PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [تاپیک جامع ] پرسش و پاسخ , سوالات و مشکلات گلکسی J5



A.M.I.R N.O.T.E
02-05-2016, 19:14
به نام خدا


تاپیک جامع پرسش و پاسخ پیرامون گلکسی J5 , لطفا از ایجاد تاپیک های متفرقه خودداری فرما یید.



http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/samsung/samsung-galaxy-j7-j700f-3.jpg

aminjpo
09-05-2016, 21:38
سلام دوستان ممنون می شم روش روت کردن
2.لینک دانلود فایل اندروید 5.1.1
3.ایا به 6 اپدیت می ش

hesambks
12-05-2016, 11:38
سلام،دوست عزیز میدونم نباید اینجا این سوال رو مطرح کنم اما چون تو بخش رام ها تاپیکی نبود اینجا میگم اگ شد جواب بدید..

داداش رام کاستوم میخواستم برای j500h اگه هست لینک بذاری ممنون میشم.

hesambks
12-05-2016, 12:23
سلام دوستان ممنون می شم روش روت کردن
2.لینک دانلود فایل اندروید 5.1.1
3.ایا به 6 اپدیت می ش

داداش با
Cf-Auto root روت میشه،لینک رامشم نتونستم پیدا کنم،خودم دارمش اگ بچه کرج باشی و برات مغدور بود تونستی بیا از خودم بگیر همه فایلاشو.

A.M.I.R N.O.T.E
13-05-2016, 23:27
سلام دوستان ممنون می شم روش روت کردن
2.لینک دانلود فایل اندروید 5.1.1
3.ایا به 6 اپدیت می ش
سلام فایل cf root رو دانلود کنین و تحت اودین از طریق ap با همون pda فلش کنین.
تو تاپیک رام های رسمی موجود هست .
شاید آپدیت بشه .

سلام،دوست عزیز میدونم نباید اینجا این سوال رو مطرح کنم اما چون تو بخش رام ها تاپیکی نبود اینجا میگم اگ شد جواب بدید..

داداش رام کاستوم میخواستم برای j500h اگه هست لینک بذاری ممنون میشم.


سلام به زودی براتون لینک هایی قرار میدم و تاپیک هایی به زودی ایجاد میشه .


داداش با
Cf-Auto root روت میشه،لینک رامشم نتونستم پیدا کنم،خودم دارمش اگ بچه کرج باشی و برات مغدور بود تونستی بیا از خودم بگیر همه فایلاشو.
سلام عزیز جسارتا خیلی عذر میخام اینجور بحث ها رو بهتره تو پ.خ ادامه بدین .




تشکر

iman1942
23-05-2016, 19:38
پیش فرض
سلام دوستان.نمیدونم کجای تنظیمات گوشیم دستکاری کردم که وقتی پیام میاد برام شماره تلفن یا اسم پیام دهنده بصورت صوتی اعلام میشه.خیلی آزار دهنده ست.لطفا کسی میدونه از کجا باید غیر فعالش کنم راهنماییم کنه.ممنون

Ali.v
25-05-2016, 18:18
دوستان سلام یه سوال


من چند وقتی هست یه j5 خریدم اما مشکلی که اینجا هست اینه که هنگام مکالمه بعد از یه مدت زمان خاصی، مکالمه خود به خود قطع میشه، به این صورت که از همین گوشی با گوشی دیگه ای تماس بگیرین بعد یه مدت خاصی گاهی اوقات 3 دقیقه گاهی اوقات 10 دقیقه و... مکالمه قطع میشه، سیم کارت دایمی هست و مشکلی از بابت اعتبار نیست، من حتی چند بار امتحان کردم و خواستم تایم بگیرم از همین گوشی یه تماس به یه خط دیگه گرفتم و گوشی رو میز گذاشتم ببینم چقدر طول میکشه تا قطع بشه، هر سری بعد یه تایمی قطع شد، مشکل از کجا میتونه باشه؟

A.M.I.R N.O.T.E
26-05-2016, 00:15
پیش فرض
سلام دوستان.نمیدونم کجای تنظیمات گوشیم دستکاری کردم که وقتی پیام میاد برام شماره تلفن یا اسم پیام دهنده بصورت صوتی اعلام میشه.خیلی آزار دهنده ست.لطفا کسی میدونه از کجا باید غیر فعالش کنم راهنماییم کنه.ممنون
سلام عزیز از قسمت accessibility

دوستان سلام یه سوال


من چند وقتی هست یه j5 خریدم اما مشکلی که اینجا هست اینه که هنگام مکالمه بعد از یه مدت زمان خاصی، مکالمه خود به خود قطع میشه، به این صورت که از همین گوشی با گوشی دیگه ای تماس بگیرین بعد یه مدت خاصی گاهی اوقات 3 دقیقه گاهی اوقات 10 دقیقه و... مکالمه قطع میشه، سیم کارت دایمی هست و مشکلی از بابت اعتبار نیست، من حتی چند بار امتحان کردم و خواستم تایم بگیرم از همین گوشی یه تماس به یه خط دیگه گرفتم و گوشی رو میز گذاشتم ببینم چقدر طول میکشه تا قطع بشه، هر سری بعد یه تایمی قطع شد، مشکل از کجا میتونه باشه؟


جناب‌ شما‌ تایمر‌ دارین‌رو تماس هاتون‌ البته‌مطمعن نیستم ممکنه مشکل از چیز دیگه‌ای باشه اولین باره‌که با‌‌همچین‌چیزی برمیخورم.

