PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چرخش اتوماتیک صفحه نمایش rotateMe 2.1 Beta 2 OpenSignedOnline



™Mahdi
15-03-2008, 20:09
rotateMe 2.1 Beta 2 OpenSignedOnline
http://xs123.xs.to/xs123/08034/rotateme_logo633.png

با سلام این برنامه جدید ترین ورژن rotateMe هست که همه با اون آشنا هستید و برای چرخش اتوماتیک صفحه نمایش گوشی N95 و دیگر گوشی های دارای سنسور حرکتی هست.این ورژن رو میتونید به صورت online ساین کنید.
طریقه نصب:
اگه N95AccelerometerPlugin رو روی گوشی نصب ندارید ابتدا از داخل فایل ضمیمه نصبش کنید.
قبل از نصب ورژن قبلی رو remove کنید.
بعد فایل برنامه رو اینجا (https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do) ساین کنید و بعد از نصب از برنامه لذت ببرید.
برای تغییر حساسیت سنسور و دیگر تنظیمات برنامه بعد از اجرا به قسمت Set Me برید.

Here is the second beta of rotateMe v2.1.

Changelog:
- Settings not saving bug fixed.

- A new option: Autorotation on Gallery only.
If this option is working well, I will add a dialog to choose your apps.

- UID changed to be in test range.
You can now sign yourself rotateMe by using this form:
https://www.symbiansigned.com/app/pa...ignedOnline.do

Don't forget to uninstall any previous version of rotateMe, before installing this file


:merci:اگر از برنامه لذت بردید روی دکمه تشکر کلیک کنید:merci:

heybazigar
16-03-2008, 00:50
اقا واقعا ممنون از لطفت خیلی حال دادی. بعد از چند وقت تونستم از شتاب سنج گوشیم استفاده کنم. بقیه برنامه هارو نمیشه اینجوری ساین کرد؟

™Mahdi
16-03-2008, 14:46
اقا واقعا ممنون از لطفت خیلی حال دادی. بعد از چند وقت تونستم از شتاب سنج گوشیم استفاده کنم. بقیه برنامه هارو نمیشه اینجوری ساین کرد؟
دوست عزيز فقط برنامه هايي كه open sign online هستند رو ميشه آنلاين ساين كرد تعداد اين برنامه ها كمه ولي كم كم دارن زياد ميشن.

heybazigar
16-03-2008, 14:55
متشکرم. لطفا اگه بازم از این برنامه ها داشتین برام بزارین. برنامه shakeSMS و Python
رو نمیشه اینجوری ساین کرد؟

™Mahdi
16-03-2008, 15:32
متشکرم. لطفا اگه بازم از این برنامه ها داشتین برام بزارین. برنامه shakeSMS و Python
رو نمیشه اینجوری ساین کرد؟
انشااله اگه برنامه اپن ساين جديدي بياد حتما" من و ديگر دوستان در همين انجمن سيمبيان 9.1 و 9.2 قرار ميديم.

Mobile
16-03-2008, 21:52
متشکرم. لطفا اگه بازم از این برنامه ها داشتین برام بزارین. برنامه shakeSMS و Python
رو نمیشه اینجوری ساین کرد؟

نه دوست عزیزم نمیشه فقط برنامه های خاصی هستند که اینجوری ساین میشن
موفق باشی

babijoon7
17-03-2008, 12:23
والله من این برنامه رو نصب کردم اما اصلا فایل اجراییش رو اجرا نمی کنه که بخوام set me رو انتخاب کنم
لطفا کمکم کنید
accelator رو هم نصب کردم
برنامه رو هم چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم اما نشده

FARID
17-03-2008, 12:39
والله من این برنامه رو نصب کردم اما اصلا فایل اجراییش رو اجرا نمی کنه که بخوام set me رو انتخاب کنم
لطفا کمکم کنید
accelator رو هم نصب کردم
برنامه رو هم چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم اما نشده

حتما در مموری داخلی نصب کنید.

sina147
18-03-2008, 13:08
من هنوز نفهمیدم چجوری باید ساین کرد لطفا توضیح بدین

Mobile
18-03-2008, 13:33
من هنوز نفهمیدم چجوری باید ساین کرد لطفا توضیح بدین
داداشی کدوم قسمت مشکل داری؟؟
این برنامه رو در فایل قسمت مربوطه قرار بده به همراه ime گوشی خودتون

™Mahdi
18-03-2008, 13:35
دوست عزيز شما به آدرسي كه در پست اول هست بريد و در قسمت IMEI number * (https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do#top) سريال گوشيتون رو كه با #06#* مياد رو وارد كنيد.در قسمت EMAIL هم يك ايميل معتبر رو وارد كنيد و در قسمت Application هم فايل برنامه رو آپلود كنيد.در قسمت security code هم كدي كه در كادر هست رو وارد كنيد و سپس Accept legal agreement رو تيك بزنيد بعد SEND رو كليك كنيد تا فايل ساين شده براتون به آدرس ايميل فرستاده بشه.

