PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [تاپیک جامع] پرسش و پاسخ گوشی گلکسی A7 (2016)



A.M.I.R N.O.T.E
16-06-2016, 14:56
به نام خدا



از این پس تمامی مشکلات و سوالات پیرامون گوشی گلکسی A7 ورژن 2016 در این تاپیک مطرح می شود لطفا از ایجاد تاپیک های تکراری خودداری فرمایید.

mamad ali
23-06-2016, 13:02
سلام دوستان کمککککک!!!
گوشیمa7 2016 هست...تایپیکشو پیدادنکردم کهاونجا بپرسم
گوشیم هر ۵ ثانیه ارور ((update متوقف شده )) میده
کلافم کرده
هرچی بررسی کردم چیزی برای آپدیت نیست
تورو خدا منو جا دیگه نفرستید

sat1522
29-06-2016, 15:53
سلام دوستان کمککککک!!!
گوشیمa7 2016 هست...تایپیکشو پیدادنکردم کهاونجا بپرسم
گوشیم هر ۵ ثانیه ارور ((update متوقف شده )) میده
کلافم کرده
هرچی بررسی کردم چیزی برای آپدیت نیست
تورو خدا منو جا دیگه نفرستید
دوست عزیز به نظر من دو راه داری
یک اینکه بری تو تنظیمات آپدیت رو غیرفعال کنی
دوم اینکه یکبار گوشیتو ریست کن مشکت حل میشه.

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

mojtaba1313
08-07-2016, 23:04
با سلام خدمت دوستان. یه گوشی A700H دارم با بی احتیاطی بدون گرفتن بک اپ رفتم برای نصب کاستوم ریکاوری و از CF-atuo root رو زدم و همه چی اوکی شد ولی بوت لوپ شد و رو آرم سامسونگ گیر کرده ولی محیط ریکاوری خود گوشی میومد بعد از کلی جستجو twrp برای همین مدل و زیر و رو کردن xda تونستم پیدا کنم و با ادین زدم که داغون تر شد و همون محیط ریکاوری معمولی هم دیگ بالا نمیاره و روی set warranty bit: recovery گیر میکنه دوباره cfرو تست کردم فرقی نکرد. گفتم شاید با نصب رام قبلی درست بشه و اطلاعاتم از بین نره ولی اونم faild زد و شکست خورد. حالا میخوام فقط ی بک اپ هرجوری هست از اطلاعاتم بگیرم و برام خیلی مهمه یا بوت درست بشه

hrsjamei
10-07-2016, 22:38
سلام صداي مكالمه با اینکه کمه واقعا زیاده راه حل ?

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

skyline360
31-07-2016, 13:01
سلام. آقا این اکانت جیمیل لعنتی چطور حذف میشه؟ a7 2016

hrsjamei
31-07-2016, 16:14
سلام. آقا این اکانت جیمیل لعنتی چطور حذف میشه؟ a7 2016
سلام
به تنظیمات . اکانت . گوگل . روی اکانت کلیک کنید . بعد یه 3 نقطه گزینه remove account کلیک . اگر نبود پایین صفحه remove داره

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

melikam
02-08-2016, 22:29
سلام یه a7 خریدم توی صفحه دانلود مد زده A7100 فارسی هم نداره سیم کارت ایرانسل گذاشتم آپدیت اومد جرات نکردم بزنم به نظر شما مشکلی نداره یا ببرم پس بدم

hrsjamei
03-08-2016, 05:48
سلام یه a7 خریدم توی صفحه دانلود مد زده A7100 فارسی هم نداره سیم کارت ایرانسل گذاشتم آپدیت اومد جرات نکردم بزنم به نظر شما مشکلی نداره یا ببرم پس بدم
سلام
مشکی پیش نمیاد آپدیت کنید فقط شارژ گوشی بالاي 50% باشه وقتی موقع آپدیت شارژر وصل نباشه . برنامه ی باز نباشه البته مشكلي پیش نمیاد

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

imanxe
09-08-2016, 19:52
سلام
میشه رام نسخه تک سیم رو رویه ۲ سیم این گوشی نصب کرد؟
مشکلی ایجاد نمیشه؟
یعنی رام f رو روی fd نصب کنم

hrsjamei
10-08-2016, 07:09
سلام
میشه رام نسخه تک سیم رو رویه ۲ سیم این گوشی نصب کرد؟
مشکلی ایجاد نمیشه؟
یعنی رام f رو روی fd نصب کنم
نه هر رامی مخصوص مدل دستگاه است فرق می کنه ،
نه اصلا اجازه نصب خواهید داشت ، شما با مراجعه به سایت زیر رامتون را دانلود کنید
Samsung-update.com

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

imanxe
10-08-2016, 11:27
نه هر رامی مخصوص مدل دستگاه است فرق می کنه ،
نه اصلا اجازه نصب خواهید داشت ، شما با مراجعه به سایت زیر رامتون را دانلود کنید
Samsung-update.com

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

لطفا وقتی بلد نیستید جواب ندین
من نصب کردم بدون مشکل کار میکنه

hrsjamei
10-08-2016, 20:45
لطفا وقتی بلد نیستید جواب ندین
من نصب کردم بدون مشکل کار میکنه
حرف شما درست تا حالا امتحان نکرده بودم ولی بلد هستم
خیلی خیلی زیاد اینو تست نکرده بودم الکی تهمت نزنید