vhahoora
26-05-2016, 10:00
سلام
من هررررررر کاری کردم نتونستم گوشی رو وصل کنم به پی سی .
درایور Samsung.USB.Drivers.for.Mobile.Phones.1.5.59.0 رو نصب کردن نشد .
سامسونگ کیز هم نصب کردم نشد که نشد !
اس 6 حیلی راحت وصل میشه و پوشه گوشی باز میشه ولی این J5 اصلا وصل نمیشه !!!!!!!!!!!! و فقط حالت شارژر میاد .
تو قسمت Dev option هم مثل اس6 گزینه ای نداره حالت mass یا mtp رو فعال کنم .

vhahoora
26-05-2016, 10:06
ورد دیگه اینکه بیس باند این j500fxwu1aoj2 هست در صورتیکه رامهایی که بچه ها گذاشتند j500fxx.... هست فرق اینا چیه . میشه رام با زبان فارسی و بیس باند مختلف رو رو این بریزم ؟

A.M.I.R N.O.T.E
26-05-2016, 11:40
سلام
من هررررررر کاری کردم نتونستم گوشی رو وصل کنم به پی سی .
درایور Samsung.USB.Drivers.for.Mobile.Phones.1.5.59.0 رو نصب کردن نشد .
سامسونگ کیز هم نصب کردم نشد که نشد !
اس 6 حیلی راحت وصل میشه و پوشه گوشی باز میشه ولی این J5 اصلا وصل نمیشه !!!!!!!!!!!! و فقط حالت شارژر میاد .
تو قسمت Dev option هم مثل اس6 گزینه ای نداره حالت mass یا mtp رو فعال کنم .
مشکل از گوشیه

ورد دیگه اینکه بیس باند این j500fxwu1aoj2 هست در صورتیکه رامهایی که بچه ها گذاشتند j500fxx.... هست فرق اینا چیه . میشه رام با زبان فارسی و بیس باند مختلف رو رو این بریزم ؟

بله حتما این کارو بکنین درست میشه .‌‌‌‌
وقتی کایز با سامسونگ یو اس بی درایور نصب بشه باید گوشی رو بشناسه ..
شما یه بار کامل وایپ کنین بعد رامی رو که تو تاپیک مربوطه گذاشتم رو فلش کنین‌.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

mgtb
27-05-2016, 16:37
دوستانی که میخوان روت کنن نیاز به کرنل نیس
با این نرم افزار : http://dl.apktops.ir/apps/2016/05/KingRoot_v4.9.2_En_Apktops.ir.apk
از داخل خود گوشی روت میشه
---------------------------------------------------------
من یه مشکلی دارم گوشیو از کسی گرفتم بعد FRP LOCK روشنه ... از قسمت جیمیل جلو تر نمیتونم برم
این روشای موجود تو نت هم نتونسم کاریش کنم
کسی هست که به این مشکل خورده باشه؟؟
http://fileyab.fileforosh.ir/files/product-images/2016-4-6-16-51-35-677.jpg
این شکلیه

dencity
27-05-2016, 17:10
سلام گوشی بازیابی کارخونه زدم الان بالا که میاد زبان انتخاب میکنم بعد میگه اکانت جیمیل وارد کنی اکانت میزنم رمز و هم وارد میکنم اما مجدد بر میگرده تو صفحه که اکانت وارد کنم از طریق ریکاوری وایپ هم کردم باز همینجور میشه

A.M.I.R N.O.T.E
27-05-2016, 17:14
دوستانی که میخوان روت کنن نیاز به کرنل نیس
با این نرم افزار : http://dl.apktops.ir/apps/2016/05/KingRoot_v4.9.2_En_Apktops.ir.apk
از داخل خود گوشی روت میشه
---------------------------------------------------------
من یه مشکلی دارم گوشیو از کسی گرفتم بعد FRP LOCK روشنه ... از قسمت جیمیل جلو تر نمیتونم برم
این روشای موجود تو نت هم نتونسم کاریش کنم
کسی هست که به این مشکل خورده باشه؟؟
http://fileyab.fileforosh.ir/files/product-images/2016-4-6-16-51-35-677.jpg
این شکلیه


سلام گوشی بازیابی کارخونه زدم الان بالا که میاد زبان انتخاب میکنم بعد میگه اکانت جیمیل وارد کنی اکانت میزنم رمز و هم وارد میکنم اما مجدد بر میگرده تو صفحه که اکانت وارد کنم از طریق ریکاوری وایپ هم کردم باز همینجور میشه


هر دو شما با‌مشکل frp lock روبرو هستین ..

یه رام‌ که بیلدش مربوط به‌۲۰۱۵ هست باید برنین‌ بعد وایپ‌‌ کنین‌ ‌ببینین نتیجه چی میشه..
اگر درست نشد بگین یه آموزش براتون بزارم تا به راحتی ردش کنین بره .

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

mgtb
27-05-2016, 20:07
سلام گوشی بازیابی کارخونه زدم الان بالا که میاد زبان انتخاب میکنم بعد میگه اکانت جیمیل وارد کنی اکانت میزنم رمز و هم وارد میکنم اما مجدد بر میگرده تو صفحه که اکانت وارد کنم از طریق ریکاوری وایپ هم کردم باز همینجور میشه