mamaly2008
18-03-2008, 14:19
شما گفتيد (يك ايميل معتبر رو وارد كنيد ) منظور اينه كه براي ساين انلاين هم بايد ايميل پولي باشه ؟؟؟؟؟


من كه دارم از دست اين ساين كردن ديوانه مي شم

™Mahdi
18-03-2008, 17:04
شما گفتيد (يك ايميل معتبر رو وارد كنيد ) منظور اينه كه براي ساين انلاين هم بايد ايميل پولي باشه ؟؟؟؟؟


من كه دارم از دست اين ساين كردن ديوانه مي شم
نه دوست عزیز منظورم یه ایمیل واقعی بود چون برنامه ی ساین شده رو به اون آدرس میفرسته.

sina147
18-03-2008, 18:19
دوست عزيز شما به آدرسي كه در پست اول هست بريد و در قسمت IMEI number * (https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do#top) سريال گوشيتون رو كه با #06#* مياد رو وارد كنيد.در قسمت EMAIL هم يك ايميل معتبر رو وارد كنيد و در قسمت Application هم فايل برنامه رو آپلود كنيد.در قسمت security code هم كدي كه در كادر هست رو وارد كنيد و سپس Accept legal agreement رو تيك بزنيد بعد SEND رو كليك كنيد تا فايل ساين شده براتون به آدرس ايميل فرستاده بشه.

من اون آدرسي كه در پست اول هست را میزنم ولی eror میده.شاید لینک خرابه.اگه میشه چک کنید

™Mahdi
18-03-2008, 18:31
دوست عزيز شما به آدرسي كه در پست اول هست بريد و در قسمت IMEI number * (https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do#top) سريال گوشيتون رو كه با #06#* مياد رو وارد كنيد.در قسمت EMAIL هم يك ايميل معتبر رو وارد كنيد و در قسمت Application هم فايل برنامه رو آپلود كنيد.در قسمت security code هم كدي كه در كادر هست رو وارد كنيد و سپس Accept legal agreement رو تيك بزنيد بعد SEND رو كليك كنيد تا فايل ساين شده براتون به آدرس ايميل فرستاده بشه.



من اون آدرسي كه در پست اول هست را میزنم ولی eror میده.شاید لینک خرابه.اگه میشه چک کنید
دوست عزیز اگه لینک خرابه شما چطور متوجه شدید که توضیحات من کامل نیست.لینک سالمه و مشکلی نداره ساین آنلاین هم کار پیچیده ای نیست.بحر حال دوباره لینک رو براتون میذارم.شما هم لطف کنید دقیقا" بگید مشکلتون چیه!

برای ساین آنلاین کلیک کنید (https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do#top)

™Mahdi
18-03-2008, 21:37
دوست عزيز شما به آدرسي كه در پست اول هست بريد و در قسمت IMEI number * (https://www.symbiansigned.com/app/page/public/openSignedOnline.do#top) سريال گوشيتون رو كه با #06#* مياد رو وارد كنيد.در قسمت EMAIL هم يك ايميل معتبر رو وارد كنيد و در قسمت Application هم فايل برنامه رو آپلود كنيد.در قسمت security code هم كدي كه در كادر هست رو وارد كنيد و سپس Accept legal agreement رو تيك بزنيد بعد SEND رو كليك كنيد تا فايل ساين شده براتون به آدرس ايميل فرستاده بشه.

درضمن در قسمت Select All، Capability information رو انتخاب کنید.

babijoon7
19-03-2008, 00:58
والله من این برنامه رو نصب کردم اما اصلا فایل اجراییش رو اجرا نمی کنه که بخوام set me رو انتخاب کنم
لطفا کمکم کنید
accelator رو هم نصب کردم
برنامه رو هم چند بار پاک کردم دوباره نصب کردم اما نشده

والله من وقتی که می خوام این برنامه رو نصب کنم اصلا محل نصب رو ازم نمی خواد که حالا بخوام توی مموری داخلی نصب کنم یا توی mass memory
:113::169:

™Mahdi
19-03-2008, 01:53
والله من وقتی که می خوام این برنامه رو نصب کنم اصلا محل نصب رو ازم نمی خواد که حالا بخوام توی مموری داخلی نصب کنم یا توی mass memory
:113::169:
دوست عزیز معمولا اجرا نشدن برنامه برمیگرده به "N95AccelerometerPlugin" شما اون رو دوباره نصب کنید.ببینید درست میشه یا نه.