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

ebadx1
10-08-2016, 22:37
با سلام خدمت دوستان. یه گوشی A700H دارم با بی احتیاطی بدون گرفتن بک اپ رفتم برای نصب کاستوم ریکاوری و از CF-atuo root رو زدم و همه چی اوکی شد ولی بوت لوپ شد و رو آرم سامسونگ گیر کرده ولی محیط ریکاوری خود گوشی میومد بعد از کلی جستجو twrp برای همین مدل و زیر و رو کردن xda تونستم پیدا کنم و با ادین زدم که داغون تر شد و همون محیط ریکاوری معمولی هم دیگ بالا نمیاره و روی set warranty bit: recovery گیر میکنه دوباره cfرو تست کردم فرقی نکرد. گفتم شاید با نصب رام قبلی درست بشه و اطلاعاتم از بین نره ولی اونم faild زد و شکست خورد. حالا میخوام فقط ی بک اپ هرجوری هست از اطلاعاتم بگیرم و برام خیلی مهمه یا بوت درست بشه
ریکاوری رانو بکش بیرون خالی فلش بزن میاد بالا.آموزشش هم تو انجمن هست

mohamadvahedi
19-08-2016, 03:29
اقا سلام من یه مشکل پیدا کردم با این گوشی که فکر نکنم کسی داشته باشه این مشکلو اونم اینه که هر چند ساعت یهو بالای صفحه تو اعلانات پیغام جایگاه متصل است میادو میره مثلا هر پنج ثانیه این پیغام میاد حدود ده بار اگرم هندزفری وصل باشه موقع دیدن فیلم یا اهنگ قطع میشن با اومدن این پیغام.اصلا درگیرم کرده کسی نمیدونه دلیلش چیه؟

فرستاده شده از SM-A710Fِ من با Tapatalk

A.M.I.R N.O.T.E
25-08-2016, 12:08
اقا سلام من یه مشکل پیدا کردم با این گوشی که فکر نکنم کسی داشته باشه این مشکلو اونم اینه که هر چند ساعت یهو بالای صفحه تو اعلانات پیغام جایگاه متصل است میادو میره مثلا هر پنج ثانیه این پیغام میاد حدود ده بار اگرم هندزفری وصل باشه موقع دیدن فیلم یا اهنگ قطع میشن با اومدن این پیغام.اصلا درگیرم کرده کسی نمیدونه دلیلش چیه؟

فرستاده شده از SM-A710Fِ من با Tapatalk



سخت افزاری هست عزیز باید گوشی باز بشه .

احتمال زیاد داره جریان میکشه !

mohamadvahedi
25-08-2016, 12:17
سخت افزاری هست عزیز باید گوشی باز بشه .

احتمال زیاد داره جریان میکشه !
ممنون از راهنماییت داداش اما الان یه ۴ روزی میشه دیگه این پیغامه نمیاد فکر کنم شاید سوکتش اب خورده بوده شاید

فرستاده شده از SM-A710Fِ من با Tapatalk

A.M.I.R N.O.T.E
25-08-2016, 12:56
ممنون از راهنماییت داداش اما الان یه ۴ روزی میشه دیگه این پیغامه نمیاد فکر کنم شاید سوکتش اب خورده بوده شاید

فرستاده شده از SM-A710Fِ من با Tapatalk



بله ممکنه اتصال داشته ..

Elyas Galaxy
09-09-2016, 14:53
سلام خسته نباشید.
آقا گوشی ما رمز امنیتیشو که بعد از اثر انگشت میاد زیاد زدن قفل شده.
الان از ریکاوری وایپ کش وایپ دیتا کردم گوشی به حالت اولیه برگشت ولی باز نمیشه .
بعد از چند مرحله زبان و وایفای و این چیزا رو که تو اول گوشی میخواد میزنیم باز نمیشه دیگ/ تو گوگل اکانت گیر میکنه.
فقط یه راهنمایی میخوام که ب نظرتون چیکار کنم؟
فلش؟
یا راه دیگ داره لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون.

hrsjamei
09-09-2016, 14:54
سلام خسته نباشید.
آقا گوشی ما رمز امنیتیشو که بعد از اثر انگشت میاد زیاد زدن قفل شده.
الان از ریکاوری وایپ کش وایپ دیتا کردم گوشی به حالت اولیه برگشت ولی باز نمیشه .
بعد از چند مرحله زبان و وایفای و این چیزا رو که تو اول گوشی میخواد میزنیم باز نمیشه دیگ/ تو گوگل اکانت گیر میکنه.
فقط یه راهنمایی میخوام که ب نظرتون چیکار کنم؟
فلش؟
یا راه دیگ داره لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون.
سلام
شما باید رام گوشی را دانلود کنید ، بعد با ادین فلش کنید

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

60armin
22-09-2016, 11:22
سلام دوستان

من یکی دو روزه گوشی a7 2016 SM-A710 رو خریدم؛ دو تا سوال داشتم؛ اگه جاش اینجا نباشه شرمنده ام.
در ضمن تا الان به جز یه گوشیم، همه گوشی‌هام سامسونگ بوده و باهاشون آشنام.

1. رو کارتونش اسم کاملش رو زده:
SM-A710F ZWF XSG این نسخه چه تفاوتی با نسخه FD داره؟

2. نسخه اندرویدش 5.1.1 هست. از قسمت بروزرسانی هر چی تو قسمت UPDATE NOW هر چی می زنم، می نویسه، registring device و بعد می زنه processing faild و آپدیت نمیشه.
باید چیکار کنیم؟ می‌خوام از طریق خود گوشی آپدیت کنم. و چرا این پیام رو میده؟

ممنون از همه دوستانی که راهنمایی می‌کنند.

hrsjamei
24-09-2016, 08:27
سلام دوستان

من یکی دو روزه گوشی a7 2016 SM-A710 رو خریدم؛ دو تا سوال داشتم؛ اگه جاش اینجا نباشه شرمنده ام.
در ضمن تا الان به جز یه گوشیم، همه گوشی‌هام سامسونگ بوده و باهاشون آشنام.