من مشکلم حل شد دوست عزیز

اول شما باید نرم افزار SideSync دانلود کنی و روی پی سی نصب و اجرا کنی
http://www.4shared.com/file/aQEfqLD4ba/Zapshenko_SideSync_42037.html
بعدش گوشیو به پی سی وصل میکنی (گوشی روشن باشه)
چنتا انتخاب برات میاد که شما مرورگر کروم رو انتخاب میکنی بعدش
منتقل میشی به Samsung Apps.اگه حساب داری ورود میکنی اگه نداری باید یکی بسازی
داخل سامسونگ اپ نرم افزار Air Droid رو سرچ میکنی و نصبش میکنی
بعدش این اپ رو دانلود میکنی :
http://www.4shared.com/mobile/skJ4mAAhce/samsungchertopert.html
این فایلو منتقل میکنی به گوشیت حالا چه از طریق PC چه از طریق نرم افزار Air Droid
بعد از طریق فایل منجیر Air Droid اون نرم افزارو نصبش میکنی و ورود میکنی ... از طریق این نرم افزار شما وارد میشی به تنظیمات گوشی
باید بری داخل Developer Options (با رفتن به About و زدن چندین بار بر روی Build Number این گزینه نمایش داده میشه)
دو حالت داره:
یا با زدن بر روی بیلد نامبر این گزینه میاد یا نمیاد
وقتی بیلد رامتون جدید باشه این گزینه نمیاد ولی وقتی بیلد قدیمی رو بگیرین این گزینه ایجاد میشه
اگه بوجود نیومد که باید این رامو بگیرین بعد با Odin فلش کنید که مشکلتون حل بشه و دوباره این مراحلو انجام بدین. لینک رام:
http://samsung-updates.com/details/51748/Galaxy_J5_SM-J500H/SM-J500H/THR/J500HXXU1AOH2.html
و در انتها به Developer options رفته و OEM Unlock رو تیک میزنید
تبریک دیگه مشکل حل میشه و باید برید به Backup And reset و گوشیو رست فکتوری کنین
حالا دیگه میتونین رامتونو به بیلد جدید با odin آپدیت کنید و حتی کاستوم ریکاوری بزنید

dencity
27-05-2016, 23:09
هر دو شما با‌مشکل frp lock روبرو هستین ..

یه رام‌ که بیلدش مربوط به‌۲۰۱۵ هست باید برنین‌ بعد وایپ‌‌ کنین‌ ‌ببینین نتیجه چی میشه..
اگر درست نشد بگین یه آموزش براتون بزارم تا به راحتی ردش کنین بره .

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

ممنون علت این مشکل چی هست ؟ این را J500HXXU1APA5 از ادین فلش کنم مشکل حل میشه ؟
اگه اموزش راحت تری بزاری ممنون میشم

A.M.I.R N.O.T.E
27-05-2016, 23:12
ممنون علت این مشکل چی هست ؟ این را J500HXXU1APA5 از ادین فلش کنم مشکل حل میشه ؟
اگه اموزش راحت تری بزاری ممنون میشم
علت نداره داداش گلم یه امکان امنیتی هست تو گوشی که سامسونگ جدیدا اضافه کرده ..

شما این روش رو برین جلو فعلا راحتترین این هست . اگر جواب نگرفتین راه های دیگه رو میگم بهتون .

dencity
27-05-2016, 23:16
علت نداره داداش گلم یه امکان امنیتی هست تو گوشی که سامسونگ جدیدا اضافه کرده ..

شما این روش رو برین جلو فعلا راحتترین این هست . اگر جواب نگرفتین راه های دیگه رو میگم بهتون .

ممنون پس همین رام دانلود کنم از ادین فلش بزنم

rayan1359
30-05-2016, 19:17
سلام و خسته نباشید
من هنگام مکالمه گوشیم میره رو حالت انتظار و طرف مقابل را پشت خط نگه میداره؟

melikam
06-06-2016, 23:25
سلام دوست عزیز این مربوط به سیم کارته و اپراتور در اصل

melikam
06-06-2016, 23:27
سلام اساتید یه j5 4G خریدیم سیم کارت همراه اول توی هردو خشاب پرش آنتن داره اما با ایرانسل کاملا آنتن پر هست مشکل از چیه تنظیمات شبکه رو هم روی 2G گذاشتم افاقه نکرد راه حل؟

fire_in_hell_ms
09-06-2016, 22:04
درووود . دوستان کسی هست که از نرم افزار foldermount استفاده کرده باشه و درست کار کرده باشه... من گوشی رو روتش کردم و بازی injustice هم ریختم روی گوشی . ولی وقتی که برنامه رو mount میکنم ک از روی sd card اجرا بشه ذیگه بازی بالا نمیاد و همون اروری رو میده ک اگه فایل دیتا رو نداشته باشه میده. اگه کسی تونسته از این نرم افزار درست استفاده کنه منو راهنمایی کنه لطفا...

hh_hami
13-06-2016, 23:19
اقا من جی 5 دارم چنتا برنامه برای سایز کم کردن عکس ریختم تا میریزم گوشیم بهم میریزه این پیغامو میده unfortunately tochwiz home has stopped مشکلش چیه

juggler_71
28-06-2016, 18:35
سلام
این بخش غیر فعاله؟؟نه فایل فلشی هست نه رامی نه نرم افزاری واسه انجام فلش

tohid_abi
09-07-2016, 15:24
دوستان عزیز راهنمایی کنید ممنون میشم من تا حالا از اندروید استفاده نکردم برای مادرم گوشی g1ace گرفتم از صدای کم زنگش شاکیه میشه اینو کاری کرد و اگر زنگ مناسب افراد سن بالا و با کیفیت بالا سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید
مورد بعد دفترچه تلفن گوشی هستش من وقتی مثلا یک شماره به نام محسن ذخیره میکنم دیگه نمیتونم شماره ای به محسن اضافه کنم برای حل این مشکل هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم

A.M.I.R N.O.T.E
10-07-2016, 10:20
سلام
این بخش غیر فعاله؟؟نه فایل فلشی هست نه رامی نه نرم افزاری واسه انجام فلش
شما جی‌میخاین بگین قرار بدم براتون

