:19
سلام
باتشکر از راهنماییتون ولی هیچ فرقی نکرد در حالت پلیز وایت میمونه اصلا خطش پر نمیشه:45:
آیا مشکل از جای دیگه ای است:39:


:atten:نشون یه موبایل فروش دادم گفت احتمالا ای سی فلشش سوخته آیا حقیقت داره؟؟:46:

MORTEZA
10-07-2010, 14:52
سلام
باتشکر از راهنماییتون ولی هیچ فرقی نکرد در حالت پلیز وایت میمونه اصلا خطش پر نمیشه:45:
آیا مشکل از جای دیگه ای است:39:


:atten:نشون یه موبایل فروش دادم گفت احتمالا ای سی فلشش سوخته آیا حقیقت داره؟؟:46:

سلام دوست عزیز
گوشی شما احتمالا سریال چنجه..
باید از پچ Pleas Wait استفاده کنی تا اون مرحله رو رد کنه..البته اگه بلای دیگه ای سر گوشیت نیومده باشه..
با توجه به ورژن فریمور گوشیت :



;K750 SW-R1DB001
;REMOVE OTP <-> GDFS, Please Wait problem
;(C)-=Masoud57=-
;WWW.MOBILESTAN.NET
+44020000
D88E66: 8AB0041C 012070BD

یا این یکی



;K750 SW-R1CA021
;REMOVE OTP <-> GDFS, Please Wait problem
;(C)-=Masoud57=-
;WWW.MOBILESTAN.NET
+44020000
D89462: 8AB0041C 012070BD


موفق باشی
بای تا Hi:12::020:

saeed shahsavar
14-07-2010, 10:57
سلام
پچ Pleas Wait هم برام کاری انجام نداد

احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست

بگید باید چیکار کنم خواهش میکنم:020:

MORTEZA
14-07-2010, 11:03
سلام
پچ pleas wait هم برام کاری انجام نداد

احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست

بگید باید چیکار کنم خواهش میکنم:020:

سلام دوست عزيز
با توجه به بلاهايي كه سر گوشيتون آورديد.
اگه مراحل فلش رو درست انجام داده باشيد و پچ هم كاري براي گوشيتون نكرد به نظر بنده بهتره گوشيتون رو به يه تعمير كار مجرب نشون بديدو بيشتر از ايني كه هست دستكاريش نكنيد..
باي تا hi:12::020:

UFA
14-07-2010, 13:55
سلام
پچ pleas wait هم برام کاری انجام نداد

احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست

بگید باید چیکار کنم خواهش میکنم:020:

با اجازه از دوست عزيزم اقا مرتضي
شما اول جاي اتصال كابل يو اس پي را با الكل و مسواك تميز كن:003:
بعد با خوده باكس اورجينال اس اي پچ را بزن نه با ورژن ليتل

salar031
21-12-2010, 16:09
سلام
پچ Pleas Wait هم برام کاری انجام نداد

احتمالا مشکل از جای دیگه ای هست

بگید باید چیکار کنم خواهش میکنم:020:

منم يه بار اين كارو انجام دادم همين طوري شد بردم تعميرات موبايل فكر كنم unlock كردش درست شد ولي سريال گوشيم عوض شد
تازه همين امروز فهميدم network گوشيم قفل شده فقط ايرانسل توش كار ميكنه ولي همراه اول توش كار نميكنه كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟

وقتي توي setool مشخصات ميگيرم مي نويسه:
network locked
operator:432-35

MORTEZA
22-12-2010, 07:36
منم يه بار اين كارو انجام دادم همين طوري شد بردم تعميرات موبايل فكر كنم unlock كردش درست شد ولي سريال گوشيم عوض شد
تازه همين امروز فهميدم network گوشيم قفل شده فقط ايرانسل توش كار ميكنه ولي همراه اول توش كار نميكنه كسي ميدونه بايد چيكار كنم؟