1. رو کارتونش اسم کاملش رو زده:
SM-A710F ZWF XSG این نسخه چه تفاوتی با نسخه FD داره؟

2. نسخه اندرویدش 5.1.1 هست. از قسمت بروزرسانی هر چی تو قسمت UPDATE NOW هر چی می زنم، می نویسه، registring device و بعد می زنه processing faild و آپدیت نمیشه.
باید چیکار کنیم؟ می‌خوام از طریق خود گوشی آپدیت کنم. و چرا این پیام رو میده؟

ممنون از همه دوستانی که راهنمایی می‌کنند.

سلام
1- مربوط به نسخه دو سیم کارت است FD برخی از مدل ها مربوط به کشور های دیگه است نسخه تک سیم F است
2- چون نسخه مربوط به ایران هنوز آپدیت ارائه نشده است ولی نسخه مربوط به کشور های ديگه ارایه شده است

Sent from my HTC M8 using Tapatalk

nemesis.x
03-10-2016, 19:40
سلام لطفا آموزش روت a7100 رو بذارید ممنونم

hrsjamei
03-10-2016, 21:50
سلام لطفا آموزش روت a7100 رو بذارید ممنونم
سلام
برای روت کردن شما چند راه دارید بهترین و راحت ترین کینگ روت است شما می توانید با نصب برنامه ، اجرا کردن برنامه و اتصال گوشی به کامپیوتر بصورت اتومات گوشی روت خواهد شد
و برای آنروت کردن بهترین راه فلش کردن رام است البته با ورداشتن گزینه
Repartiton
برای از بین نرفتن اطلاعات
در برنامه ادین ( برای فلش کردن رام های گوشی و..)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

nemesis.x
04-10-2016, 00:42
سلام
برای روت کردن شما چند راه دارید بهترین و راحت ترین کینگ روت است شما می توانید با نصب برنامه ، اجرا کردن برنامه و اتصال گوشی به کامپیوتر بصورت اتومات گوشی روت خواهد شد
و برای آنروت کردن بهترین راه فلش کردن رام است البته با ورداشتن گزینه
Repartiton
برای از بین نرفتن اطلاعات
در برنامه ادین ( برای فلش کردن رام های گوشی و..)

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام ممنون دوست عزیز ولی اینکار رو انجام دادم با کینگ روت فقط واسه یلحظه روت میشه اونم بعد از آنلاک کردن بوت لودر بعد دوباره به حالت آنروت برمیگرده اگه
براتون امکان داره ریکاوری مدل گوشیمو برام بذارید خودم روت میکنم چون هرچی تو اینترنت سرچ کردم نبود

hrsjamei
04-10-2016, 00:44
سلام ممنون دوست عزیز ولی اینکار رو انجام دادم با کینگ روت فقط واسه یلحظه روت میشه اونم بعد از آنلاک کردن بوت لودر بعد دوباره به حالت آنروت برمیگرده اگه
براتون امکان داره ریکاوری مدل گوشیمو برام بذارید خودم روت میکنم چون هرچی تو اینترنت سرچ کردم نبود
شما دقيقا چه مدلی با چه ورژن اندروید هستید ؟
مدل 2015 یا 2016


Sent from my HTC 10 using Tapatalk

fazelmobile65
04-10-2016, 03:17
سلام خسته نباشید.
آقا گوشی ما رمز امنیتیشو که بعد از اثر انگشت میاد زیاد زدن قفل شده.
الان از ریکاوری وایپ کش وایپ دیتا کردم گوشی به حالت اولیه برگشت ولی باز نمیشه .
بعد از چند مرحله زبان و وایفای و این چیزا رو که تو اول گوشی میخواد میزنیم باز نمیشه دیگ/ تو گوگل اکانت گیر میکنه.
فقط یه راهنمایی میخوام که ب نظرتون چیکار کنم؟
فلش؟
یا راه دیگ داره لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون.

منظورتون دقيقا اينه كه زماني كه به قسمت گوگل ميرسيد ازتون اكانت گوگل ميخواد ؟


Sent from my iPhone using Tapatalk

nemesis.x
04-10-2016, 07:25
شما دقيقا چه مدلی با چه ورژن اندروید هستید ؟
مدل 2015 یا 2016


Sent from my HTC 10 using Tapatalk

(a7 2016 (sm-a7100

hrsjamei
04-10-2016, 07:26
سلام ممنون دوست عزیز ولی اینکار رو انجام دادم با کینگ روت فقط واسه یلحظه روت میشه اونم بعد از آنلاک کردن بوت لودر بعد دوباره به حالت آنروت برمیگرده اگه
براتون امکان داره ریکاوری مدل گوشیمو برام بذارید خودم روت میکنم چون هرچی تو اینترنت سرچ کردم نبود
شما به سایت
Autoroot.chainfire.eu
رفته شما باید بدونید کدوم مدل هستید از زیر جعبه مانند
SM-A710F
با توجه به مدل بروید در سایت سرچ کنید
برای نصب ریکاوری Twrp باید اول ریکاوری را دانلود کنید بعد از طريق ادین فلش شود
سایت :
Twrp.me