دوستان عزیز راهنمایی کنید ممنون میشم من تا حالا از اندروید استفاده نکردم برای مادرم گوشی g1ace گرفتم از صدای کم زنگش شاکیه میشه اینو کاری کرد و اگر زنگ مناسب افراد سن بالا و با کیفیت بالا سراغ دارید ممنون میشم کمک کنید
مورد بعد دفترچه تلفن گوشی هستش من وقتی مثلا یک شماره به نام محسن ذخیره میکنم دیگه نمیتونم شماره ای به محسن اضافه کنم برای حل این مشکل هم راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
عزیز اینجا بخش تخصصی رینگتون نمیزارن‌اینجا لطفا تشریف ببرین بخش مولتی مدیا ! یا برنامه ی zedge رو نصب‌کنین

persia_m
11-07-2016, 07:58
سلام
من هررررررر کاری کردم نتونستم گوشی رو وصل کنم به پی سی .
درایور Samsung.USB.Drivers.for.Mobile.Phones.1.5.59.0 رو نصب کردن نشد .
سامسونگ کیز هم نصب کردم نشد که نشد !
اس 6 حیلی راحت وصل میشه و پوشه گوشی باز میشه ولی این J5 اصلا وصل نمیشه !!!!!!!!!!!! و فقط حالت شارژر میاد .
تو قسمت Dev option هم مثل اس6 گزینه ای نداره حالت mass یا mtp رو فعال کنم .

سلام دوست عزیز.
منم دقیقا مشکل شما رو داشتم.اینجا رو خوندم رنگم پرید که در جواب شما گفته بودند مشکل از گوشی هست.
ولی اصلا اینطور نیست مشکل نرم افزاریه و با یه آپدیت ورژن اندروید به راحتی حل میشه.کافیه یکبار گوشیتون رو آپدیت کنید حالا چه از روش OTA یا با پی سی با ادین.ادین گوشی رو راحت میشناسه نگران نباشید.

reza_j
25-07-2016, 07:39
با سلام
با راهنمایی جناب mgtb عزیز و ضمن تشکر مشکل من هم حل شد.
فقط کافیه فایل apk رو داخل فلش ریخته و به گوشی متصل کنید.فایل منیجر گوشی خودکار اجرا میشود.
سپس نصب فایل از روی فلش و بقیه مراحل در تنظیمات گوشی طبق راهنمایی گفته شده ...

TAKSTAR-RED
30-07-2016, 09:02
سلام دوستان.
یه j5اپدیت شده به اندروید 6 حالا مموری نمیشناسه مشکل کجاس؟؟؟

alinikoyi
01-08-2016, 13:27
سلام من میخوام گوشی جی 5خود را به اندروید 6 اپدیت کنم ولی ارور کمبود حافظه میدهد درحالی که بیش از یک گیگ از مموری گوشی خالی هست و برای نصب فقط 700 مگ لازم هست

فرستاده شده از H60-L04ِ من با Tapatalk

ehsan102
08-08-2016, 10:39
سلام
من j500h دارم لطفاً یک رام رسمی اندروید 6 با زبان فارسی در سایتتون قرار بدید ممنون

baloch67
15-08-2016, 17:09
سلام دوستان.
یه j5اپدیت شده به اندروید 6 حالا مموری نمیشناسه مشکل کجاس؟؟؟
سلام متاسفانه یکی از باگ های این رام همینه.منم نتونستم حلش کنم.
شما مشکل قفل صفحه نداری؟
رام من هنده

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

baloch67
15-08-2016, 17:14
درووود . دوستان کسی هست که از نرم افزار foldermount استفاده کرده باشه و درست کار کرده باشه... من گوشی رو روتش کردم و بازی injustice هم ریختم روی گوشی . ولی وقتی که برنامه رو mount میکنم ک از روی sd card اجرا بشه ذیگه بازی بالا نمیاد و همون اروری رو میده ک اگه فایل دیتا رو نداشته باشه میده. اگه کسی تونسته از این نرم افزار درست استفاده کنه منو راهنمایی کنه لطفا...
عزیز اندروید چندی؟
پنج یا شیش؟
تو اندروید ۵ که مشکلی نداره ولی تو اندروید 6 یه بار مموری رو از طریق ریکاوری گوشی فرمت کن و بعد فولدر مونت استفاده کن.
یه نکته دیگه اینکه بعد از نصب فولدر مونت باید از طریق برنامه مموری رو باز کنی
مشکلی بود تلگرام: ali_sirgani

Sent from my SM-J500F using Tapatalk

pars71
04-09-2016, 08:29
سلام. رام اندروید 6 امارات برای J5 4G ، نسخه ی نهاییه ؟ چرا تو samsung-updates.com هست ولی تو sammobile نیست ؟
http://samsung-updates.com/details/71659//SM-J500F/XSG/J500FXXU1BPG2.html
کسی ریخته ؟ مشکلی نداره ؟ نسخه آزمایشی نیست ؟

hamedss7
06-09-2016, 01:45
رام J5 H اندروید 6 عراق. منو و کیبورد فارسی

لینک سرعت بالا (http://uptobox.com/lb9e0dbalv6f)

Rasoulsilver
21-09-2016, 07:37
سلام
خسته نباشید
گوشی ریست کردم و تمام sms ها پاک شد. یادم رفته بود که بک آپ بردارم.
حالا راهی هست که بشه اونا رو ریکاوری کرد؟
خیلی مهمه.


