PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوق تخصصی htc626g+dual روت و اپدیت ota. . . .



sardar toos
02-06-2016, 10:59
با عرض سلام و خسته نباشید
از شما اساتید گل خواهشمندم کمکم کنید
گوشیم htc626g+ دوال سیم هست
خیلی وقته گوشیم روت هست و اندرویدشم442 هست

دیروز یه اپدیت اومد براش در حدود 10 مگابایت که من زدم اپدیت بشه و نمیدونستم نباید در روت بودن اپدیت کرد

خااصه الان گوشی بالا نمیاد و رو صفحه ریکاوری گیر کرده و وقتی گوشی رو رستارت میکنم مینویسه android is root و میره ریکاوری منو . . .

ایا میشه خودم درستش کنم usb debuging هم فک نکنم فعال باشه
ایا میشه بدون از دست رفتن اطلاعاتم گوشی رو درست کنم؟لطفا کمکم کنین تو xda هم چیزی پیدا نکردم

Farshadvh
02-06-2016, 13:34
با عرض سلام و خسته نباشید
از شما اساتید گل خواهشمندم کمکم کنید
گوشیم htc626g+ دوال سیم هست
خیلی وقته گوشیم روت هست و اندرویدشم442 هست

دیروز یه اپدیت اومد براش در حدود 10 مگابایت که من زدم اپدیت بشه و نمیدونستم نباید در روت بودن اپدیت کرد

خااصه الان گوشی بالا نمیاد و رو صفحه ریکاوری گیر کرده و وقتی گوشی رو رستارت میکنم مینویسه android is root و میره ریکاوری منو . . .

ایا میشه خودم درستش کنم usb debuging هم فک نکنم فعال باشه
ایا میشه بدون از دست رفتن اطلاعاتم گوشی رو درست کنم؟لطفا کمکم کنین تو xda هم چیزی پیدا نکردم

سلام

امیدوارم رام نپرونده باشید به ریکاوری برید و فکتوری ریست کنید / تنها راه همینه اطلاعات داخلی ازبین میره

sardar toos
02-06-2016, 13:44
سلام

امیدوارم رام نپرونده باشید به ریکاوری برید و فکتوری ریست کنید / تنها راه همینه اطلاعات داخلی ازبین میره

مشکل اینه از ریکاوری در نمیاد اصلا
فقط روشن میکنم میره تو ریکاوری
وایپ فکتوری هم کردم بازم میره تو منو ریکاوری . . .
نمبشه از طریق ریکاوری انروت کنم؟؟؟
چون مشکل اصلی اینه با وجود روت بودن ota اپدیت گردم

sardar toos
02-06-2016, 13:59
استاد عزیز
من فلش کردن ال جی رو روتشو و اکسپوزدد. . . بلدم
منتهی htc حتی نمیدونم با چی باید فلش کنی؟!
الان بالفرض رام پریده باشه رامشو از کجا دانلود کنم؟؟؟
چجوری ببرمش به حالت مورد نظر و رو پی سی چکار بایدبکنم؟
گوشی شارژرو شناخته و داره شارزمیشه. . ..

Farshadvh
02-06-2016, 23:08
استاد عزیز
من فلش کردن ال جی رو روتشو و اکسپوزدد. . . بلدم
منتهی htc حتی نمیدونم با چی باید فلش کنی؟!
الان بالفرض رام پریده باشه رامشو از کجا دانلود کنم؟؟؟
چجوری ببرمش به حالت مورد نظر و رو پی سی چکار بایدبکنم؟
گوشی شارژرو شناخته و داره شارزمیشه. . ..


مشکل اینه از ریکاوری در نمیاد اصلا
فقط روشن میکنم میره تو ریکاوری
وایپ فکتوری هم کردم بازم میره تو منو ریکاوری . . .
نمبشه از طریق ریکاوری انروت کنم؟؟؟
چون مشکل اصلی اینه با وجود روت بودن ota اپدیت گردم

سلام

گوشی شما اگه مدیاتک باشه باید با برنامه SP Tool کار کنی که تو بخش 816 روش کار باهاش هست کلا فلش زدن با اون انجام میشه / الجی کلا ساختار ساده ای داره کار باهاش خیلی راحته htc هم انقدرا هم سخت نیست فقط چهارچوب خاص داره ولی تو سری مدیاتک که دیگه کلا ساده شده

soroush3138
13-09-2017, 09:33
سلام گوشی من desire 600 است و j15 و 401 اروپا می باشد . این گوشی روی لوگو هنگ کرده است و هیچ رامی روی ان جواب نمی دهد . گوشی انلاک می باشد و قبلا روت شده است وارد بوت لودر می شود و به کامپیوتر هم وصل می شود چند رام رو به صورت ruu خودم زدم اما گوشی واکنش نشان می دهد اما دوباره روی لوگو گیر می کند . بردم بیرون تعمیر کنم تعمیر کار هم با باکس نتوانسته فعلا کاری کنه و می گوید ممکن است مال هاردش باشد لطفا کمک کنید .