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

nemesis.x
04-10-2016, 09:38
شما به سایت
Autoroot.chainfire.eu
رفته شما باید بدونید کدوم مدل هستید از زیر جعبه مانند
SM-A710F
با توجه به مدل بروید در سایت سرچ کنید
برای نصب ریکاوری Twrp باید اول ریکاوری را دانلود کنید بعد از طريق ادین فلش شود
سایت :
Twrp.me

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

عرض کردم که SM-A7100 سی اف اوتو روت براش نیست ریکاوری هم همینطور گشتم پیدا نکردم شما اگه گیر آوردی لطف کن بذار ممنون

iCelestia
05-10-2016, 21:08
سلام. دوستان چند روز پیش سیم کارت اول گوشی من ( SM-A710F) غیر فعال شد. با ریست کردن گوشی درست شد. چند بار دیگه هم این اتفاق افتاد تا بالاخره کلا غیر فعال شد. با تعویض سیم کارت ها و خاموش و روشن هم درست نشد. الان رسما slot 1 رو نمیشناسه.
همین سیمکارت دوم هم چن بار از دسترس خارج شد که با ریست کردن حل شد. انگار اسلات ها دارن غیر فعال میشن.
دلیلش چی می تونه باشه؟ روت شده هست گوشی اما فیرمور اصلی و دست نخورده 5.1.1 هست.

H@DI
21-10-2016, 16:37
سلام دوستان
این گوشی آندروید 7 رو دریافت میکنه؟

hrsjamei
21-10-2016, 17:27
سلام. دوستان چند روز پیش سیم کارت اول گوشی من ( SM-A710F) غیر فعال شد. با ریست کردن گوشی درست شد. چند بار دیگه هم این اتفاق افتاد تا بالاخره کلا غیر فعال شد. با تعویض سیم کارت ها و خاموش و روشن هم درست نشد. الان رسما slot 1 رو نمیشناسه.
همین سیمکارت دوم هم چن بار از دسترس خارج شد که با ریست کردن حل شد. انگار اسلات ها دارن غیر فعال میشن.
دلیلش چی می تونه باشه؟ روت شده هست گوشی اما فیرمور اصلی و دست نخورده 5.1.1 هست.
سلام
دلیلش روت است شما روت را وردارید دوباره رام را با ادین فلش کنید اگر درست نشد بروید نمایندگی سامسونگ نشان بدهید درستش کنند فقط روت را ورداشته باشید

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

hrsjamei
21-10-2016, 17:27
سلام دوستان
این گوشی آندروید 7 رو دریافت میکنه؟
سلام
بله

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

mo.am.ma
24-10-2016, 16:47
سلام ، چند تا سوال از خدمت دوستان داشتم
من A7 2016 خریدم زیر کارتن گوشی SM-A710FD نوشته شده اما زمانی که به حالت دانلود میبرم مدل محصول رو A7108 میزنه ،با رام SM-A710F و SM-A710FD میخواستم فلش بزنم اررور میداد.
میشه منو راهنمایی کنید چرا مدل محصول تو قسمته دانلود با کارتن گوشی متفاوته ؟ یا اگه رام مخصوص گوشی موجود هست دوستان زحمت بکشن بذارن
واسه این گوشی آندروید 6 هم اومده؟
گوشی A7 گوشی بدی نیست چرا این قسمت انجمن اینقد بی سر و صداس!!!

hrsjamei
24-10-2016, 20:15
سلام ، چند تا سوال از خدمت دوستان داشتم
من A7 2016 خریدم زیر کارتن گوشی SM-A710FD نوشته شده اما زمانی که به حالت دانلود میبرم مدل محصول رو A7108 میزنه ،با رام SM-A710F و SM-A710FD میخواستم فلش بزنم اررور میداد.
میشه منو راهنمایی کنید چرا مدل محصول تو قسمته دانلود با کارتن گوشی متفاوته ؟ یا اگه رام مخصوص گوشی موجود هست دوستان زحمت بکشن بذارن
واسه این گوشی آندروید 6 هم اومده؟
گوشی A7 گوشی بدی نیست چرا این قسمت انجمن اینقد بی سر و صداس!!!
آیا گوشی شما واقعا تقلبی است

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

mo.am.ma
25-10-2016, 19:38
آیا گوشی شما واقعا تقلبی است

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

گوشی تقلبی نیست ، اما چیزی که تا الان متوجه شدم رام این گوشی مربوط به چین هست ، آیا میشه با رام کشور دیگه ای گوشی رو فلش زد یا نه؟
امروز گوشی رو با رام 4 فایل A7108 چین فلش زدم مشکلی نداشت اما با رام A710FD ارور میده "Secure check fail : Bootloader"
آیا راهی واسه فلش زدن با رام کشورای دیگه هست یا نه؟ اگه هست لطفا راهنمایی کنید
در ضمن گوشی A7 2016 دو سیمکارت 32 گیگ هست
با تشکر

hrsjamei
25-10-2016, 20:32
گوشی تقلبی نیست ، اما چیزی که تا الان متوجه شدم رام این گوشی مربوط به چین هست ، آیا میشه با رام کشور دیگه ای گوشی رو فلش زد یا نه؟
امروز گوشی رو با رام 4 فایل A7108 چین فلش زدم مشکلی نداشت اما با رام A710FD ارور میده "Secure check fail : Bootloader"
آیا راهی واسه فلش زدن با رام کشورای دیگه هست یا نه؟ اگه هست لطفا راهنمایی کنید
در ضمن گوشی A7 2016 دو سیمکارت 32 گیگ هست
با تشکر
رام شما نسخه دو سیم کارت است احتمالا رامتون بوت لودرش مشکل داره رامتون را از
Samsung-update.com
دانلود بشه براساس مدل گوشی درج شده روی جعبه
اگر شما رام نسخه دیگر را فلش کردید بدلیل نسخه ی مشترك سی پی یو اگزینوس است
هنوز رام ایران اندروید 6 نیومده شما می توانید با فلش کردن رام عراق که فارسی را ساپورت می کنه فلش کنید