ممنون

Ahmad77888
23-09-2016, 19:12
سلام من گوشی رو روت کرده بودم میخواستم آنروت کنم. داخل برنامه SuperSU گزینه ی FullUnroot رو زدم.
گوشی ریستارت شد و دیگه روی لوگو گیر کرده البته محیطی شبیه به دانلود مد.
توی عکسم مشخصه.
چیکارش کنم؟


http://uupload.ir/files/hhem_photo_2016-09-23_19-40-22.jpg

melikam
05-10-2016, 20:42
سلام اساتید گرامی گلکسی j 500f دارم ورژن رام امارات مشکل اول اینکه همراه اول که میذلرام همش آنتن میپره اما با ایرانسل نه اما مشکل اصلی که تعجبم داره اینه که گوشی هم توی دانلود مد j500f هست هم توی تنظیمات شبکه گزینه lte وجود داره اما سیم کارت 4g که میذارم فقط h+ میاره رامش رو هم آپدیت کردم به اندروید 6 هم ورژن اماراتشو هم ورژن ترکیه رو زدم اما بازم مشکل رو دارم

melikam
06-10-2016, 00:42
سلام من گوشی رو روت کرده بودم میخواستم آنروت کنم. داخل برنامه SuperSU گزینه ی FullUnroot رو زدم.
گوشی ریستارت شد و دیگه روی لوگو گیر کرده البته محیطی شبیه به دانلود مد.
توی عکسم مشخصه.
چیکارش کنم؟


http://uupload.ir/files/hhem_photo_2016-09-23_19-40-22.jpg

سلام شما یه رام رسمی بگیر با ادین فلش کن درست میشه

kral10000
17-10-2016, 13:15
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20161017/086cbc02f916fa71cbceaf8ac38d5e08.jpg
گوشی j500h
می خوام این اعلان ها روی آیکون برنامه ها نیاد!

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

gravit
31-10-2016, 09:01
سلام دوستان من j5 دارم که وایپ ریست کردم الان مشکلم واسه بالا آمدن کامل اکانت گوگل میخوادکه به کل فراموش کردم چکارکنم راه حل دقیق بگید ممنون

optis2005
25-11-2016, 20:58
دوستان من امروز این گوشی رو خریدم ولی یه مشکلی دارم
لایت کلیدهای پایین صفحه روشن نمیشن..ینی بک اصلا روشن نمیشه!!
چیکارش کنم؟

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

arshia32
25-11-2016, 23:34
دوستان من امروز این گوشی رو خریدم ولی یه مشکلی دارم
لایت کلیدهای پایین صفحه روشن نمیشن..ینی بک اصلا روشن نمیشه!!
چیکارش کنم؟

Sent from my SM-J510F using Tapatalk
سلام.
اگه از تو تنظیمات روشن هست ‌.یه ریسیت فکتوری کن.اگه اوکی نشد ، ببر اونجا که خریدی.احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه.

یا علی(ع)

optis2005
26-11-2016, 23:05
سلام.
اگه از تو تنظیمات روشن هست ‌.یه ریسیت فکتوری کن.اگه اوکی نشد ، ببر اونجا که خریدی.احتمال داره مشکل سخت افزاری باشه.

یا علی(ع)
والا اصلا تو منو گزینه ای نداره!!!
هر چی میگردم اصلا پیدا نمیکنم!

Sent from my SM-J510F using Tapatalk

cholakbaz
30-11-2016, 19:04
دوستان سلام من به تازگی j5 مدل 500f خریدم 2016 و خواستم روش کلید مازی که قبلا روی اکسپریا نصب کردم رو نصب کنم که دیگه گوشی بالا نیومد 2 تا رام رسمی ایران و ترکیه دانلود کزدم ولی نصب نمیشه و ارور میده عکس هم گرفتم از یکیش ممنون میشم کسی راهنماییم کنه 2 روز نیست گرفتمش توی این عکس پسوند md5 رو پاک کردم و tar هست ولی اگه پسوند md5 باشه یه ارور دیگه میده Fail(auth)

عکس ارور :

http://uupload.ir/files/od28_errore.jpg

h_rahimi1362
22-12-2016, 23:03
سلام
بعد از سه بار وارد کردن رمز اشتباه اسکرین الان رمز درست رو هم که میزنم نمیتونم قفل اسکرین رو باز کنم و گوشی آژیر میکشه
راهی هست بدون از دست دادن اطلاعات گوشی قفل اسکرین رو باز کرد؟
با تشکر

pars71
20-01-2017, 15:17
سلام. کسی J5 prime داره از قسمت باتریش screen shot بذاره ؟

romaeil
23-01-2017, 00:57
سلام
دوستانم من یه غلطی کردم اومدم گوشی رو روت کنم حالا گوشیم بالا نمیاد الان میخوام رام نصب کنم این ارور رو میده خواهشا کمک کنید SW REV CHECK FAIL DEVICE 2, BINARY 1 6
مدل گوشی j500h

Ahmad77888
31-01-2017, 00:31
سلام من گوشی رو به صورت ota به اندروید 6 آپدیت کردم.
اما هر روز سر یه ساعت های خاصی خودبخود خاموش و روشن میشه!!! چیکارش کنم؟

diego
16-02-2017, 00:04
سلام دوستان عزیز.وقت بخیر.گوشی گلکسی جی 5 مدل H کاملا سالم بود.یه آپدیت ota براش اومد.زدم آپدیت شد بعد که ریست شد کلا گوشی خاموش شد.

الان نه شارژ میشه نه کامپیوتر میشناسه نه دانلود مد میره نه ریکاوری.