pesartala2001
19-03-2008, 10:44
lمن این برنامه رو نصب کردم خیلی خوب جواب میده مشکلی نداره

babijoon7
19-03-2008, 19:52
دوباره accelator رو نصب کردم بازم جواب نداد
تازه با accelator برنامه های دیگه رو هم استفاده می کنم و هیچ مشکلی ندارم
خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااا

™Mahdi
19-03-2008, 20:43
من که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اگه حوصله ش رو داری دوباره ساینش کن .شاید مشکل از ساین باشه البته نمیدونم میشه دوباره ساین کنی یا نه یا منتظر ورژن جدیدترش باش.بهرحال برنامه بتاس و ممکنه باگ داشته باشه.

saber nokia
19-03-2008, 22:29
من که دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه اگه حوصله ش رو داری دوباره ساینش کن .شاید مشکل از ساین باشه البته نمیدونم میشه دوباره ساین کنی یا نه یا منتظر ورژن جدیدترش باش.بهرحال برنامه بتاس و ممکنه باگ داشته باشه.
من که این برنامه رو نصب کردم وخیلی هم خوب کار میکنه میزان حسساسیتش رو هم خودتون میتونین تنظیم کنین

intel2564
31-03-2008, 09:32
آیا این برنامه روی 5700 هم کار می کنه؟

™Mahdi
31-03-2008, 13:15
آیا این برنامه روی 5700 هم کار می کنه؟
نه دوست عزیز فکر نکنم 5700 سنسور شتابسنج داشته باشه.

rafe841
01-04-2008, 00:32
سلام من تمام مراحل ساین را انجام دادم برای ایمیلم هم لینک اومد جالا باید چکار کنم لینک رو اجرا میکنم اما بعدش باید چکار کنم ؟

intel2564
03-04-2008, 11:41
نه دوست عزیز فکر نکنم 5700 سنسور شتابسنج داشته باشه.
وقتی گوشی 5700 رو می چرخونی تا به حالت دوربین دربیاد ، تصویر و حتی منوهای گالری افقی میشه ، آیا این ربطی به سنسور شتابسنج داره ؟ نمیشه از این قابلیتش برای افقی کردن تمام منوها استفاده کرد؟

symbianmobiles
03-04-2008, 18:43
نه عزیز من اون به خاطر چرخوندن ته گوشی هست نه چرخوندن خود گوشی
فکر کنم ورژن 1.5 روی 5700 هم جواب بده

symbianmobiles
03-04-2008, 18:45
هنوز کسی راهی برای چرخوندن صفحه ی Stand By برای N82 پیدا نکرده؟

intel2564
03-04-2008, 21:20
نه عزیز من اون به خاطر چرخوندن ته گوشی هست نه چرخوندن خود گوشی
فکر کنم ورژن 1.5 روی 5700 هم جواب بده
تو سایت گشتم ولی این ورژن رو نتونستم پیدا کنم ، اگه امکانش هست لینکش رو بذارید.
ممنونم

™Mahdi
03-04-2008, 21:55
تو سایت گشتم ولی این ورژن رو نتونستم پیدا کنم ، اگه امکانش هست لینکش رو بذارید.
ممنونم
دوست عزیز میتونید از اینجا (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=127610&d=1207166456) دانلود کنید.

yaser00897
04-04-2008, 00:59
ببخشيد رو ان 73 اجرا ميشه فكر نميكنم ان 73 سنسور حركتي مركتي داشته باشه اگه داشته باشه كه ديگه نور الا نوره!!!؟؟؟

FARID
04-04-2008, 09:33
ببخشيد رو ان 73 اجرا ميشه فكر نميكنم ان 73 سنسور حركتي مركتي داشته باشه اگه داشته باشه كه ديگه نور الا نوره!!!؟؟؟

خیر نداره.

intel2564
04-04-2008, 12:41
دوست عزیز میتونید از اینجا (http://mobilestan.net/attachment.php?attachmentid=127610&d=1207166456) دانلود کنید.
ورژنی که معرفی کردید( 1.5 ) رو نصب کردم ، ولی rotate نمی کنه.

™Mahdi
04-04-2008, 13:07
ورژنی که معرفی کردید( 1.5 ) رو نصب کردم ، ولی rotate نمی کنه.
دوست عزیز شما فکر میکنم باید برید توی برنامه و بوسیله ی آپشنهای برنامه صفحه رو ROTATE کنید.من چون خودم ورژن2 و اتوماتیکش رو دارم نمیتونم کامل برات توضیح بدم فقط اینو بگم که چرخش به صورت اتوماتیک نیست.

intel2564
05-04-2008, 12:28
دوست عزیز شما فکر میکنم باید برید توی برنامه و بوسیله ی آپشنهای برنامه صفحه رو ROTATE کنید.من چون خودم ورژن2 و اتوماتیکش رو دارم نمیتونم کامل برات توضیح بدم فقط اینو بگم که چرخش به صورت اتوماتیک نیست.
تو آپشن هم رفتم و همه گزینه ها رو تست کردم ولی متاسفانه نشد.