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

popo
29-10-2016, 14:50
سلام دوستان
من قصد خرید این گوشی رو دارم ولی متاسفانه شنیدم که در قسمت quick connect این گوشی گزینه screen mirroring وجود ندارد در سایتهای خارجی هم تحقیق کردم همین مشکل رو داشتند
دوستانی که تلویزیون اسمارت با قابلیت screen mirroring دارند تست کرده اند ببینند در قسمت quick connect غیر از گزینه playing آیا گزینه mirroring هم ظاهر میشود یا نه؟

H@DI
18-11-2016, 11:39
سلام دوستان
من قصد خرید این گوشی رو دارم ولی متاسفانه شنیدم که در قسمت quick connect این گوشی گزینه screen mirroring وجود ندارد در سایتهای خارجی هم تحقیق کردم همین مشکل رو داشتند
دوستانی که تلویزیون اسمارت با قابلیت screen mirroring دارند تست کرده اند ببینند در قسمت quick connect غیر از گزینه playing آیا گزینه mirroring هم ظاهر میشود یا نه؟
سلام
این گزینه رو نداره ولی من به راحتی متصل شدم به تلویزیون خودمون که سونی هست حتی خونه خانومم اینا سامسونگ دارن به راحتی متصل شدم

mamad ali
18-11-2016, 13:17
سلام
فریمور جدید رو از کجا میشه دان کرد؟

mamad ali
18-11-2016, 16:45
یه فریمور گیر آوردم به این اسم A710FXXU1BPG6
ولی تو گوشیم نوشته نسخه باند پایه A710Fdxxu1apb5 و شماره مدل نوشته sm-a710fd
الان میتونم گوشیمو بهش آپ کنم؟
نوشته بود مال ترکیه و منو کیبورد فارسی هم داره

sat1522
07-12-2016, 12:51
با سلام
من این رام رو

Model SM-A710FD
Model name
Country India
Version Android 6.0.1
Changelist 9443834
Build date Tue, 25 Oct 2016 0941 +0000
Security Patch Level 2016-11-01
Product code INS
PDA A710FXXU2BPJ7
CSC A710FDODD2BPJ7

رو گوشیم نصب کردم الانم میخوام رام امارات برزیم این ورژن

Model SM-A710FD
Model name
Country United Arab Emirates
Version Android 6.0.1
Changelist 8511457
Build date Mon, 25 Jul 2016 0958 +0000
Security Patch Level 2016-07-01
Product code XSG
PDA A710FXXU1BPG6
CSC A710FOJV1BPG4

ولی موقع نصب در حالت دانلودینگ ارور میده ... در حالی که هر دو نسخه اندروید 6 هستش ولی change list متفاوت دارن .
برای حل این مشکل لطفا راهنمایی بفرمایید .
تشکر

ebadx1
07-12-2016, 14:52
با سلام
من این رام رو

ModelSM-A710FD
Model name
CountryIndia
VersionAndroid 6.0.1
Changelist9443834
Build dateTue, 25 Oct 2016 0941 +0000
Security Patch Level2016-11-01
Product codeINS
PDAA710FXXU2BPJ7
CSCA710FDODD2BPJ7

رو گوشیم نصب کردم الانم میخوام رام امارات برزیم این ورژن

ModelSM-A710FD
Model name
CountryUnited Arab Emirates
VersionAndroid 6.0.1
Changelist8511457
Build dateMon, 25 Jul 2016 0958 +0000
Security Patch Level2016-07-01
Product codeXSG
PDAA710FXXU1BPG6
CSCA710FOJV1BPG4

ولی موقع نصب در حالت دانلودینگ ارور میده ... در حالی که هر دو نسخه اندروید 6 هستش ولی change list متفاوت دارن .
برای حل این مشکل لطفا راهنمایی بفرمایید .
تشکر
سلام طبیعیه چون چنج لیست رام هند بالاتره و قطعا بوتلودرت آپدیت شده و اجازه زدن رام با چنج پایینتر بهت نمیده

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

sat1522
08-12-2016, 16:18
پس راهی نداره ؟

ebadx1
08-12-2016, 16:23
پس راهی نداره ؟
وقتی اودین نزاره دیگه راهی نیست

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

hrsjamei
08-12-2016, 17:47
پس راهی نداره ؟
بوت لودر حساس شده کاری نمیشه کرد باید منتظر آپدیت جدید باشید

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

sajad0915
11-12-2016, 21:18
باسلا م من گوشی a7۲۰۱۶ ۳۲ گیگ گرفتم در صفحه تنظیمات که میرم شماره مدل رو زده a710fd ولی قسمت ریکاوری زده a7108 جریانش چیه میخوام اندروید رو ارتفاع بدم

hrsjamei
11-12-2016, 22:03
باسلا م من گوشی a7۲۰۱۶ ۳۲ گیگ گرفتم در صفحه تنظیمات که میرم شماره مدل رو زده a710fd ولی قسمت ریکاوری زده a7108 جریانش چیه میخوام اندروید رو ارتفاع بدم
آره برای منم جالب بود و جالب تر از اینکه a7108 رامش نیست شما اگر دو سیم کارت خریده اید الان رامش برای ایران اومده ، لطفا یکبار
Software update
را چک کنید اگر نيامده بود رام A710F را دانلود کنید البته لینک را بهتون میدم با ادین فلش کنید اگر قبول کرد که رام جدید مبارکه ، اگر نه باید رام a7108 را پیدا کنید