مشکل چیه؟

samiiipv
01-05-2017, 10:33
برای ارتقا یا تغییر آندروید باید حتما بیلد نامبرها یکسان باشد ؟

intel2564
11-06-2017, 07:10
یه گوشی j5 دارم که حافظه داخلیش 8 گیگه ، مشکل کمبود فضای ذخیره سازی دارم . به یه تعمیرکار نشونش دادم میگه که میشه با روش به اصطلاح " میکس کردن فایلها " مشکل رو حل کرد . یعنی فایلهای سیستمی رو به جای این که در حافظه داخلی ذخیره بشه انتقال بدیم به مموری کارت ، نهایتا بعد از این کار تقریبا تمام 8 گیگ خالی میشه . می خواستم بپرسم این کار عملیه و این که ریسکی برای گوشی نداره ؟

mohsen-sat
25-06-2017, 16:31
سلام خسته نباشید
برنامه phone info رو نصب کردم کشور سازنده رو چین نوشت و کد csc رو پاکستان..معنیش چیه؟گوشی اصله یا اصل نیست؟
اگه میشه در مورد برنامه phone info یه توضیحی بدین.کدوم گزینه ها تو برنامه مهمه؟اخه میگن بهترین برنامه برای فهمیدن گوشی کارکرده یا اصل همین برنامه ست
مرسی

farzad.
01-08-2017, 09:22
با سلام.
دوستان کمتر از یک هفته هست که J5 PRO گرفتم ولی چند روزه که داره اذیت میکنه مثلا داخل اس ام اس هستم دائم از برنامه خارج میشه و پیغام میده که پیام ها متوقف شده است و میگه شروع مجدد.یا این که تو اینستا گرام هستم میخوام تغییر اکانت بدم دوباره همون پیغام رو میده.یه مورد دیگه این که موبو گرام اگه بخوام فایل تصویری رو پخش کنم پیغام میده که هیچی نرم افزاری برای پخش وجود ندارد.ولی با موبوگرام دوم 4 تا پلیر برای پخش معرفی میکنه!!!
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

farzad.
01-08-2017, 09:23
با سلام.
دوستان کمتر از یک هفته هست که J5 PRO گرفتم ولی چند روزه که داره اذیت میکنه مثلا داخل اس ام اس هستم دائم از برنامه خارج میشه و پیغام میده که پیام ها متوقف شده است و میگه شروع مجدد.یا این که تو اینستا گرام هستم میخوام تغییر اکانت بدم دوباره همون پیغام رو میده.یه مورد دیگه این که موبو گرام اگه بخوام فایل تصویری رو پخش کنم پیغام میده که هیچی نرم افزاری برای پخش وجود ندارد.ولی با موبوگرام دوم 4 تا پلیر برای پخش معرفی میکنه!!!
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

kral10000
01-08-2017, 13:19
با سلام.
دوستان کمتر از یک هفته هست که J5 PRO گرفتم ولی چند روزه که داره اذیت میکنه مثلا داخل اس ام اس هستم دائم از برنامه خارج میشه و پیغام میده که پیام ها متوقف شده است و میگه شروع مجدد.یا این که تو اینستا گرام هستم میخوام تغییر اکانت بدم دوباره همون پیغام رو میده.یه مورد دیگه این که موبو گرام اگه بخوام فایل تصویری رو پخش کنم پیغام میده که هیچی نرم افزاری برای پخش وجود ندارد.ولی با موبوگرام دوم 4 تا پلیر برای پخش معرفی میکنه!!!
ممنون میشم راهنمایی فرمایید

از محیط ریکاوری خود گوشی یه بار فکتوری ریست کن درست نشد ببین جدیدترین رامش کدومه اونو فلش بزن از اودین.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

rezaa2014
20-08-2017, 02:13
سلام. دوستان تایپک بخش j1 ace پیدا نکردم اینجا سوالمو پرسیدم.. گوشیم روی حالت ارم سامسونگ گیر کرده و بالا نمیاد؟ چیکار باید کنم؟ در ضمن گوشیم باتریش خوب شارژ نمیشه مثلا چند ساعت هم میزارم تو شارژ کلن 20 درصد شارژ میشه! راهنمایی بفرمایدد

kral10000
20-08-2017, 08:54
سلام. دوستان تایپک بخش j1 ace پیدا نکردم اینجا سوالمو پرسیدم.. گوشیم روی حالت ارم سامسونگ گیر کرده و بالا نمیاد؟ چیکار باید کنم؟ در ضمن گوشیم باتریش خوب شارژ نمیشه مثلا چند ساعت هم میزارم تو شارژ کلن 20 درصد شارژ میشه! راهنمایی بفرمایدد

فلش باید بزنی.قبلش از ریکاوری فکتوری ریسیت کن ببین بالا میاد یا نه نیومد همون فلش رو باید‌بزنی.در مورد‌شارژم‌با چنتا شارژر دیگه امتحان کن ببین همینجوریه نشد باتریتو عوض کن .

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

rezaa2014
20-08-2017, 21:29
فلش باید بزنی.قبلش از ریکاوری فکتوری ریسیت کن ببین بالا میاد یا نه نیومد همون فلش رو باید‌بزنی.در مورد‌شارژم‌با چنتا شارژر دیگه امتحان کن ببین همینجوریه نشد باتریتو عوض کن .