وقتي توي setool مشخصات ميگيرم مي نويسه:
network locked
operator:432-35

سلام دوست عزيز
اگه درمورد گوشي K750 صحبت ميكنيد و فكر نكنم اينقدردردسر داشته باشه.
وقتي كه گوشي رو فلش كرديد و اگه مشكل pleas wait داشت،ميتونيد با پچ مخصوص به فريمور اونو حلش كنيد.
اگه مشكل قفل سيم كارت داشت ،ميتونيد به كمك اين نرم افزار (http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1568619&postcount=19) پچ مخصوص به فريمور گوشي خودتون رو بسازيد و مشكل رو حل كنيد.
اميدوارم كه مشكل با توضيحات من برطرف بشه.
و نكته مهم تر : دوست عزيز يه نگاهي به عنوان اين تاپيك بندازيد!!!! اصلا ربطي به سوال شما داره!؟!؟!؟!؟!:dy:

موفق باشيد
باي تا Hi:ak:

x2u5
10-04-2011, 13:12
سلام دوستان من زیاد اهل نوشتن نیستم تو این چند سال این اولین باره اونم چون دیدم زیاد به اجرای منوی فلش علاقه دارین جونم براتون بگه من تا تهه این کار رفتم کا 750 منو فلش اجرا نمی کنه برای این کار باید به w800 تبدیل شه اونم باز منو فلش اجرا نمیکنه بلکه قابلیت خواندن فایل فلشو داره که تنها یک frimware هست که تو این سری این قابلیتو داره اونم یه ورژن قدیمیه r1l002 که یه costomiz هم داره برای اجرای بهتر و تنها میتونی wallpeaper و screensaver فلش بزنی منوهارو تو منوی اصلی اجرا نمیکنه همش همینه موفق باشین

mcngroup
19-09-2011, 11:53
منوی فلش و ساپورت فلش روی کا 750 دبیلو 800 اصلا امکان پذیر نیست!! مگر اینه خودسایت های بزرگ یا ساپورت کننده ی این گوشیها براشون پچ یا راه حلی پیدا کنند. اینا رو شما باید از برنامه نویسان پرسید. درضمن فریمور R1L002 دبلیو800 کلا مشکل داره!! هنگ گوشی . مشکل تو صدا وپخش . درایو تصویر و کلی مشکل دیگه . یجورای فکرکنم . این فریمور رو فقط آزمایشی ساختن !! درضمن قابل توجه دوستانی که میگن ساپورت نکردن swf یا همون فلش رو w800 or k750 به fs مربوطه! نه همچین چیزی نیست. تا زمانی که فایل اصلی یعنی main قالبیت ساپورت فایلی رو نداشته باشه fs هیچ غلطی نمیتونه بکنه.. فقط تو fs میتونید یه کد رو اضافه کنید همین! ولی وقتی که این کد با main مطابقت نداره . پس کد برای این گوشیها بدردنخوره!!:ck:
آرزوتون رو باید به سایت های روسی و تحمایت برندsony ericsson بگید.تاشاید انقلابی در این گوشیها به وجود بیاد :dh:مخلص همه تونیم.

یه سری توضیحات در مورد فریمور های k750 , w800 توسایت esato

R1DB001
- Released on SEUS for the K750 on 14/09/06.
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3

R1CA021
- Released by DaVinci Team around 19/05/06.
- Released on SEUS for the K750 on 22/05/06.
- Increased Camera software version. Photo and Video quality, however, do not appear to have changed noticably.
- FIX: The Animated menu items bug for Themes is mostly resolved. After applying a theme with an animated menu, we still need to go to the Settings or Calls menu to start the animation, but it will not disappear again after this.
- JBenchmark 3D LQ: 206
- JBenchmark 3D HQ: 125
- JBenchmark 2: 333
- JBenchmark 1: 3934
- Software versions:
LCD 0
Camera 5.3

R1BD001
- Released for Polish operator PLUS for K750 and W800 on 6/4/06
- Available on Wotan server and DaVinci from around 20/5/06
- Beta firmware
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5

R1BC002
- Released on SEUS for the K750 on 9/3/06.
- Released on SEUS for the W800 on 18/3/06
- Free memory is now listed in MB instead of KB.
- Photos are now taken as soon as the shutter sound is heard.
- Slight increase in speaker and headphone volume.
- Slight increase in phone responsiveness.
- Prevent IMEI changes through third party tools.
- FIX: Background noise during lower volume calls ('hissing bug') now fixed.
- FIX: All USB transfer issues now fixed.
- FIX: Increased stability in PhotoDJ and VideoDJ applcations.
- BUG: m4a tags are not read with this firmware.
- JBenchmark 3D LQ: 202
- JBenchmark 3D HQ: 126
- JBenchmark 2: 340
- JBenchmark 1: 3889
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5

R1BA013
- Released by Cruiser Team on 24/02/06.
- Add new profile in Settings / Connectivity / Device mgmt., possibly to enable phone-based firmware updates.