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

ali axel
12-12-2016, 09:33
سلام دوستان
میخوام a7 2016 بخرم
از مدل 2 سیمش خوشم نمیاد کلا گوشی تک سیم میپسندم
میشه راهنمایی بفرمایید که کدوم سریالشو بگیرم؟
در کل راضی هستید از a7 2016 ؟

hrsjamei
12-12-2016, 10:52
سلام دوستان
میخوام a7 2016 بخرم
از مدل 2 سیمش خوشم نمیاد کلا گوشی تک سیم میپسندم
میشه راهنمایی بفرمایید که کدوم سریالشو بگیرم؟
در کل راضی هستید از a7 2016 ؟
مدل a710F بخرید تک سیم است لطفا شیانومی می 5 بخرید چون بدلیل سی پی یو 820 و رم3/4 گیگ ،کلا از a7 قویتر است

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

ali axel
12-12-2016, 11:07
مدل a710F بخرید تک سیم است لطفا شیانومی می 5 بخرید چون بدلیل سی پی یو 820 و رم3/4 گیگ ،کلا از a7 قویتر است

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

تشکر دوست عزیز
راستش از قیافش خوشم نمیاد
درضمن کار سنگین هم نمیخوام باهاش انجام بدم
سنگین ترین کارم بازی کلش هست، باز هم میگید mi5 ؟

hrsjamei
12-12-2016, 11:24
تشکر دوست عزیز
راستش از قیافش خوشم نمیاد
درضمن کار سنگین هم نمیخوام باهاش انجام بدم
سنگین ترین کارم بازی کلش هست، باز هم میگید mi5 ؟
نه مشکلی نداره a710f بخرید لطفا از نمایندگی خود سامسونگ( بازار موبايل 1. چارسو یا بروید اسم نمایندگی را در بیاورید از سایت سامسونگ)نه جای دیگه به اسم نمایندگی کار می کنند

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

ali axel
12-12-2016, 11:31
نه مشکلی نداره a710f بخرید لطفا از نمایندگی خود سامسونگ( بازار موبايل 1. چارسو یا بروید اسم نمایندگی را در بیاورید از سایت سامسونگ)نه جای دیگه به اسم نمایندگی کار می کنند

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

راستش من شیراز هستم
بعد یک سوال دیگه، مشخصات a7 2016 که چک کردم دیدم هم سنپ درگون داره و هم اکسینوس، کدومش بهتره؟ چجوری تشخیص بدم؟

hrsjamei
12-12-2016, 12:03
راستش من شیراز هستم
بعد یک سوال دیگه، مشخصات a7 2016 که چک کردم دیدم هم سنپ درگون داره و هم اکسینوس، کدومش بهتره؟ چجوری تشخیص بدم؟
اسنپ دراگون ، مدلش A710F ساخت اروپا فقط پشت جعبه قسمت سی پی یو زده باشه
Snapdragon 615
مدل سی پی یو است البته گارانتی نداره و زیاد مهم نیست فقط حضوری بخرید مواظب باشید تقلبی نباشه و در ریکاوری گوشی a710F نوشته باشه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Ahmad77888
05-01-2017, 21:42
سلام گوشی من مدتیه دائما تبلیغات پاپ آپ تمام صفحه میده دیگه رسما غیر قابل استفاده شده هر دقیقه میفرسته
تمام سرویس های ممکن هم قطع کردم . هیچ برنامه ی ناشناخته ای نصب نیست
با ایرانسلم برای سرویس بازیک صحبت کردم میگن فعال نیست.
چیکار کنم اینارو کمک کنید.

http://uupload.ir/files/5ij_photo_2017-01-05_22-08-52_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/5ij_photo_2017-01-05_22-08-52.jpg) http://uupload.ir/files/ai44_photo_2017-01-05_22-08-44_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/ai44_photo_2017-01-05_22-08-44.jpg) http://uupload.ir/files/10rr_photo_2017-01-05_22-08-31_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/10rr_photo_2017-01-05_22-08-31.jpg) http://uupload.ir/files/180s_photo_2017-01-05_22-08-27_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/180s_photo_2017-01-05_22-08-27.jpg) http://uupload.ir/files/2x5_photo_2017-01-05_22-08-23_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/2x5_photo_2017-01-05_22-08-23.jpg)

hrsjamei
05-01-2017, 22:56
سلام گوشی من مدتیه دائما تبلیغات پاپ آپ تمام صفحه میده دیگه رسما غیر قابل استفاده شده هر دقیقه میفرسته
تمام سرویس های ممکن هم قطع کردم . هیچ برنامه ی ناشناخته ای نصب نیست
با ایرانسلم برای سرویس بازیک صحبت کردم میگن فعال نیست.
چیکار کنم اینارو کمک کنید.

http://uupload.ir/files/5ij_photo_2017-01-05_22-08-52_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/5ij_photo_2017-01-05_22-08-52.jpg) http://uupload.ir/files/ai44_photo_2017-01-05_22-08-44_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/ai44_photo_2017-01-05_22-08-44.jpg) http://uupload.ir/files/10rr_photo_2017-01-05_22-08-31_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/10rr_photo_2017-01-05_22-08-31.jpg) http://uupload.ir/files/180s_photo_2017-01-05_22-08-27_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/180s_photo_2017-01-05_22-08-27.jpg) http://uupload.ir/files/2x5_photo_2017-01-05_22-08-23_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/2x5_photo_2017-01-05_22-08-23.jpg)
سلام
لطفا یک آنتی ویروس نصب کنید اگر شد ، اگر نه از طریق ریکاوری
Wipe Data/Factory reset
Wipe Cache Partition
را انجام بدهید گوشی پاک میشه این روز اول