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

ریست کردم درست نشد! تاپیک جامعی هست اموزش بده که چه جوری فلش بزنم؟ لینکشو پیدا نکردم

kral10000
20-08-2017, 21:48
ریست کردم درست نشد! تاپیک جامعی هست اموزش بده که چه جوری فلش بزنم؟ لینکشو پیدا نکردم

http://samsungiha.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D9%84%D8%B4-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-odin/



Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

rezaa2014
20-08-2017, 23:07
http://samsungiha.com/%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4-%D9%81%D9%84%D8%B4-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%AA%D8%A8%D9%84%D8%AA-%DA%AF%D9%84%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-odin/



Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

مرسی. فقط یه سواال؟ گوشی رو حالت ارم گیر کرده و نمیشه وارد تنظیمات شد که USB DEBUGING رو فعال کنم... این مشکل رو چطوری حلش کنم؟ در ضمن من با اودین میخام فلش بزنم ولی گوشی شناسایی نمیشه.. برنامه درایور سامسونگ رو هم ریختم ولی اودین گوشی رو نمیشناسه

kral10000
20-08-2017, 23:15
مرسی. فقط یه سواال؟ گوشی رو حالت ارم گیر کرده و نمیشه وارد تنظیمات شد که USB DEBUGING رو فعال کنم... این مشکل رو چطوری حلش کنم؟ در ضمن من با اودین میخام فلش بزنم ولی گوشی شناسایی نمیشه.. برنامه درایور سامسونگ رو هم ریختم ولی اودین گوشی رو نمیشناسهdebuging رو نمیخواد
بگرد بروزترینشو پیدا کن درایو میگم.نشد با چنتا کابل دیگه امتحان کن یا رو ویندوز ۸ امتحانش کن.من این مشکلو با اس ۴ داشتم که نمیشناخت گوشی رو چون خیلی وقت‌ دیگه ندارمش دقیقا‌ یادم نیست چیکار کردم حل شد ولی اینارو امتحان کن ببین میشه یا نه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

rezaa2014
21-08-2017, 00:05
debuging رو نمیخواد
بگرد بروزترینشو پیدا کن درایو میگم.نشد با چنتا کابل دیگه امتحان کن یا رو ویندوز ۸ امتحانش کن.من این مشکلو با اس ۴ داشتم که نمیشناخت گوشی رو چون خیلی وقت‌ دیگه ندارمش دقیقا‌ یادم نیست چیکار کردم حل شد ولی اینارو امتحان کن ببین میشه یا نه

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

درایور جدید رو ریختم الان ادین میشناسه گوشی رو.. فقط مشکل اخر اینه که استارت میزنم faild میشه

kral10000
21-08-2017, 00:13
درایور جدید رو ریختم الان ادین میشناسه گوشی رو.. فقط مشکل اخر اینه که استارت میزنم faild میشهرامی که دانلود کردی درسته ببین با گوشیت میخونه .یه بارم همه چیو از اول چک کن تو گوگلم سرچ کنی آموزشش زیاده.اودیم هم نسخه جدیدشو نصب کن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

rezaa2014
21-08-2017, 01:29
رامی که دانلود کردی درسته ببین با گوشیت میخونه .یه بارم همه چیو از اول چک کن تو گوگلم سرچ کنی آموزشش زیاده.اودیم هم نسخه جدیدشو نصب کن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

مرسی درست شد.:dk:

rezaa2014
22-08-2017, 22:54
رامی که دانلود کردی درسته ببین با گوشیت میخونه .یه بارم همه چیو از اول چک کن تو گوگلم سرچ کنی آموزشش زیاده.اودیم هم نسخه جدیدشو نصب کن

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

سلام. مشکل رام حل شد.. ولی گوشیم شارژ نمیشه.. باتری رو عوض کردم بازم شارژ درستی نمیشه.. مشکل از چیه؟ یعنی سوکت شارژ خراب شده؟؟

kral10000
22-08-2017, 22:59
سلام. مشکل رام حل شد.. ولی گوشیم شارژ نمیشه.. باتری رو عوض کردم بازم شارژ درستی نمیشه.. مشکل از چیه؟ یعنی سوکت شارژ خراب شده؟؟

خب اگه کابل و باتری رو عوض کردی درست نشده حتما از گوشی فکر کنم باید ببری دکتر

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

faramarz3000
19-10-2017, 15:43
با سلام
دوستان عزیز من گوشیمو با کلید هارد ریست کردم الان رو لوگوی سامسونگ گیر کرده وبالا نمیاد بنظرتون چیکار کنم در ضمن بگم که یک سال پیش اندروید رو به 6 ارتقا داده بودم لطفا کمک کنین ممنون

با تشکر

ali_php71
07-12-2017, 00:34
سلام دوستان
گوشی پسر عمم رو فرمت کردم بعد دیگه همش توی قسمت جیمیل ارور میده الان بیش از دو هفتس از این مرحله رد نمیشه؟
راه حل چیه؟
1028334

ali_php71
11-12-2017, 13:40
سلام دوستان
گوشی پسر عمم رو فرمت کردم بعد دیگه همش توی قسمت جیمیل ارور میده الان بیش از دو هفتس از این مرحله رد نمیشه؟
راه حل چیه؟
1028334

؟؟؟؟؟

ebadx1
11-12-2017, 15:04
؟؟؟؟؟سلام دچار مشکل قفل اکانت گوگل یا frp شده که با باکس اختاپوس یا روشهای موجود در نت قابل حله به تعمیرکار مجرب مراجعه کن

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

mohsen-sat
22-12-2017, 14:01
سلام خسته نباشید
وقتی اسپیکر یا آرم سامسونگ رو فشار میدم رو ال سی دی گوشی چنتا خط ظاهر میشه
چرا اینطوری شده؟

IRIman
11-01-2018, 22:12
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی

گوشی من J5 2016 است.

تازگی اندروید 7.1.1 ریختم. مشکلم اینه که برنامهٔ Memo که برای یادداشت‌گذاریه قابلیت تشخیص جهت مناسب برای متن رو از دست داده و فقط از یه طرف می‌نویسه؛ یعنی هم فارسی و هم انگلیسی را از سمت چپ شروع میکنه. در صورتی که روی اندروید 6.0.1 که داشتم درست کار می‌کرد؛ یعنی متن فارسی از راست شروع می‌شد و متن انگلیسی از چپ.