R1AA008
- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05.
- Fixes MS Duo file transfer issues from the PC to the phone over the supplied USB cable.
- Rotating and zooming into pictures displays an egg timer whilst processing.
- Menu navigation (particularly when displaying thumbnail images) feels faster.
- External speaker sound level increased
- Headphone sound level increased (by approximately 1 bar)
- Reduction of noise when playing low volume MP3s
- Center Weighted Average metering used instead of standard Average metering to improve photos in lower level lighting conditions.
- Further Contrast / Gamma modifications have been made to the display to improve screen image quality.
- BUG: Increased background noise during phone calls when the volume level is set to a low level.
- BUG: Some users are reporting occasional "incorrect parameter" error messages when transferring files from the phone to the PC. For some users, moving the USB cable to another USB port seems to fix the issue.
- BUG: Minor theme issue. With some themes, e.g. Eternal, the highlight can disappear when you scroll up to the Sony Ericsson link in the Themes menu and select Info.
- JBenchmark 3D LQ: 201
- JBenchmark 3D HQ: 122
- JBenchmark 2: 330
- JBenchmark 1: 3814
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5

R1NA005
- Released on SEUS for the W800 on 15/10/05.
- Improved battery life over R1N035.
- Fixes for low-tonal audio issues.
- Fixes for Bluetooth audio issues.
- BUG: MS Duo bug still present with this firmware. See the R1N035 entry for possible fixes.

R1N035
- Released on SEUS for the K750 on 12/9/05.
- Released on SEUS for the W800 on 7/10/05.
- Video bitrate improvements over R1L (as good as R1A044)
- Improvements to photo quality (less noise in dark photos, improved viewfinder refresh rate).
- Bluetooth stability improvements.
- Bluetooth security fixes - no longer asks for file confirmations with paired devices.
- Contrast / Gamma modifications have been made to the display for a better overall picture.
- Improved reception (the signal strength indicator tends to be higher than in previous firmwares).
- Increased MP3 volume.
- Backlight doesn't come on again to show time after phone locks.
- Popup menu icon in the WAP browser has been modified.
- Fixed "More" menu when adding addresses to an email message.
- Problem: Battery usage increased by around 20% following the improvements made to reception.
- PROBLEM: Zoom functionality does not work for images greater than 1632 pixels wide and/or 1224 pixels tall.
- BUG: (Fixed in the current revision B?) With some phones Java applications can no longer turn on Bluetooth (i.e. the message "Failed to complete this enquiry" appears rather than the question "Allow application to create server bluetooth connection?")
- BUG: Some phones experience MS Duo corruption after the firmware update. This seems to occur after transferring files over the supplied USB cable. Symptoms include erratic behaviour of the Media Player and problems with the file system such as corrupted or deleted files. Potential fixes are as follows:
- DUO FIX: Do not use the supplied USB cable to transfer files - use a USB memory card reader instead.
- DUO FIX: In Device Manager / Disk Drives select Properties on the Sony Eri Memory Stick and then "Optimize for Performance" on the Policies tab. You will now have to use the "Safely Remove Hardware" in the taskbar before unplugging the phone.
- DUO FIX: Format the memory stick in the phone and then perform a Master Reset / Reset All. Note that this will erase all settings - perform a full backup beforehand. This should be used as a last resort and does not necessarily fix the problem.
- JBenchmark 3D LQ - approx 204
- JBenchmark 3D HQ - approx 123
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5

R1N005
- Released by SETool on 30/6/05
- Test firmware for K750.
- Known bugs with this firmware

R1L002
- Released by DaVinci for the K750 on 22/6/05
- Released on SEUS for the K750 30/6/05
- Release firmware for the W800.
- Fixes the O2 GPRS issue introduced in R1J
- Video recording quality as R1J (i.e. inferior to firmwares previous to R1J)
- JBenchmark 1: 3880
- JBenchmark 2: 335
- JBenchmark 3D LQ - approx 201
- JBenchmark 3D HQ - approx 121
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.4