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Ahmad77888
05-01-2017, 23:13
سلام
لطفا یک آنتی ویروس نصب کنید اگر شد ، اگر نه از طریق ریکاوری
Wipe Data/Factory reset
Wipe Cache Partition
را انجام بدهید گوشی پاک میشه این روز اول

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

سلام ممنونم
یعنی راهی نیست بدون فرمت و ریست فکتوری این مشکل رفع بشه؟
اصلا چیه جیران این تبلیغات؟

Ahmad77888
06-01-2017, 00:00
یه سوال دیگه اینکه به نظر شما آپدیت کنم به این آپدیت؟ بعضی وقتا آپدیت ها مشکل ساز میشن بدتر... خبر ندارم که این آپدیت مشکلی داره یا نه

http://uupload.ir/files/ny0d_photo_2017-01-06_00-29-26_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/ny0d_photo_2017-01-06_00-29-26.jpg)

hrsjamei
06-01-2017, 07:14
سلام ممنونم
یعنی راهی نیست بدون فرمت و ریست فکتوری این مشکل رفع بشه؟
اصلا چیه جیران این تبلیغات؟
یکجوری باید پاک بشه طبق گفته های شما هیچ برنامه ی نصب نیست پس از مشکل از سایت های pop-ups است یا برنامه های رایگان تبلیغاتی استفاده کرده باشید یا یک ویروس در گوشی شما باشه توصیه می کنم حتما ریست دیتا،فکتوری کنید چون اگر آپدیت کنید این مشکل پابرجاست یا رام جدید را از سایت
Samsung-update.com
بسته به نوع گوشی A710FD از لیست انتخاب کنید رام ایران THR است بعد توسط سایت های دانلودر(فایل گیز و... ) که لینک را می دهید تا دانلود شود بعد ازون سایت دانلود کنید ،
حتما موقع فلش با ادین گزیته
Repartiton
تیک بزنید تا کل گوشی پاک بشه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

hrsjamei
21-01-2017, 21:04
یه سوال دیگه اینکه به نظر شما آپدیت کنم به این آپدیت؟ بعضی وقتا آپدیت ها مشکل ساز میشن بدتر... خبر ندارم که این آپدیت مشکلی داره یا نه

http://uupload.ir/files/ny0d_photo_2017-01-06_00-29-26_thumb.jpg (http://uupload.ir/view/ny0d_photo_2017-01-06_00-29-26.jpg)
سلام
وقتی آپدیتی بصورت ota عرضه میشه قبلش ایرادش گرفته شده بعد عرضه میشه

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

H@DI
04-02-2017, 22:56
سلام دوستان
این frp lock چی هست؟
چطوری میشه از شرش خلاص شد؟
من نمیتونم کاستوم رام بریزم بخاطر همین

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

aynaz20
06-02-2017, 07:18
سلام تو نت بودم شارژ گوشیم تموم شد گوشیم خاموش شد به شارژر وصل کرد گوشیم تو آرم سامسونگ گیر میکنه بالاش پیغام custom binary blocked by frp lock میده و بعد خاموش میشه حتی ریکاوری هم نمیره خواهشا کمک کنید این مشکلم حل بشه.ممنون

گوشیم A7 2016

H@DI
09-02-2017, 23:01
سلام تو نت بودم شارژ گوشیم تموم شد گوشیم خاموش شد به شارژر وصل کرد گوشیم تو آرم سامسونگ گیر میکنه بالاش پیغام custom binary blocked by frp lock میده و بعد خاموش میشه حتی ریکاوری هم نمیره خواهشا کمک کنید این مشکلم حل بشه.ممنون

گوشیم A7 2016
سلام دوست عزیز
منم همین مشکل رو داشتم فقط با فلش تونستم مشکل رو حل کنم
یه رام ۴فایله بگیریدو فلش کنید بعد که گوشی بالا اومد از قسمت developer options گزینه usb debugging رو فعال کنید

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

parsa19
13-04-2017, 21:44
با سلام خدمت دوستان
گوشی سامسونگ A7 2016 دارم که تا هفته قبل مشکلی نداشت و otg یا یو اس بی فلش رو میخوند ولی الان هر چی امتحان میکنیم بالا نمیاد.در ضمن به pc هم که وصل میکنم نمیخونه گوشی رو در حالی که درایوراشو کامل نصب کردم
سوکتش هم کار میکنه چون شارژ میشه

errornima
14-05-2017, 14:18
با سلام خدمت دوستان
گوشی سامسونگ A7 2016 دارم که تا هفته قبل مشکلی نداشت و otg یا یو اس بی فلش رو میخوند ولی الان هر چی امتحان میکنیم بالا نمیاد.در ضمن به pc هم که وصل میکنم نمیخونه گوشی رو در حالی که درایوراشو کامل نصب کردم
سوکتش هم کار میکنه چون شارژ میشه
دقیقا منم همین مشکل رو دارم
ربطی به اپدیت اخرش نداره؟

H@DI
18-05-2017, 11:35
رام رسمی ۴فایله آندروید ۷ برای a7 2016
(رام روسیه هست کیبورد فارسی داره ولی منو نداره)
فلش با ادین