می‌خواستم یکی از دوستان لطف کنه برنامهٔ memo رو از روی گوشی J510F با اندروید 6.0.1 بهم بده امتحان کنم ایشالا درست بشه. ممنون

Ariya056
02-07-2018, 07:41
سلام به همگی
من یه گوشی J5 Pro دارم که چند وقته با مشکل پر پر زدن صفحه نمایش وقتیکه گوشی رو به شارژ میزنم مواجه شدم،زمانیکه میزنمش به شارژ نور صفحه همش کم و زیاد میشه،با شارژرهای مختلف امتحان کردم ولی بازم همینطوری بود
لطفا راهنماییم کنین خیلی ذهنمو درگیر کرده،هنوز پولشو ندادم و اگه خراب بشه خیلی ستمه

pouyamahmoudi
05-07-2018, 21:58
با عرض سلام ، وقت بخیر و خسته نباشید
قصد داشتم بر روی موبایل سامسونگ سری گلکسی مدل J5 سال 2015 کاستوم رام Lineage OS 15 یا Ressurection Remix 6 نصب کنم
در ابتدا موبایل را به اندروید 5 دانگرید کردم و آخرین نسخه کاستوم ریکاوری TWRP را بر روی آن نصب کردم
بکاپ Nandroid را گرفتم و پس از آن تمامی Wipe ها به جز Micro SD و USB OTG را انجام دادم
پس از آن اقدام به نصب کاستوم رام و سپس GApps از روی Micro SD کردم
نصب با موفقیت انجام شد و موبایل را Reboot کردم اما پس از لوگو سامسونگ صفحه سیاه می شود و هیچ چیزی نمایش داده نمی شود
لطفا جهت رفع این مشکل راهنمایی فرمایید
با سپاس

REPAIRER
07-08-2018, 17:22
یکبار دیگر باید وایپ کنید

اگر نشد

دوباره فلش کنید رام رسمی و مراحلتون رو دوباره تکرار کنید:cv:

khourmusic
18-09-2018, 02:19
سلام

دوستان یه گوشی J5 G570F دارم که فرمتش کردم و رو اکنت جیمیل گیر کرده و اکنت هم یادم نیست که چیه ! هر چه روش تو سایت و .. بود هم امتحان کردم نشد , خواهش میکنم کمکم کنید کلافه شدم

khourmusic
18-09-2018, 02:20
سلام

دوستان یه گوشی J5 G570F دارم که فرمتش کردم و رو اکنت جیمیل گیر کرده و اکنت هم یادم نیست که چیه ! هر چه روش تو سایت و .. بود هم امتحان کردم نشد , خواهش میکنم کمکم کنید کلافه شدم

Wolfomid
09-11-2018, 00:50
سلام

دوستان یه گوشی J5 G570F دارم که فرمتش کردم و رو اکنت جیمیل گیر کرده و اکنت هم یادم نیست که چیه ! هر چه روش تو سایت و .. بود هم امتحان کردم نشد , خواهش میکنم کمکم کنید کلافه شدم

سلام
منم همین مشکل رو دارم. لطفا راهنمایی کنید. به هر روشی ک توی اینترنت پیدا کردم نشد ک نشد

tsp
16-11-2018, 15:16
سلام یه گوشی سامسونگ مدل J5 PRO SM-J530YM/DS داشتم میخواستم روتش کنم چطوری ؟!!
آموزشش رو ندارین؟
آموزش فلش کردن این گوشی چطوریه رام این گوشی رو از کجا میشه پیدا کرد ؟

rahash
16-11-2018, 15:40
سلام
من یه کارت حافظه ی ۱۶ گیگابایتی دارم که یه دفعه حجمش کم شده یعنی به جای اینک ۱۶ گیگ حجم داشته باشه ۹۵۰ مگابایت حجم داره!!
فرمتشم کردم درست نشده...چیکار باید بکنم؟

A.M.I.R N.O.T.E
19-11-2018, 23:59
سلام
من یه کارت حافظه ی ۱۶ گیگابایتی دارم که یه دفعه حجمش کم شده یعنی به جای اینک ۱۶ گیگ حجم داشته باشه ۹۵۰ مگابایت حجم داره!!
فرمتشم کردم درست نشده...چیکار باید بکنم؟



یک بار با فرمت ntfs فرمتش کنین ببینین درست میشه بعد برگردونین fat32

azezkmsf
02-12-2018, 23:36
سلام
من یک مدل j5دارم
موقعی که به اینرنت وصل هستم با هر برنامه ای کار میکنم یک دفعه صفحه تبلیغات باز میشه
نرم افزار های زیادی برای رفع این مشکل اشاره شده اما همشون ... میشن و نمیزارن از فیلتر شکن استفاده کنم
در ضمن گوشی من روت نیست
این مشکل کلافه کرده
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با سپاس

A.M.I.R N.O.T.E
03-12-2018, 18:15
سلام
من یک مدل j5دارم
موقعی که به اینرنت وصل هستم با هر برنامه ای کار میکنم یک دفعه صفحه تبلیغات باز میشه
نرم افزار های زیادی برای رفع این مشکل اشاره شده اما همشون ... میشن و نمیزارن از فیلتر شکن استفاده کنم
در ضمن گوشی من روت نیست
این مشکل کلافه کرده
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با سپاس


سلام فکتوری ریست کنین حل نشد گوشیتون هاردش مشکل داره