Count Dracula
23-04-2008, 01:05
آیا نرم افزاری برای ان81 8 گیگ وجود داره که روتیت رو انجام بده ؟ اگه هست بدین:merci:

Mozilla Firefox
14-06-2008, 14:09
روی N81 8gbاجرا میشه آخه گوشیه من در بالای صفحه اش 2 تا دکمه داره...

mohammadn73
14-06-2008, 16:05
آقا جرا همش براي شتاب سنج هاست ؟

يكي واسه 5700 نداره
من هم برم باهاش حال كنم ؟

™Mahdi
14-06-2008, 17:57
آقا جرا همش براي شتاب سنج هاست ؟

يكي واسه 5700 نداره
من هم برم باهاش حال كنم ؟
اين ورژن مخصوب شتاب سنج ندارها هست ببين رو گوشيت كار ميكنه
http://forum.mobilestan.net/showthread.php?t=39188

mobnet
15-06-2008, 17:40
اين ورژن براي گوشيهايي كه سنسور حركتي ندارن ( مثل N73 ) چيز جديدي نداره ؟

ALFEX
16-06-2008, 12:41
با یکی به ما بگه شتابسنج چیه؟ سخت افزاره ؟ همه ی گوشیها دارند ؟ نرم افزاره؟

saman_gh510
16-06-2008, 13:13
اين برنامه روي 6120 جواب مي ده!!!؟؟؟

™Mahdi
16-06-2008, 16:19
با یکی به ما بگه شتابسنج چیه؟ سخت افزاره ؟ همه ی گوشیها دارند ؟ نرم افزاره؟


اين برنامه روي 6120 جواب مي ده!!!؟؟؟
سنسور شتابسنج سخت افزار هستش.

6120 هم فكر نميكنم شتابسنج داشته باشه

saman_gh510
16-06-2008, 20:15
ممنون من با برنامهrotateme 1.5
تونستم گوشيم رو به حالت دستي صفحش رو بچرخونم
بعد مطمعن هستي رو n73هم جواب نمي ده!!!

saber nokia
20-06-2008, 15:38
ممنون من با برنامهrotateme 1.5
تونستم گوشيم رو به حالت دستي صفحش رو بچرخونم
بعد مطمعن هستي رو n73هم جواب نمي ده!!!

دوست عزیز گوشی n73 شتاب سنج نداره .

red_shahrooz
06-07-2008, 04:54
سلام دوستان
واسه من نصب شده و خوب هم جواب میده.
دوستانی که با ساین مشکل دارن گوشی شون از روش جدیدی که مهدی عزیز گفته هک کنند.من از وقتی اینکارو کردم اکثر نرم افزا براحتی واسم نصب میشن.
با تشکر از همه دوستانی که در موبایلستان زحمت میکشند

Patrik 1408
08-01-2009, 19:26
سلام

این برنامه رو n96 جواب میده؟(n96 شتاب سنج داره؟)

من که برنامه رو نصب کردم روی آیکونش کلیک میکنم باز نمیشه

™Mahdi
08-01-2009, 21:27
سلام

این برنامه رو n96 جواب میده؟(n96 شتاب سنج داره؟)

من که برنامه رو نصب کردم روی آیکونش کلیک میکنم باز نمیشه
سلام.
بله داره.
شما N95AccelerometerPlugin رو هم نصب کردید؟
این برنامه رو هم تست کنید:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=56581&highlight=LANDSCAPE

alavi8657
08-01-2009, 21:33
مرسی

™Mahdi
08-01-2009, 21:47
مرسی
سلام.
دوست عزیز لطفا" به جای پست تشکر فقط از کلید تشکر استفاده کنید.

Patrik 1408
12-01-2009, 00:36
سلام.
بله داره.
شما n95accelerometerplugin رو هم نصب کردید؟
این برنامه رو هم تست کنید:
http://mobilestan.net/showthread.php?t=56581&highlight=landscape

ممنون از راهنماییتون
اون برنامه رو نصب کردم اما باز کار نکرد

برنامه ای که معرفی کردید هم کار نکرد

مثله اینکه برای n96 برنامه شتاب سنج نیست:40:

masmozaffary
20-06-2009, 05:10
آیا امکان این وجود داره که این برنامه به اندازه گیری شتابسنج offset بده؟ یعنی تنظیم سخت افزار شتابسنج به هم خورده و وقتی صاف گوشی نگر میداری نشون میده که کجه و این مشکل رو توسط offset دادن حل کرد