لینک مستقیم:


https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634769511

Sent from my SM-A710F using Tapatalk

babak89
19-05-2017, 13:36
سلام
وقتی یه برنامه رو منتقل میکنم به رم بعد گوشیو خاموش روشن کنم برنامهه حذف میشه مشکل از کجاست؟
اینطوی نمیتونم برنامه ایو انتقال به رم بدم

hagi-naser
10-06-2017, 15:22
سلام . a7 2015 یا 2016 چطوری میشه آنروتش کرد؟

KhaledEasapour
12-11-2017, 15:56
با سلام خدمت دوستان عزیز؛
تو گوشیم یه قابلیتی فعال شده و آیکونش در نوتیفیکیشن ظاهر شده که بصورت دایره و علامت + داخلش؛ میخاستم ببینم این علامت مربوط به چیه و چجوری غیر فعالش کنم؟
1028321

nani9000
08-12-2017, 06:29
سلام.گوشیم a7 2016 fd هستش .میخام به اندروید ۶ دانگرید کنم الان ۷ روشه.اموزشی هست در این باره؟

60armin
08-12-2017, 14:14
سلام دوستان

با یک مشکلی مواجه شدم که امیدوارم اساتید محترم راهنمایی کنند.

گوشیم a7 2016 هست. این رو روت کرده بودم ولی بعدا روت رو به طور کامل پاک کردم ولی الان برخی برنامه های امنیتی گوشی میگن چون برنامه غیرمجاز نصب شده یا روت شده، امکان اجرا نیست.
مثل برنامه mynoxe یا پوشه امن.

بارها فلش دوباره زدم ولی فائده نداره.

ممنون میشم راهنمایی کنید

aynaz20
12-12-2017, 07:14
سلام دوستان
a7 2016fd آندروید 7 روش نصبه چجوری روت اش کنم؟

REPAIRER
12-12-2017, 10:24
سلام دوستان
a7 2016fd آندروید 7 روش نصبه چجوری روت اش کنم؟

سلام خسته نباشید

OEM رو از Developer Option فعال کنید

این فایلو دانلوود کنید

CF-Root Download (https://download.chainfire.eu/940/CF-Root/CF-Auto-Root/CF-Auto-Root-a7xelte-a7xeltexx-sma710f.zip)

اکسترکت کنید

رو ادین PDA بزارین و گوشی رو به دانلوود مود برده و این فایل رو رایت کنید

اگر FRP هم دارین بهتره که خاموش بشه


عواقب روت هم به عهده خود شما خواهد بود

REPAIRER
12-12-2017, 10:26
سلام دوستان

با یک مشکلی مواجه شدم که امیدوارم اساتید محترم راهنمایی کنند.

گوشیم a7 2016 هست. این رو روت کرده بودم ولی بعدا روت رو به طور کامل پاک کردم ولی الان برخی برنامه های امنیتی گوشی میگن چون برنامه غیرمجاز نصب شده یا روت شده، امکان اجرا نیست.
مثل برنامه mynoxe یا پوشه امن.

بارها فلش دوباره زدم ولی فائده نداره.

ممنون میشم راهنمایی کنید


شما 4 فایله فلش کن برادر

jabi_james
16-09-2018, 17:00
سلام دوستان.. یه A710FD اومده دستم.. مشکل بوت لوپ داره.

اول اینو زدم A710FXXU2CQK1 فلش شد.ولی دوباره بوت لوپه..

بعدش این چهار فایلو زدم A710FXXU2CQDC_4File..روی meta_data توی Odin گیر کرد.. FRP گیر داد.و یه نکته جالب اسم گوشی توی دانلود مد به A710F تغییر کرد.تک سیم شد.

بعد گفتم بذار فایل Combination بزنم COMBINATION_FAC_FA51_A710FDXXU1APA1 که اینم ارور sw binary داد...


http://imgurl.ir/uploads/f7839_Untitled.jpg (http://imgurl.ir/)

اینم A710FXXU1BPH1_A710FDODD1BPG1_INS_6.0.1 ارور sw binary داد...


چیکار کنم..کلافه شدم..

در ضمن توی ریکاوری هم نمیره..

این FRP روچجوری دور بزنیم؟

A.M.I.R N.O.T.E
20-11-2018, 00:15
سلام دوستان.. یه A710FD اومده دستم.. مشکل بوت لوپ داره.

اول اینو زدم A710FXXU2CQK1 فلش شد.ولی دوباره بوت لوپه..

بعدش این چهار فایلو زدم A710FXXU2CQDC_4File..روی meta_data توی Odin گیر کرد.. FRP گیر داد.و یه نکته جالب اسم گوشی توی دانلود مد به A710F تغییر کرد.تک سیم شد.

بعد گفتم بذار فایل Combination بزنم COMBINATION_FAC_FA51_A710FDXXU1APA1 که اینم ارور sw binary داد...


http://imgurl.ir/uploads/f7839_Untitled.jpg (http://imgurl.ir/)

اینم A710FXXU1BPH1_A710FDODD1BPG1_INS_6.0.1 ارور sw binary داد...


چیکار کنم..کلافه شدم..

در ضمن توی ریکاوری هم نمیره..

این FRP روچجوری دور بزنیم؟



سلام ممکنه از سی پی‌ یو باشه چون اینا d-ram هستن و درست نشن کلا.

Frp
رو هم اگه آندروید پایین باشه با متد ها و فایل های میشه ریست کرد بالا باشه نمیشه باید با باکس z3x ریست کرد.


Sent from my iPhone using Tapatalk